Sziasztok!
Latom, vegre ujjaeledt a topik es reg nem latott topiktarsak is jelentkeztek, ugy orulok neki!!!
BIldi: mikor lesz a kovetkezo uh? Akkor mar tuti latjak majd a nemet a babanak, amugy Te hogy erzed es mit szeretnel?
Gyugyi: latom 2 angyalkad van!
Nagyon elszomorodtam amikor meglattam. Mi tortent? Jo regota probalkoztok mar.
Irjal egy kicsit Magadrol en szivesen vennem!
Athiz: nagyon orulok hogy Szili jobban van, tudom hogy milyen amikor a gyerek beteg, rossz latni ahogy szenved raadasul extra nyugos es irto faraszto! Akkor a legjobb ha mindenki egeszseges, ez a legfontosabb az eletben, ha nincs egeszseg mindent megett a fene. Hogy mullik az ido, annyi idos terhes vagy ameddig en eljutottam az elozovel
jo nagy mar a bebi es biztos nagyokat rugdos mar. En meg nem ereztem ilyenkor semmit de talan azert mert nem is figyeltem oda ra, igy visszagondolva valahogy ereztem hogy nem marad meg es azert nem nagyon foglalkoztam Vele.
Nalad biztosan minden rendben lesz, ne aggodj!!!
Takido: szupi a kepek, joparszor megneztem oket.
MIcsoda fulbevalos kiscsaj!
Hogy boldogulsz? Gondolom felorankent masfel oras szoptatasok mennek meg.
Majd tullesztek rajta, nyugi! Siros a kis csajszi? Nem is irtal meg szulestortenetet!
Apa szeretetnyelve szerintem ugyanaz mint az enyem, igy allandoan olelgetjuk egymast es meg aludni is ugy tudunk csak ha valamink osszeer
mondtam Neki hogy amikor azt kerem maszirozzon meg valojaban azt kerdezem szeret-e
igy ha nem teszi meg azt fogom hinni hogy nem szeret elegge. hi-hi
A nagy uzletrol: valoszinu holnap kiderul hogy milliomosok leszunk-e vagy sem.
Nem lenne rossz
epittetunk egy nagy hazat, vendegszobakkal es egy vendeghazzal es szeretettel varjuk az egesz topikot nyaralni!
Tlidi: Szia! Ezer eve nem jelentkeztel, elhiszem hogy nem konnyu csak igy megjelenni de nagyon orulunk Neked! Mi tortent Veled ez ido alatt? Nem igazan ertem amit irsz, elmagyarazod hogy mi mit jelent? /endometriózis,lucrin/ Halvany lil f..om sincs mit jelent.
Igen, elesbe megyunk, mar a mult ciklusban is de nem sikerult, talan majd most.
Kriszti: orulok hogy Ada jobban van, es Te hogy vagy? Milyen volt a szulinap?
Anyapoc: ne keresgelj csak mondj egy szamot, amugy itt egyszer irtad a postakoltseget, majd visszakeresem.
Csak kuld a cimet mert postan szeretnem foladni, ugy a legolcsobb. Hogy van most a forint?
Angyal: ezt sem ertem: hysteroscopia. Miert kell kihagyni? Es addig kell valamit szedned? Elhiszem hogy nem vagy toppon, en sem lennek, nem is tudom hogy birod de majdcsak sikerul, en hiszek a csodakban es oszinten remelem hogy Nalatok is bekovetkezik.
Kokusz: kerestelek am es nem jelentkeztel, irgum-burgum!!!
Hogy tudod beadni Magadnak az injekciot? En lehet elajulnak.
Mielobb gyogyuljon meg Apa mert nemsokara teljesitenie kell.
Ne legyel irigy, Te is megtapasztalod nemsokara hogy milyen is amikor mocorog a bebi a pocidben.
Oszinten kivanom Neked!!!
En ma mar vedekezek ha Apa le akar tamadni, max. majd fajni fog a fejem
vagy gyorsan elalszom
aztan par nap kihagyas utan a 12. vagy a 13. cn-nen en tamadom le Ot!
Most mar nincs bennem az a nagy gorcs, jojjon a baba amikor akar, mi mindent megteszunk erte de nem baj ha kesobb jon, komolyan mondom, mar nem szamit!