Bartika!
Szupi lett a szoba, gondolom Pötyinek is bejön!!!
Boscó!
Fannikával nem lehet betelni...
Nekem sincs/volt fürdőruhám - bármint az új méretemre
-. Anyukámtól kaptam kölcsön egy egyberészest. Ebben meg úgy néztem ki mint öreganyám..... Kerestem, kutattam fürdőruha után, de ahol lehetet kapni, ott csak kis méretek voltak.
Az autó nem a miénk. Imádom a nagy autókat, de kevésbé a sportkocsikat. Lehetőségem volt kipróbálni, de nem győzőtt meg. Viszont a 7-es és az M6-os széria igen meggyőző volt. Kár, hogy nincs felesleges 30 millám.
A kiskutyák nagyon édesek, és a mama is láthatóan jól tűri a megpróbáltatásokat
. Nekem, egy 96 kg-os,fekete német dogom volt .
Ja, és május 1-én születtem.
Nancsi!
Nagyon édes Alex. Komoly nagyfiúnak látszik.
Születésnap: Kiskoromban még voltak felvonulások és én kis naiv azt hittem, hogy mindenki engem ünnepel. És , jó fej is voltam: Mindenkit meg akartam hívni otthonra bulizni....!
Vali!
Remélem, már kit a gödörből! Szerintem, elég csak ránézni Aliz angyali pofijára (vonalzó) és máris HAPPY....
Gratula a kölköknek!!!
Kaja
Martin reggel 6-8 óra (kelés függvényében) szopizik, 10 óra körül gyümi, 12 óra repeta gyümi+szopi, 14 óra ebéd, 16 óra szopi, 18 vacsora + szopi, 20 óra szopi, 00 óra szopi, 03 óra szopi,
Persze ezek csak kb. időpontok.
Kérdés1:
Valaki nem tud olyan üzletet, ahol lehet nagyméretű, 2 részes, FIATALOS fürdőruhákat kapni?
Szerintem, a gyártók azt hiszik, hogy csak a 60 év feletti nőknek lehet hatalmas cicije
Kérdés2:
Esti mesét, lefekvésnél mikortól érdemes olvasni?
Napközben Martin imádja a mesekönyveket. Mindig nyomkodja a kezembe, hogy olvassak neki. Este meg már nem cicin alszik el, hanem fekszik a kiságyában, simizzük és énekelünk neki. Cirka 10-15 perc alatt alszik el így.
Ma esti fotó:
A 4 fogú:
Jó éjt
Era