Sziasztok Lányok!
Sok jó hírrel nem szolgálhatok.
Tegnap el kellett vinni a Mincsit az ügyeletre, mert nagyon sírt. Meg hasmenése is volt, és sugárban hányt délelőtt. Azt mondták vmi vírus, kapott gyogyókat, ő már jobban van.
Na de én...én is elkaptam. Éjjel hozzám is ügyeletet kellett hívni, nagyon durván hánytam, ment a hasam, remegtem, zsibadt a kezem meg a szám. Mondtam apának hívja az ügyeletet, mert itt patkolok el. (komolyan úgy éreztem) az ügyeletet nem lehetett elérni, mondtam, akkor hívjon mentőt. a mentőknél igen készségesek voltak, annyival elintézték, hogy ilyen esethez nem jönnek ki, hívjuk az ügyeletet. Mondta a párom, hogy zsibbad a keze, meg a szája a feleségemnek, ez sem elég ok? Azt mondták NEM!
Fél12-kor kiért az ügyelet, addigra már nem tudjátok meg, hogy néztem ki. Még anyósomékat is áthívtuk, mert attól paráztam, hogy ha reggel elmegy a férjem dolgozni, én nem tudom a Mincsit ellátni. Tök rendesek voltak, azonnal jöttek.
No a lényeg, az ügyeletes doki 5féle szuriból csinált koktélt....hát kiütött rendesen. A hasam még megy, de már annyira nem vagyok rosszul, szerencsére anyósék is sokat segítenek, tényleg semmi gondom a gyerekre, most is lementek sétizni.
Remélem Szilvi és persze a többiek is, hogy megússzátok, rajtam nagyon durván jött ki, még szerencse, hogy a Mincsinél könnyebbb lefolyású volt, legalábbis remélem, hogy ennyivel megúszta.
Szóval vigyázzatok magatokra, mert azt mondta a doki (mind a két ügyeleten), hogy tombol a vírus!!!
u.i.: Szeee, sajnálom, de szerintem a szerdai megint nem fog összejönni.
És megöl az irigység, hogy ilyen jól éreztétek magatokat a színházban!(még a fiúk is.
)