Sziasztok lányok!!!
Ti aztán termeltetek!!!2 napíg nem voltam, és alíg győztem visszaolvasni! De a lógósok mindig így járnak!!
De van ennek egy hátránya is...nem tudom, mit olvastam már az elején...lehet több részletben fogok reagálni 1-2 dolgora...
Megint ilyen lehetetlen időben írkálok, de csak most van időm, épp most fektettem le az utolsó beteget! Én is eldőlnék, de nincs hely??Vajon mit szólna a kedves beteg, ha befeküdnék mellé, mondván, nagyon fáradt vagyok!!
Visszafele reagálok!!
Juci!
Gratulálok én is a férjed eredményéhez!!A fránya mensimanóval pedig ne foglalkozz, majd megjön...Az az 1-2 nap már nem oszt, nem szoroz!!!Mostmár tényleg a cél előtt vagytok!!!Nagyon szorítok!!!
Süni!
Nagyon várunk, elhiheted!!!!
És tuti jó hírekkel fogsz jönni!Meglátod!!!
Gabi!
Sztem sem ajánlott....Az inszem napján vagy másnap talán még igen, de aztán nem...de erről Estrella tudna érdemben nyilatkozni, hisz ő is inszemes, és sajnos nem egyet csinált végíg!
És nem feladni!!!Érted???(küldtem egy virtuális felrázást:))) Igenis bízni kell benne, és úgy lesz!!!
Naposoldal!
Ez Neked is szól!!!Gondolj arra, hogy igenis sikerült! Azt mondják, amire sokat, és jó erősen gondolunk, bekövetkezik...Én küldök neked is egy tonna "sikert"!
Egyébként én is azt mondom, mindennek oka van...Én is elfogadtam, azért nem sikerült, mert így kellett lennie...Még nem jött el az én időm! Más küldetésem van, úgy látszik!
baby!
Gratula a férjednek, a hős tettért! Én nem tudtam rávenni páromat, mindig elhagyta ffiasana szobát, mikor tűt látott! Csak akkor volt baj, mikor a Gynevac kúrát csináltuk...mert ott ő is kapott!!!
nem nevettem soha annyit, mint egy egy szuri beadása előtt...10 naponta! Kész cirkusz volt!!
Gondoltam táblázat módosításra...valahogy bele kellene szerkeszteni, hogy mikor is mentek a BMC-be...Mert tényleg követhetetlen..Sokszor én sem tudom követni!
(akár UH, akár más vizsgálat)....Na, majd holnap megálmodom, ha sikerül ágyat fognom!
Na, visszalapozok megint, mert már elfelejtettem, mi volt az előző oldalon...Hiába, a korral jár!
majd még írok!!!