Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gabi!

Én is legkésőbb jövő héten szeretnék szülni! :lol:
Akkor talizunk!
Bár én azt se bánnám, ha már ott lennék!

Üdv: Kati
micomaci

Micomaci!

Nagyon szépen köszönöm a választ, de sajnos a 4. kerületi rendelő nekem nagyon messze van otthonról is, meg a munkahelyemről is. :(

Esetleg Hunka Rezsőről tudtok valamit mondani? Azt tudom, hogy a Moszkva téren rendel, de véleményeket nem nagyon hallottam róla...

Mindenkinek jó babázást!
rikakoma

Micómaci!
Előre is köszönöm a segítséget dr. Víghgel kapcsolatban
Dóri
dóri797

Kedves Mindenki!

Most kaptam a NAGY HÍRT, hogy Simigabi/Gabi TOMI nevű kisfia ma délelött 9:20 perckor, 3980grammal, 57 cm-re MEGSZÜLETETT!
Mindketten jól vannak!

Ezúton (is) gratulálok nekik, jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok Nekik!

micomaci

Szia Dóri!

Érdeklődtem Víghről, de mivel akikkel találkoztam nem hozzá járnak (ők is csak másodkézből ismerik) nem kaptam semmi használható infót.

Bocsi

micomaci

Sziasztok!

Dóri! Én csak ajánlani tudom Hunka doktort. Mindkét fiamat nála szültem, mi nagyon elégedettek voltunk vele. Ajánlásomra már a barátnőmnek is ő az orvosa, és nála fog szülni 3-4 héten belül. De ugye nem vagyunk egyformák, " Kinek a pap, kinek a papné" :)

Szép hétvégét Mindenkinek :)
orsi75

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:23-kor.
Vendég

Szia Gabi!

Bocs, hogy csak most reagálok, de nálunk hihetetlenül összejöttek a dolgok. Megszületett a lányom (tündéri), apukám kórházba került, a férjemet autóbaleset érte (az autó totálkár-neki "enyhébb" sérülések), a főiskolám......nem is sorolom.

Jana nagyon édes, éjszaka egyben alszik 5órákat, délelöttönként viszont ébren van, délután sokat sétálunk, jól elvagyunk.

Ti hogy vagytok? Tomi jól van? Hogy bírsz a két kissráccal? Peti mit szól Tomihoz?

Puszi

micomaci

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:21-kor.
Vendég

Sziasztok!

2006,12,02-re vagyok kiírva de a dokim mondta, hogy nov 30-án bezárják a korházat szülészetet, és a pesti részleg még nincs kész :cry: .
Így úgy néz ki a Szent Imrébe kell menni. Ki mit tuid arról a korházról?

Jók legyetek
Manó2
dorka2

Manó2 nekem azt mondták, hogy ilyen esetben még felveszik a kismamákat, de csak azokat, akiknek dokijuk van.

Amúgy a Szent Imre nagyon jó hely! :D Sok ismerősöm szült ott, én is voltam látogatóban a BHK elbújhat mellette.

Ne izgulj!
andes

Sziasztok!
Én a 23. héten járok, így csak februárban fogok szülni (remélem nem előbb!!!) és csak itt olvasom Tőletek, hogy a BHK szülészete hamarosan elköltözik :shock: !
Ezek szerint én már a pesti részlegre kerülök? Tudtok arról valamit? Ki is bővítik, vagy csak átkerül oda mindenki? (Nem mindegy). Így is nagyon sokat tanakodtam a kórházválasztáson, ráadásul a rendes dokim el sem tud vállalni mert gerincműtétje volt így "átad" Hunka dr-nak, vele még nem is találkoztam... szóval eléggé ledöbbentem, hogy most, hogy letisztult nálam a kép kórház és szülész ügyben kiderül, hogy a szülészet megszűnik...

Egyébként a másik alternatíva nálam a Szent Imre volt, a terhesség legelején voltam ott vizsgálatokon mert mellette lakom. Tapasztalatok: tényleg nagyon szuper, jól felszerelt, "divatos", a személyzet is kedves stb, de pl a védőnőm is megerősítette, hogy ott meg annyi szülés van, hogy akaratukon kívül is "nagyüzemmé" váltak, sokszor nincs hely a szülőszobán! sorban kell állni pl hogy megkapd a babádat mert egyszerűen nem jut elég nővér/idő rájuk... Szerintem ez is elgondolkodtató.

Lilla
kislilla

Szia Gabi!

Annyira édesek a fiaid! Hasonlítanak egymásra? Hol szereztétek a tigrises cuccot? Janát is beöltöztetném valami ariba.

Mi nagyon jól vagyunk, Jana nagyon jó kislány. Szerintem nagyon szerencsés vagyok, mert eszik (már 4700gramm+59centi)-alszik és amikor ébren van édesen elfigyelget, gagyarászik legújabban, és olyan édesen mosolyog!
Imádok az anyukája lenni!:))
Nálunk hasfájás nincs (bár nagyon odafigyelek mit eszek, mert adok anyatejet egy 5hetes kisfiúnak) de azért esténként van egy kis hisztink fürdetés után.

Szerencsére most már mindenki jól van, készülünk a keresztelőre, szombaton lesz!

Millió puszi

micomaci

Sziasztok!

A BH-ról annyit tudok, hogy dec. 1-től már nem vesznek fel senkit. Ez a kevésbé rossz hír.
A legrosszabb hír az - annak, jövőre szül, hogy egy új rendeleten dolgoznak, amely szerint nem lehet összevissza válogatni a kórházak között, hanem a területileg illetékesbe kell menni. Ha jól emlékszem, így körzeten belül 3 hely közül lehet majd választani. Ha mégis körzeten kívül megy valaki, akkor nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
A jó hír viszont, hogy a Róbert Károly körúti HK-ban lesz Európa legjobban felszerelt szülészete.

Jók legyetek.

Üdv: Linamina
linamina

Sziasztok,

Linamina: ezek szerint ennyit a szabad orvos valasztasrol??? Ennek annyira nem orulok. Miert kell nekem a masodik gyerekemet egy masik dokinal szulom??

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Sziasztok!

Ja, szabad korlátozott keretek között orvost választani.

Üdv:
Linamina
linamina

Sziasztok,

régen jártam errefelé. Tényleg csak a területileg illetékes kórházban lehet szülni? De hát én már négy hónapja a Kiss Attilához járok, és a BHK-ban volt eddig minden vizsgálat.

Ezek szerint nemcsak, hogy nem szülhetek a Kiss Attilánál hanem még a kórházból is kipenderítenek, és mehetek Vácra szülni? Direkt ezért mentem magánorvoshoz, hogy ott és annál szülhessek akinél akarok.

Remélem ezt még kiskapukkal meg lehet oldani mert én áprilisra vagyok kiírva. Szerdán megyek a dokihoz, remélem nem keserít el.

Hajni
beha

Sziasztok, Tami vagyok, olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy valaki nem tud-e otthoni bedolgozásos munkát, olyat ami nem csak egy átverés?????

Kép
tami2900

Sziasztok!

':roll:' Én is a BHK szeretnék 2007 februárban szülni, de nem tudom mibe kerülhet a korházi befekvés? Van akinek van tapasztalata erről?

Amugy 2003-ban is itt született meg az első gyeköcöm
Kép
Lili Hanna.

Dr Kiss Attila segített ( legnagyobb megelégedésemre ) akkor és remélem most is Ő fog. Nagyon meg voltam elégedve vele.

Hajni
s hajni

Sziasztok,

tegnap voltam a Kiss Attila doktor úrnál, sajnos nem tudott érdemben semmit mondani, Ők se tudnak egyenlőre semmit, hiszen még nem nem döntöttek ezügyben.

Annyit mondot, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a kismamái nála szülhessenek de csak törvényes kereteken belül.

Egyenlőre ebben a témában még mindenki csak pletyka szinten beszél, de mostanában sajnos elég sok pletyka lett valóság.:(

Üdv: Hajni
beha

Sziasztok.

Beha: csak nem??? Gratulálok!! :lol: Amúgy hogy vagytok? Mi van egyeskével?

Macsek: én mind a 3-at más dokinál szültem... És nem biztos, hogy a negyediket nem egy negyediknél szülném. Lehet, hogy még nem találtam meg a számomra ideális nőgyógyászt??? :roll:

Linamina: veletek mi újság?

Üdv, Hello
hello

Sziasztok!

Hello:Köszönöm szépen, nem lóghatok ki én sem a sorból, én is gratulálok a kislányodhoz.

Én is másik dokinál szülök, de nem a szabad orvosválasztás korlátozása miatt, hanem mert a régi dokim, elment Magyarországról, de szerencsére az újjal is nagyon elégedett vagyok. És én szeretném nála megszülni a kistesót, és abban a kórházban amelyikben és akarom....... :?:
beha

Macsek, eszembe jutott még valami: végülis nem az volt nálad, hogy a Kiss Attila pont szabin volt, és ezért Te végülis nem is nála szültél? Nekem valami ilyesmi rémlik... de javíts ki, ha tévedek. A szabad orvosválasztás egyébként úgy tűnik megmarad, csak jövőre már hivatalosan is fizetned kell érte...
hello

Szasziká!

Lenne egy kérdésem, ahhoz aki a honvédba szült, és is ott fogok, már végleges, mint már írtam.

Mit tudtok milyen hivatalos iratokat kell vinni a korházba, mert valahol olvastam 300 napnál nem régebbi anyakonyvi kivonatot kell vinni, igazolva a férj létét.

Valamint érdeklődnék a papirokat születési anyakönyvi kivonatot, taj kártyát a (a gyerek papírjait) ott adják mindent oda, vagy rohangálni kell utána?

Kérnék választ sürgősen, mert vasárnap kell menni a korházba.

Köszi
Dorka2[url][/url]
dorka2

Szia Dorka2,

az első kérdésedre én sajna nem tudok válaszolni, mert aki a XII. kerületben kötött házasságot (pl. én), annak egyáltalán nem kellett házassági anyakönyvi kivonatot vinni a kh-ba (minthogy a születésit is a PMH-ban állítják ki, és ott úgyis megvan).

A babának miután megszületett kitöltöd a papírokat és a kórház továbbítja a PMH-ba, így elvileg a távozáskor meg is kapod a születési anyakönyvi kivonatát és a lakcímkártyáját (ha elkészül az alatt a 4-5 nap alatt, amíg bent vagy). Ha nem, később mehetsz érte személyesen a PMH-ba. TAJ-kártya igénylést is elküldik helyetted az OEP-hez, de az csak kb. 1 hónap múlva lesz kész, akkor postázza az OEP a lakcímedre, vagy amit beírsz címet. Hamarabb is megkaphatod ha nagyon akarod, de akkor személyesen kell bemenned a Teve u.-ba intézni (én így csináltam, az sem volt vészes, az újszülött TAJ-kártyákhoz külön ablak van, így nem kell órákig sorban állni).

Kellemes szülést kívánok!

Üdv, Hello
hello

Szia dorka2,

Nekem vinni kellett valóban a házassági anyakönyvi kivonatot, ezt ingyen kértem meg ugyanott, ahol a házasságot kötöttük.

A többi nálam is ugyanúgy történt mint hello-nál, csak én postán kaptam meg a TAJ kártyát.

Üdv: Hajni
beha

Hello, jól emlékezel, végülis nem a Kiss Attilánál szültem, hanem az új fődokinál. Nekem nagyon bejött, mert nem hagyta, hogy elhagyjam magam. Mint egy katona, kiparancsolta belőlem a gyereket. :)
Egyébként, miért gondolod, hogy még nem találtad meg az ideális nődokit?
Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Sokat írtok a költözködésről, még többet hallomásból. Úgy tudom, hogy dec. 4-20 között pakol át a kórház Pestre. ( Akkor majd hogy hívjuk őket?) Nem lesz leállás, tehát a Szent Imréről szóló hírek sem állnak. Pontosat mindenkinek az orvosától kell érdeklődnie.
zambozs

Macsek, ezt hosszú lenne itt kifejteni. Talán majd egyszer, személyesen.

Hello
hello

Sziasztok!

Mi jól vagyunk. Bálint holnap kapja a 4 hós oltását, Máté pedig gézengúz, mint mindig.

Üdv:

Linamina

ui.: holnap jön a Mikulás
linamina

Linamina: fotó??? Egy kép többet mond minden szónál!!!

Üdv, Hello
hello

Ja, igen, bocs. Máris. :oops:

Kép Máté

Kép Bálint
linamina

Sziasztok!

Úgy látom mindenki eltűnt. Hol vagytok? Ki mit tud az új szülészetről? Van már, vagy nincs?

Hajni

Kép
Kép
beha

Sziasztok!

Linamina: Bocs :oops: :oops: :oops: Csak most vettem észre hogy tettél fel képeket még akkor izibe... Nagyon aranyosak a fiúk!!! És te hogy bírod a gyűrődést? Én nagyon nehezen :cry: Már csak árnyéka vagyok önmagamnak.

Beha, én semmit nem tudok a kórházról. És te hogy vagy? Most végülis hova jársz dokihoz, hol fogsz szülni?

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

Üdv, Hello
hello

Hello,

én a Dr. Kiss Attilához járok, de hogy hol fogok szülni :?: Valószínülek a Központi Honvéd Kórházban, ha addig nem változnak a jogszabályok.

Jövőhéten megyek a dokihoz, remélem tud majd valami érdemlegeset mondani.

Üdv, Hajni
beha

Voltam a dokinál, a szülészet még mindig a Budaiban van, egyenlőre nem tudják, hogy mikor költöznek.

Szóval jövőhéten az UH-ra még oda megyek, aztán majd kiderül.

Üdv.: Hajni
beha

sziasztok!én most írok ide elsőre mert olvastam az aggódást az elköltözésről!elég benfentes vagyok mert ott dolgoztam a férjem katona anyósom szintén a budai honvédba dolgozik a férje is magas rangú katona de még mi sem tudunk pontosat! :( most megint új időpont van esetleg január vége!én az első fiamat is itt szültem dr.unknál és most is erre készülök mivel 33hétben járok! :D azt mondják a központi jobb lesz mert 1ágyas szobák lesznek(bár ezt nem tudom elképzelni),de az én sanda gyanum az hogy én még itt fogok szülni a budaiba akkora a hercehurca!nem tudom érdekel e valakit ,de ha bármit metudok azonnal megírom!sziasztok egy új tag:

szandra
szandra 01

Szia szandra,

engem érdekel a dolog, én a kisfiamat BHK-ban szültem, és mindennel meg voltam elégedve, de azért lenne jobb a központi mert sokkal közelebb van a lakhelyemhez. Én a 28. héten járok a pocaklakóval, de már kicsit körülményes vérvételre, és UH-ra bemenni, ezután az eredményt megszerezni. De úgy néz ki nem úszom meg, nem bánnám ha a végén CTG-re már inkább közelebb járhatnék. Majd kiderül...

Köszi, mégegyszer az infót

Hajni

Kép
Kép
beha

ma beszéltem anyóssal és most meg februárról beszélnek de sajna ez sem biztos!nekem is közelebb lenne a központi de borzasztó káosz van senki nem tud semmit még akiket közvetlen érint azok sem!beszéltem egy belgyógyászos nővérrel nekik szabira kellett menni mert valami engedély nincs meg magán az épületen ezért nem tudnak álítólag átköltözni!te melyik dokihoz jársz? feltéve ha rám tartozik! :) amint ténylegeset tudok feltétlen megírom elvileg 29-én megyek a dokihoz bár ez nem jelenti azt hogy már tud is majd valamit!még azt sem tudja hova kell mennem majd ezért is hívnom kell!szia

szandra
szandra 01

Szia szandra,

tényleg rendes vagy, hogy írod az infókat. Én a Dr. Kiss Attilához járok.
Nem tudom a részleteket, de az egész BHK költözik a Központiba nem, vagy csak a szülészet?
Minden osztály az új épületbe költözik? Pl. a gyerekosztályról még nem is tudunk semmit? Mert ha (ne történjen meg) olyan fertőzést kap el a baba (skeptokok........... nem tudom hogy kell írni mondani) akkor jó lenne ha a babát nem a tűzoltó utcai klinikára vinnék hanem mondjuk csak 1 emeletet. Szerdán megyek UH-ra majd ott is kérdezősködök.

Üdv:
Hajni

Kép
Kép
beha

Az egész korház megy mert a budaiból gerinc központ lesz!sajnos a gyerekosztályról nem tudok mert a budaiba már régen nem volt gyerekosztály!A központit meg annyira nem ismerem ,de jó kérdés ezt is megkérdezem anyóst hátha tud valamit!Azt hiszem hogy minden osztály az új épületbe költözik,most mondja a férjem hogy biztos mert a régi épületeket is folyamatosan bontják!Megpróbálom megtudakolni és ha tudok valamit egyből megírom!Te tudsz valamit arról hogy most szülhetünk e a fogadott dokinál vagy csak az ügyeletesnél ,ha nem munkaidőben akarnak megszületni a pocaklakók?Szia köszi hogy írsz:

szandra
szandra 01

Szia szandra,

én azt hittem van gyerekosztály, nekem annó még ott vették ki a madulámat úgy 28 éve :lol:. De komolyra fordítva, amikor Armand megszületett akkor azt mondták, hogy a gyerekosztályról jött fel a gyerekorvos, és vizsgálta meg a babákat.

Szerintem még megoldható, hogy a saját dokidnál szüljél, bár kérdés, hogy meddig. Ugyan én még nem kérdeztem rá de szerintem van rá mód.

Kép

Kép
beha

Igen arról én is tudok hogy volt gyerekosztály de mikor én odamentem dolgozni már nem volt!Ez kb 2004 elején lehetett!Agyerekrendelő helyén már más volt tudom én is megörültem annó hogy van de felvilágosítottak hogy már nincs!Afiamnak a vérvételt is csak azért csinálták meg mert"protekciós"voltam!:-)Én úgy tudom hogy jelenleg a központiban sincs gyerekosztály de hogy lesz e azt nem tudom!Holnap megyünk anyóshoz és megkérdezem hátha többet tud mint én!Az az igazság hogy ismereteim szerint szülhetünk saját dokinál de ha munkaidején kívül hívjuk be akkor a korháznak fizetni kell!A kismamába olvastam bár igaz hogy még nem hozták be a törvényt!Állítólag!Azt írta a kismama hogy ebből a korháznak adni kell a dokinak,ezért mi már ne adjunk nekik!Tudod mi lesz ebből?Fizetsz a korháznak meg fizetsz a dokinak tehát kétszer annyiba lesz a szülés,vagy rábízod magad az ügyeletesre!Hát ez van ezt kell szeretni!Bízom benne hogy addig nem hozzák be ezt a törvényt amíg nem szülünk meg!:-)Te ha jól emlékszem a 28 hétben vagy ugye?Minden rendben van nálatok?

szandra
szandra 01

Szia szandra,

szóval valamikor volt, de a babákat akkor ki vizsgálja, mert nekem a zárójelentést tuti, hogy gyerekorvos írta, sőt nálunk is vért és vizeletet kelett veni, és a gyerekorvos nem engedett haza minket mert Armand belázasodott.

Hát ha másként nem megoldható, megint a mi zsebünkből szedik ki a pénzt.

Köszönöm kérdésedet igen minden rendben van, de kicsit nehezebben viselem mint az első terhességet, sokkal fáradtabb vagyok, bár van is ki után rohangálnom. És te, neked már igazán nem sok van hátra, ti jól vagytok? A második baba is fiú lesz?
Én még nem tudom, szerdán megyek UH-ra reméljük megmutatja magát.

Üdv.: Hajni

Kép
Kép
beha

Szióka!Most jöttünk anyóstól és azt mondta hogy nem lesz külön gyerekosztály!Gyerekorvos van de az csak a szülészeten egy vagy kettő!Ők azért vannak hogy csak az újszülöttekkel foglalkozzanak,de ha már hazavitted sajna nincs külön gyerekosztály mi is ha olyan baja volt a Patriknak a Heim Pálba rohangáltunk!Ezt azért is tartom hülyeségnek mert ha katona vagy meg a családod is akkor ugye oda jársz mindenért,de a gyerekedet máshova kell vinned!Hát ez van!együtt érzek veled mert nekem is sokkal nehezebb mint az első bár igaz hogy azóta kétszer műtöttek egyszer méhenkívülivel egyszer meg cisztával és mind a kettő nagy hasi műtét volt!Ez a babuci lány lesz már elég korán megmutatta,de már 4D-en is voltunk kétszer és ott egyértelműen látszott!Ha megtudod megírod mi lesz a babuci?Jól látom hogy Dunakeszin laksz?Onnan tényleg nem lehet könnyű bejárni nem irigyellek!Különben megkérdezhetem hogy hány éves vagy?Nagyon becsüllek téged hogy így bírod a kicsi mellett mert én néha a Patrikot nehezen bírom és azért utánna már nem kell rohangálni!Ha nem számoltam el magam a kisfiad megy oviba szeptemberbe igaz?Köszi hogy írsz várom a válaszod:

szandra
szandra 01

Szia szandra,

most jöttem a kórházból, éjszaka 2-4-ig 2 percenként bekeményedett a hasam amit enyhe menstruációs fájdalom is kísért, azután elaludtam, reggel meg újra kezdte, felhívtam a dokit és mondta, hogy menjek be, mire beértem, keményedésnek se híre se hamva. Szerencsére minden rendben volt, és haza is engedett, de tegnap este hasmenésem volt, meg az Armandnak is, valószínüleg ez okozhatta a görcsöket, lehet hogy bekaptunk valami vírust. Mindjárt viszem őt a gyerekorvoshoz. Most már tiszta ez a gyerekorvos ügy, ez eszembe se jutott, hogy az osztálynak van gyerekorvosa.

Természetesen megírom, hogy mi a neme a pocaklakónak, de szerintem fiú. Igen Dunakeszin lakom. Idén töltöm a 31-et. Hát az én fiam egy hétördög és ráadásul duracell elemmel működik, nem könnyű de sokat segít a férjem és a nagyszülők is, sőt a dédimama is. Majd ha megszületik a pici akkor félek egy kicsit, a kettőt rendezni. Elvileg szeptemberben kellene oviba menni az Armandnak, de itt elég problémás, kevés a hely az ovikban, és igy a kistesós anyukáknak nagyon kicsi az esélye, mondjuk én nehezen szakadnék el tőle, de neki már sokkal nagyobb az igénye mint amennyit én nyújtani tudok, hát még ha megszületik a kistesó.
Patrik hány éves? Azért az jó hogy a kicsi lány lesz, én mindig egy bátyát szerettem volna de hugom lett.
Bocs, jó hosszúra nyúlt.

Hajni

Kép
Kép
beha

Te szegény jól migijedtél mi?Én álandóan stresszelek mostanában hogy kihúzzam legalább a 38-ik hétig mert iszonyatos nagy a hasam és borzasztó nehezen bírom!A Patrik már 6és fél éves nem lenne nagy baj vele csak álandóan morog:-)meg felesel!Ő az első férjemtől van aki sajna lelépett a "barátnőmmel"mikor 3éves volt a Patrik!A mostani férjem 3évvel fiatalabb mint én de nagyon aranyos a Patrikot is nagyon szereti mindenben segít akár házimunkáról van szó akár bármi másról!Remélem hogy mi már együtt maradunk mert nem szeretnék még egy férjet bár a régi sem rajtam múlt!Ezt nem értem azért mert otthon vagy nem mehet a gyerek oviba?Ez azért elég durva!Neked is könnyebb lenne kicsit ha délelött ő oviban lenne mert két pici gyerekkel nem lehet könnyű főlleg ha azt mondod duracell nyuszi!:-)Nem mondta a doki hogy pihenned kell vagy nem írt fel semmit a görcsökre?Nekem szednem kell magnéziumport mert úgy érezte a doki hogy görcsöl a méhem,hát ő az orvos!Most hogy vagy?Nincsenek megint görcseid?Várom a válaszod vígyázz magadra:

szandra
szandra 01

Meg bizony, csak az volt a ciki, hogy az első terhességnél soha semmi váratlan nem történt, ráadásul úgy indult meg magától a szülés, hogy előtte való nap indították, csak nem indult, tehát már bent feküdtem a kórházban. Az Armandnál viszont állandóan keményedtem és szedtem is a magnéziumot dögivel, de a kicsinél nem szoktam, sőt tegnap óta egyáltalán nem is keményedett be. Szerintem ne stresszelj, akkor inkább tovább marad bent a baba. Hát Patrik biztosan abban a korban van, még lesz egy pár ilyen periódusuk. Hát sajnálom, hogy ez történt veled az első férjeddel, én biztos megvertem volna mind a kettőt. De ha a mostani férjed ilyen jó, és szeretitek egymásta akkor nincs gond.
Az ovival az a helyzet, hogy ugyanannyi az óvoda mint amikor még én voltam az, csak azóta legalább 8 új lakópark épült csupa fiatalokkal akiknek most lett vagy lesz óvódáskoru a gyereke, így egy kicsit sok a gyerek. Nem baj majd meglátjuk mire lesz elég a protekcióm.

Ti is nagyon vigyázzatok magatokra. És kitartás, még azt a kis időt kibirja ott bent a bébi.

Hajni
Kép
Kép
beha

Szia Hajni!

Na, kiderült végre a babóca neme? Tegnap voltatok UH-n, ugye?

Minden jót, Hello
hello

Szióko!Bocs hogy eddig nem írtam csak nem volt időm!Hogy vagy?Nem keményedsz azóta?Én tiszta bolond vagyok teljesen beparáztattam magam hogy korábban megszülök és most álandóan azt érzem mintha fájásaim lennének meg minden!Remélem csak bebeszélem magamnak mert még minimum 4hete bentkéne maradnia a babócnak!Nem vagyok normális olvasom a neten a rémhíreket a férjem azt mondta hogy eltílt a nettől ha nem hagyom abba!:-)Voltatok uh-on?Megmutatta a picuri hogy mi van a lábikója között!Álítólag kész van a központi,de jövőhét végén valószínű többet tudok mondani mert akkor kiderül nekem is hogy hova kell mennem 29-én vizsgálatra!Jó lenne a központi mert ott minden vadi új lesz!Majd meglátjuk most már jó lenne ha kiderülne!Vigyázz magadra várom válaszod ha tudok valamit azonnal megírom!Szia:

szandra
szandra 01

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?