Kösz a hsz-eket. TEljesen öszhangban van azzal, amire közben jutottam. EL kellett mennem itthonról, és séta közben felhívtam ezt-azt.
Leírom, mire jutottam azóta. Rájöttem, h felhívhatom ezze laz orvosomat. Hát, mondta a 0, 5-1 vetélési %. Azt mondt,a meghallgathatom, mit mondanak, aztán döntsek. Mindenesetre magamban egymás melé raktam a két arányt:
4 ezrelék a betegség, jó esetben is 0,5 százalék vetélés.
Nem sokat haladtam ezzel. Mást ugyanis nem mondott!!!
Tudjátok, nem akarom semmiképp se a vetélést (jóhogy!), de az is furcsa érzés, tekintélytisztelő társadalmunkban, h polgári engedetlenséggel ne menjek el a javasolt orvosi vizsgálatra.
Aztán felhívtam a pszichológust,akihez jártam, h elmehetnék-e hozzá holnap egy órára, nem rendel holnap, DE! Megbeszéltük, mit szerettem volna, erre modnta, amit Ti is (csak akkor épp úton voltam, ne mitthon), h a vérvételes-uh-os vizsgálatot (Anglia) most is lehet, és ráadásul 2 nap alatt van eredmény (amnio 3-4 hét). Ez megnyugtatott: fogok vmit tudni (kb. 90 %-os bizonyossággal), de mégsem kockáztatom a babám életét.
Az orvosomról megint olyan vegyes érzés volt, h miért nem mondta ezt - képes let volna végighallgatni, h hát, igen, így lett vége a történetnek...
???
A Schöpf-Méreitől meg szinte ördöginek érzem, h egy ilyenre próbálnak rábeszélni, mikor más is van!
Szóval igazatok van, Meri, Hajni, Fio.