Új privát üzeneted érkezett!

CsKati!!
Nekünk is van habtapi, Én is és Gery is nagyon szeretjük. Egyrészt nagyon könnyű tisztán tartani!! Elötte egy nagy takarón volt Gery a földön, amikor lehányta akkor mondtam apának, na jó most sürgősen takarodjunk el habtapit venni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy az Auchanban vettük, de nem mindig szoktam ott látni, viszont van a volt MegaToysban is.
Gery is kiszedi a betűket, és szerintem a világ legjobb rágókája!! Még nagyon sokáig a sétákra is mindig magunkkal kellett egyet vinni, nem akart tőlük megválni!!!! :lol: :lol: :lol: Még most is lent van a földön, szerintem nagyon okos találmány, Én csak örülök, hogy megvettük!!!!! És hát persze Gery is sokszor szétszedi, hát játszik! Had szedje, Én majd utána összerakom!!! Ajánlom jószívvel! És nem is drága!!!Tényleg megéri!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy köszi a gratulációkat a kocsira! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát fogjuk rá, hogy tudok vezetni, de a jogsit idén szeretném lerakni!!!!

Sancsi az jutott még eszembe, hogy Ti nem mentek a közeljövőben az ortopédiára? Nekünk annó azt mondták ott, hogy akkor kell visszamenni, ha Gery elkezd járni. Szóval a héten azt hiszem kérek beutalót a dokinktól, nektek is esedékes akkor nem?? Hisz Enéh is nagyon kis ügyi már!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jah és tegnap csináltam még képet az új szerelmemről, fényes nappal, ezeket még feltenném, aztán igérem egy szót se szólok már a kocsiról, gondolom annyira ez titeket nem érdekel. Bocsi érte, de Én nagyon oda vagyok még mindig!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Na találtam két képet!
CsKati, még jó tanács, ha vennél habtapit, próbálj minnél nagyobb mintájút venni, ne olyat amibe sk a pici részlet. A betűs nagyon jó, én a nagyon pici darabokat kiszedtem és nem elérhető helyre tettem. Ennyi.
Kép

Teljes káosz!!!! :
Kép
Amúgy nagyon ügyes a kis Joci is!
Gery ha keres engem, !!!két lábon járva!!!, akkor közben egyfolytában mondja, hogy mama-mama-mama....., nem nagyon hangosan, iszonyat édes hangon!! Annyira imádom!!!!! :-)))))
Tegnap ezt anyáméknál is bemutatta, tök odavoltak anyuék, hogy már mondja, hogy mamama.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi, én még nem is gratuláltam az autóhoz. Hát megteszem most: Gratulálok! Elhiszem, hoyg beleszerelmesedtél! Én is idén szeretnék sofőrsulizni!

Nos, az elpőbb olvasottak alapján letettem Krisztának 3 db habtapit a földre. Azt mondtam, hagyom 5-10 percet, lássam, mit művel vele. Még ott voltam mellette és már szétszedte. Az egészen pici darabokat elvettem tőle. Én nem tartom a legjobb dolognak, hogy rágcsálja, bár azt írták, hogy egészségre nem ártalmas anyagból van. Tudom is én? Na, próbálkozunk, aztán hátha megunja rágcsálni. :roll:

Kati, múltkor láttam olyan habtapit, amire festve volt, és nem jött ki a belseje. Igaz, hogy duplája volt ennek az ára a másikhoz képest, de lehet, hoyg szerencsésebb azt megvenni. Ezenkívül meg valószínű, gyereke is válogatja, hoyg mit művel vele. Ja, asszem Etterkééknél láttam ilyen színes-festett habtapit.

Etterke, nagyon sajnálom kicsi Rékust. Én sem tudok tanácsot adni, azt viszont tudom, hogy a folyadékbevitel a nagyon fontos. Szóval, ha megeszi a tejet és nem jön ki, az jó, de inkább tea vagy víz legyen, minthogy ismét beinduljon a gyomra! És igen, rizset, főtt répát, banánt, nyers almát adhatsz, ezek mind diétásak, legalábbis Krisztának ezek közül mindegyik fogja a gyomrát. Még jó a nyersen facsart répalé is, de abból nem jó sokat adni. Almalével vegyesen finom.
lehet, hoyg nem használhatóak a tanácsaim, de én ezeket tudom. Kívánom, hogy hamar gyóguljon meg a leányzó! :)

KAti, végül úgy jött ki, hoyg Kriszta nem kapott most kivit. de még semmi sincs veszve. Ma viszont meg fogja kóstolni a brokkolit, most kap először. remélem, fog ízleni neki. :)

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot! Remélem hamarosan rendbe jön Réka!

Sudi: Gratulálok az új kocsihoz! Nagyon szép!

Kati: Nekünk is van haptapi, nagyon szeretjük mi is. egy csomagban 10db kb 30x30 cm-es habtapi van, amit össze lehet rakni és egy mese története olvasható és látható. Nincsenek kis részei, amit véletlenül be tudna kapni és megenni Réka. Persze ezt is szétszedi, játszik vele, csinálok belőle neki dobozt, abba rejtek játékokat és nagy izgalommal keresi és fedezi fel azokat. Mi azért vettünk habtapit, mert a nappaliban játszik mindig Réka és itt kő + padlófűtés van, de hüvősnek találtam, a szőnyeg pedig csak a szoba kis részét fedi. Persze most már a habtapiról is lemászik, de hónapokig ezen játszott, most is ez a játszótere. Szerintem jópofa dolog a habtapi és később is lehet vele játszani, építeni belőle. Én az itteni árakat tudom, egy csomagban 10 db van és az 6 euro (kb 1500 Ft, nem tudom az árfolyamot), mi 2 csomaggal vettünk.

Magyarországon tudomásom szerint a citrusféléket 1 éves kor után ajánlják: ananász, narancs, banán, kivi. Más országokban ahol ezek gyakoribb gyümölcsök nincs ilyen kivétel. Réka üveges vegyes gyümit evett már. Talán allergia miatt ajánlják Magyarországon később ezeket a gyümiket :roll:

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Bogyó: Üdv közöttünk! És sok szeretettel gratulálok a kisfiatokhoz!

Enikő: Nagyon szép nagylány már Vanessa! Nekem nem hullot vészesen a hajam, sajna nem tudok segíteni.

Kati28: Hogy van Mira? Fogacskák? Rékának az ünnepek alatt egyszerre jött ki ismét 3 foga, 3 hete nem alszunk éjszaka, sajnos ez ezzel jár, bár néhány baba nem szenved ennyire.

Sancsi: Mi is azt játszottuk most a fogzás alatt, hogy miután megnyugodott annyira felébredt, hogy nem akart aludni és dumált és játszott. Sok hasonlóság van Enéh és Réka között, így már előre sejthetem mi lesz a következő produkciója.

Olive: Ti álltok babakocsi vásárlás előtt, ugye? Mi Jana babakocsit vettünk, Magyarországon is kapható, de talán spanyol márka. Kivehető mozáskosár, babahordozó van hozzá, ezeket az autóba is be lehet kötni + sportkocsi. Én elégedett vagyok vele és a mienkéhez képest az idei kocsikat még tovább fejleszteték, jó színek és kiegészítők is vannak hozzá. Ha még nem döntöttél, akkor esetleg ezt is érdemes megnézned!

Kép
Kép
etterke

Sudi: Holnap nagy ünneplés lesz nálatok? Vagy hétvégén? Milyen torta lesz végül?

Ja, még Ritának akartam írni (most olvasgattam vissza), hogy én is hagytam néhány órára anyuval Rékát és nagyon jól eljátszott, jókedvű volt. Amikor hazaértem és meghallotta a hangom (beköszöntem a szobába, levetkőztem, kezet mostam stb) elkezdett vigasztalhatatlanul sírni és mászott az ölembe. Senki nem tudta megnyugtatni és csak velem akart lenni. Én is agyaltam, hogy mi lehet az oka. Anyukámat ismeri, tényleg jól érezte Réka magát (anyu megmondaná ha nem és hallottam is amikor hazaértem, hogy jókedvű) szerintem máskor is nyugodtan csinálj néhány órás önálló programot, de haza végeztél, akkor utána csak vele legyél, hogy érezze, hogy imádod és hiányzott neked, de most picit Mamával kellett maradnia, mert dolgod volt. Tudom, most nem sokat segítettem, csak leírtam az én történetemet és véleményem szerint se legyen lelkifurcsid.

Kép
Kép
etterke

Szia Olive!

Még Neked akartam írni, hogy mi is Angelcare légzésfigyelőt használunk. magyarországon vettük (kb 35 e Ft) és elégedettek vagyunk vele. Repülővel is majd ki tudod vinni, mi is mindig visszük magunkkal a kézipoggyászban. Van hozzá babaőrző is, így mi monitort nem használunk, ebben nincs tapasztalatom.

Réka egyébként javulgat..., én is kezdem magam utolérni.

Kép
Kép
etterke

Szia Etterke! Jobbulas Rekusnak. En is ugy tudom hogy a rizs jo hasmenes eseten, vagy ha azt nem eszi akkor a leve is jo. Remeljuk hamar meggyogyul.

Sudi: Gratula az uj kocsihoz. Igaz milyen jo benne ulni amikor meg mindennek uj szaga van :D :D Aztan most mar a jogsi is johet :!: :wink:

CsKati: Nekunk is olyan habtapink van mind Sudieknak csak szamokbol. En olyat vettem hogy kesobb meg lehessen boviteni es akkor akarom az abc-t is hozzavenni ami nalunk 26 db-os :D En Petit sosem szoktam annyira feloltoztetni, csak egy kozepvastagsagu nadrag van rajta harisnya nelkul, felul meg csak egy hosszuujju es mi is csaladi hazban lakunk es pince sincs alattunk. Viszont en eloszor lefekudtem a foldre es megneztem hogy nem-e huzz valahol. Az igaz hogy mi amikor kocsival megyunk en akkor sem szoktam a Petire a zsakjat adni, hanem egy vastagabb nadrag es a hosszuujjura egy kardigan, majd egy pleddel betakarom.

Zsuzsi: remelem ez az ejszakatok jobb volt. Miket tanulsz most? Mibol kell vizsgaznod? Na meg persze, mikor tervezitek a hazautat? Na meg van egy par kerdesem de azokat egy masik napra tartogatom, nem akarlak megterhelni veluk :D :D :D :D :lol: :lol:

Kepzeljetek, Peti kapott ajandekba egy zenelo kutyust (otthon is van mar de amint hallom nagyon draga) aminek a tappancsai, fule, orra, hasa zenel meg mondokakat mond. Szoval kb 1 hetet jatszodtunk, mert imadja hallgatni en meg tanulhatom az angol verseket-enekeket, es elromlott a fule. Most vennunk kell egy masikat, mert szla-t nem kaptunk, igy annak a szamlajaval visszuk vissza az uzletbe.

Latom otthon meg nagy divat a babytaxi. Milyen arba van?

Sancsi: Orulok hogy Eneh jobban viseli a vekonyabb pelust es remelem hamarosan leszokik a kepesztesrol.

Bogyo udv koztunk.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Edith, mar a multkor akartam kerdezni: Kriszta fel a vasalotol?

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Egy masik topikban lattam egy gyors fank receptet, gondoltam bemasolom hatha valaki kedvet kap es kiprobalja

10 perces fánk

15 dkg liszt, késhegynyi só, 1db tojás, 1 sütőpor, 1 pohár natúr joghurt

Ezeket egy tálban simára keverjük, közben jó sok olajat egy szélesebb lábasban felforrósítunk.
A kikevert tésztát (vizes kézzel) ping-pong labda méretűre formázzuk és a forró olajban kisütjük, majd bármilyen lekvárral tálalhatjuk.

Kép es meg jol is nezz ki

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Hú de jól néz ki a fánk!!!! Pedig Én annyira nem is vagyok oda érte, de ez nagyon guszta!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bizony holnap Gery szülinp!!!!
A torta egyzserű lesz, megvettem hozzá ma mindent. Remélem azért jó is lesz, és legalább pár falait eljutok vele Gerynél!!! :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol:
Aztán anyuéknál majd szombaton lesz köszöntés.

Képzeljétek ma Gery hozta a távirányitót, én épp már készültem, hogy lemegyünk, erre hallom ahopgy bekapcsolja a tv-t!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Beszarás. Jó gondolom még nem tudatos volt, de minden esetre bekapcsolta! :idea: :idea: :idea:

Itt a bébitaxi már olyan 3-4ezerért kapható, de biztos van drágábbért is. Egyszerű műanyag az egész.
Jut eszembe raktam is fel videót Gery honlapjára arról, ahogy tologatja a taxiját!!! Majd skubizzátok meg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most eszembe jutott a jó kis tejfölös-sajtos lángos!!! Hát az még nagyon fincsi nyami-hami!!!!! Ha netán csinálna valaki, akkor küldene fénypostán!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sancsi!! Mikor mentek orvoshoz??? Vagy már túl is vagytok rajta?? Jelentkezz ha okosabb lettél Enéh kepesztésével kapcsolatosan. De amúgy is!!!!

Rita Te is!!!!!!
Meg többiek is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jaj tök sok szót félreírok! Bocsi, de sosincs türelmem visszanézni, csak amilyen gyorsan tudom bepötyögöm és kész. Nem baj, remélem odaképzelitek a helyes szöveget!!!!!! :oops: :oops:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi: Nagyon szép Gery honlapja! Tetszik a bébitaxi is (bevallom eddig nem tudtam pontosan milyen az), jó ötletnek tartom, lehet mi is veszük Rékának, segíti a járást, nem?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Hát sajna ez az éjjel sem volt sokkal jobb, 3-szor keltünk. Szerintem felül jön a foga, vagy már nem tudom mit gondoljak. Ráadásul alig lehet elaltatni, este megy a müsor 2 órán keresztül! Még egy szokása van újabban: alig eszik valamit a tejen kívül. Megeszik néhány kanállal, aztán már nem kér többet. Én már nem is tudom, hogy bírom, persze napközben használhatatlan vagyok, de ma is kell tanítani...

Etterke:
remélem hamar rendbejön Rékus!! Gratula az újabb 3 fogacskához!!

Cs-né Kati:
nekünk is van habtapi, nagyok az elemei és tömörek (nincs kiszedhetô elem), Alida nem nagyon játszik rajta, folyton lemászik róla. Szerintem is nyugodtan rakd a földre Jocit, én is duplagatyát adok Alidára ilyenkor. Jót nevettem a lepedôhúzáson, Alida is elôszeretettel alkalmazza ezt a cselt. Szerintem napokon belül úgyis mászni fog Joci, így lehet, hogy nem is kell a habtapi.

Edith:
Még a múltkor akartam írni, hogy ügyes vagy, hogy észrevetted Kriszta lábujjhegyezését! Azóta van javulás? Alida is sokszor áll lábujjhegyre, mert folyton kikandikál a kiságyból. Néha egészen felhúzza magát, már attól félek, kiesik!

Sudi:
Biztos fincsi lesz Gery szülinapi tortája! Milyet készítesz?

Andrea:
Május közepén utazunk haza, meg kell várnunk az egyéves oltását Alidának. Felvételi zongorából lesz (3 féle stílusú darabot kell játszani), aztán lesz valami szövegértés (egy szöveget elolvasva össze kell foglalni a tartalmát) és elbeszélgetés (mik a terveid, mibôl akarod írni a disszertációt stb). Az a gond, hogy alig tudok leülni a zongorához, mostanában nem merek gyakorolni, mikor A alszik, mert félek hogy felébred rá, olyan felszínesen alszik. Lesz még egy koncert is márciusban, amire 2 új darabot meg kell tanulni (férjem szerzôi estje) és még a felvételire is készüljek fel! Meg persze a tanítás közben!! Úgy, hogy nem alszom, hát, nem tudom mi lesz...

Megyek is lyányok, ebédelni, szaporítom a kilóimat!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Sudi!
Febr. 16.-án megyünk ortopédiára. Engem meglepett hogy kell beutalót kérni, főleg hogy mi kontrollra megyünk.
De képzeljétek! Mikor felhívtam őket hogy időpontot kérjek és kérdezték a nevét, a csaj akivel beszéltem, emlékezett ránk. :)

Habtapi!
Én nagyon örültem hogy nekünk van habtapink. Nagyon jó volt, főleg akkor, mikor Enéh még nem tudott olyan ügyesen mászni. Én tettem rá egy takarót is, így nem volt gond, hogy kiszedi belőle a darabokat, de nagyon nem, is izgatta.
Már egy ideje felszedtem, mert tuti most kiszedné belőle az apró darabokat, de ő már nem nincs annyit a földön, és nálunk a parkettán van egy padlószőnyeg is.

Etterke!
Jobbulást Rékusnak!
Most a legújabb: fel-le mászik a bébitaxira. Igaz még csak jobb lábbal tudja, de szerintem pár nap, és nincs akadály.
Jah!
Sudi!
Enéh nem tologatja-tologatta a taxit. Ő a sok apró kütyüt, ami rajta van azokat forgatja, megy ütögeti a”dudát”.

Andrea!
Jól néz ki ez a fánk, kár hogy fogyózok. :? Ha nem lenne benne joghurt, holnap ehetnék is.

Apropó fogyókúra!
Edith!
Eza diéta nagyon durva! :shock:
Nem a kevés kaja miatt, hanem az hogy 15 nap alatt akár 20kg! Az nagyon sok, totál kikészíti az ember szervezetét, és szerintem az ilyen hirtelen sok, tuti visszajön. Én inkább lassan, és keveset, de az ne jöjjön vissza.
Mindenesetre sok sikert hozzá, én maradok a 90 naposnál.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Ide már be sem merek nézni, annyit írtok. És mivel én nem tudok jönni minden nap, fogalmam sincs hol jártok :cry: TI HOGY CSINÁLJÁTOK EZT???????? Nekem nem sok idöm van. Igaz, ma is 4 órát voltunk shoppingolni a kis drágával. Vettem neki többek közt egy bombanő ruhát. Majd lefényképezem.
Köszi mindenkinek a tanácsokat. Hajszeszt próbálok majd, na meg szedem a vasat is. Remélem segít.

Sancsi: Szép a kocsikád! Balesetmentes vezetést!

Én is felteszek egy képet a szerelmemről :lol:

Kép

Kép
Kép
ann77

Sudi - Sancsi : összekevertelek titeket, bocsi

Sudi: A te kocsikád szép :lol:

Kép
Kép
ann77

Sziasztok!

Na túlbuzgó voltam, el akartam küldeni emailben is kódot Gery videójáról, de elsőre nem biztos, hogy sikerült. Aztán másodszorra meg nem küldtem mindenkinek..... :roll: :roll: :oops: :oops:
A lényeg a lényeg, fent van Gery honalpján, ott mindenki megtalálja az ÚJ VIDEÓK címszó alatt!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jó éjt!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ann!
Semmi gond, de a mi kocsikánk is szép ám! :lol: :lol: :lol:

Nagyon édes Vanessa!

Nah!
Megyek aludni!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Jó reggelt!

Ezt a levelet kaptam.Érdemes elolvasni.Nagyon okos dolgok vannak benne.

Nem egyszer azt hisszük, a kilók maguktól távoznak. Persze akadnak olyanok is, akik azonnal diétába kezdenek. Mindkét módszer (a várakozás és a diéta) tévhiteken alapul. A szülést követően megmaradó túlsúly csak ritka esetben okoz problémát, hiszen teljesen természetes jelenség. A várandósság idején lehetetlen ?pont annyit? felszedni, amennyire a babának szüksége, így csak ritka esetben nyerjük vissza szinte azonnal ideális súlyunkat.

Diéta? Tilos!

A szülést követő szoptatási periódusban baba és mama érdekében tilos a tablettákkal, diétával járó fogyókúra. A testmozgással történő súlyvesztés nem okozhat gondot, de természetesen csak akkor engedélyezett, ha az anyuka állapota megengedi azt. Diéták, és önmagunk túlhajszolása helyett válasszuk a napi rendszeres testmozgást, és fogyasszunk egészséges ételeket. A friss zöldségek, gyümölcsök, a kevesebb zsírfogyasztás természetes súlycsökkenést eredményez, ugyanakkor nem gyengíti le a szervezetet, és a szoptatásra sincs káros hatása.

Testmozgás

Egyes tévhitek szerint szoptatás alatt tilos a testmozgás, és a szülést megelőzően felszedett kilók a baba megszületését követő 2-6 hétben maguktól eltűnnek. Az igazság az, hogy maga a szoptatás hatalmas mennyiségű kalóriát emészt el, ráadásul a baba miatt megváltozott életmód is hozzájárulhat a fogyáshoz. Az azonban tévedés, hogy mindenki visszanyeri eredeti súlyát néhány héten belül. Szintén nem igaz a feltételezés, hogy a szoptatás időszakában tilos a testmozgás.
A szülést követően egy bizonyos időre szüksége van a szervezetnek, hogy regenerálódjon. Ez idő alatt nem szabad megterhelő gyakorlatokat végezni, és a sok pihenés is segíthet. Ezt követően azonban nemcsak szabad, de kifejezetten hasznos lehet a könnyed testmozgás- egy kevés úszás, vagy éppen a mindennapos séta.

Tiltott módszerek

- Szoptatás idején a legtöbb étel, ital, tabletta bekerül az anyatejbe, így tilos fogyasztószereket alkalmazni.
- A kalóriaszegény diéta okozhatja az anyatej mennyiségének csökkenését, minőségének romlását is, de az édesanya szervezetét is megterhelheti. Hasonló diétákat csak akkor szabad választani, ha az édesanya már nem szoptat.
- A természetes fogyasztószerek (gyógynövények) alkalmazása orvosi engedélyhez kötött. Hatása egyénenként változhat, s egyes gyógynövények a babára is hatással lehetnek, így mindenképpen ki kell kérni az orvos tanácsát.

Fogyókúra- mikor?

Fogyókúrába mindenképpen csak a szoptatási időszak vége után érdemes kezdeni, hiszen maga a szoptatás rengeteg kalóriát emészt el. A diéta könnyen legyengüléshez vezethet, s az anyatej minőségét, vagy mennyiségét is csökkentheti. A túlsúly, szülést követően nem szégyen, hanem természetes jelenség.

Szerző: Kókai Kata

Készült: 2007-01-11 23:23:22

Kulcsszavak: diéta, fogyás, szülés, szoptatás, táplálkozás
Kapcsolódó cikkek:
Egészségdiéta
Túlsúly és diéta
Dr. Atkins forradalmi diétája
SPECIÁLIS DIÉTA
Szoptatás és táplálkozás
Turbó diéta - gyors fogyás egészségesen
A fogyás az agyban dől el
Fogyjon Ön is védőoltással!
Gyógynövényekkel felvértezve a betegségek ellen - Galagonya
A tejzsír nem káros, sőt...
Kismamák petíciója az egészségügyi miniszterhez
Ina May Gaskin: ÚTMUTATÓ SZÜLÉSHEZ
Szülés harmincon túl
Orvos választás
Otthonszülés Napja
Depresszió és hangulatingadozás
Apás szülés
Változások, szülés után
Az utolsó hetek
Mikor szüljünk?

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

GERY, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!!!

EDITH ÉS KRISZTA

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

ÉS MOST A KÉP IS:

Kép :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, ez nem ilyen volt, amikor elmentettem, de úgy látszik, az animáltakat nem menti rendesen. :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

NA, amint olvasgatlak, írogatok is.

Andrea, fincsi a fánk, óóó, legalábbis annak néz ki.
Kérdezted, hoyg fél-e Kriszta a vasalótól. Fél tőle, de a gőz hangja miatt. Ezért nem is merészkedik a közelébe. Meg azt hiszem, hogy a forrósága is riasztja, mert egyszer közelebbről mutogattam neki, hogy elkapom a kezem, mert forró, meg hő, meg ssssszzz (ilyesmiket mondogattam neki) :) De nem riogatom vele szándékosan. Le van téve, ő meg kellő távolságból tiszteli! :lol:

Sancsi, ez abszolút nem durva diéta. Az 5 nap alatt kb 1,8 kg ment le rólam. Ez abszolút nem sok szerintem. Ami oda van írva, meg tutti, hogy hülyeség. Bár azt olvastam, hoyg egy-egy diéta alkalmával annál többet veszít az ember, minél több a fölösleg rajta. Nos, nekem 7-8 kiló van, és éppen ezért tudom, hogy 15 nap alatt nem fogok 20 kilót leadni.
Szerintem is a 90 napos az ideális diéta, de arra nem vagyok képes. És nem mert nem bírom hús nélkül, én nem bírom a gyüminapot. És ha utána még víznap is jön, az szabályosan kikészít. És itthon egész nap, a hűtő mellet, hát ez kész terror. Mert amúgy nincs baj, de amikor tudom, hogy nem ehetek, akkor a tudatalatti nagyon működik.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bogyó, hát igaz, hogy nem két ujjal pötyögök. Akkor a kisregényeim az egész napomat elvennék, az tutti. :lol: :lol: :lol: Szerencsére, tényleg, nagyon gyorsan tudok írni, sajnos viszont, hoyg ez meglátszik a szöveg minőségén. Bocsánat a sok elütésért, de én sem olvasok vissza.
Különben most nem dolgozom semmilyen sajtóorgánumnak. Ahhoz túl fiatal vagyk a szakmában, hogy valamilyen véleményműfajban otthonos lehessek, ezért egyelőre a napi sajtónál kellene dolgoznom, ott meg elengedhetetlen az aktualitás. Az meg azt jelentené, hogy esetleg egész nap rendezvényeken vegyek részt, a szerkesztőségben feldolgozni az anyagot, és ez most nem menne. És különben is más területen dolgoztam szülés előtt. Nem volt időm sajtós munkára várni, mert nekem kellett a baba. Így egy irodán dolgoztam, de eszem ágában sincs visszamenni. :roll:

Zsuzsi, sajnálom, hogy ilyen rossz időszak köszöntött rátok. És még az sincs, akire rábíznád Alidát egy délutánra bár! Hog yaludd ki magad!
Tudom, nem vigasz, 1-2-3-szor én is kelek éjjel Krisztához, bár én sem tudom, hoyg mi zavarja meg az álmát. Foga már rég nem bújt, az is lehet. VAn, hogy szörnyű pozícióban találom, ekkor érthető. Ezenkívül, nem tudom.
Lábujjhegyezés terén van javulás, bár még mindig csinálja, csütörtökön ismét megyünk tornászni.

Kriszta, nagyon jó az írás, amit bemásoltál, és valóban igaz. De ez kifejezetten a szoptatás időszakára tartozik, amitől engem sajnos már fényévek választanak el. Egy olyan mondás is van, hogy 9 hónap alatt jött fel, ugyanannyi időre van szükség, hogy lemenjen. Nos, nálam ez az idő is eltelt. és ha 8 kiló plusszal vágok bele egy következő terhességbe, amikor ismét következik a nem megterhelős időszak, akkor nem tudom mikor leszek én még egyszer 60 kilós. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Édes Kisfiam, ma lettél 1 éves!
Apa és Anya is nagyon szeretünk téged, nagyon fontos vagy nekünk, és köszönjük, hogy vagy nekünk!!!!
Itt ezen a fórumon is, ahol nagyon sokan szeretnek még téged, had kedveskedjek egy nagyon szép verssel!!!
Millió puszi Gerykém arra a kicsi buksidra!!!!

Édes Kisfiam

Itt vagy velem, mint egy új remény
Az éjszakát felváltja a fény
Csak egy perce élsz, nézlek boldogan
Úgy vártam rád, édes kisfiam

A régi vágy újra szárnyra kél
Míg dalt susog kinn az esti szél
Minden bánatom eltűnt nyomtalan
Mosolyogj rám, édes kisfiam

Egy rózsakert hinti árnyait
Nincs fontosabb, mint az álmaid
Még egy szót se tudsz, mégis annyian
Hisznek neked, édes kisfiam

Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon, ha egy kisgyerek megszületik. Mert a kisgyerek egyszer felnő, s talán sikerül, hogy a könnyeket nevetéssé, a gyűlöletet szeretetté, és az ellenségeket barátokká változtassa.

Ezt érzem én, ahogy nézek rád:
Más lesz a Föld, más lesz a világ
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan
Boldog leszel, édes kisfiam
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan
Boldog leszel, édes kisfiam

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GERY!!!!

Kép
mölli

Geryke Boldog szülinapot kívánunk!!!!

Hát Sudi, ettől a szövegtől úgy sírva fakadtam, mint a fene!

Már rég hallotam ezt a dalt, de mióta Tomi van, más értelmet nyert.

Mindenkit puszilok, bocs, hogy nem írok, próbálom inkább kipihenni magam. tegnap - nem is tudom utojára mikor volt ilyen, de lefeküdtem fél tízkor. Olyan jól kialudtam magam. Máskor is fogok ilyet csinálni. :D

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Sudi: Gerynek nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot!!! :D
Képzeld, tegnap este pont tejfölös-sajtos lángost vacsoráztunk, csak mivel este már nem nyílt rá alkalmam, hogy benézzek, nem tudtam, hogy az minden vágyad! Ezért nem küldtem. Majd legközelebb! :lol: Jogsim nekem 2002 ősze óta van, de nagyon régen nem vezettem már! Olyan sok szabálytalanul közlekedő idióta száguldozik az utakon, hogy én félek egy váratlanul adódó szituációtól, amiben villámgyorsan kell reagálni! Egyébként pedig nekünk egy öreg Opelünk van, nem olyan finom műszer, mint a ti szép új autótok, úgyhogy az még plusz nehézséget jelent számomra! (Legalábbis én általában erre hivatkozom! :oops: :lol: ) De neked sok sikert a tanfolyamhoz és a későbbiekhez is! Azért titkon még én sem adtam fel teljesen, nagyon sokszor gondolok rá, hogy össze kéne szednem magam és újra a volán mögé ülni! Legalább annyira, hogy itt a környékünkön el tudjak menni erre-arra, például vásárolni, a postára, stb. :roll: Majd aztán tegyél fel képeket Gery ünnepléséről! :) A dalt, aminek a szövegét idegépelted én is mindig elérzékenyülve hallgatom, amióta megszületett kicsi Jocikám! :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sancsi: Írtad, hogy Enéh-t vinni kell az ortopédiára. Ugye azért, mert ő korábban kengyelt viselt?

Zsuzsi: Őszintén sajnálom, hogy ilyen nehéz éjszakáitok vannak! És el is hiszem, hogy ezek után napközben nem olyan a közérzeted, mint amilyennek lennie kéne. Nem lehet könnyű hullafáradtan még a tanítványokkal is foglalkozni. Kívánom, hogy hamar túljussatok ezen az időszakon! :)

Végülis úgy dönöttem, hogy veszek habtapit Jocinak, mert tegnap egy plédet leterítettem ugyan a padlóra és rátettem őt, de sokáig nem mertem otthagyni, mert ahogy melléfeküdtem, úgy éreztem, hogy hideg. Azon kívül pedig egyik alkalommal olyan hévvel gördült a hasáról a hátára, hogy a fejét is odakoppintotta egy kicsit. Egyébként nagyon aranyos volt, ahogy feküdt a hátán én meg nem messze tőle, felé fordulva az oldalamon, intettem neki és közben mondam, hogy: -Gyere! Erre ő széles mosollyal az arcán hasrafordult az én irányomba és utána is engem nézett! :D Ha pedig hasal és szemből mondom neki ugyanezt, nagyon igyekszik, hogy huzzám kússzon, de egyelőre még inkább csak egyhelyben kapálózik! :lol:
Anyósom ma nincs nálunk, úgyhogy gondolhatjátok, milyen felszabadultnak érzem magam! Tegnap is egyfolytában okoskodott! :evil:

Most mennem kell, mert be kell rántanom a bablevest!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKED GERY SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!
Kép

Kép
Kép
etterke

Sudi, itt nézd meg légyszi' a képeslapot! Azt, amit a reggel feltettem úgymond ide. :roll:

http://fototar.t-online.hu/kepeslap/kul ... ?id=345407

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nagyon nagyon Boldog szülinapot Gerynek!

Bocsi most csak ennyi! Késóbb még jövök, ha tudok! Üdv Mindenkinek!

bogyo75

BOLDOG 1 SZULINAPOT GERYKE!!!

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

CsKati: A vezetessel en is ugy voltam amig Bp-en laktam. Itt valahogy mas, talan egy kicsivel szelesebbek az utak es nincs annyi keskeny utca. Forgalom itt is van, meg sok orult vezeto, foleg az azsiaiak es a deliek :shock: :shock: :shock: Nekem is minden kifogasom megvolt, de hidd el miutan gyakorolsz mar nagyon elvezni fogod. En most imadom :) :P igaz hogy Manhatanba nem vezetnek semmi penzert meg, de szerintem annak is eljon az ideje :lol: :lol:

Most latom hogy nalunk helyenkent iteletido volt, pl Texasban olmos eso volt, a vezetekek megfagytak es kb fel millioan arram nelkul vannak. Szerencsere ez minket ahogy nezem elkerul.

Zsuzsi: Sajnalom hogy ilyen ejszakaitok vannak es meg nappal tanitani is kell. Nem lehet egyszeru. Szerencsere Peti jo alvo, neha ejszaka megebred de en sosem adom a cumit csak ha mar veszhelyzet van (ami nagyon ritkan van), sot sokszor csak hallgatom hogy mit csinal de mindig hamar visszaalszik. Meg az elejen sokszor odamentem hozza es hol cumit hol vizet adtam, de aztan arra gondoltam hogy igy meg raszoktatom es akkor ejszakakon at jarkalhatok hozza.

Hu-ha, most latom a TV-ben hogy Kaliforniaban a narancs 75% meg a fan van es megfagyott :shock: :shock: :shock: :shock:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

A legújabb képelet Rékáról itt tudjátok megnézni!

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=22753

Kép
Kép
etterke

Gerynek mi is kívánunk nagyon boldog elsô születésnapot!! Légy mindig egészséges és vidám!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Ez az éjjel egy fokkal jobb volt már, de még így is 1/2 3-kor evett aztán meg 1/2 7-kor. Az a gond, hogy éjjel mikor megébred, egybôl feláll (úgy zsákostul) és elkezd rikongatni, késôbb meg sírni, ha azonnal nem ugrok. Mivel férjem ma is tanít egész nap, vele sem tehetem meg, hogy hagyom. Meg aztán nem is szeretem hallgatni, ha sír. Szerintem mindjárt kibújik legalább egy fog felül, már nagyon duzzadt.

Cs-né Kati:
Jó lesz, ha a habtapira teszed Jocit, már csak azért is, mert a pléd nagyon csúszik a parkettán. Autót én is vezetek, de télen nem merek a csúszós út miatt. Meg aztán tájékozódási képességem a 0-val egyenlô, így folyton kell egy navigátor. Különben is csak szágoldozni szeretek!

Edith:
Én meg négy ujjal pötyögök! De azt egész virtuózan, pedig az ékezeteknél több billentyüt is le kell nyomni. Szerintem magyar billentyüzeten nem is tudnék írni! Tényleg! Ti már nemsokára megint babán töritek a fejeteket? Tök jó!!!! Én ma azt álmodtam, hogy született egy második babánk, akirôl nem is tudtam, hogy létezik! Anasztáziának (!) neveztük el és mindig ráraktam a cicire, aztán rátakartam a ruháimat és úgy volt egész nap. De azért ügyeltem, hogy az üresebb cicire tegyem, hogy Alidának is maradjon!

Andrea:
Akkor ezek szerint most hozzátok látogatott el a hideg! Nálunk ma nagyon jó idô van, csak -8 fok, remélem így is marad és mehetünk sétálni!
zsuzsi 81

Zsuzsi, en sem szoktam hagyni Petit hogy sirjon. Ha sir az a veszhelyzet nalam :D :D Ha felebred alltalaban kicsit magyaraz es visszaaltatja o sajat magat :D :D Volt mar ugy hogy altatta magat, de meg a ferjem ezt nem hallotta es kipattant az agybol (amugy o nem ebred mindig fel) hogy Petihez rohanjon. Mondtam neki hogy most altatja magat, megis odament es mondja hogy tenyleg a szeme be van csukva es mar majdnem alszik. :P :)

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!!!

Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat, képeket, képeslapokat!!!!!
Edit megnéztem amit Te írtál azt is! Szóval köszi mindenkinek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gery 2006.01.16. 14.25. után pár perccel :
Kép

És ma, 2007.01.16. 14.25. perckor!!! :

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

A tortának nagy sikere volt ma!!! Ízlett Gerynek is és nekünk is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A tortalapot készen vettem, a krém rajta : egy doboz túró és egy nagy pohár barackos Danone joghurt fele + 1 csom. vanílliás cukor + 2-3 evőkanál cukor.
Ezt összekevertem, rá a tortára és barackkal díszítettem. Nagyon fini lett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És akkor néhány kép a főszereplő Geryről és a mellékszereplő tortáról!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Megnéztem Rékus képeit, nagyon szép kislány!!!!!
Főleg az esti pancsolós kép tetszik, ott nagyon édesen mosolyog!!! Édes pofa nagyon és milyen kis komoly már!!!! :lol: :lol: :lol: Alkatra hasonlít Geryre, Ő sem egy husi-musi baba!!!! :lol: :lol: :lol: Ugye? Jók a képek nagyon!! És ügyesen ül Rékus, gratula neki hozzá!

Zsuzsi! Remélem mihamarabb rendbejön Alida alvása! Nem lehet neked egyszerű, hogy nappal is tanítanod kell! :-(
Érdekes szerencsére Geryt nem viselte meg eddig egy foga sem így. Éjszaka mindig jól alszik, ha jön foga, ha nem. Szerencsés vagyok!
Vannak éjszakák amikor rosszabbul alszik Gery, ezt már megfigyeltem, pl teliholdkór. De akkor Én is szarul alszom! Érdekes. Ilyenkor éjszaka felkel Gery, feláll az ágyban és felkelt. Jó esetben egyből visszaalszik, ha leteszem, elég neki egy simogatás, de volt olyan is, hogy másfél órát virsztottam vele, mire nagy nehezen újra elaludt. Ilynekor próbálom itatni, aztán sokszor az segít, ha kicsit felveszem, simizem a hátát és elalszik.

Andrea Ti pontosan hol is laktok? Ugye nem baj, ha megkérdem! Olyan érdekes, mikor így egy teljesen más világról meséltek, hogy épp milyen ott az idő, a forgalom...stb. Én nagyon szívesen olvasom ezeket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nincsenek képek jellegzetes amerikai dolgokról, tárgyaról, házakról, utcákról, bármiről?? Érdekelne! :lol: :lol: :lol:

CsKati!
Ortopédiára minden babát vissza kell vinni kontrollra, mi is megyünk. Akkor kell ugyanis, ha a baba elkezd járni. Mi pénteken megyünk a dokihoz, kérek Én is beutalót. :lol: :lol: :lol: :lol:
A tejfölös-sajtos lángosért most is csurog a nyálam, de nem állok neki. Nem vagyok képes rá, pedig biztos nem nehéz. Csak most a párom délutános, így arra kértem ma is, hogy a melóban egyen meleget, így nekem ne kelljen főzni magamra, legalább nem eszem annyit. :roll: :roll: :roll: [/i][/color]

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Gery!
Nagyon boldog első születésnapot!!!!

Edith!
Ha nincs 20 kg/15 nap, csak kb. 5, az szerintem jó, de a 20 az soknak hangzik.
90 napos! Nekem mondod? 15 napja csinálom, és szenvedek mint egy kutya!
Kb. ugyanazok a tüneteim. Ráadásul húsevő vagyok! Brrrrrr….
De soká van még április 1.

Cs.Kati!
Igen, nekünk a kengyel miatt kell visszamenni, legalábbis úgy tudom.
Vezetés! Nekem mindig azt mondj Sanya, hogy el kell teljen egy bizonyos idő, míg az ember úgy ül be a kocsiba, hogy az egy tök természetes dolog.
Nekem nincs jogsim. Eddig azt mondtam, hogy jogsim ugyan nincs, de vezetni tudok. Nos! Ez valamelyik nap megdőlt, mikor Sanya mondta hogy vezessek én. Jah! Ott kezdődött az egész, hogy már azt se tudtam hogy melyik pedál melyik, ráadásul a mi kocsinkba 1-el kevesebb is van.

Mára ennyi, többre most nem vagyok képes.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

GERY, NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT!
Ugy latom, nagyon tetszett Gerynek a torta. :lol:
Elnezest, hogy egy kicsit elcsusztam a koszontessel, de ma egesz nap nem jutottam a gep kozelebe. Voltam a varosban vasarolni, aztan meg elkezdtem a fozest a melyhutobe, nehogy ehen maradjon az ehenkorasz ferjem, amig otthon vagyok. Mondjuk annyi kajat ugyse tudok osszefozni, hogy vegig eleg legyen, de azert azt se akarom, hogy vegig mukajakon eljen. Ha van egy-ket otletetek, hogy milyen kajakat lehet fagyasztani, akkor irjatok meg legyszi! Csak az a lenyeg, hogy legyen benne hus! :lol: Paprikas es paradicsomos dolgokat szoktam lefagyasztani, de ha meg eszetekbe jut valami mas is, nagyon orulnek egy uj otletnek.

Ja, meg estefele a ferjemmel voltunk laminalt parkettat es festeket nezni, mert lehet, hogy akkorra esik a koltozes, amikor nem leszek itt. Akkor viszont egyszerubb lenne, ha meg addig parkettazna meg festene, amig meg nincs kipakolva minden meg berendezve a haz. A festeket nem merem rabizni, ugyanis ennel a haznal is ugy jartam, hogy pont otthon voltam, amikor megkaptuk a kulcsot es mire ideertem mar a mi haloszobankat csodalatos pirosra kipingalta. Persze szerinte az nem piros, mindig kijavit, hogy a festek neve "Spanyol Rozsa". Mondtam, hogy nekem tok mindegy, hogy mi a neve, de megegyszer azt a szint nem szeretnem latni a haloszobankban, ha uj helyre koltozunk. Azota mar o is rajott, hogy a masik haloszobaban, ami egy kellemes zold szinu szoba (en valaszottam a festeket :) ), sokkal jobban tud aludni. :lol: Ugyhogy talan most mar hallgatni fog ram festekek teren. Attol feltem, hogy a laminalt parkettaval majd nem tudom meggyozni, mert az angoloknak a maniaja a padloszonyeg a haloszobakban. Szerencsere mar kioltem a tipikus angol gondolkodast az agyabol, ugyhogy nem is vitatkozott. :wink: :lol:

A vezetesen jot mosolyogtam. Azt hittem csak en vagyok, akinek van jogsija es nem ul volan moge. En mar kb. 6 eve nem vezettem. Pedig amikor meg Londonban laktam, ott vezettem. Most mar aztan nem lenne hozza batorsagom. Otthon talan videken be mernek ulni a volna moge nemi gyakorlas utan, de itt nagyon utalom a szuk utcakat es az orult vezetoket. Itt az afrikaiak es a pakisztaniak olyan orult modon vezetnek, hogy szerintem nem is vizsgaztak vezetesbol, hanem valahol megvasaroltak a jogsijukat. Meg a korforgalom elott vagy a piros lampanal allo kocsiba is kepesek belerohanni. :shock: Pedig nekem is sokszor olyan jol jonne a kocsi. A ferjem nem mindig er ra, hogy bevasaroljunk, olyankor meg olyan kellemetlen cipelni haza a nehez szatyrokat. Meg foleg, ha meglesz a picur, sokszor jol jonne az auto. Lassan nekem is szoknom kell majd a vezetes gondolatahoz.

Azt hiszem a kis dragam kirugdosta magat, ugyhogy most mar megprobalok lefekudni. Mindig ejszaka jon ra. Ma pl. du.-ig meg se moccant, mar eppen kezdtem aggodni, meg mar az is megfordult a fejemben, hogy elrohanok a vedonohoz szivhangot nezetni, de aztan csak felebredt. Lehet, hogy az anyjara utott es o is egy ejszakai bagoly? :roll:

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Tomi felkelt éjjel megint többször, hat előtt meg még sírt is, dajkálni kellett a kismanómat. Így már nem feküdtem vissza.

Szóval, megint beleestem a rémhírterjesztésre -hallgatásba. Elmentünk a dokinénihez, én már tökre féltem, hogy tényleg felrántja majd a kis nudliját. Már be volt ígérve a nudlinézés.
Szóval egyáltalán nem rántott semmit, szép óvatosan felhúzta, és mutatta, hogy így kell csinálni. Tomi sírt, de amúgy is tök nyügi volt már, szóval nem a nudli miatt sírt.
Ennyivel megúsztuk.... huhh....

Különben annyira édi Tomi, kezd tök bújós lenni, azt hiszem megzabálom, olyan nyuszifülű, amikor odabújik. Tegnap a dokinéninél is odabújt, meg napközben is szokott.

Sancsi! nekünk a 28. (vasárnap) néz ki jónak, remélem nektek is jó lesz, meg Sudiéknak is.

Olive, Andrea, Zsuzsi, tényleg fura, hogy Ti teljesen más világban éltek, más szokásokkal, mindennel. De nagyon jó olvasni ezeket a beszámolókat :D

na megyek, hátha tornázom, úgy néz ki Tomi elaludt.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Egy kérés!

A barátaim/ barátnőim közt sokán várnak kisbabát :D

Nincs meg valakinek az a lista, hogy mit kell vinni a kórházba, illetve, hogy mit kell venni egyébként kezdésnek a babának?

Igaz, hogy rég volt, de én küldtem, a sógornőm írta össze, de nem találom, és lusta vagyok újra kiagyalni.

Örülnék, ha meglenne valakinek.

És egy körkérdés: Mi az , amit megvettetek ugyan, de felesleges, nem használtátok?

köszi!!!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Ez azt jelenti, hogy még mindig nem tornázom :oops:
de most megyek!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

CS.KAti, ezt a szöveget még tegnap írtam, de mire leírtam, már nem volt net. Azért elküldöm, mert még érvényes! Bár a vége lehet, hoyg nem! :roll: "KAti, aranyos vagy, hoyg félted a Joci buksiját, nehogy beverje! :) Nem tudod megakadályozni úgysem mindig. :) Meglátod. És ne is várd el magadtól, mert ki fogsz készülni. Az elején én is azt hittem beleőrülök, hogy nem tudom kivédeni. Aztán igaz, hoyg mind ügyesebb kezdett lenni Kriszta is, de muszáj volt egyezséget kötnöm magammal. :lol: :lol: :lol:
Végülis tegnap már meg is unta Kriszta a habtapit, már nem tépázza, nem rágcsálja. De ha szépen leterítem neki összerakva, akkor mindenképp szétszedi. Szerintem próbáld meg és vegyél Jocinak, ha meg esetleg mégsem válik most be, később úgyis elő lehet venni! :)

Kívánk neked egy szép, nagyon kellemes anyósmentes napot! :roll: :P :P :P "

Sudi NAgyon szépek a szülinapi képek és a torta is nagyon jól néz ki! :) Látom, Gery a helyzet magaslatán állt, volt mosoly, tortábanyúlkálás, stb. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Etterke, nagyon aranyos Rékus. Gyönyörű csajszi. :)

Rita, Kriszta is kezd bújós lenni mostanában. Odajön hozzám, belekapaszkodik a lábamba és csak dörzsölődik, mint a cica. VAgy éppen kitárja a karjait és "megölel". Én is fel tudnám falni. És nemcsak iylenkor. Megnézem mindjárt a listát. Ha megvan, elküldöm.

Olive, a babócák főleg olyankor mozognak, legalábbis az elején, illetve most, amilyen korban vagy te, amikor a mama kezd "elcsendesedni". Illetve, amikor te aktív vagy, akkor nem is veszed észre minden rezdülését. Ezért van, hogy akkor indul be, amikor te már pihennél.
Sikerült parkettát, festéket vásárolni?
A pörkölt, bableves, jól bírják a fagyasztást, de tulajdonképpen bármit lefagyaszthatsz, ami nem kimondottan krumpliból készült. Az nem jó, miután kienged. Még a tészta is elfogadható, bár azt a férjed is meg tudja, gondolom, főzni frissen! :)

Beuci, Eszter, D.Kati, ismét eltűntetek! Mölli, Kriszat írjatok ti is bővebben, ha tudtok! :)
Megyek, Krisztának zakuszkát főzök! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Rita!

Küldtem emailt és privit is a babaholmikkal kapcsolatosan.

Kép
Kép
etterke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?