Pann:
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de nem lehet hogy csak a hátát domborítja neki a hasfaladnak? Nekem csak féloldalasan szokta, és mondjuk tényleg más érzés mint mikor összehúzódik, nekem félreérthetetlenül összehúzódott a méhem ott a kórházban az idegeskedéstől, éreztem, ahogy elindul fentről lefelé az összehúzódás, aztán úgy is maradt megfeszülve egy ideig, aztán ellazult, aztán kezdte újra. Bár lehet nekem azért könnyebb megkülönböztetni, mert már szültem, és érzem a különbséget aközött mikor kidugja valamijét, akár az egész hátát, meg amikor húzódik össze a méh...
Ágiboldi:
Szörnyű még olvasni is... én is volt hogy csak bőgni tudtam a kórházban, a kimerültségtől, az aggodalomtól, pedig én ott lehetek vele. De amikor elvitték pl kanült szúrni neki, és hallom hogy félórán keresztül üvölt kétségbeesetten mert nem találnak vénát ami ne durranna szét a kiszáradástól meg a magas láztól, és visszahozzák és csak kapaszkodik belém a szerencsétlen, hát akkor nálam is kiborult a bili. És mivel ez már a harmadik kanülös akció volt szerda óta, mert az első beszáradt, a második elmozdult, szegény Zsuzsa összes végtagja tele van kék-zöld folttal a sok szurkálástól, és akkor még ott kommentálták a következő szobában a nővérkék hogy jól hallottam, hogy mit sír ez az anyuka, nem is szúrkálták agyon a gyerekét, hát akkor teljesen kiborultam.
Lehet ebből a szempontból jobb ha az ember nincs ott, mert akkor struccpolitikát tud folytatni, de hát akkor meg a bizonytalanság mardosna egész nap, hogy mi lehet a gyerekemmel. Így meg látom, milyen kínzásoknak van kitéve, és tényleg óránként-félóránként van hogy csinálunk vele valami kellemetlen/fájdalmas/félelmetes dolgot, éjjel-nappal De legalább ezek között meg tudom vigasztalni.
Most már hogy jobban van és nem lázasodik be pár óránként, legalább ezzel csökkent a szadizások száma, már nem kell állandóan hőmérőzni, kúpozni, lenyomni a torkán a szirupot, stb, és nincs kikötve az infúzióra mint valami kiskutya pórázon. De továbbra is vannak a napi vizsgálatok, a méricskélés, az orrszívás (tegnap a nővérke úgy megszadizta az orrát hogy elpattant benne egy ér
), antibiotikumbeadás, stb, stb...