Jó reggelt!
Önző módon magunkkal kezdem.
Teljesen jó lett a cukorterhelésem, úgyhogy nem kell diétázni
A vérképem is szuper, a vizeletemben sem volt semmi baci, úgyhogy minden OK! Éljen-éljen!
4 hét múlva megyek legközelebb, aztán már én is a kórházba hetente CTG-re
Nekem is volt pár kérdésem, leírom, hogy mit beszéltünk, hátha vkit érdekel
Kérdeztem, hogy melyik szülésznővel szokott együtt dolgozni: megadta a telefonszámot, de mondta, hogy ha megyek az első CTG-re, akkor bemutat, és személyesen is megismerkedhetünk
Azt mondta, hogy általában ez szokott lenni a "rutin"
Kérdeztem azt is, hogy felszívódó varrattal csinálják-e a gátseb összevarrását, és azt mondta, hogy persze, csak az a gond, hogy kb 2-3 öltés ugye kívül lesz, és ha a varratot levegő éri, akkor nem szívódik föl, szóval azt a 2-3-t kiszedik mielőtt az ember hazamegy
Nálunk a beöntés és a borotválás nem rutin ellátás - erről is megkérdeztem, hogy mi a véleménye. Azt mondta, hogy a nők min. 90%a borotvált alapból, magyarul ha vki otthon "elintézi magának", az bőven jó - ha mégsem, akkor csak a gátmetszés helyén borotválnak. A beöntésről azt mondta, hogy teljesen fölöslegesnek tartja, mert nagyon egyén-függő a dolog: vki beöntés nélkül se "csinál be" szülés közben (bocs a kifejezésért...), vki meg a beöntés ellenére is - egyébként meg van akkor nagyobb baja is a kismamának, mint még ezzel is bajlódni, ők meg nem csinálnak problémát belőle.
Terhestornára azt mondta a védőnő, hogy ha eddig nem csináltam, akkor már csak a légzőgyakorlatokat csináljam, nehogy vmi baj legyen, de a doki azt mondta, hogy nyugodtan csináljam ha nincs panasz, nem keményedik a pocim.
Asszem ennyi volt...
Mazsi, üdv a csapatban
Jó a vonalzód!
Kami! Nálunk ugyanez van: minden videókazin, a videónk meg bedöglött... Nem tudod, hogy hol lehet digitalizáltatni?
Mi volt Tibánál?
Timi, Sági! Én ma főzök töltött paprikát
Timi, merre jársz? Minden OK?
Móni! Én is csak a 4. előadásra megyek majd - remélem a párom is el tud jönni! Szerintem az a videó hasznos lenne mindkettőnknek!
Ágiboldi! Neked már abszolút időszerű a tatyi összerakása! Mármint remélem, hogy Boldi még sokáig bent marad, de azért szerintem Te is nyugodtabb leszel ha meglesz
Azért csak óvatosan azokkal az esti fordításokkal!!! Tessék vigyázni magadra!
Elmo! Szerintem sem kell a CTG-n pénzt adni a szülésznőnek! Egyébként nekem is azt a fertőtlenítő folyadékot mondta a védőnő! Azt mondta, hogy nagyon sokáig kitart!
Május! Boldog szülinapot
Kórház: szerintetek nem fertőtleníti ki a csecsemős nővér amit kell, ha megkérem??? Még erről is én gondoskodjak egy kórházban??? Szerintem az is kiakasztó, hogy tányért, poharat meg evőeszközt nekünk kell vinni!!!