Sziasztok!
Na, megvagyunk ám, csak hétvégén anyósozás (Erzsébet) volt, na meg azért, mivel az õ péntekje volt, azért jött pénteken is, vasárnap meg Peti Dóri barátnõje járt itt. Anyu szabin van a héten, úgyhogy hétfõn, szerdán jön
Na, voltunk egészséges rendelésen, nagyon le lettünk b*szva, mert a Peti egy grammot se hízott egy hónap alatt
szerintetek ez nagyon nagy baj?????
Mondjuk, másik mérleg volt, az elõzõ digitális volt, ez meg hálós
Úgyhogy kár is volt megmérni, mert ha nem ugyanaz a mérleg, hogy lenne pontos az eredmény, nomeg csont új pelus volt rajta, az eddigi méréseknél meg azért volt 2-3 órás pisis.
Mindenesetre már kijött a 3. alsó (jobb alsó) foga, megnézte a doki, azt mondta, jön a jobb elsõ örlõ...na szegény, de tuti hogy a bal 2-es is jön, mert ezek párba jönnek. De akkor várható a bal elsõ örlõ is
Mostanában (2-3 napja) zokogva ébred 2x is. Nem nyüszög, hanem áll az ágyban, és sír keservesen
de nappal semmi baja nincs...
Ja, képzeljétek, belekakált a WC-be
véletlen volt persze.
Anyu már pont indult tegnap du. 4-kor, Petit pont "szellõztettem" pelusozás után badyban rohangált, a hátán kapcsoltam össze a bodyt, hogy ne pisilja le. Erre legugolt az elõszobában (szerencsére) és csurgatott egy picit. Utánna bevonult a szobájába, elvonult a sarokba, és legugolt, és kakilt egy picit. Utánna mondom neki gyere menjünk kakilni. (amióta közlekedni mászni, menni tud, elkísér mindig a wc-re, és áll az ajtóban, és "aszisztál". Egybõl elindult a wc felé, anyu ott volt. Felnyújtózkodott a kezével, hogy anyu vegye fel. Felültette a wc-re, és fogta a kezét. Peti nyomott, kakált. Utánna meg leszállt, és hátranézett, ellenõrizni, sikerült-e. Még nem akartam, de veszünk egy bilit asszem
Pedig, ahhoz képest, hogy nem hízott, nagyon jól eszik. Na, azért a zabálástól messze van, de anyóst is megörvendeztette szombaton két sültcsirkecombot megevett (jól van, kicsik voltak)ja, és egyedül kezd enni. felmarkolja, és bekapa a kaját viszonylag maszat nélkül. Ma a kanállal is próbálkozott kevesebb sikerrel
Mennem kell, mert peti megy aludni, ma 20 percet aludt dokitól hazafelé, már teljesen levetkõztettem, fordult az oldalára, erre "kedves" szomszéd jól becsapta vagy 2x a vasrácsot, persze felébredt
Bocsi, de Peti rángatttttt naygon
Puszi, és bocsi, hogy sokára Írtam
Kaza