2 perce nem tudom abbahagyni a kuncogást, miközben elképzelem 24 éves csemetéinket a kismajmocskás bodykban...
Én lehet, hogy elcsábulok, bár a múlthétvégén elkezdtük a kelengye begyűjtését, de bodyból szerintem sosem elég.
Babakocsink már van, a bútort (Faktum-Viktor natúr)már megrendeltük( 2-3 hét és itt van ) néhány rugi, body, hálózsák ,fürdőlepedő 2 db cumisüveg (optimistán állva a dolgokhoz csak ennyi, mert úgyis szoptatok ugyebár...) , 1 tartalék játszó-alvó? cumi (bár nem szertném ha cumizna, majd ha már mindkettőnk haja az égnek áll és végképp nem jutunk vele dűlőre megkaphatja
) az eddigi szerzemények.
timocska
az adatok: 29 hét; 30,5éves vagyok
első baba; 2007 ápr.6 Kecskemét Megyei Kh;kislány ; Lea v. Emília?
doki
az én dokim elérhető mobilon, bár én a magánrendelésére járok 6E/alkalom és 2 hetente
Viszont elérhető ha bmi baj van.
Szülésről még nem is beszéltünk, fogalmam sincs az épp aktuális tarifákról...
b.lin
tudsz vmi közelebbit a kméti árakról?
pihi
Gróf Apponyi kastélyszálló, csak a neten láttam a képeket, remélem nem csalódunk. Azt még nem próbáltam ki, hogy beleférek-e még a a fürdőrucimba
+10kg-nál járok momentán, a dokim szerint ez normális...én azért már érzem a plusszt és miután egy örökmozgó vagyok, voltam mindig sportoltam most nehezebben viselem, hogy egy kiselefántnak érzem magam
Na de sebaj, anyukámnál tuti jobb vagyok, ő 25kg-t
hízott velem! Talán ezt nem fogom ütni.
pann
szerintem nyugodtan kérd el a dokitól a mobilszámát, ez a minimum
Én egyébként mindig kiakadok mikor azt hallom, hogy előre kinyögik a tarifát....Úgysem előre adod oda neki nem? És ha nem tudok annyit adni? Mit csinál? Visszadugja a gyereket?
Jaj mindig felhúzom magam
a hálapénz dolgon. Persze eddig hálistennek nem nagyon voltam kórházba járós(kivéve munak miatt) és a tapasztalatom ,hogy nem attól függ egy doki hozzáállása mennyit kap, legalábbis akikkel én dolgoztam . Aki pénzéhes nem megy többet a beteghez bmennyit adsz, aki pedig hivatásásnak tekinti pénz nélkül is lekiismeretes.Szerintem a betegek rontották el a dokikat. De lehet, hogy rosszul látom.