Szia szandra,
most jöttem a kórházból, éjszaka 2-4-ig 2 percenként bekeményedett a hasam amit enyhe menstruációs fájdalom is kísért, azután elaludtam, reggel meg újra kezdte, felhívtam a dokit és mondta, hogy menjek be, mire beértem, keményedésnek se híre se hamva. Szerencsére minden rendben volt, és haza is engedett, de tegnap este hasmenésem volt, meg az Armandnak is, valószínüleg ez okozhatta a görcsöket, lehet hogy bekaptunk valami vírust. Mindjárt viszem őt a gyerekorvoshoz. Most már tiszta ez a gyerekorvos ügy, ez eszembe se jutott, hogy az osztálynak van gyerekorvosa.
Természetesen megírom, hogy mi a neme a pocaklakónak, de szerintem fiú. Igen Dunakeszin lakom. Idén töltöm a 31-et. Hát az én fiam egy hétördög és ráadásul duracell elemmel működik, nem könnyű de sokat segít a férjem és a nagyszülők is, sőt a dédimama is. Majd ha megszületik a pici akkor félek egy kicsit, a kettőt rendezni. Elvileg szeptemberben kellene oviba menni az Armandnak, de itt elég problémás, kevés a hely az ovikban, és igy a kistesós anyukáknak nagyon kicsi az esélye, mondjuk én nehezen szakadnék el tőle, de neki már sokkal nagyobb az igénye mint amennyit én nyújtani tudok, hát még ha megszületik a kistesó.
Patrik hány éves? Azért az jó hogy a kicsi lány lesz, én mindig egy bátyát szerettem volna de hugom lett.
Bocs, jó hosszúra nyúlt.
Hajni