Új privát üzeneted érkezett!

Volt más is! :oops: :oops:
Mármint mi topikosok vagyunk misztikusak??A tali miatt én is izgulok egy kicsit! :oops: :P

KépKép

KépKép
okr

Sehol senki????????Beszúrom a görbém linkjét:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 844.13.jpg

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti

Szuper!!!!!
LH teszt,PÉ,meg más is :wink:!Ez nagyon bíztató!!!!
A görbéd is szuperül alakul!!!! :):)
Fildi Tildi lenne? :wink:
Elég gáz,amit írsz az önkormányzatról... :( Hát sajnos midnent megtehetnek :(:(...

Pusszancs!

anyapoc

Kép

Ez a kepecske kedden keszult, gondoltam kicsit dicsekszem vele :oops:

baratodildi

Hello!

Bocsi, rengeteg dolgom volt/van, edes fiam ket napot volt bolcsiben es megint bronhitisze van. :( Extra nyugos, meg en is igy egymas idegein ugralunk. :roll: :lol:
Vannak magyar barataim :D egy egesz csapattal vagyunk mar, minden napra van valami program, segitek Nekik spanyolozni, tok jol elvagyunk! :D Nagyon hianyzott mar a tarsasag most vegre megvan, az egyik lany februarra varja a babajat.

Kriszti: gratula a PE-hez, szuper gyors volt! :lol: Remelem egyszerre leszunk babasak! :lol: Taliba en is benne lennek :lol: , marciusban megyunk haza! :wink: :D

Anyapoc: a konyv szupi volt, sajna kivegeztem es most megint nincs mit olvasnom, igyekszem megszerezni az Egymasra hangolva-t is majd vagy a Csaladi osszhangzattant. Mar bevetettem a modszert Apanal is es O is nalam, megkerdeztem Tole hogy szerinte melyik az en szeretet-nyelvem erre szorosan atolelt es megsimogatta az arcomat hat majd elolvadtam a gyonyorusegtol, szoval egyertelmu azt hiszem hogy nalam a testi kontaktus a nyero! :lol: Hello, nem kell a love? :wink: Cim nelkul nehez lesz foladni!

Bali: hat igazi parasztlany voltal! :lol: Nagyon szep baba Nandi!

Monyoka: ezek rossz hirek, nagyon sajnalom de tudod es latod a PCO nehezseg de lekuzdheto!

Csajok, megint huznom kell mert le kell fektetnem a kis beteget aztan Apat kell babusgatnom, holnap megprobalok jonni bar reggel vendegeim lesznek, du. meg takaritanom kell.
Homet nem merem, elfelejtettem homerot venni, csak hetfon tudok de megbeszeltuk Papival hogy most "pihizunk" es a 12 cn-tol minden masnap akciozunk, konnyen belement, meglatjuk nem-e akar majd megeroszakolni a ket akcios nap kozott. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

BIldi: de edes! Koszi hogy foltetted! Nagyon jol latszik, mar bunyozik? HIHI, a neme nem derult meg ki?

KépKép
KépKép
tontica

Ildi
Szuper aranyos a babád!A neme?????

Anyapoc
köszike!De Fildi akart lenni! :oops: Ezek szt mellékalimpáltam :oops:

Tontica
Jobbulást kicsi fiadnak!
Vendégek,barátok :) :) :) Nagyon gyorsan olvasol! :shock:

Ada sajnos lázas lett estére.Most nem tudom,hogy a ma kezdődött orrfolyása,vagy a majd két hete adott bárányhimlő elleni oltás miatt van-e?! :o :( A himlő lappangása ideje uis 2 hét.
:wink:

KépKép

KépKép
okr

Hat meg nem tudjuk a nemet, mert az uh-n keresztbe tette a labat a kis szegyenlos. :wink: Igazabol nem is fontos, csak legyen egeszseges!

Javulast a gyerekeknek!

baratodildi

Ildi
Mi Adánál csak a 25-26 héten tudtuk meg,hogy kislány.A kisfiút megmondták 16 hetesen.De igaz,mindegy a neme,csak mi kíváncsiak vagyunk! :oops:
Te mit gondolsz?Mármint a neméről?(no már megint forszírozom :oops: )

KépKép

KépKép
okr

okr:
Szerintem fiu lesz, de ez puszta megerzes. Nem tudom miert hiszem. :oops: A multkor lanynak ereztem es az is volt. Szoval kivancsi vagyok persze, de az uh-n nem is en kerdeztem ra, hanem az uh-s noci mondta szegyenkezve, hogy elfelejtette kerdezni kutakodhat e a laba kozott... Persze a babuci nem engedte, igy hiaba akart o kutakodni. :lol:

baratodildi

Kriszta csak most olvasom...
Boldog szülinapot!

baratodildi

Ildi
Köszike :D :D

Anyapoc
Mégegyszer boldog nevednapját! Kép

Sajnos Ada láza nem múlik :( :( ,így ma elviszem orvoshoz.Felhívtam a gyerekorvosunkat,és szte nem lehet a láz oltástól,vmi más.Mondjuk az orra folyik...remélem nem influenza :x

KépKép

KépKép
okr

Okr: NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK!!!
Kép

Anyapoc: NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANUNK!!!
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti!
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok! :D
Adának jobbulást!

Ildi!
Nagyon édes a babád! :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

Krisz :!: :!:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom, miért, de úgy emlékeztem, hogy írtam nektek 2 napja, de lehet, hogy csak akartam! Már teljesen meg vagyok hülyülve! Bocsi! :roll:

Hát most is csak egy-két dologra reagálnék, mert sokmindenre nem emlékszem, ezért is bocsi! :oops:

BIldi, ez a bébi és a felvétel egy tünemény! Bár már én is láthatnám az én kincsemet az UH-on. De az még 3 hét!!! :?
Van már szülésznőjelölted? Szerinted mikor kell felkérni? Mert én arra gondoltam, hogy majd a 18. heti UH után beszélek azzal, akit kinéztem.

Az ünneplőknek sok-sok boldogságot kívánok!

Okr, Ada baba gyógyuljon meg mihamarabb!

Magunkról: Szilikém hála az égnek javulóban egészségileg, még azért mondogatja, hogy fáj a poci+a popsi, de már csak ritkán. Most már meggyógyulhatna, mert már megzakkanok. Reggel meg én ébredtem arra, hogy fáj a torkom, és szinte nem is volt hangom.
Most is kaparászik. :(
Viszont elmondhatom, hogy végre jutott egy kis időm arra, hogy a pocakbébimre is figyeljek, így ma délután megéreztem, ahogyan mocorog a hasamban, sőt, egy jót rúgott is a kezembe. Na azért nem volt olyan erőteljes, mint mondjuk egy 30. hetesnél, de én jól éreztem. Annyira jó érzés!
Csütörtökön meg voltam dokinál, Szilárdom is bejött velem. A nődokim nem vizsgált most meg, csak szívhangot hallgattunk, a gépet meg Szilkó fogta, és mondta, hogy "pici baba", vagyis hogy hallotta a kistesó szívverését. :D

Na nem fecsegek többet, és mély bocsánat attól, akinek megint nem írtam, de most ennyire telt!

Puszi mindenkinek! :wink:
Vendég

Athiz:
Szedjel jo sok C vitamint es egyel fokhagymas piritost, mielott jobban kijon a betegseg! Orulok, hogy legalabb a kis beteg gyogyul mar :lol:

Anyapoc:
Utolag is boldog nevnapot!

baratodildi

Zsóka,Gyugyi
Köszönöm!

Athiz
Sajnálom,hogy sokat betegeskedtek! :( Jobbulást!
Ez az enyhe idő sajnos kedvez a vírusoknak! :(

De jó,hogy már érzed a babádat!!!! :D :D :D az olyan szuper érzés!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
utólag is, de Boldog Szülinapot! :)

Anyapoc,
megkésve, de Boldog Névnapot neked! :)

Tlidi,
gyere elő! Én is kíváncsi lennék rád!!!
angel37

Sziasztok!

Végre valahára ideértem kicsit a gép elé :D

Junko!
Mileőbbi gyógyulást Apának.Remélhetőleg ez volt a probléma forrása.

B.ildi!
Gratulálok az AFP eredményedhez,és örülök,hogy elmúltak a rosszullétek.

Tontica!
Szorítok,hogy létrejöjjön a nagy üzlet. :D
Gyorsan kivégezted a könyvet.Azt nem írtad,hogy Apának mi a szeretet nyelve.

Bali!
Le a kalappal a brokkoli termesztés miatt.
Édi Nándi baba :D Átalussza már az éjszakát?

Athiz!
Jobbulást Szilinek és neked is :!:

Okr!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :!:
Gratulálok a vizsgához.
Ez pénzrablás,tényleg jobban jártok egy pótnagyival.kb.ugyanennyi pénzért csak adával fog foglalkozni.Persze tudom,hogy jó a gyereknek ha korabeliekkel játszhat,de ilyen áron :roll:
Pozitív LH-tesz :D :D
Adának jobbulást!

Anyapoc!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Hogy sikerült a vizsga?
Villönek nagyon jól állt a csizmád :D :D

Pár friss kép Gerdáról:
Kép Kép Kép Kép

Mennem kell mert a lányom felébredt :)

KépKép
takido

Sziasztok!

Junko!

B.ildi!

Tontica!

Bali!

Athiz!

Okr!
Gratulálok a vizsgához.
Ez pénzrablás,tényleg jobban jártok egy pótnagyival.kb.ugyanennyi pénzért csak adával fog foglalkozni.Persze tudom,hogy jó a gyereknek ha korabeliekkel játszhat,de ilyen áron :roll:
Adának jobbulást!

Anyapoc!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Hogy sikerült a vizsga?

Pár friss kép Gerdáról:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Junko!

B.ildi!

Tontica!

Bali!

Athiz!

Okr!
Gratulálok a vizsgához.
Adának jobbulást!

Anyapoc!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Hogy sikerült a vizsga?

Pár friss kép Gerdáról:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Junko!

B.ildi!

Tontica!

Bali!

Athiz!

Okr!
Gratulálok a vizsgához.
Adának jobbulást!

Anyapoc!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Hogy sikerült a vizsga?

Pár friss kép Gerdáról:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Junko!

B.ildi!

Tontica!

Bali!

Athiz!

Okr!
Gratulálok a vizsgához.
Adának jobbulást!

Anyapoc!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Hogy sikerült a vizsga?

Pár friss kép Gerdáról:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
takido

Jól bepótoltam a lemaradást :D :D
Persze nem akartam ennyiszer elküldeni :oops:

KépKép
takido

Sziasztok! :) :oops:

Először is!!!! Mindenki nagyon hiányzott nekem!

Anyapoc! Nagyon Boldog Névnapot utólag is!
Erőt kellett ám venni, hogy jöjjek! De örülök neki,hogy végülis jelentkeztem a segítségeddel.

Kriszti! Levidre mielőbb válaszolok. Most nem akarom felhozni a témát. Lehet, hogy már nem is kéne. :roll:
Adáról már régen láttam képet! Biztos nagyot nőtt. :?:

Angelkám!! Nálatok mizu van?

Zsazsóka! Megtennéd nekem elmeséled,hogy történt nálatok a csoda?!!(Lehet rövidített változat is)

Bildi! Nálad sejtem, hogy történt! :P . Asszem metforminoztál!

Tontica!:) Ti élesben vagytok? Ha igen akkor szorítok ám ezerrel!!

Junko? Nálatok mizu? Párod túl van már a dolgokon? Mikor indul a projekt?

Bali! Gratula a gyönyörű trónörököshöz! Édi nagyon!

Monyóka! Nálatok? Pco?

Kamilla? Bee?

Akiket kihagytam reklamáljanak!

Nálam endometriózis pcos-al megspékelve. Most lucrin. Ha vége asszem május környékén akkor bekeményítünk.

Puszi mindenkinek.
Vendég

Tlidi
De jó hogy írtál!!!!!!!!!!! :D Várom a mailt!

Takido
Nagyon cuki Gerda! :D

Angyalka
köszönöm!

Most ennyire futotta,mert megyünk anyósékhoz.Ada mitha már jobban lenne kop-kop-kop Kép

BALI-ÍROK SMS-t kedden!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Ksözönöm midnenkinek a névnapi köszöntéseket :)!

Tildi

Örülök,hogy végül is jelentkeztél!!!! :) Elhiszem,hogy nem olyan egyszerű rászánni magad ennyi idő után,de látom,mennyien kerestek :)!

Kriszti

Örülök,hogy Ada a jobbulás útjára lépett :).
Neked van még vizsgád? :roll:

Athiz

Jobbulást akkor neked is :).Szuper,hogy Szili jobban van :).Szívhang :),rugdosás :):).... így legalább már nyugidtabb lehetsz :).Neked volt már AFP?

Bildi

Édes a képetek :).

Takido

Nagyon édes mindegyik képen Gerda :):):) (
:lol: ).Látom,írod a szoptatási naplót Te is :).Majd a következőnél már nem :D:D:D...amúgy hogy eszik-alszik a csajod? Múltkor mesélt a nagybátyó sokmindent :).
Köszi,vizsgán túl,másikon innen :?.... de sikerültek eddig,az a lényeg....

Angel

Nálatok most mi lesz a szitu? :roll:

Junko

férjed hogyan vagyon? :)

Tontica

De kell a lóvé,csak a postai befizetést kell előkerítenem :).
Örülök,hogy tetszett a könyv és tudtad is hasznosítani :).Biztos a többi része is ilyen jó :).

Puszi mindenkinek!

anyapoc

Tlidi,
na végre! :)

Szegényem, nem túl jó hírek :( Még endo is van... sajnálom :(
A májusi bekeményítés mit jelent?

Nem tudom, menyire olvastál vissza, a többiek meg tudják, így csak nagyon röviden, két lombik és egy fagyasztott embrió beültetésem eddig nem sikerült... ennek fényében nem is vagyok vmi csúcsszuperül...

Anyapoc,
várunk... :roll:

30-án konzi, a doki valszeg hysteroscopiát és lapart fog kérni. A köv. menet a kötelező kihagyás miatt semmiképp nem lehetne márc-áprilisnál hamarabb, de lehet, hogy tovább is várunk vele júniusig...
Nem tudom, meg vagyok nyekkenve kicsit :oops: Ezért nem is igen írok... de majd csak jobb lesz.

:!: Ezúton elnézést kérek mindenkitől, akivel privát leveleztem, kicsit most felfüggesztettem azt is... bocsánat, vagy megértitek, vagy nem, remélem igen :oops: Majd jelentkezni fogok!

A francos fórumozástól viszont függő vagyok :oops: :roll:

Takido,
gratulálok Gerdához, nagyon aranyos!
angel37

Na sziasztok!

Jó bő termés van ... alig győztem olvasni.

Anyapocnak boldog névnapot, Okrnak pedig boldog szülinapot kívánok!

Athiz, irígy vagyok :oops: tudom ronda dolog, de olyan ó lehet érezni amikor mocorog a bébi odabenn ... Vigyázz magadra!

Takido :) édes a kiscsaj nagyon. Biztos nem nagyon hagy unatkozni.

Angel, úgy sajnálom hogy ez van nálatok ... megértem, hogy nem vagy a topon :( Sablon dumát nem akaok itt nyomati, abból úgyis kapunk eleget.

Én holnap megyek uh-ra tüszőnézőbe. Beadtam a Puregont ... kicsit félek, remélem nem nőnek tőle ciszták ... csak majd egy baba a pocimban. Az első szuri elég bébán sikerült, de tegnapra belejöttem.
Nekem a férjem betegedett le. Még nem kaptam el tőle :roll: pedig úgy köhög meg prüszköl. Mondtam neki hogy húzzon bele a gyógyulással, nehogymár potyára adtam be a szurikat.
kokusz

Helló!

Kókusz, de jó, hogy téged is fellelni itt néha! Ne irígykedj, mert nemsokára majd rád lesznek irigyek ám! :wink: Férjednek jobbulást, Te pedig már most vitaminozd magadat, nehogy elkapd!

TIldi, örülök neked is, hogy ismét itt, és ugyan reklamálhatnék, de nem teszem. :lol: Nem semmi, hogy mi minden vackod van neked is, de remélem, sikerül kikezelni, és hamar babásodhatsz! A május már nincs is olyan messze, igaz? :wink:

Anyapoc, hát inkább majd akkor leszek nyugis, ha meglesz az AFP+az UH, és rendben lesz! Az AFP vérvétele egyébként holnap lesz, csak ugye sajna 2 hét múlva lesz meg az eredmény.

Takido, annyira cuki Gerda bébi! Remélem, hogy minden rendben veletek, és szépen növekszik a picike!

BIldi, Okr, köszönöm, és egészséget nektek is!

Puszkányka
Vendég

Sziasztok!

Latom, vegre ujjaeledt a topik es reg nem latott topiktarsak is jelentkeztek, ugy orulok neki!!! :D

BIldi: mikor lesz a kovetkezo uh? Akkor mar tuti latjak majd a nemet a babanak, amugy Te hogy erzed es mit szeretnel?

Gyugyi: latom 2 angyalkad van! :cry: Nagyon elszomorodtam amikor meglattam. Mi tortent? Jo regota probalkoztok mar. :( Irjal egy kicsit Magadrol en szivesen vennem!

Athiz: nagyon orulok hogy Szili jobban van, tudom hogy milyen amikor a gyerek beteg, rossz latni ahogy szenved raadasul extra nyugos es irto faraszto! Akkor a legjobb ha mindenki egeszseges, ez a legfontosabb az eletben, ha nincs egeszseg mindent megett a fene. Hogy mullik az ido, annyi idos terhes vagy ameddig en eljutottam az elozovel :roll: jo nagy mar a bebi es biztos nagyokat rugdos mar. En meg nem ereztem ilyenkor semmit de talan azert mert nem is figyeltem oda ra, igy visszagondolva valahogy ereztem hogy nem marad meg es azert nem nagyon foglalkoztam Vele. :oops: :( Nalad biztosan minden rendben lesz, ne aggodj!!! :D

Takido: szupi a kepek, joparszor megneztem oket. :lol: MIcsoda fulbevalos kiscsaj! :D Hogy boldogulsz? Gondolom felorankent masfel oras szoptatasok mennek meg. :lol: Majd tullesztek rajta, nyugi! Siros a kis csajszi? Nem is irtal meg szulestortenetet! :wink: Apa szeretetnyelve szerintem ugyanaz mint az enyem, igy allandoan olelgetjuk egymast es meg aludni is ugy tudunk csak ha valamink osszeer :lol: mondtam Neki hogy amikor azt kerem maszirozzon meg valojaban azt kerdezem szeret-e :wink: igy ha nem teszi meg azt fogom hinni hogy nem szeret elegge. hi-hi
A nagy uzletrol: valoszinu holnap kiderul hogy milliomosok leszunk-e vagy sem. :lol: Nem lenne rossz :lol: epittetunk egy nagy hazat, vendegszobakkal es egy vendeghazzal es szeretettel varjuk az egesz topikot nyaralni! :wink:

Tlidi: Szia! Ezer eve nem jelentkeztel, elhiszem hogy nem konnyu csak igy megjelenni de nagyon orulunk Neked! Mi tortent Veled ez ido alatt? Nem igazan ertem amit irsz, elmagyarazod hogy mi mit jelent? /endometriózis,lucrin/ Halvany lil f..om sincs mit jelent.
Igen, elesbe megyunk, mar a mult ciklusban is de nem sikerult, talan majd most. :lol:

Kriszti: orulok hogy Ada jobban van, es Te hogy vagy? Milyen volt a szulinap?

Anyapoc: ne keresgelj csak mondj egy szamot, amugy itt egyszer irtad a postakoltseget, majd visszakeresem.
Csak kuld a cimet mert postan szeretnem foladni, ugy a legolcsobb. Hogy van most a forint?

Angyal: ezt sem ertem: hysteroscopia. Miert kell kihagyni? Es addig kell valamit szedned? Elhiszem hogy nem vagy toppon, en sem lennek, nem is tudom hogy birod de majdcsak sikerul, en hiszek a csodakban es oszinten remelem hogy Nalatok is bekovetkezik.

Kokusz: kerestelek am es nem jelentkeztel, irgum-burgum!!! :evil: :wink: :roll: Hogy tudod beadni Magadnak az injekciot? En lehet elajulnak. :lol: Mielobb gyogyuljon meg Apa mert nemsokara teljesitenie kell. :lol: Ne legyel irigy, Te is megtapasztalod nemsokara hogy milyen is amikor mocorog a bebi a pocidben. :D Oszinten kivanom Neked!!!

En ma mar vedekezek ha Apa le akar tamadni, max. majd fajni fog a fejem :lol: vagy gyorsan elalszom :lol: aztan par nap kihagyas utan a 12. vagy a 13. cn-nen en tamadom le Ot! :lol: Most mar nincs bennem az a nagy gorcs, jojjon a baba amikor akar, mi mindent megteszunk erte de nem baj ha kesobb jon, komolyan mondom, mar nem szamit!

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc: azt irtad hogy 1500 FT. korul volt a postakoltseg. A konyvre pedig az van irva hogy 1700 FT. Tehat: 3200 Az olyan kb. 15 euro lehet.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :)
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz :)
Van már két gyerkőcöm: a lányom 13, a fiam 11. A leányzó az első próbálkozós hónapban sikerült, a legény a 4.- ben, aktív szoptatás mellett. Most a legkisebb tesóra "gyúrunk". 15 hónapig semmi, aztán closti, hsg....Tavasszal nagy volt az öröm, de a 6. héten elment a baba. Most novemberben teszteltem megint egy pozitívat. A 8. héten csak az üres petezsák látszott. Karácsonykor akartuk elmondani a gyerekeknek és a családnak. :cry: Dec.20-án műtöttek.... Krisszel sokat "beszélgettünk" akkoriban, nagyon sokat segített.
Hát, tömören ennyi....De nem adom fel!!!!!

Mindig olvaslak Benneteket és nagyon szorítok mindenkinek.

(Ma sokat gondoltam ám Rád! :D Ma érkezik az unokahugom, aki Spanyolországban él! Jön vele a pasija is, egy 40 éves spanyol úriember. Kíváncsi vagyok :wink: )

Sziasztok!
Kép
Vendég

Tontika, hát azt nem állítom, hogy mindig érzem a babát, csak azt, hogy ma éreztem, ahogy mocorog, és hogy egy elég érezhetőt rúgott a kezembe. Sajna, azóta nem nagyon éreztem, meg hát a férjem és a fiam jelenlétében erre nem is nagyon van időm és energiám. :? Néha még az is eszembe jut, hogy talán csak képezelem ezt az egészet! :roll:

Gyugyi, hát neked sem egyszerű az élet, de remélem, hogy sikerülni fog az a baba, és egészséges lesz! Megy a drukk ezért!

Pusza
Vendég

Gyugyi: sajnalom ami Veled tortent, borzalmasan nehez lehetett tultenni Magad ket vetelesen, nagyon egyutterzek!
Nem ertem mi lehet a baj, hormonokat vizsgaltak? Most akkor ez az elso ciklusod a veteles utan?
Merre lakik az unokahugod? A spanyol pasik tok jo fejek, abszolut el tudom kepzelni hogy az unokahugod pasija egy jokepu, jofej spanyol uzletember. :D Szeretik a keleti lanyokat mert sokkal noiesebbek es haziasabbak vagyunk a spanyol noknel akik csak parancsolgatni tudnak es hangoskodni. :lol: Kerdezd csak meg bartan Tole, meglatod igazat mondok. :wink: Mond meg Nekik hogy itt delen, Torrevieja kozeleben egy csomo magyar el, szivesen latjuk Oket ha a kozelben vannak. :lol:

Athiz: szerintem ilyenkor mar meg lehet erezni foleg masodik babanal de nagyon kell figyelni es befele koncentralni.

KépKép
KépKép
tontica

tlidi:
Igen metforminoztam es 7. honapban clostival spontan sikerult a babuci. :)
Szeded mar Te is? Sajnalom az endot, de sajna nem mindig jar a rossz egyedul :( Hogy derult ki az endo?

Tontica:
Jovo het utani heten penteken lesz uh legkozelebb. Szerencsere nem kell sokat varni ra :lol:

athiz:
Nekem ma hajnalban volt eloszor valami gyanus, hogy talan O lehetett :lol:

kokusz:
Drukkolok az onszurizashoz, nehez dio! Minden elismeresem! Nem hinnem, hogy lapar utan ennyi idovel tulstimuznad magad. Remeljuk babuci lesz belole es minden szuras duplan mgeri majd!!!

takido:
Hu de cuki ez a lany! :P Mar van fulbevaloja is :lol:

Gyugyi:
Ne is add fel! Sok ero kell ilyenkor mindig ujra elkezdeni, de nagyon megeri, ezt Te mar tudod :) Nekunk is harom a cel, de meg csak az elsonel tartunk.

baratodildi

SZiasztok!

Kokusz,
na ja, abból van elég...

Gyorsan bele lehet jönni a szurkálásba, igaz? :)
Mi újság a tüszőkkel? :wink:

Tontica,
hysteroscopia=méhtükrözés - nem egy komoly beavatkozás.

A következő lombikos stimulációig semmit nem kell szedni. Kötelezően el kell telnie 3 hónapnak az utolsó beültetés (dec 23), és a következő kezelés elkezdése előtt. Trv írja elő. Ehhez még jön a remek várólista.

A csodáról a véleményemet sztem már írtam :wink:

Ti meg csak ügyesen! Sztem semmi értelme apát visszatartani, ha úgy adódik! :)
angel37

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést Tata már jól van.
Ja mert én fürdetem és húzom fel a zoknit a kis lábára, úgyhogy úgy élünk mint egy nyugdíjas házaspár. :D Na és persze no szex, ki tudja meddig? :shock:

Tildi!
Szuper, hogy újra itt vagy, örülök neked nagyon. Mi is tavaszra húzunk bele, úgyhogy talán szerencsét hozunk egymásnak. És hátha még Angyal is kezd akkor...

Tonti!
Sok sikert az új stratégiához.

Takido!
Gyönyörű a kislányod. Olyan egyforma sok képen. :)

gyugyi!
Néha olvasgatlak a másikon, sok siker a folytatáshoz!

Kokusz!
Szia! Gyorsan bele lehet jöünni a szurizásba! Ügyes leszel.

Angyal!
Örülök, hogy itt vagy azért néha!

Zsazsó!
Te merre?

Bee????
Vendég

Kriszta!

Boldog szülinapot. Tök jó hogy találkoztok Balival. Ne izguljatok lányok. Ja és te írtad a pozitív LH tesztet? Máris? Szuper!!

Ancsa!
Olvastam, hogy nem lett túl jó eredménye a laparnak! Hogyan tovább, tudjátok már?
Vendég

JO reggelt!

Takido megneztem meg egyszer a kepeket, olyan gyonyoru ez a kislany, en is akarok!!! :lol: :oops:

BIldi: je, Ti tok egyutt haladtok Athizzal! :D HU, ott latni a 16. hetet a vonalzotokon egy kicsit most megvisel be kell valljam. :cry: Szoval surun van uh, de jo, ugy szerettem en is nezni ahogy rugkapal meg ugral. :D

Angyal: kotelezo 3 honap :cry: :evil: Ne haragudj, csak en alapvetoen optimista vagyok es megprobalok mindig a jora koncentralni, szoval en hiszek a csodakban, lehet hogy most fogod a fejed de akkor is elmeselem hogy pl. a ferjem csaladjaban az egyik hazaspar tizenakarhany ev probalkozas utan orokbefogadott egy kisfiut aztan 2 evre ra spontan teherbeesett, most van egy irto magas szoke fiuk es egy alacsony barna. :lol:
Kép Ok azok, egy csaladi keprol vagtam ki Oket, remelem nem haragszanak. :lol:

Junko: szegeny Apa, de legalabb kenyezteted. :D
Ja, a strategia mar tegnap este kudarcba fulladt, de le van tojva, akkor amikor jol esik es ahogy jol esik. :lol:

Ancsa: tenyleg, en is olvastam hogy mi lett az eredmeny, ird le ide is legyszi es hogy hogyan tovabb.

KépKép
KépKép
tontica

Angel!
Majd jelentkezel, ha úgy érzed! Én addig is várom!

Junko!
Férjednek mielőbbi felépülést kívánok! Mit mondanak az orvosok, mennyi idő a felgyógyulása?
Én a 14. héten járok. Már voltam a védőnőnél, kaptam kiskönyvet.
Csütörtökön pedig terhesgondozásra kell mennem. A pocakom növöget, de még annyira nem látványos.

Takido!
Gerda nagyon szép baba!! :wink:

Kokusz! :wink:

Tlidi!
Örülök, hogy jelentkeztél! Szép tavaszt kívánok nektek!
Nálam röviden : Hsg, Closty, folyamatos tüszőnézés. Majd egy bevérzett tüsző, utána ciszta.... Októberben pedig az első inszem.
Ami az orvosomat is meglepve sikeres lett!
Nem akarok elcsépelt lenni, de mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok! :!:

Kép
Kép
zsazsóka73

Junko,
nem is hangzik rosszul, hogy 3-an vágjunk bele egyszerre... :D Valakinek már csak sikerül! :roll: :wink:

Férjecskédnek a legjobbakat!

Zsazsókám,
arany vagy :) Jönni fogok! :)
Hihetetlen, hogy már te is hol tartasz... olyan jó lehet... :oops:

Tontica,

Ja és még a kötelező kihagyáshoz hozzájön a várólista; szemét kormányunk azon dolgozik, hogy a következő alkalmat (mert 2-t akarnak a mostani 5 helyett) már ne állja a TB. Ja, és holnaptól megemelik a hormonkészítmények árát, ami szuri eddig 50e volt, mostantól 75 lesz :evil:

Csoda: amíg nem történik meg velem, nem hiszek benne! :wink:

Ne felejtsük el, hogy nem ismeretlen okból nem megy nálunk... talán ha így lenne, még lenne rá esély, hogy egyszecsak besikerül, de sajna nemcsak a petevezetőim vannak a eldugulva, már a méhszájamon se jut át a hadsereg, ez is nemrég leesett... mit hadsereg egy árva katona sem :roll: Sajna tények vannak, és biológia...

Rossz a tudat, hogy már csak 3 dobásom van (OK, lehet, hogy 4, de sajna véges)... a végtelenségig nem lehet, nem fogom csinálni :oops:

A kép tuti! :D :D
angel37

Na sziasztok!

Megint sokat írtatok :)
Csak gyorsan írok mert mennem kell. Voltam ma uh-n és sajnos nem azt látta a doki amire számítottunk. Nem igazán nőttek meg a tüszők ... mától tovább kell szúrnom magam és pénteken újabb uh. Majdnem bőgtem de aztán mégsem ....
Majd még jövök bocsi hogy nem reagáltam semmire majd este.
kokusz

Kokusz: :cry: Mi a fene? :evil: :( Nem ertem mi lehet a baj, a szuritol sem nonek?! Szemet kis tuszok! :evil: :wink:

Angyal: Az az igaszsag hogy en egy bizonyos pontig a mostani kormannyal voltam de amit csinalnak az mar "enyhe" tulzas, nagyon durva ami otthon megy, lassan MINDENERT fizetni kell de sajnos nincs mibol. Sorra jonnek ki a magyarok ide es mas orszagokba es a durva az hogy itt pl. ingyen es bermentve latjak el Oket, Minket a sajat hazankban meg fizetni kell. :evil: :evil: :evil: Raadasul egy ilyen fontos es mely erzelmeket erinto szolgaltatason akarnak sporolni, menjenek am a ...... !!! :evil:
Azt ertem hogy a petevezetok be vannak dugulva es a mehszaj is zart de azok a kis embriok akiket mar keszen betesznek oda miert nem maradnak meg? Mondtak erre valamit? Azert en nagyon drukkolok Neked es bizakodom, sajnos mashogy nem tudok segiteni. DE, ha szeretnel jonni nyaralni es kikapcsolodni csak szoljal, komolyan!!! :D :wink: Ja, ha dolgozni akarsz jonni akkor is! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Kókusz,
sajnálom, hogy csalódott vagy :(
4 nap alatt még marha sokat nőhetnek!
Hány volt? Mekkorák?

Tontica,
hát ez az, hogy miért nem tapadnak meg a kis embrikék, ez az, amit senki se tud... és befolyásolni sem lehet, minden csak trükk. Nem múlik azon, hogy mit eszel, fekszel-e, szedsz-e vmi "csodaszert" :?
Ha tudnák, mi a titka, 100%-os sikerrel dolgoznának a meddőségik! :wink:

Köszönöm, aranyos vagy! :D Dolgozni nem hiszem, nyaralást meg Görögo-ba tervezzük, de ezután meggondolom! :lol: :lol:

Á, ami meg itt megy az eü-ben... :evil: :roll:

Ti meg csak termékenyen, nehogy apa beváltsa az ígéretét a levágással! :D
angel37

Sziasztok!

Angel

Hát nem valami jól hangzik,amiket leírtál... :?
Azért mi drukkolunk arra a maradékra is :):)....
És remélem,hogy azért néha idekukkantasz :).Bár azt is megértjük,ha éppen nem... :roll:

Kokusz

Sajnálom,hogy csalódtál,de reméljük,ebben a pár napban még nőnek a tüszők :).Őszintén kívánom,hogy marosan te is megérezhesd, milyen,amikor mocorog a baba!!!!!! :):):)

Athiz

Akkor drukk megy az AFP-re :).Nem lesz semmi gond,meglátod :).
Egyébként Villővel én is tök korán éreztem,már a 16. héten a mocorgást :).De tény,hogy aztán az ember már nem úgy tud rá figyelni... :?
Jobban vagytok már?

Tontica

Akkor legyen ennyi.A középárfolyam olyan 254 Euro körül van,így bőven elég,ha olyan 12,5 Eurot küldesz :):):)!
Szt nem ilyen egyszerű ám most Magyarország helyzete sajnos... :(
Szl nem lehet ennyire leegyszerűsíteni,de nem is akarok belemászni,mert elég össztett és bonyolult az ügy.Na meg nem akarok senkit sehogy hergelni a véleményemmel :D:D!De ha gondolod,szívesen leírom privátban :lol: ....

Na rohanok a nagyobbikért az oviba!

Puszi

anyapoc

Hello!

Hat, megvolt a nagy targyalas es egyenlore nem leszunk milliomosok. :( :evil: Barmennyire is optimista vagyok azert ezt valahogy ereztem, nincs nekunk olyan szerencsenk. Mondjuk meg nincs lefutva az ugy de minden bizalmunk elveszett. Kicsit megnyakkantam en is es a parom is. :cry: Milyen hamar szertefoszlanak az almok. :shock:

Bocs hogy most nem irok senkinek. Szet vagyok esve.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Anyapoc, köszönjük, Szilikém már jobban van, most én fulladozom a szárazköhögéstől, a párom meg náthás. Mi van velünk? :roll:

Junkó, gondolom a kedvesed nagyon élvezi a kényeztetőkúrát! Lehet, hogy nem is akar gyorsan meggyógyulni? :lol:

Kókusz, érthetetlen az ügy a tüszőkkel, de próbálj meg beszélni velük, hátha hallgatnak rád, és megindulnak a növésben! :wink:

Zsazsó, gratula a 14. héthez, de gyorsan szalad az idő! :)

Angel, remélem, hogy veled is megtörténik az a csoda, már csak a nevedből kiindulva is! :wink:

BIldi, akkor nincs más lehetőség, figyelgesd te is a kismanódat, hátha rákezd Ő is az intenzív mocorgásra! :D

Tonti, ez a kép a két srácról olyan, mintha egy filmrészlet lenne! :lol:
Ha tehetném, lehet, hogy én is mennék Spanyolba dolizni, de legalábbis pihizni, de valószínűleg megint nem lesz lehetőségem ilyesmire! :?

Jaj, remélem, nem hagytam ki senkit! Nagyon sok pusza!

Ó, magamról meg nem írtam, hihi! De csirke vagyok!
Szóval voltam ma vérvételen ugye az AFP végett. Hát amit műveltek a papírok átvételekor! :roll: Akinek nem volt a beutalóján naplószám, azt visszaküldték a dokijához! Nekem sem volt rajta, ráadásul máshová szólt, de elfogadtám mázlimra, mert azt mondták, hogy mivel továbbküldik a mintát a Kútvölgyinek, így majd Ők elintézik ezeket. Hihetetlen! :x
Na mindegy, ráadásul közölték, hogy 2-3 hét, mire megvan az eredmény! Hát a 3 hetes változatról még nem hallottam! Borzalmas, az fix!

Na cupp
Vendég

Tonti, sajnálom a dolgot! :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?