sziasztok cajok!
mi úgy néz ki,jól vagyunk,zórának ma eddig nem volt láza(talán tényleg a foga kínozza).most csend van,de nemsokára indulni kell összeszedni a nagyokat
szia adélmama!
jó helyre jöttél!itt mindenki szeret mindenkit
.én miskolcon születtem,éltem nagyon sokáig,férjem soproni,így 2003 elején odaköltöztünk,de a munkahely nem jött be,így kerültünk ide,bp-re.de nagyon sokat köszönhetek sopronnak(két gyereket,két igaz barátnőt-mind a ketten itt vannak,és a babanetes barátokat).már lassan egy éve lakunk itt,de a szívem visszahúz
andi
klasszak a fotók,három (hó)fehérke a kádban-a mi leosztásunk más a színekben
,míra annyira kilóg a fehérségével a többiek közül
katus
gyógyuljatok,ill ne is legyetek betegek!!!máténak jó sok foga van!zórának még csak 12,most készülnek kibújni a szemfogak.
kriszti
bár ritkán írsz,azért megkérdezem(meg,hátha más is tud válaszolni),jól emlékszem,hogy írtad már,amikor a gyerekeken kijön valami betegségféle,te aloe verát itatsz velük?!hogyan,hol lehet kapni?gondolom drága,de ha használ...a dm-ben láttam,de siettünk,nem volt időm elolvasni.köszi
eszter
te szoktál a kenyérhez olajat használni?mert most olvastam,hogy az is "lapíthatja",nekem viszont a receptek írnak bele azt is.vagy csak keveset tegyek bele?és a fokhagymás kenyeret hogyan csinálod?fokh porral,vagy olyan tubusost nyomsz bele?hülye vagyok?!!!mert bár finomak a kenyerek,de szeretnék teljesen profi lenni
.remélem jól vagytok,gondolom ma nem dolgozol,csak au-ban
esztermami
már nemsokára nálatok is "hangosabban" fog zajlani az élet
.és annyira más lesz,hogy két gyerek között kell megoszlani.de nagyon jó érzés-szerintem!!!
gabó
autó?meggyógyult teljesen?mostmár aztán vigyázni!bár ha a másik autós a hülye,akkor úgysincs mit tenni
nercsi
kopasz fotót ide!!!biztos alíz is helyes kiscsaj kopaszon is!
rik
köszi a míradicséretet,de már megnőtt a haja.akkor épp kopaszból nőtt már.nem tudom bevált-e,de mírának nagyon sok,erős haja van.a zóráé nem lesz olyan,már most látszik,de azért megadjuk az ő hajának is az esélyt
az erősödésre.andi mindig azt mondja,hogy míra haja anyáméra hasonlít(neki sok van,erős),a zóra fején már most látszik,hogy magasabban is nő a haja(remélem érthető így),mint a míráé,szecsőé,olyan mint az apáé.de hátha használ.ha mégsem,az sem baj,mert majd megnő nyárra
szép napot mindenkinek!