Szia Lusy!
Üdv. közöttünk.
Remélem jól érzed majd magad minálunk és hamarosan Te is a babázók táborát fogod gyarapítani, ahogyan remélhetőleg mi is...
Naposoldal, Gabicsibe!
Jó hallani rólatok. Micsoda nagyalvók lettetek!
Ez jó jel, azt mondják sok kismami aluszékonyabb, mint amúgy szokott lenni. Nálam sajnos nincsenek ilyen jelek, de azért bízom benne, hogy én a nem aluszékony kismamik táborába tartozom.
Amúgy nem nagyon érzek semmit, mostanában a hasam sem puffad (hozzászoktam a progesteronhoz?), csak néha fájdul meg egy kicsit a hasam, mintha meg akarna jönni. JA és ma a petefészkeim környékén éreztem valamit. REmélem nincs semmi gáz azon a környéken. Nem tudom Ti lányok hogy vagytok vele, de igyekszem inkább nem foglalkozni magammal, mert különben megbolondulnék. Gondolkodtam azon, hogy jövő héten bemenjek-e dolgozni, de a lustaság győzött...
Még egyenlőre elvannak a kollegák nélkülem.
Ma csináltam körözöttet. Úgy döntöttem az édes túróból elég, most jöjjön ez.
Gabi! A combszuri nem fáj jobban, mint a popsi?
Baby!
Túróspalacsinta! Tényleg... Kérek! Küldheted!
Amúgy én is úgy vagyok, mint Te, ahogy haladtam előre a dolgokkal, mindig újabb és újabb kérdések merültek fel és mindig újabb és újabb dolgok miatt kezdtem aggodalmaskodni. Lesz-e elég petike, megtermékenyülnek-e, kibírják-e a beültetésig, most pedig: megtapadnak-e. Eddig minden szépen ment (nálad is) nagyon remélem, hogy élni akarnak a kicsik és már megis tapadtak, vagy ma tapadnak meg...
Köszi a drukkot!
Süni!
Ne félj a popsis szuritól. Nálunk sem adja be a kispapa, ezért kell a sógornőjelölt... De látod, Gabicsibe milyen ügyes. Neked is menni fog!
Bibar!
Bárcsak bejönne amit mondasz, és beindíthatnánk a babaesőt. Mindhárman nagyon szívesen vállaljuk ezt a feladatot!
Juci!
Jó szórakozást a színházhoz!
Puszi
Gica