Új privát üzeneted érkezett!

Dnkata!

Csak így mellékesen,a mondani valód alján?
Szívből gratulálok!!Mikor lesz a nagy nap?
tvera

Tvera!

Sok boldog szülinapot kívánok!

Dnkata!

Gratulálok az esküvőtökhöz!

Ancsúr!
Ezek szerint gyorsan odaért. Remélem tetszenek a szalvéták. Az elefántosat majd még nézem neked.

Aandika!

Köszi szépen.

Zsu
nagyzsu

Dnkata: Sok boldogságot kívánok nektek! :lol: :P :lol: Milyen kis szerényen közölted a nagy napot. :) Szédületes vagy! :lol: :P

Tvera: Elhiszem, hogy útáltál bent lenni, én is utáltam mikor szülinapom volt. :roll:

Nagyzsu: Hát persze hogy tetszenek! :lol:

Kizsó: A héten annyit jártál a fejemben, mert olyan régen nem jelentkeztél. Mi van veletek? :wink:

KépKép
ancsúr

Lányok!
Köszönöm szépen a jókívánságokat!
Az esküvőnk jövő héten szombaton lesz. Kicsit izgulok, bevallom, pedig már ez lesz a második :oops: , ha a papír nélkülit is számolom, akkor a 3. :shock: Igaz, az elsőnél csak 20 éves voltam. :wink: Most meg 43. :roll:
És képzeljétek, még simán el tudok pirulni... Tegnap, amikor venni akartam "báli" cipőt, és megkérdezte az eladó, hogy milyen alkalomra kell, hát én belepirultam a válaszba...

dnkata
dnkata

Tvera!
Az jó, hogy szabin leszel a jövő héten, (én is azt teszem csütörtöktől), akkor ki tudod pihenni a karácsony előtti húzós napokat.

Ancsúr!
Akkor most neki készülsz dekupázsolni? Én nemrég fedeztem fel ezt a technikát, nekem nagyon tetszik!

Nagyzsu, Ancsúr!
Ha jól érzékelem, nálatok ripsz-ropsz itt lesz a gólya! Tudjátok, kis hazánkba legkésőbb április elején megérkeznek a gólyák... :P

dnkata
dnkata

Dnkata!

Ez annnnnyyyira izgi!! :-) Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!!!

Lili, Marci, Andi és Péter

KépKép
KépKép
marci_anyu

MarciLilianyu

köszönöm szépen :)
Mára kiderült mi a bibi 1 számmal kissebb betét kellet :):) ebben egészen jól el van éjszakára pedig felmentést kap:) a legnagyobb gond az maradt hogy amugy sem egy fázós baba igy meg ráizzad ez a "nájlon" vacak :(
(pedig rugira huzom és mégis tuszta viz alatta szegény ,de küüzdünk ezerrel mint most is éppen .

ja és jobbulást neked :)

Naninga
naninga

Dnkata! Sok boldogságot Nektek! :P Sokan lesznek az esküvőn? Vacsi, zene, lesz minden?
Kép

Kép
vivi1

Dnkata!

Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! Majd mesélsz milyen volt az esküvő.
A gólyákat meg már nagyon várjuk. :-)
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Dnkata: :) Nem vagyok mai pájás már ebben, van már kész egy csomó kép, de azért még gyártok. A múlt télen és azelőtt árultam is a képeket. :) :D Jó volt egy kis mellékes kereset. :lol: Majd várom a fényképeket az ifjú párról. :lol: Remélem a gólya tényleg itt lesz, nagyon várjuk. :lol:

KépKép
ancsúr

Tvera boldog szülinapo! :lol:

Dnkata, nagyon sok boldogságot , tényleg tedd közkinccsé a boldog pillanatokat megörökitő fotókat :lol:

Naninga , nekünk is volt terpeszbetétes pelusunk. Hordtuk is becsülettel, de nekünk azt mondták, hogy a tornáztatás is legalább olyan fontos. Tisztába tevésnél pelus nélkül: lábakat térdnél összezárni, hasacskáig felnyomni, majd felhúzott állapotban combokat széttárni és végül lábakat kinyújtani. Dorka annyira laza volt, hogy a legkisebb ellenállás nélkül csinálta a spárgát is 190 fokban, Laura viszont irtó feszes, utálja is, ha tornázunk és üvölt, de muszáj. kitartást :lol:

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Latimi: Megérkezett már a szekrényetek? Mintha úgy emlékeznék, hogy arra még vártok. :wink: Majd rakjál fel képeket róla. :lol:

Csöpke: Nagyon csendben vagy, mi van veled?

Réce: Tessék írkászni! Tudom, hogy poros magányodba vonultál, de azért előbújhatsz a maci kuckóból néha. :lol:

Atan: Veletek mi van?

És mindenkinek aki igazolatlanul hiányzik, gyorsan igazoljátok a távolmaradásotokat! :lol:

Puszika mindenkinek!

KépKép
ancsúr

MarciLilianyu, Nagyzsu, Koko!
Köszönöm a jókíváságokat! :lol:

Vivi!
Az esküvő egy szép épületben lesz itt Pesten - "kihelyezett anyakönyvvezetővel" -, a ceremónia után egy kis állófogadással. Ott lesz egy kis "koreográfia", meg zene. Igen, szerintem elég sokan leszünk. Utána egy hangulatos vendéglőben szűk körű családi vacsora. No menyasszonytánc, no heje-huja. (Ez utóbbi majd utána, még szűkebb körben, azaz kettesben... :oops: )

Ancsúr, Koko!
Remélem lesz olyan fotó is, amit megoszthatok, és nem csak olyan, ahol a sok rákészüléstől a menyasszony szeme fekete karikákkal övezett... :wink:

MarciLilianyu!
Jobbulást kívánok!

dnkata
dnkata

Dnkata! Biztos szuper lesz, majd küldj soooook képet! :P

Ancsúr! Jelentem itt vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Minden várakozónak küldöm ezt!
Kép
Meg ezt!
Kép
Kicsit kényeztetni kell Titeket, megérdemlitek! :P

Kép
vivi1

Vivi: :lol: :P Örülök, hogy jelentkeztél. Szabolcskáról regélnél nekünk? :wink:

Dnkata: Szerintem bizti lesz olyan kép! :lol:

Szegedi csajok: Hol lehet Szegeden szőnyeget venni? Van internetes oldal? Néztem nálunk, de semmi jó nincs. :roll:

KépKép
ancsúr

Sziasztok

Itt vagyok, jelentem igazolt a hiányzásom, nem vesztem el, csak az otthoni gépünk nem jó, munkahelyen pedig nem nagyon tudok írni.
Még nincs semmi konkrétum a hugi ügyében, talán február közepén már tudok valami biztatót. Már nagyon várjuk. :lol:

Steiff, hatalmas gratula, ugye mondtam, hogy megelőztök.
Sajnos a képet nem tudtam megnézni, mert a munkahelyemen le van tiltva a freemail, de már nagyon kíváncsi vagyok a kiscsajszira, ha megcsinálják a gépünket az lesz az első dolgom. :lol:

Tvera, egy kicsit megkésve, de boldog szülinapot kívánok. :lol:

Dnkata, sok boldogságot kívánok nektek. :lol:

Most mennem kell, vár a munka. :lol:

Kép
Kép
atan

Ancsúr!

Március elején rendeljük meg a szekrényt, mert előtte kifestjük az egész lakást. A szekrény abszolút tömör fenyő (nem csak rámondják, hogy az), ezért nem szertnénk huzkodni a parkettán a festés miatt, miután összeraktuk. Dobozban nem szertnénk egy ideig tárolni, mert mégis csak össze kell rakni, nem sérült-e vhol. Ha meg összelegózzuk, akkor minek szedjük szét.
Persze van egy szép komód, amiben a baba cuccai vannak.

Bocs, ha bonyolultan fogalmaztam.

Timi
latimi

Sziasztok!

DnKata!

Sok-sok szeretettel gratulálok én is a közelgő esküvőtök alkalmából.
kanga_mama

Sziasztok!

Ancsúr: Aranyos vagy,hogy érdeklődsz. :D Jól vagyok,olvaslak is titeket becsülettel,de most nagyon padlón vagyok babaügyben.Sosem jön el a mi időnk! :cry: Na jó, nem olyan vészes ám,csak most megint igyekszem mással foglalkozni.
Egyébként itt mindenki ismeri ezt az érzést, ha rágondolok, úgy érzem belebolondulok :oops: Ha nem gondolok rá,akkor egy idő után öl a lelkiismeretfurdalás,hogy azért nem jön ez a babó,mert nem is várom :(
Szóval nem olyan jó most. Férjecském még jobban befordult,nem is lehet szóba hozni ezt a dolgot,mert nem is hajlandó beszélni róla.
De lesz ez még másképp is,tudom! :D :D
Bocsánat a rosszkedvért, ígérem hamar rendbejövök :oops: :D

Remélem elfogadod az igazolásomat! :lol: :lol: :lol:
Puszi mindenkinek, imádom a babás képeket,azok tartják bennem a lelket!
Anyucik! Kéretik küldeni sok-sok babafotót!!! :lol:
csöpke

Csöpke!

Szerinted, miért koptattam tegnap este a számat? Hm?

Fel a fejjel anyóca! Tudod, hogy egyszer úgy is eljön a Ti időtök... :D

Tudod, homokozó, medence meg a 4 gyerek, megbeszéltük...

A többieknek, hogy értsétek: tegnap megbeszéltük Csöpkével, hogy nálunk a medencében, meg a homokozóban fog játszani az ő picurkájuk, a mi picurkánk, a keresztlányom, meg a kis unokaöcsém, legkésőbb 2008. nyarán. :P Ugye Csöpke, nagyjából ez volt a beszélgetés lényege. :lol:

Hát ehhez tartsuk magunkat!!!
kanga_mama

Kanga, Atan!
Köszönöm!

Csöpke!
Nagyon is ismerös, amiröl írsz, de hidd el, megtörténik majd velünk is a CSODA! :lol:

dnkata
dnkata

Lányok,Kanga-mama,Dnkata:Nagyon szeretlek benneteket! :D

Kanga-mama: Édes vagy,hidd el, segített a tegnapi beszélgetés!Köszönöm! :D És hiszem,hogy egy szép napon a medence partján álldogálva fogunk ezekre a napokra emlékezni!

Dnkata: Köszönöm a biztatást, már nagyon várom a CSODÁT! :lol:
csöpke

Sziasztok

Ancsúr

Igazolásom egy tegnap 6 hetes Csoda :):):)
De olvasni szoktam (ha enged ) :):)

Csöpke

Tudom mit érzel (bár amikor ezeket a szavakat hozzám irták , nekem sem segített) de hidd le ha egyszer megírom a történetünket meglátod nekünk még ez az ut sem volt egyszerű, és 7 hete még én is ugyanazt éreztem mint Te , Ti ( az én férjem is mélyen bezárkózott csak egyedül örlődtem ) aztán amikor megérkezett a MI babánk az mindent feledtetett :):) (mi is közel 2 évet vártunk tudom nem könnyú de minden megszépül, ha megérkezik :):):)

Na megyek mert nagy a csend (ez a betojás jele ilyenkor és mintha szag is jönne )

Naninga
naninga

Naninga!
Hű, mi is de szívesen szagolnánk már a gyerekszoba irányába!!! :P

dnkata
dnkata

Dnkata !

Elhiszem :wink: Jó is az a kisbüdi :):):):)
Főleg ha még örülni is kell ha besikeredik :D :D
Bár a szag most nem a babaszobából jött (napközben valahogy süti ott az ágy a hátát , (hasát) :lol: :lol:

Naninga
naninga

Csöpke, naná, alig várom! :D
kanga_mama

Sziasztok!

Hasonlók az érzéseink. Én is szeretném már érezni azt a friss babaillatot. Babahangokat hallani. Egyre többet álmodok róla.Meg merengek magamban. Most kaptam tesómtól babás könyveket. Tudom nem lehet könyvből elsajátítani a dolgokat. De olyan jó olvasni róla. Már az is segít egy picit. Hátha gyorsan telik az idő, és ez az év is sok babát hoz.
Minden jót és kitartást lányok! Semmi szomorkodás!

Zsu
nagyzsu

Látjátok lányok? Ezt már szeretem. Egy kis letolás, és jelentkezett is mindenki. :lol: :P :lol:

Csöpke: Tudom mit érzel, néha én is azt érzem hogy sose jön el a mi időnk, közben meg lázasan tervezgetek, készülődök. :P Mert az agyam az tudja, dehogy is nem eljön az időnk, és amikor a szívem is meggyőzöm, majd kiugrik a helyéből, úgy kalimpál. Ilyenkor nagyon furcsa érzés, szinte megfoghatatlan kerít hatalmába. Már szaladnák is a babánkhoz, de nem tudom merre menjek. :? Azt hiszem itt mindannyian ugyanazokat a perceket éljük át. :wink:

Latimi: Értem, csak már kíváncsi voltam. :P Hát nem is lenne értelme húzogatni a parkettán. :P

Naninga: Az igazolásod elfogadom. :P :lol: ummm, az a kis babaillat... :lol: :P nagyon jó lesz! Hiszek neked! :P :lol:

Nagyzsu: Aztán mikor majd együtt lófrálunk a pláza babáinkkal. :P :lol: Én is ezt teszem, olvasok egyfolytában. :P :lol: És olyan jó mert eddig ilyen könyvet nem is vettem a kezembe, mert isten ments hogy bőgni kezdjek, de most már csak mosolygok, olyan jó, hogy van miért a kezembe vennem őket. :P A gondolkodás, nos igen. Nálam is így műkszik a dolog, folyton elmélkedek. Tegnap éjszaka is a gyermekünkkel álmodtam, de nem is csodálkozok már, reggel nem kellett korán kelnem és direkte újra becsuktam a szemem, mert egyre valódibbak az álmok és olyan jó, persze hiába csuktam vissza a szemem, nem folytatódott az álom. Taktikám, este korán fekszem, csukom a szemem és a héten már minden nap folytatódott amit előtte nap elkezdtem. :P Így ha hiszed ha nem minden este babázok. Dila vagyok??? :roll: Viszont reggel mindig fülig érő szájjal ébredek, apa már rögtön kérdi is, hogy megint vele álmodtál? :P

Atan: Azért várok ám minden jelentést rólatok is. Olyan rossz tudom mikor úgy érzi az ember semmi sem történik. Kezdtem én is már azt érezni, mert még egy hónap mire megjön a bútor. De képzeld el kezdtem a melóhetet ebben mérni. :lol: Néztem a naptárt, hogy mennyit kell még dolgozni addig. :P Szóval nektek is február közepe? :P Nekünk a bútor lesz akkor tuti. :roll: Jó kis valentin napi ajándék lesz, remélem nektem meg még nagyobb. :P

Kanga-mama: Azért tessék neked is magadról is írni. :P :lol:

KépKép
ancsúr

Látjátok lányok? Ezt már szeretem. Egy kis letolás, és jelentkezett is mindenki. :lol: :P :lol:

Csöpke: Tudom mit érzel, néha én is azt érzem hogy sose jön el a mi időnk, közben meg lázasan tervezgetek, készülődök. :P Mert az agyam az tudja, dehogy is nem eljön az időnk, és amikor a szívem is meggyőzöm, majd kiugrik a helyéből, úgy kalimpál. Ilyenkor nagyon furcsa érzés, szinte megfoghatatlan kerít hatalmába. Már szaladnák is a babánkhoz, de nem tudom merre menjek. :? Azt hiszem itt mindannyian ugyanazokat a perceket éljük át. :wink:

Latimi: Értem, csak már kíváncsi voltam. :P Hát nem is lenne értelme húzogatni a parkettán. :P

Naninga: Az igazolásod elfogadom. :P :lol: ummm, az a kis babaillat... :lol: :P nagyon jó lesz! Hiszek neked! :P :lol:

Nagyzsu: Aztán mikor majd együtt lófrálunk a pláza babáinkkal. :P :lol: Én is ezt teszem, olvasok egyfolytában. :P :lol: És olyan jó mert eddig ilyen könyvet nem is vettem a kezembe, mert isten ments hogy bőgni kezdjek, de most már csak mosolygok, olyan jó, hogy van miért a kezembe vennem őket. :P A gondolkodás, nos igen. Nálam is így műkszik a dolog, folyton elmélkedek. Tegnap éjszaka is a gyermekünkkel álmodtam, de nem is csodálkozok már, reggel nem kellett korán kelnem és direkte újra becsuktam a szemem, mert egyre valódibbak az álmok és olyan jó, persze hiába csuktam vissza a szemem, nem folytatódott az álom. Taktikám, este korán fekszem, csukom a szemem és a héten már minden nap folytatódott amit előtte nap elkezdtem. :P Így ha hiszed ha nem minden este babázok. Dila vagyok??? :roll: Viszont reggel mindig fülig érő szájjal ébredek, apa már rögtön kérdi is, hogy megint vele álmodtál? :P

Atan: Azért várok ám minden jelentést rólatok is. Olyan rossz tudom mikor úgy érzi az ember semmi sem történik. Kezdtem én is már azt érezni, mert még egy hónap mire megjön a bútor. De képzeld el kezdtem a melóhetet ebben mérni. :lol: Néztem a naptárt, hogy mennyit kell még dolgozni addig. :P Szóval nektek is február közepe? :P Nekünk a bútor lesz akkor tuti. :roll: Jó kis valentin napi ajándék lesz, remélem nektem meg még nagyobb. :P

Kanga-mama: Azért tessék neked is magadról is írni. :P :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de engem kiráz a hideg ha az elöttünk álló éjszakára gondolok!Komolyan be vagyok parázva!Soha nem féltem még vihartól,egészen 2006 aug.20-ig!
Remeg a gyomrom!
tvera

Sziasztok!

Olvasni még csak -csak akad időm,meg néha pár sort elengedek,Mint most.

Tvera!
Utólag boldog névnapot kívánok!Pont hiányolni kezdtelek,mert a karácsonyi hajtás után eltűntél.Vagy én tűntem el? :lol:

Dnkata!

Látom mindenki gratulál nektekKözelgő esküvőtökhöz,de nem igazán találom ...szombaton lesz a nagy nap?
Sok boldogságot kívánok én is!

Latimi!
Nagyon szupi a babaszoba!
Tudtad,hogy Székesfehérváron az Interspárral szembeni oldalon van egy általános iskola a házak között,és hogy ott minden hónap 2.vasárnapján bababörze van.
Én most voltam először....de nagyon jó cuccokat vettem.Nem erőszakos eladók,hanem 90% anyukák árusítanak.200 -300-500 ft-ért farmer gatyókat,melegítőket,felsőket vettem.Mellesleg meg sem látszik rajtuk hogy használtak.
Nagyon tuti.Arra hogy a gyerek foltosra köpködje tutijó cuccok.

Tvera!
Ami a mai vihart illeti....Nekem is zabszem a .... A férjem aki 60 kg most jön haza a munkából,szegényt remélem nem fújja el a szél.
nagyon féltem.
Remélem 20 perc múlva vége az aggódásnak.

Most megyek,mert még a szomszédan körül szerenék nézni.

Jó éjt!
kavicska

Kavicska!

Kösz az infót. nem tudtam, hogy van ilyen börze. Akkor ezek alapján a legközelebbi február 11-én lesz?

Ancsúr!
Én is mindig álmodom a babánkkal. Legutóbbi álmomban vittem babaúszásra. Ez szerintem normális, hogy álmodunk velük, hiszen már annyira várjuk azt a pillanatot, amikor a karjainkban tarthatjuk majd a szemünk fényét.

Timi
latimi

Ancsúr! Köszi a kedves invitálást.

Régóta olvaslak benneteket, egyszer-egyszer már írtam is, csak valahogy úgy éreztem, hogy nem tartozom közétek még, hiszen még sehol sem tartunk, még nem vagyunk Gólyahíresek sem.

Hát akkor: 19 éves házasok leszünk márciusban, sajnos az én betegségem miatt nem lehet vérszerinti gyermekünk. Tudomásul vettük, de annyira a munkánk és a saját dolgaink felé fordultunk, hogy észre sem vettük, hogy elszaladt az idő. Aztán tavaly októberben született egy gyönyörű kislány a családba, aki a mi keresztlányunk lett. Az ő érkezése bátorított fel minket arra, hogy előre az úton, indulás a TEGYESZ-hez. Így tavaly szeptemberben jelentkeztünk, sajnos az őszi tanfolyamról lecsúsztunk, mert én eltörtem a lábam, de erről már írtam. Így még csak most fogunk menni a tanfolyamra. A pszichológiai teszt, a környezettanulmány és az orvosi vélemény rendben van már. Hát most itt tartunk... várunk és vigasztalódunk egy 15 hónapos vigyorkatával, imádjuk. És ha megérjük, hogy lesz sajátunk, akkor őt is imádni fogjuk. 0-3 éveset jelöltünk meg, mindegy hogy milyen nemű, azonban magyar származású babát szeretnénk.

Nagyjából ennyit rólunk.

Ígérem, hogy többször fogok most már jelentkezni, bár megfogadtam, hogy nem fogok nyilvánosban írni, na de nem bánom, feladom az elveimet és legyen... írni fogok, persze csak olyant, ami publikus.

Üdv. Nektek
kanga_mama

Kavicska!
Köszönöm! De ne idegelj, én úgy tudom, hogy 27-én lesz az esküvőm... :P (Na jó, tudom, tényleg akkor lesz.)

Ancsúr! Latimi!
Jó ez az álmodás, én is megpróbálhatom? :oops:

Kanga!
Jó, hogy írtál! (Bár ugye, mi már azért kicsit ismerjük egymást...)

Mindenkinek szép hétvégét! Édes álmokat!
(Itt Pesten szép csendes, őszi esőnk van...)

dnkata
dnkata

Dnkata!

Naná, hogy "ismerjük" egymást... :P Még szép!

Akkor ez országos... itt is esik, idelent délen... brrrrrr! :roll:
kanga_mama

Először is van némi lemaradásom:

Tvera! Boldog szülinapot!!! :D :D :D :D

Dnkata! Sok boldogságot kívánunk!! :D :D :D :D

Atan! Drukkolunk a hugi akcióban!! :D :D :D :D

Nagyzsu,Dnkata,Aandika! Bocs, hogy idáig nem küldtem a képeket, ugye elnézitek nekem, hogy csak most válaszolok!! :oops: :oops:

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, nagyon jól esett, hogy ennyien szorítottatok nekünk!!!! Egy szavam nem lehet, mivel a kisasszony abszolút ideális baba, semmi gond ,probléma nem merült fel idáig (na mondjuk van már némi rutinunk is :P ). Ma volt itt a védőnő és teljesen el volt ájulva a picurtól: azt mondta, ami már bennem is megfogalmazódott, hogy abszolút nem látszik, hogy csak most került hozzánk, olyan mintha mindig is a mi gyerekünk lett volna... :wink: :wink:

Kavicska! Lehet, hogy a babaruha börzén összefutottunk a hétvégén, csak nem tudtunk róla???? :wink: :wink: :wink:
Én szinte minden hónapban ott vagyok már évek óta (régebben a Kígyós suliban volt, pár hónapja tették át a helyszínt az Interspárhoz. Esetleg legközelebb talizhatnánk ott egy kis dumcsi erejéig, ha gondolod (úgy is kíváncsi vagyok rád (rátok), mert te lemaradtál a fehérvári taliról anno.... :shock: :shock: :shock: Persze ez a többi fehérvári topiktárunkra is vonatkozik!!!

Lányok, ha gondoljátok küldök egy kis babaillatot, bár most egy kicsit várok, mert amit most küldhetnék, annak nem biztos, hogy annyira örülnétek.... :twisted: :twisted: Sosem értettem, hogy egy ilyen pici baba, hogy tud ekkorát és ilyen büdit produkálni.... :wink: :wink:
steiff

Steiff!
Jaj, de jó, hogy írtál! (Különben itt az elmúlt napban kiderült, hogy minden várakozó imádja a baba-büdit, úgyhogy küldd nyugodtan :lol: .)
Azért én részemről még nem mondtam le a Zoé-képekről... :wink: Ha lesz időd, pótolod? :wink:

dnkata
dnkata

Steiff! Bocsi, hogy ismeretlenül ilyent kérek, de annyit áradoztak a topictársaink az új jövevényről. Nem nézhetném meg én is? E-mail cím a profilban... Köszi. :D Aztán küldök én is keresztlányt... ha akarod látni persze. Hárman már látták, akarsz a 4. lenni?
kanga_mama

Nahát Kata! :D Ez tök jó... most jól letámadtuk Steiffet. :lol:
kanga_mama

Jaj lányok támadjatok csak le nyugodtan!!! Elvégre ezért vagyunk itt mindannyian nem!!???!!
Persze küldöm a képeket mindenkinek még ma és naná , hogy kíváncsi vagyok arra a bizonyos sokat emlegetett keresztlánykára!!! :wink: :wink:
steiff

Oké, Steiff, akkor mindjárt küldöm! :D Sőt kapsz egy bónuszt is!
kanga_mama

Dnkata!

Álmodj csak nyugodtan a babócáddal! :D

Steiff!

Nekem is küldj képet légyszi a pici lányról. Köszi

Timi
latimi

Ancsúr!

Az én szívem is majd kiugrik a helyéről a várakozás izgalmától. Szerintem nem csoda, hogy a picivel álmodunk mindig, ugyanis szinte minden gondolatunk körülötte forog. Olyan édes az álom, az ember legszívesebben fel sem kelne. Na de nemsokára már valóság lesz, és ez a legcsodásabb az egészben.

Steiff!
Nagyon szép Zoé.Imádnivaló szemei vannak. Nekem azok a képek vannak, amit Kelimoni küldött. Ahogy írtam a fórumra , hogy lemaradtam el is küldte nekem. Ha lesznek újak, azokat is várom majd.

Kanga-mama!
Ha lehet én is kiváncsi lennék a keresztlánykára. (nagyzsu2@citromail.hu) Olyan jó ilyen picikben gyönyörködni. Az én keresztlányom már 16 éves. Úgyhogy már rég volt pici. De azért minden kornak megvannak a szépségei.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu!

Küldtem... Nézd meg! :D
kanga_mama

Sziasztok lenne 1 kerdesem. Ha ebredes utanl valakineknem is tudom milyen lehelete van mintha edeskes lenne vagy inkabb az jut az eszembe mint regen a ragasztok voltak ilyen szagosak ez lehet hogy cukor?
Szep estet mindenkinek.

Kép
móncsi+3

Moncsi!
A cukornál acetonos a lehellet.
simineni

Dnkata: Hát persze! :lol: Az álmok szabadok, tuti azért álmodom én is mert esténként olvasom a könyvet. 8) És amikor behunyom a szemem feldolgozom+ a rejtet vágyak felszínre törnek. Viszont tegnap este nem álmodtam vele. :oops: Nem is aludtam, szinte semmit. Ez a szél begolyósított, mielőtt a vihar jött volna, kb 3 perccel felébredtem kinéztem semmi. aztán hallottam a süvítést, pedig nem is volt iszonyatos, de megkavart. Nem tudtam aludni.

Nagyzsu: Jól meg fogsz ám lepődni ha talizunk, mert ma levágattam teljesen a hajam. :P Apának nagyon tetszettem. :lol:

Kanga-mama: Az hogy most indultatok el, nem jelenti azt hogy nem tartozol közénk. Tudod valamikor mi is elindultunk ám. :P Nekem is küldenél képet? :wink:

Steiff: Én ugyanezt állapítottam meg, mikor néztem a képeket, hogy egy pillantásik se látszott Zoé meglepettnek, vagy visszahúzódottnak. :lol:

Latimi: Akkor megnyugodtam, én egyébként nagy álmodó vagyok, a férjem alig álmodik, tényleg nagyon ritkán, azt hiszem a nyáron álmodott a gyermekünkkel, kislánynak álmodta, de mióta együtt vagyunk ez volt a második álma. Pedig ez már 15 év. :P Én meg... Hűha, folyton álmodom és emlékszem is rá, a férjem szerint mindig agyalok. :P :lol: Egyébként igaza van. :lol:

Tvera: Elhiszem hogy féltél, mondjuk én sem szeretem a nagy vihart, nem félek tőle, de anyukám nagyon és őt viszont mindig féltem.

Ja, lányok az előző hszt nem direkte küldtem kétszer, az oldal tette. :lol: :P Vagy az oldal szelleme? :P

KépKép
ancsúr

Olyan rossz mert nem tudom behatarolni hogy mitt is erzek olyan edeskes es CSABIKANKROL van szo.Du. aludt es mikor felebredt akkor ereztem nala,nagyon megijetem holnap doktornenit hivom.Tudom tulzasba visszem az aggodast de feltem .
Kanga-mama mi is kerunk kepet na es nana hogy ossze tartozunk te is ebben az aranyos csapat tagja vagy!!!!!!!!!4
SIMINENI Koszonom a gyors valaszod!!!!

Kép
móncsi+3

Steiff!

Köszi a képeket. Huncut mosolya van Zoénak. Gratulálok ehhez a kis tüneményhez.

Timi
latimi

Lányok!

Köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtatok.

Ancsúr és Móncsi!
Kérek e-mail címet, hogy tudjak fényképet küldeni. :D

Nem hiszitek el, én is szoktam álmodni és olyan valóságosnak tűnik... :?

Móncsi!
A cukorbetegségre valóban az acetonos lehellet utal. De azért jobb ha megnézeted Csabikát, egy labor sosem árthat. Igaz, hogy biztosan nem fog neki jól esni a vérvétel... viszont legjobb lenne a vizeletét is megvizsgáltatni. Hidd el tapasztalatból beszélek, sajnos már 24 éve gyűröm az ipart.
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?