Új privát üzeneted érkezett!

Baby, le a kalappal a férjed előtt, hogy beadja a szurikat!

Jó éjt mindenkinek!
süni76

Hello Lányok!

Holnap reggel lesz a Mokkában beszélgetés, ahogy kivettem inkább a gyógyszeráremelés apropóján, csak nem az eü miniszterrel... pedig olyat írnék neki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Akciózóknak tüszőnövesztő, tüszőrepesztő, babaragacs igény szerint +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ügyesek legyetek! :wink:

lanett

Sharon irtam privit.
sviszter

Sviszter!

Köszi! Válaszoltam.
De nem ment egyszerűen, kicsit béna vagyok a számítástechnika terén.

Naposoldal!

A te férjed is focizik? Az enyém már csak hobbiból, az "öreg fiuk" csapatát erősíti, a komoly focit már egy ideje abbahagyta. De nem is bánom, tegnap este elrúgták a bokáját, bedagadt és most sántikál. Én is nagyon szeretem a sportot, de sajnos sok sérüléssel jár, én is ezért hagytam abba a kézilabdát, pedig pont bekerültünk az NBII-be. Remélem a Te férjed nem sérült meg tegnap!
sharon

Sziasztok!

Ugy latszik van valami kozos a ferjeinkben! Az en ferjem is focizik heti haromszor is. Ja es mosz az en ferjem bokaja is szetesett o is santikal most, be van dagadva es sirankozik hogy fog igy focizni menni. En meg dugdosom a cuccait nehogy elmenjen, de persze ez nem segit. Most is azt mondta a csak a kapoba all majd be. Ja es amin a legjobbat rohogtem talalt a brifkojaba ket cataflamot (meg egy eve ezelott a fogara szedte) es bevette es allitolag ez sokat segitett hogy ne fajjon. De tovabbra is santit.

Sharon valaszoltam megint!
sviszter

Sharon, Sviszter!

Nálunk a foci mindenekelőtt. Mármint nála. Heti négyszer. :twisted:
Különben félreértés ne essék, nem bánom- leszámítva az előforduló sérüléseket, ami persze nála sem akadály abban, hogy bicegve is focizzon- sok stresszt levezet a mozgás.
Én a projektek előtt futottam, de ennek is már jó ideje, mert mióta a BMC-be járunk csak hébe-hóba mentem el, a rendszeresség már nincs.

Gica!
Már csak kettőt kell aludni :D

Gabi!
Lassan nálad is indulhat a visszaszámolás!
Vagy már vágod a centit?
naposoldal

Süni76!

Ment a privi!
naposoldal

Naposoldal, Sharon,

Az is ugy van nalatok is hogyha eppen nem focizik akkor tuti talal valami focit a TV-ben?
Amugy en is futni jartam, meg hogy egyutt is sportoljunk valami biciklizni szoktunk menni. DE kb harom honapja mar semmi sem csinalok es azzal vedekezem hogy mar hideg van a futashoz stb. Szoval hulye kifogasokkal :lol:
sviszter

Sziasztok!

Naposoldal, köszi a pü-t, sokat segítettél. Én is így gondolom.

Férjemtől elég távol áll a foci. Nagy ritkán egy kis bringa vagy futás. Nála a zene a szerelem (zenekar, koncertek formájában), na meg remélem én :)

Néha én is megemberelem magam otthon és tornázom, de nem jellemző.
süni76

Sviszter, Naposoldal!

Tényleg hasonlítanak a férjeink! Az enyém is mindig azt találja ki, ha megsérül, hogy csak a kapuba áll be... persze... és azt hiszi, hogy én ezt elhiszem. De ez a tegnapi sérülés elég komoly, még mindig be van dagadva a bokája és egyre jobban fáj. De abban a pillanatban, amikor kiejtem az orvoshoz megyünk mondatot, már nem is fáj annyira. Nem tudom miért nem szeretnek orvoshoz járni a fiuk, pedig mi mennyit járunk, nem?

Sviszter!

Uj válasz.
Ja és ami a mozgást illeti, amikor még kéziztem, télen a -10 fokban, minden edzés előtt 3 km-t kellett futnunk, ha esett ha fújt akkor is, és soha nem voltunk betegek. De azért ne próbáld ki, ehhez sok alapozásra van szükség. Nekem nagyon hiányzik a kézi, de nem egy babaváró barát sport, ezért abbahagytam. Most nem csinálok semmit, de ha jobb idő lesz megint neki állok futni.

Lányok! Annyira sokan mentek most a napokban a BMC-be, hogy nem győzöm fejben tartani, ezért nehogy valakit kihagyjak MINDENKINEK üzenem, hogy nagyon szorítok és jó hírekkel várok mindenkit, ide,"haza".
sharon

Igen, megszállott időszakomban én is képes voltam a téli fagyban is futni, meg negyven fokban is ( akkor már inkább a hidegben ), és tényleg nem voltam én sem beteg. De hol van az már!

Gica, Gabi!
Hol vagytok már?
naposoldal

Igen, megszállott időszakomban én is képes voltam a téli fagyban is futni, meg negyven fokban is ( akkor már inkább a hidegben ), és tényleg nem voltam én sem beteg. De hol van az már!

Gica, Gabi!
Hol vagytok már?
naposoldal

Gica, Gabi!
Hol vagytok már?
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Ma egy kicsit hűtlen lettem hozzátok... A Jóbarátokat néztem, hogy egy kicsit feldobjam magam. Nekem örök szerelem ez a sorozat, talán azért, mert amikor először ment még kb. 10 éve a tv-ben, ugyanazok a dolgok foglalkoztattak, mint a sorozat szereplőit. Most pedig már nosztalgiával nézem, de mindig jót mulatok rajtuk. Szóval egy kis figyelemelterelés és nevetés céljából tökéletes választás volt. Remélem a babák is élveztezték... :)

Naposoldal! Sharon! Sviszter!
Csak csodálkozom, hogy milyen sportosak a férjeitek. Mi egyáltalán nem jeleskedünk a sportok terén. Viszont túrázni nagyon szeretünk. Persze időnk nem nagyon engedi, de ha van rá lehetőség, irány egy kis túra... Az idei évben a gyaloglás mellett a bicajozást is felvettük a repertoárba... Lehet, hogy mégis sportos pár leszünk? :wink: :)

Naposoldal!
Hogy érzed magad? A hormonok nem rendetlenkednek már? Neked is már csak néhány nap van hátra... Kezdek kicsit izgulni a péntektől...

Gabi!
És Te merre jársz? Már nemcsak Naposoldal hiányol, hanem én is. Tessék bejelentkezni!

Puszi
Gica
gica1

Szia Gica!

Tény, hogy nem volt ma túl nagy forgalom itt :(
Lehet, hogy mindenki a tv-t nézte?
Lehet azt szimultán is... :lol:

Ha már kérdezted hogy vagyok, sokat görcsöl a hasam, de igyekszem nem foglalkozni vele.
Neked vannak még görcsök?
naposoldal

Naposoldal!

Azóta az ominózus éjszaka óta újabb erős görcsöm nem volt. Kisebb görcsök vannak és néha ég, és olyan is volt már, mintha menne a hasam, de végül mégsem. :roll: És estére mindig bepüffed a hasam... Szóval vannak mindenféle tünetek..., de igyekszem követni a példádat és nem nagyon foglalkozom velük...
Remélem azért tényleg nincsenek nagy fájdalmaid és lelkileg is jobban van...

Gica
gica1

Sosem gondoltam volna hogy így lesz, de tulajdonképpen lelkileg ezt az utolsót viselem a legkiegyensúlyozottabban.
Valahogy olyan elfogadás van bennem, hogy bárhogyan is lesz, az úgy lesz jó, mert biztos oka van, hogy úgy történik.

Azért nagyon, de nagyon boldog lennék, ha sikerülne!!!!!!!!!!

Te már igazán közel vagy, hogy megtudd, és szívből kívánom, hogy sikerüljön!
naposoldal

Azért az már fél siker, hogy kiegyensúlyozott vagy.
És az eredményhírdetéstől sem tartasz? Azt hiszem én nagyon fogok izgulni... Tudom, hogy nincs miért, de én olyan izgulós tipus vagyok. Persze az ember megpróbál felkészülni mindenre, de úgysem lehet.
gica1

Sziasztok Lányok!
Jól esik,hogy ennyire hiányoltok!irtam reggel egy üzit,de elszállt és nem volt már időm újra írni.Ma a sógornőm 3éves kisfiára vigyáztam.nagyon jó volt vele lenni.

Naposoldal,Gica
Remélem nektek sikerülni fog!Nekem nincsenek tüneteim leszámítva a néha-néha szurkáló bal oldali petefészkem.Most haragudni fogtok rám amiért ezt írom,de én már félig feladtam!Én úgy érzem nekem most sem sikerült,de azért még egy pici remény van hiszen az hal meg utoljára. :?
gabicsibe

Hát, átéltem már párat, és mindnek ugyanaz volt a vége, annál rosszabb most sem lehet.
Tök hülye dolog, de az ember ott ül a székbe és cidrizik, mintha akkor még tehetne bármit is... Hát ilyenek vagyunk mind :lol:

Szóval, dehogynem. Izgulok. Az a dolgunk.
Majdcsak kibírjuk :wink:
naposoldal

lányok!
A várakozási időszakban lehetünk együtt a párommal?Ezt elfelejtettem megkérdezni a dokitól,ő meg nem mondta.Ti mit tudtok erről?

Sharon
tegnapi kérdésedre válaszolok.Az első inszem után kiderült,hogy cisztám van így decemberben fogamzásgátlót szedtem,hogy vissza húzodjon.Azért vagyok ennyire pesszimista,mert már műtöttek cisztával így már rutinom van az érzésben.Ezért adtam most is fel.
gabicsibe

Én nem haragszom, Gabi, örülök, hogy hallak!
Mindenesetre hallottunk már olyat: úgy érzem, nem sikerült, aztán... :P

De persze, ahogy neked könnyebb. :wink:

Holnap napközben én sem nagyon leszek, kicsit feloldozom már magam a szobafogságból.
De este, ha tehetem, még benézek!
naposoldal

Süni
Most olvastam vissza,hogy lila lett a pocakod!nekem múltkor azt mondta egy orvos ismerősöm,hogy a szurit egyik nap az egyik oldalra,másnap a másik oldalra kell adni.és ha nagyon lila jeggeld ne hogy begyulladjon.Nekem a fenekem nézett így ki az elsőnél és akkor mondták ezeket az okosságokat.
Holnap gondolok rád és jelentkezz ha végeztél :)
gabicsibe

Naposoldal
Jól teszed hogy kimozdulsz otthonról,nekem is jól esik mindennap sétálni egy kicsit.Igaz ma már hűvösebb volt,holnap vissza kell már venni a téli kabátot.Vigyázz,hogy megne fázzatok :) ,öltözz fel jól!
Azt hiszem én is csavargok egy kicsit,mert nem kell főznöm holnap.
gabicsibe

Gabi!
De jó, hogy ilyen sokat babázol. Hátha ez egy kicsit motiválja a pocakodat! :) Azért ne add fel! Én bízok benned! :wink:
Az, hogy nincsenek tüneteid attól is lehet, hogy Te nem kapsz olyan lóadag hormonokat, mint a lombikosok - vagy rosszul tudom?

Gondolod, hogy a ciszta mocorog tényleg? Én nagyon remélem, hogy mégsem.
Az együttlétre nekünk azt mondta a doki, hogy nem ajánlott, mert méhösszehúzódást okozhat és az nem túl jó most, de nem tudom, hogy ez az inszemnél is így van-e. :?

Naposoldal!
A kimozdulást helyeslem. Egy kis mászkálás csak jót tehet. De azért ne menj túl messzire... :)

Gica
gica1

Elég, ha megígérem, hogy estére hazaérek? :lol:

Igen, én is azt hiszem, hogy nem ajánlott ilyenkor, a biztonság kedvéért. Tök furcsa, hogy hatot végigcsináltam, és nem emlékszem biztosan.
Ez biztos már az öregség jele 8)

Valaki, aki mostanság inszemel?

Azért ilyenkor szólhatnának a dokik, hogy mit szabad, és mit nem...
De erre sincs nagyon idő, sajna.
naposoldal

Mikor este? 7-kor, 8-kor? Mikortól kezdjünk aggódni? Na jó, nagylány vagy már, majd ha hazaérsz jelentkezel. :lol:
Kellemes mászkálást! :)

Gica
gica1

Ne aggódjatok, rossz pénz nem vész el! :wink:
naposoldal

Gica
Én tényleg nem kapok lóadagokat,és csak az Utrot abból is 3X1-et.Tudom ti ennek a többszörösét.Szerintem a ciszta mocorog,de próbálom magammal megbeszéni,hogy csak az időjárás változást érzem meg.Múltkor is azt éreztem,hogy a baloldalam szurkál(ott volt a műtét) mégis a jobb oldalon volt a ciszta,ezért reménykedem még egy kicsit.Holnap reggel nézzétek a Mokkát!
Na megyek,mert megint át kell adnom a helyem a páromnak!Még megpróbálok késöbb vissza jönni.
puszi
gabicsibe

Gabi!
Akkor talán mégsincs semmi veszve! Én nagyon-nagyon szorítok nektek!
Gica
gica1

Sziasztok!

Végig olvasva titeket, Gabicsibe, Naposoldal, Gica,
ne csináljátok ezt velem, velünk, hiszen annyira szorítunk értetek, hogy sikerüljön,nem szabad feladni Gabicsibe, reménykedni kell az utolsó pillanatig:)
Gondolom már kicsit unatkoztok otthon,nem? Azért is jó már kimozdulni a négy fal közül, csak tényleg meg ne fázzatok:)
Hú, ha ezt elmondom a férjemnek, hogy nem ajánlott utánna együtt lenni:( De a nemes célért mindent:)
Gica,
nem sokára megtudod, úristen én mindjárt ............. én is annyira izgulok, hogy csak na:) Nagyon szorítok,meg akkor személyesen is fogok drukkolni, ha talizunk:) Te mikor érsz oda a BMC-be? Holnap írd meg, hogy mibe leszel?! Majd én is, még mindig nem tudom.
Vigyázzatok magatokra:)
Naposoldal, szorítok ám neked is:) Lehet talizunk veled is,mert szerintem mennem kell hétfőn is:) Majd még írok ez ügyben:)
Bár lehet, hogy nem is akarsz megismerni?!:)
baby.81

Süni,
szia, holnapra egy kalappal, de biztosan kezdhetsz:)
Majd jelentkezz!!!!!!!
baby.81

Sziasztok!

Túl vagyunk a fagyasztáson, kettő remek lett :lol: . Pénteken találkozunk :lol:
Mensi még sehol, így én biztos csúszok :cry:

Szép estét!

Judit
jucicuki

Sziasztok!
Lányok, nem feladni! Nagyon-nagyon sokat számít a pozitív hozzáállás! Tudom, nagy a szám, könnyen beszélek. Biztos én is hasonlóan fogok érezni. De akkor is...

Gabi, köszi a tanácsot. 2 napja már a másik oldalra adom a szurikat :)

Képzeljétek, most jöttem meg a fogorvostól. Még novemberben voltam és a doktornőm mindent tud a lombikozásunkról (25 éve járok hozzá) és akkor azt mondta, hogy ő nem szívesen cserél amalgán tömést kismamáknak. Ezért úgy döntöttem, lesz ami lesz, most kicseréltetem (amúgy is ideje volt már). Erre még a fogköveimet is leszedte, mondván, hogy előzzünk meg minden lehetséges gyulladásos gócot. Hiába mondtam, hogy nem készült fel a pénztárcám még arra is. Megcsinálta, és azt mondta, majd beviszem neki valamikor :D Köpni-nyelni nem tudtam. Mindenesetre nagyon jól esett. Persze hétfőn rohanok a maradék pénzzel. (nem szeretek tartozni)

Szóval, csak pozitívan mindenkinek!!!! Pihenjetek, sétáljatok, vigyázzatok magatokra!
Holnap jelentkezem doki után!
Puszi és jó éjszakát!
süni76

Jucicuki, gratulálok a férjed remek eredményéhez!!!!!!
A mensi meg remélem nem csúszik sokat!
süni76

Sziasztok lányok!!!

Ti aztán termeltetek!!!2 napíg nem voltam, és alíg győztem visszaolvasni! De a lógósok mindig így járnak!!
De van ennek egy hátránya is...nem tudom, mit olvastam már az elején...lehet több részletben fogok reagálni 1-2 dolgora...
Megint ilyen lehetetlen időben írkálok, de csak most van időm, épp most fektettem le az utolsó beteget! Én is eldőlnék, de nincs hely??Vajon mit szólna a kedves beteg, ha befeküdnék mellé, mondván, nagyon fáradt vagyok!! :lol: :lol: :lol:

Visszafele reagálok!!
Juci!
Gratulálok én is a férjed eredményéhez!!A fránya mensimanóval pedig ne foglalkozz, majd megjön...Az az 1-2 nap már nem oszt, nem szoroz!!!Mostmár tényleg a cél előtt vagytok!!!Nagyon szorítok!!!

Süni!
Nagyon várunk, elhiheted!!!! :wink: :lol: És tuti jó hírekkel fogsz jönni!Meglátod!!!

Gabi!
Sztem sem ajánlott....Az inszem napján vagy másnap talán még igen, de aztán nem...de erről Estrella tudna érdemben nyilatkozni, hisz ő is inszemes, és sajnos nem egyet csinált végíg! :(
És nem feladni!!!Érted???(küldtem egy virtuális felrázást:))) Igenis bízni kell benne, és úgy lesz!!!

Naposoldal!
Ez Neked is szól!!!Gondolj arra, hogy igenis sikerült! Azt mondják, amire sokat, és jó erősen gondolunk, bekövetkezik...Én küldök neked is egy tonna "sikert"! :lol: Egyébként én is azt mondom, mindennek oka van...Én is elfogadtam, azért nem sikerült, mert így kellett lennie...Még nem jött el az én időm! Más küldetésem van, úgy látszik! :roll: :lol:

baby!
Gratula a férjednek, a hős tettért! Én nem tudtam rávenni páromat, mindig elhagyta ffiasana szobát, mikor tűt látott! Csak akkor volt baj, mikor a Gynevac kúrát csináltuk...mert ott ő is kapott!!! :lol: :lol: :lol: nem nevettem soha annyit, mint egy egy szuri beadása előtt...10 naponta! Kész cirkusz volt!! :lol: :lol: :lol:

Gondoltam táblázat módosításra...valahogy bele kellene szerkeszteni, hogy mikor is mentek a BMC-be...Mert tényleg követhetetlen..Sokszor én sem tudom követni! :lol: (akár UH, akár más vizsgálat)....Na, majd holnap megálmodom, ha sikerül ágyat fognom! :roll: :wink: :lol:
Na, visszalapozok megint, mert már elfelejtettem, mi volt az előző oldalon...Hiába, a korral jár! :lol: :lol: majd még írok!!!
Vendég

Sziasztok lányok!!!

Ti aztán termeltetek!!!2 napíg nem voltam, és alíg győztem visszaolvasni! De a lógósok mindig így járnak!!
De van ennek egy hátránya is...nem tudom, mit olvastam már az elején...lehet több részletben fogok reagálni 1-2 dolgora...
Megint ilyen lehetetlen időben írkálok, de csak most van időm, épp most fektettem le az utolsó beteget! Én is eldőlnék, de nincs hely??Vajon mit szólna a kedves beteg, ha befeküdnék mellé, mondván, nagyon fáradt vagyok!! :lol: :lol: :lol:

Visszafele reagálok!!
Juci!
Gratulálok én is a férjed eredményéhez!!A fránya mensimanóval pedig ne foglalkozz, majd megjön...Az az 1-2 nap már nem oszt, nem szoroz!!!Mostmár tényleg a cél előtt vagytok!!!Nagyon szorítok!!!

Süni!
Nagyon várunk, elhiheted!!!! :wink: :lol: És tuti jó hírekkel fogsz jönni!Meglátod!!!

Gabi!
Sztem sem ajánlott....Az inszem napján vagy másnap talán még igen, de aztán nem...de erről Estrella tudna érdemben nyilatkozni, hisz ő is inszemes, és sajnos nem egyet csinált végíg! :(
És nem feladni!!!Érted???(küldtem egy virtuális felrázást:))) Igenis bízni kell benne, és úgy lesz!!!

Naposoldal!
Ez Neked is szól!!!Gondolj arra, hogy igenis sikerült! Azt mondják, amire sokat, és jó erősen gondolunk, bekövetkezik...Én küldök neked is egy tonna "sikert"! :lol: Egyébként én is azt mondom, mindennek oka van...Én is elfogadtam, azért nem sikerült, mert így kellett lennie...Még nem jött el az én időm! Más küldetésem van, úgy látszik! :roll: :lol:

Baby!
Gratula a férjednek, a hős tettért! Én nem tudtam rávenni páromat, mindig elhagyta ffiasana szobát, mikor tűt látott! Csak akkor volt baj, mikor a Gynevac kúrát csináltuk...mert ott ő is kapott!!! :lol: :lol: :lol: nem nevettem soha annyit, mint egy egy szuri beadása előtt...10 naponta! Kész cirkusz volt!! :lol: :lol: :lol:

Gondoltam táblázat módosításra...valahogy bele kellene szerkeszteni, hogy mikor is mentek a BMC-be...Mert tényleg követhetetlen..Sokszor én sem tudom követni! :lol: (akár UH, akár más vizsgálat)....Na, majd holnap megálmodom, ha sikerül ágyat fognom! :roll: :wink: :lol:
Na, visszalapozok megint, mert már elfelejtettem, mi volt az előző oldalon...Hiába, a korral jár! :lol: :lol: majd még írok!!!
Vendég

most látom, 2 X küldte el..Ez nem normális! :lol: Biztos Ő is fáradt! :lol:
Vendég

Sviszter!
nagyon örülök, hogy picurkád jól van, és láttad, hallottad! Biztos csodás élmény votl!!!További szép pocakosodást kÍvánok!!!

Baby!
Optimizmust annó Chestitől, a másik topik indítójától tanultam, mikor belecsöppentem a topik világába....Bár van bennem egészséges optimizmus is, de mélyen elrejtve... :lol: :lol:
Tőlem aztán nem szabadultok!!!! :lol: :lol: :lol: Mint írtam, jól beragasztottam magam ide!!! :lol:

Gysz áremelésről nem is akarok tudni...Mire mi visszamegyünk, 2 X annyiba fog kerülni...vagyis 4 X annyiba, mert emelt adaggal kell menjünk, azt mondta a doki....Hááát, győzzük kifizetni!!
Én nem tudom, mit gondolnak ezek!!Lenne véleményem róluk, de ez nem ide tartozó...megérne egy külön topikot!

Na, jól van eldugulok, megyek dolgozni is egy kicsit! :wink: :lol:
Szép álmokat mindenkinek!Süninek pedig millió drukk!!!
Vendég

Mindenkine szép Kép -ot!

Kriszti
Megkaptam a felrázást :) Igyekszem bízni!Pihend ki magad a dolgos éjszaka után!Bele gondolok,hogy én a másik oldalamra fordultam míg te dolgoztál.

Jucicuki
Ne izgulj elöbb utóbb megfog jönni az a frány mensi(reméljük utoljára).Ez az egy két nap már semmi az eddigiekhez képest!Milyen érdekes,hogy nem szoktuk várni és most meg minta messiást :)

Gica
Már csak ezt a napot kell kibírnod!

Néztétek a mokkát?leadták az sms-em :) Állítólag még 31.-éig alá lehet írni a papírt.Úgy rémlik mintha láttam volna ilyet a recepciós pulton.Ha holnap mentek lányok nézzétek meg.Egy aláírást megér!

Süni
Bár te a Bmc-be ülsz most,de tudd szorítok neked!
gabicsibe

Kriszti,

Koszi a jokivansagokat. Tablazattal kapcsolatban: Irtad, hogy mar nem nagyon tudod kovetni, ami nem csoda! Szerintem neked is konnyebb lenne ha a tablazatot feltoltened ugy hogy mi is bele tudjunk irni es igy mindig mindenki tudja frissiteni a legutolso feltoltest a sajat valtozasaival. Mit szoltok hozza.

Csajok: Ne stresszeljetek magatokat minden rendben lesz. Muszajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

No en meg atugrom a BMC-be most egy szurira :-)

Udv mindenkinek!
sviszter

Sziasztok!

Gyönyörű az idő, most jöttem meg a városból egy kis sétából.
Lehet, hogy most alszom egy kicsit :oops:

Képzeljétek, az én párom is focizik, minden kedden :lol: Most vettem neki meglepibe egy új teremcipőt, mert a másikat már szétrúgta.

Elhatároztuk, hogy elkezdünk táncolni is egy kis latint+ standard-et, holnap este lesz az első magánóránk, egy baráti házaspárral megyünk négyesben, biztos klassz lesz.

Nagyon várom már a holnapot, de mensi még sehol :cry:

Vettem ma babaruhát is, mert holnap megyünk babalátogatóba, szombaton lesz két hetes :D

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok Lányok!

Gabi!
Láttam a Mokkát és az sms-t is olvastam. Sajnos, hogy az illetékesek a valósággal nem foglalkoznak. Gondolom az őket és a közvetlen környezetüket nem érinti ez a probléma... Szerencsés emberek...
Amúgy én is mintha láttam volna a recepciós pulton az aláírás-gyűjtő füzetkét. Majd holnap megszemlélem és viszek tollat is. :wink:

Nagyon helyes, hogy kezdessz újra bízni, így már sokkal jobb, ugye? Meglátod, minden rendben lesz!

Hát igen, holnap végre itt a nagy nap. Ha rá gondolok, rögtön kiver a víz. Egyenlőre fogalmam sincs, hogyan viselném el, ha nem jó híreket kapnék. Olyan rossz ez a bizonytalanság. De tesztet sem merek venni...

Sviszter!
A saját frissítésű tábla nem rossz ötlet. Szerinted megoldható? És mindannyian könnyen tudnánk kezelni? Krisztinek biztos, hogy nagy könnyebség lenne...

Kriszti!
Mit szólsz Sviszter ötletéhez? Bár gondolom még alszol. Azért kemény dolog az éjszakázás... Minden elismerésem.

Naposoldal!
Szép időt fogtál ki. Remélem a reggeli köd nem rettentett el a kimozdulástól... :)

Puszi
Gica
gica1

Judit!

Ne aggódj, holnap minden kiderül a BMC-ben. Lehet, hogy nem is probléma, hogy nincs mensi..
A babaruhák pedig biztos feldobnak egy kicsit, meg majd a holnapi tánc. Én is szeretek táncolni, de azt nem mondanám, hogy tudok is. :wink:

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!

Akkor holnap többen is leszünk a BMC-ben. Na, én szokásomhoz híven szoknyában leszek. Ez csak akkor dőlhet meg, ha bejön az az óriási szél amit beigértek. Felülre vajszínű garbót fogok venni, amin lesz egy kis kardigán. Hosszú barna kiegyenesített hajam van.
Viszonylag korán ott leszek, mert holnap lesz laborom is.
Ja, és tuti lesz nálam Story vagy Best. :lol:
Kit miről lehet majd felismerni?
vicuska1977

Sziasztok!
Felkeltem!Vagyis arra ébredtem, hogy nagyon fúj a szél, majd kitekerte a fákat! De az idő jó, csak ne fújna a szél!!!!!

Swister!
Jó az ötlet, csak hogyan valósítható meg.....?????Ha van ötletetek, szivesen fogadom...
Na, még ma leszek!!
Vendég

Sziasztok!!!
Hát, hosszú volt a nap, de elkezdtük. :D Szűcs doki nincs a héten, így Zeke dokit "nyertem" meg. Nagyon rendes volt. Elkezdtük a stimut. 75 Puregonnal és 100 Merionallal (ha jól emlékszem).
Hétfőn ismét uh. És majd ott kiderül, hogy legyen-e még vérvétel is.

Szóval itt tartunk. Izgalmas, de örülök. Ja, még elkaptam Kanyó doktornőt is. Megnyugtatott, mondta, hogy "hoztak már össze" ilyen spermaeredménnyel babát, úgyhogy ne aggódjunk :D

Jól alakult minden. Este még jövök (reméljük lesz áram a vihar ellenére). Addig is pussz mindenkinek.
Holnapra pedig mennek a drukkok!!!! És fel a fejjel csajok! Csak pozitívan!!!!
süni76

Süni!

:lol:

Szorítottam nagyon!

Lányok!

Farmerben leszek, felül szürke-rózsaszín poló, fekete szövetkabát, barna haj, lófarok. A férjemnek vajszínű irhakabátja van.
Én is 8-ra megyek, mert vérvétellel kezdek.

Puszi!

Judit
jucicuki

Suni, gondolom akkor te is megnyugodtal mar egy kicsit. Mostmar remelem nalad is minden jol alakul majd.

Tablazat

Kriszti, ide nem lehet feltolteni/file-t kuldeni mint rendes emailokba? Itt raklikkelek kijavitom az en adataimat aztan ujra feltoltom/elkuldom. Olayan link szeru. Aki javitani akar az mindig a legutolso verziot javitja. Igaz akkor mindenki csak akkor latja ha raklikkel a linkre, de hat ez nem olyan nagy problema. Azert neked eleg nehez lehet ezt kovetni, hogy ki mikor merre tamad :roll: Mondjuk jol csinalod ehhez nem fer ketseg!

CSajok holnapra mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sviszter

Lányok, nyugtassatok meg!
Tegnap elött este kellett felhelyeznem a Gynazol nevű hüvelyi őrületet. Tegnap még nem de ma már friss kis piros vér jött ki belőlem. Lehetséges, hogy ettől a hüvely krémtől? Volt valakinek már ilyen? Most nagyon megijedtem! Nehogy füstbe menjen már a stimulációm! :evil:
vicuska1977

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?