Sziasztok!!!
Meri,
en nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!Olyan jo lenne,ha bebabasodnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esztora,
ne aggodj!Latod!A vedonod meg egy jo nag ybarom,hoyg ijesztget!Szerencsem van,hogy az enyem tok normalis!SOT!Tenyleg nagyon-nagyon segitokesz,es olyan aranyosan magyaraz!!!!!!
Ne foglalkozz Vele!
A mehlepenyedet meg szuggerelajuk!!!
Es a zsemle+tej meg aztan a mazli!!!!Azert a cukros lotyi nem annyir kirayl,bar nem veszes,szerintem.
A terheleses eredmenyed tok jo,ugyi vagy!!!!
Toxo nekem nem is volt,mert nincs macsekunk....kiskoromban volt,de vagy 6-7 eve nem elek egyutt macsekokkal...
Bodzi,
nagyon drukkolok a vizsgalatokhoz!Gondolom nagyon jo erzes elindulni ezen az uton!!!!Mert ez is kozelebb visz a manohoz!!!!
En nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niko,
regen voltal...
De akkor most pihizz,ha eddig sok volt a melo..
A tanula smiatt meg nem irigyellek,kitartas hozza
Vivi,
sajnalom a vukkot...
De ilynekor gondolj arra,hoyg ez annaka jele,hoyg a mano tok jol van odabent!
En mindig erre gondoltam,es ez segitett!
A dokimnak mikor mondtam,hoyg sajna hanytam nehanyszor..szinte orult,hoyg az jo,mert magas a hormonszint,ami fenntartja a terhesseget...
Fiona,Hajni,
jaj ne s mondjatok ez a cikk..na meg ez a no!!!
En ha meglatom a tvben megorulok!Utalom,ahogy szovegel!
Mintha mindenki gyogyos lenne!Es en abban biztos vagyok,hoyg o meg nem sziult,de ha zsulne sem ugyeletesnel akarna
Fiona,
de jo,hoyg Nalatok is zsemle van.....
Hepatitis:en azt nem is kerdeztem,hyog mikor lesz meg..mert azt tudom,hoyg kovalyog egy ideig,es idobe telik...na majd megkerdem,ha megyek kedden...
Nagyon drukköolok,hoyg megmaradjon a szuleszet Nalatok!!!!!!nagyon nem mindegy ez nekunk
Es sikerul fiuneveket talalni?nekunk kemeny dio
De jovo csutortokon megyek majd Uhra es remelem vmit majd megtudunk
Marietta,
tessek is pozitivnak lenni!!!!!!!!Az nagyon szamit am!!!!!!!!!!!!!!Mi pedig ezerrel drukkolunk!!!!Es az is tuti segit
Orsi,
sajnalom,hoyg megjott...pedig en azt ereztem,hyog most nem fog...
Gyere,amikor csak tudsz!!!!!!
Szerika,
de jo,hogy a Te Parod is tud menni Veled
A vervetelnel nekem is nagy erot ad..vagy mi
Raadasul nekem mar volt par vervetel a terhesseg alatt,mert 3 extra volt,ugyanis nem tudnak mindent nalunk nezni a rendelointezetben....cool..pl vercsoport...ellenanyag..
Es meg lesz par,mivel en 0 Rh- vagyok,igy tobb,mint masnak...
Cukorterheles nalunk:
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.41
Az AFPm 1.25 lett
de ez meg nem a tegnapi,hanem amit mult heten vettek le,es ott mast is neztek averbol.Gondolom ategnapinak sem lehet nagyon mas az eredmenye
Ma nagyon nehezemre esett a melo
Ugy nez ki,meg ez ahet,de aztan jovo heten es feb elso heteben is be kell mennem helyettesiteni
Ez mar most megvisel,de tudom,hoyg muszaj,kulonben nagy bajban lennenek.
na de most mar nemsokara jon a jol megerdemelt pihi
Vigyazzatok magatokra!!!!