Sziasztok!!!
HAJNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ugye mondtam,hoyg csak napok kerdese,es beerosodik az a csik?????
Tiszta szivbol orulok!!!!!!!!!!!!
Es a doki is nemsokara lat,szupi!!!!!
Na megjartam reggel a 2 vervetelt..ugye volt reggel az AFP, hepatitis, aztan eg 2 orara ra a cukorterheles.
Nem is volt annyira veszes!!!!Marmitn a lotyi!
En meg tegnap este itthon bekevertem, es igy sikerult jol feloldani,es belefacsartam egy egesz citromot.
Aztan levittem magammal muanyag uvegben,es ott meg attoltottem muanyag poharba.Tok limonade ize volt az enyemnek.Jo persze edesebb,de semmi extra gaz.
Csak hat a 2 vervetel megviselos azert......
Na meg a 2 ora a lotyivel apocakban...a vegen mar nagyon ehes voltam
Nalunk ketszer nezik a terhelesest, a 16. es a 26. heten.
Altalaban a huszonvalahanyadikon szoktak nezni mindenhol,de vannak krhazak,ahol szuksegesnek tartjak,hoyg tobbszor ellenorizzek.Hat a mienk ilyen.
Delutan vedononel is voltunk
En nagyon birom ot,olyan edes-kedves,mosolygos noci,es tenyleg segitokesz!!!!!!!!!!!!!
Semmit nem hiztam,de ugye most kezd megjonni az etvagyam,szoval tudom,hoyg mostanto kell odafigyelnem jobban...
Vicky,
sajnalom....
De hidd el,hamar jon a mano!!!Csak elore nezz!!Ez a fontos!!!!
Meri,
nagyon edik lehetnek a picik!!!Zabalnivalok!En is imadok a Sogornomek 3 picijevel lenni,csak uyg arad beloluk az az onzeltlen szeretet......
Drukkolok a pocaklako miatt nagyon!!!!!!!!!!!!!!!
Babyruhak:mi meg venni nem vettunk semmit,de mi rengeteget kaptunk mar...Sogornomenktol a 3 pici utan 4-5 soprttaska ruha van,meg hordozok,gyerekulesek,babakocsi stb..szoval majd nekem is lassan ta kell neznem,hoyg miket kell venni,mert ugyis veszunk,csak hat nem annyit!De mi meg nem vettunk semmit
Idojaras meg:
Jo kerdes,mikro milyen ido lesz...rohej,hoyg a tavasz sem tavasz mar....na mega tel sem tel...ugyhoyg igy kalkulalni gyerkocruhakkal...hat nem igazan lehet
Orsi,Bodzi
en nagyon drukkolok Nektek,hoyg ne jojjon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marietta,
naaaaaaaaaaa,nem szabad elkeseredni,megbeszeltuk,tudod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vivi,
hoyg vagytok????
Esztora,
ugyi vagy!!!!!En is megkaptam mar ezt a pillnatast az elso vervetelnel,amikor is elore mentem soron kivul,mert ki volt irva,hogy terheseknek soron kivul!De ugye akkor meg abszolut semmi nem latszott rajtam..ne tudd meg,hoyg neztek.....
(Most sincs vmi nagy pocim,de kabatban meg ugye semmi
na de akkor meg
)Nalunk a hazidoki nem csinal EKGt ,de szerencsere ott senki nem volt epp,mikor en menetm,uyghoyg az nalam 3 perc volt anno
Akkor Te holnap mesz cukorra?
Ha lehet nalatok elore bekeverni( vegulis miert ne lehetne),es otthonrol vinni,akkor csinald meg este es tedd be a hutobe,mert igy olyan mint egy udito
Szeri,
Ez nagyon vicces mert nekem is ez a tuti bevalos muffin receptem
Csak nekem FULL JO CSOKIS MUFFIN neven van meg a recept
De a lenyeg,hoyg ez tenyleg TUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En a darabolt csokit a szarazanyagokhoz szoktam keverni,nem a vegen,mert ugy jobban el tudom keverni, a vegen meg mar ragacsos az egesz.
Ugyhoyg Csajok,probaljatok ki!!!
Porsika,
negrobol en a klasszikus feketet ettem,de sztem talan lehet a mentolost is,de azt nem tudom.A mezest tuti lehet
A pemetefu cukit szinten!!!!
Illetve en is landzsas utifu szirupot szedtem akohogesre,azt ajnaljak varandosan!!!!!Es jo is!!!
Strepsilst,meg Mebucaint nem lehet az tuti.
Mindenkinek pusziiiiii
Szerintem este meg elmegyunk felhajtani savanyu kaposztat mert allatira kivanom