GERY, NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT!
Ugy latom, nagyon tetszett Gerynek a torta.
Elnezest, hogy egy kicsit elcsusztam a koszontessel, de ma egesz nap nem jutottam a gep kozelebe. Voltam a varosban vasarolni, aztan meg elkezdtem a fozest a melyhutobe, nehogy ehen maradjon az ehenkorasz ferjem, amig otthon vagyok. Mondjuk annyi kajat ugyse tudok osszefozni, hogy vegig eleg legyen, de azert azt se akarom, hogy vegig mukajakon eljen. Ha van egy-ket otletetek, hogy milyen kajakat lehet fagyasztani, akkor irjatok meg legyszi! Csak az a lenyeg, hogy legyen benne hus!
Paprikas es paradicsomos dolgokat szoktam lefagyasztani, de ha meg eszetekbe jut valami mas is, nagyon orulnek egy uj otletnek.
Ja, meg estefele a ferjemmel voltunk laminalt parkettat es festeket nezni, mert lehet, hogy akkorra esik a koltozes, amikor nem leszek itt. Akkor viszont egyszerubb lenne, ha meg addig parkettazna meg festene, amig meg nincs kipakolva minden meg berendezve a haz. A festeket nem merem rabizni, ugyanis ennel a haznal is ugy jartam, hogy pont otthon voltam, amikor megkaptuk a kulcsot es mire ideertem mar a mi haloszobankat csodalatos pirosra kipingalta. Persze szerinte az nem piros, mindig kijavit, hogy a festek neve "Spanyol Rozsa". Mondtam, hogy nekem tok mindegy, hogy mi a neve, de megegyszer azt a szint nem szeretnem latni a haloszobankban, ha uj helyre koltozunk. Azota mar o is rajott, hogy a masik haloszobaban, ami egy kellemes zold szinu szoba (en valaszottam a festeket
), sokkal jobban tud aludni.
Ugyhogy talan most mar hallgatni fog ram festekek teren. Attol feltem, hogy a laminalt parkettaval majd nem tudom meggyozni, mert az angoloknak a maniaja a padloszonyeg a haloszobakban. Szerencsere mar kioltem a tipikus angol gondolkodast az agyabol, ugyhogy nem is vitatkozott.
A vezetesen jot mosolyogtam. Azt hittem csak en vagyok, akinek van jogsija es nem ul volan moge. En mar kb. 6 eve nem vezettem. Pedig amikor meg Londonban laktam, ott vezettem. Most mar aztan nem lenne hozza batorsagom. Otthon talan videken be mernek ulni a volna moge nemi gyakorlas utan, de itt nagyon utalom a szuk utcakat es az orult vezetoket. Itt az afrikaiak es a pakisztaniak olyan orult modon vezetnek, hogy szerintem nem is vizsgaztak vezetesbol, hanem valahol megvasaroltak a jogsijukat. Meg a korforgalom elott vagy a piros lampanal allo kocsiba is kepesek belerohanni.
Pedig nekem is sokszor olyan jol jonne a kocsi. A ferjem nem mindig er ra, hogy bevasaroljunk, olyankor meg olyan kellemetlen cipelni haza a nehez szatyrokat. Meg foleg, ha meglesz a picur, sokszor jol jonne az auto. Lassan nekem is szoknom kell majd a vezetes gondolatahoz.
Azt hiszem a kis dragam kirugdosta magat, ugyhogy most mar megprobalok lefekudni. Mindig ejszaka jon ra. Ma pl. du.-ig meg se moccant, mar eppen kezdtem aggodni, meg mar az is megfordult a fejemben, hogy elrohanok a vedonohoz szivhangot nezetni, de aztan csak felebredt. Lehet, hogy az anyjara utott es o is egy ejszakai bagoly?
Puszi mindenkinek:
Olive