Sziasztok lányok!
Megszakítom pár percre az ikresek rohanós mindennapjait.
DE: Jövő héttől már egyedül leszek a két manókával, így nem hiszem, hogy jönni tudok majd. Minden rám szakad egyből
De hát ebbe is bele kell tanulni, nem?
Évi, Sosi, Nomi, Heni!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. Isten éltessen titeket sokáig
Monyoka!
Olvastam az eredményiedet. Megértem, hoyg elcsüggedtél, de nagyon szorítok neked. Kitartás, és nem sokára te is ölelheted a babádat, mert szerintem van megoldás, és a legjobb úton ársz. Hajrá
Niki!
Hát én ehhez a szopi témához nem tudok hozzászólni, mert csak rossz tanácsot adnék. Nálunk a kereslethez nem alkalmazkodika kínálat, mert egyre többet esznek, fejek is, de az adag nem akar nőni.
Kicsit ez rosszul is érint, de már kifogytam az ötletekből. Nektek viszont gratula, hogy sikerült megoldani a roblémát, és örülj neki, hoyg csak szopi, felkelsz és elalszik, mert nálunk még tápszergyártás, és fejés is van a hajnal 4-es programban, és ez nagyon fárasztó.
Zazi nagyon aranyos. A sarokban alvás nálunk is nagyon menő
Timika!
Gyógyulgattok?
A babakocsi szuper (ennyi pénzért engem is vihetne ). Éppen mondtam a páromnak, hogy szerintem zsákokkal pakolták, úgy közlekedtek vele kilómétereket, mert nagyon könnyű tolni. Csak a parton felfelé érzem, hoyg bizony súlía is vana dolognak.
Akárhová megyünk hangos felkiáltások: " Nézd! Ikrek!" Mindenki megszólít, hoyg mennyi idősek, és hogy van-e tejecske. ez utóbbitól a falra mászom, mert sajnálkozó tekintetek között magyarázni, hogy hát 3/4-ed részben azért van, de tápszer. na majdcsak ezt is megszokom egyszer.
Na bocsi lányok, de mennem kell. hív a szükség, kötelesség
Sok puszi azoknak, akik kimaradtak.
És tényleg jó lenne már megint egy zebracsorda, lassan tavasz van. de a március, április igen termékeny. Karácsonykor babadömping van mindig
Puszi
Panka!
Hát a méretre tényleg csak a szülés után derül fény. Látod nekem mindenfélét mondtak
Aztán nem jött be. Viszont az osztály tele volt 3500 grammnál nagyobb újszülöttekkel. Na most jól megvígasztaltalak, de a 2700 grammos újszülött manapság már tényleg ritka, olyan jól tápláltak vagyunk. Figyelni fogom, hogy mikor érsz a végére
Jucmuc!
Hát ez a fizetős dolog már tényleg kiakaszt. Lassan előjönnek gyilkos ösztöneim....És még csodálkoznak, hogy kevés a gyermek.
Az árpád hídnál (mellettünk
) Van az OEP iroda, szerintem kérj állásfoglalást, és azt vitt a nénike orra elé, ez ellen nem tud mit tenni. Sajnálom, hogy így jártál....
Pupy!
Hát ez a táskás story
Persze tudom akkor nem volt ilyen vicces a dolog
A csajok nagyon aranyosak, és minden szopi alatt okoznak valami kellemes meglepetést
Nóci tejbubit fúj, Angi közben morog, és kakil
Szóval zajlik az élet
SzHeni!
Kitartás a szurikhoz, és mielőbbi eredényt!
Annácska!
Szuper volt a kirándulás!!! Bábozás hogy megy?
Fleur!
Amit a babagyártásról, és a terhességről (bekövetkeztéről) mondanak, azt nem kell mindig elhinni
Mikor tesztelsz? Nagyon izgi a helyzet
Kacsa!
Hát eza történet se semmi
Azért remélem már megnyugodtál, és később sem lesz semmi baj