Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok anyucik !!!

voltam ma a konditeremben! Juhhé! alig akartam eljönni, de az edző szigorúan rámszólt, h ha én nem is érzem, az izmaim biztos, holnap is nap van, folytatjuk akkor.. .
Van egy nagyon kecsegtető vacu step gépük. 30 cm zsirégetést garantál. Szerintetek mehetek rá, vagy befolyásolja a tejcsit?

Holnap megyek kondi után vákum maszsázsra és ultrahangmasszázsra. Nyárára márpedig le kell mennie a 20 kg plussznak! ill. már csak 15 nek. :lol: :lol:

Én nem tudom hogy van, de fogyok. Nem csinálok semmit, és megy lefelé... anyukám kérdezte is nem e vagyok cukros, azok fogynak, de jól érzem magam...

Boscó! óriási gratula sérós Fanninak! egyszerűen gyönyörű! Szivem szerint köteleznélek, h minden oldalra tégy fel egy Fannis képet.. :lol:

Évi! NAGYOOOON SOOOOK BOLDOOOG SZÜLINAPOT KIVÁNOOOOK! Mennyi az annyi? vagy titok?

Meli! eszméletlenül aranyos Bogi cica a videón! Eszterci is szokik igy figurázni, csak mire előkapom a gépet abba is hagyja.

Volna egy kérdésem, hátha ért valaki a babapszihológiához:

Mikor más baba kezd el beszélni Eszter környezetében, sirva fakad. A minap meg levideóztuk, ő meg beszélgetni kezdett. Mikor visszajátszottuk, és ő meghallotta a baba hangot, keservesen sirva fakadt. Pedig nem sirós fajta. Ez meg annyira keserves - könnyes sirás volt, h csak álltam és néztem-.

Szerintetek mi lehet? vajon mondott valamit amit csak ő ért? vagy ...?

KépKép
gaby70

Nati és Levi

Kép

Kép

Kép

Olivér a nagy játszmában

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Barátnőm és Lili baba

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gaby:te aztán megadod a testednek a kényeztetést!Nagyon jól fogsz kinézni nyárára,ez már tuti!Jólesett ahogy Fannikát megdícsérted aranyos vagy!Nem tudom mi lehet a lánykáddal miért viselkedik így!

Nagyon aranyosak a babák a talisképeken!

Ildi!Köszi a választ,kész lett a süti,dupla adaggal készítettem mint ahogy te itt leírtad,de nekünk még így is kevés lett.Igaz anyóspajtáséknak is viszek belőle 6-8 db-ot!Szupi,és egyszerű!Köszi!Remélem jól érezted magad a talin!
Vendég

Sziasztok :)
Boscó :)
Nagyon édesek a kutyusok :)

Vali :)
Sajnálom a fogakat :( Nekem már csak egy van hátra, de azt én is csak altatásban vagyok hajlandó kiszedetni :)

Nyf :)
Hogy sikerült a vizsgád?

Edit :)
Köszi még egyszer mindent :) Receptekre igényt tartok :wink: Az összesre :lol:
Nem kellett volna ennyit tornáznod, nem is ettünk sokat :P
A képek nagyon jók :)

Anita :)
Gratula a fogyáshoz, drukk továbbra is :) Hány vizsgád van még?

Betti :)
Hozzátok közel van az ovi, a VI. kerületben :)
Boldog hó fordulót Marcinak :)

Gaby :)
Gratulálok a kondizáshoz :)
Nem semmi kényesztetésben van részed :) Ilyenre én is beneveznék :lol:

Eszti :)
Klassz volt látni titeket :)

Ildi :)
A torta receptet szeretném elkérni. Nagy siker aratott itthon :D

Holnap én is rakok fel képet, de most megpróbálom kihasználni az időt míg Petka alszik :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Babetta!
Szerintem altatás nélkül azok a babák nyugtalanok éjszaka, akik álomba sírják magukat. Kicsit irígykedem, hogy Levi egyedül is el tud aludni! Kevének eddig ha nem velem volt, akkor sikerült, de tegnap Anyunál nem aludt, pedig fáradt volt. Remélem, ez nem válik szokásává, mert néha tényleg nem tudok vele lenni. :roll:

Annnna!
Szerintem sielésnél Emma a jó levegőtől akkorákat fog aludni, hogy már alig fogod várni, hogy fölkeljen! :D

Gaby!
Nagyon durva ez a sírás! Nekem elképzelésem sincs, hogy miért lehet! Azt még érteném, ha a sírásra sírással válaszolna, de hogy a baba-beszédre...

Gyöngyi!
Lili hogy áll kaki-ügyben? Van javulás? Mitől?

Nálunk nagy újság van!
Péntekre bejelentkezett hozzánk a védőnő! Persze máshol, ahol ekkora baba van, ez nem nagy hír, de nálunk júniusban járt utoljára védőnő! Akkor közölte, hogy ő terhes, júliustól más lesz, hát, mi azóta nem hallottunk róla! :shock: A régi is csak négyszer járt itt, és elég furcsa elképzelései voltak a dolgokról. Például a babakelengyéről annyit mondott, hogy az a lényeg, hogy legyen benne két sapka! A terhesség alatt összesen híztam 11 kilót, de ő már a hetedik hónapban szólt, hogy most már ne nagyon hízzak, nehogy ne tudjak majd lefogyni! :shock:
Ilyen előzményekkel kíváncsi leszek az újra!
Hozzátok még jár védőnő? Én azt sem értem, hogy most minek jön, ha eddig nem talált ide?! :?

Mi még nagyon újak vagyunk, de a februári találkozóra szívesen jönnénk, ha lehet. Lehet?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Gaby!
Küldtem privit.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Reditke!
Neked is küldtem a minap, de szerintem nem ment át, mert most látom, hogy nincs az elküldöttek között. Küldjem újra?

Lidke
KépKép
kövecske

Szica!
Ha még olvasol minket, neked is küldtem privit!
(Hú, de belejöttem! Lássuk, ki nem kapott még ? :lol: )

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Megjöttünk a pihenésból. Martin nagyon jól érezte magát, ezért ráhúztunk még pár napot. Martin, egyfolytában csajozott. Mindenkit megszédített.... :) Igaz, hogy én tiszta láz+takony voltam egész végig, de megérte. Indulás előtt két nappal, Martin egy kicsit betaknyosodott. Ekkor azt kívántam, hogy inkább én legyek 100X beteg, mint ő egyszer! Bejött, remélem mindig így lesz....
FOTÓK:

Állatkertben:
Kép
Kép
Kép
Fürdőben:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Itthon Pakolandusz:
Kép

A "mini" talis képek nagyon szupik!!!! Sajnálom, hogy nem lehettünk ott. De, nem panaszkodom...:-)))

A február 24.-e, nekünk is OK.

Fogyókúra!
Én is csatlakozom, májusig szeretnék megszabadulni, cirka 15-20 kg-tól. Mától kezdem!!! Persze, megpróbálom okosan, a tejcsi + a kistesó poroject miatt.

Jó éjt,

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Nem vesztem el! Örülök, hogy ilyen sokan biztattatok, ígérem írok is majd bővebben, csak most épp mindkét manó beteg... A netünk is szombattól keddig nem működött...

Most szopi program, de ma még jövök!

Ja! Tök jól esett látni a debreceni zsiráfot! :-)

Pusz! Gabi

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Mégis ittvagyok egy kicsit, azt hittem, Mesi szopizni akar, de csak hisztizik, nem akar szopizni, hátrafeszíti magát, és sír. Most itt ül a hordozóban, így elvan. Még...

Olyan kár, hogy nem csatlakoztam hozzátok még pocakos koromban! Az nlc-n próbálkoztam, de ott az egyik májusi topic túlpörgött, a közel 30 embert már végképp nem tudtam követni, a másik frissebb kb. 6-8 fős topic meg halódik.

Ide meg azért mertem bejönni, mert a chat-ről cory-t már ismerem, és láttam, ő is itt van.

Írok még magunkról akkor röviden.

Hivatásos katona párommal 96. októberben ismerkedtem meg, 2000. májusban költöztünk össze, Szabadszálláson kapott szolgálati lakást. Lackó is ott született 2002. október 30-án. Sajnos a laktanya megszűnt, így 2004. szeptembertől Laci már Szentesen dolgozik, és onnan 30 km-re a szülőfalumban, Gádoroson vettünk házat. Egy régi ház, sokat kell rá költeni, de erre futotta, talán majd egyszer lesz új házunk is. Nem szeretek itt lakni, sokkal elveszettebb vagyok, mint Szabadszálláson voltam, ott azért összetartott a sok fiatal katona család, akik távolra kényszerültek költözni a családjuktól. Itt meg csak a család van. Akinek esze van, elment a faluból, aki meg ittmaradt, be van zárkózva. Tényleg senkivel nem járunk össze. Szomorú, de ez van. Munkát se találtam, nem tudtam visszamenni a takarékszövetkezetbe se, ahol az összeköltözésünk előtt dolgoztam 3 évig. A főnökasszonynak nem tetszett, hogy kicsi gyerekem van. Így aztán nem vártunk a kistesóval, és gyakorlatilag 1 hét alatt össze is jött Mesi. Ő már Orosházán született, ügyeletes dokinál, ahogy Lackó is, és nem bánom!

Szülés sztorit írjak, ha már így belejöttem? :)

Felébredt Lackó is, most szünetelek.

Gabella

gabella

Azért bemásolom, majd átugorjátok!

Emese születése
Az orvosok számítása szerint május 6-án kellett volna szülnöm, de mivel nem történt semmi, azt javasolták, feküdjek be a kórházba 8-án. Be is mentünk, de úgy gondoltuk, majd megvizsgálnak, és az eredményektől függően eldöntjük, hogy maradjak-e bent, vagy csak gyakran, akár minden nap bejárjak vizsgálatokra. Csakhogy ez nem olyan egyszerű! A dokival beszéltünk, ő azt mondta, ez csak egy javaslat, ilyen esetben mindenkinek javasolják, hogy befeküdjön, de egyébként azt csinálok, amit akarok, de eddig problémamentes terhességem volt, kár lenne most kockáztatni. Szóval keltette a lelkiismeret-furdalást rendesen. Viszont azt is mondta, hogy akkor nem kell bejárni semmi vizsgálatra, majd megyek szülni, ha gondolom… Hatásos volt a duma, kiborultam. Szóval befeküdtem. Határozatlan időre… A kórházban kellemesen csalódtam! A nővérkék nagyon normálisak voltak, és az orvosok is! Bár leginkább az az egy doki foglalkozott velem, aki fel is vett az osztályra. Ez így nem volt azért rossz. Teljesen jó volt minden eredményem, semmi jel nem utalt arra, hogy hamarosan szülnék. 10-én szerdán volt egy oxitocyn tesztem, de nem hatott, így le is állították gyorsan. Pénteken megismételték, de az is hasonlóan végződött. Közben minden nap ctg, áramlás vizsgálat, de semmi eltérés. Szombaton Lackó is jött látogatni, így akkor nem csak a lépcsőzés volt a program, hanem őt is emelgettem. Egyébként minden tippet kipróbáltunk! Ettem jégkrémet, lépcsőztem, somlóit ettem, még a női wc-ben is volt egy titkos akciónk, de semmi nem használt. Szombaton a doki megvizsgált, és mondta, hogy bár még mindig egy ujjnyi a méhszáj, de már elég jól felpuhult, tehát csinált egy magzatvízvizsgálatot is. Azt mondta, hogy látja a baba hajszálait is. Jaj, olyan izgalmas volt! Én is nagyon akartam már látni a kis hajacskáját! Este valami fura történt. Rózsaszínes nyálkás izé jött belőlem minden egyes wc-zés után, de nem szóltam a nővérkének, mert ilyen már május 1-jén is volt, biztos semmi jelentőssége. Aztán elaludtam. Viszont éjjel hozták a babákat szopizni a szobánkba, 2 óra körül, és onnantól nem tudtam aludni. Rettentően fájt a derekam. 5 körül már talán keményedéseket is éreztem, de teljesen összefüggéstelenül. 7 körül szóltam a nővérkének, fáztam rendesen, köntösben vacogtam a takaró alatt, 37,4 volt a hőm, és mintha 12 percenként keményedett volna a hasam. Figyeltem még egy órát, akkor megnézett a doki, addig rendesen 10 percenként keményedett, de nem volt jelentős fájdalom. Mondta, hogy akkor szülőszoba, és megrepeszti a burkot. Kicsit megijedtem, de mondta, hogy mivel vannak fájásaim, ez nem lesz olyan, mintha ezzel indítanák be a folyamatot. Aztán elő is készítettek. Borotválás, beöntés. Semmi kellemetlen. Közben kezdett tényleg fájni, de nem volt komoly. Szóltam Lacinak is. 9.15-kor már a szülőszobán voltunk. Kb. 5 perces fájásaim voltak, de féltem, hogy ez még nem komoly, esetleg el is múlik, és talán nem is haladok rendesen, pedig a ctg is közepes erős fájásokat mutatott. Aztán jött a doki, és burkot repesztett. Ettől valóban erősödtek a fájások, feküdni kellett még egy kicsit a ctg miatt, és kaptam egy kis sóoldatot is, mert 85-ös vérnyomással érkeztem a szülőszobára. Utána viszont fölkelhettem. Mehettem pisilni, sétálhattam, volt labda is, amin nagyon jól lehetett tűrni a fájásokat, és rengeteget segített, hogy Laci tartotta bennem a lelket, és rám szólt, hogy koncentráljak! Nagyon kellett, hogy ott volt velem, mert annyira féltem! Mindentől! Hogy olyan hosszú és nehéz lesz, mint Lackóval, hogy mi van, ha elfogy az egyébként sem túl nagy erőm, és a fájdalom ereje is megrémített. De még akkor is azt hittem, hogy ez még nem elég erős, csak én érzem úgy, mert gyenge és fáradt vagyok, és mondtam Lacinak, hogy ha elfelejteném, emlékeztessen, hogy nagyon fájt, és nem akarom többet! Közben a szülésznő néhányszor megnézte a szívhangot, és minden szépen rendben volt. Aztán jött a doki, fel kellett feküdnöm, mert megvizsgált. 3 ujjnyinál jártunk fél 1 körül. Én csak azt kérdezgettem, hogy ez jó? Jól haladunk? Mikor lesz baba? Ugye, ez már nem áll le? Meg ilyen hülyeségek. Kicsit fekve kellett maradnom, amíg megnézték a mellettem szülő csajszit. Gyakorlatilag versenyszülés volt. Kaptam közben egy kis méhszájlazító szurit meg egy kis nyugtatót, hogy jobban viseljem a fekvést, Laci pedig továbbra is hatékonyan segített. Néha már úgy fájt, hogy csak azt kiabáltam, hogy segítség! Valaki nézzen már meg! És hogy lehet, hogy nyomnom kell. A függöny mögött közben megszületett a baba, de ebből nem sokat hallottam. Az se nagyon tűnt fel, hogy közben odahívtak egy másik szülésznőt, ha esetleg tényleg nyomnom kéne. Csak Laci határozott hangja volt, amit hallottam, hogy figyelj, lassan lélegezz! Közben a szülésznő megnézett, 4 ujjnyi voltam. Nyomni még nem volt szabad, próbáltam a légzésre koncentrálni. Mondták, ha kapkodom a levegőt, begörcsölhet a kezem-lábam, ez már aztán nem hiányzott volna! Kapaszkodtam az ágy végébe ezerrel, meg Laciba is, ő meg továbbra is törölgette a homlokom. Derékmasszírozás nem igazán kellett, csak jó volt, hogy állhattam, járkálhattam sokat! Aztán végeztek a függöny mögött, és jött a doki. Megvizsgált, eltűnt a méhszáj! Még kaptam oda egy szurit, levették a ctg-t, az orvos elhelyezkedett az érkezési oldalon, felkötötték a lábamat, innentől már nagyon feszült odalent minden, és vártuk a tolófájást. Nem is kellett rá sokat várni. Fura érzés volt, mert Lackóval ilyen nem volt! Vagyis tolófájás nélkül nyomtam, és nyomta az orvos a hasam. Most senki nem segített rá, aktív részese voltam a dolgoknak! Szóval mély levegő, szem, száj összeszorít, és nyomás! Egy fájásra 3 levegő. Közben kaptam egy lidokaint, aztán a gátmetszés, és feszült. Szóltak, hogy várjak a fájásra! És tényleg jött! Nagy levegő, egy nyomás, még levegő, nyomás, és kicsusszant a bébi! Ilyen könnyen? Ilyen gyorsan? Micsoda megkönnyebbülés! És mennyire más volt, hogy nem siettettek semmit! Kis drágámat gyorsan le is fényképezte Laci, ahogy szívják az orrát, száját, közben találgattak, hogy mekkora lehet? 4,20? 4,40? Fú! Tényleg olyan nagy? Jajj! Hasamra akarták rakni, de rövid volt a zsinór, így elvágták, de legalább maszatosan magamhoz ölelhettem! Olyan szép volt, nyugodt, tiszta arcú, és gömbölyű fejű! Belezúgtunk! A szülésznő kérdezte: mikor is született? Nézte valaki az órát? A doki nézte! 13.55-kor! Aztán elvitték, megtisztogatták, felöltöztették, és még egyszer odahozták egy kis összebújásra. Akkor mondták, hogy 4250 g-mal és 54 cm-rel született. Nekem meg még jött egy kis szükséges rossz… A lepény nehezen jött ki, olyan gyorsan összehúzódott a méhszáj, hogy nem akart kiférni. Kaptam még egy szurit, és elindult egy oxitocyn infúzió. Aztán a doki segített a lepénynek megszületni, akkor már annyira nem fájt, de ösztönösen el akartam lökdösni a kezét. Így Laci fogta a kezem, hogy ne kapadozzak. Aztán megnéztük a lepényt, nagyon érdekes volt! És most nem gondoltam gusztustalannak. Aztán megint lefogta Laci a kezem, mikor vattapamacsokkal és valami kanál félével kitakarította a doki a méhemet. Ez elég kellemetlen volt. És végül még a varrás! Ez már nem fájt, de még mindig kapadoztam. Nem tudtam irányítani a kezem. A szülésznő mondta, hogy milyen jó, hogy ilyen ügyesen, szépen, természetesen kitágultam, egyáltalán nem sérült a méhszáj, pedig ekkora gyereknél ez ritka! És a sebem se lesz nagy, csak a doktor úr alapos kis öltésekkel varr össze. Végül lett néhány belső, felszívódó varratom és 5 külső. Aztán már csak a megfigyelés volt hátra. Egy kicsit a függöny mögötti lánnyal is beszélgettünk, Laci kiment telefonálni, én meg bent telefonáltam. A szülésznő nagyon dicsérte az apukát, hogy minden anyuka mellé ilyen határozott segítség kéne! Kérdezte, hogy mi a foglalkozása, hogy ilyen határozottan tudott irányítani, és mikor mondtam, hogy hivatásos katona, jót nevetett. A 2 órás megfigyelés után betoltak a szobába, ahol a többiek már tudtak minden adatot, és gratuláltak nekünk. Gyorsan ettem egy pár falatot és ittam, mert nagyon éhes és szomjas voltam. Sajnos még sokáig szédelegtem, a nővérke ki akart kísérni wc-re, de elkezdett zúgni a fülem, és homályos lett a világ, ágytálba kellett pisilnem... Elég ciki, de ha kell, hát kell. Ezt még egyszer eljátszottuk, a következőnél már nem érdekelt a szédülés, kikísért a nővérke. Ahogy kicsit később tusolni is. Fura volt, hogy gyakorlatilag megfürdetett, de nem bírtam lefele nézni, mert akkor jött a homály... Mesi-babát már a fél 7-es szoptatásra kihozták, szippantott is egyet, aztán bealudt. Fél 10-kor már aktívan szopizott, de persze még nem volt mérhető. Mérhető még másnap sem volt, de egész biztosan szívott egy kis előtejet, mert sárgát büfizett, az meg nem lehetett tápszer! Igen, kapott tápszert, nem ellenkeztem, és teát is kapott, de úgy voltam vele, hogy majd nem kap, ha lesz elég tejem. És lett is. 3. nap már 50-60-70-et szopizott. Szerencsére rugalmasak voltak a csecsemősök, és egyszer éjjel is kihozták szopizni. Így aludni is tudtam, de nem durrantam be a sok tejtől. Nem tobzódtak ott folyton segíteni, de aki kért segítséget, az kapott is. A babák kint lehettek az anyukával napközben, csak fürdetésre meg vizitre kellett őket bevinni, de én olyan gyenge voltam, hogy csak 3. nap volt kint velem hosszabb időt a nagylány. A vérnyomásom továbbra is 85-90 körül ingadozott és nagyon sápadt voltam. A vérképem is igazolta, hogy nem okés a helyzet. Már gondolkoztak, hogy vért kapok, de én inkább mondtam, hogy eszem a vasat, de ha nem elég, akkor marad a transzfúzió... De nem jutottunk addig! Szerdán kiszedte a doki a varratokat, pénzt nem kapott, ettől függetlenül tökéletesen elégedett voltam vele, minden kérdésemre normálisan válaszolt, és nem éreztem rajta semmi ellenségességet. Másnap pedig már indulhattunk is haza! Ideje volt, elég volt 11 napot a kórházban tölteni!

Kép

Gabella

gabella

Edit, köszi mégegyszer mindnet, frankó volt a leves, tészta, TIRAMISU!!!! :lol: , meg a muffin.....stb :D
És ma reggel lemázsáltam magam:
még - 10 dekát is elveszítettem tegnap.
(pedig a levesből kétszer is szedtem :lol: )
Szóval a ma reggeli állás:62 kg. :D

Anna, majd próbálok összeszedni vacsirecepteket (bár nekem tegnap a nagy dőzsi ebéd után márcsak 3 szelet sonka jutott 3 szelet sajttal estére)
A feketeerdőt meg leírom :D

Ja, Edit,jók lettek a képek. :D
Már én is felraktam a gépre, csak le kell kicsinyítenem őket, aztán feldobom ide is.
DE szerintem csak ha Natika alszik délelőtt.
Mert most ittgarázdálkodik, de iszonyú szagokat érzek felőle :roll: (még pizsiben nyomja)

Edit, barátnőd kiscsaja is hatalmas, te milyen levegő van Szilason???? :wink: :lol:
Nőnek a gyerkőcök, mint bolondgomba :lol: :lol:

Eszti, Bence ismételten hozta a formáját, annyira édesen totyorog(mit totyog, szalad!!!!! :shock: :shock: )

Era,üdv. újra itthon, jók a képek, látszik, hogy tök jól éreztétek magatokat, és Martin hatalmas nagy!!! :D

Muszáj mennem, Natka irtóra bűzlik :shock:
vas

Gabella

gabella

Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
vas

Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
vas

Nagyon édesek!!!!!!!! Főleg, ahol 4-en csücsülnek! Ennivalóak!!!!!!!

Csajszik! Nincs valami összefoglaló táblázatotok, ahol megvan, hogy ki, merre, mikor, hol? Hogy képbe lennék...
gabella

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép
vas

Eszti, Edit, kéne az e-mail címetek privibe, hogy áttudjam küldeni a képeket,
Anna, VokEszti nektek átküldtem, nem teljes nagyságba, csak nagyba,
kinek ígértem még múlt héten?????? :roll: :roll: :roll:
vas

köszi a hófordulós gratulációkat! Most már elmondhatjuk, hogy Marci is annyi ideje van kint, mint bent volt :lol:
Tegnap voltunk méreckedni is a dokinál: 8250 gramm és 73 cm.
És Eszti, a doki szerint nem sovány. Úgy látszik, csak én aggódtam. És azon sem akadt ki, hogy nem eszik, csak szopizik.

Annácska,
ez jó hír, hogy közel van az ovi! Megyünk!

Lányok,
én még gyűjtöm a Pampers vonalkódokat. Gondoljatok rám, ha van valakinek felesleges! Köszi!

Egyébként Marci is "megtáltosodott": mászik, mindenhol kapaszkodva feláll, és rengeteget pakol. Szóval most lefoglal rendesen.

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Látom megint jó volt a tali. :) A gyerkőcök nagyon édesek. Nekem a csoportkép és a kutyanézegetős a csúcs. :)

Ildi,
megkérdezhetem, hogy milyen fényképeződ van? Annyira jó képeket csináltál! Ügyi vagy ám a kilókkal!!!
Era,
jobbulást! Tutik a képek! Melyik szállodában voltatok? Az út milyen hosszú odáig?
Évi,
utólagosan boldog szülinapot!
Anita,
nagyon ügyes Boti az úszással!!!! Tök jó lenne, ha a nagy talin találkozhatnánk ismét. Lidi jól van, köszi. Most alszik. Nekünk kissé kaotikus az alvásunk. 1hétig csak délután aludt egy nagyot és reggel fél 9-kor kelt. Most viszont fél 8-kor kel és így nem elég estig az egy alvás. Remélem nálunk is beáll megint valami rendszer, mint nálatok. Így talán Te is jobban haladsz a dolgaiddal.
Gabella,
nekem volt egy szobatársam Gádorosról anno.

Vasárnap elmentünk babanézőbe. Zsófi babát felvettem és nagyon furcsa volt megint ilyen picúrt fogni. Lidi nem féltékenykedett. Csak megfogta a kicsi kezét. A "vőlegényével" viszont jót játszott. A kissrác szerint aranyos Lidi. :) A lányom egyébként követte Bencét az ágyába. :) :) :shock:

Pussz.
angi79

Gabella, nekem ez van:

http://terszt.fw.hu/babak.html
Vendég

Betti, mondtam én.... :wink:
Edit, köszi a lehetőséget a talira, nagyon jól éreztük magunkat. :)
Annácska, szólsz majd, ha már tudod, hogy van-e ikeás zár? Nem tudom a telódat... :oops:
Era, szuper képek, látszik, hogy jó volt. :)
Vendég

Életjelet adok! :)

Most vagy nem vagyunk itthon vagy itthon szanálok, szóval egy csepp időm sincs :?

Edit-tali képek jók!!! :D

Febr. 24 még mindig jó nekünk!

Rámjött a pakolhatnék és mindent eladok ami nem kell nekünk, agy odaadom a szeretetszolgálatnak.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok

Na leraktam aludni a csemetémet, remélem alszik másfél órát. Éjjel végre visszaálltunk a 2 órás ébredésekhez, errefől mi történik???, megfájdult a fogam, szóval megint "jót" aludtam.

kövecske: hát nem nagyon rendeződött a kaka dolog. 3 naponta nyom egy orbitális adagot, pedig tömöm szilvával, barackkal. Valaki mondta, hogy adjak neki danonínót, az lazítja a székletet, de nem tudom, hogy lehet-e már

vali: Hát én is remélem, hogy nem tart 6 éves koráig ez az ébredés, mert elpatkolok az bizti :)

Era: Jók a képek, mi újság a baba projekttel? Írd már meg légyszi, hol vetted a beszélő fp. kutyust (láttam a karácsonyi képek között, hogy van nektek)

Babetta: Édesek a gyerkőcök nagyon, picit irigykedek a tali miatt :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok lányok!

Csak azt szeretném kérdezni hogy Polivitaplex-et ad e valaki a babájának.Tudom a múlkor már beszéltetek róla ki milyen vitaminkészítményeket ad a babájának,de tudjátok én mindig le vagyok egy körrel maradva! :lol: :oops: És ha adtok hogy adagoljátok?Mert nekem most ajánlotta ezt a védőnő,de nem tudta pontosan megmondani hogy is kell adjam!
Vendég

Sziasztok!

Akinek eddig nem köszöntem volna meg a köszöntést, akkor most megteszem: KÖSZI MINDENKINEK!!!

Mamacka!

De ügyi vagy, már 3 kilótól megszabadultál? Csak így tovább!
Igen, szép kerek évfordulóm van :) Egy alópáhoki hosszú hétvégét kaptam a kis családomtól :)

Annácska!

Köszi, igen, Dóri már teljesen meggyógyult. Végrevégrevégre :) Már úgy utáltam az állandó orrszívást, hát még ő hogy utálta :(

Borsts!

gergő nagyon ügyes! Tényleg régen láttunk róla képet (tudom, tudom, én csak hallgassak...)

Boscó!

:oops: Én szeretem a barna sört... Meg a nem barnát is... :oops: Fannika édes, és a kutyik is :)
Én csak C-vitamint adok a hölgynek :) Azért nem semmi, hogy ajánl valamit a védőnő, de nem tudja, hogy hogy kell használni...

Kazi!

Nagyon szép, különleges nevei vannak a gyerekeidnek :)

Vali!

Nemááá, nagyon rosszul hangzik ez a fogorvosos sztori :( Brrr... Pedig nekem is esedékes a féléves ellenőrzés :(

Edit!

Hallottam már más anyukától is, hogy a pelus nem bírja ki reggelig (ők Liberót használnak), és éjjel bizony pelenkacsere van. Az ő fia is Levente, de ő rengeteget iszik.
Nagyon jók a talis képek!

Gaby!

Ötletem sincs a sírásra, nálunk a Dóri szolidaritásból szokott más babákkal együtt sírni... Passz...

Nyf!

Hogy sikerült a vizsga?

Kövecske!

Minket se látogat a védőnő :roll: Nyáron volt utoljára, ezelőtt meg akkor, mikor hazajöttünk a kórházból.

Era!

Martin még mindignagyon szép nagykisfiú!

Gabella!

Köszi a szüléstörténetet, én imádom ezeket olvasgatni! A Kismama magazinban is elöször a szüléstöriket olvasom el :)

Ja, még az altatás témához: Dórit se lehet altatni. Ha álmos, zutty az ágyba, 15 mp bőgés, majd síri csönd és alvás két órán keresztül. Ha benn maradok vele, és simogatom, vagy ringatom, akkor az életben nem alszik el :roll: Azt hiszi, hogy parádé van.

Nekem meg beadta a kulcsot a mosógépem motorja :( Potom 25 ezer Ft-ért csinálják meg, ami még a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy csütörtökhöz két hétre lesz kész... Addig a szomszédasszonyomnál mosok, jó mi? :cry:

Teszek pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Hála, alszik Mesi, az ebéd is kész, és még egy félkész tortám is van, csak úgy! :-)

Angi! Kicsi a világ! Olyan kíváncsi lettem, ki volt a szobatársad? És hol?

Évi! Én is utólagosan boldog szülinapot kívánok! Idén már nekem is kerek évem lesz... 77-es vagyok, csak novemberi.

Szüléstörténeteket én is folyton lesem a kismamában, de mostanában nem sokat raknak bele. Lackókámé benne volt 2003. májusi számban.

Esztipeszti! Meg fogom nézni az albumot is, csak befejezem a tortát.

Bettiflame: egyáltalán nem kicsi a Marcid, pont jó! Mesikém egy kicsit husi, ő a 8 hós mérésen volt 8630 g és 71 cm, de volt egy kisfiú, aki 14 hónaposan volt pont ekkora, és még rá se mondták, hogy sovány, kicsi vagy akármi!

Azt hiszem, innen Fannika van hozzánk korban legközelebb. Annyira jó a haja! Mesinek se valami rövid, de nem ilyen dús és hullámos! Nagyon kis hajasbaba!

Cory! Valamelyik nap írtál arról a kölesgolyóról. Hallottam róla már máshol is, hogy szeretni szokták a babák, de fogalmam sincs kis falusi csajsziként, hogy hol tudnék olyat szerezni.

Na, mit szóltok? Egész jól kezdem felvenni a fonalat! A talira meg irigykedem, de Bp-re mi nem igazán tudunk eljutni :(

Megyek, befejezem a tortát. Pusz!
Kép 8 hónaposan

Gabella

gabella

Most mindenkit elriasztottam??? :( :? :oops: :cry: :roll:

Gabella

gabella

Végre olyan vonalzót csináltam, amilyet terveztem! Juhé! Nagyon tetszik!

De ti hol vagytok???????????

Gabella

gabella

Minden bébinho csudacukker. Taliscsoportképen megzabálom az összes csemetét, de édesborgár Martin, Meskete és Dóri is!

Évi: sajnálom a mosógépet!

Gabella: köszi a szüléstörit, nagyon jó volt olvasni!

Angi: Nagyon várom már a talit! :D

Most csak annyira jöttem, hogy leírjam megdöbbenésem okát a tanácsadáson!
Minifiam felvette közel az újszülöttkori hízás-ritmust:11,2 kg és 77 cm! :shock: :shock: :shock: (2 hónap alatt másfél kg és 3 cm)

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Csak gyors életjel. Élünk! :D
Alex hiperaktív. Folyamatosan teper valamerre, ha ébren van. Ha alszik, akkor meg örülök, ha főzni tudok, mosni, stb. Éppen annyi időm van, h ideugrok a gép elé, és elolvasom a termést :)

Talis képek nagyon jóóóók! Édes pofák a bébik! :) Olyan irígy vagyok. :( Nah, majd a nagytalin... :)

Nah, megyek is, mert lassan pancsi time!

Pussz

Kép

Kép
nancsika

Szisztok!

Évi77:
Köszi,igyekeztünk!:)
A te kislányod pedig tünemény! :)

Megyek mert hulla vagyok!Jó éjt!
kazi

Mit 2 hónap??? .... dec. 06-án voltunk méreckedni: 9,8 kg volt akkor :shock: :shock: :shock: Jessssszus......

Sehol senki?????

Tünde, írj madj!

Nancsi, háááát, Ala se lehet semmi :D Üdv köztünk :lol:

Csajok, Titatiékkal vki nem tartja a kapcsolatot? Most, hogy Eszti feldobta a táblát, látom, hogy Kincsőnek, aztán Mariann Istvánkájának lesz hamarosan szülinapja....

Anita
Kép
Kép
_anita_

Folytatom itt magammal :lol:

Mamac, nem tudom megmondani, miért olyan nehéz most nekem. Nagyon hiányzik legalább reggel egy kifli....nem tudom egyszerűen mellőzni, szüksége van a testemnek rá.... a másik, hogy nem bírok tanulni, ha csak gyümit eszem egész nap...
Most ez van, igyekszem vigyázni a mostani módszeremmel, és már kényelmesebb sokkal a kedvenc farcim, juhhhééé! :D
Lehet majd, ha túl vagyok ezeken a dolgaimon, ismét belevágok (vagy, ha nem érek célt ezzel a módszerrel)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Angi!
Itt voltunk:
http://www.aquaticum.hu/
A szálloda a fürdő területén van, igy köntösben mentünk át a fürdőbe...
Az út 2,5 óra. Az M3-as autópálya, már kiépült Debrecenig. :D :D :D Martin odafelé aludt, visszafelé meg szórakoztatott minket.

Gabella!
Én is XXX, májusban:evil: :evil: :evil: Tuti nagy buli lesz...

P.Gyöngyi!
Kistesó project folyamatban.....
F.P. kutyust, még tavaly májusban kapta Martin. A Westend Cityben van egy játékbolt. Ott vettük 9200 Ft-ért. Legutóbb, a Soroksári Auchan üzletsorán láttam egy kirakatban, cirka 11.800 Ft.-ért.
Kaka dolog - Martin is elég "szorolásos" volt, de amióta a reggeli gyümijébe belekeverek egy kis HOLLE - TÖNKÖLYBÚZÁT, azóta rendeződött a dolog. Valahol, azt is olvastam, ha a szoptatós anyuka eszik egy kis csokit, az is segit a babának.

Anita!
Hát nem semmi Boti, jól belehúzott :D Lassan utolértek minket. Igaz, -szerencsére- Martin most megállt 83cm / 11,6kg. Nagyon sokat eszik, de szerintem, azt napközben le is ugrálja.

Kövecske!
Minket rendszeresen, havonta látogat a védőnő. Pl. holnap is jön.

Évi!
Dóri nagyon édes. Január végén vagy február elején megyek megint felétek. Ha otthon lesztek,meglátogatnánk Martinnal. Majd írok privit, ha tudom az időpontot.
Mikor utaztok?

Annácska!
Peti szeme.....igéző, vaditó, stb. Egyszerűen, gyönyörű!

Üdv:

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok :)
Era :)
Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás és csak te voltál beteg :)
Képek nagyon jók :) Sejtettem, hogy Debrecenben voltatok :D
Fogyihoz hajrá, de csak óvatosan :)
Köszi a dicséretet, reggel átadom Petinek :D

Gabella :)
Köszi a bemutatkozást és a szüléstörit :)
Fiad hogy viselte a távolléted?

Ildi :)
Köszi a képeket :) Várom majd a receptet, de rá én :)
Annyit netezel, mintha nem is két gyereked lenne otthon :D
Nem találom a szédszedhetős motort a neten. Hol találtad meg?

Betti :)
Gratula a méretekhez :) Egyáltalán nem sovány Marci :) Pont jó :)

Eszti :)
Ma voltam Ikeában, de nem volt. Állítólag már a kamion megérkezett, de kell még néhány nap míg kipakolják. Majd beugrom pénteken is :) A telcsimet elküldöm priviben :)

Évi :)
Örülök, hogy Dóri teljesen jól van :) Sajnálom a mosógéped :( Nem kapkodják el a szervizt :evil:
Dóri nagyon édes :)

Anita :)
Azta! Nem semmi méretekkel rendelkezik Boti :shock:
Ugye tudtok jönni a nagytalira?
Jó tanulást :)

Nancsi :)
Nekem is csak ilyenkor van idő a gyerekek miatt :) Peti is folyton mászik, pakol, feláll... :D

Peti ma szenzációsat alkozott :lol: Annamari kisszékére felmászott, majd megtámaszkodott a háttámlán és az ülőrészre is felállt! Azt hittem elájulok :shock: Már épp kezdte volna pakolni a konyhaasztalt, de lebeszéltem róla :D Mostantól egy pillanatra se vehetem le róla a szemem :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

Anita
Vettem tegnap 10-16 kilóig liberót. Ez most kibírta az éjszakát, de ez is tele volt. :D Remélem ez már jó lesz. Eddig is liberót használtam, mert ez vált be a legjobban.
Hát mi nagyon nem járunk úszni, :? mert valahogy mindig elmarad. Pedig minden héten készülünk. :wink: Most meg azért nem megyünk, hogy síelésre nehogy beteg legyen. Remény van már, hogy lesz hó. :lol: :lol: Biztos jól mérték Botit, mert Eszti azt mondta, hogy Boti magasabb, mint Levi és ő 78 centi. De csak 10. 35kiló. Hát nem semmi súlya van Botinak. :shock: :lol:

Gabella
Jó volt olvasni, most én is újra átéltem az én szülésemet :D

.Era
Irigy vagyok a nyaralásra. Nem csodálom, hogy oda voltak a csajok Martinért. :lol: Tiszta apja.

Ildi
Szilason tényleg sok a nagy baba. :lol: :lol:
Én is 62 vagyok ,67 voltam, amikor kezdtem a tornát.

Angi
Jó korán kezdi Lidi a hapsizást :lol:

Gyöngyi
Hogy van a fogad?

Talival én is úgy vagyok, ha hó lesz, nem megyek, mert nem vezetek hóba. :(

Évi
Gyönyörű szeme van Dórinak. :D

Vali
Hová tűntél? :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Babatalis képek nagyon jók! :) Nekem is a legjobban a kutyi nézős kép tetszik!

Babetta!
A barátnőd nem csatlakozik hozzánk?

Dórci, Meskete, Martin baba is csuda édesek! :D

Tegnap kicsit kiborultam.
Az iwiw-en kaptam egy levelet egy ismeretlentől, miszerint aranyos gyermekem van, de látott Ő már Boglárkától aranyosabbat is.
Erre ugy felment a pumpám, h szerintem nem vágta zsebre amit kapott.
Erre kapok egy levelet, h Bocsika, nem tudja mi ütött bele.

Megnéztem az illető adatlapját. Még gyereke sincs. :twisted:

Ügyeskedő Petibabának nagy taps, és Botika súlya sem semmi.
Ehhez képpest mi kicsik vagyunk(habár a lányok vigyázznak az alakjukra :wink: ) a magunk 8kg és 74cm.

Megnézten azt a táblázatot amit Esztipeszti tett fel.
Hát mi vagyunk a legkissebb születésű babák. :)
Vendég

Vok!
Láttam az iwiw-en azt is, h keresel meghívót.
Türelem. Én karácsony után pár nappal igényeltem és ma kaptam meg.
Vendég

Sziasztok!

Úgy fáj a fejem! Letepert a takonykór engem is. Gyerekek is vacakul vannak, folyik az orruk, köhögnek, hétfő óta minimális a javulás, délután viszem őket vissza, de már látom, hogy nem ússzuk meg újabb adag gyógyszer nélkül. És asszem, nekem is íratni kell valamit.

Mesikém kb. 1 hete mászik tökéletesen, úgyhogy rombol, pakol, szerel rendesen. Nem egyszerű! :-)

Lingelera! Tripla X-klubot is alapíthatunk! :D

Nagyon szép minden baba! Olyan jó lenne Mesivel is babatársaságba menni, de annyira nem tudok itt kivel összejárni.

Annácska! Hát, mikor a kórházban voltam azt Lackó nagyon nehezen viselte. Nem akart szóba állni velem a telefonban, de közben hallottam, hogy a háttérben dumál. Akkor indult be nagyon a beszédfejlődése, gondolom, apa nem értett meg mindent félszavakból, és kénytelen volt beszélni az alatt a 10 nap alatt. Mikor bejött hozzám, akkor se akart megszólalni egy ideig, aztán meg nem akart hazamenni, mondta, hogy ottmarad velem, de ugye, az apja hazavitte, akkor meg ordított, hogy én is menjek. A kórház udvarán álltam, és hallottam, hogy mennyire sír, amíg elérnek az autóig. Annyira sajnáltam! Aztán mikor hazamentünk, mindig, mikor oviba ment, vagy én mentem valahova nélküle, azt kérdezte, hogy anya nem mész kórházba? És félt otthagyni. Később megszokta a helyzetet, akkor azt kezdte kérdezgetni, hogy mikor viszem már vissza Mesit a kórházba :-D

Most megyek, mert nagylány nyűgös!

Pusz mindenkinek!

Gabi és a csemeték

Gabella

gabella

Ezt egyik ismerősöm tette közzé az iwiw-en és engedjétek, hogy megosszam veletek KISZEL TÜNCI ÚJ DALÁT :lol:

http://www.coolspace.hu/index.php?vcmd= ... object=450

Csak erős idegzetűeknek és ne mutassátok meg a gyerkőcöknek, mert kihathat a fejlődésre!!!
Vendég

Sziasztok!

Egyre jobban megy az alvás. :) Most már simi se kell, mert szépen bealszik Lidi. És megint 2* van szunya. :) :)

Anita,
szép nagyfiad van! Pont olyan magas, mint Lidi. A múltkor kérdezted a bio spraos kajákat. Én vettem túrót, hogy teszteljem, mielőtt Lidinek adom. Nekem ízlik. Remélem neki is. Nálatok van most valami sláger kaja terén? A tojást egyébként mikor és hogyan kell bevezetni? Egyszer mintha azt mondta volna egy védőnő, hogy a sárgáját kell adni.
Cory,
ez a kérdés Neked is szól. Amúgy jársz már kreszre?
Babetta,
én is pont egy a pelust akartam javasolni. Lidi még nincs 10 kiló, de éjszakára ezt a nagyot kapja. Előtte 1-2* ő is átázott és ez azért volt gáz, mert hálózsákban alszik és így észre se vettem. :(
Bartika, Vali,
merre vagytok?
Era,
köszi az infót. Tetszik a hely, meglestem. Az út egy kicsit hosszú. Mi mindig ennyit utazunk a nagyszülőkhöz és az nekünk bőven elég. Na majd tavasszal benevezünk ide. :)
Nancsi,
én is üdvözöllek a klubban. :D
Annácska,
nem semmi egy akrobatád van. :) Írtam mailt.
Gabella,
Szegeden és Besenyei Márta. Féjem meg Szentesre járt. Tényleg kicsi a világ. :) Kölesgolyó a DM-ben (Orosházán) van pl., de láttam már CBA-ban is.

Pussz.
angi79

Sziasztok

Babetta: Ma megyek fogdokihoz (remélem nem kell húzni), viszont reggelre nekem is tiszta pisi volt a Lili, lehet, hogy most kezdődik a pisis korszak, utána jön a hiszti korszak majd a dacc korszak :) mi is Liberozunk, de eddig bevállt. Tegnap végre megjött a kaka, persze séta közben az utcán. Mire hazaértem vele, az is kifolyt :oops:

Vok: hol csavarogsz?

Era: köszi az infót

Csajok, ha betöltjük az 1 évet megint vonalzót kell szerkeszteni? Már azt se tudom, hogy csináltam

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi!!!
Jé! Tök jó! Márti ottvan az iwiw-es ismerőseim között! Férjed hova járt? És mikor? Csak mert én is és az én férjem is Szentesre jártunk középiskolába 92-től 96-ig! Akkor te is környékbeli vagy esetleg?

Pakolok egy kicsit, mert kb az összes ruhánk halmokban áll, nem tudom utolérni magam, el kéne már pakolni, vasalni, miegymás... De két beteg gyerek mellett betegen örülök, ha ebédet tudok varázsolni, meg kimosok, kiteregetek.

Ja! Köszi a golyó tippet, majd úgyis megyünk valamelyik nap DM-be, és körülnézek.

Gabella

gabella

Hello Csajok!
Kicsit elvesztem, mert a múlt héten egész héten Debrecenbe kényszerültünk a szüleimhez, mert a lakásban átalakítások voltak. Pötyike új szobába került, megcseréltük a hálónkat az ő szobájával, így a gyerekszoba nagyobb és világosabb, és csendesebb. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. :)

Irigykedve néztem a képeket, gyönyörűek a babák!

Boti méretei különösen említésre méltóak... :lol:

Gabella, én is üdvözöllek köreinkben. :)

Era! Tiszta vicc, hogy debreceni vagyok és soha nem voltunk még az Aquaticumban... :) De már annyira sokan mondták, hogy jó, hát csak el kéne menni... :) Árban elfogadható?

Mamacka! Hajrá fogyókúra! Úgy tűnik ez most csoportos, mert én is elkezdtem diétázni, én is a szénhidrátot és édességet kerülöm.

És sajna nekem muszáj a betegségem miatt, mert megjött 9 hónap után. Már számolom, hogy mennyit kell még mensizni a kistesó projektig, remélem nem sokat... :(

Nancsika! ALvás hogy megy?

Nálunk minden oké, egyszerre jön ugyan Pöttyös 6 foga, de azon kívül, hogy taknya nyála folyik és naponta 5x porszívozom az orrát, szerencsére nem viseli meg. Alszik ahogy szokott, éjjel már ritkán ébred fel 6 előtt. Akkor szokott szopizni.
Nekem viszont most már abszolút nem elég a tejem neki... hiába szaporító fejés, stb... de tegnap elfogadta végre a cumisüveget. És benyomott szopi után még (mivel láttam, hogy még kérne) 200ml rizstejet.

És itt lenne egy kis problémám. Eddig úgy evett, hogy 6-7 között kelt, szopizott, majd a délelőtti alvás előtt 9-kor kapott 10órait. De most annyira jól lakik a tejtől (rizs), hogy semmi nem fér bele.
Ilyenkor mit tegyek? Szerintetek a tejet fogjam vissza és 10 óraihoz ragaszkodjak, vagy nem baj, ha csak délben eszik főzeléket??? Csak reggel kell neki pótolni, mert délben és este lefekvés előtt még elég neki a tejcsim...

Angi! Te hogy pótolod, mikor Lidinek a tejcsit? Neki, hogy vannak az étkezései? Pötyi még mindig annyira keveseket eszik, még mindig nem hízik valami nagyon, de nem csoda-gondolom, mert napi 2-3 kaki és ennyi mozgás után, nem marad semmi felesleg... :)

Na mennem kell, jön a szomszéd BArnus játszani ...

Puszi, még jövök!

Barti és Pötyi

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Nah, most van egy kis időm, de mingyá ébred sztem.

Anita!
Azta, mekkora Minifiad! :) Cééép!
Az a mákom, h egy darabig elvan a járókába. De csak addig amíg végig nem játszotta az összes puha játékát. Nem merek neki műanyagot berakni, mert még nem tökéletesítette a borulás. Így is arénázik, h felborul :) De csak megrémül, nem fáj neki semmije :)

Era!
Irigyirigy. Az út csak 2 óra…:P Mondom én aki 2 perc alatt az M3-ason van :) Mi karácsonykor teszteltük az új pályát.
És tényleg botrány, h én is debreceni vagyok, és csak kívülről láttam még ezt a helyet. :(
Jah, én is XXX májusban, csak én a végén. De neked jó, mert akkor mindenki a TE szülinapodat ünnepli! :P:P:P:P

Annácska!
Uhh. Engem tuti leverne a víz, ha ilyet csinálna Alex :) Így is elkap az ideg, amikor feláll a bútorok mellett, mert még annyira rozoga a lába, h esik össze, bár a senekére huppan, de van mikor nem :( Pénteken megyünk is még DA tornára. Megnézi a Lilla, de remélem nincs nagy baj…

Angi!
Drukk az alváshoz! :)

Gyöngyi!
Neked meg a fogorvoshoz! :(
Asszem igen, kell másik vonalzó, mert nem számol tovább.

Gabella!
Jobbulást nektek!! Gyógyuljatok meg!
Pakolást meg leszarni :) Én is azt teszem, vagyis már nem idegel, ha néha szalad a lakás. :)

Barti!
Király a lakás átalakítás :)
Sajna tanácsot nem tudok adni… :(
Ne is kérdezd az alvást. Botrányos. Bár fogjam be tudom. Nem kel éjjel, de rendszeres, h 20-23 körül bírjuk elaltatni. Tegnap pl délután 4-kor kelt fel, és már fürcsi után nem látott ki a fejéből, de azért sem alukált. Próbáltam én is Apa is altatni, de nem. Aztán végül apánál szunyált el 10 után. Napközben pikk pakk el tudom altatni. Alszik 10-től 1-1,5 órát, aztán 3 körül megint 1-1,5 órát. Aztán van mikor a délutáni alvása 3 órásra sikeredik, van mikor egész nap 2x45 percet alszik. De este akkor sem alszik el időben. 1 héten egyszer talán sikerül fürcsi után lenyomni, így már 9-kor alszik. De van, h akkor meg felsír egy óra múlva. Akkor apa bemegy hozzá, rázza seggét vagy 5 percig, és alvás tovább.

Na futok!
Pusza

Kép

Kép
nancsika

Hát, bealakítottam! Most nem maradhat szennyes, mert szétdobáltam a fürdőben, ahogy válogattam, aztán meg elárasztottam az egészet... Elfelejtettem berakni a kádba a csövet... :( Pedig este én vettem ki :( Vááááááááááááááá

Angi! Megvagy az iwiw-en!

Gabella

gabella

Sziasztok!

Era:kedvet kaptam átugrani úszkálni!Csak az a baj hogy se fürdőruhám,se időm!Na majd ha elmennek a kiskutyik!Csak nem 1-én születtél?Olyan szép család vagytok!

Évi:Dórika meseszép kislány!Milyen kis piros az orcája!Fanni ébredés után néz ki mindig így!

Bartika:Már én is hiányoltalak!Jó játszást a gyerkőcöknek!

Gabella:Szerintem mi nem lakunk egymáshoz messz!Majd megnézem a térképen!Nekem sem nagyon van akivel összejárhatnék!Ez a kisvárosok átka! :roll:

Anita:Mekkora lett Boti!Jól belehúzott!Sulid meddig van még?

Meli:azt az idegent jogosan elküldted a fenébe!Hogy jön ő ilyenekhez! :evil: :evil: Engem senki nem talált még meg az iwiven?Pedig én is ott vagyok ám!Igaz nem régóta! :lol:

Cory,Vok?Merre jártok?

Eszti:Képzeld fel kellett hívjam azt a mobilszámot ami a honlapon van,mert még mindig nem kaptam meg a könyvet!Nagyon kedvesek voltak velem!Utánanéznek mi lehet a baj!Ma meg kaptam egy emailt hogy nem továbbították a levelem,de mostmár útban van a könyv! :lol:

Bocsi megint csak ennyit tudtam alkotni!Pussz!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?