Jó reggelt Lányok! (reggel óta írom az üzenetet)
Nem tudom miért van az, hogy ennyire nehezemre esik a gépelés, pedig vakon gépelek. Na de megeröltetem egy kicsit magamat.
Köszönöm Manócskám dícséreteit!
Cs.Heni!
Remélem, hogy idén baba lesz a dologban. Az biztos, hogy könnyen teherbe tudsz esni. Bíztam benne, hogy a dokid lebeszél első körben a lombikról. Szerintem jól gondolkozik.
Az asztrológushoz témához nem tudok hozzászólni, mert én nem hiszek benne, én az égi áldásokban hiszek, és nekem eddig azok nagyon bejöttek. Lényeg, hogy végre rendbe jöjjenek a dolgok nálatok. Igazán ideje már.
Juca!
Nem lehet, hogy én ma Kofát láttam a metrón? Nagyon Kofa formája volt a fickónak, igaz majdnem háttal állt, és csak profilból láttam. Barna velur kabát volt rajta, és egy barna bőrtáska volt nála. A blogod nagyon hasznos. Remélem, sokan olvassák. Te látod, hogy hányan térnek be az oldalra?
Évi!
Jó pihenést!
Brill!
Kitartást. Biztos nagyon szépek lesztek. Már vettetek is bababútorokat? Marhall nincs összezavarodva az átalakításoktól. Bár az jó megoldás volt, hogy szakaszosan csinálni, így volt ideje az első fázist megszokni. Várunk már, gyere, ha végeztetek.
Anikó drága!
Mi újság veletek? Ritkán jössz mostanában, és keveset tudunk Rólad. Gondolom, minden rendben a körülményekhez képest.
Nárcisz!
Nagyon drágák a lányaid. Ügyi anyuka vagy.
H.Heni!
Akkor ti már élesben készültök a beültire. Nagyon drukkolok.
Jucmuc!
Nálatok is sinen a dolog. Nagyon örülök. A fizetéses dologért pedig még mindig nagyon ki vagyok akadva. Én lehet, hogy nem adnám még fel. Ki kellene sajtolnia TB-től egy igazolást, hogy fizetik, és akkor a Kaáli kénytelen lenne elfogadni. Remélem, nem az van, hogy kétszer akarják behajtani a pénzt, tudván, hogy külföldről jársz. Az durva lenne.
Annácska!
Petike már a talin nagyon aktív volt. El tudom képzelni, hogy azóta még mennyit fejlődött. Én is készítgetem magam, hogy majd sokat kell rohangálnom a kisfiacskám után. Már most hatalmasakat hancúrozik a pocimban.
Hűha lányok. Mennem kell. Ezt a levelet is egész délelőtt írtam. Folyton félbeszakított a főnököm valami munkával. Hogy is képzeli?!