Új privát üzeneted érkezett!

Sasha!

tudod mit nem vettem? Tojást!! Úgyhogy vaniliapudinggal készül a vargabéles......esszük kanállalKép

Puszi: Kata
LadányiKata (ladán

KataKép

Eszembe sem jutott a tojás...Kép Kanállal sem lesz az rossz vaniliapudinggal. Nekem ám már a nyál is összefutott a számbanKép

puszi
sasha

Kép
sasha

sziasztok! Hurrá, délelõtt valamit már írtam mire elszállt!Kép

Betegek gyógyuljatok, velünk az élen! Golyó mi volt a baj? Sasha remélhetõleg túljuttok Ti is ezen az állapoton (párod) de legalább Gabi most jól van. Nálunk is ilyesmi gyarapodások voltak eleinte, 400-450 gramm/hét, na akkor mondta a védõnõ hogy diétáztassam! Ahhhhha, biztos azt csináltam!Kép De késõbb ne izgulj, nem fog ilyen ütemben nõni ám! Bánk most a legjobb, se nem kövér se nem sovány! Ellenben ELINDULT! Visszavonhatatlanul, már egy fél szobányit ellavírozik, a lába és a keze széttárva, nagyon édes ahogy egyensúlyoz!Kép
Na tegnap voltunk a homeos fülésznél. Nagyon szimpi volt, rögtön azonos hullámhosszon voltunk mikor megtudta hogy a Bánkkal egy napon született. A papírjainkat hosszú perceken át tanulmányozta, és most együttesen remélhetõleg sikerül majd kigyógyítani (nekem is hinnem kell benne hogy sikerül, jófej volt, mert adott egy mobil számot, és mondta hogy mindig be van kapcsolva, csak két idõpontot emelt ki hogy akkor nem mert elõadást tart, és azt mondta hogy akkor is hívjam ha a hitem rendült meg a homeopátiában, mert ez is nagyon fontos). A lényeg hogy kaptunk egy speciális vércsoport-diétáról szóló kétoldalas listát (0-s az egész család) és abban bizony szép hosszú a tilalmi lista, élen a tejtermékekkel, így kicsit meg is vagyok lõve, mert ebbe biza a joghurtok is beletartoznak, ezt most TILOS. Nekem is, egyrészt a szoptatás miatt, másrészt magam miatt... Hát ez van, jövõ héten kontroll, meglátjuk mi lesz!

tÁgi, majd ha a riasztónál tartunk, lehet hogy megkereslek e témában. Igen, én is már ezer rémtörténetet hallottam, úgyhogy mi minden értékeset csakis az utolsó napokban rakunk be mielõtt beköltöznénk. És a riasztóval nem fogunk spórolni, beköttetjük azt is ami egybõl a rendõrségen riaszt. Hát nem irigyellek ha visszamész elõbb dolgozni. De az tény hogy a pénz sajnos nagy úr. A párodnak hogy vált be az új hely? Már elkezdett dolgozni, igaz?

Együttalvás. Én nagyon szeretem, annak ellenére hogy néha vigyázz-fekvésben kell aludnom. Viszont az éjszakai vagy 4-5 felkelést megspórolom, és elég ha odafordulok és megszopiztatom. Julcsi is másfél éves koráig velünk aludt, és utána simán át tudtuk szoktatni, úgyhogy én nem sajnálom azt az idõt amit együtt töltöttünk egy ágyban!Kép

Kata. Na milyen lett a hajad? Nemsokára nekem is szükségem lesz rá! Kozmetikust nem tudok, életemben eddig kétszer voltam kozmetikusnál, szerencsére ami kell azt én magam is meg tudom oldani otthon.

Na megyek, mert tényleg leragad a szemem, jóccakát mindenkinek!

Pussssz: Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, hogy Hannának nagyon boldog szülinapot kívánjak! BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT HANNA! Kép

norcsi
Lenti

Sziasztok!

Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Boldog szülinapot Hana!

Nyûgös vagyok, úgyhogy kicsit leszek csak.
A hajam tök jó lett (már ha szabad ilyet mondani), sötét mahagóni az alap, és rézszõkés-vörösesek a csíkokKép Meg le is lett vágva.

A nyûgösség oka: Peti 11-kor feküdt le. Az hagyján, de 6-kor nagyon nyafin ébredt, aztán 20 percig sírt úgy, mint akinek nagyon fáj valamije. Azt hittük a foga, bekentük, de csak sírt, hisztizettKép Aztán semmi nem volt jó se cumi, se innivaló, se a világosság, semmi. Kihoztuk, beraktuk a teletubbikat, attól megnyugodott, majd pukizott egy hatalmasat, vágott egy fancsali képet (ezt pedig csak kicsisnek csinálta)és haljukk, hogy tellik a gatya. (szerencsére nem hasmenés volt). Azóta jól van. Lehet, hogy a kaka csavarta a pociját? De hát nem nagy Õ már ehhez? Nem isevett semmi olyat, amitõl..
Na, most reménykedem, hogy a kevés alvás, és a korai felkelés miatt ,hamarabb elalszik délben. (amikor 2 körül alszik, mindig fennvan 11-12-ig) Valószínû, hogy kidõl dél körül, és akkor ha 2 körül kel, kellõen elfárad 8-9-re. Még az van a pakliban, hogy most alszik el 10 körül, de akkor alszik még egyet délután, akkor meg nagyon gáz vanKép Úgyhogy ha elaludna, mostanában, megyünk europarkozni délután 4 körül Apa elé. (legalább eszem kentucky csirkét)

Na megyek, majd tudósítok a fejleményekrõlKép

Pusz: Kata
LadányiKata (ladán

Na, 10-kor aludt elKép ÚÚgy fája fejem....Úgyhogy megyünk GYALOG Europarkozni.

Pussszancs: Kata

u.i. De ha hazafelé a kocsiban elalszik, és alszik 8-9-ig, és utánna megint 1-ig fennlesz, én megõrülökKép
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Most sincs túl sok idõm.

Mire meggyógyultam, Gergõ elkapta. Kitört nálunk a nátha. Nincs láza és nem látok rajta semmit csak eldugul az orra és naponta többször porszívózzuk, amit gyûlöl. Olyan mérgesen néz rám, pedig én csak segíteni szeretnék rajta. Éjjel nagyon sokszor fenn van, mert nem kap rendesen levegõt. Hát mi most ezzel küzdünk....KépKép

Norcsi: gratula az elinduláshoz!KépKépKépKépBánk ügyes baba!

Kata: Petinek üzenem, hogy hagyja pihenni az anyukáját, mielõtt még kidõl. Remélem a fejfájásod már javul.KépKépKép
Holnap megyek fodrászhoz (végre, mert szörnyû ahogy kinézek), biztos tök jók a csíkok a hajadban, én is gondolkozom valami ilyesmin.

Megtörtént az elsõ nagyobb balesetünk. Viszketett a szemem és megvakartam és persze becsuktam pár másodpercre, ez elég volt, hogy Gergõ leessen az ágyról. Nagyot koppant, de nincs semmi baja, bezzeg nekem megállt a szívem.

Puszi mindenkinek!

Golyó
golyó

Sziasztok!

Norcsi: Édes lehet Bánk, ahogy egyensúlyozKép én is gratulálok!!!!!!

Golyó! Hát, ti is beálltatok a betegek közé sajnosKép Gyógyuljatok meg gyorsan!! Hát, nem akarlak elkeseríteni, de lesz még baleset mostanábanKép Petinek augusztusban (amikor elindult) volt úgy hogy 7 napból 7 púp volt a fején. Nagyon bénán tudott esni. Én is szívbajt kaptam, itt nytvákoltam a lányoknak, meg vittem az ügyeletre, most meg, nekifutásból nekimegy az ajtófélfának, aztán csak azt halljuk, hogy koppan, meg utánna este nézzük, hogy vajon mitõl púpos a feje? A múlt héten is kinn a konyhában felmászott a sarok étkezõgarnitúra padjára, és onnan leesett a kõre. Hallottam, hogy koppant (az asztal alatt), aztán fel akart állni az asztal alatt, akkor meg ott vágta be a fejét, de meg se mukkantKép Szóval, megszokjátokKép
Hová mész fodrászhoz? én most tényleg meg vagyok elégedve, pedig ez ritka nálam.. óh, ha elmesélném, hogy jártam én már fodrászokkal.........Kép
Ja, elmentünk az europarkba, végülis már 3-kor villamossal, csak az orrunk elõtt ment el, ezért az ellenkezõre felszálltunk, és mentünk egy kört, már a villamoson majdnem elaludt. Az Europarkban persze sehol nem volt etetõszék (pont uzsiidõ volt) ezért a DM-bõl pofátlanul elhoztam egy kocsitKép Jól leégetett, mert vettem neki a kentuckyban gyerekmenüt (rántottcsirke, sültkrumpli) és nyüszögött a krumpliért, hogy adjam, de bevette, kivette, megnézte, elhajította. Már az egész környékünk krumplis volt, úgyhogy végül babakaját evett.
Na, most flytatom, azaz befejezem, mert 1/2 9-kor végre elaludt! Megyek én is mert nem tudom, mi van velem, de az elõbb a konyhában úgy dobogott a szívem hirtelen, hogy azt hittem ott esek összeKép Nem tudom, mi a fene ez........

Puszi, mert már megoint

Kata
LadányiKata (ladán

Helló!

Bánknak Gratula!

Golyó! Gyógyulgassatok!

Nekem a karom szakad le mindjárt! Fél órát mászkáltam a Gabival, de nem aludt és mivel hasfájós a lelkem nem merem állandóan a cicin tartani. Igy is több mint 2 órát cicilt. Utána aludt fél órát, utána a nagyija beszélgetett vele mig kakilt meg lukat durrogtatott a kiságyba, utána fél órát mászkáltam vele és ráztam a karomban ami azóta (fõleg a jobb) iszonyú izomláztól szenved. Jó kis bodyzás nem mondom. De rögtön közel 6 kg-al kezdeni.... Aztán végül a cicin aludt be fél órája, de már nyüzsög a paplan alattKép Tegnap éjjel sem aludtam a saját hülyeségem miatt! 1-kor kelt. Én addig 2 órát aludtam. Fél 3-kor leraktam az ágyába, de köhögött kettõt és utána furcsán vette a levegõt 2x én meg kikaptam az ágyból hogy fuldoklik, de semmi baja nem volt, csak furcsán vette a levegõt, hogy idézzem magam. Na jó. Utána leraktam fél 4-kor megint akkor meg bukott egy hatalmasat és tényleg fuldoklott. Felkaptam és beraktam a babahordozóba. Ekkor még nem ébredt fel, de hát ott mégsem alhat alapon vissza akartam rakni az ágyába, na akkor felébredt! Utána visszatettem a babahordozóba és nézelõdött. Felemeltem és kakilt egy nagyot. Na jó tisztába tettem. Utána észrevettem, hogy a pulóvere nedves. Hát igy nem maradhat adtam rá másikat. Utána rá 15 percre újabb kaka, megint tisztába tettem de sikeresen lepisilte az összes ruháját ami rajta volt, úgyhogy teljes átöltözés. Mire én ágyba jutottam fél 6 volt és csak 6 után sikerült elaludnom!!! Mostanra koki vagyok, de legalább már kakil a gyerek magától és naponta legalább van 3!!! Használ a csak burgonya evés? Igaz tegnap reggelire kiflit ettem tartósitószermentes tejjel, meg ma is. Vacsira meg a burgonyához már ettem csirkemellet natúr. Illetve bazsalikommal, curryvel, sóval izesitve. Állitólag ezeket lehet használni. Meg most õszibaracklevet iszok. Szóval a poci nem fáj, 'annyira' de ha ébren van akkor cicilni akar egyfolytába!!! Kicsit nézelõdik is, de orditás a vége mert cici kell! Szerintem most is igy van, vagy visszaaludt volna? Csoda lenne!

Megyek is megnézem mi újság van és ha alszik akkor bedõlök mellé, de elõtte még elrakom a tiszta ruhákat... ajajajajKépKép
puszi
sasha
Jaa párom jobban van és már megint lázban ég. Új bútort tervez az elõszobába és a picsányi konyhámat még kisebbé tesziKép De egyetértünk úgyhogy minden ok. Kaptam kisrádiót a konyhába!!! Végre nem fogok unatkozni ha ott vagyok, bár attól tartok, ha mosogatás közben még hallható hangerõre teszem akkor nem fogom meghallani a gyerek sirását...

Kép
sasha

ezt nézzétek meg!

[url=http://yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm" TARGET="_top]http://yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm[/url]
LadányiKata (ladán

Sasha!!

Ami nekünk nagyon-nagyon bevállt, és minden ismerõsünk követte a példánkat, az ajtófélfába szerelt kampó. Nem sima kampó, hanem még egy csavarás is van benne, arra vastag madzag, végére akasztva a hordozóKép nAGYON BEJÖTTKép

Na, 1/2 9-kor aludt el, és ha hiszitek, ha nem, aludt 1/2 6-igKép
Igaz, 7-tõl kukorékolKép

Megyek, mert hintázik, és lökni kellKép

Lustavagyok

Na, most aludt elKép Pont ebédre kell majdKép
Képzeljétek, csinálok baileys-t!! Drága férjemtõl azt kértem névnapomra, aztán szívrohamot kapott az árától, inkább megcsinálomKép Tudok valami jó receptet?
én ezt tudom:
0,5 l kommersz konyak
8 dl habtejszín
4 sûrített tej
3 dl finom feketekávé
2 evõkanál instant kakaó
2 cs. vaniliás cukor

persze ez így nagyon sok, majd felezem a mennyiséget. De szerintetek jó???

pusz: Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Kata: bocs, hogy beleszólok Kép Én csináltam már ilyen "baileyst". Nagyon finom, csak semmi köze az eredetihez.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Többiek???????
LadányiKata

Nekem többféle receptem is van, egyiket sem csináltam még meg, de tervezem! Azért majd számolj be az eredményrõl!!!

2dl rum (én whiskey-vel szoktam)
2csomag kapucchinopor
2csomag vaníliás cukor
3dl tejszín
1 evõkanál porcukor
2 tojássárgája

A tojássárgákat el kell keverni a porcukorral és a vaníliás cukorral,
egy kicsi rumot megmelegíteni és ebben feloldani a kapucchinoport. Majd ezt összekeverni a cukros tojássárgával és a többi rummal, majd a tejszínnel. Nem kell felverni!

Bailey's

3,3 dl kommersz whisky
3,2 dl habtejszín
2 tubus sûrített tej
1,5 dl finom feketekávé
1 evõkanál instant kakaó
1 csomag vaníliás cukor vagy 1/2 ampulla vaníliaaroma.
A kakaót a feketekávéval csomómentesre keverjük és hidegen a többi hozzávalóval jól összekeverjük. Kb. 1 l lesz belõle. Próbáld ki tejszínes mogyoró-aromával, illetve kávé, kakaó és vanília nélkül is! A tejszínt fel is lehet forralni, majd lehûteni, édesszájúak részére megcukrozni (vagy több sûrített tejet használni), whisky helyett pedig vodkával vagy gyógyszertári tiszta szesszel készíteni.

Egyenlõre ennyit találtam. Most rohanok, majd késõbb leszek!

Pusza: Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Ühüm, ez már jobban hangzikKép Én is sokat gondolkodtam a wiskyn (mégiscsak wisky krémlikõr) de aztán megcsináltam. Nem lett rosszKép

Peti még bírja, pedig ugye 7 óta fenn van, és 11-1/2 1-ig aludt. Már 4-kor majdnem elaludt, de még mindig bírjaKép

Sajnos megint taccsoltKép Persze megint a drága Apuci tehet róla. Evett 4-kor egy egész üveg bébikaját, tökre örültem neki. Akkor jött meg pont csabi, amikor befejezte. Elég hisztis volt már, mert mi anyuval fõztünk volna, õ meg ott nyenyerézett. Megjött Csabi, lepasszoltam neki, mondtam neki direkt, most evett, vigyázzon (gondoltam itt arra, amit egy 13 hónapos apja már csak tud, nomeg százszor elmondtam már, hogy ne rázza, ne állítsa fejre, ja, és fõképp ne itassa).
Ehhez képest ugye, hogy nyugodtan hódítózzon, lefektette a gyereket, szájába a teli cumisüveget, hogy csöndben legyen.Kép Jön ki a gyerek négykézláb, legugolok, átölelem, hát lehányta a hátamatKép Anyu takarított, amíg én öltöztettem át a gyereket, meg magamatKép Azt mondta, szerinte a 2,5 dl tea jött csak kiKép De hát normális? Megint ennyit itatni??????

Na mindegy. Most morcos vagyok.

LadányiKata (ladán

Ja, mostmeg.
Mondom, elmegyek WC-re. Direkt bejelentettem, hogy legalább ott legyen 5 perc nyugtom. Hallom, hogy jön ki a gyerek, (persze egyedül) a sötét elõszobába, és fél perc és hallom, hogy torka szakadtából üvölt. Persze ki ugrik (félbehagyva mindent) ha nem én, kimegyek, vérzik a szája. Azt se tudtam, mi történt, Csabika ezután szállingózik csak kifelé perszeKépKépKépKép

Na, mára elegem vanKép

meg úgy álltalábanKép

Kata
LadányiKata (ladán

No, ki ne pukkadj már, csíkoshajú! Kép
Fõ a jókedv, móka, kacagás. Hátlehányást ismerem, nekem az idei évem kezdõdött így, de szó szerint, mert Újév napján hajnal egykor Titikém dobott egyet. Kép Persze rám. Kép Torna???

Hannának jobbulást és boldog szülinapot. Kép Egy hónap, és már csak vendégként jöttök Kispestre! Izgulok helyetted is!

Norcsi, remélem, aki már járni tud, nem fájlalja többé a fülecskéjét! Kép Hová tûntél topiknyitó barátnõm? Készülnek a mûalkotások karácsonyra? Vettem üvegfestéket, így már van benépesített tenger, fû, fa, virág, napocska, felhõk, minden kutyafüle Kriszti ablakán. A Mikulást majd meglepjük mással is, én hóspray+sablon összeállítással készülök, Kriszta meg tán jó kislány lesz pár órára. Kép

Ági, ez a kézenfogva-alvás valahonnan nagyon ismerõs! A kisfiam még nem szokott rá, de a lányzó nagyban ûz/i. Nincs olyan testhelyzet, amiben mentességet kapnék. Ha beledöglök is, fogja a kezem! Kép Másrészrõl viszont csodajó, hogy van egy ember, aki már attól boldog, ha foghatja a kezem! Kép A lázgörcs után nem mondták, hogy, ha ne adj' isten megint elõfordul, ne próbálkozzatok hûtõfürdõvel vagy prizniccel? Mit mondtak egyáltalán? A szomszéd kislánynak volt ilyen néhányszor, nála sem találták az okot, pedig kórházban feküdt hetekig kivizsgáláson.

Golyó, természetesen(?) a sikítozás sem maradt ki az életünkbõl, de a lányom volt vagy másfél éves, amikor rászokott. Akkor is nehezen viseltem, valahogy magától hagyta abba 1-2 hónap után, de mostanság újra elkezdte, fõleg a Bálintka füle mellett. Pedig már ismeri a farkast kiáltó juhász esetét KépHa megnyúzom elevenen, az asszem nem jó megoldás, mer' mégiscsak a mi kutyánk kölyke. Kép Majd megunja Gergõd is és abbafejezi.

Sasha, még néhány órányi "cicilés" és kiakad Gabó alatt a mérleg Kép Bírod még a krumplit, vagy megutálod egy életre? Már csak pár hónap, és nem fog fájni az a hasika! Hidd el, addigra már nem is fog hiányozni az alvás! Kép

No, most már jó sok smiley-t küldtem, legközelebb tán lesz energiám magunkról is írni, érdekel ez itt valakit? Kép
Aki beteg, gyógyuljon, aki álmos, aludjon!

jó éjt:
ildikó
egy elveszett ember

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nagyon kevés idõm van közétek jönni, általában csak elolvasom a leveleket és már mehetek is.

Hannácska már jobban van és köszöni a köszöntést. Most már "csak" nem kap a levegõt, mert tele az orra, meg köhög. Rengeteget alszik éjjel is nappal is. Amikor felsírdogál is akkor is szinte alszik, segítek neki valahogy és durmol tovább. Biztos a sok gyógyszer is lassítja. MA már eszegetett is.

Norcsi! Gratulálok Bánknak a meneteléshez.Kép

Ildi! Hogyne érdekelne. Legyél szíves mesélni hogy nõ a kis kölyök.Kép

Kata! Ez elég rosszul hangzik. Ne hagyd elõl a cumisüveget.Kép

Sasha! A sétálgatás nálunk 4 hónapos kora körül maradt el, Hanna is hasfájós volt. Ez a szerda éjszaka poénos volt, legalábbis olvasva, gondolom átélve nem annyira.Kép

Na megyek, Manóka apja hasán alszik én meg összeütök valami vacsit.

PUssz mindenkinek
tikk

Sziasztok!

Ildi, naná hogy érdekel!KépKészülök, rengeteg sablont másoltam a netrõl, már "csak" ki kell nyomtatni, meg nemsokára készül az adventi koszorúm, szárítom hozzá a narancs-meg citrom karikákat, szóval egyenlõre ennyi.

Tikk, végre valahára legalább egy kicsit javultok.
Köszi a gratulát!

Na nálunk semmi jó!KépKépKép Tegnap anyósomat köszöntöttük (Katalin), nagyon eleven volt Bánk, jött-ment, ügyes volt, hazajöttünk, fürdéshez készülõdvén éreztem hogy kicsit meleg. Megmértem, hát 38,9 volt a láza levonás után persze. Na ekkor (mivel az új fülész mondta hogy bármikor hívjam mobilon ha gáz van) felhívtam (fél 8 volt), és olyan jó volt mikor nem cseszett le hogy miért ilyenkor hívom, hanem mondta hogy lehet hogy ma, de ha nem ma akkor holnap mindenképpen megnézi. Ez azért nagyon jó hogy nem ügyeletre kell rohangálni. Szóval ma is beszéltünk, valahol konferenciázott, úgyhogy holnap megyünk hozzá. De ami még szintén nem jó Kép hogy a párom is benyalt valami vírust, magas láza van, többnyire 39 fokos, meg végtagfájdalom, hányás. Úgyhogy most õt is lehet ápolgatni, a fiú-rész teljesen ki van ütve. Nekem a torkom vacakol, szóval nem vagyunk túl jól!Kép

Kata, hát nem hangzik jól amiket írtál, kitartás!

Megyek, jó éccakát mindenkinek, puszi: Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Norcsi: Akkor ti is benyaltátok a vírustKép Ne mtudod a lányokat lepasszolni valahová? Mert ez a fránya vírus aztán tényleg ferõz.. mint nálunk isKép Szegény Bánk! Már igazán kikeveredhetne a betegségekbõlKép drukkolok, hogy gyógyuljon!! persze a párod, és te is!!!

Ildi!! Tessék írni a kölkökrõl. Kriszti hogy veszi az akadályokat? Szokja már atesót? Írj a vigyorgó kisfiadról is! Miket csinál már?

Tikk! De jó, hogy már gyógyultok! Most már nem aggódom, ha nem eszik sokat, láttam amikor 3 napig semmit nem evett, és megmaradt..a cumisüveg elõl van, mert a Peti így önkiszolgáló. Ö tudja, mikor szomjas, csak azért, hogy csöndben maradjon, nem kéne beletölteni a szájába......Kép

Na megyek, mert betojt a fiamKép

Ma megint 7-kor kellt, és anyuéknál csak 40 percet aludt. Még ébren van, most fürdünk, aztán kap virslit, és remélem idõben lefexikKép

Puszi

Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Na itt vagyok, erre tessék, nem sok forgalom volt!
Mi nemsokára megyünk majd a fülész délelõtti rendelésére. Apám szállít minket, remélem még ma ideér!!! (Nem valami megbízható sajna.)
Az éjszakánk ismét pocsék volt, állandóan fent volt a kismaci, remélem nem a füle fáj jobban! Aztán a párom végülis megadta magát, még nem ment el dolgozni (így ma nem kellett a Bánkot felvernem hogy a lányokat oviba vigyem), de szerintem el fog menni, hiába a cég nélküle haldoklik!!! Állítólag! Az nem számít hogy beteg! Na mindegy, most nagyon odáig van hogy nincs még hõemelkedése sem, de hiába mondom neki hogy ha nem fekszi ki akkor lesz újra! De én beszélhetek! Tudjátok, negyedik gyerek!!!

Na megyek is, a Bánk még nem reggelizett (a diétája miatt nagyon meg vagyok lõve hogy mit is adjak neki, remélem ezt hamarosan már elhagyhatjuk), én sem, de ez nem lényeg!

Puszi, és tessék jelentkezni!!! Sasha, azóta mizujs, van változás a hasfájósság terén?

Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Náthánk még mindig megvan, nem tudom mikor gyógyulunk már meg. Ráadásul már a nagymama is elkapta.

Norcsi: hát már megint kifogtátok? Gyógyuljatok! KépKépKépKép

Kata: Apuci nálunk is hasonló eset mint nálatok, csak nem a számítógép, hanem a TV elõtt ül, persze ha itthon tartózkodik ami szintén ritka eset. KépKép

Sasha: Gabó mikor is lesz 3 hónapos?

Bocsi, hogy mostanában ilyen keveset vagyok, de egyszerûen nincs idõm jönni, pedig úgy szeretek írni nektek.

Puszi: Golyó
golyó

Sziasztok!

Nagyon eltüntünk mindannyian!
Annyira boldog vagyok!! Hétvégén megyünk a Tomi kolegáival céges bulira. Valami erdészházban lesz, szombat- vasárnap. Már elpasszoltam a gyerekeket anyuékra. Próbálom rávenni õket, hogy a hétvégére költözzenek ide hozzánk, mert így jobban járnak, mivel a gyerkõcök összes játéka itt van. Remélem nem lesz egyik csemete sem beteg, mert akkor fuccs a hétvégének. Két hete is keresztbe húzott a Gergõ egy Soproni kirándulást, mert belázasodott. Pedig csak egy rövidke naprol lett volna szó.
Szóval szorítsatok nekem, hogy ne legyenek a gyerkõcök betegek és eltudjunk menni a bulira.

Még ki beteg? Norcsi mi történt a fülészeten??

TÁgi
tÁgi

Hali!

Tegnap irtam egy egész regényt nektek élén azzal, hogy KATA BOLDOG NÉVNAPOT!, de felébredt a gyerek és onnantól kezdve nem volt hajlandó aludni igy nem is értem rá elküldeni!
Norcsi! Gyogyulgassatok mánKép
Golyó: Gabi jan. 9-én lesz 3 hónapos.

2 éjszakám szuper volt a mai elõtt. A maiban volt kb 1-2 óra cirkusz, mert nem akart aludni 4 órakor. MÉg ilyet! Felébredt az apja is igy hagytam orditani kb 5-6 percet. Utána felvettem hogy elaltatom és láss csodát 10 perc múlva aludt is. Úgy elkapattamKép Hogy fogom leszoktatni ezekrõl még nem tudom! Egyébként mikor orditott és felvettem egybõl kuss lett és elkezdett nézelõdni, nem volt semmi baja sem az égvilágon!

Na most csak ennyi, mert én is most keltem felKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok Kata!Kép

Szóval a fülésznél hál Istennek egyrészt nem voltak nagyon sokan, másrészt az elõtte levõ nap csúnya fülecske a dokinõ szerint sokat javult. Úgyhogy csak így tovább, csütörtökön újabb kontroll. Már ideje lenne kilábalni! Hiszen most már a diétát is tartjuk többnyire.
Ma voltam suli-nézõben a Wekerlén (Anna jövõre sulis lesz, és ha mégsem sikerül jövõ õszre költözni, akkor az elsõt itt kezdi), holnap meg megyek Érdre.

Egyenlõre ennyi, tessék elõkerülni, Ági szurkolok, ez nálunk is mindig így van hogy ha programunk van, biztos hogy keresztülhúzzák, ld. mostani hétvége.
Golyó gyógyulgassatok Ti is!!! Köszi a jókívánságokat!
Sasha, csak így tovább, ne izgulj, elkapatás valahogy majdcsak helyrehozható lesz! Kép (Vagy nem, de ezen most még kár rágni magad!Kép)

norcsi
Lenti

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a jókivánságokat!Kép

sajnos, most rohannom is kell, mert nem volt gépünk, és Csabi itt toporzékol, hogy mi lesz az országával, sos ide akar ülni. Tényleg kéne egy laptop. Na, majd ha nyerünk a lottón!!
Nagyon rossz volt az elmúlt két éjszakánk, alig aludtunk. - jön a bal alsó kettes foga. Most egy ideje csönd volt, nem is kellt sokszor, de most nagyon gáz...az elsó 6 foga folyamatosan jött, most szünet volt, szerintetek most újból jönni fognak egymás után többen? Mer én úgy látom, már kinn a fogacska, mégis üvölt éjjel, nappal semmi baja sincsKép
Ja, és enni is allig akar. Szerintetek ez betegség, vagy a foga miatt van?
Még egy kérdés? Az agyhártyagyuszi oltást be lehet adatni együtt a 15 hónapos oltással? (jó lenne egy sírással megúszni)
Bocsi, de itt toporzékol a Csabi ,a hús meg odaégKép

PuszI:
Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Sasha! Mi is nagyon elkapattuk a gyerkõcöket, de hát kinek van szíve hagyni sírni a babócát, ha csak annyit akar hogy vele foglalkozzanak. 9 hónapig csak arra vártunk, hogy a kezünkbe vehessük. Hát, 15 éves kamasz fiúként már nem fog rajtad lógni, sõtt egy puszit is úgy kell majd kicsikarnod tõle. Fentebb írtam, hogy nálunk az esti alváshoz is még mindíg én kellek. Ez is olyan eset, hogy tizenévesen már nem velem akarnak majd aludni. Szóval mindenki magának rontja el a gyerekét. Ne csinálj ebbõl problémát, ami nektek jó, úgy legyen.

Kata! ÉN IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Nem lenne jó egy idõbeosztás a géphez? Tényleg mostanában nagyon keveset vagy a net-en. (legalábbis én nem látom a leveleidet olyan sûrûn, mint régen.)

Norcsi! Meik Wekerlei suliban voltatok? Anna ugye az egyes csoportba jár? Úgy tudom, hogy az ötös és az egyes csoport most a végzõs. Gergõ is megy jövõre oviba. Az egyes, v. az ötösbe irassam?

Nem is írtam, hogy szombaton voltan a Wekerlei Gyermekházban a bababörzén. Hát, nem volt egy nagy durranás, de azért nem mentem hiába. Inkább a játékok mentek. Én is eladtam mindent, kivéve a gyerekek Micky Egeres sátrát. Cipelhettem haza. Hiába teljesen új (még nem is használték, mert a chicco házat használják)a kutyát nem érdekelte. Ha tudtok valakit, akit érdekel, szóljatok.
Tudtok mostanában valahol börzét? (A börze figyelõbe nincs minden beírva.)

TÁgi
tÁgi

Sziasztok!

Ági!
Igen, az 1-esbe jár. Hát nem is tudom, szerintem talán az 5-t, mert a mienk nagyon bizonytalan felállás, korántsem biztos hogy akár egyik ovónõ is maradna jövõre. De ez sajnos amúgysem azon múlik hogy mit kérsz, hanem hogy mi alapján állítja össze a vezetõ a csoportot. Gondolom az egyik mini lesz, a másik a rendes.
Az Erkel F. zeneiskolában, a Rendõrségtõl kifele a Koós K. tér felé, jobb oldalon van.
Ma voltam Érden, az is szimpatikus suli, de ott nincs tagozat, sima osztályok vannak, és a nyelv, a számítástechnika stb.is csak 4. osztályban jön majd be.
Hát majd meglátjuk, májusig még van idõ.
Ma voltunk fülésznél is, vittem Annát is mert panaszkodott mikor szívtuk az orrát (iszonyú mennyiségû takony volt benne) hogy fáj az arca. Szerencsére nem arcüreg gyuszi, sima nátha, és Bánk is már majdnem tökéletes, jövõ héten kontroll, és holnap meg remélem hogy végre megkaphatja az agyhártyagyulladás elleni oltását!!!

Kata. Fogzás nálunk folyamatosan. Most is úgy be van dagadva nagyon sok foga, köztük a lenti rágók is hogy iszonyú. Mondta is a fülész doki hogy ne is csodálkozzak a hõemelkedésein hogy folyamatosan van neki, mert ilyen fogzás mellett még szép! Szerintem be lehet egyszerre adatni, bár attól függ hogy 15 hónaposan hány oltást kapnak (már nem emlékszem bevallom), mert ha csak egyet akkor a másik lábába kaphatja az agyhártyagyuszi ellenit, de ha kettõt kap alapból akkor nem, mert ugyan hova adja be neki a doki?!

Na megyek, mert sír, felébredt.

Pusssssz: Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Ági!

Igen igazad van! 9 hónapig vártam, hogy elkényeztethessemKép De majd kialakul biztos vagyok benne, mert már igy is alakul, mert mostanában nem fája a hasa (lekopogom) és éjjel is hagy aludni, csak 2x kel enni.Kép

Norcsi!

Azok a csúnya fogakKép Majd csak kibújnak már!Kép
Kata ez neked is szól:
[url=http://www.babaszoba.hu/services/vaccination?BCID=0434C3A7-5E42827D-6EAE2C85-6CFE41E5" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/vaccination?BCID=0434C3A7-5E42827D-6EAE2C85-6CFE41E5[/url]
Oltási naptár a babaszoba.hun. Itt van az összes kötelezõ oltás és amiértje.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Anyósomra rászakadt a nemzeti bank! Kitalálta, hogy közösen vegyünk a gyerekeknek egy elektromos kisautót. Végül is nem rosz ötlet, mert már annyi játékuk van és elég nehéz értelmes ajándékot találni. Szóval, ha tudtok valakit, aki 2 személyes elektromos kisautót adna el, szóljatok.

Mostanában nagyon enyhe a forgalom a topikban. Hol vagytok?

TÁgi
tÁgi

Ági!

A Wekerlei Borcsa - házban (fogalmam sincs hol van, egy oszlopon olvastam) lesz szombaton játék-ruha börze. Ott kéne megnézni.

Sasha! Én a friss kismamikban a Kamelia szüléstörténetét várom azért látogatok néha oda, meg nyálatcsorgatni, na meg meglepõdni, mint MártinKép

7-kor kellt a kölök, most szunnyadt el, megyek én is.
Ja, érdekes, tegnap elõtt este a sültcsirke combot (jó fûszeres), krumplipûrével befalta, tegnap is a pörköltet rizzsel... de a fõzelékek, stb nem mennek nekiKép De hát minden nap nem lehet "királyi lakomát" fõzni...a sima tésztákat (túrós,sajtos,krumplis) sem eszi megKép
Úgyhogy rájöttem, nem az étvágyával van baj, az ízlésévelKép

Lányok, ki mit fõz karácsonykor?? Nyissak egy topicot e tárgyban szerintetek? Na de hol?

Puszpusz: Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Sasha, köszi! Ma elhûltem, mert kicsit jobban engedett körülnézni a szájában. És bizony a rágófogak is úgy be vannak durranva, sõt az egyiknek a csücske is látszik már kicsit.

Na a lényeg, hogy ma MEGKAPTUK AZ AGYHÁRTYAGYULLADÁS ELLENI OLTÁST!Kép Reméltem hogy megkaphatja végre, mert most éppen egészséges! És ez nem biztos hogy így maradt volna akár hétfõig is. A dokinõ elmondta hogy ennek az oltásnak SOHA nem szokott SEMMIFÉLE mellékhatása lenni, mindössze eddig néhány gyerkõcnek dagadt be kicsit az oltás helye, de õk amúgyis ilyen fajták akik minden más oltást is máshogy viseltek mint az átlag. De hogy láz, vagy egyéb mellékhatása lett volna arról a dokinõ nem tud. De azért én mindenesetre a homeos bogyót is beadtam neki, ami már csírájában folytja el az esetleges mellékhatásokat! Egyébként csak addig sírt amíg beadta neki, utána már abba is hagyta. Nem is fájt neki sem akkor, sem azóta (ez állítólag másnál is így szokott lenni). Kata. Rákérdeztem a 15 hónapos oltásra, és a mi dokinõnk úgy adja be, hogy egyet karba, másikat combba, + a sabin cseppek. Viszont nekem úgy rémlik hogy a Ti dokitok mindegyiket combba adja, úgyhogy erre nem ártana rákérdezned, mert akkor ezzel egyidejûleg Ti nem kaphatjátok meg az agyhártyagyuszi elleni oltást.

Ági, ez elég húzós áron van még használtan is, mert a bababörzén árulták 50.000.-ért használtan. Ennyire gondoltatok, hogy ennyi lesz? Sajna nincs ötletem hol lehetne kapni jó áron!Kép

Na most mennem kell, puszi, és tessék írni, mindenkinek, és SOKAT!!!!

Norcsi
norcsi
Lenti

SZiasztok, lányok!

Köszi a gratulációkat Ármin topikjában (már vannak új képeink, remélem, hamarosan fel is kerülnek) - gondoltam, itt egyben megköszönhetem! KépKépKép Gyorsak voltatok, de az "osztálytársak" már kb. 2 hete tudták Kép, csak a "Frissekhez" csak most sikerült eljutnom!
Norcsi! Ha nekem lenne már három gyönyörû, egészséges gyerekem, én sem irígykednék arra, aki "csak" a másodikat várja Kép - de mintha te is beszéltél volna néhányszoir egy leendõ negyedikrõl is, neeeeem????? KépKépKép
Sasha! Kata! Én is figyelemmel követem Gabibaba és Peti napjaiot is - csak hát olvasni könnyebb, mint írni! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Szia Márti! (Akkor itt írok, ha itt válaszoltál!Kép)
Off.
Szóval az osztálytársaknak már elmondtad, minket meg hagytál a kétségek között?KépKépKép Megjegyzem, nekem már akkor gyanús voltál, mikor szept. végén, vagy október elején írtad hogy milyen álomkóros vagy, stb. Akkor valaki rá is kérdezett, de elhárítottad a kérdést. Ezek szerint már akkor a babóca volt?
Irigykedni meg azért nem irigykedem, mert ez tényleg nagyon kis korkülönbség lesz, az elsõ idõszak nagyon kemény lesz (a barátnõméknél van 18 hónap korkülönbség) utána viszont szinte úgy nõnek majd mint az ikrek!És ez már irigylésreméltó idõszak lesz!KépKépKép
De,de, és lesz is," csak" még elõbb a házat kell felépíteni!
Utána meg meglátjuk mikor lesz itt az ideje.
Mindenesetre most minden jót és szépet kívánok nektek, és azért ha írnál majd ókor-ókor egy levélkét magatokról hogy hogy vagytok annak nagyon örülnék! (Azt hiszem anno én írtam utoljára, azóta meg csak várok, várok...)

On. Sziasztok lányok!
Látom hogy nem írtatok azóta sem!Kép
Nálunk az oltásnak eddig kopp-kopp-kopp nincs következménye, este a szokásos hõemelkedéseinél még ALACSONYABB is volt a hõje!Kép Az éjszaka nyûglõdve telt, mint már hónapok óta, szerintem már megint, illetve még mindig a foga. Még alszik viszont!Kép

Írjatok, mert most már tényleg akkor fogok csak írni ha más is ír!!!!

Ildi, Tikk, tessék jelentkezni már, no!

Puszi: Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Örömmel jelentem hogy szerdán volunk 7 hetesek és a héten nyoma sem volt a hasfájásnakKépKépKép Van kaka is rendesen, átlag minden második pelusban. Néha már 3,5 óránként kel, éjjel az éjjel és végig alszik, kivéve a 2 szopit. Csak van hogy fél 6-kor úgy dönt, hogy nappal van és hisztizik, hogy nem akar aludni. Olyankor felüvölti az apját és a már oly mindegy alapon 5 percig hagyom üvölten és mikor bejövök felveszem egybõl kuss van és szépen el is alszikKép Kb 10-ig alszunk még, mint most.Kép Éppen a kis drágám benne ül a babahordozóban a kezén van a kezére "köthetõ" plüss csörgõje és nagyban hadonászik, nézelõdik, kakál, és mondja, hogy -o-. Hosszabat még nem tud és csak néha mondja hogy -u-, kb tized másodpercig birjaKép Néha kétségbe esik, csak nem tudom mitõl?Kép

Márti!
Itt is gratula, de most mennem kell mert végleg kétségbe esett a kis tökös... hopp mégseKép De azért megyekKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha! Hogy telik az idö.Kép Majd mond többet is ne félj észre se veszed és 1 éves lesz meglátod. Persze ez csak utólag tünik így nekem is.Kép

Norcsi! Tök jó, hogy megkaptátok az oltást és nem lett semmi gond. Lehet, hoyg ez egy ártatlan oltás csak felfújta a média??

Kata!Nem nyomoztad ki véletlenül azóta, hol van ez a wekerlei ház? Lehet én is lesétálnék oda szombaton, megint kinötte a pulcsikat.Kép

Hanna most már jobban van, bár még nagyon taknyos és köhécsel is ma reggel meg vérzett az orra megint, nem tudom mi a gond. Tegnap este abbahagyhattuk az ab-ot, most már csak Acc-t kéne innia, de az nem megy könnyen.
Új dolgaink, hogy odamegy a hintához meglöki, rámnéz és mondja, hogy intaKép Aztán hozza az orrszívót és odaviszi a porszívóhoz és ütögeti a bekapcsoló gombot és azt mondja posziKép Amúgy meg rángatja idönkét a pólómat és azt mondja kérsz (r nélkülKép Elindulni még nem akar, de egyre többet megy 2 lábon a fal mellettKép
Hát itt tartunk most. Menni akartunk a piacra, de amig készülödtem betettem az ágyába és elaludt, úgyhogy most halasztjuk, amíg felkel, mert délutánra már esöt mond.

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Jobb késõn, mint soha! Jókor mondom, de az Bocsa Klubház, õõõsöreg kispestiként a régi Mészire, azaz a Mészáros Lõrinc utcai volt mûvházra saccolok. Tudom, itt az este a nyakunkon, szóval mosmán mind1, talán majd legközelebb Békáson Kép
Örülök, hogy nagyjából mind jól vagytok, aki beteg, gyógyuljon! Kép
Most magunkról: Bálint egy hete kicsit nyûgös, asszem az idõjárás zavarja a lelkemet, de szerencsére semmi más baja nincs! (kop-kop) Talán a fogacskái is akcióznak, mert napi egy hektó nyálat állít elõ Kép Vagy 3 hete már minden irányba forog és nagyon élvezi, ha Krinyó bemászik mellé a járókába. Amúgy a fekvést már unja, mindenáron fel akar ülni, hiába mondom neki, hogy igazándiból õ még csak egy pólyásbaba, ráér még ücsörögni egész életében, hasizmozik és küzd rendesen Kép
Krisztinám volt tojás-terheléses allergia-vizsgálaton, negatív lett, hála a magasságosnak. Így viszont nem derült ki, mitõl jön elõ a Quinke-ödéma, ha legközelebb foltosodik, azonnal irány a Budai Gyermekkórház, hogy lássák. Remélem, erre soha többé nem kerül sor!!!!!!! A doktor néni megdícsérte, mert 1, azaz egy kis foltnyi ekcéma sem látszott rajta, pedig 3 hete még tele volt. Mondtuk, Aloét kap azóta, azt mondta, abba ne hagyjuk, látta, már néhány súlyosabb eseten is segített a kezeltjei közül! Óriási sikernek érzem, hogy már nem sír föl éjjel, hogy "Anya, kenj be, viszketek!". Tudom, nincsenek csodák, de azért ilyen picik mégis csak vannak! Kép A másik kis csodánk pedig, hogy vehettünk neki akaratos sütit, mert jól viselkedett, szó nélkül tûrte a vizsgálatot és nyelte a tojást Kép. Apa vitte föl a nagypapával, biztos jót tett neki, hogy nem engem lát, mert nekem hisztizett volna Kép Tanulság: ezentúl Zsolt viszi orvoshoz Kép

No, elköszönök, megyek még a másik kedvenc topikomba is.

Puszi:
ildikó
ld

Bocsánat,kimaradt:

KATA, BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
ld

Na hali!

Ildi!
Jó hallani felõletek, no nem mintha nem futottunk volna össze párszorKép

Tikk!

Hát telik az idõ az biztosKép

Gabika mostanában jó is meg "rossz" isKép Napközben alig birom elaltatni! Vagy ha igen akkor hamar felébred és csak nálam nyugszik meg, vagyis alszik tovább az ölemben! Kaki rendben van, bár eléggé krémes állagúKép

sir megyek majd folytatom
sasha

Kép
sasha

Na hali ismételten!

Mi megvagyunk! HOlnap lesz a kicsi fiam 8 hetes, bár a súlya alapján többre tippelnek az emberek. Na és az milyen, hogy már a 68-as rugikat hordja??? Vettem neki egy 62/68-as harisnyát és kicsi! Akkora pókhasa van, hogy szoros rá és a hossza is rövid!!! Kidobtam 800 forintot ami önmagában még nem is olyan sok pénz, de csak úgy odaadni az áruháznak... No sebaj, úgyis jön a következõ gyerek, már alig váromKép Kicsit félek is, de nagyon izgatott vagyok! Nem-nem még nem vagyok terhes, de jõvõ február-márciusban élesben megy majd a dolog!KépAz kb fél év a szülés után, annyi elég is! Persze nem mindenki igy gondolja, de én igen! Irtam már hogy a pocija nem fáj? És úgy röhög! Tettem fel képet a "sasha" topikba az egyiken röhög!Kép-ígyKép

Na megyek, de aztán irjatok!
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Na, megvagyunk ám, csak hétvégén anyósozás (Erzsébet) volt, na meg azért, mivel az õ péntekje volt, azért jött pénteken is, vasárnap meg Peti Dóri barátnõje járt itt. Anyu szabin van a héten, úgyhogy hétfõn, szerdán jönKép
Na, voltunk egészséges rendelésen, nagyon le lettünk b*szva, mert a Peti egy grammot se hízott egy hónap alattKépszerintetek ez nagyon nagy baj?????Kép
Mondjuk, másik mérleg volt, az elõzõ digitális volt, ez meg hálósKép Úgyhogy kár is volt megmérni, mert ha nem ugyanaz a mérleg, hogy lenne pontos az eredmény, nomeg csont új pelus volt rajta, az eddigi méréseknél meg azért volt 2-3 órás pisis.
Mindenesetre már kijött a 3. alsó (jobb alsó) foga, megnézte a doki, azt mondta, jön a jobb elsõ örlõ...na szegény, de tuti hogy a bal 2-es is jön, mert ezek párba jönnek. De akkor várható a bal elsõ örlõ isKép
Mostanában (2-3 napja) zokogva ébred 2x is. Nem nyüszög, hanem áll az ágyban, és sír keservesenKép de nappal semmi baja nincs...
Ja, képzeljétek, belekakált a WC-beKép véletlen volt persze.
Anyu már pont indult tegnap du. 4-kor, Petit pont "szellõztettem" pelusozás után badyban rohangált, a hátán kapcsoltam össze a bodyt, hogy ne pisilja le. Erre legugolt az elõszobában (szerencsére) és csurgatott egy picit. Utánna bevonult a szobájába, elvonult a sarokba, és legugolt, és kakilt egy picit. Utánna mondom neki gyere menjünk kakilni. (amióta közlekedni mászni, menni tud, elkísér mindig a wc-re, és áll az ajtóban, és "aszisztál". Egybõl elindult a wc felé, anyu ott volt. Felnyújtózkodott a kezével, hogy anyu vegye fel. Felültette a wc-re, és fogta a kezét. Peti nyomott, kakált. Utánna meg leszállt, és hátranézett, ellenõrizni, sikerült-e. Még nem akartam, de veszünk egy bilit asszemKép
Pedig, ahhoz képest, hogy nem hízott, nagyon jól eszik. Na, azért a zabálástól messze van, de anyóst is megörvendeztette szombaton két sültcsirkecombot megevett (jól van, kicsik voltak)ja, és egyedül kezd enni. felmarkolja, és bekapa a kaját viszonylag maszat nélkül. Ma a kanállal is próbálkozott kevesebb sikerrelKép
Mennem kell, mert peti megy aludni, ma 20 percet aludt dokitól hazafelé, már teljesen levetkõztettem, fordult az oldalára, erre "kedves" szomszéd jól becsapta vagy 2x a vasrácsot, persze felébredtKép

Bocsi, de Peti rángatttttt naygon

Puszi, és bocsi, hogy sokára Írtam

Kaza
LadányiKata (ladán

Sziasztok!
RÖvid leszek, mert nincs netünk és most is kölcsön gépen ülök a szomszédban.
Szóval megvagyunk,nem tudok bõvebben írni, csak elolvastalak benneteket.
Ha rendezõdött a dolog, akkor tényleg jövök. FELMENTÉST kérek!

Puszi mindenkinek! TÁgi
tÁgi

Sziasztok!

Ági én a magam részérõl megadom a felmentést, de miért nincs netetek?

Olvasni olvastam eddig is, de most látom hogy írni már jó régen nem írtam!

Sasha, szóval nagyon aranyos a kis kukacosod!Kép

Tikk meggyógyultatok már azóta? Igen, tényleg jó hogy nem lett az oltástól semmi komoly baja. Azért nem mi lettünk volna, ha nem esünk bele abba az ezrelékbe akiknek bepirosodik meg feldagad az oltás helye! De kis borogatás, és azóta már csak csomós, de nem is fáj neki.
Viszont teljesen véletlenül láttam meg ,hogy az egyik alsó rágó foga kint van már, és a másik is nagyon közel van hozzá. De még mindig be van durranva nagyon sok foga, így tényleg nem csoda hogy hõemelkedései vannak.

Ildi, nagyon ügyik vagytok, csak így tovább! És tényleg az lenne a jó, ha kórházat még hírbõl sem kellene az embernek megismernie!

Sasha, nem semmi hogy már a következõn gondolkozol! Kíváncsi leszek nem fogsz-e kicsit meginogni ha elkezd fogzani?!Kép EZ nem sok "csak" két éves állapot, ami nálunk kriminális, már két hónapos kora óta tart.

Kata. Nagyon ügyes Peti! Nálunk az ilyesmi kétéves koruk elõtt szóba sem jöhetett!

Na megyek,mert elaludt az ovi felé a kocsiban, még mindig itt alszik,minden ablak nyitva, úgyhogy majd megfagyok.

Puszi, és írjatok!

Norcsi

u.i.:

> Subject: Mikulásvonat
>
>
> A MÁV Mikulásvonattal kedveskedik a kicsiknek
> Mikulásvonatot indít a MÁV.
>
> A rendkívüli szerelvény december 7-én indul a Budapest Nyugati
> pályaudvarról, 13 óra 45-kor. Rövid izgalmas zötyögés után a
"Mikulásfalván"
> kiszálló utasokat személyesen a Mikulás és hozzá hû krampuszai fogadják. A
> Parkban játék és szórakozás következik, kipróbálható például a
> vasútmodell-vezetés, hajtányozás, és a fordítókorongon való utazás. A
> "Mese-sínház"-ban a Buga Jakab Színtársulat, Sicc címû mesejátékát
mutatják
> be. Meglepetésként mikulásruhába bújtatják a 269-es gõzmozdonyt, és a
> gyerekek egyik kedvence, a hajtány is igazi ünnepi ruhába öltözik majd. A
> vasútparki Mikulás sem érkezik üres kézzel, minden csemete igazi
> "zsákmánnyal" térhet haza a 17:13-kor visszainduló nosztalgia vonattal.

(Szerintem klassz program!Kép)
norcsi
Lenti

Norcsi!

Hogy érted azt hogy a fogzás 2 hónapos kora óta tart??????????????????????????????????????????

sasha

Kép
sasha

Sasha!

Szerintem úgy, ahogy nálunk isKép A hasfájás 6 hetes korára elmúlt, volt 2 hét szünet, és elkezdtek "zizegni" a fogacskák. Mert nem csak akkor fáj, amikor töri át, hanem már jóval elõtteKép

LadányiKata (ladán

Kata!

Auu! Tudod tegnap éjjel óta totálisan nyügös! Állandóan felsir, felébred! Nem a hasija fáj, hanem nem tudom micsoda. Ma alig aludt, éjjel szintén. Hogy jártam édes jó istenemKép Hajnal 3-kor elaludtam, aztán valamikor kajált a gyerek, aztán 6-kor szólt az ébresztõ óra, anyukámat kellett keltenem. 8-kor kelt a gyerek, evett, beleraktam a babaülésbe és kimentem a konyhába a páromhoz. 2-ig nem láttam, de szó szerint. HOmályos volt a látásom, szédültem, kóvályogtam olyan álmos voltam. Na mondom iszom egy kávét! Mert ha olyan nappalom lesz amilyen éjjelem meg fogok zakkani. A gyereket ugye ébren hagytam bent az ülésben és soha nem volt rá példa hogy csak úgy magától elaludt volna! Soha! És mikor bemegyek a szobába szerinted mi fogadott? Egy ALVÓ Gabi! Gyorsan lefeküdtem hogy de jó alszom!Kép 9-re kipattantak a szemeim! Totálisan hatotta kávé! Olyan mérges voltam magamra! Mostanában nem is iszom kávét, erre tessék!

Na most hogy igy kidurrogtam magam megyek és elolvasok még pár topikot, ugyanis délután 4-kor majdnem elaludtam de a fiam csak 20 perc bóbiskolást engedélyezettKép Mostanra meg átestem! A gyerek elaludt én is megpróbáltam elaludni, de nem ment!
sasha

Kép
sasha

Sasha, pedig látod milyen rendes a fiad? Hogy csak ÚGY elaludt?KépKépKép Igyál inkább maláta-kávét, az nagyon jó a tejcsire, mondjuk koffein nincs benne!Kép

Szóval nálunk már kéthónaposan zajlott a fogacskák áttörése a mélyebb rétegekben, ami legalább annyira megkeserítette az életünket mint mostanság, mikor áttörés elõtt nagyon nyûgös. És abban az állapotban a helyi fogzási érzéstelenítõk sem érnek semmit. Maradt a Chamomilla, ami vagy használt vagy nem!

Most megyek, ma megyünk a fülészhez kontrollra, remélem minden oké lesz!

Pusssssz: Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Most csak beugrottam.
Képzeljétek, megkaptuk az agyhártya-gyuszi oltást. Nagyon bátor nagyfiú volt, nem is sírtKépKépKép

Viszont kb 2 hete egy nagyon hülye szokást vett fel. Mögémegy az Olivérnek, vagy a Dórinak, és két kézzel fellöki, és kiröhögi. Már mindent próbáltunk, egyenlõre hasztalanKép Már nagyon utálnak minketKép

Jaa, van egy pozitív változás: Felraktuk a hintát neki, azóta 12.00-kor beleültetem a hintába, max 10 perc (de ez csak akkor, ha nagyon virgonc)amúgy 5 perc, este amikor már picit kezd nyüsz lenni 8-9 között, beklecsüccs, max 10 perc és alszik!!!!
Tudom ,nem jó megoldás, de végre vége az éjféli szédelgõs lótás-futásnakKép
Na, de kaptuk helyette a megint 4-5-szöri felkelést üvöltéssel (ami eddig sosem volt). Áll az ágyban és zokog. Norcsi, van ötleted???? Vagy neked Ildi???

megyek hajatmosni, meg fürödni még az altatás elõtt, mert ugye holnap mikulásünnep anyuéknálKép Anyu varrt egy tündér barna-drapp kockás inget neki, és egy barna kord kantáros nacitKép abban megyünk perszeKép

No, tényleg pussz:

Kata

Sasha: nem akarlak elkeseríteni ezzel a fog dologgal, de mindig van valami velük. hasfájás, fogzás (ez eltarthat 3 éves korig is) aztán az ovi, ott sajnos elkap mindent aztán jönnek a gyerekbetegségek sorra, aztán a suli, a középiskola a lányok, stb stb, úgyhogy mindig van valami, hidd el. Én már most látom. Abba az illuzióba ringattam magam, hogy majd ha beszél, elmondja, mit szeretne, és könnyebb lesz, beszélni ugyan nem beszél, de érthetõen a tudtunkra adja mit akarKép Anyu még mindig akkor nyugodt, ha eszem. Kép

Pusssszzz
LadányiKata (ladán

Sehol senki????????????

Kata
LadányiKata (ladán

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?