Új privát üzeneted érkezett!

Nán-dorka: legalább kijött a feszültség. Meglátod minden rendben lesz. Végül is mit döntöttél? Milyen vizsgálatra mész???

Esztora: én sem hiszek a férfi-nő barátságban. Most gonosz leszek, egy betegséget elég jól fel lehet használni sajnáltatni magát az embernek. Főleg meg egy rákkal. De akkor most nem beteg a hölgy, ugye? Az meg, hogy kiújulhat bármikor, ki kapott garanciát arra, hogy nem lesz hasonló betegsége? Szerintem is légy résen. Az én páromnál is hasonlóan próbálkoztak. Először csak keveset tudónak és segítségre szorulót játszottak, majd felnéztek rá, hogy milyen okos is és végül felkínálkoztak. Adtak a büszkeségének, majd kibújt a szög a zsákból. Húúú, de felhúztam magam most is.

Na, akkor jön a javított tábla:
Kép
Kép
Nálunk mostanság megint téli eget látni, minden szürke és irtóra ki vagyok a színekre éhezve, ezért lett a tábla is ennyire színes.
Egyébként a nyárira én is sárga, narancs, stb. színeket gondolok.

meriann

Sziasztok Drága Lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de sajnos nagyon lebetegedtem. :( Vírusos légcső és hörgőgyuladásom van, hétfőn elég magas lázam volt (39 fölött kicsit) és vasárnap óta iszonyatosan köhögök, ami nem nagyon akar enyhülni, pedig mindent bevetettem: karamellatea, lándzsás utifű, negro, inhalálás....nagyon aggódom Bogyókám miatt, bár ő nagyon rendes, és próbálja jelezni, hgy ne parázzam túl a dolgot, minden rendben vele (pl úgy, hogy őrülten feszül a mellem, jobban, mint eddig cvalaha), de tegnap pl. már sírógörcsöt kaptam, mert az egyik nagy köhögési roham után elkezdett fájni lnnt a pocakom, és totál beparáztam, hogy nehogy valami baja legyen....antibiotikumot is kaptam, de az orvos nagyon körültekintő volt, 3 szakklinika vezető nőgyógyászát is felhívta, mielőtt fel merte vlna írni, és mind egyöntetűen megnyugtatták, hogy ezt a fajtát már 4 hetes várandósok is nyugodtan szedhetik. Ugye ettől a hülye köhögéstől nem lehet semmi abj? Végülis van aki kocog, meg kapál várandósan, az sokkal nagybb rázkódással jár, mint egy erős köhögés....annyira féltem.

Merike:D
Nagyon drukkolok, hgy a Párodnak ismét bejöjjön a számítása! A tábli gyönyörű, szívmelengető ránézni! Én augusztus 17.-re vagyok kiírva, de még mindíg nem ingáztam, majd pótolm, megígérem:D

Hajnikám!
Nagyon klassz, hogy ilyen szpen besötétedett az a csíkocska! Én Utrogestant kapok, még a következő uh-ig (13. hét) szednem kell, aztán majd meglátjuk.

Arwen:D Köszi a jótanácsokat, szorgsan próbálkozom, remélem, hamarosan eredménye is lesz.

Brigikém:D
Megértem, hogy mérges voltál a Párodra, én nagyon féltékeny típus vagyok sajnos, dfe szerintem nagyon kultúráltan ldottad meg a dolgot!

Dorka:D
Ne aggód, biztos minden rendben a Picilánnyal!

Fioona:D
Ti mikor mentek uh-ra legközelebb?

Szerikém:D
Remélem rendbejöttél már teljesen! Hogy érzitek Magatok mostanság?

Adri:D
Remélem Ti is a lehető legjobban vagytok! Pihenj sokat Gabi-babával!:D

BodzikámD
Úgy sajnálom, de a meddősségiben biztos a lehető legjobb kezekbe kerültök! Olyan jó, hgy ennyire optimista és bátor vagy! Biztos meglesz a "jutalma":D:D:D

Vicky, Orsikám:D
Sajnálom, hogy megjött, de új hnap, új remények:D Vicky, szerintem tuti nincs semmi gond, csak ezek a babák piszok mód értenek az időzítéshez. Nekünk is rengeteg zűr volt az életnkben (a férjemnél munkaheyváltás, építkezés, ami nem úgy haladt, mint akartuk, kapkodás, rohanás, hajtás a munkahelyemen, a fősulin), mögöttetek is jó sűrű dőszak áll. Tök döbbenetes volt, hogy ahogy elkezdtek rendeződni, lecsitulni a dolgaink, egyből jött a Bébi, úgy, hogy oda sem fgyeltünk semmire. Biztos Nálatok is így lesz!

Millió puszi és ölelés mindenkinek

porsika

Meri, nem jött meg a provim, csak jelezte, h van, de nem találok sehol semmit. Elküldenéd még 1x? Köszi!

Kép

Kép
nán-dorka

provim, na, az mi lehet??
provim=privim

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönöm, h támogattok, ma is nagyon jól esett Tőletek, Esztora, Meri, mindenki. Az egész olyan hülyeség: lehet, h semmi alapja; de ha meg igen, és Down-baba lesz, akkor ezek bizony az elfogadás első lépcsőfokai, a "nem lehet"-től a síráson keresztül a témához közeledésig...

Mire megyek? Még most sem egészen egyértelmű. Nincs egységes álláspont, úgy látszik, a szakemberek között sem, milyen vizsgálatnak van értelme. Pedig most már a Down-szűrést végző magánrendelésekkel beszéltem. Az egyik azt mondta, h már csak az uh-nak van értelme, ilyenkor már nem küldik az anyagot Angliába. Mehetnék hétfőn egy sokméréses uh-ra. (Erről is olvastam alátámasztást, h pl. az orrcsont hosszát mérik, mert az jellegzetes elváltozás.) Ez amúgy az Istenhegyi volt.

Kedden meg mehetnék egy vérvételre, ui. a Bolgárkerék útról meg a 20. hétig bezárólag küldenek mintát Angliába - megjegyzem, uabba az intézetbe!

A vérvételre is szívesen elmennék, meg az uh-ra is (mellesleg megnéznék 4d-n, az is kicsit vonz), de ennyit rohangálni és költeni?! Nem tudjátok, mennyibe van az Istenhegyin az uh? Ezt elfelejtettem megkérdezni.

Porsika, te se aggódj! Akkor cserébe én sem fogok, jó? :D
Egyedül vagyok, így imitáltam magamban a köhögést meg a hányást. :P Megfeszül mindkettőnél a has, és ha az én babácskáimnak nem ártott ez utóbbi, a Tiednek sem fog az előbbi!!! Megbeszéltük? :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Én ma már túl vagyok egy masszázson, nagyon jó volt.

Meri, légyszi küld el nekem is a cikket, köszi.

Esztora, hogy vagytok?

Kép
nikóska

Ja, és h megnyugtassam azt, akinek hasonló értéke van: nem kérdeztem rá, de lehet, h engem az erős hányás - magas hcg-hormonszint - ÉS alacsony afp-eredmény kombinációja miatt küldött tovább az orvosom. De ha megyek vérvételre, lehet, h rákérdezek erre az ottani orvostól, lehet-e összefüggés.

Kép

Kép
nán-dorka

Nikóska, nagyon jó Neked ezzel a mindennapos masszázzsal! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Micsoda termés volt itt az este :)

Esztora,
Nagyon szimpatikus módon oldottad meg a problémád, szerintem a megbeszélés mindennek az alapja. Én egyébként egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, talán mert szerencsém volt és nem jártam meg soha, de ilyen ölelgetős üzenetet én sem olvasnék szívesen. De remélem, tényleg rendben lesz minden ezután és lehet bízni a párod szavában!

Nán-dorka,
megértem az aggódásod, manapság annyi szörnyűséget hallani, hogy nagyon oda kell figyelni mindenre. Nálad is bízom benne, hogy minden rendben lesz, de menj el valamelyik vizsgálatra, ami megnyugtat.

Porsikám,
jobbulást Neked. Bogyókád pedig biztosan stramm gyerek, nem lesz semmi baja :)

Meri,
szerintem is jó ez a tábla. Főleg ebben a ködös, szürke időben.

Kép
bodzi

Porsika ne aggódj én kérdeztem a dokimat a köhögésről.annyi csak a "gond" ami nem is gond hogy rázkódik a méhed ilyenkor.ez annyira nem tetszik a lurkóknak.egyébként mindened rázkódik a köhögésnél és nem lesz baj belőle.
megvan a mi lurkónk első játéka,annyira édes volt ez a viziló 3 hétig nézegettem egy turkáló ablakában.aztán Anyu megvette.olyan szeme van mintha 2 kislabdát varrtak volna fel neki.tündéri.
megjött a mosódió mindjárt kipróbálom.
amugy R. is teljesen oda van a történtek miatt.folyton mondja hogy mennyire szeret és tudja hogy ezt nagyon elrontotta.tegnap este kérdezte leszek e a felesége,mondtam neki hogy nem tudom.ez nagyon letörte mert igent szoktam mondani.mondtam hogy azért kell még idő hogy túl legyek ezen.
Nándorka nehéz helyzet előtt vagy,döntésre gondolok.

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika: nagyon körültekintő a dokid, szerintem. Jobbulást kívánok! Milyen rendes babócád van.

Kép Kép

Nikó küldöm priviben a cikket.

Nán-dorka: újra küldtem a privit.

meriann

Sziasztok!

Porsi sajnálom, hogy ilyen beteg lettél. :( A köhögés nem ért, de az intimtornás dvd-ben mondták, hogy (nem csak várandósan) amikor tüsszentünk, köhögünk, ne előre hajoljunk, hanem a medencét billencsük előre. Talán így nem fog fájni a pocid.

Nán-dorka valhol láttam egy blogot, egy Down kóros kislány szülei írják. Nagyon szívbe markoló. Csak most nem tudom, hol lehetett. Franc ebbe a világba, hogy ez is pénz kérdése legyen, hogy mennyire biztonságos vizsgálatot tudjon megengedni az ember magának. :evil: :cry:
Azt is bekalkulálták, hogy nem tudni a pontos korát a bébinek?

Porsi a 28-32 hét megyünk UH. Az lesz a 3. MÉg nem hallottam a baba szívhangját se. :(

KépKép
KépKép
fioona

Húúú Esztora :P de szépen csináltad. Ügyes csaj vagy Te. A pasik szokszor olyan naivak tudnak lenni. Engem meggyőzött!
Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért ne húzd túl sokáig a választ! De örülök! Igazi happy end!!!!!!!

meriann

Meri én is kérhetném a cikket? Tegnap néztem, hogy ide hétvégere havat igérnek!!!!! :lol:

Esztora ez jól hangzik!

KépKép
KépKép
fioona

Esztora, kedves a vízilovas és az R-rel kapcsolatos híred is... Hát viselje csak meg őt is kicsit! Hogyhogy igent szoktál mondani?? Az jó, ha R. érzi, h most neki kell közelednie, küzdenie Érted. De közben beszélsz vele, nem zárod le a kapukat, ez tényleg nagy önuralomra és okosságra vall. Gratula!

Igen, mondtam nekik (a magánrendelések szakembereinek), Fioona, de úgy néz ki, a vizsgálatok elvégezhetők még éppen a jövő héten... (És ha szembetalálkozol azzal a honlappal, küldd el a címét, légyszi)
Most mindkettőre bejelentkeztem, de az együtt 25 ezer (vér) + 14 ezer (uh). Még ezen tűnődnöm kell. Bár én úgy vagyok a pénzdologgal, h inkább a fontosabbakra költök. Pl. a fiam használt babakocsikban, használt ruhákban stb. nő fel, de az ovi, ahova jár, alapítványi, és ott fizetünk. Lehet, h úgy döntök, a nyugalmam, és ezáltal a baba (lelki) egészsége a fontos, és akkor nem veszek neki semmit, de elmegyek ezekre a drága vizsgálatokra.

Kép

Kép
nán-dorka

hó az jó lenne mert most ez a helyzett Annabergben... Kép
minden pálya zárva van.

hallottátok mekkora szél lesz?

Bridzsi

Kép
esztora

mindig szokta mondani hogy én leszek a felesége és ezért szoktam igent mondani.
Nándorka hasonlóan gondolkodunk.mi is szoktunk sőt lassan csak onnét turkálóból öltözni,mondjuk én a vállfást szeretem nem ahol hegyekben állnak a ruhák.mindig megdicsérik.
az biztos már most hogy az egyik legjobb oviba fog járni, ami itt van az utcánkban akkora a túljelentkezés hogy már 2008 ra is vannak gyerekek.pedig nem olcsó,viszont nagyon szinvonalas.
én is a fontosabb dolgokra költök inkább.

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona, Nikóska elküldtem a Vicky féle cikket!

Kéri még valaki????

meriann

Meri, én is kérem!

Esztora, akkor tényleg hasonlóan gondolkodunk. És nálunk van babaruhabörze is, nekünk onnan van egy csomó ruhánk, ami azért is jó, mert az anyukák közül rengeteget ismerek. Ismerősöktől, barátoktól kapott ruhák esetén meg még azt is bevetem időnként, ha nehezen megy az öltöztetés, h ez a Balázséktól, ez a Flóráéktól van... Ennek kifejezetten örül a fiú, és így fel tudom öltöztetni...! :)
Lassan akkor be is irathatjátok a lurkót oviba! :) Megmondjátok, h sajnos még csak vezetéknevet tudunk mondani. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Fioona: naná, hogy tönköly :) Reggel alig bírtam felkelni, olyan jó volt a párnán aludni. Nekem nagyon bejött.
Akkor te csak a kötelező uh-kra jársz? Én, mivel magándokihoz járok, így havonta megsasolhatom a picúrt és ezen felül vannak a kötelező uh-k. Nem tudom, hogy te hogy bírsz olyan sokáig várni, én ezt az egy hónapot is alig bírom ki...

Porsika: sok gyógypuszit küldök. Te akkor sokkal betegebb lettél,mint itt bármelyikőnk, de ne aggódj, nem lesz semmi gond a Bébivel. Bár én is aggódtam, de valahol belül éreztem,hogy neki semmi baja nem lett. Stramm kölykök ezek, bírják a kiképzést! Az a legfontosabb, hogy pihenj és ne idegeskedj,oksi? Én nem tudom honnan a fenéből kaptuk el ezt a betegséget, lehet, hogy benne van a levegőben?
Én köszi már jól vagyok, néha köhögök, de ez már semmi... táncsak ez is elmúlik hamarosan...

Nán-dorka: nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön jól döntened. Szerintem ne sajnáld most erre a pénzt. JÓ? Fontosabb mindennél, hogy megnyugodjál!
Már csomószor belegondoltam, hogy vajon mit csinálnak olyan esetben, ha észreveszik, hogy a bébi beteg? Elvenni már nem veszik el 12 hét után. Meg volt a tévében, nem tudom láttátok-e, akik pert nyertek,mert az orvosok nem vették észre a terhesség szakaszában, hogy a gyereknek nem fejlődtek ki a végtagjai? Ilyenkor is mit csinálnak, ha mondjuk a terhesség vége felé veszik észre? Nem tudnak mit csinálni, ez van és kész, közlik az anyukával, de ugyanúgy beteg gyereke fog születni és ezt el kell fogadnia... Hát nehéz ez az biztos!
De Nándorka neked tutira nem beteg a babád, én érzem, csak ijesztgetnek! És most remélem a proféta szólt belőlem!

Esztora: ügyi voltál, jól csináltad, ne hagyd magad. Kicsit még legyél sértődött, hogy a párodnak igazán lelkiismeret-furdalása legyen!

Bodzi: szorítok nagyon! szerintem hamarosan jönni fog az a gyerkőc nálatok is!

Turi: egyre több angol turi nyílik és nagyon jó cuccokat árulnak. Bébicuccokat, gyerekcuccokat is érdemes ott turizni. Látszik, hogy alig, vagy egyáltalán nem volt használva és pár száz forintba kerül. Én bizti sokat fogok turizni. Fölösleges sok pénzt kiadni, amikor a babák nagyon gyorsan nőnek.
szerika

Meri!

Én is igényt tartanék a cikkre. Köszi!
Velem egyébként nem tudom hogy mi van? :roll: Tegnap óta tiszta feszült vagyok. Ma már sírtam is. A párom kérdezte hogy mi a bajom? Hát még én se tudtam megmondani. :roll: :roll:
csipcsab

Szerika én is az angol turikat nézem meg van egy amerikai ahol szintén nagyon jó dolgok vannak.
Nándorka börze nálunk is van itt a közelben egy iskolában de még nem voltunk mert nem volt esedékes.majd most.láttam hogy az Intersparban is elég sok babadolog akciós mától.
az óviban lesz protekciónk mert a szomszédunk ott óvónéni de tény hogy időben fogok szólni!
Marietta nem jók az ilyen napok!hol tartasz?(ciklus)nem lehet hogy vmi ilyen dolog az okozója?csináljál vonalzót!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágáim!

Köszönöm a rengeteg kedves, bíztató szót, megnyugtattatok! Igyekszem majd figyelni a trükkökre, ha rámtör a köhögés. Képzeljétek, most hívott az egyik barátnőm, akinek az egyik rokonával együtt dolgzom, hogy a családtagja tegnap tök idegesen ment haza, mert azt hallotta a munkahelyünkön, hogy "valakinek" nagyon elege van belőlem, mert "gyanús, hogy állandóan beteg vagyok", és ki akarnak rúgni. Szegénynek tök bűntudata volt, mert nem akart kavarni, de figyelmeztetni is akart. Bájos, nem? Két évig nem volt velem semmi probléma, és képesek azt gondolni, hogy kamuból megyek betegállományba, mert már "nincs kedvem dolgozni"?! Elég szarul esik, főleg, hogy senki nem állt ki mellettem, de legalább megint tanultam valamit. Ilyenek az emberek. Úgyhogy azt hiszem, jövő héttől itthon vagyok. Legalább semmi mással nem kel törődnöm Bogyón kívül.

Merikém:D
Ingáztam, kislányt mutat. :D

Bodzikám:D
Most a konzultáció után merre tovább? Mivel kezditek a dolgot?

Marietta:D
Sajnálom a hangulatingadozásokat. Tényleg, hol tartasz?

Esztra:D
Ügyes!!!!! Milyen oviba fog járni a Lurkó? Speciális tehetséggondozás, személyiségfejlesztés, ilyenek? Jó lenne, ha nálunk is volna lyesmi a közelben, bár anyukám is tehetségfejlesztő szakpedagógus, így legfeljebb majd a nagyi veszi kezelésbe a gyermekem:D

Szerikém:D
Örülök, hogy rendben vagy, csak múlik az a fránya köhögés is mostmár!

Dorka:D
Édes vagy, hogy kipróbáltad, milyen a köhögés hatása!:D:D:D Megynyugodtam. :D Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, de bizts minden jó lesz, meglásd! Az egyik ismerősöméknél a nyaki redő és a vérvétel tuti down-kórt mutatott, és végül a magzatvízből vett mintából derült ki, hogy semmi baja a Babának, ma már 2 éves, gyönyörű kiscsaj! Rendben lesz minden veletek is tuti!

Millió uszi mindenkinek:D

porsika

Az uszi persze puszi akart lenni, csak rossz a billentyűzet:D

porsika

Kép Kép

meriann

Megint felmerült bennem egy kérdés babaholmik nézegetése közben, remélem ti tudjátok a választ: mi az a kifogó? és azt mire használják? A babát azzal emelik ki fürdetés után? Nem elég a csuklyás törölköző, kell kifogó is? vagy hogy van ez?

Porsika: de durvaaaaa... maradj mostmár táppénzen, az ilyen munkahelyen nem érdemlik meg, hogy dolgozzál. Egyébként pedig úgy tudom, hogy nem rúghatnak ki terhesség alatt. Vagy rosszul tudom? valaki erősítsen meg!
szerika

"A felmondási tilalom alapján a munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a terhes nők munkaviszonyát a terhesség teljes időtartama alatt, a szülést követő három hónap és a szülési szabadság teljes időtartama alatt. A rendes felmondás akkor is érvénytelenné válik, ha a felmondás közlésekor a munkavállaló már terhes volt. Mégpedig függetlenül attól, hogy terhességének megállapítására sor került-e, illetve hogy a munkavállaló terhességéről tudomással bírt-e. "

meriann

Szerika a kifogó a csuklyás törölköző.nem vagyok ám ennyire okos beirtam a keresőbe és ezt adta ki.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!
Bocsi a betolakodásért, tudjátok, én vagyok az a Meri, aki egy másik topikban lakik, csak néha bekukucskál ide a testvértopikba. AZért hívom tesónak, mert nagyon gyakran ugyanazok a dolgok foglalkoztatnak titeket, mint minket. És még mielőtt nevetnétek, nem a babagyártásra gondolok... :lol: Na mindegy, nem is ez a lényeg.
Mit jelent a táblázatotokban az ingázás? Mikor ingáztatok, még teszt előtt? Vagy utána, hogy kiderüljön milyen nemű?

meri

Nándorka ezt most csak neked:
Ahol a legkevésbé számítunk rá
talán a saját árnyékunkban állva
egy angyal vár ránk.

egy másik:
Mert elküdi angyalait hozzád,hogy védelmezzenek minden utadon.

az utolsó igérem:
Néha nem a csodához,hanem magához a bizakodáshoz szükséges a legnagyobb hit.

idézetek: Angyalok vigyáznak ránk-Gondolatok minden napra

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika az egyik kedves ügyfelünk fél órán át ecsetelte Anyunak hogy hogy is gondoltam én ezt a gyermeket???????mi lesz a munkával...
mondta Anyu hogy egyenlőre örülünk neki,a munka most nem elsőrendű kérdés.amúgy mi megbeszéltük már átveszem az itthoniakat Anyu pedig vállalja a Bp-i munkákat.aztán majd meglátjuk.

Bridzsi

Kép
esztora

Persze, ha a kedves ügyfél a saját gyerekét, vagy unokáját várná tuti nem így állna hozzá.

Esztora: de szépeket írtál.

Meri: ki hogy ingázik. Először mindenki akár hancúr után ingázott, mert már akkor mutatja, hogy van-e baba és a nemét is. A táblában a zöme teszt előtt ingázott. Ha jól emlékszem csak Porsika ingázott azután, hogy már rég tudta kismami. Eleinte folyton ingáztunk, aztán aki csak szeretne kismami lenni már nem ingázott tovább. Fannynak és nekem is pozitív inga eredmény lett, de tévedett.

meriann

Nikóska, Marietta, Fioona és Nán-dorka nem kaptátok meg a priviket, vagy még nem néztétek meg??????????

meriann

Sziasztok!

Pesten voltunk dokinál, most értünk haza, így csak átfutottam. :oops:

Porsika:
nem lesz semmi baj. Pihenj, feküdj és gyógyulgass.
Sztem se menj vissza dolgozni, maradj tp-en, nem rúghatnak ki így.
Amugy meg a k......a.........kat!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Merike:
én is teszt után ingáztam. :)
Illetve előtte még hónapokkal, de akkor kéz felett és az lett a fiú, lány. Most poci felett lány.
De sztem fiú, MArcinál is megéreztem. :oops: :lol: :lol: :lol:

Esztora:
az ügyfél is :evil: :evil:

Na, most ennyire tellett. :oops:
Vendég

Köszi Esztora. Nekem nem volt egyértelmű, hogy a csuklyás törölköző = a kifogóval, ez eszembe se jutott. :oops:
Nagyon szép idézeteket írtál.

Hajni: mi volt a dokinál???? Mesélj!
szerika

Szeri:
nem miattam voltunk. Marcival járunk oda bőrgyógyászhoz, mert ez a győri ez egy vicc. :evil:
3 havonta kell menni, krémet iratni stb. :roll:
Atópiás, nagyon száraz (ekcémás ) bőre van születése óta.
És napi 3-4x kell kenni. :cry:
De most javult neki. Szval:
:lol: :lol:
Vendég

Meri!
Köszi az infókat! Ezek szerint nem túl megbízható a dolog. :)

meri

Szerika hidd el én sem tudtam. :wink:
az idézetek egy kis naptárszerűségból vannak amit Anyutól kaptam karácsonyra.komolyan mondom ezek a tegnapi a mai és aholnapi volt.
valahogy nagyon Nándorka jutott eszembe.
ha nem felejtem el leirom őket nektek is naponta.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni: azt hittem uh-n voltál... de aztán eszembe jutott,hogy az valahol jövő hét körül esedékes...
Reméljük Marcinak szépen gyógyul a továbbiakban is a bőre.

Esztora: az jó lesz, ha leírsz minden nap egy idézetet. Én egyébként is szeretem olvasni, egy időben gyűjtöttem is őket.
szerika

akkor jönnek az idézetek.
képzeljétek ma végre neki álltam és 90%-ban lebontottam a karácsonyfát.hagyok R.nek is holnapra :lol:
már igencsak itt volt az ideje...
megyek eszek v.mit kopognak a szemeim :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok! Ti szeretnétek köldökzsinórvért levetetni a babátoktól? Mi nagyon gondolkozunk rajta. Elég drága, de ha azt nézzük, hogy ezzel életet menthetünk akár, akkor mégsem... :roll:
szerika

Sziasztok!

Csak gyorsan irok,mert sajna nincs idom.
Holnap dolgozom utoljara,szoval uatan tobbet leszek :lol:

Csak gyorsan beleolvastam es
Nandorka:
mi itt voltunk www.downszures.hu
Azt hiszem Neked mar csak a 2. vervetel lenne lehetseges,de mar igazabol tul vagy az optimalis idon,amikor levezszik,mert az a 16. het ..de olvasd el az oldalon az infokat.
A 2 vervetellel amugy osszesen azt hiszem 6 markert neznek,ebbol a masodik vervetlbol 1 az AFP.
Fantasztikusan jo szonogarfusuk is van,es kiraly gep,ami 3-4Dvel is dolgozik,ugyhoyg azt is tudtok csinaltatni.Ha szertnetek.
Nekem nagyon bejott a profizmusuk,szaktudasuk.Ez a Czeizel fele inetzet,es sejtbank is egyben(koldokzsinorver levetele).
Mindket minden szempotbo megnyugtatott.jelenleg ez az integralt teszt a SZURESEK kozul a legpontosabb!!!
DE ez nem diagnozis!
Diagnozis az csakis egyedul a magzatviz mintavetel......sajnos.
De szerintem k meg fognak nyugtatni!!!!!!!!!!

Meri,nagyon tetszik a tabla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most meg gyorsan visszaolvasok,de irni mar sztem nem tudok :( Hulla faradt vagyok,majd jovok a hetvegen es mindent bepotolok!!!
Remelem jol vagytok!!
Pusziiiii

Kép

Kép
arwen07

Jó reggelt !

Remélem sehol nem túl vészes az időjárás. Jelenleg nálunk elmegy, erős szél van, de még nem katasztrofális.
Képzeljétek azt álmodtam, hogy a nődokim eljött és vért vett tőlem, mondván, hogy majd ő megnézi ott van-e a baba. Levette egy bazi nagy tűvel, egy csomó ideig vártam aztán azt mondta, hogy sajnos semmi. Olyan rossz volt felébredni egy ilyen álom után.

meriann

Szerintetek ha megveszem az Intimtorna c. könyvet, de nincs lehetőségem tanfolyamra járni, akkor is menni fog kizárólag könyv alapján????

meriann

Hol van mindenki ma?

Fioona: Babi Lillának találtam sok cicás képet.
Ezt az odalt ismered?

http://www.kepguru.hu/index.php?a=brows ... ag/macskak

meriann

Sziasztok!

Megőrülök ettől az intenettől. Megint napokig nem tudtam jönni :( :evil: Ki kellett hívni a szerelőket is. Most már remélem, jó lesz.

Írok mindjárt, csak ugye megint vissza kell olvasni.

Szóval jól vagyok és majd jövök.

Kép
Kép
adrienna

Szia Meri,
Szerintem könyvből nem tanulható az intim torna. Én pont most járok a tanfolyamra. még így sem értem mindig, mit kéne csinálni :) de persze lehet, hogy én vagyok béna

Kép
bodzi

Sziasztok!

Meri neked hogy-hogy ment a babanet? Nálunk az írta ki, szerver hiba. :shock:
Talán a többiek is ezért nem tudnak írni.
Ezek a cicák csúcs szuperek! :D Na lesz nagy citázás, már hallom előre.
A cikket megkaptam köszi, ez pont az, amit én is olvastam.

Nán-dorka nem találom azt az oldalt. Sajna nem mentettem el, most meg hiába kerestem tegnap este. :( Azért, ha beugrik hol is láttam, azonnal szólok.

Meri a naturashop-ból már rendeltél?

Ma mentem volna "terhesgondozásra", de éjjel alig aludtam az idegességtől, meg a széltől, így nem bírtam felkellni korán. :roll: Marad a jövőhét. :?

KépKép
KépKép
fioona

Meri úgy emlékszem te mondtad, hogy a DVD megvan, nem?
Nekem is az van, és úgy szerintem érthető. Itt is vannak tanfolyamok, csak sajna olyan későn este, hogy 1 órát kéne ácsorognom a buszmegállóban utánna, hogy hazajussak. :(

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?