Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi! Azért ha tudsz jönni egy percre, akkor tudósíts, jó? Aggódunk az uradért!

Motiot! Húú, szegény Ábel és szegény te. Azt hiszem bárkivel megtörténhetett volna - ezt vigasznak szánom, bár tudom, hogy nem az. De a lényeg, hogy nem történt nagyobb baj!

Én is húzok a dolgomra, amíg Miksa alszik!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot, örülök, hogy nem történt nagyobb baj!!! Néha tényleg kiszámíthatatlanok a lurkók. Te már jól vagy? Gondolom nagyon megviselt tédeg is.

Rita, nagyon jók a képek és gyönyörűek a gyermekeid! Még nem is láttam róluk képet. Én is kiváncsi vagyok, hogy milyen volt a buli és végül mit főztél!

Lányok a napközbeni altatásról szerettem volna kérdezni. (Mivel az éjszakait olyan jól megoldottátok. :D ) Nincs kialakult napirendünk, mert mindig máskor ébredünk reggel, olyan 7 és 8:15 között szoktunk felkelni. Andris kétszer alszik egy nap. Délelőtt még egész jól elalszik, kb 3 órát van ébren és ebéd előtt alszik egyet. De délután borzalmas az elalvás: Látom, hogy dörzsöli a szemét nyüszizik. Ilyenkor berakom az ágyába betakarom és kijövök a szobából. Van, hogy ötször megyek be hozzá mire elalszik. Állandóan feláll, de leülni nem tud és félek, hogy megüti magát. Ezért bemegyek és visszafektetem. Ilyenkor nagyon sír. Lefektetem ő meg azonnal "felpattan". Van, hogy 30 percig eltart mire elalszik. Tudom, hogy álmos, akkor MIÉRT nem tud elaludni???
mira80

A kilókról elfelejtettem beszámolni. Pénteken 62.5 voltam, mára meg visszaugrott 63,2re. Mondjuk kicsit bűnöztem vasárnap és nem is voltam kocogni,de ezen a héten igyekszem háromszor menni. Sajnos a héten is lesznek "bűnös" napok: szerdán a hugom polgári eskövője után családi ebcsi, szombaton pedig a templomi után a lagzi... De nem baj, mert TI nagyon sok erőt adtok, hogy vagytok és bíztattok és meghallgattok, ill. olvastok és válaszoltok, hogy NEM adom fel amíg 58 nem leszek!!! :D :D
mira80

Sziasztok!

Gabi!

Csak csatlakozni tudok az előttem ájuldozókhoz.

Mitől kaphatta? Nem támadta meg vmelyik szervét? Igaz, 5-ös lett az élettan-kórtan vizsgám, de sajnos ezt még én sem tudom (pedig tanul ám a leány szorgalmasan).

Rólam csak dióhéj: Rita, szombaton 9-kor anatómia. Vagy sikerül v. megint jön a fűtéscső.
GYÖNYÖRŰEK A GYERKŐCÖK!!!!

Sajnos most csak ennyi.

Talán este, v. holnap ilyenkor újra jövök. Pedig úúúgy írnék egy normális hosszú levelet.

Márti
mártus

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most tudok írni, pedig látom, aggódtatok :)

Na szóval Apa hol jobban van, hol rosszabbul. Sajnos a láza még magas, picit volt alacsonyabb is a hője, de visszaugrott. Viszont már tudott egy picit enni is, és megfürdött, ez is valami!

Továbbra is kapja az antibiotikumot infúzióban.

A fertőző osztályra került végül.

Mi nem megyünk le, mert látogatni úgysem mehetnénk be. Lehet, hogy engem beengednének, de nem nagyon szerencsés ugye kórházba menni ilyenkor.

Másrészt anyósom viszont bent van, segít Zsoltinak (ez a mai nővérhiányos állapotokat tekintve létfontosságú), így ránk végképp nem maradna ideje. Nekem most könnyebb itthon a gyerekekkel.

Márti, én nem vagyok ilyen okos, mint Te, de tényleg megtámadhatja valamelyik szervét a dolog? Most az a helyzet, hogy a véráramban van egy csomó baktérium, ezért kapja az AB-t. De hogy valamelyik szervét is támadja-e, erről nincs infóm :(

Egyenlőre ezek a híreim, köszönjük szépen az együttérzést és a drukkokat, nagyon ránk férnek!

Puszi mindenkinek:

pgaboka

Hahó!

Rövid leszek, csak pár sor, mert dolgozom és még ma végeznem kell.

Gabi! Továbbra is drukkolok, hogy apa gyorsan javuljon! Nagyon nehéz lehet most neked, sok energiát is küldök ++++++++

Azt nem írtad, vagy nem lehet tudni, hogy mitől van a vérmérgezés? Az előbb azt gondolná, hogy valami sérülés, de ilyesmit nem említettél.

Mira! Miksa ekkora korában még simán bealudt szopi után, és így kezdődött a délutáni alvás. Később már nem, de akkor meg nem jöttem ki tőle. Lefeküdtem mellé, és akkor ő is lefeküdt, valszeg, hogy egy szintben legyünk. Így is tartott minimum fél óráig, mire fetrengés, nyűglődés után elaludt. Énekelgettem meg meséltem neki közben, aztán mikor elpihenni láttam, akkor inkább csöndben voltam.
De kicsinek ő is ilyen álldogálós volt, hiába mondtuk neki, hogy úgy nem lehet aludni :wink: Miksa mondjuk elengedte a rácsot, és jó nagyokat esett. Megtanulja előbb-utóbb, ne félj.

Húznom kell vissza a printemhez. Miksát elvitte az uram oviba.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó napot asszonyok!

Nem jön ma senki?? :(

Én ma olyan hülye hangulatban vagyok, nincs kedvem semmihez, pedig nagyon messze vagyok attól, hogy ne legyen semmi dolgom...

Mi van veletek??

((Persze Gabi, Szirom, Beszti felmentve!!))

Mira, nem tudom, de a fél óra nem olyan rossz szerintem, főleg, ha nincs is nagy balhé, és elalszik utána. Túl izgalmas az élet, nincs ideje aludni. (Pedig megtehetné, mi nemigen tehetjük meg és aludnánk... Hol van itt az igazság??)
Ha délelőtt rövidebbre veszed, vagy korábban leteszed nem segít??

Megyek, Adél bepisilt...
Mindig van valami...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
Gabi, nagyon drukkolunk mi is az uradnak, hogy jobban legyen végre!!!! Gyógyuljon meg mihamarabb!!!

Mi épp fetrengünk, megint átzoztak a kedves magyar ismeröseink a kisfiúval valami vírust, egy jó kis influenzát, mind a ketten fetrengünk Ábival. Képzelhetitek milyen jó lehet. Éjjel nem aludtunk, mert mindkettönknek el volt dugulva az orra, reggel Ábel 38,5 lázzal ébredt, nekem csak höemelkedésem volt, aztán elmentünk dokiho, de én ugye csak homeós cuccot keptam. Mondjuk erre Ábel sem kapott sokat, csak lázcsillapítót meg köptetö oldatot, hogy végre meginduljon a cucc az orrából. Ötpercenként törlés-szívás, de nem nagyon hat. Aludni sem tud szegény. Nekem majd szétdurran a fejem, annyira fáj, orrom már jobb, mert én azért tudom fújni, de fájnak a nyirokcsomóim is, meg hát mindenem, amolyan istenesen influenzásan. Ez van. Szerintetek lehet ettöl valami baja a babának? Lécci lécci válaszoljatok, mert megörülök már itt a bizonytalanságban. Annyira pipa vagyok ezekre az emberekre, hogynem igaz! Többet nem jönnek hozzánk, mi sem megyünk hozzájuk, ez volt az utolsó eset, ez most betett.
Na megyek is én is pihenni.

Mindenkinek szép napot és válaszoljatok!!

puszi

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, nyugi!!

Tarsd a lázad 38 alatt mindenképpen, nem lesz semmi baj! Tudom, az enyém idősebb volt karácsonykor, de neki sem lett baja az én betegségemtől, a te babádnak sem lesz!
Szomszédasszony meg :evil: .

Én ma egész nap eszem, borzasztó. Ettől ugyan nem lesz jobb kedvem, sőt, de nem bírom megállni.
És aludtam, ahelyett hogy tanulnék mint a kisangyal...

Megyek uzsonnát csinálni.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nekem hiányoztok ám!! :(

Dicsekedhetek egy kicsit?? Anatómai kettőre négyest kaptam!! (A Langerhans-szigetek dacára... :lol:)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Gratula Rita! :lol:

Jobbulást Motiot! Nyomd a C-vitamint meg a hoemós bogyókat és ne izgulj, szépen megjavulsz majd. Fene a szomszédokat :evil:

Nekem meg még nem egészen 20 oldalam van hátra. Reggel hatkor kezdtem... :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló csajszikák!!!!

Tegnap Kerepesen voltam baba-taliba :D , így ezért nem írtam tegnap :D

Most meg Olivér még alszik, Natasa itt rodeózik alattam, én meg a tegnapi fotókat töltöttem fel a tavaszi topikba.

Jobbulást Motiot, nyugi, nem lesz semmi baja!!
Én is voltam szerintem beteg mindegyiknél, sőt, Olinál, Natókánál még fosós vírus is elkapott.
Semmi baj nem lesz, nyugi!!!

Gabi, uraddal mi a helyzet????

Majd jövök, puszi

(bocsi a gyors, rövid bejelentkezésért)

Rita, grat. a 4-eshez!!!!
Látod, tudsz te!!!!
Kép
vas

Ildi, megnéztem a képeket, eszméletlen cukik a babák! :) Ahogy ott ülnek négyen, halálos!!! :D

És bakker, te milyen csinos vagy!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Tessék szépen visszahízni, hogy ne érezzem olyan rosszul magam, na!! :D
62 kiló, jajistenem, soha nem leszek annyi, csak amikor a férgek már kellően lerágogatták rólam a husit... :D

DE a tabellád szerint megfelelő a gyarapodásom, hozzád képest viszont jóval több vagyok, de igyekszem...

Na jól körbejártam a súlyomat.. :oops:

Megyek, sok a dolog, de jövök szépen, Ildi, te is gyere, mesélj valamit, sikerültek a bizniszeid??

JA! A pelenkázólapra lehet, hogy vevő lennék, pelenkázószekrény elhelyezésére semmi esély... :? . Megmutatod milyen??

Gabi meg a kádadra pályázik, ha jól értettem!

Gyertek lányok, ne legyek ma is magányos!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

kis kukkoló!!! :wink:

ja, 62-t mértem ma reggel :shock:

Rita, te meg ne hozzám mérd magad!!!!
Te most nem 60 kilóval kezdted!!!!
Ha meg a tábla szerint normális, akkor normális, örülj neki!!!!! :D :D :D :D :D

férgek.......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Az a helyzet, hogy nem azért írtam, hogy ezek vannak még eladók, hogy rátok tukmáljak bármit is, most mit kérjek ezekért, az egyik 3-4 ezer körül volt, a másik 4-5 körül,vagy megdobtok egy ezressel, vagy megítok egy ebédre az ikeában :wink: (vigyázat, tudok nagggyyon sokat enni) :wink: :lol:
Van két szopis melltartóm is(ajiba bárkinek), az egyik Anita 90B-s a másik c&a-s,ez jó gagyi, tök utáltam, méretet se tudok.
De odaadom mindkettőt bárkinek.
Meg van egy L-es noppies gatyóm, Rita kölcsibe azt is odadadom neked. :P

ma éppen váltotta egymást alvásban a két lurkóm, Natika elszenderült itt lenn a játszószőnyegen, Olivér meg 5 percre rá felébredt :roll:

na, reggelit kell adnom, Olikának, pusz(vagyis ebédet kér :wink: )
vas

hülye, paraszt állat vagyok, meg se dícsértem Rita gyönyörűséges gyermekeit!!!!

Nagyon cukik, Adél olyan kis bájos, Bernát meg hogy feszít a tortái mellett!!!, karifa is szép!!!
És a turbán!!! :shock:
De miért is aludt abba téynleg???

Egyszer Levente boxkesztyűben aludt.
Majd előkeresem a képet :wink:
vas

Hát te írtad, hogy képeket töltesz fel, naná, hogy kukkoltam! :D

Nem, EZÚTTAL nem 60-ról kezdtem! :) De rendes vagy, azt sugallod, mintha lett volna ilyen, pedig nem. De én is azt tervezem, mint te, hogy a gyerekprojekt lejártával fogyok egy nagyot és leszek újra mondjuk 63-65.
Tehát másfél év múlva remélem. 8)
Bár te Natasa előtt is nagyon penge voltál...:wink:

De csak kérjél érte akármennyit, gondolom, mástól is kérnél! Nem éreztem tukmának, megörültem, hogy mondtad! Meg tök jó, ha nem nekünk kell utánamenni.
De azért írd majd le, milyen, rá lehet akasztani a kiságyra? Stabil azért??

Akkor IKEA jó neked ezek szerint? Egyél csak, bátran, megteheted!! :wink:

TÖBBIEK??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

A hülye paraszt állat tán kissé erős! :lol:

Talán két éve egy turkálóban vásároltam, Bernát-Adél is ott volt, Bernát beleszeretett ebbe a sálba. :) Azóta ezzel alszik, (meg kb. hat-hét jószággal) de a fejére most tekerte először. :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Á, dehogy erős!!! :lol: :lol:
Ha egyszer az vagyok :wink:

Rá lehet kiságyra akasztani, mi is azon használtuk, majd keresek róla képet, csak már kitöröltem a tavalyikakat a gépből, cd-n kell keresnem róla, aztán felrakom, megmutizni, jó??
1000 pénz jó lesz érte????? :wink:

nekem végülis jó az ikea, de az nem olyan közvetlen, elrohangálnak a gyerekek......, Natka se bírná már a babakocsiban sokáig, múltkor mikor voltunk is meghibbant, ki kellett mennünk. :roll:
vas

Hahó!

No, itt vagyok én is. Kicsit szédelgek, vagy hogy is fogalmazzam, nagyon álmos és fáradt vagyok. De kész. Tegnap reggel 6-kor felkeltem, hogy idejében elkezdjem. A szünet annyi volt, hogy megreggeliztettem és felöltöztettem Miksát, akit az uram vitt oviba. A következő szünet az volt, hogy elmentem érte, majd itthon azonnal lefektettem aludni. Jó sokat szunyált szerencsére, aztán egész este szabadott neki tévézni meg számítógépezn, én meg próbáltam haladni. Jó kissrác volt, csak folyamatosan dumált közben, így elég lassan ment. Aztán fürdés és esti mese után még fél 3-ig melóztam. Akkor lettem kész. Nagyon-nagyon kevés időm volt most rá, nem jó ez így. A végéért már nem nagyon vállalom a felelősséget.

Most azon gondolkodom, hogy most feküdjek le egy kicsit (csak félek, hogy elalszom és nem érek oda az oviba), vagy majd ha délután a kölyök alszik.

Most ennyi tellett tőlem, bocsi.

Gabi! Hogy van az urad? Aggódunk érte!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Végre volt egy kis időm, gondoltam irogatok a topikokba, ide is, erre nem most fogy ki a gépem? Vissza kell tennem töltésre...

És persze Simon is felébredt. :lol:

Rita!

Köszi! :)

Du. megpróbálok írni!!

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Köszönjük továbbra is az érdeklődést :)

Apa jobban van, de a láza még mindig magas. A közérzete lényegesen jobb.

Sajnos köhög, így ma reggel már mellkasröntgenen is volt tüdőgyulladás veszély miatt. Még csak az hiányozna!!!

Hasi uh tegnap volt, azzal minden oké.

Várunk még eredményre: a vérből is készítettek tenyésztést, elvileg mára az meglesz.

Mi jól vagyunk, bár én eléggé fáradtan...

Egyenlőre ennyi hírem van, amint tudok, írok hosszabban!

Puszi mindenkinek!

pgaboka

Na, itt vagyok. Ki tudja meddig :D...
A legfontosabbak:

Motiot!

Nagyon-nagyon gratulálok a gyorsan jött csemetéhez! :D:D
Hú, nagyon mérges lennék én is azokra, akik betegséget cipelnek máshova! :evil: Lázat mindenképpen csillapítsd! Én úgy tudom, hogy még a gyógyszerek is jobbak, mintha az ember nem kezeli a gondot, és pl. magas láza van.

Gabi!

Jobbulást a párodnak! Neked pedig sok türelmet és erőt, kívánom, hogy a gyerekek legyenek extra nyugodtak, aludjanak sokat, hogy te is tudj pihenni!!!

Rita!

Nincs jó hírem! :D:D Megértem az aggodalmadat a 4 gyerekre és az a helyzet, hogy most az első időben tényleg háttérbe vannak a nagyobbak szorulva. Készülj erre. Meg arra, hogy olyan dolgokat találj ki majd nekik, amit félbe tudtok szakítani, vagy szoptatás, ringatás közben is tudjátok csinálni.
Írtam pont máshová, hogy nekem az első napom a mai, amikor végre úgy tudok dolgokat csinálni, ahogy elterveztem. Akár házimunka, de csak a gyerekek ellátása is. Pedig Simon holnap 1 hónapos. Nem is emlékeztem rá, hogy mennyire nem lehet egy ekkora prücsök mellett semmit csinálni. És sajnos a hordozókendő sem megoldás nálunk (talán később), mert ha függőlegesen kézben van, akkor Simon úgy szeret nézelődni, hogy erősen feszíti a fejét hátra, így azt mindenképpen tartani kell, a kendő nem tudja tartani...
Az nagyon jó, hogy az ebédet hozatom, így ezzel nincs gondunk, de bizony a házimunka erősen hanyagolva volt jónéhányszor. Hogy a vasalásról ne is bezséljek, az katasztrófa, majd ma próbálok pótolni.
Nekem lejebb kellett adni az igényeimből ilyen dolgokban, de talán mostantól alakulhat ez is.
Készülj! :D:D
A 4 gyerek egyébként szuper.
Hanna kicsit érzékenyebb, sírósabb (hisztisebb ? :shock:), így jön ki a féltékenysége. Most éppen egy adag Szilviával és WC-papírral rohangál a lakásban és hangosan dalolászik. :D:D
A többieket nem viselte meg Simon érkezése.
Simon egyébként nagyon aranyos. Kicsit nehéz, mert szeret kézben lenni, még nincs el egyedül szinte semmennyi időre. (Nem várnék el sokat, de gyakorlatilag mindig foglalkozni kell vele, nem az a csöndben elnézegető, de talán majd később. Legalábbis remélem, ha rájön, hogy nincs otthagyva, bízhat bennünk, akkor majd idővel hagy nekem is szabadidőt az alvásidején kívül is.) Ez csak azért rossz, mert nappal elég rapszódikusan alszik, van, hogy 10 perc múlva felébred, pedig látszólag bealudt. Így persze minden tervezhetetlen. Az éjszaka jobb, bár ébred, de legalább mindig visszaalszik, így kb. este 8-tól reggel 6-7-ig szopival megszakítva alszik (2-3-szor ébred).
A tejcsimennyiséggel valószínű :D:D nincs gond, mert 4 hét alatt 1,5 kg-t hízott. :shock: (A legalacsonyabb súlya 3,45 kg volt, hétfőn 4,99 kg-nak mérték.) Pedig figyelek is rá, nehogy túletessem...

Ennyi adatott. Ébredezik... Ha még tudok, jövök ma. Ha nem, akkor meg egyszer... :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, köszönöm, ne is írj rózsaszínt, mert jobb, ha az ember tudja, mire számítson... :)
Az a jó, hogy mikor szülök nyár lesz, talán könnyebb lesz, többet lehetünk kint, itthon lesznek a nagyok is, csak kialakul. Meg remélem mozogni, utazni is tudunk majd a babával, egy icipici környezetváltozás is csodát tesz ilyenkor, úgy emlékszem. :)
Azért ez a jó idő neked is jól jön most, nem? Tudtok sétálni egy kicsit? Akkor most három teljes munkaidőben otthon, igaz? A negyedik meg többnyire... Húúú. :shock: Kicsit irigyellek is, hogy már ott tartasz és tudod milyen, kicsit meg örülök, hogy még van időm.. Egy kicsi... :)
Ebédhozatás jó ötlet. Takarítani nem kérsz meg valakit? Vagy főleg vasalni??

Jó hogy jöttél Beszti, meg hogy előttem jársz! :D
Köszönöm a felkészítést!!

Többiek, táviratilag:

GABI, férjednek nagyon kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljon meg! Neked meg kitartást, erőt, és némi alvást! És állj meg néha, tedd fel a lábad és relax. A hasizom ráér egy kicsit!! :wink:

Ildi, nem felel meg, röhej az ezer forint, legalább az eredeti ár felét mondd, különben nem vagy a barátom. :) :wink:
Nekem más helyszín is jó, csak nem vagyok olyan ügyes mobil mint te! Legyen nálunk! :wink: :)
De javasolhattok akármit, csak találkozzunk!! :)

Megyek, Adél alszik, nagyok itt-ott, TANULOK!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Rita! Klassz lesz a négy gyerekkel, nyugi :lol: jó, ez csak beleduma, hisz én csak tudom :oops: De biztos vagyok benne.

Beszti! De jó, hogy jöttél! Tündér lehet Simon! Tegyél képet is, lécci! :wink:

Gabi! Örülök, hogy jobban van az urad! További drukkok mennek! Nem írtad, hogy mit mondanak, mitől van?

Motiot! Hogy vagy, ugye jobban? Gyere egy picit!

Ildi! Gratula a súlyodhoz, nem semmi a 62! :shock: Tornázol még?

Márti, Mira! Gyertek szépen :wink:

Én holnap mérem magam, most néhány napja nem álltam rá, mert olyan lassan halad. De azért csinálom a 90 napost is, meg legrosszabb esetben 2 naponta tornázom. Tegnap nem, de tegnapelőtt megvolt. Úgyhogy ma is kell :wink: Ha aludtam egyet, mert most az lesz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

jöttem én is egy kicsit. Ábel alszik, a mai éjszaka már jobb volt, tudott azért aludni, én meg egyenesen jól aludtam. Láz nincs, de tegnap ezért vettem be kétszer fél algopyrint, nehogy valami baj legyen. Én is úgy tudom, hogy a láz a rossz, azt csillapítani kel. Na nem volt vészes, de biztos, ami biztos alapon inkább vettem be. Remélem nem csináltam butasagot! :wink:

Gabi, uradnak jobbuást, most már tényleg! De még mindig nem írtad, hogy mitöl kapta???
Ja, meg, hogy hogy nem vették ezt észre? Még jó, hogy anyósod szakmabeli!!
Pihizz azért ha tudsz, nehogy te is beteg legyél!

Beszti, örülök, hogy jöttél! Te szegényke, hát tényleg nem lehet túl könnyü 4 lurkóval. De Simon biztosan tüneményes baba, én már úgy várom, hogy nekünk is meglegyen! Most még Ábel is örül, mindig mondja, hogy ö is akar babát, kistestvért, szeretni meg simizni fogja meg puszizni :lol:
Pihizz azért te is, a háztartás megvár, ne félj :lol: :lol: :lol:

Ildi, eszméletlen, hogy 62 kiló vagy!!! Hogy csinálod?? Áruld már el nekem is!!!! Képeket majd én is megkukkolom!

Szirom, pihizz te is, szegényke, jó sok melód volt! De remélem Miksa rendes kölyök lesz és hagy egy kicsit pihenni. Tényleg, fogyi hogy áll? Én most kicsit szüneteltetek,hogy megint talpraálljon az egészségem, aztán meg megy tovább a 90 napos. Azt otthon anyuéknál is tudom csinálni.

Rita, te meg tanulj, mikor is lesz az utolsó vizsgád?
Nyugi, a 4 gyereket te is simán le fogod rendezni!! :wink:

Rólunk csak anynit, hogy én ma már teljesen jól vagyok, mármint a tegnapihoz képest, nincs höemelkedésem sem, csak orrot kell fújnom, ennyi. Na meg azért érzem, hogy kicsit le voltam pukkanva. P´robálok én is pihenni sokat.Abellel ma reggel megint dokinál voltunk, mert úgy ébredt, hogy mindkét szeme teljesen be volt gennyesedve, úgy kellett kimosnom. Meg a fülét is fájlalta, úgyhogy vittem megint a dokihoz: kezdödö középfülgyuszi, meg kötöhártyagyuszi. Kis komplikáció az influenzából. Kapott antibigyót, remélem ettöl tényleg jobban lesz. Porszívózunk félóránként, nehogy a kis fülere jobban rámenjen a cucc. :cry: Egyébként a minket megfertözö kisfiú is kötöhártyagyuszis volt, mikor mntek haza, akkor ejtette el véletlenül az anyuka, hogy otthon cseppenteni kell a gyerek szemébe, mielött aludni megy. Jó, nem?? Tényleg ez volt az utolsó csepp. Egyébként nem a szomszédasszony volt, hanem azok a magyarok, akik már párszor kibabráltak velünk a beteg gyerekkel, tudjátok, amit már meséltem. De tényleg úgy nézett ki, hogy nem beteg a gyerek. Ezentúl viszont tudom, hogy ha úgy is néz ki, akkor is az. Eddig mindig, tényleg MINDIG elkapott töle valamit Ábel. Most meg én is.

Na ennyit rólunk, megyek kicsit pihenni, mig a rajkó alszik.

Majd még benézek

puszika

KépKép
KépKép
motiot

Motiot! Klassz, hogy jobban vagy! Örülök :lol:

Ábel orrát meg próbáld tényleg sokat porszívózni, meg a fülét lámpázni és/vagy melegíteni, hogy gyorsan meggyógyuljon szegényke. És ne felejtsd el a bélflórás cuccot adni neki az antibigyó mellett! Bocsi a beledumáért :oops: Tudod, mi egy hónapig szívtunk ezzel :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, köszi a tanácsokat, dehogy dumálsz bele! :wink:
Bßelflórásból mit lehet adni neki? Tök nem ismerem ki magam, de hátha van is itthon valami ilyesmi.

KépKép
KépKép
motiot

Motiot! Protexin Restore vagy Normaflor, amit én szoktam adni. De van még másik is. Nem tudom, hogy nálatok hogy hívják őket, de a gyógyszertárban tuti megmondják.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Most csak benézek, mert iszonyú hulla vagyok. Megvolt a hugi polgárija, sokat készültünk rá és most kampec... :D Andris is sokat ébredt éjjel (5X! Bbiztos érezte, hogy vmi készül...)

Holnap írok hosszabban.
Mindenkinek jó éjt!!
mira80

Mira, húgodnak gratulálok! :)

Ma megyek beszédtechnika vizsgára, kérek szépen drukkokat!!
(Ugyanis az sz hangot még mindig nem jól ejtem... :) )

Du jövök!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, DRUKKOLOK! Hány vizsgád van még?

Motiot, Ábelnek jobbulást!!! Remélem hamar kilábal a betegségből! Azért tényleg borzasztó felelőtlen emberek vannak! :evil: Kötőhártyagyuszival kimozdulni otthonról...

Szirom, ti hogy vagytok? Sikerült pihizned?

Ildi, 62kg NAGYON szupi!!! :D Írhatnál nekem pár tippet, hogy nekem is jobban menjen a dolog... Ma 63 voltam, bár tegnap sütit is ettem az ebéd után. Szombaton meg esküvői vacsi... Szeretnék Andris szülinapján 58 lenni. Szerinted elérhető?? (Persze, ha betartom rendesen.)
mira80

Halihóó csajócák!

Rita, drukkolok én is nagyon! Hát, azért tudod, az sz hangot illik ám rendesen kiejteni!! :lol: :lol: :lol: :lol:
De biztosan sikerülni fog!
Nekem nagy álmom, hogy egy nemzetközi borakadémikus képesítést szerezzek majd egyszer, de itt ez nagyon sok pénz. :cry: Otthon is meg lehetne csinálni, csak hát ugye összeegyeztetni, hogy mikor kell hazamenni, na az úgy nem nagyon menne. Innen kéne, de itt duplájába kerül, átszámolva kb 6-700.000 pénz. Annyink meg sajnos most épp nincs erre :wink:
De majd egyszer!!

Mira, gratulálaok a húgodnak! Te is ügyi vagy, szerintem egyébként a magasságodhoz nagyon is jó a 62 kiló, nemis tudom miért fogyózol ennyire! Úgyis szoptatsz még, majd lemegy a többi!!!

Márti, te merre vagy mostanában? Gyere egy kicsit!!

Ildi, megnéztem én is a képeket, nagyon szépek a gyerköcök. Igaza van Ritának, hogy te milyen jól nézel ki!! Három gyerköc után nem semmi!! Büszke lehetsz magadra nagyon. Tippeket én is várom, hogyan csinálod!!! :wink:
Gyere te is!!!

Gabi, remélem urad jobban van már! Meddig kell kórházban maradnia?

Szirom, kipihented magad egy kicsit? Gyere te is! Ja, tegnap este Ábel már fostizott egyet szerintem a gyógyszerektöl, de ma még nincs semmi. Ellenben sokkal jobban van, éjjel már aludt rendesen, nem is volt eldugulva az orra. Most ugye nagyon küzdünk az orrszívással, de meg kell csinálni, hogy nehogy lerakódjon a cucc. De ma már tényleg nem folyik az orra, nincs is eldugulva. Ha szörcsög, akkor meg szívom neki. Én is tök jól vagyok, azért még ma szedem a homeós cuccot, aztán szerintem holnap már nem is kell. Hála istennek hama rtúljutottunk a dolgon. Csak most meg már elöre azért félek, hogy jövö héten megyünk haza, otthon ugye meg Ábel mindig beteg lesz. Remélem most egy idöre kibetegeskedte magát, föleg, hogy az natibigyót elvileg jövö keddig kell szednünk, talán lesz még hatása otthon is :wink:
Tornáztál tegnap? Én most ugye hanyagolom. Majd hétfön megyek uh-ra, akkor jobban el tudunk beszélgetni a dokival, aztán kikérdezem, hogy mit lehet és mit nem.

Képzeljétek, tegnap apa jön haza melóból, mondta, hogy mesélte a kolléganöimnek, hogy hogy kibabrált velünk megint ez a magyar család. Azt nem tudják, hogy terhes vagyok, de hát annélkül is elég gáz, hogy mind a ketten lebetegedtünk miattuk. Aztán kérdezte az egyik csajszi, hogy hogy is hívják öket? Mondja apa a nevüket, erre a kolléganöm, hogy ma hívta öt telefonon a csajszi és hirdetést adott fel az újságba, ami ma fog megjelenni, hogy fiatal házaspár, mindketten dolgoznak, bébiszittert vagy kedves nagymamát keresnek a hároméves, nagyon sokat beteg kisfiuk mellé arra az idöre, ha betegség miatt nem tud óvodába menni. Mondja a kolléganöm, hogy lehidalt, de azért fölvette a hirdetést. Hát kérdem én, milyen emberek az ilyenek? Csak egyszer hozák fel a témát, most már azért elmondom nekik a véleményemet. Az ilyennek nem kell gyerek!! Nem igaz? Sajnálom szegény kisfiút, hogy még akkor is ellökik maguktól, mikor szüksége lenne a szüleire. :cry: Hogy képes ezt egy anya megtenni, nem is értem! :cry: Na nem panaszkodok tovább, téma lezárva.

Megyek, mert hallom, hogy Ábel valamit pakol szét a konyhában.

puszi mindenkinek és gyertek!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Hahó!

No, itt vagyok, ragyogok :wink: Tényleg jó a kedvem. Délelőtt az emberemmel voltunk az Ikeában, miután Miksát a szokásosnál korábban leadtuk az oviba. Mondjuk így is rohanni kellett, de vettünk éjjeliszekrényeket, amiket délután szerelünk össze majd a kölyökkel, meg már régóta szeretnék egy ikeás wokot, így azt is vettünk, meg néhány apróságot. Megnéztük a kanapénkat, olyan kényelmes, mint emlékeztem :lol: És most van is raktáron, nem úgy, mint karácsony előtt. Van még egy nagyon kényelmes, csak abból sajna nincs kihúzható, pedig az is nagyon tecc. És találtunk rolót, úgyhogy lehet, hogy mégsem varratunk, mert nagyon szép, antilop hatású rolókat lehet most kapni, ezek eddig nem voltak. Szóval nem vászon benyomását kelti, hanem igazán szép, meleg. És óccsó. Varratva nagyon igényes spanyol agyagból 120 körül lenne. Eddig abban gondolkodtunk, mert csak viszonylag igénytelen, rideg rolókat láttunk. Vettünk is egyet ebből az antiloposból, és bár még csak odalógattuk, mert az uram rohant, de jónak tűnik. Sötétbarnát hoztunk el, de lehet, hogy rábeszélem még a bézsre. Akkor ez a barna fölmegy a fönti kis előszobába, mert ott még úgysincs fügöny. Szóval tök jó nap volt eddig :wink: Még visszavan az éjjeliszekrények szerelése Miksával, meg megyünk ma rokonokhoz estefelé, közben még fölrakok mindjárt egy egybesült husit, szóval ez egy rendes nap :wink:

Motiot! De jó, hogy jobban vagytok! :lol: Tegnap akartam tornázni, de nem bírtam, mert úgy keltem föl, mint akit agyoncsaptak. Pedig kéne, talán majd ha a húst betettem sütni.
Bélflórás izét tényleg adjál Ábelnek, főleg, ha már fostizott is! és még azt akartam említeni, hogy Miksa most Vitacolan vitamint eszik, és azóta van ilyen marhára jól. Ezt lekopogom gyorsan :wink:

Kissrác: lehet, hogy jobban jár egy jó bébisintérrel, mint a szüleivel. Ha szerencséje van és valami melegszívű nőt találnak mellé.

Mira! Aha, már jól vagyok, köszi :wink: Délutáni alvással hogy álltok?

Rita! Utólag is drukk! Már biztos túl is vagy rajta, és remélem, hogy sikerrel! Én szerettem beszédtanárhoz járni, mondjuk nekünk muszáj is volt, anélkül nehéz volt rendes mikrofonengedélyt szerezni és hasonlók. Wacha Imre bácshoz jártam, aki áldott jó lélek, halál művelt és jó a humora.

Gabi! Apának további gyógydrukkok! Megírod, hogy mitől kapta el szegény ezt a betegséget?

Mártikám! Nekem hiányzol!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Mira, már csak két vizsga van hátra...
A mai is megvan, meg megkaptam a dolgozatomra is a megajánlott jegyet, de a "sz" tényleg nem megy, kell járnom logopédushoz. Jaj. Újabb program... :?

Szirom, örülök, hogy jó a kedved, jól hangzik ez a nap, tényleg!
Jó neked, hogy néha lehetsz az uraddal kettesben!!

Motiot, neked is örülök, hogy meggyógyultatok, a lázcsillapítás tényleg jobb mint a láz.
Nekem tegnap beleakadt a gyerekem valami szervembe, olyan furcsa érzés, ott ül vagy mi, és nyom. Na mindegy, majd csak elmászik... :)

Ildi ma is szabin van?? :)

Én most megyek mert olyan hulla vagyok, kihasználom, hogy a gyerekek mesét néznek, becsukom a szememet. Szép kis anya...

((Szirom, megnyugtattál ám nagyon, mikor írtad, hogy Miksa tévézett, mikor te dolgoztál. Akkor ez nem olyan cudar dolog, ugye?? :) ))

Most látom csak, ma vagyok a felénél. :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Édesek vagytok, hogy hiányzom. Szerintem a Gyerekemnek már nem is hiányzom, annyira elszokik tőlem.
Ma én vittem az oviba, a jövőhéten tartjuk az ovis szülinapját ami még dec. 30-án volt. Szegényem, de képtelen lettem volna sütni bármit is.

Ha nem sikerül az anat biztos a Dunának megyek annyit tanultam a hülye musculusokat meg vénákat, hogy mér zsong a fejem.

Sajnos nem nagyon tudok most senkihez sem szólni mert nem igazán olvastam vissza az írásokat. (azt láttam, hogy Ildikó vmi. fantasztikusan néz ki) majd éln is megskubizom.

Holnap dolgozom (ja ma szabin voltam).

Azon gondolkodtam, ha nem lenne semmi a baba témából hogyan fogom ezt én csinálni munka, család, iskola, háztartás mellett. Nem tudom még de lehet, hogy ennyi minden nem fog bele férni egyszerre.

Na most megyek. Holnap is benézek, aztán szombattól úgy igaziból visszatérek közétek mert nagyon hiányoztok ám.

Márti
mártus

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok ha nem bánjátok.
Nekem folyamatosan súlyproblémáim vannak.
3 gyerkőcöm van,a terhességek mindig hagytak rajtam pár kg-t,most éppen 8 kg-val vagyok több,mint anno :(
Szívesen vennék tuti tippeket,tanácsokat fogyókúra ügyben.

Bea
beátab

Hahó!

Szia Bea, gyere sokat :wink: Segítünk szívesen mindannyian! Én a magam részéről a 90 napos diéta híve vagyok, de a csajok többen is norbiztak, abban is tudnak tanácsot adni. Melyik tetszene?

Motiot! Milyen nálatok a vihar, nagyon húzós? Itt még semmi, most kezd talán kicsit fújni, az előbb csöpörgött is, de még nem vészes. Anyuknál Szekszárdon már délután óta megy a műsor, már nem ég a közvilágítás, és a telefonon át hallani lehetett a szelet.

Ha holnap nagyon durva lesz, akkor még az is lehet, hogy nem viszem ovia Miksát. Ha tördelné a szél a faágakat, akkor valszeg nem megyünk. Itt van fa bőven, nem kell egy a fejünkre vagy a kocsira. Meg abban is reménykedem, hogy az uram itthon marad, mert nagy szélben nem jár a komp :wink:

Gabi! Hogy van az urad? És te hogy bírod?

Márti! Jó, hogy jöttél! Csak vége lesz egyszer már a vizsgáknak...

Rita! Gratula! :wink:
Megnyugtattalak? :lol: Nekem sem volt más választásom, az uram nem volt itthon, haladnom meg kellett. Belefér néha szerintem, nyugi.
Össze is szereltem ám az éjjeliszekrényeket :lol: Nekem annyira hiányoztak, sokkal szebb így a szoba és persze van hova letenni a cuccocskáimat is. Az uramnak is nagyon tecc, úgyhogy boldog vagyok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

jó reggelt!!!

igen, tegnap is szabin voltam :lol: , itt voltak a barátnőmék.

most tök álmos vagyok, nincs kedvem, erőm írni, csak gondoltam bejelentkezek.

Motiot, tényleg nem normális az a magyar család, hogy odahordja a beteg gyereket állandóan, meg a bébiszitter......... :o

Rita, grat.!!!! "sz" betűhöz meg sok sikert, téynleg , én az "r" betűt nem tudom kimondani,tudna még rajtam logopédus segíteni vén fejjel??????? :roll:

Szirom, örülök, hogy jól sikerült a vásárlás az ikejjában!!!!! :D
éjjeli szekrény nekünk is kéne, de múltkor nem volt.Meg ami kéne nincs is fenn a lapukon, ellenőrizni se tudom a raktárkészletet, mikor jön :roll:

Mi se mozdulunk ma ki a szél miatt, aztán valamelyik gyereket elfújja mellőlem :lol:

Bea, szia!!!
gyere nyugodtan, kérdezz bártan!!!!
Sok sikert neked is!!

engem meg ne fényezzetk már annyira, komolyan.Nincs bennem semmi érdekes!!!! :lol: :lol: Csak szép lassan megyegetek lefele.Bár kari-szilveszter után inkább súlymegtartást akartam csak, most múlt héten újrakezdtem, aztán szerencsére megy lefele.De 3 napja megint semmi. :?
De annyira most nem is izgat, tavaszig van még bőven időm.
Mira, szerintem meg a szülinapig simán ledobod azt a pár kilót!!!!! :D

márti, te meg olyan sokat tanulsz!!! csak lesek mindig :shock: :shock:

gabi, uraddal mi a helyzet???

Muszáj befejeznem , folymatosan mellégépelek.

Rita, 1500 jó lesz????? :wink: :wink: :lol: :lol:
Ha, jó, ha nem jó, ENNYI az ára(Gabi, a kádnak is) :wink:
Ja, ergo-t hazsnáljuk mostanában újból, jól eltud bújni benne,a a hidegben is, olyan kis cuki :D
www.spelta.hu
itt vettem én.

Talit beszéljük már meg, Motioték mindjárt indulnak haza!!!!!!!!!!!!!!

vas

hú, én leszek az első ezen az oldalon(nem szeretem)

Szirom, ikeás vokom nekem is van, tök jó kajcsikat lehet benne csinálni :D

vas

Ildi, akkor gyorsan írjuk tele ezt az oldalt, kezdjünk újat! :)

Nagy bizniszvumen vagy!! :) Oké, köszönöm szépen, megmutatod majd, hogy hogy is kell használni?
De jó, gyarapodik a babakelengye! :)
Mi sem vittük a gyerekeket sehová (áll a levegő, nemhogy orkán nincs de szellő se... :wink: ), itthon ül mindegyik, de ma reggel olyan jól játszanak együtt, hogy csak ámulok-bámulok. Nagyon édesek! :)

Ikeás wokot én is nézem régóta, nektek melyik típus van??
És miket főztök benne??
Kérek szépen kajatippeket, nekem ez mostanában akkora fejtörést okoz. (Nálunk ma rakott zöldbab lesz...meg talán palacsinta a gyerekseregnek).
Nem fényezlek én, csak sárgulok... :lol: Egyrészt az eredményeid miatt, másrészt (főleg) a kitratásod miatt. Én egy hét haladékot adtam magamnak Norbi-ügyben, addig még tanulok, utána meg ez lesz a feladat. :)

TECHNIKAI KÉRDÉS: nektek mindig ugyanannyit mutat a mérleg? Nekem 30-40 deka különbség is van két nap között néha... :shock:

Szirom, milyen éjjeliszekrény?
Nekünk nincs (kanapé mellé nem is lehetne), de Majának az asztala mellett egy éjjeliszekrénye van, abban tartja az iskolai holmiját... Ez az antik pácos, asszem Leskvik. Szép. Majd lesz egy ilyen hálószobánk is egyszer... :)

Miksa otthon maradt? :)
De mindig ez van, nem? Ha beharangozzák a nagy vihart semmi, ha nem harangozzák be akkor meg jön... Nem könnyű a meteorológia! :)

Márti, nekem tegnap olyan rossz kedvem volt, történt is sokminden, de egyszerűen csak az is lelombozott, hogy tanulás, vizsga, tanulás, vizsga, mégsincs soha vége. Vagyis lesz egy hét múlva, de már nagyon fáradt vagyok én is. Talán azért is vagyok sokszor hülye hangulatban. De neked már csak két nap és VÉGE!!! Akkor meg kell ejteni egy romantikus vacsit, nálunk lesz az tuti!! (Ha itthon, akkor is...)

Gabi, hogy vagytok?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó regelt,
elöször is, szia Bea, üdv a csapatban, gyere gyakran és kérdezz nyugodtan!

Rita, nyugi, neked is vége lesz hamar a vizsgáknak!! Nemcsak Mártinak!!

Ildi, ez nem ér ám, hogy mindig szabin vagy!!! Hová lesz ígya világ??? :lol: :lol: És gyere azért, kicsit pihizz, ha fáradt vagy, de gyere! Nna!

Szirom, örülök, hogy nagyon jó napotok volt tegnap. Nekünk mostanában asjnos nem így sikerül, de azért már javulunk. Ábel nem fosik, az csak egyszeri dolog volt, szépen gyógyul, de még orroszívunk ezerrel. Én is jól vagyok. Ma reggelre kb 2 kilót nöttek a cickóim, most ked´zdtek el úgy igazán fájni. Na meg az émelygés... De nagggyon élvezem!!

Vihar még mindig tombol, ha már nem is akkora erövel, mint az éjjel, meg este, de még mindig elég vészes. Itt nálunk is volt kb 140 km-es szél, vitt mindent, alig tudtunk aludni, olyan félelmetes volt. De most már kezd csendesedni. Itt a németeknél sajnos tízen meg is haltak... :cry:
Mi sem megyünk ki ma, mondjuk nem is mennénk, mert Ábel ugye még nincs teljesen jól, bár én lehet, hogy elmegyek egy pár dolgot venni, ha apa hazajött. Ennyikell nekem is :wink:

Súlyomat sajnos tartom, bár nem ment följebb sem, ez azért jó. Ha teljesen jól leszek én is, akkor megy tovább a diéta, persze ésszel, nem akarok bajt csinálni :wink:

Na mentem, mert Ábel már türelmetlen.

puszi és gyertek azért napközben is!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Hahó!

Nem volt nálam délelőtt bnet, pedig akartam jönni bizisten. Végülis elvittem Miksát oviba, mert itt nem volt vészes a szél. A múlt héten jobban fújt, akkor egész nagy ágak is a földön voltak, most inkább csak gallyakat vitt le. És olyan érdekes volt, este 11 körül ért ide, félelmetes morgással, morajlással, de csak hallani lehetett, méghozzá a közelből, de a földön alig mozdult a szellő. Mintha elment volna fölöttünk :shock: Úgyhogy Miksa ment oviba, az uramat vitte a komp, nekem meg muszáj volt takarítanom :?

Rita! Ez az éjjeliszekrény: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=50047340 A Leksvik is szép, nekem is tetszett, de hozzánk csak ez fért be (maradt vagy fél centi mindkét oldalon :wink: ), meg ez olcsóbb is. Összhatásra meg majdnem tök egyformák.

Ildi! Most mindegyikből volt! De tényleg bénáznak valamit mostanában a honlapon, a kanapé sincs fönt, amit kinéztünk. Illetve a kihúzható változat nincs fent, szívbajt is kaptam, amikor valamelyik nap meg akartam nézni, hogy van-e már raktáron, erre eltűnt a kihúzhatóak közül. Ezért is akartam bemenni. De láttuk, hogy létezik még, és azt mondták, hogy most lesz raktáron folyamatosan. Ez az, a Mannarp homok szín:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... =S39805762

Motiot! Az jó, ha émelyegsz :wink: Pont most olvastam a wapon, hogy valami amerikai tanulmány szerint töredéke a vetélés az olyan nőknél, akik émelyegnek. Magyarázat nincs, illetve valami olyat írtak, hogy termelődik egy hormon, ami az émelygést okozza, és ez kiiktatja a kismamák étrendjéből épp azokat a dolgokat, amikkel árthatnának a babának. Érdekes. Tény, hogy én a sörtől és a kávétól voltam rosszul, mármint a szagtól, a torkomon meg se próbáltam őket leengedni.

Rita! Én egyféle wokot láttam, jó olcsó, de bazi nagy, és most az egyszer nem hátrány, hogy kínai :lol: van nekem egy kisebb wokom, de az teflonos, nem az igazi. Leginkább sült zöldségek készítésére használom. Úgy szoktam, hogy mindent földarabolok, kis tálkákban ott sorakoznak, és szépen egyesével sütögetem ki őket (pár perc, tényleg), és a végén öntöm össze őket és még összemelegítem. Szoktam gombát, sárgarépát, paprikát, kukoricát, karalábét, zellert, cukkinit, padlizsánt, zöldséggyökeret, ami épp van itthon. Ha együtt süti az ember (legalábbis én így tapasztaltam), akkor óhatatlanul nem egyformán puhulnak, olyan pleccs lesz az egész a végére, és mindennek egyforma íze lesz. Ma este csinálok is egy nagy bödön zöldséget, mert keményítő napom van. Még mielőtt bárki is megdicsérne, milyen jól betartom, meggyónom nektek, hogy az előbb megettem egy kis szelet pecsenyezsíros friss fehér kenyeret, mert majd meghaltam érte. Mondjuk a reggeli gyümilén kívül mást nem ettem ezenkívül, de ez égbekiáltó bűn és nagyon rossz fényt vet rám :wink: . De jólesett nagyon :lol:

Ildi! te miket szoktál a wokban csinálni?

Mérleg: igen, libeg valamennyit nekem is. De nemcsak a kaján is múlhat, hanem azon is, hogy most visszatartja a szervezet a vizet vagy nem (sokszor mikor húzom reggel a gyűrűmet, akkor már tudom, hogy ma nem érdemes mérni), meg persze a ruha, voltál-e pisilni, nincs-e székrekedés, ilyesmi.

Asszem eleget fecsegtem :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kicsit aludtam :D
(de Natika galád módon felébresztett :wink: )
Pedig azt hittem kipihizem magam.

Képzeljétek holnap megyünk a barinőmmel soppolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze kis Natka is jön velünk, mi meg itthagyunk 2 pasit 4 gyerekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Délelőtt meg tervbe van véve, hogy csináltatok egy új szemüveget.Valami farnkót :D

Rita, ja ,bizniszelgetek,de a futópadért nem jött a csaj múltkor(pedig fele lóvé engem illet :wink: :o )
Mi az, hogyikeás vokom melyik van?
miért hányféle van??
Az ócsóbbik.
Receptek:mindnet bele egybe, aztán fűszerek, aztán megsül!!! :wink: :lol:
Szóval"R" betűre lenne esélyem????????????? nem írtál rá semmit.
Technikai kérdésre technikai válasz:
Én mindig ugyanakkor állok mérlegre, reggel, puccéran, pisi után :shock: :lol: , és nekem is van, hogy változó.
Most napok óta 62 körül vagyok, ami azt jelenti, hogy 61,95-től 62,15-ig mindennféle voltam hétfő óta.
Terheség alatt nekem is voltak simán 30-40 dekás különbségek.(sőt, kilósak is néha) :shock:
Mit mutassak meg, mit hogy kell használni?
A pelenlázót?
Van 2-2 pöcök rajta hátul(felül), aközé kell beaksaztani a kiságy fáját.
Egyébként ilyen, kersetem róla képet:
Kép
sajnos előtte állunk, de annyit azért látni, hoyg így volt a kiságyon.
Kép

Motiot, örülök, hoyg jobban vagytok :D
Egy kis cickónövekedés nekem se ártana :lol: :lol:
Hú, láttam az origón viharos képeket, nem semmi, tényleg.Nálunk éjjel volt vészes(ebb), de most szerintem tök nyugi van.Ha így marad, mégis én megyek Leventéért.
Szerintem neked az tök jó, ha nem ment a súlyod felfele. :D
vas

Szóval Ildi egyben süti :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

közben Szirom is befutott.
Hát nekem is azt mondták, hogy majd január közepén lesz a cucc, de mivel fennt sincs a lapukon, ellenőrizgetni se tudom, sőt, még a nevét se tudom, csak annyit, hogy Robin.
Hogy komód, vagy éjjeli szekrény, fingom sincs, az a lényeg, hogy befér nekünk is az új hálónkba, mert (nem is írtam)átrendeztünk fönt a szobabeosztásokat.
Miénk lett Levente szobája, Leventéé a bébiszoba, és Oli meg Natka laknak most a nagyon nagyba.Oda megrendeltünk egy emeletes ágyat a kikából (febr. végén lesz meg), aztán tavasszal nagy festés lesz nálunk is.
Ja, és nekünk kell a fehér gardróbszekréynünk mellé valami kis fehér szekrényke az ágy mellé.

Vokot meg leírtam(én egybe szoktam belevágni mindnet)ja, a husit nem, csak a zöldségeket. :D
vas

de én nem teszek bele mindent, amit te.
csak gombát, cukkinit hagymával szoktam(meg nyáron a grill husikhoz csináltam még ugyanezt a keveréket, de tettem bele krumplit, (amit előtte megfőztem), így tök hamar átpirult.
Imádtam :lol:
vas

Ildi! Ez a Hemnes, ami a mi szekrénykénk, van fehérben is. Mindenből, nemcsak éjjeliszekrény, hanem gardróbok meg komódok meg minden nyavalya. Ugyanaz a forma, mint az antik pácosok, csak fehér.

Próbáld ki a wokban külön sütni a zöldségeket :lol: De remélem nem bántódtál meg, mert azt írtam, hogy úgy szerintem nem az igazi, mármint egyben sütve. Ugye nem? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Natka megtalálta Olivér délelőtti összemorzsolt kekszmaszadékát a földön, és annyira édesen csipegeti, és nyammog rajta :D :D :D :D :D :D
vas

Aha :wink: De én se feltétlenül egyszerre teszem bele, csak példaként soroltam, hogy miket szoktam. Amit épp találok itthon. De a gomba, a cukkini és a padlizsán a kedvencem. És tényleg, hagymát is szoktam én is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kismadár :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X