Na, itt vagyok. Ki tudja meddig
...
A legfontosabbak:
Motiot!
Nagyon-nagyon gratulálok a gyorsan jött csemetéhez!
:D
Hú, nagyon mérges lennék én is azokra, akik betegséget cipelnek máshova!
Lázat mindenképpen csillapítsd! Én úgy tudom, hogy még a gyógyszerek is jobbak, mintha az ember nem kezeli a gondot, és pl. magas láza van.
Gabi!
Jobbulást a párodnak! Neked pedig sok türelmet és erőt, kívánom, hogy a gyerekek legyenek extra nyugodtak, aludjanak sokat, hogy te is tudj pihenni!!!
Rita!
Nincs jó hírem!
:D Megértem az aggodalmadat a 4 gyerekre és az a helyzet, hogy most az első időben tényleg háttérbe vannak a nagyobbak szorulva. Készülj erre. Meg arra, hogy olyan dolgokat találj ki majd nekik, amit félbe tudtok szakítani, vagy szoptatás, ringatás közben is tudjátok csinálni.
Írtam pont máshová, hogy nekem az első napom a mai, amikor végre úgy tudok dolgokat csinálni, ahogy elterveztem. Akár házimunka, de csak a gyerekek ellátása is. Pedig Simon holnap 1 hónapos. Nem is emlékeztem rá, hogy mennyire nem lehet egy ekkora prücsök mellett semmit csinálni. És sajnos a hordozókendő sem megoldás nálunk (talán később), mert ha függőlegesen kézben van, akkor Simon úgy szeret nézelődni, hogy erősen feszíti a fejét hátra, így azt mindenképpen tartani kell, a kendő nem tudja tartani...
Az nagyon jó, hogy az ebédet hozatom, így ezzel nincs gondunk, de bizony a házimunka erősen hanyagolva volt jónéhányszor. Hogy a vasalásról ne is bezséljek, az katasztrófa, majd ma próbálok pótolni.
Nekem lejebb kellett adni az igényeimből ilyen dolgokban, de talán mostantól alakulhat ez is.
Készülj!
A 4 gyerek egyébként szuper.
Hanna kicsit érzékenyebb, sírósabb (hisztisebb ?
), így jön ki a féltékenysége. Most éppen egy adag Szilviával és WC-papírral rohangál a lakásban és hangosan dalolászik.
A többieket nem viselte meg Simon érkezése.
Simon egyébként nagyon aranyos. Kicsit nehéz, mert szeret kézben lenni, még nincs el egyedül szinte semmennyi időre. (Nem várnék el sokat, de gyakorlatilag mindig foglalkozni kell vele, nem az a csöndben elnézegető, de talán majd később. Legalábbis remélem, ha rájön, hogy nincs otthagyva, bízhat bennünk, akkor majd idővel hagy nekem is szabadidőt az alvásidején kívül is.) Ez csak azért rossz, mert nappal elég rapszódikusan alszik, van, hogy 10 perc múlva felébred, pedig látszólag bealudt. Így persze minden tervezhetetlen. Az éjszaka jobb, bár ébred, de legalább mindig visszaalszik, így kb. este 8-tól reggel 6-7-ig szopival megszakítva alszik (2-3-szor ébred).
A tejcsimennyiséggel valószínű
:D nincs gond, mert 4 hét alatt 1,5 kg-t hízott.
(A legalacsonyabb súlya 3,45 kg volt, hétfőn 4,99 kg-nak mérték.) Pedig figyelek is rá, nehogy túletessem...
Ennyi adatott. Ébredezik... Ha még tudok, jövök ma. Ha nem, akkor meg egyszer...