Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildikó,
Jó hogy jelentkeztél. Hát nem egyszerű mostanság Neked az biztos, viszont tényleg dupla öröm is :) Örülök, hogy minden rendben.
ez az úgy elmegy a nap, hogy észre sem veszem ismerős... Nálam mostanában van így, az első néhány hétben a túlélésre játszottam... :oops: :lol: Akkor vhogy nagyon lassan teltek a napok, Melinda elég sokat sírt...

Szabus,
igen, megjött a pénz, köszi szépen.

Na, megyek, sütök sütit a lányoknak.

Kép
szeee

Sziasztok,

Szeee, mikor mehetünk?
Annáék mikor mennek?
pusz

Kép
gombocka

bármikor
Anna azt mondta h kb 11-re érnek ide.

Kép
szeee

Sorry, de Mincsike bealudt.
Már nagyon nyüglődött.
Sztem 1 óránál nem alszik tovább, mire felébred összekészítek mindent és indulunk mi is.
Az ebédeltetés megint nálatok lesz. :wink:

Ildikó,
én is örülök, hogy írtál!
Azt mondják csak az elején dupla a gond, később meg majd eljátszanak egymással is!(hacsak nem olyanok lesznek, mint én meg a tesóm...egyfolytában szekáltuk egymást)
Nálunk is rohamléptekkel telik az idő, főleg ha van vmi program is. Most, hogy ilyen sz..r idő lett, bizti több lesz a szobafogság. :cry: :cry:
De majd Szeee-vel visszük őket mindenféle "buli"-ba. :lol:

Képzeljétek, tegnap reggel 8-tól du. 4-ig anyósomék vigyáztak a gyerekre.
Álítólag nagyon jól viselkedett. Én meg most szívok, mert egyfolytában a kezemben akar lenni..szóval ment a dajkálás tegnap biztos rendesen.
:roll: :roll:

Szabus,
vmit ki kéne találni, hogy megtaláljuk egymást a színházban szombaton. :wink: Biztos sokan lesznek.

Kép
gombocka

Gombóc, igazad van. Mi lenne, ha megadnám priviben a számom, és akkor fel tudjuk hívni egymást? Az jó? (tekintve, hogy piros/sárga stb. rózsával hülyén néznék ki, és azt sem tudom, hogy milyen ruhában megyek :lol: )

Kép
szabus

pedig már épp javasolni akartam a rózsákat. :lol: :lol:
Én is elküldöm az enyémet.
puszi

Kép
gombocka

Szeee,kb.10 perc múlva indulunk

Kép
gombocka

Hahó!

Nos, néhány kép a mai összejövetelről :)
KépHahó! Gyere fel hozzám Pogi! :wink: KépEz az én rizsgolyóm!!! KépDJ Pogi és DJ Mincsi :) KépÁllnak a babák... KépA gyönyörű Alíz KépMincsi a játékhalom közepén KépHú de kirúgtam ma a hámból... :oops:
KépTölthetek egy kis Bailey's-t??? :shock:

Kép
szeee

Na, itt vagyok, csak kipihegtem magam egy kicsit.
Nem tudom mennyire látszott rajtam, de eléggé fájt a fejem ma, jön ez az iszonyú orkános front én meg nagyon érzékeny vagyok az ilyesmire.. :evil:

Gombóc,
remélem apa nem dől ki a hagymától :wink: Olyan figyelmetlen vagyok, köszönjük szépen a paris kajákat és a csokit is, ha esetleg nem mondtam volna.

Anna, nagyon örülök, hogy veletek is tudtunk találkozni végre!!!! Pogi ugyanolyan tündér, mint amilyennek a képek alapján képzeltem, sőt... Te pedig sokkal jobb fej vagy mint neten keresztül :wink:
Remélem rendben hazaértetek még a nagy szél előtt.

Mi nagyon jól érzetük magunkat , remélem Ti is.

Kép
szeee

Na, megint én.
Lányok,
Úgy gondoltam, h ma kipróbálom amit Anna mondott, h tápszerbe teszek rizspelyhet, azt adom tejpép helyett. Soha nem volt dolgom még tápszerrel, az van itthon amit anno a gyerek születésekor felírtak, ha esetleg nem lenne tej: Milumil HA
Megkóstoltam és vhogy kicsit kesernyésnek tűnik. Ez normális? A többi is ilyen? Pedig nem járt le, 2007. 08-ig jó...
Apa nem érzi, h keserű lenne, de én igen...

Kép
szeee

Szeee,
nyugi, valóban keserű. nekünk a gyerekdoki fel is hívta rá a figyelmünket, hogy ne lepődjünk meg, mert kesernyés, nem biztos, hogy meg fogja inni a Mincsi. Ő is a Milumil HA Startot issza.

Mi is nagyon jól érezük magunkat és egyáltalán nem látszott, hogy fáj a fejed. Én olyankor kibírhatatlan vagyok.
Szivesen mindent, máskor is.

A kajától nem dőlt ki (nagyon fincsi hagymás sali volt!!!!) ugyanis még nem jött haza. :shock: Remélem nincs baj, kicsit aggódom, mert nem kapcsolható a telefonja, és szokott szólni, ha a megszokottnál később jön.

Jó éjt minden csöppségnek.
Majd ha tudjátok küldjétek át a képeket mélen.
(Gombóc volt olyan ügyes és nem töltötte fel a fényképezőbe az elemet. :oops: :oops: )

Anna,
sztem is tök jó fej vagy!!!!
Szeee,
te is!!!

Puszi

Kép
gombocka

Köszi, megoldódott a tápszer probléma, nem kellett neki :shock:
Ez csak azért fura, mert eddig mindent megevett kivétel nélkül. De ez a tápszer úgy látszik még neki is sok volt, fúj... És ezt az újszülöttek megeszik????? :shock:

Gombóc,
remélem nincs gond apátokkal.... Én is úgy tudok aggódni ilyenkor...

Jó éjt!

Kép
szeee

Sziasztok!

Szuper napot zártunk tegnap Pogival! Hálás köszönet érte a mamiknak és a babóknak is!!! :D

Szeee: Elöször is köszönjük a vendéglátást és a fincsi sütit! A receptet elfelejtettük, elküldöd nekem mailben? Nekem is nagyon szimpik voltatok mindeketten Gombockával. Legközelebb gyertek hozzánk, már ha nem vagyok túl távoli. Köszönjük a bókot, de én nem jó fej hanem "kicsit" lökött egy tyúk vagyok! :lol: :wink:
A képek szupcsik lettek. Betömörítem őket és küldöm nektek!
Mi 6 után egy picivel értünk haza. A bkv-val megszívtam, de nagyon. De hát evvan! :(
A szél már elég erős volt mire az Őrsre értünk Lizuska sírt is miatta rendesen. :( Nem is aludt el 7-kor Pogi hanem 1/2 9 pörgött mint egy duracell nyuszi, de amikor leraktam egy zokszó nélkül elaludt és csak 3-kor kelt fel. Szóval köszönöm hogy kifáraszthattam Pogit nálatok! Ha nem zavarunk máskor is átugranánk!
Kár hogy nem jött be a tápszeresdi, nálunk az nagyon menő!

Gombocka: Örülök, hogy végre megismerhettem a kis vejemet( és téged is) is. Kicsit nehezen indult az ismerkedés Mincsiék közt, de majd csak alakul a molekula! Cumis nyálcserében már simán benne lennének! :lol: :lol: :lol:

Szabus: Megkérdezhetem mi ez a diéta? Hátha nekem is beválik!

Ildikó Örülök, hogy hallottam rólad is! Rátok is már olyan kiváncsi lennék élőben! Alig várom hogy tavasz legyen és tudjunk így 5 fogatként talizni valahol a szabadban!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Pár képecske:

Kép Közös kép
Kép Eljátszuk a nászindulót?
Kép Nincs irigység szépen megosztozunk a szintin
Kép dE jóképü vagy!
Kép Anya nézd, ilyen van nekem is
Kép Mi lehet ez? Megkóstolom
Kép Fúj, de car ize van!
Kép Ha mindenki ezt eszi én is megkóstolom
Kép Ezt is kóstold meg, mert fincsi
Kép szia anya

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

jaj, nagyon jók a képek!!!!!
Mindenképpen talizzunk máskor is!
Anna, mi volt a bkv-n??? :shock:

Kép
szeee

csajok, nem kell vmelyikőtöknek egy doboz Milumil HA tápszer? 3 mérőkanál hiányzik belőle.

Kép
szeee

Na ez nem ér.....
most sírok :cry: :cry: :cry: :wink:

ilyen jó buliból kimaradni :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
látom Mincsit körülrajongták a csajok! :D olyan édesek!!!

annyira szupik a képek....na és kommentek,jókat mosolyogtam rajtuk...látod,Réka csak ez jutott nekünk :( :( :(

-----------------------------------------------------------------------

jövőhéten megyek a doktor úrhoz 6 hetes kontrollra/,az ő érdeme,hogy összehozott bennünket :wink: :D /hi-hi/
már olyan rég akartam írni,hogy csak a kórházból megy el,a magánrendelése marad!És szüléseket se fog vezetni többet :( :cry: vagy már tudtátok? (Szee te biztos :D )

Ez a vihar félelmetes :? és holnap disznót vágunk :? :? :?

Ildikó
ilgya1

szia Ildi!

Remélem minden OK az összes babáddal... :)

Legközelebb egy megatalit rendezünk, ahová mindenkinek kötelező lesz eljönni!!!! :D Aki nem jön, az nem írhat többet ide...:wink:

Disznóvágás :) Pont az hiányzik Neked gondolom....

Nem tudtam a dokiról, de örülök, h legalább magánrendelése van. Asszem akkor viszont nem szülök többet... :lol: :lol: :lol: :wink:

Puszi.

Kép
szeee

Hello csajszik!

Ildikó: Doktor úr :cry: pedig én szerettem volna nála szülni a köv. babát! Na mindegy keresnem kell egy új jelöltet az Istvánból. A jelek szerint a Schöpfibe ha akarnék se tudnám a köv. babát szülni!
Remélem minden rendben lesz a kontrolon!
Disznóvágáson még nem voltam, de gondolom neked az most nem túl jó. Van így is elég "gondod"

Szeee: Hát csak annyi, hogy a soför egy köcs.g volt. Pont úgy állt meg hogy nem bírtam felszállni a buszra. Kb 2-3 percet szarakodtam, a megállóban voltak egy csomoan, de senki nem jött oda segíteni. Mikor végre felléptem az 1. lépcsőfokra és léptem volna feljebb rámcsukták az ajtót és nagy sebesen elindult a busz. Alig bírtunk kikászálodni a lépcsőről Pogival. És végig úgy rallizott hogy szó szerint pattogott a babakocsi.
Esküszöm ha lett volna velem ott valaki velem aki filyel a kocsira, előre megyek és úgy elküldöm a francba a sofőrt. Nagyon felhúztam magam rajta. És még az sincs, hogy nem látta, hogy gyerekkel vagyok. :shock: :shock:
Na ennyi, mert megint felhúzom magam.
Megatalit pártolom!!! :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hú, Anna, nagyon sajnálom, ez extra gáz. Én a helyedben megjegyeztem volna a járatot (rendszámot, időpontot stb.) és tuti bepanaszoltam volna a BKV-nál. Ez szörnyű! :evil:

Mostanában ilyen agresszív kismalac vagyok, mindenkit mindenhol bemártok, írok e-mailt ha nem tetszett vmi és eddig mindig jól jöttem ki belőle. Pl. az internetszolgáltató jóváírt egy hónapot amikor panaszkodtam, a közértben csodák csodájára lett műanyag kosár (mert kocsisat tolni nem tudok a babakocsival), a hobbiboltban a cserép vízhatlanító árát (ami sz@rt sem ért) levásárolhatom, ilyenek :twisted:

Bár tudom egy ilyen panasz nem teszi jóvá, h. rátok csukták az ajtót, de legalább legközelebb meggondolja, hogy szemétkedik-e. Mert az ilyenért tuti vmi megrovást kap... A bunkója!!! :evil:

Kép
szeee

Szeee: Ha Gombocéknak nem kell nekünk jöhet a táp! Na ma végre sikerált kis zöldséget(sütőtök) banánnal és almával adni Poginak és beverte! :lol: :lol: És én ezt is mint mindent Holle péppel sűrítettem!
Amit még mondani akartam, hogy érdekes hogy nálatok nem tépkedte lefele a ruhámat, de ahogy hazaértünk és ma is már tépkedi! Ha leakarnám szoktatni a szopiról tuti hozzátok járnánk mindennap! :lol: :lol:

Pogi drágám ma szétszerelte az éjjeli fényt! :lol:

valamelyik nap a videokat is felrakom valahova és kilinkelemide az oldalt!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jajj milyen hígagyú vagyok! Gombócka ha tegnap elfelejtettem volna mondani köszönjük szépen a partedlit !!! Ma már fel is avattuk!

Na megyek mert tele lesz velem az oldal! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jajj milyen hígagyú vagyok! Gombócka ha tegnap elfelejtettem volna mondani köszönjük szépen a partedlit !!! Ma már fel is avattuk!

Na megyek mert tele lesz velem az oldal! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kicsilány!

Mélben elküldtem a "receptet". Majd számolj be :wink:

Kép
szabus

Sziasztok!

Hát lányok, nálunk ma a szokásos pénteki őrület volt. Én nem tudom mi van a Mincsivel, de minden pénteken tiszta dili.

Szeee,
majd kérjük a süti receptet!
a tápszert átengedjük Poginak, nekünk még van itthon 3 doboz.

Egyébként egyetértek Szilvivel. Mióta gyerekem van tiszta harci kakas vagyok! Hogy lehet ilyen bunkó egy BKV sofőr!
Totál felháborító. És akkor indulj el valahová "nyugodtan"!

Mega tali ... ez jó!!!
Remélem holnap sikerül Szabusékkal is alizni.
Totál meglpődtem, mikor ma felhívtál és mondta: Szabina vagyok. (erre én magamban, dehát én vagyok Szabina.... :shock: :oops: :oops: ) Aztán leestett... :lol: :lol:

Bocs ha kicsit zizzent vagyok, de a gyerek rámragasztotta...

Ja apa fél 10-kor ért haza, de erről majd később, kivagyok rá akadva...na mindegy.Nem akarom a holnapi talit elszúrni ezzel, majd elmesélem mi volt. (nem csajozott be)

Pusz-pusz
A képek tényleg nagyon jók, majd küldjétek lányok!

Kép
gombocka

Gombócka,
épp kérdezni akartam, hogy meglett-e apátok... Ezek szerint meg... Annyira durva, hogy elszúrná a színházat? :shock:

Leírom ide a sütim receptjét:

bögrés süti

1 bögre sima liszt, 1 bögre teljes kiörlésű liszt, 1 bögre cukor, 1/2 bögre olaj, 1 bögre natúr joghurt v. kefír, 1 sütőpor, 1-2 tojás, 1 tábla csoki kis darabkákra vágva, tetszés szerinti mennyiségű mazsola.
ezt összekeverni, be a tepsibe, be a sütőbe azt' kész :wink: sütési időt nem tudok, tűvel kell ellenőrizni, h nyers-e a közepe

puszi.

Kép
szeee

A megatali ötlet nagyon jó!!! Szerencsére a férjem mostanság kevesebbet fog dolgozni, mint év végén, és talán akkor össze tudjuk egyeztetni, hogy elvigyen minket. BKV-val nem indulok el, mert iszonyat messze vagytok, kocsival meg hát, ugye tudjuk, hogy mekkora talentum vagyok, (azért a környéken már retteghetnek, mert itt vezetek!) az ismeretlenbe nem indulok el. Szóval, ha sikerül összeegyeztetni a dolgokat, akkor mi is tudunk menni talizni. Vagy akár Ti is jöhettek hozzánk, elég nagy a hely.

Elég fura, hogy nem vállal már a Doki szülést, vajon miért??? Ezek szerint akkor nem fog már egyik kórházhoz sem tartozni? Hol szülöm a következőt?!?!? Tiszta gáz!!!! Csak nem kopoghatok be egy vadidegen orvoshoz, hogy jöttem szülni nála...

Kép
szabus

Lányok,
ha esetleg olvassátok még színház előtt.
Biztos küld Gombócka sms-t, de azért leírom, h sajna Mincsi beteg lett, hányt éjjel, így ők nem jönnek :(
VIszont mi beugrunk akkor hozzájuk a jegyért, és megyünk 9.30-ra.
Szabus, én tuti megismerlek titeket :wink:

Puszi
Jobbulást Mincsikének!

Kép
szeee

Sziasztok!

Meséljetek lányok, milyen volt a színház?
Megtaláltátok egymást? Élvezték a gyerkőcök.
Nálunk mint Szeee írta, éjjel Mincsike többször is hányt, illetve sokszor öklendezett. Reggel volt egy kicsit hígabb kakija is, láza nincs, enni nem akar, de szerencsére iszik. Elég bágyadt, most aludt 2 órát. Apa épp egy kis főtt krumplival próbálkozik, de nem nagyon megy.
Jövök később, remélem nem lesz nagyobb gond.

Anna,nálatok meddig tartott ez a hányós dolog?

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombocka: Nagyon sajnálom! Küldünk Mincsinek sok sok gyógypuszit! :D Nálunk ez egy hétig tartott, hol jobban volt hol kicsit rosszabbul Pogi.Remélem ti hamarabb meggyógyultok!
Amúgy a színház nagyon jó volt. Mindhárman élvezték. Zazi hatalmasokat mosolygott az elején, Melinda tök édesen összpontosított az előadásra, Pogi meg hol örült és magyarázott, hol nyüszizett!

Szeee: Elfelejtettem mondani, hogy tegnap megvettük a fogkefét! :lol: Azóta alig lehet kivenni a kezéből őnagyságának!
Milyen teljes kiörlésű liszt kell? Én búzát vettem és most abból csinálom a sütit, ha jól sikerál lefényképezem!

Szabus: Örülök, hogy végre titeket is megismerhettelek! Zazi olyan kis édes volt! Poginak bejött ( Mincsin ne olvassa el)
Már karácsony óta akartam neked írni, hogy kipróbáltam egy két muffin receptet és nagyon jók lettek! :)

Arra gondoltam, hogy egyszer elmehetnénk közösen egy játszóház félébe a gyerkökkel! Szerintetek hülye ötlet?

Pussz

U.I. mi sztem megyünk köv. hónapban és márciusban is a színházba!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hahó!

Gombócka,
Nem baj, ha nem nagyon eszik, ez normális, lényeg, hogy igyon. Remélem hamar túl lesz rajta.

Amúgy tényleg nagy élményből maradtatok ki sajnos :( Úgy figyelt mind3 gyerkő, hogy nem is hittem volna... :shock: Olyan édesek voltak. Zazi tényleg jókat nevetgélt, Pogi visongott örömében, Melinda is nagyon koncentrált, hajlongott ide-oda hogy lásson, mikor nem látott rendesen az előttünk ülőtől :)

Szóval nem is gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogják. Tök jó.

Megnéztük a videót is, van néhány jó felvétel Pogiról és Zaziról is.

Anna,
Ti fotóztatok, majd teszel fel néhány képet, ha sikerültek?
itthon jutott eszembe, h elvihettük volna a tápot, de a reggeli kapkodásban nem volt eszemben sajnos... :(

Kép
szeee

Szeee: Nem gond majd elmegyünk valamikor érte. Legalább van ok csavarogni! :D

Mazsizok majd a képekből és akkor estefelé teszek fel!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

csajok,
mióta Melinda fenn van, folyamatosan visítozik jókedvében. Úgy látszik jó napja van... :)

Szabus,
Tök jó, hogy taliztunk veletek is!!! Nagyon édes a kisfiad, olyan kis nyugisnak tűnt, nekünk továbbra is a kiszemeltünk, bár úgy néz ki, hogy Pogi vetélytárs :wink:
Köszi a rizspelyhet is, mindjárt kipróbálom.

Kép
szeee

Először is, Mincsinek jobbulást, remélem, hogy hamar túl lesztek ezen a csúnya kóron!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok gyógypuszit küldünk!!!!!!!!!!!!!!!

A színház szuper volt, annyira élvezték, hogy teljesen el voltam ámulva. Annyira hülye vagyok, hogy nem vittem fényképezőt, de bevallom, eszembe se jutott..Átkülditek majd nekem? Vagy innen is ki tudom menteni, ha felteszitek! Előre is köszike! Szeee, mégegyszer köszi az ötletért!

Anna, a játszóház is jó ötlet!

Én is nagyon örültem, hogy végre tudtunk talizni is, sőt, még a férjem is mondta, hogy milyen jól el voltak ott hátul :D

Kép
szabus

A mai színházas képek átküldve mailen. És a csüt-i babatali képei is el lettek küldve!

Szeee: Nem kell félni Pogi nem vetélytárs :lol: , még megpróbálja helyrehozni a házasságát Mincsivel!!! :D :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Köszi Anna, megkaptam.

Gombócka,
hogy van Mincsi?

Kép
szeee

Szeee, működött a rizspehely????

Kép
szabus

Sziasztok,

köszönjük a gyógypuszikat!!!!

Úgy néz ki jobban van a Mincsi. Napközben már nem hányt, enni továbbra se nagyon akart, egy kis főtt krumplit répával azért evett, viszont inni hál istennek ivott kb. 7 dcl-t. Bár nem tudom mennyi náluk a normális, de ezt úgy véltem elég jó.
Érdekes, mert nem nyűglődött napközben, csak olyan bágyadt volt. Úgy mozgott mintha lassított felvételről néztük volna. Aludt is 2x 2,5 órát.
Remélem holnapra jobban lesz.
Éjjel elég ijesztő volt ez a helyzet, tökre féltem, nem is aludtam semmit.

Színház..nagyon irigykedem ám, sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Zazira is annyira kiváncsi vagyok már. Szabus, hogy kárpótoljam magam 3x megnéztem a portálon a videokat! :lol:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és a gyerkőcök is, mindenképp elviszem a Mincsit egyszer.

Játszóhát sztem is jó ötlet, Szeee nem tudom mit ajánlott, de lehet, hogy nem is ide tartozik.

Ha lehet azért küldjetek nekem is képeket, jó?
Anna,
a babatalis átjött, de nem tudom megnyitni. :cry:

Szeee,
bocs, hogy így bekavartuk a reggelt, de úgy gondoltam, így legalább tudtok talizni a többiekkel. Remélem nem én keltettelek bennteket!

Puszi mindenkinek

Kép
gombocka

Gombóc, örülök, hogy javul Mincsike!!!!! Remélem, hogy holnapra kiheveri, és csak egy rövidke kis valami volt ez. Annyira utálom, hogy ha vmi betegség van, az tuti, hogy hétvégén jön ki, amikor nincs orvos. Nálunk is ez volt mind a kétszer, amikor lebetegedtünk... Ráadásul itt Ürömön ügyeletet csak felnőtteknek tartanak. Szorítok, hogy holnapra meggyógyuljon!!!!

Aranyos vagy, hogy megnézted a videókat :D

Kép
szabus

Sziasztok!

Gombócka: Kicsomagoltad őket winrarral? Úgy sem nyitja meg? Ha gondolod mi szívesen megyünk veled amikor menni akartok, Pogi bittos megnézné újra! :lol:

Szeee: Te megtudtad nyitni a képeket?
Kép Szilvinek Ezt a csokrot a receptért kapod, isteni lett a süti apa le van vele kenyerezve! :lol: :lol: :lol:

Pár kép: Kép Szétszereltem
Kép A süti!!
Kép Húú de szépet kaptam az anyóstól!
:lol: :lol:
Kép Na hol van már a kajcsi?
Kép Ezt így megfogom....
Kép ...aztán bekapom
Kép elfogyott volna?
Kép hát akkor végeztem

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gombócka,
örülök, h jobban van Mincsi, ne aggódj, nem lehet nagy baj, ha iszik.
Lényeg, h ne száradjon ki.
Viszont sztem én is benyeltem vmi hasonló vírust. Igaz nem olyan durva, de egész nap rossz a gyomrom, hányingerem van és a wc-t gyakrabban látogatom a szokásosnál... :?

Amúgy semmi gond, hogy bekavartatok reggel, sőt, örülök, hogy így tudtunk talizni a többiekkel, ha már Ti így jártatok...

Anna,
örülök, h ízlett a süti, asszem az nlc-ről loptam a receptet :)
Jó az etetőszéketek! Mit evett Pogi? Ismerős az előke :)

Szabus,
rizspehely egy darabig ok volt, de aztán nem ette, sztem túl darabos neki. Lehet, hogy még puhábbra kell főzni??? :roll:
Igaz, csak forráztam, de végül is puha lett.
Te hogy adod? Már nem emlékszem...
Apa azt üzeni a férjednek, h az előadás címe a Toda= Csoda - gyereknyelven. Kiderítette... Tőlem :lol:

Kép
szeee

Szeee, én először úgy adtam a rizspelyhet, hogy egyből a turmix tálkájába tettem, leforráztam, vártam, míg megpuhul, majd botmixerrel összeturmixoltam, így mosogatni is csak egyszer kell :oops: Ezek szerint főzted? Remélem, nem vertek át, és tényleg megpuhul forrázással is, jóval egyszerűbb. Az üzit átadom.

Kép
szabus

Visszaüzenet Apának Apától: "kész toda, hogy rájött, hogy mit jelent" (azért én mondtam, hogy a Te érdemed, Szeee) :lol:

Kép
szabus

Sziasztok Lányok!

Sok jó hírrel nem szolgálhatok.
Tegnap el kellett vinni a Mincsit az ügyeletre, mert nagyon sírt. Meg hasmenése is volt, és sugárban hányt délelőtt. Azt mondták vmi vírus, kapott gyogyókat, ő már jobban van.
Na de én...én is elkaptam. Éjjel hozzám is ügyeletet kellett hívni, nagyon durván hánytam, ment a hasam, remegtem, zsibadt a kezem meg a szám. Mondtam apának hívja az ügyeletet, mert itt patkolok el. (komolyan úgy éreztem) az ügyeletet nem lehetett elérni, mondtam, akkor hívjon mentőt. a mentőknél igen készségesek voltak, annyival elintézték, hogy ilyen esethez nem jönnek ki, hívjuk az ügyeletet. Mondta a párom, hogy zsibbad a keze, meg a szája a feleségemnek, ez sem elég ok? Azt mondták NEM!
Fél12-kor kiért az ügyelet, addigra már nem tudjátok meg, hogy néztem ki. Még anyósomékat is áthívtuk, mert attól paráztam, hogy ha reggel elmegy a férjem dolgozni, én nem tudom a Mincsit ellátni. Tök rendesek voltak, azonnal jöttek.
No a lényeg, az ügyeletes doki 5féle szuriból csinált koktélt....hát kiütött rendesen. A hasam még megy, de már annyira nem vagyok rosszul, szerencsére anyósék is sokat segítenek, tényleg semmi gondom a gyerekre, most is lementek sétizni.

Remélem Szilvi és persze a többiek is, hogy megússzátok, rajtam nagyon durván jött ki, még szerencse, hogy a Mincsinél könnyebbb lefolyású volt, legalábbis remélem, hogy ennyivel megúszta.
Szóval vigyázzatok magatokra, mert azt mondta a doki (mind a két ügyeleten), hogy tombol a vírus!!!

u.i.: Szeee, sajnálom, de szerintem a szerdai megint nem fog összejönni.
És megöl az irigység, hogy ilyen jól éreztétek magatokat a színházban!(még a fiúk is. :wink: )

Kép
gombocka

Hú,Gombóc ez nem semmi!
Szegénykém!!!Küldök neked/nektek sok sok gyógypuszit!!!
A mentősök nagyon leírták magukat előttem,és mi van,ha tényleg rosszabb is történhetet volna,akkor csak kapáloznak,és próbálják hárítani a felelőséget. :evil: nagyon mérgesítő!

Nagyon rendesek anyósék,tényleg!

Mindenkinek sok pusz:Ildikó

Pogi! Nagyon tündéri a képeken!
Szabus! Tök jó lett az oldalatok!
Szeee!Remélem te is már jobban vagy!
ilgya1

Gombóc, millió gyógyító tündért és puszit küldünk!!!!

Ildikó, köszi :D

Kép
szabus

Sziasztok!

Gombócka,
olvasom, hogy mi van veletek... :( Hát velem dettó....
Nem is részletezem, ugyanazok a tünetek, lázam is van. Nekem is zsibbadt a kezem....
Csak remélni tudom, hogy Melinda nem kapja el. Apa itthon maradt mert így nem tudom ellátni a gyereket.

Puszi és gyógyuljatok meg mielőbb Ti is.
A szerdát én is pont írni akartam, hogy nem fog összejönni...

Kép
szeee

Szeee, Neked is gyors jobbulást kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, hogy mi megússzuk. Mennyi lehet a lappangási idő?

Kép
szabus

Hahó!

Köszi, levittük a lázam, mostmár sokkal jobban vagyok. Hát remélem, hogy mindenki megússza, mert ez nagyon durva volt... Szó szerint ugyanaz mint Gombócka :shock: A tiszta víz is kijött belőlem...
Lappangási idő: sztem max 1-2 nap

Remélem a kiscsajom is megússza.

Szabus,
igen, forráztam és megpuhult. Ma főztük és ugyanolyan lett. De nem is azzal volt a gond, hanem hogy én nem turmixoltam bele a kajába, csak beleraktam simán. Így nagyon darabos volt és egy idő után nem ette...

Ildi,
Ti jól vagytok?

Kép
szeee

Szeee, örülök, hogy nem kell akkor főzigélni! Próbáld turmixolva, kíváncsi vagyok, hogy úgy fog-e ízleni Melindának!

Ez akkor azt jelenti, hogy már jobban is vagy? Nem kell már rohangálnod, tudsz enni? Hát én is nagyon remélem, hogy Melinda is megússza, mert a szívem szakad meg, ha ezek a csöppek betegek, és ilyen szenvedést kell kiállniuk! Még egy felnőttnek is durva, nemhogy nekik. Remélem, hogy hamar meggyógyul Mindenki!!!!!!

Kép
szabus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?