Sziasztok Drága Lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de sajnos nagyon lebetegedtem.
Vírusos légcső és hörgőgyuladásom van, hétfőn elég magas lázam volt (39 fölött kicsit) és vasárnap óta iszonyatosan köhögök, ami nem nagyon akar enyhülni, pedig mindent bevetettem: karamellatea, lándzsás utifű, negro, inhalálás....nagyon aggódom Bogyókám miatt, bár ő nagyon rendes, és próbálja jelezni, hgy ne parázzam túl a dolgot, minden rendben vele (pl úgy, hogy őrülten feszül a mellem, jobban, mint eddig cvalaha), de tegnap pl. már sírógörcsöt kaptam, mert az egyik nagy köhögési roham után elkezdett fájni lnnt a pocakom, és totál beparáztam, hogy nehogy valami baja legyen....antibiotikumot is kaptam, de az orvos nagyon körültekintő volt, 3 szakklinika vezető nőgyógyászát is felhívta, mielőtt fel merte vlna írni, és mind egyöntetűen megnyugtatták, hogy ezt a fajtát már 4 hetes várandósok is nyugodtan szedhetik. Ugye ettől a hülye köhögéstől nem lehet semmi abj? Végülis van aki kocog, meg kapál várandósan, az sokkal nagybb rázkódással jár, mint egy erős köhögés....annyira féltem.
Merike:D
Nagyon drukkolok, hgy a Párodnak ismét bejöjjön a számítása! A tábli gyönyörű, szívmelengető ránézni! Én augusztus 17.-re vagyok kiírva, de még mindíg nem ingáztam, majd pótolm, megígérem:D
Hajnikám!
Nagyon klassz, hogy ilyen szpen besötétedett az a csíkocska! Én Utrogestant kapok, még a következő uh-ig (13. hét) szednem kell, aztán majd meglátjuk.
Arwen:D Köszi a jótanácsokat, szorgsan próbálkozom, remélem, hamarosan eredménye is lesz.
Brigikém:D
Megértem, hogy mérges voltál a Párodra, én nagyon féltékeny típus vagyok sajnos, dfe szerintem nagyon kultúráltan ldottad meg a dolgot!
Dorka:D
Ne aggód, biztos minden rendben a Picilánnyal!
Fioona:D
Ti mikor mentek uh-ra legközelebb?
Szerikém:D
Remélem rendbejöttél már teljesen! Hogy érzitek Magatok mostanság?
Adri:D
Remélem Ti is a lehető legjobban vagytok! Pihenj sokat Gabi-babával!:D
BodzikámD
Úgy sajnálom, de a meddősségiben biztos a lehető legjobb kezekbe kerültök! Olyan jó, hgy ennyire optimista és bátor vagy! Biztos meglesz a "jutalma":D:D:D
Vicky, Orsikám:D
Sajnálom, hogy megjött, de új hnap, új remények:D Vicky, szerintem tuti nincs semmi gond, csak ezek a babák piszok mód értenek az időzítéshez. Nekünk is rengeteg zűr volt az életnkben (a férjemnél munkaheyváltás, építkezés, ami nem úgy haladt, mint akartuk, kapkodás, rohanás, hajtás a munkahelyemen, a fősulin), mögöttetek is jó sűrű dőszak áll. Tök döbbenetes volt, hogy ahogy elkezdtek rendeződni, lecsitulni a dolgaink, egyből jött a Bébi, úgy, hogy oda sem fgyeltünk semmire. Biztos Nálatok is így lesz!
Millió puszi és ölelés mindenkinek