Sziasztok!
Ejszakara en is ideertem, bar szerintem ez a babanetes ora egy kicsit el van csuszva. Nalatok is 1 oraval tobbet mutat?
Sudi, Gery tancolasan jot mosolyogtam. Nagyon edes lehet, ahogy razza a kis popojat!
Andrea, gondoltam ma rad! Este neztuk a ferjemmel az amerikai megasztar valogatasat. Elkepeszto nehany ember! Hihetetlen, hogy milyen szornyu hanggal magabiztosan allitjak, hogy nekik tuti hangjuk van es ok lesznek a kovetkezo megasztarok. Aztan meg fel vannak haborodva, ha felvilagositjak oket, hogy katasztrofalisan enekelnek.
A kepek csodalatosak, amiket a naszutatokon fenykepeztel.
Edit, errol a hitleres csalados anyukas tortenetrol en is hallottam. Tenyleg megdobbento, nem csoda, ha sirtal.
Kepzeljetek, ma a ferjem a volt uzlettarsa lakasat renovalta es a ficko hivott ki egy szakertot, hogy vizsgalja meg a falakat meg a plafont, hogy szukseges-e az ujravakolas. A ferjemnek nagyon ismerosnek tunt az urge, aztan par perc mulva rajott, hogy 12 evvel ezelott o fenykepezte az eskuvojuket. Azota a ficko mar el is valt es ujranosult. Annyi mindenkirol meselte mar, hogy elvaltak, akiknek o fenykepezte az eskuvojet, hogy ra is kerdeztem, hogy van olyan par is akik egyutt maradtak?
Meg jo, hogy a sajat eskuvojet nem o fenykepezte, igy legalabb van eselyunk az egyutt maradasra.
Viszont ha jobban belegondolok, csak nem birta ki es csinalt rolam nehany kepet, azokon viszont o nem volt rajta.
Errol jut eszembe, bar engem Mamoca nem ismer, nagyon sajnalom, hogy ez tortent veluk. Viszont, ha o ezt latta a legjobb megoldasnak, akkor biztosan igy lesz jobb nekik. Egy gyerkocnek is jobb a nyugodtabb kornyezet meg akkor is, ha az apa nem lakik veluk. Az nem vezet sok johoz, ha csak a gyerek miatt maradnak egyutt, mert a gyerkocok is megerzik a feszult hangulatot. Remelem, minel elobb osszeszedi magat es ujra boldog lesz.
Puszi mindenkinek:
Olive