Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!!
S.O.S.!! Elég kényes kérdés, de nem tudok mást zavarni ezzel :)
Jövő héten kell mennie apának sperma vizsgálatra, de már olyan sok idő eltelt az első próbálkozásaink után, hogy nem emlékszem ilyenkor kell-e kihagyni pár nap szerelmeskedést a leadás előtt:(
Bocsi, de balga módon elfelejtettem a dokibácsitól megkérdezni.
Kérem akinek még frissek ezen emlékei segítsen!
Köszönöm!!

Még nem köszönök el, ma még jövök:)
timy28

Timy!

Elvileg 3-4 napot érdemes kihagyni...Mi egyszer csak sima tenyésztésre mentünk, 2 napot hagytunk ki, (mert a doki nem mondta, hogy sima vizsgálat is lesz, csak mikor odaértünk), gyalázatos eredménye let...Így célszerű a 3-4 nap!!!
Vendég

Bibar!
Még most látom, nem is reagáltam hsz-odra...Valóban nagyon kevesen maradtunk a "régi" -ekből....De így a jó..Mindenki eltűnik 2-3 hónapra, és sikerélménnyel tér vissza!Lehet nekünk is az kellene??? :roll: :lol:Bár mint írtam, mi takarékra tettük magunkat!Na, dobok egy táblát!Remélem az életkorok jók!! :lol: :lol: Csajok, ha nem, szóljatok, ne tagadjátok le!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép
Vendég

Helló lányok!

Én is már réginek számítok, ritkán jövök de minden héten 2-3szor betekintek. Bibar nagyon szorítok neked!!!!!

A víz témában annyit, hogy én is napi fél litert ittam régen. Most magam elé veszem a másfél literes edényt és amennyit tudok nyomom magamba. Ha elkezdem poharazni akkor elfelejtem. És bizony most már 3-4 lt is elfogy.

Én 4 inszemet csináltam végig. Most pihenek. Jót tett lelkileg és testileg is. Azért a szívem mélyén reménykedem...... Ha minden jól megy márciusban megyek az 5. inszemre.

Brigi szívből gratulálok!!!!

Gabicsibe nagyon nagyon szorítok!!!!! Nyomjad a túrót!!! Én úgy tudom, hogy a joghurt is jó. Abban is vannak olyan cucok amik segítenek.

Timy nekünk is 4 napot mondtak. A több sem jó.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
málna79

Sziasztok!

Gica,
köszi a bő választ, hát nem lettem nyugodtabb, sőt, ezek a szurik:(
Majd szerintem a férjem fogja beadni, ha jól megtanulja:) És mennyit kell abból adni? Naponta egyet, és meddig? Jó neked, hogy már túl vagy a nehezén,vagy inkább ez a nehéz része, amibe most vagy? Kíváncsian és izgatottan várom ezt az érzést:)
Jó pihizést és szép álmokat:)

Mindenkinek jó éjt:)
baby.81

Köszi lányok! :) Megmentettetek! Na meg apát is, mert Én 5 napra emlékeztem, így még lehet egy görbe esténk :)
Kriszti külön köszi a táblába juttatásom is!
Na megyek bebújok apa mellé ;)
Jó éjt nektek!
timy28

Jóreggelt! :)

Én vagyok az, akikorán fekszem. korán kelek... :)

Baby!
Bocs, hogy túl sokat írtam. Néha belelendülök. :oops:
Ne aggódj menni fog. Nekem 2 hétig kell szurni a progyt, szóval még tart. Napi 2 ampulla a dózis, de azt szerencsére egyszerre kell beadni, úgyhogy napi 1 szúrásból megvan.

Málna!
Akkor igyekszem feltornázni a vízfogyasztásom. Elő a másfél literes ásványvízzel! :)

Kriszti!
Annyira jó ez a táblázat. Imádom bogarászni az elejét. Ebből merítek erőt. Gondolom más is így van ezzel. Remélem neked nem is lesz szükséged a progyra, mert ez az év anélkül is sikeres lesz! :)

Naposoldal, Gabicsibe!
Hogy, s mint? Remélem minden rendben! Gondolok rátok!

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok asszem én még itt ujoncka vagyok :roll: :wink:

lusy

Szép napot lányok!

Megjöttem a délutáni szunyókálásomból :oops:
A progeszterontól olyan a huzatom, hogy csak na.
Tegnap este fél 10-kor már leragadt a szemem, reggel nyolcig ki sem nyitottam :lol:
Gabicsibe, Gica!
Ti hogy álltok az álomszuszékoskodással?
És egyébként is, hogy vagytok?

Szia újoncka Lusy!
Mesélsz kicsit magadról?
A voalzód sejtet valamit...
naposoldal

Sziasztok!
Baby, csütörtökön már a 7. napon leszek. Így most már megnyugodtam.

Húha, lesz izmos-popsis szuri? Na, azzal tényleg nem fogok tudni megküzdeni egyedül. A férjem viszont tuti nem vállalja. Amikor meglátja reggelenként a kezembe az injekcióstűt, már rohan is ki a szobából :) Rá nem számíthatok.

Hogy telik a hétvégétek, lányok? Remélem mindenki kipiheni magát!

Hála a főnökömnek, aki nem engedte, hogy bemenjek tegnap dolgozni - a hasmenésem miatt, ami mára el is múlt :) - így kitakarítottam itthon. Úgyhogy ma lustálkodás volt. Szerencsére a férjem is itthon van kivételesen :)

Jó pihit a hétvégére mindenkinek!!

Szia Lusy!
süni76

Sziasztok én nem régen regisztráltam
Rólam annyit kel tudni, hogy a páromal idestova 2001-óta teveztük el , hogy kisbabát szeretnénk.
De nem jött a baba
Tavaly nyáron elmentünk egy medőségi kivizsgálásra, ahol a páromnál megálapították, hogy kevés a spermiumainak a száma
Nekem csak annyi a gondom, hogy nem mindig van peteérésem Embarassed
A párom andrológusa az ICSI-t javasolta a páromnak :D :roll: :wink: :P

lusy

Sziasztok!

Lusy,
üdv itt a fórumon, akkor az ICSI, úgy néz ki, hogy sikeres volt? A vonalzóból ítélve:)

Gica,
nem gond, hogy belendültél, szeretem olvasgatni:) Akkor még jó sok szurit kell kibírnom:) Az tök jó lenne, hogy ha beadjuk ezeket a szurikat, akkor 100%, hogy minden rendben lesz utánna, úgy értem, hogy először is lesz elég petike, meg is termékenyülnek klasszul és persze miután beültetik, mind szépen meg is tapad és megmaradnak, és 9 hónap múlva foghatom a karomban őt vagy őket:) Hát ez az én, illetve mindenki álma...ugye?:)
Hogy megy a pihenés? Nem unod még nagyon és a túró? Én épp ma csináltam, palacsintát és a töltelék túrós is volt. Erre az mondta a férjem, hogy nem kéne ennem, mert még ugyis ehetek később eleget, még meg is fogom unni. De most olyan jól esett:) Küldjek neked is?:)
Vigyázz magatokra! És ilyenkor még nem is lehetne érezni semmi arra utaló jelet? a tipikus tünetek is két hét után jönnek? Nagyon szorítok hogy sikerüljön:)
Naposoldal, Gabicsibe,
Hogy vagytok? Megy a pihizés ezerrel? Naposoldal, akkor neked is jó az alvókád, én még nem is kapom a progit, de én is aludtam délután 3 órát:) Én amúgy is mindig aludnék:) Mi lesz velem a beülti után, egész nap csak alszok?!
Ti két hétig téppénzen vagytok?
Jó hétvégét!

Süni,
akkor igazán nyugodt lehetsz, szerintem. Biztosan kezdheted a stimut:) Remélem most már, én is hétfőn:)

Na, jön valaki hétfőn?
Jó pihenést hétvégére!!!!
baby.81

Szia baby.81!

Még nem vagyunk túl az icsi-n, a vonalzom a menzimet mutatja :roll: :wink:

A párom és én nem régen csináltatuk meg a medőségi kivizsgálást, már csak a lombik van hátra. :D

lusy

Baby!

Én csak örülnék, ha végigaludnám a két hetet :lol: Kevesebbet járna az agyam!

Bírom, ahogyan mindent tudni szeretnél előre, olyan aranyosan izgatott vagy már!

Lusy!

Engem is megtévesztett a vonalzód, azt hittem már a babót mutatja.

Nade eljön az is!
naposoldal

naposoldal Szia!

Hogy vagy :?: :?:
Mi jót csináltál ma :?: :?: :wink:
Remélem én is , hogy elöbb-utobb be, babásodok :lol:

lusy

Én elsősorban pihenéssel töltöm most a napjaimat, mert a beültetés utáni eredményhirdetésre várok, ahogyan Gica is, és Gabicsibe is.
De ha olvasgattál minket, akkor ezt már biztosan tudod :)
naposoldal

Még nem volt rá sajnos modom, hogy utána olvasak, de igérem bepotolom :wink:

Megy a drukk nektek lányok+++++++++++++++ :D :wink:

lusy

Sziasztok Lányok!

Hát én is sokat alszom.Úgy látszik erre van szükségünk.
Én tegnap és ma nem pihentem.Tegnap egy 6 hetes babával töltöttem a napom és álmodoztam,hogy nekem is ilyen lesz 9 hónap múlva,remélem nem csak álom lesz.Ma pedig Veszprémbe voltunk kirándulni és sokat sétáltunk.Nagyon elfáradtam,de ez kellemes fáradság.és majd leragad a szemem,mert kimaradtt a délutáni szunya,azt hiszem ma korán lefekszem.

Süni
Ne izgulj az én párom is inkább kimegy.Aztán lehet,hogy a kényszer rávinné,de remélem ezt sose tudom meg :)
Az első hónapban szerencsém volt,mert itt van 1 utcával arrébb egy kórház és ott mindíg szívesen beadták a szurikat.De azért elég macerás volt,ezért oldottam meg most magamnak.
Lehet,hogy jobban jársz ha rászánod magad és beadod a combodba.Tudod minden kezdet nehéz,aztán te is profi leszel!

Málna
Végre hallok(olvasok) rólad is!Köszi a drukkot!Mindjárt itt lesz az a március :)
Hát a tejes dolgokat nem szabad túlzásba vinnem,mert kiütéses lesz az arcom ugyanis tejallergiám van :cry: Más fehérje után kell néznem.

Lusy
És a lombikot mikor kezditek?vagy már folyamatban van?
gabicsibe

Lusy
üdv közöttünk,ha megirod az adataidat,a mi drága Krisztink berak a táblicskuba.
egyébként kihez jársz?és mikor kezdesz?

Naposoldal,Gica,Gabicsibe
annyira szoritok nektek :D remélem elinditjátok az idei babaesőt :D

Süni
hát irigykedek a lustizásért,én egész nap a leendő házunknál voltam,festettünk,sittet szedtünk,majd leszakad a derekam :x de nem baj,ki kell már költöznünk hogy mehessünk a fagyibabákért :D

Lukrécia
én jöttem te eltüntél??mikor megyünk Annához?dobj egy sms-t ha otthon vagy és hivlak!pusz

bibar

jaj Málna
ugy örülök hogy te is irsz,remélem jol vagy :D gondolom várod már a márciust,az egy isteni hónap,akkor születtem! :lol:
irhatnál sürübben :D
pusz

bibar

Sziasztok Lányok!

Süni, még senkit sem irigyeltem a mensiért, na de most :oops:
Ez a 26. napom, mondjuk a hasam kicsit fáj, de semmi jel, félek, hog péntekig meg sem jön, mire menni kell :cry:

Megyünk színházba :lol: :lol: :lol:

Kellemes hétvégét!

Judit
jucicuki

Bibar!

A felújítás nálunk is nemrég zajlott, úgyhogy még élénken él bennem, amiről írsz :twisted:
Igazából nem mondhatnám, hogy befejeztük, csak abbahagytuk a bébiprojekt miatt.
Sok kitartást hozzá! Olyan nagy öröm, mikor valami elkészül :lol:

Jucicuki!

Mit néztek meg? Én gyakran megyek, ha tehetem!

Gabicsibe!

Akkor szépen telt a napod, sok pozitív energiát magadba gyűjtöttél, amit jól hasznosíthatsz az elkövetkező napokban!
naposoldal

Bibar
Köszi a drukkot!Végre rólad is hallani!Mi tavaly újítottuk fel a kis lakásunkat,4 hónapig tartott(50nm!).Volt bosszankodás dögivel!De majd kárpótol ha kész van és legalább gyönyörű gyerekszobába érkezik majd a picur :)Na meg házba :lol:

Naposoldal
Hát remélem nem csak én élveztem :lol:
Van előnye is ennek a gyönyörű időnek sokkal jobb kedve van az embernek!
Na Lányok én megyek mert párom már rám szólt,hogy ő is szeretne a gép elé ülni :evil:
Mindenkinek jó pihenést,jó szórakozást az estére.Holnap jövök :lol:
gabicsibe

Szia Lusy!
Üdv. közöttünk. :) Remélem jól érzed majd magad minálunk és hamarosan Te is a babázók táborát fogod gyarapítani, ahogyan remélhetőleg mi is...

Naposoldal, Gabicsibe!
Jó hallani rólatok. Micsoda nagyalvók lettetek! :lol: Ez jó jel, azt mondják sok kismami aluszékonyabb, mint amúgy szokott lenni. Nálam sajnos nincsenek ilyen jelek, de azért bízom benne, hogy én a nem aluszékony kismamik táborába tartozom. :) Amúgy nem nagyon érzek semmit, mostanában a hasam sem puffad (hozzászoktam a progesteronhoz?), csak néha fájdul meg egy kicsit a hasam, mintha meg akarna jönni. JA és ma a petefészkeim környékén éreztem valamit. REmélem nincs semmi gáz azon a környéken. Nem tudom Ti lányok hogy vagytok vele, de igyekszem inkább nem foglalkozni magammal, mert különben megbolondulnék. Gondolkodtam azon, hogy jövő héten bemenjek-e dolgozni, de a lustaság győzött... :wink: Még egyenlőre elvannak a kollegák nélkülem.
Ma csináltam körözöttet. Úgy döntöttem az édes túróból elég, most jöjjön ez.
Gabi! A combszuri nem fáj jobban, mint a popsi?

Baby!
Túróspalacsinta! Tényleg... Kérek! Küldheted! :)
Amúgy én is úgy vagyok, mint Te, ahogy haladtam előre a dolgokkal, mindig újabb és újabb kérdések merültek fel és mindig újabb és újabb dolgok miatt kezdtem aggodalmaskodni. Lesz-e elég petike, megtermékenyülnek-e, kibírják-e a beültetésig, most pedig: megtapadnak-e. Eddig minden szépen ment (nálad is) nagyon remélem, hogy élni akarnak a kicsik és már megis tapadtak, vagy ma tapadnak meg...
Köszi a drukkot!

Süni!
Ne félj a popsis szuritól. Nálunk sem adja be a kispapa, ezért kell a sógornőjelölt... De látod, Gabicsibe milyen ügyes. Neked is menni fog!

Bibar!
Bárcsak bejönne amit mondasz, és beindíthatnánk a babaesőt. Mindhárman nagyon szívesen vállaljuk ezt a feladatot!

Juci!
Jó szórakozást a színházhoz!

Puszi
Gica
gica1

Szia Gica!

Ismerem az aggodalmaidat, sokszor átéltem, és tudom, kevés nehezebb van ennél az időszaknál.
Az ember hiába nem akar jeleket keresni, mivel a testében él, nem tud elvonatkoztatni.
Mindenesetre, a" mindjárt megjön " érzés nem jelent semmit.
Sok kismamitól hallottuk már, hogy ezt érezték, és végül mégsem jött meg. Még a megállapított terhesség során is előfordul az első hetekben, hónapokban.
Egyébként pedig ez még annyira korai szakasza a terhességnek, hogy nemigen lehet annak még jele. Se álmosság, se hányinger, se más. Legalábbis elég ritka szerintem.
Az álmosság is inkább a gyógyszerektől lehet.
Szóval ne add ám át magad az ijedelemnek, mikor érzed a hasad.
Egyszerűen lazíts, pihenj, vagy sétálj kicsit.
És lehet magneB6-ot szedni, biztos mondta kedves közös orvosunk.
naposoldal

Lányok én még csak kezdeni fogom a lomikot de, még nem döntötük el a páromal, melyik intézetnél maradunk :oops: :roll: :( :wink: :?: :?:

lusy

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek szép hétvégéje van! Olyan jó olvasni most Titeket, veletek együtt izgulhatok, hogy mi lesz a közelgő eredmény hirdetéseken. Velem most nem történik semmi, ezért nics mit írnom magamról, de annyi sok jó hír jött mostanában, hogy így kicsit beleélhetem magam a Ti helyetekbe. Most Belőletek merítek erőt.

Mindenkinek további jó hétvégét és vigyázzatok magatokra.
sharon

Sziasztok lányok!
Én is vagyok, csak az öcsikém annyira örül a netnek, hogy alíg akar felállni a gép mellől...Én pedig itt eszem a fülét, hogy egy kicsit engedjen ide... :lol: :lol:

Gaby!
Palacsintát én is kérek, de ha lehet lekvárosat!Nincs ellenemre a túrós sem, ha csak az van! :roll: :lol:

Lusy!
Üdv köztünk! Ahogy Bibar is írta, lehet küldeni az adatokat, és a következő táblicskuban Te is benne leszel!!!

Bibar!
Nem irigyellek!!!De nemsokára pihenhetsz Te is otthon!!!! És csodaszép lakásba jön manócska!!! :wink: :lol:

Egy kérdés!Ért valaki a táblaszerkesztéshez???Mert mi lesz, ha én egyszer(ki tudja mikor) elhagyom az oldalt???? :wink: :lol: Ki veszi át?? :roll: :lol:
Remélem akad jelentkező, vagy néha visszajárok, és teszek föl... :lol: :lol:

Juci!
Jó szórakozást!!!Már biztos ott vagytok! Tényleg, mit is nézte(te)k?

Lányok!
Transzfer után én is olyan álmos voltam, már kezdtem megijjedni, hogy ez kóros!De a hormonok játszanak velünk!És nagyon rossz volt visszaszokni a dolgos hétköznapokba...

Na, megyek, engedem a főnököt a géphez...Lehet még benézek!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Én vagyok az első?! Még mindenki alszik, vagy épp reggeliztek:)
Kriszti,
miért, el akarsz hagyni minket? Még van palacsinta és lekváros is van, küldöm:)
Holnap megyek a BMC-be, már nagyon várom:)
Jó hétvégét:)
Naposoldal,
bocsika, ha túl sokat kérdezek:) Kicsit kíváncsi vagyok és igen mindent szernék előre tudni,nem nagyon szeretem a meglepiket. Bár a kellemest azt igen:)
Minden jót:)
Gica,
na, finom volt a palacsinta, amit küldtem:)? Még van, kérsz?
Jól vagytok? Neked nemsokára kiderül! Akkorra már mind a hárman fogjátok tudni,amikor nekem a leszívás lesz:) Tök jó, majd szorítok nagyon:)
baby.81

Szép napot mindenkinek lányok :wink:
Egyenlőre most gyüjtögetjük a páromal, a pénzt a lombikra. :D
Áprilisra már meg lesz a lombikra a mani 8) :wink:

lusy

Szép napot mindenkinek lányok :wink:
Egyenlőre most gyüjtögetjük a páromal, a pénzt a lombikra. :D
Áprilisra már meg lesz a lombikra a mani 8) :wink:

lusy

Sziasztok!

Úgy látom, hogy még mindenki pihizik!

Lusy,
ez lesz az első lombik?
Melyik intézetbe jártatok eddig, vagy csak a BMC-be kezdtetek? Lehet nem figyeltem, de már írtad?!
Meg van már minden vizsgálat?!
baby.81

baby.81 szia :wink:

Mi már a páromal túl vagyunk a medőségi kivizsgáláson :wink:
Mi a Nyírőbe csináltatuk meg a vizsgálatainkat :o
Igen a medőségi vizsgálat, meg van :P

lusy

Baby:
Én épp dolgoztam, azért nem jelentkeztem. Drukkolok neked holnapra!

Lányok!
Engem érdekelne valami azért a lombikkal kapcsolatban:
Ha jól hallottam adják ezt a Decapeptylt, ami leállítja a petepészek-működést. Igaz ez? És ha igen, akkor ez az eljárás nem teszi tönkre a petefészket? Olyan hihetetlen számomra ez az egész, mert az én petefészkem amúgy is alig működik rendesen, és ha leállítják utána tuti újra működni fog? Nem ám aztán soha többet be sem indul? Tudom utána jön a Puregon + Merional...meg ilyenek, de tuti beindul minden rendesen?
Ja, és mindenféle mellékhatás is érdekelne!
Még nem mondom, hogy lombikra megyünk, de sosem lehet tudni, ezért addigra teljesen fel szeretnék készülni mindenre! Köszi előre is a válaszokat!
Vendég

estrella szia!

Hogy vagy :?: :?: :?: :P

lusy

Kriszti
hát én nem vállalkoznék a táblázatra,te olyan ügyin csinálod :D :D

Estrella
hát érdekes kérdés,a választ persze nem tudom :cry: de én már átestem 2 decapeptyles kurán,és mind a kétszer utánna kb 25 petesejtem érett,remélem nem fogy ki még jó sokáig :D de reméljük neked nem lesz szükséged lombikra :lol:

Napsoldal
hát mi sem fogjuk befejezni,1 szoba még hátra marad,de már nem akarok még egy hónapot várni a beültetéssel :?

Gabicsibe
remélem ugy lesz és érkezik a szép uj házba :D de elöbb most te fogsz egy szépet produkálni :D :D

bibar

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha elfogyna a Decapeptylem, akkor lehet venni darabonként is? Azt akkor is kell szúrni ugye, amikor elkezdem a másik kettőt? Addig míg meg nem lesz a leszívás?! Vagy esetleg valakinek van kimaradt és már nem kell neki?
Köszike:)
Estrella,
köszi a drukkot:) Igen, jól hallottad a Decapeptyl leállítja a saját hormontermelésed, hogy ne zavarjon be, reméljük utánna visszaáll minden. :) De neked nem lesz szükséged lombikra, mert sikerülni fog az inszemináció,majd meglátod:)
baby.81

Sziasztok!
Bibar, mi nyáron újítottuk fel a házat. Illetve csak szigeteltettük, pucoltattuk, felkészülve a gázáremelésre :) Mire minden kész lett, kitaláltuk a férjemmel, hogy pár év múlva a tetőteret kellene megcsinálni. Szóval igaz a mondás, hogy ha valaki családi házba költözik, ott mindig lesz munka :) De persze mi ezt nem bánjuk.

Estrella, hát igen. Elég ijesztő ezeknek a hormonoknak a hatása. Én is pont tegnap gondoltam bele és ecseteltem a páromnak. De bízom benne, hogy utána is minden jól fog működni.
A mellékhatásokról annyit, hogy én a Decapeptyl mellett rossz közérzetet és émelygést tapasztaltam az első pár nap után. Most már szinte semmit.
süni76

Sziasztok !

Bibar,
nálunk is egy szoba maradt befejezetlen, amit a gyerekszobának szánunk.
Tulajdonképpen nem is baj, mert nem akartam elkapkodni a színeket, meg satöbbi, és a többit már elég sietve csináltuk, hogy készen legyünk karácsony előtt.
Szóval jól van ez így nagyon.

Estrella,
a kérdéseid teljesen jogosak, ha még -ne adj isten- aktuális lesz, szerintem tedd föl őket az orvosodnak.
Nekem is eszembe szokott jutni, hogy csak remélhetjük, minden rendben lesz velünk a kezelések ellenére.
Mindenesetre nem tehetünk mást, mint bízunk az orvosainkban, és abban, hogy minden a legjobban alakul majd :wink:
Én a decapeptylnek nem éreztem semmilyen mellékhatását, és tulajdonképpen a merional, puregon is csak feszültté, ingerültté tett alkalmanként.

Ami nekem még előfordult idáig minden alkalommal, az a progszteron miatti ájulásközeli állapot, de az is inkább csak olyankor, mikor hirtelen fölkelek ( mondjuk éjszaka pisilni ).
Ha utána gyorsan vízszintesbe kerülök, akkor elmúlik.
Már megszoktam, nem ilyedek meg.
Ez nekem már az inszemek után is volt, tehát elég volt hozzá az utro.
Volt már ilyen valakinek? Mert idáig nem hallottam mástól.
Igaz, hogy egyébként is ájulós típus vagyok.
naposoldal

Sziasztok!

A Diótörő és egérkirályt néztük a fehérvári Vörösmarty színházban.
Most láttam ha jól számolom hetedszer, szóval nekem tetszik :lol:
26-án megyünk a Hair-re, azt is szeretem. Párom miatt főleg a zenés darabok jönnek számításba, de azért próbálkozunk prózával is.

Lassan egy hete szúrom már a Decapeptyl-t és időnként elég fáradt vagyok tőle és még ma délután is hányingerem volt :cry:

Kellene még egy kicsit dolgoznom, de nem sok kedvem van hozzá :roll:

Puszi Mindenkinek!

+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
jucicuki

Jucicuki,
ne bánkódj, nemsokára a jelenlegi hányingerednek köszönhetően, jön a hőn áhított :?: hányinger!

Én is színházkedvelő vagyok, de alighanem nincs olyan darab, amit hétszer láttam volna :shock:

Szeretem a prózaiakat is, de legjobban a zenések dobnak fel.
Éljenek a musicalek!

Gica,
ma még nem is írtál! Mizujs? Remélem minden ok!

Gabicsibe,
remélem kipihented a kirándulás fáradalmait :D
naposoldal

Baby!

Igen, a decapeptylt végig szúrni kell, és azt hiszem, lehet kisebb kiszerelésben is kapni.
De, hogy darabonként lehet-e, nem tudom, nekem még nem volt szükség rá.
Akkor holnap mész, ugye?
Jelentkezz ám, ha végeztél!
A munkádat hogy oldod meg?
Betegszabin vagy már, vagy tervezed, hogy otthon maradsz?
naposoldal

Sziasztok Mindenkinek!

Már régen nem írtam, de most végigolvastalak benneteket és megjött a kedvem hozzá. Mi most nagy várakozásban vagyunk. Jövő héten hétfőn (január 22.) kezdem a decapeptylt, már jól be van hűtve a szalámi mellett :mrgreen: Engem a férjem fog szúrni, habár soha nem csinált még ilyet, azért bízunk benne, hogy nem tesz bennem nagy kárt. Ő teljes gőzzel nyomja a C és E vitamint, és pénteken, élénk tiltakozásom ellenére még vett egy adag Macavibét is, na majd meglátjuk... ő hisz benne, ez a lényeg :D

Én már alig várom, hogy elkezdhessük a stimulációt (február 5.) annyira nehezen megy a munka is, mindig csak ez jár a fejemben. Mivel azt hittem januárban kezdjük a stimut, még inkább nehezemre esik tényleg dolgozni, de a jövő hét már egy kis megnyugvás lesz, ha túl leszek az első szurikon.

Olyan jó olvasni, hogy vannak, akik - Gica, Gabicsibe, Naposoldal - már a végeredményre várnak. Én is nagyon izgulok értetek és szorítok!!!!

Most szombaton mi is színházba megyünk. :twisted: Úgy látszik a bébiprojekt ezt hozza ki az emberből. Most hétvégén pedig háznézőben voltunk, mert mi meg idén akarunk házat venni első saját otthonunkat, hogy mire jönnek az ikrek (legyünk optimisták) addigra legyen szép új babaszoba.

Na mindenkinek szép hetet és majd jelentkezek, ha már én is rosszul leszek a szuriktól:)
gombahölgy

Sziasztok lányok!

Sokat dolgozom,csak ritkán tudok benézni,de nyomon követem az eseményeket és szorítok nektek!!!!!Naposoldal,Gica,Gabicsibe,mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok puszi mindenkinek
lukrécia

Sziasztok!

Krisz, hű de szemfüles vagy, valóban nekem februárban lesz a 30. szülinapom! Nem semmi csaj vagy!! :lol:

Baby81, a Decát lehet darabonként is kapni. Nekem volt, hogy csak 1 darabbal volt kevesebb és így egyet írt fel nekem a doki.

Estrella, én azt hiszem sejtem ki lehetsz, fekete pulóverben voltál? Én fehér garbóban és szoknyában. Általában szoknyába megyek, az UH-ra való totyogás így nem olyan ciki.
A Decás felvetésed teljesen jogos. Remélem nem ijesztelek meg ha leírom:júlisuban nálam is a hosszú protokoll indult Dekás leállítással. Hát nálam utána nem sikerült beindítani a tüszőket. Nekem csak 1 petefészkem van, az FSH hormonom elég magas és bizony nem sikerült életet lehelni bele. Bár nekem endóm van és cisztám is volt, így én tényleg egy speciálisan nehéz csajszi vagyok. Aztán legközelebb a rövid protokollal 5 petesejtet is sikerült nyerni. Úgyhogy nálam ez jött be. Nálad mi a probléma? Mert írtad, hogy nehéz a stimu nálad is. Jaj, remélem most azért nem lettél ideges, mondom és nagyon nehéz eset vagyok!!
Holnap jössz? Mert én megyek. Barna hajam van és copfban lesz a fejem tetején pálmafaként. :lol: Ja, és tuti szoknya lesz rajtam.
Ismertető jeleim: szőke bögyös maca vagyok, hosszú combokkal..na, jó ez csak vicc volt!! :P pont az ellentéte!!

Naposoldal és többiek akik otthon pihiztek. Én kipakoltam minden fiókot és kimostam őket, szóval olyan mostoha dolgokat csináltam meg otthon amire amúgy totál nincs időm. Ja, és ajánlom a 24 c. sorozatot, 6 dvd lemezből áll egy rész, szuper jó!! Ismeritek?
vicuska1977

Sziasztok Lányok!

Tegnap kicsit kidőltem a sorból lelkileg (sírás, elkeseredés), mára viszont igyekeztem magam összeszedni, úgy, ahogy sikerült is...

Naposoldal!
Remélem jól vagy! Már nemsokára megtudjuk az előzetes eredményeket!
Ájulásaim nekem nincsenek én inkább izzadékonnyá váltam :roll: . Remélem ez is csak egy mellékhatás, és nem a klimax kezdete... :lol:

Baby!
A decapeptyl 7 és 28 darabos kiszerelésben kapható, de nekem plussz 1 darabra volt szükségem a stimu végén. Ezt az 1 darabot felírta W. doki és mondta, hogy a János kórház területén lévő patikában ki tudom váltani, úgyhogy ott vettem meg. Szóval ne aggódj nem kell egy nagy pakkal venned, ha esetleg pár darabra lesz szükséged.
Mi újság volt ma? Remélem este már a Merionál is jöhet! Itt a várva várt stimu ideje! :)

Lukrécia!
Köszi a babatapikat! Ránk fér! :)

Puszi
Gica
gica1

Hé, hé!
Kedves Sosrstársam, Gica!
Nem ám itten az elkeseredés, meg sírás!
Tudom, hogy nehéz, de erős csaj vagy, és kibírod!
Ami nem tör össze, az megerősít!
Mondjak még okosakat, vagy inkább mosolyogsz :evil: :!: :?: :?:
Na jó, megkíméllek :wink:

Helyette álljon itt kedvenc néhány sorom:

"Mert mindig kell mi nagyobb legyen,
Mi átrepít az üveghegyen,
S mesés csillagos éjeken,
Végigvezet e képeken,
S elárulja, mi az,
Mi átemel ez életen."

Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naposoldal

Naposoldal!

Köszi a támogatást! Már mosolygósabb vagyok, de tényleg... Egy-két kóbor könnycsepp azért még belefér, nem? :wink:

Puszi
gica1

mindenkinek szép Kép -ot!

Gica
Nekem ma van a síros napom!Remélem a hormonok viccelődnek velünk.Azt hiszem az sem jó ha az ember itthon marad!
Én egy kicsit elkeseredtem,mert hol az egyik oldalon,hol a másikon szúrkál a hasam,ha sokat ülök akkor meg az alhasam fáj egy kicsit tompán.Egyből az jutott az eszembe biztos nem babáim lettek hanem cisztám.Úgy hogy ma kicsit pesszimista napom van,de kibőgőm magam aztán remélem vissza nyerem az optimizmusomat!
Neked már nem kell sokat várnod,hogy hallhasd az örömhírt!tudod?!csütörtökig féllábon is kibírod :)

Kriszti
Hová készülsz?A babás topickba? :lol:
Csak akkor vesszük át a táblázat szerkesztését :lol:
gabicsibe

Gabicsibe!

Remélem hamar átmegy rajtad a szomorú hangulat, és újra a régi, optimista Gabicsibévé válsz! :) Tényleg, lehet, hogy a hormonok játszanak velünk? A cisztákat azonnal elfelejteni, csúnya rossz gondolat :!:
Javaslom meríts erőt Naposoldal kedves üzenetéből!

Amúgy a hasam nekem is olyan összevissza: van amikor ég, van amikor görcsöl, hol középen, hol egyik oldalt, hol a másik oldalt a petefészkeim környékén. :roll: Én sem tudom mire vélni, de úgy látom, ahogy visszaolvasgattam a fórumot, hogy sokan így voltak vele...

Szóval semmi szomorúság, kitarktás, és meglesz az eredménye! :)

Puszi
Gica
gica1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?