Új privát üzeneted érkezett!

Közben ezeket nézegettem:
http://www.fertilityfriend.com/tg/galle ... egory&id=1
Nekem a legtöbb negatívnak tűnik, de áll. + :lol:

Ha így nézzük, akkor nekem is az összes, sztem --on ott a vékonyka csík, ami csak forgatva látszik. :wink: Nekem az a -. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hajni: nagyon örülök!!!!!! :D :D :D :D :D

Nán-dorka: nagyon jól kitaláltad, hogy miket vegyünk a tavaszi bébiknek, szerintem jó összeállítás. Szerintem a rövidujjú bodykkal sokat nem lehet tévedni, illetve az ujjatlanokkal, rugiból is szerintem lehet ujjatlant és hosszúujjút is venni. Kocsikabát (vagy hogy mondják) az mindenképp kell, ez kis hosszúujjú vékony kabátka, hűvösebb estékre.

Mi már vettünk pár bodyt, meg rugit, le volt árazva a múltkor a Tescoban és 7 db-ért fizettem 1200 Ft-ot. A hülyének is megéri! Vettünk kiskádat is már.
Vettünk már babakocsit is a Brendonban, mert kaptunk érte 15000 pontot, amit beváltunk szintén babacuccokra. A neten már csomó mindent kinéztem, hogy mi kell majd és hogy hol olcsó, majd fel kell mennünk Pestre egyszer beszerezni.
Barátnőmtől kapok pár dolgot, ő tavaly szült, azért majd elmegyek és átnézzük mi van és mit kell még venni.
Hát mi itt tartunk babakelengye ügyileg...

Vicky: :( végülis a következő hónapban is kellenek kismamik, kiért izgulnánk a jövőben, ha mindenki bebabásodna? :wink: Az E vitaminról én csak jókat hallottam teherbeesés ügyileg.

Marietta: mennek a drukkok! És nem elkeseredni.

Bodzi, Orsi: értetek meg az izgulás!

Arwen: igen, én is ismerem ilyen néven is,ugyanis ezt a receptet, de nagyon tutiiiii, nekem nagyon bevált, nem is csináltam még másmilyen muffint. Bár a meggyes-mákos is tetszik, lehet,majd egyszer kipróbálom.
Azt a cukorlöttyöt neked is 1 dl vízben kellett feloldani és ahhoz tettél még egy egész citrom levét? És amikor leveszik éhgyomorra először a vért, utána megiszod és két órát várnod kell, igaz? Te mit csináltál két órán keresztül ott a váróban? Vagy el lehet menni?
De jó hogy már túl vagy rajta. Utálom a vérvételt!!!
Amúgy köhögsz még?
Én tegnap vettem savanyú káposztát, mert folyton kívánom. Rengeteget meg tudok belőle enni. :)

A toxoplazmát meg fogom említeni a védőnőmnek,mert nekem olyat még nem néztek és ez azért fontos vizsgálat. Soha nem lehet tudni.
szerika

Merinek még annyit, hogy ha a párod úgy érzi, akkor az úgy is van :) :) :)
És szuper volt olvasni, amit a babákról írtál, kis csodalények lehetnek...
szerika

Szerika,
a glukozt nalunk ( a korhazunk honlapjan is le van irva )3 dl vizben kell feloldani!!!Nalatok 1 dl???????????Tuti????
Az ehgyomri cukoreredmenyem ugye mar megvan meg korabbrol,amikor teljes verkepet neztek,igy reggel ehgyomorra azt nem neztek,csak az AFPt,hepatitist.Aztan lottyot lekuldeni es varakozni.Csomoan elmentek,nem mondtak nekem sem,hyog nem megehtek el,csak hoyg 2 ora mulva jojjek vissza.De nem szaabd eroteljes fizikai tevekenyeget vegezni a 2 ora alatt.Ez ala tartozik pl a bevasralas is,vagy a gyors stea...szoval en inkabb maardtam a varoban,ahogy mag par kismami is.Vigyel konyvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy ujsagokat!!!!! :wink:
De engem elkisert az en Dragam,mert o el tud jonni barmikor a munkahelyerol (elonye is van,ha az ember a fonok,bar sok ugye a hatranya.. :roll: )!Szoval nem voltam egyedul!
De egyebkent annyira edes..mert o eddig eljott velem mindenhova...MINDEN orovosi viszgalatra,vervetelre,meg haziorvoshoz is,a vednonel meg o is mindig bejon velem :lol: :lol: :lol:
Azt mondta-es ez olyan jol esett-hogy mivel ugyis en veszem ki az oroszlanreszet a babvarasak,ez a minimum,hoyg felkel velem kora reggel,ha vervetlre megyunk,vagy atbumlizik velem a varos masik vegebe ha epp pl oda kell menni vmi vizsgalatra....Igy legalabb egyutt csinaljuk az egeszet :lol: Ez nekem olyan jol esik!
Perzs enormal esetben tudom,a ksipapak dolgoznak es az ember orul,ha ot elengedik a melobol a viszagaltokra.....ugyhoyg nagyon szerencsesek vagyunk,hyog el tud jonni...
Viszon "cserebe" en meg sokat vagyok estenkent egyedul,mert akkor meg dolgozik :(
Kohogesem mar elmult hal istennek :wink:

Hajnikam,
pozitiv volt az a mind,csak meg gyengen :wink: :wink: :wink:
Ugy orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De jo leyz igy az utazas!!!!!Nem igaz?? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

nekem reggel kell 2 dl tejet és 1 zsemlét megenni.nem kell lötyit inni.9re megyek előtte kell 1,5 órával ezt letolni.
képzeljétek fogytam 1,5 kg.védőnő nézni fog szerintem.mondjuk nem volt szerintem jó nála a mérleg.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen: nekem azt mondta a védőnő, hogy ezt a glukózt (amit gyógyszertárban kellett kiváltani) 1 dl vízben kell majd feloldanom. De azért biztos, ami biztos mégegyszer rákérdezek. Túl tömény lenne egy dl vízben, nem?
Többiek mit tudtok erről hány deci víz?
Egyébként nekem most lesz megint éhgyomros vérkép + 2 óra múlva cukor.
Az én párom is dettó elkísér mindenhová :) akár magamat olvastam volna a soraidban. Szerencsére az én férjem is megteheti, ha nem teheti meg, akkor is úgy alakítja, hogy megtehesse :lol: Én is teljesen el vagyok ettől "olvadva", hogy mindenhova elkísér. Mondjuk különösen a vérvételnél örülök ennek, mert ott utálok annyi ember között egyedül lenni és például a múltkor elájult egy csaj, na ettől én is kezdtem rosszul lenni, szóval ilyenkor jó, ha van ott valaki, aki lelket önt belém :)
Jó, hogy már nem köhögsz, én még kicsit, de már múlik szerencsére....

Adri: mi zu veled? A laptop bírja még? :)

Benitáról tud valaki valamit? Olyan rég jelentkezett...
Meg Ragota is...
szerika

Esztora: akkor te irtó szerencsés vagy! Nem kell ezt a cukros tömény izét meginnod. A zsemle tejjel mégiscsak jóóóóó.
szerika

Szeri:
Győrben is 3 dl vízben oldják fel.
Vendég

érdekes milyen eltérések vannak.
nekem már volt egy toxoplazma vizsgálat de lesz még.
a program röviden 17.hét afp+ellenanyag
22.hét vérkép+toxoplazma (2.)
32.hét vérkép+ellenanyag+toxoplazma (3.)
na ehhez mit szóltok??most néztem igazán ezt a papirt amit a védőnő adott hogy melyik héten mit kell csinálni.
3 toxoplazma?nem igazán értem.talán annak aki még nem esett át rajt?kiváncsi leszek holnap megkérdezem tőle.
holnap jobban itthon leszek és igérem jönnek a receptek.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:
Nálatok cukor nincs is??

Nálunk :
12 hét előtt: vérkép+ ellenanyag+vércsoport
16. hét: afp+vérkép
24. hét: cukorterhelés, 0 és 120. perces
34. hét: vérkép+ellenanyag+vércsoport
Vendég

Hajni van nálunk is cukor 16-26-32. héten alapos városban élünk.
pont holnap megyek a védőnő csinálja.

Bridzsi

Kép
esztora

Toxopl:
Érdekes, Esztora, h Neked több is van belőle. A TB nem fizeti, ezért csak indokolt esetben csinálják meg. Én elmondtam, h szeretném, a homokozás, kert miatt, erre írt a doki egy papírt, ami lehetővé tette a viszgálatot, de autoamtikusan semmiképp se lett volna. Sőt, egyik alkalommal sem lett nekem felajánlva, én jártam ki. Első alkalommal a Szt. Imréből a férjemnek kellett kémcsőben vinni a véremet a másik kórházba, mert amott nem volt ilyen vizsgálatra lehetőség. Jó lehetett neki a metrón a véremmel a táskájában. :shock: :)
Szóval nem alap, de ha kéri az ember, úgy néz ki, megcsinálják.

Cukor nekem is csak evős lesz, és nem lesz alapcukorszint, csak az evés utáni. Így volt nekem múltkor is. Én úgy tudom, akkor lett volna dupla vérvétel, ha az evősnek az eredménye vmit jelez.

Ajaj, megint elkezdtem írni, pedig csak be akartam kukkantani... :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Most csak gyorsan átfutottam a topikot,holnap remélem lesz időm végigolvasni írásaitokat.:)

Hajni! Nagyon örülök az egyértelmű tesztnek!!!!

Szeri! Köszi a plusszokat, remélem jövő hónapban hatásos lesz!!!

Szóval nekem ma megjött... :( Pedig annyira azt hittem hogy most sikerült...még az inga is jelzett.

Februárban elmegyünk orvoshoz kivizsgálásra a párommal...már ő is ezt szeretné.

Puszi mindenkinek,holnap jövök!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Gondolom már mindenki alszik. Nemsokára megyek én is csak benéztem hozzátok. Mi ez ha nem függőség??? :lol: :roll:

Elég jól telt a napom. Sokat nevettünk bennt a munkahelyen. Azt hiszem jobban vagyok. Hívtam a dokimat ma 3szor is de nem vette fel. Eddig ilyet még nem csinált. Lehet szülése volt. Na sebaj majd holnap újra hívom. Ugyis csak jövő héten akarok menni mert akkor nem kéne szabit kivennem. Mert ő dutánonként rendel magánban és én ugye most dutános vagyok a héten. Jövő héten meg délelöttös leszek. Már nagyon izgulok hogy mit fog mondani. Jó lenne már túlleni rajta.

Vicky,Orsi!
Nagyon sajnálom hogy megjött. Nagyon együtt tudok érezni veletek!!!! Remélem minnél hamarabb összejön már nekünk is.

Bodzi!
Nehogy temesd már ezt a hónapot. Még bármi lehet. Mennek a drukkok.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meri!
Rajtad a világ szeme. Mindent bele. Szorítok hogy legalább Te babás legyél ha már mi itt szerencsétlenkedünk. :D :D :D
És azt hiszem ha bejön a párod megérzése akkor mi is igényt tartunk arra hogy kiszámolja nekünk is a csodatelcsijével hogy mikor mit kell csinálnunk. :roll: :lol: :lol:
Ugye leendő kismamik???????
Neked mikor lenne esedékes a mensid?

Na azt hiszem lépek. Megyek mostmár én is aludni. Mindjárt jobb kedvem lett hogy itt voltam "köztetek". :wink: :D

Puszilok mindenkit.
csipcsab

Sziasztok!

Orsi, :(

Vitamin témához:
Én is E vitamint szedek, de csak 200 mg-ost. Egyenlőre hatástalanul :)

Jajj csajok, mindjárt megyek a meddőségibe. úgy izgulok, mintha vizsgázni mennék, pedig csak egy konzultáció lesz :)
AMúgy ma lement a hőm, még jobban pecsételek, úgyhogy nem volt alaptalan a tegnapi negatívum. :) De most nem fogom fel olyan tragikusan. Inkább izgulok Meriért :)

Kép
bodzi

megvolt a cukorvizsg. 4,7 jó lett az érték.a többi labor is jó kivétel a toxoplazma mert nem jött még meg.
megkérdeztem,akinek negativ lesz annak még 2-szer megnézik nálunk nehogy a terhesség alatt fertőzödjön meg.

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzi!

Mennek a drukkok. Biztos jó híreket kapsz majd. Mihelyt hazaértél jelentést kérünk. Igaz én csak késő este tudom megnézni. de jobb késöbb mint soha. ja és ne izgulj! Mondom én. :D

szorítok.

Esztora!
Örülök hogy jók az eredményeid. Csak így tovább.

Puszi.

Mivan csajok????? Elvagytok veszve?????

UNATKOZOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

LÁNYOK!!!!!

Aki keres az talál!
Most újra tudok hinni és bízni és reménykedni!!!! :D :D :D
Olvasgattam egy másik topicban. Több olyan nő levelét is olvastam akiknek cisztájuk volt és mégis megfogant a babájuk. És nem egy olyan is volt hogy eltünt nekik magától. Hát most nagyon reménykedek. Ja és azt is olvastam hogy a ciszta lehet a clostitól is. Én velem pedig ugye azt szedetik. Hát most nagyon örülök neki hogy ebbe a hónapban nem kell szednem. Bár azért egy kicsit félek hogy ott van még a cisztám mert reggel óta megint szurkál jobb oldalt. Na majd meglátjuk.
Megyek készülnöm kell.

Sziasztok.
csipcsab

Kukkkuuuuucssssss!

Orsi:
:cry: :cry:

Bodzi:
:cry: :cry:
hajrááá medősségi!

Esztora:
gratula a jó eredményhez.

Marietta:
ez a beszéd. :lol:
Optimistán kell a jövőbe nézni. Drukkolok, h minden rendben legyen.
Vendég

Sziasztok!

Készítettem új vonalzót én is!

Bodzi szorítok nektek, és örülök annak, hogy elkezdődik egy folyamat, aminek a végén baba lesz! Persze sajnálom, hogy szükséges, de legalább már beindul a folyamat. Mióta is próbálkoztok?

Esztora én a diót egy csajtól rendeltem, nem web áruházból.

A vércukor vizsg. nálunk is 1dl tej + 1 zsömle. 1 óra múlva ismét szúrás, és nem tudom lehet e, de mi elmentünk sétálni. 8)

Nekem most jött meg a hepatitisz B eredmény, jó let, de hát nem is vártam változást a pár évvel ezelőttihez képest.
Képzeljétek 1,5 év után, csüt. megyek fodrászhoz!!!! :D Annyira örülök neki, hogy végre levágatom. :) Régóta terveztem, csak nem találtam másik fodrászt, mert az eddigihez nem akarok menni.
Viszont a védőnő szerint, még mindig nem tudni, marad e szülészet itt. :cry: Azt mondja még kb. 2 hó, mire kiderül. :? Szóval marad a bizonytalanság. Drukkoljatok nekünk légyszi, hogy ne kelljen olyan messzi szülnöm.

Nán-dorka dió jó a gyerek ruhához, direk érzékenyeknek (is) ajánlott.

Ja és még a védőnőnek volt egy olyan megjegyzése, hogy biztos azért aktívabb, és erősebb a baba rugdosása mint Lillának, mert fiú lesz. Pedig nem is meséltem, hogy az UH-n mi volt. :) Most már én is jobban hiszek a fiúban, nézzük is a fiú neveket.

Bodzinak még egyszer drukkkkk most, és várjuk a híreket! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Csajok:
tegnap megvettem a kismamát, ez a cikk volt benne:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=61&cid=24860
hogyaaaaaazzzaaaaaaa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ezt én is olvastam. Túl magán a történteken, még ennek a nőnek a pimasz, lekezelő stílusa is fedühít. :evil:
Össze vissza beszél, próbálja megetetni, hogy milyen jó lesz nekünk. :evil: Kinyílik tőle a bicska a zsebembe. :evil:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Bocsi, de ma megint nem volt időm jönni. Talán holnap lazább napom lesz, és tudok olvasni, hozzászólni.
Addig is szép napot mindenkinek.
Ja, reggel meglátogatott kicsi Vuk. Nem szeretem az ilyen találkákat.
Puszi Nektek.
vivi79

Sziasztok, gyors leszek, mert dolgom van.

Hajni: GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzi, Orsi, most kezdődik a következő hónap!:)

Marietta: Ne add fel!

A többieknek csak sok energiát kívánok!

Én az elmúlt héten egy csomót dolgoztam, de most két hétig nem megyek. Neki kell állnom tanulni, mert mindjárt itt a május, az államvizsga.

Én most a babával is úgy vagyok, hogy elgondolkodtam, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha május körül foganna meg, ne stesszeljek vele, és amúgy is végigondoltam, hogy akkor az elején nem tudok teljes tudatommal rákoncentrálni. De azért hajrá, hátha most akar jönni. :))))

Meri! ++++++++++++++++++++++++++, hogy igaza legyen a párodnak. Amúgy most kezdem érezni, hogy talán egy picikét fogytam.

Voltam ma egy masszírozó gépen, ami korlátlanúl ingyen lehet igénybe venni, CERAGEM a neve, holnap is megyek.

Most mennem kell, Üdv mindenkinek: Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok, megjöttem :)

Esztora, Fioona
örülök, hogy jók az eredmények.

Fio
ez még "csak" a 7. hónapunk, de nálam sajna más időszámítás van. Ha visszatér az el nem múló betegségem, elveszthetem a méhem, ezért próbálnak mindenképp mihamarabb babát varázsolni belém :)

na és akkor:
csak megbeszélés volt ma. Kaptunk egy rakás beutalót. Apának kiskatona vizsgálat és vérvétel lesz. Nekem minden nőgyógyászati vizsgálat, petevezeték átjárhatósági lesz és kell mennem a 3, 20. és 24. ciklusnapon vérvételre. Szóval ez lesz a kivizsgálós hónap, aztán megyek vissza a dokibácsihoz és eldöntjük, mi legyen. Úgyhogy jelenleg azt várom, hogy mihamarabb megjöjjön rendesen és mehessek a vizsgálatokra :)

Nikoóska,
jó lehetett az a masszírozó gép 8)

Jaj és Fioona,
már egy csomó ideje akarom írni, hogy nagyon tetszik a vonalzódon, hogy szívecskébe tettétek a picurt :)

Kép
bodzi

Ja és Marietta,
ez a hozzáállás már sokkal jobban tetszik! :wink:

Kép
bodzi

Fioona kaptam emailt hogy küldik a diót.
reggel nem volt időm irni meg tiszta dinka voltam.röviden utálom a védőnőt ....
hosszan:időre mentem mert ugye terh.cukor vizsg. ehhez képest 3/4 órát vártam mert egy "picsa" nem jelentkezett be csak ugy jött és sötét volt mint az éjszaka...kihallatszottak a kérdései.
aztán engem cseszett le a védőnő hogy miért csak a jővőhéten megyek dokihoz az afp papir miatt?hát mert a doki ezt mondta csak tudja nem?ja és nem az én dokim adja majd a papirt hanem az uh papirral elkell mennem a nővédelmibe és ott adják.
közölte hogy általában feljebb megy a méhlepény majd pedig hozzá tette reméljük jó irányba..mert ha marad akkor" szigorúan feküdnöm kell és nem tudom majd megszülni" ezek szintén az ő szavai.
az a szerencse hogy találkoztam egy lánnyal akinek kisértetiessen hasonló a története,vérzés elöl-alul megtapadó méhlepény.majd pedig kinyíló külső méhszáj.agyon stresszelte magát aztán ugy döntött nem fog egésznap ezen agyalni.eredmény:egészséges baba 3,8 kg és 41.héten természetes úton.
most jól kipanaszkodtam magam.

Bridzsi

Kép
esztora

Nikó: ügyes vagy, csak így tovább!

Bodzi: meglátod hamarosan beköltözik a pocaklakód.

A vizsgálatokhoz nem tudok szólni. Semmi tapasztalatom ezekről. Egy biztos nagyon parázok a vérvételtől.

Marietta: örülök, hogy jobban vagy.

Amúgy én január 25-re nem várom a mensimet. Hát nem tudom, a párom továbbra is rendíthetetlen, de én nem érzem, hogy ott lenne a babánk. Majd eldől. Nem parázok ezen.
Ha megjön, viszont a páromba elég lesz lelket önteni. De hiába beszélek neki, hogy ne élje bele magát.

Ha netán igaza lenne, megígérem kiszámoltatom mindenkinek mikor legyen hancúr a babához.

Most megyek mert nagyon fáradt vagyok és még vár a két kutyim is.

meriann

Sziasztok!!!

Meri,
en nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!Olyan jo lenne,ha bebabasodnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
ne aggodj!Latod!A vedonod meg egy jo nag ybarom,hoyg ijesztget!Szerencsem van,hogy az enyem tok normalis!SOT!Tenyleg nagyon-nagyon segitokesz,es olyan aranyosan magyaraz!!!!!!
Ne foglalkozz Vele!
A mehlepenyedet meg szuggerelajuk!!! :wink:
Es a zsemle+tej meg aztan a mazli!!!!Azert a cukros lotyi nem annyir kirayl,bar nem veszes,szerintem.
A terheleses eredmenyed tok jo,ugyi vagy!!!! :lol: :lol: :lol:
Toxo nekem nem is volt,mert nincs macsekunk....kiskoromban volt,de vagy 6-7 eve nem elek egyutt macsekokkal...

Bodzi,
nagyon drukkolok a vizsgalatokhoz!Gondolom nagyon jo erzes elindulni ezen az uton!!!!Mert ez is kozelebb visz a manohoz!!!!
En nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko,
regen voltal...
De akkor most pihizz,ha eddig sok volt a melo..
A tanula smiatt meg nem irigyellek,kitartas hozza :wink:

Vivi,
sajnalom a vukkot... :(
De ilynekor gondolj arra,hoyg ez annaka jele,hoyg a mano tok jol van odabent! :wink:
En mindig erre gondoltam,es ez segitett!
A dokimnak mikor mondtam,hoyg sajna hanytam nehanyszor..szinte orult,hoyg az jo,mert magas a hormonszint,ami fenntartja a terhesseget...

Fiona,Hajni,
jaj ne s mondjatok ez a cikk..na meg ez a no!!!
En ha meglatom a tvben megorulok!Utalom,ahogy szovegel!
Mintha mindenki gyogyos lenne!Es en abban biztos vagyok,hoyg o meg nem sziult,de ha zsulne sem ugyeletesnel akarna :shock: :shock:

Fiona,
de jo,hoyg Nalatok is zsemle van..... :lol:
Hepatitis:en azt nem is kerdeztem,hyog mikor lesz meg..mert azt tudom,hoyg kovalyog egy ideig,es idobe telik...na majd megkerdem,ha megyek kedden...
Nagyon drukköolok,hoyg megmaradjon a szuleszet Nalatok!!!!!!nagyon nem mindegy ez nekunk :(
Es sikerul fiuneveket talalni?nekunk kemeny dio :oops:
De jovo csutortokon megyek majd Uhra es remelem vmit majd megtudunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marietta,
tessek is pozitivnak lenni!!!!!!!!Az nagyon szamit am!!!!!!!!!!!!!!Mi pedig ezerrel drukkolunk!!!!Es az is tuti segit :wink: :wink:

Orsi,
sajnalom,hoyg megjott...pedig en azt ereztem,hyog most nem fog...
Gyere,amikor csak tudsz!!!!!!

Szerika,
de jo,hogy a Te Parod is tud menni Veled :lol: :lol:
A vervetelnel nekem is nagy erot ad..vagy mi :lol: :lol:
Raadasul nekem mar volt par vervetel a terhesseg alatt,mert 3 extra volt,ugyanis nem tudnak mindent nalunk nezni a rendelointezetben....cool..pl vercsoport...ellenanyag..
Es meg lesz par,mivel en 0 Rh- vagyok,igy tobb,mint masnak... :(
Cukorterheles nalunk:
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.41

Az AFPm 1.25 lett :lol: de ez meg nem a tegnapi,hanem amit mult heten vettek le,es ott mast is neztek averbol.Gondolom ategnapinak sem lehet nagyon mas az eredmenye :wink:

Ma nagyon nehezemre esett a melo :(
Ugy nez ki,meg ez ahet,de aztan jovo heten es feb elso heteben is be kell mennem helyettesiteni :( Ez mar most megvisel,de tudom,hoyg muszaj,kulonben nagy bajban lennenek.
na de most mar nemsokara jon a jol megerdemelt pihi :lol: :lol: :lol:

Vigyazzatok magatokra!!!!

Kép

Kép
arwen07

hát nekem ahogy kezdődött a napom ugy is végződik...szarul
kb 2 órát bőgtem majd egyszer leirom miért előbb meg kell tudnom mi hogyan is van.semmi komolyra ne gondoljatok.
Bodzi egyik ismerősömnek is mindent megcsináltak ,beállitották a mensiét és most úgy döntöttek megpróbálják hátha jön ez a babó magától is.a betegségre pedig nem gondolunk!!!!!
kibontottam egy üveg igen jófajta vörösbort és minden este iszom 1 újjnyit.kismennyiségben orvosság.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
remelem tenyleg semmi komoly :(
Ha van kedved,ird le!!!!!!!!!!!!!!!

Jo ejszakat!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Esztora, ha jólesik, írd meg nyugodtan! És milyen jó, mindjárt vége a napnak, a holnapi meg sokkaldesokkal jobb lesz, hidd e!!!
Én nem tudom, a védőnő hogy lehet ilyen. Nem csak h bunkó, de tudatlan is, h negatív szuggesztiókat ad Neked! Azt hsizem, csak egyet tehetsz: próbáld minimalizálni a beszélgetést vele. Jó lesz, ha edzed magad, mert ha megjön a baba, lehet, h akkor is hülyeségeket fog mondani. (Az én védőnőm ne mis oylan vészes, de azért ő is olyan hülyeséget kérdezett, mikor a fiam 8 hónapos volt, h "ugye már nem szopik?". Mikor a fő táplálékforrás neki akkor még az volt!)

Örülök a jó eredményeknek. Azért vicces, h ezek szerint Székesfehérváron még 2x megnéznék nálam a toxót, itt meg lehet velünk bármi... :?

Fioona, milyenre vágatod a hajad? Nagy változás lesz?
Szép a vonalzód!

Arwen, Te sugárzol az energiától! Ez tök jó!

Ma voltam kismamafitnessen és volt egy foglalkozás a testtartásról is. Nagyon jó volt, rám is fér. Pl billentett medencével állva (intimtornában is tanítják meg pl. a tai-chiban és a hastáncban is ez a helyes testtartás), szóval így állva enyhült ez a feszítő érzésem az alsó részen.

Kismamák, Ti jártok vmi kismamás foglalkozásra? Vagy tervezitek?

Eredményem talán csüt-ön lesz az afp-t kiegészítő béta HCG-ről. Mondta ot tegy anyuka, h az ő lányánál 0,6 volt, és nem küldték sehova. No, mindegy, ebben óvatosak velem, de a toxóra magamnak kell vigyáznom, úgy látszik...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Nálunk tök sokáig nem jött be a babanet. :?

Nikó jó tanulást, de azért pihizz is. :wink:

Bodzi, remélem sikerül előre lépni a vizsgálatok folyamán. A párodnak minden tiszteletem, elég kemény dió lehet ez a férfiaknak. Nagyon akarhatja ő is a babát, ez tuti, így ismeretlenül is "látszik".
A vonalzót próbáltam kissé fiúba hajlónak, de lány esélyekkel változtatni. :wink: Örülök, hogy tetszik nektek.

Esztora sajnálom a védőnőt, és a pocsék napot. Kép
Ahogy Nán-dorka is tanácsolta, vond le a következtetést, és próbáld elengedni a füled mellett a tanácsait. Sajnos a szülés után szorosabb lesz a kapcsolat, de gondolom van a közeledben valaki tapasztalt rokon, aki átsegít majd a kezdeti nehézségeken.

Arwen pont ma találtunk legalább 8 esélyes nevet. :D Igaz mi 2 nevet választunk, szóval nem olyan sok ez. Köztük van a Gábor (ugye a te párodat hívják így?) és az Ákos név is. :D
Sajnálom az extra melót. :( Azért csak vége lesz annak is. Gondolom lassan az ücsörgés is kényelmetlen már neked.

Nán-dorka a fazon nem, de a hosszváltozás drasztikus lesz. Egyforma hosszú hajam van. Most már a hátam közepéig ér, és vállig érőre vágatom. Másfél éve is akkorára vágták, és nagyon élveztem. Kíváncsi vagyok Lilla mit szól hozzá? :D
A testtartásban én is észrevettem amit írtál, igyekszem odafigyelni rá, főleg menés közben. Ráadásul én a vállam is görnyesztem, most arra is különösen figyelek. Érzem, hogy sokkal könnyebb így.
Én kismamajógát néztem ki egy újságban, itthoni mozgásra, de még nem tudtam megvalósítani, csak 1×. :oops: Pedig jó érzés volt utána.

Védőnő nagyon alaposan kifaggatott, hogy alakul a pulzusom szerintem, miben más mint múltkor. Azt hiszem, aggódik, mert megint 90 fölött volt, bár mondta, hogy a múltkori 107-hez képest jobb. :roll: Azt hiszem tényleg ideje bejelentkezni a belgyógyászatra. Már most rühelem. :x
Még annyit, hogy az én párom is jön amikor csak lehet, sőt volt, hogy éjszakás után nem feküdt le, hanem eljött velem. Olyan jó hallani, hogy másoknál is így van. :wink: Büszkék lehetünk a párjainkra!

Meri, párod hamarosan új üzlete indít be! :wink:

Jó éjt, puszi mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sehol senki????? :cry: Hiányoztok!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek nagyon aranyosak vagytok!
mondta a szomszédunk is hogy ezt a védőnőt átlagolni kell...
azért megalapozta a hangulatomat.
ami miatt kiakadtam hogy láttam v.mit R.-nél amit nem kellett volna :roll:
és nem kaptam választ rá csak támadást egyből meg hogy ez már 5 éve mindig probléma.akkor gondolkodni kéne egy kicsit,talán...
még nem tudtuk megbeszélni nem tudom lesz-e rá lehetőség v.mikor.
az biztos hogy én igy nem bizok meg benne addig amig ki nem derítem mi is van ez mögött valójában.legfejebb egy jót röhögök saját magamon....
ennyi a történet ,leirom majd a fejleményeket ha jutok v.mire.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nem tüntem el, csak... AZT MONDTÁK, HOGY HÁÓZATOT BŐVÍTENEK ITT A KERÜLETBEN ÉS EZÉRT 4 NAPIG NEM VOLT INTERNETÜNK!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Szóval visszaolvasok, mert rengeteget írtatok és jövök.

Kép
Kép
adrienna

Te jó ég, most látom a vonalzót, 26-ik hetet is betöltöttem :o

Kép
Kép
adrienna

Esztora nyugi. A baba a legfontosabb. Átérzem mélységesen amiket írsz, mert nálunk is voltak hasonló problémák. Őszintén szólva egyszer már átvágtak (nem a mostani párom) és azóta már gyanú alapján is idegrohamot kapok. A munkahelyén két nő is felajánlkozott neki, és elmondta. Gondolhatjátok miken mentem keresztül, egyszer majdnem el is váltunk az egyik miatt, annyira nyomult. Szerencsére ráébredt, hogy nem ő volt az egyetlen akivel próbálkoztak. Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj higgadt maradni és úgy nézni a dolgokat. Lehet, hogy csak túlliheged az egészet? Megérzésed???? Nekem azok ilyenkor túl jól is működnek.
Szerintem az efféle problémákat nem kell szégyellni. Meg kell oldani. Ja és egy tapasztalat. Ha kibírod ne légy vele goromba, sőt olyan legyél amilyennek imád és meglátod, ha van vaj a füle mögött, rátör a lelkifurdalás és kiül az arcára, vagy elmondja. Vagy el sem mondja, de akkor azt is megbánja, amiket gondolt. Ez tutira bejön, bár nagyon nehéz tündérnek lenni, amikor az ember legszívesebben agyonvágná.

Fioona: tényleg nagyon jó a vonalzótok. :)

Nekem fájdogál a derekam, szúr a hasam. Viszont egész nap rossz a gyomrom. Nincs róka, csak mintha nem lenne oké valami. Kívánok is és utálok is kajákat, de lehet, hogy a párom már belémbeszélte a tüneteket. Szagokat is jobban érzek, mint szoktam. ???????
Szóval még mindig kétesélyes az egész.

Én, hülye az endó oldalra benéztem, mert nem ismertem ezt a betegséget. Persze mindjárt magamra ismertem sok tünetben. Az este óta ezen parázok. Viszont annyi doki vizsgált, hogy nem igaz, hogy egyben sem merült fel ennek a gyanúja. Vagy igen???

meriann

Sziasztok csajok!

Esztora:
próbáljátok meg megbeszélni a dolgokat.

Csajok:
asszem már szeptember körül volt erről szó, de nem emlékszem rá pontosan...
Szval terhescsíkok... Én anno Dove-val kentem magam.. sehol 1 csík sem, aztán a 36. hétne meg az egész mellem, combom, feneken. :(
Most ezt szeretném elkerülni.
Mivel kenitek magatokat??
Talán akkor Ragota említett valami jó krémet. :?:
Vendég

Merike:
mikor tesztelsz??
Vendég

Hajni: elvileg holnaphoz egy hétre kellene nem megjönnie a mensimnek. Nem tudom. Szívem szerint akkor tesztelnék ha késett 5-6 napot, de most a párom tuti siettetni fog.
A 25-ét mindenképpen megvárom. Gondolom most.

meriann

Esztora!
Remélem inden rendeződik pozitív irányban. Remélhetőleg megtudjátok majd beszélni a dolgot.

Adrienna!
Nagyon jó már neked. Ez a hátralévő idő meglátod milyen gyorsan elfog repülni és nemsokára kezedben tarthatod az édes kisbabádat! :D

Bodzi!
Ezek nagyon jó hírek! Mostmár tényleg egyre közelebb kerülsz a babádhoz. Mikor énis elkezdtem orvoshoz járni hogy nem jön a baba nálunk is egyből a párom vizsgálatát kezdték. Hát mondanom se kell hogy végigröhögtük az egészet. Pedig tartottam tőle hogy ez estleg kellemetlen neki. De nagyon jól állt a dolgokhoz. Azt mondta hogy neki ezt kell megtennie a babánk érdekében. Nagyon ari volt.

Lányok!
Tegnap délután sikerült elérni a dokimat. Jövő hét kedden este 21-re kell mennem uhra. Nagyon izgulok. Bár szerdán azt hiszem nem egyszerűen fogok kinézni. Ugye 21-re kell menni,30perc csúszás mindig van. Jó ha 22-re végzek akkor még pestről hazaérni Vácra. Lesz vagy 11óra. Másnap meg reggel fél ötkor kelni kell mert délelöttös vagyok. Élmény lesz. Márcsak az vigasztal hátha jó híreket kapok.
ja és képzeljétek el ugye múlt hét szerdán jött meg. És még mindig megvan. :shock: Jó nem úgy hogy vérzek hanem még mindig ilyen barnás folyásom van.(bocsi) Szerintetek miért?? :roll: Nekem nem szokott ennyi ideig. Abban bízok hátha most ürül a cisztám.
Na látom jó sokat írtam. Bocsi.

Puszi mindenkinek.
csipcsab

Merike:
25-én délután utazunk.
Tesztelj akkor légyszi. :lol:
Vendég

Kismamik:
kérünk pocak fotókat.
Főleg azoktól, akik már a 26. hetet is betöltötték. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meri!
Én nem akarlak ijesztgetni Ezzel az endó dologgal kapcsolatban De nekem is "csak" olyan tüneteim voltak hogy nagyon fájt a hasam minden mensinél. Az utóbbi időben már felállni se bírtam fájdalmamban a falat kapartam volna. És uhval nem látták. Ezért csinálták nekem is a laparoszkópiás műtétet. Remélem jól írtam le. De azért te ne képzelj be magadnaK semmit. Pláne hogy te már voltál várandós. És az endó az átmenetileg meddővé tesz amég ki nem kezelik. Úgyhogy tuti nincs nálad semmi. :wink:
csipcsab

Rendben Hajni, a kedvedért 25-én reggel tesztelek.
Ha nem előbb. :lol:

Adrienna: tényleg hogy múlik az idő. De jó Nektek! Irigy-irigy.

meriann

Sziasztok!
Ki hogy érzi ma Magát?

Meri: szerintem ha endod lenne, azt már biztosan felismerte volna valamelyik orvos. Ne aggódj emiatt, tuti nincsen semmi baj. Bízom benne, hogy beigazolódik mindez pár nap múlva egy bébikével.

Arwen: tudom, hogy a hányás a baba szempontjából jó, ezért különösebben nem is zavart, csak nagyon nem szeretem azt az érzést. De miatta bármit elviselek, ezt már mondtam.

Fio: én is sokat és szokszor gondolkodom a hajvágáson, de mindig lebeszélem magam. Párszor már levágatta, de mindig megbántan, és kezdtem is újra növeszteni. Inkább csak a végét vágatom, ami törik.

Én mához két hétre megyek védőnőhöz, ha nem változik a megbeszélést. A szomszédban lakik egy ifjúságis védőnő, és vele beszélgettem egyik nap. Elvileg jövő héten újra megyek UH-ra (már alig várom, hogy hallhassan a picike szíve dobogását) és utána héten jelentkezem először a védőnőnél.

Bodzi: sok sikert és kitartást a kezeléshez. Meglátod hamarosan ár Te is a felső táblában leszel.
vivi79

Merike,
neked tutira nincs endód ok? :)
Légyszíves inkább olvasgass babás oldalakat! :lol:
És nagyon drukkolok jövőhétre!!!!!!!

Marietta,
21:00-ra UH? Jesszus meddig dolgoznak ezek ? :)
Nálunk is volt már 1 éve kiskatona vizsgálat, de most újra kell, mert eltelt az az egy év. Akkor nála mindenok volt. Az én drágám is úgy van vele, hogy ennyit igazán megtehet a babuciért. :)

Esztora,
sajnálom a történteket. Remélem, minden rendben lesz és esetleg csak félreértés amit találtál.

Hajnival egyetértek. Szeretném látni a nagy pocakokat!!! :)

Nekem ma megjött. Ennek hónapok óta először örülök, mert így pénteken kezdődhetnek a vizsgálatok! Megyek is vérvételre péntek reggel.

Kép
bodzi

Bodzi!
Hát igen az én dokim elég elfoglalt. Vagyis úgy mondanám hogy sok "betege" van. Ő dolgozik kórházba és vizsgálatokat csak már magánban végez pontosan ezért mert ennyien járnak hozzá. Azt hiszem dután 4-kor kezdi egészen este 11-ig.
Hú nekünk is több mint egy éve volt már a kiskatona vizsgálat. Akkor lehet hogy nekünk is újra kéne??? :roll:
csipcsab

Rendben akkor nincs endóm, viszont van egy babucim már. Eldöntöttem és kész.
Köszi Lányok!

Csatlakozom a pocifotók akarókhoz! Kérünk, kérünk képeket!

Vivi már a Te babucid is 7 hetes. Ahogy kiderül a baba, csak úgy repül az idő.

Esztora: írd ki Magadból a fájdalmat, ha van. Ha esetleg nem megy nekünk, írd le egy lapra. Megkönnyebbülsz. Szívből kívánom, hogy félreértés legyen!

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?