Új privát üzeneted érkezett!

Szia Porsi!
Kíváncsian várom Pöttömöd képét.

búcsúzom erre a hétre, mindenki vigyázzon magára.

Hajni: majd gondolok Rád, mikor tesztelsz újra? Kívánom, hogy olyan szép tesztet láthass, mint az enyém volt. Igaz képen nem az igazi, meg már el is színeződik, de a lényeg az nem változik.

Kép
vivi79

Vivi: én most augmentint kaptam húgyuti fertőzésre. Azt mondta a dokim, hogy elég gázos a dolog, mert nagyon kevés antibiotikumot lehet ilyenkor szedni. Nem értem, miért mondta neked a te dokid, hogy bármit lehet szedni... :roll:

Kép
Kép
adrienna

Elkezdem begépelni a jegyzeteimet, amíg fel nem ébred a nagyfiú.

Vivi, Fioona, édesek a babáitok, ki-ki a maga méretében.
Én majd megpróbálom lefényképezni a képernyőt, de egyelőre nyomaszt ez az uh-afp-téma.
De nagyon jólesett és megnyugtatott a biztatásotok, Meri, Angyalkrisz, Fioona és többiek, meg h írtátok a Ti értékeiteket! Köszönöm.
Ma reggel közvetlenül a kórházból kérdeztem meg az afp-eredményemet, kihagyva az orvost, biztos azóta sincs meg a lelet. :evil: Azért is gondolom, mert a 12. héten elveszett a vizeletem, ne mszólt, h miért nincs, vigyek be, csak h nincs semmi eredmény, biztos elveszett, aztán az afp-vel egyidőben megint pisiltem nekik, na, annak sem volt meg tegnap az eredménye... Pedig jó orvosnak tudtam őt, sztem baromira túlterheli magát. De ilyenkor váltani?! Mi a véleményetek??
SZóval most még kevésbé értem, miért is kell most izgulnom, mert persze a bogár ott a fülemben... :cry: :evil: Tud vmit a doki, amit én nem, rólam vagy egyébként ...? Pl. az uh-os orvos nem megbízható, meg ilyen hülye kombinálások. :?

Bodzi, de örülök a jó hírnek!

Hajni, ha élőben még jobb...!!!!! :D

Fio, én ma pl. káposztát és újhagymát daraboltam össze, és úgy csináltam belőle salátát, h tejfölt, kakukkfüvet jól összemorzsolva és sót raktam hozzá. A fiam alig hagyott belőle nekem!
Kefírrel, kevés sóval és egy kis ketchuppal is szoktam salátaöntetet gyártani.

300 nap, én is úgy tudom. El is határoztam, h beszerzem időben, a végén kevesebbet kelljen ilyen adminisztratív dolgokkal foglalkozni.

Kép

Kép
nán-dorka

No, most majdnem olyan voltam, mint h 18 hónapos a baba a pocakomban... :lol:

SZóval megkérdeztem az afp-met és tényleg 0,8.

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika,
bocsi, hogy lepöttyöztem a kisembert :lol:
Akkor a kezes-lábas babaképet várom! :wink:

Vivi,
szerintem is óvatosan az antibiotikummal!

Kép
bodzi

Antibiotikum ellenes vagyok. Baba nélkül is.
Vivi: nagyon vigyázz és ne fázz fel.
A babás könyvek szerint az első 12 hétben kerülni kell minden gyógyszert. Elég fura a doki ezen megjegyzése.

A barátnőmtől tudom, hogy ő pl. télen ha nincs az autóban ülésfűtés, akkor meggymagpárnát vett és azt indulás előtt bedobta a mikróba. És arra ült, nem hidegre. Ő nem fázott fel. Vitte a melóhelyére is. Mikró szinte mindenütt van.

meriann

http://www.matrac.hu/matrac-32-szotar.html

Érdekes oldal a matracokról, akit érdekel.
A meggymagos párnát simán meg lehet otthon is csinálni.

meriann

Sziasztok!

Eloszor is:

HAJNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nagyon orulok Nektek!!!!Tiszta szivembol!
Szerintem ez egyertelmuen ket csik!Es ne gondolj rosszra es ne fantazilaj!Minden rendben lesz!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
DRukkolunk nagyon az elkovetkezo napokban,hetekben,hogy a mano erosen kapaszkodjon!!!!De minden rendben lesz!
Csak azert ilyen halovany,mert meg nagyon koran csinaltad!!!!!!!!!!!!!!!Gondolj bele, 9.DPO...az nagyon korai!Hidd el,par nap mulva mar erosebb lesz.
nekem az elso tesztjeim csak kesobb lettek 2 csikosak,az elso 2 napban,es aztan csak a 3. napon lett egyertelmuen +,emlekszel???
:lol: :lol: :lol: :lol:
Es es nem is a 9. DPOn csinaltam eloszor,hanem kb a 12-en :lol:
Szoval NYUGIIIIIIIIIIIII!Azert annak a HCG szintnek ki kell alakulnia,Dragam! :wink: :wink: :wink: :wink:
A doki kerdese:lehet en is elmennek az ut elott de csak azaert,mert akkor az uton mar nyugodtabb lennek...vizsont utana mar lesz szivhang is,az tuti!!!! :wink:

Nan Dorka:abszolut ne aggodj!!!!
Az AFPrl irtam korabban is mar,hoyg milyen megbizhatatlan,es sztem az osszes ilyen viszgalat arra jo,hoyg stresszelje a kismamikat,mert nagyon kis szazalek az,akinel tenyleg van vmi,raadasul az a statisztika,hogy gyakrabban szuletik pl downos baba azoknal akiknel minden ertek tokeletes volt!!!
Mert ott pl nem neztek tobb dolgot meg,nem mentek el pl ujabb orvoshoz es nem jartak korul atemat,mint az a kismami,akire raijesztettek vmilyen vizsgalattal.
Mi megcsinaltattuk az integralt tesztet,ami sok jelzot nez egyszerre,es ket vervetelbol all(ma tudtam meg a 2. vervetele redmenyet is,ami szinten jo lett,negativ :lol: :lol: ,nagyon orulunk!!!!!!!ebben vlt AFP is pl,de kell emnnem ettol fuggetlenul a korhazba is AFPre,kivancsi lszek az mennyi lesz,mert itt jo volt)
Nekem nagyon megnyugatto volt ez a vizsgalat.Pontosabb,mint a sima AFP pl.
DE a 0.8 jo ertek!!!Raadasul az UH a mervadobb!Azt az AFP eredeny tudataban szoktak csinalni,hogy ha estelge az AP elterest mutat,ezzel meg szurnek,mert itt lathato ha gaz van!
nalatok ezzel minden ok volt,igy ne aggodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En renegetegt olvastam ezekrol (talan tul sokat olvasgatok aneten...dokim le is allitott :lol: :lol: :lol: ) :oops: :oops:
Es sok kismami van kul forumokon,akiknek pl 0.4, 0.5 lett az AFPje,es egeszseges bakat hoztak avilagra!!!!!
Alatalabn naluk is az derul ki a magzatvizmintavetel utan,hog yminden ok!
Ugyhogy Te meg plane ne aggodj!!!!!!!!!!!
csak tudom,rossz ezen atmenni...... :( Mert az ember midenre gondol...
De a pocidban nem lehet mas,csak egy makkegeszseges baboca!!! :wink: :wink:
Egyebkent mikor csinaltak az AFPt?hany het hany napnal?
Mert ha pl tul koran csinaljak,lehet alacsony,mert ez a hormonszint folymatosan no a szervezetunkben az idovel.......
A masik tenyezo ami szait az az anya testsulya.
Szoval a lenyeg,hogy szerintem abszolut nincs okd aggodalomra!

En hetfon nem megyek dolgozni,mert cukorterheles,meg AFP a korhazban,aztan meg meygek vedonohoz :lol:
Dea jovo het az utolso lesz nalam melo szmepontjabol,ugy keszulok :lol: :lol: :lol: :lol:

Vivi,antibiotikum:nekem eddig minden orvos es vedono azt mondta (plusz Anyum,aki gyogyszeresz) hogy nagyon-nagyon vegso esteben lehet antibiotikumot hazsnalni,de csak azt hiszem 2 fele van,amit varnadosan lehet!!Es az elso 12 hetben nagyon nem szabadna!Sot semmifele gyogyszert...
Most mikor meg voltam fazva,bar epp elhagytam a 12 hetet,de be voltam parazva,hoyg nehogy kelljen antibiotikum.....doki is mondta,hoyg ezerrel probaljak mast!
Ugyhoyg vigyazz nagyon magatokra!!!!!De tenyleg!!!!!

Orsi,orulok,hoyg beneztel!!! :lol: :lol:

Adrienn,arra nincs vmi megerzesed,hoyg nalunk fiu vagy lany lesz az utod??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orulok,hoyg jol vagytok!!!

Bodzi,annyira orulok,hoyg nincs endo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden oke lesz,most mar tutko jon a mano!!!! :wink:

Saliontet:nem tudom ki kerdezte,Fiona? :oops:
En szoktam:
-olivaolaj+ fuszerek ( ez lehet organo.akkor pl gorogsalira, vagy lehet bors,so, akkor aturabb es barmire), ah szeretitek, tehetsz bele,csak jol ki kell keverni borecetet,vagy balzsamecetet is az olajba,picit!nagyon fini lesz tole!!!!
-natur joghurt+ so+ bors+oregano/kakukkfu/majoranna (attol fugg miket szerettek)
-tzatziki( natur joghurt, pici fokhagyma belenyomva, uborka lereszelve bele,sok!!!!!!) ezt imadom!!!!!Pl sult husira tezsem,nem a salira,es ugy melle krumpli
De salira is lehet!!!!!
Remelem segitettem! :wink: :wink: :wink:

Meri,hoyg birod a fogyokurat?Kepzeld es estenkent ujra elkezdtem eszegetni... :oops: pedig eddig ugy orultem,hoyg este nem kivantam semmit...erre tessek...es hulyesegeket am!!!!Pl chips nalun is befigyel....
Szoval nekem is el kellene ezeket kerulnom,mert err tenyleg nincs szuksege a babanak!
Csak tok nehez.... :(
Ferjed olyan edi,hoyg suttyomban nezi a pedet :lol: :lol:
Olyan jo erzes,hoyg igy akarja babat,nem???
En nagyon boldog voltam,mikor lattam az en ferjemen,hoyg mennyire nagyon akarja es most ahogy varja!Olyan nagyon jo erzes!Feler minden szerelmi vallomassal!!!
De nem,Csajok? :lol: :lol: :lol:

Remelem jol vagytok,mi most megyunk nevnapozni,a hetvegen benezek!!!!
Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok!

Hiányoztam? :wink: :oops:

Szerencsére kezdek kigyógyulni a betegségből, már csak köhögök és fújom az orrom, ez már nem vészes. Remélem azért ez is minél hamarabb elmúlik.

Voltam tegnap genetikai uh-n. Minden értékünk szép és jó. Most vagyok 22 hetes. A bébink nagyon jól érzi magát, már elég jól érzem a rúgdosását, mozgását és tegnap a hasam el is deformálódott, mert a fejét egy részemen kinyomta :) Sajna most nem mutatta meg a nemét, pedig szuggeráltam, de már egyszer láttam, hogy fiú, gondolom ez nem változott.

Rendeltem szopipárnát én is. Fioona: te megkaptad már? Kiváncsi leszek mikor szállítják.

Hajni: GRATU! GRATU! GRATU!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök nektek, kívánok minden jót, amit ilyenkor lehet. Én a helyedben csak a "nyaralás" után mennék orvoshoz, addig ő sem lát szerinte semmi különöset. Mikor utaztok? Hú deklasszzz lesz Nektek, főleg így, hogy ott lapul egy picike csoda a hasadban :D

Nán-dorka: gratula a lányhoz! Végre kezdünk lányosodni, ez nagyon jóóóó.

Ragota: boldog névnapot tegnapra! :)

Terhesség alatt egyáltalán nem mindegy milyen antibogyót szed valaki. Az Augmentin (duó) jó, én is azt kaptam a fertőzésemre, sőt mástól is hallottam már, hogy terhessége alatt szedte és nem lett gond a bébivel. A felfázással nagyon vigyázzatok csajok, veszélyes tud lenni! Ja és az antibiotikum csak és kizárólag 12 hét után szedhető! Addig minden nagyon veszélyes!

Annyi mindenhez hozzá akartam szólni, de tökre elfelejtettem mindent. Na mindegy, majd olvasok vissza és eszembe jut talán...
szerika

Köszönöm csajok, délután aludtam, nagyon szarul vagyok, Émelygek, hányinger, meg mint aki elvan varázsolva.. :oops:

Azért holnap kérek drukkokat!!!!
Tesztelni meg sztem hétfőn fogok legközelebb. :lol:

Vivi_
én is, én is, én is ilyen csíkot szeretnék legközelebb, mondjuk hétfőre. :lol:
Antibiot én sem szednék babásan az tuti. :?

Dorka:
már így írom, mivel tuti ez lesz. :)
Sztem se gáz a 0.8.
Én nem is tudom mennyi lett anno a mienk. Nálunk az a szokás, h csak akkor mondják meg, ha baj van , szerintük!!!!
Vendég

Én is alapból antibiotikum ellenes vagyok. Most legutóbb azért kellett végigcsinálnom egy kúrát, mert a dokim szerint el kezdett puhulgatni a méhszájam, amit akár egy fertőzésből adódó görcsölgetés is okozhatott. Azt mondta a babás szervezet teljesen másképp reagál ezekre a dolgokra és valószinüleg észre sem vettem. Na ez így van. Azért megkönnyebbültem, amikor vége lett a kúrának.

Arwen: hát nem is tudom :) Inkább fiú mint lány. :lol: Ha bejönnek a megérzések, főállásban fogom ezt művelni :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Hajni, kitartás, ez már a boldog "kín" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Bodzi: ez nagyon jó hír! Szupeeeeeeeeeeer! örülök, hogy nem újult ki az endód. Mostmár minden beleeeeee ! :D

Meri: igen, szállítom a teszteket folyamatosan szupergyors postával, amint észlelhetitek is, és nagyon boldog vagyok, mert lehet, hogy mégiscsak sikeres lesz a vállalkozásom? :wink:
Gratulálok a kitartásodhoz, ami a fogyózást illeti.

Hajni: olyan jó, hogy rosszul vagy, persze ezt jó értelemben értsd, mert ezt a Babó okozza és a tesztjeid tutira egyre erősebbek lesznek :)

Nán-dorka: a 0,8 jó érték. A papíromra ez van írva: norma: 0,027-2,7 MOM. Nekem 1,6 MoM lett. Remélem megnyugtattalak.

Vivi, Fioona: cukik a babák :)
szerika

Kösz, Arwen. És a testsúly hogyan számít?
Amúgy lehet, h ennél az alacsonyabb értéknél jön ki, h nem tudjuk pontosan a korát, vagyis h vmiért azt mondta a doki, h nagyob begy héttel. Én meg azt, h vagy 3 héttel vagy annyi. Hát, most visszaüt, h nem tudjuk. Hány ilyen vizsgálat lesz még, ahol számít a pontos kor?! Ha más nem, majd a túlhordás lesz ilyen dilemma. De addig rábeszélem az orvost. h szept. 16-án fogant, mert sztem igen. SZte meg 11-én, de akkor én nem emlékszem semmire. :o :oops:

Ragotának - még 8 napon belül - sok boldogságot névnapja alkalmából!

De jó lehet, Szerika, ez a nagy mozgás. Enyém még csak kicsit lubickol.
Na, asszem ennyit bírtam írni, mert nem tudok visszaolvasni. Ui. a fiamnak NAGYON TETSZIK EZ A HALACSKÁS!, ezt kiabálja, a "halacskás" Szeri vonalzója, ezért innen nem lehet elmenni... :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni kisfiának a traktorja is nagy sikert aratott!

Ezt üzeni Nektek Ábel: Puszit, dadát, kutyát, csokit, babát.
A pocakban levő babáknak: BABA,
ghzzzzzzuoézzzzzzzzzzzzzzffffffffffffffffffffdwaqqqaaaaaaababa

Ők biztos értik... :D

Kép

Kép
nán-dorka

Igen, Szeri, Hajni, egyre inkább azt gondolom, h a jövő kedd csak egy kis sorbanülés lesz, semmi más. Szóval már nem izgulok, kösziköszi!

Jó, h meggyógyultál, Szeri!
Adrienna, és hogy telnek a napok, h feküdni kell? Sikerült jól tölteni?

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: elég nehézkes a dolog. Butítom magam a TV-vel olvasok, rejtvényt fejtek és borzasztó sokat netezek. Szegény laptop-nak már nagyon "melege" van. Ja és persze Fioona-nak köszönhetően olyan honlapokat böngészek ahol LEHET VÁSÁROLNI :twisted: :lol:
Ahogy telik az idő, én egyre jobban érzem magam, persze nem a fekvés miatt, hanem mert kezdek reménykedni, hogy tényleg nem lesz baj a babával.

Kép
Kép
adrienna

Nán-dorka: de édes a fiad, puszi neki! :) a vonalzómat egyébként azért választottam, mert ezzel lettem terhes, vagyis mensis vonalzóm volt, így gondoltam, hogy ezt továbbviszem a terhesség alatt is. :)
Nemsokára te is fogod intenzívebben érezni a babát. Én is irigykedtem Fioonára, hogy neki már rúgdos, meg a férje is látja, nekem meg akkor még csak bugyborékolt. De! elég gyorsan beerősített a fiam és egyik napról a másikra elkezdett rúgdosni, meg púposodni a hasamon, én is meglepődtem, de olyan jóóóóó... és nyugtató érzés, hogy jól érzi magát bent :)
szerika

Erika örülök, hogy jól vagytok.

Arwen: elég jól bírom a fogyókúrát, tegnap elgyengültem, de ez nem lóverseny. Nem egy hónap alatt híztam meg sem. "Szerencsére" úgy megterhelte a kicsi vacsi is a gyomromat, hogy ma délig nagyon rosszul éreztem magam. Ma már eszembe sem jutott a vacsora. :lol:
A párommal kapcsolatban igazad van. Tényleg felér.
Egyébként 100 %-ig biztos benne, hogy már hárman vagyunk és úgy is viselkedik velem. Én meg hagyom kényeztetni magam.

Holnap reggel indulunk az ikrekhez. Maradunk egy napot, emiatt csak vasárnap este jövünk haza. Addig vigyázzatok Magatokra !
Kellemes hétvégét! Puszi Mindenkinek!

meriann

Kép

Kép

meriann

Porsika: Te nem ingáztál? Mintha rémlene valami. :roll:

meriann

Hozzám nincs beírva, Meri, h hányadik hónapban volt a fogantatás. A másodikban.
(Vicces, de sosem tudom, kire mondjuk, h fogant. Szóval a baba megfogant, ez biztos, de mintha az anyára is mondanák, h megfogant. Vki tudja ezt? Bocs a nyelvészkedésért.)

2007 májusára-júniusára kiírtak, ki mikorra van kiírva? Szeretném tudni, kik "vesznek körül" minket. Tudom ,a vonalzóból is láthatnám, de úgy könnyebb, ha konkrét dátumhoz kötjük.
Esetleg nem lehetne, Meri, h a kiírt napot írjuk be a táblázatba?
Ha igen: az enyém jún. 3.

Értem, Adrienna, nem lehet könnyű. De remékem, legalább jókat alszol. Próbáld megfogni a jó oldalát, és kihasználni, h nem kell - nem szabad! - szaladgálnod. Bár gondolom, első körben az aggodalmak elűzése volt az elsődleges cél, bármivel. Én legalábbis így lennék... (Ki tudja, miért, én a hányós korszakunkban mereven a Kismama-újságot bámulva, olvasva tudtam a "legjobban" lenni. Ezzel tereltem a figyelmem sztem.)
És kinéztél már vmit megvételre? Vagy vettél vmit? Engem nagy kellemes izgalom fog el, ha a babának való vásárlásra gondolok. Sajnos/szerencsére :) a fiam cuccaiból sok mindent tudunk használni. De az is klassz lesz, elővenni a dolgokat. Hű, jövő héten nekiállok kipakolni. Milyen rendetlenség lesz...! :P

Átadom a puszit, Szeri! És mit szóltok, h babát üzent a kisfiam? Annak is jó, akinek már beköltözött, és annak is, aki arra vár, h beköltözzön. (Pedig ennyire részletesen azért nem magyaráztam el a topikunkat. :) )

Tudjátok, mi jutott eszembe? Hogy milyen lenne már, ha nagykorukban ezt a topikot elolvasnák ezek a gyerekeink, akik most fogannak itt szépen sorjában! Van egy vers, Hogyan vártalak, vagy ilyesmi a címe. Hát mi így. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Más: Meri, Te kérdezted az olajat, ugye? Van egy minimummennyiség, amennyit le lehet adni, ezért nálunk néhány család összefogott, és egy az egyik vállalkozó kedvű, nagyobb garázzsal rendelkező családnál gyűjtöttük az olajat, onnan lett elszállítva.
De lehet, h van egyszerűbb megoldás is, érdemes megkérdezni tényleg az Ökoszolgálattól. És van egy könyv is, amiben sok zöld tipp van: Zöldköznapi kalauz.

Kép

Kép
nán-dorka

Ilyenkor az éjszakában minden épkézláb kismami alszik... Aki meg még nem kismami, az mást csinál... Vagy fordítva.
Lehet, h nekem is más dolgom van? :P Megyek is!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Most ráérek kicsit.:)

Olyan aranyosak vagytok, köszönöm a bíztatásokat!
Most van egy kis olyan érzésem mintha összejött volna...de már volt párszor ilyen...azért reménykedek.:)

Meri!

Párod nagyon aranyos,ahogy szervezkedik titokban. :)

Köszi a drukkot,nagyon jól esik!!!!!
Megbeszéltük párommal,hogy továbbra sem védekezünk,mert a szocpol visszafizetése kicsit sok lenne már nekünk.Ezért a kicsinek 2 éven belül meg kell születnie. Ingáztam...jelzett.Lányt...na majd meglátjuk.:)

Szeretném megkérdezni,hogy esetleg depresszióra van-e valami homeós szer? Néha rámtör sajnos... :oops:

Adrienna!

Neked is köszönöm a bíztatást!...hát remélem sikerül márciusig összehozni a bébit.:)
Nálunk is hatalmas szél volt...szomszédék redőnyét le is szakította.:( Én annyira félek ilyenkor.... :oops:
Tél szerintem meg már nem lesz sajnos.:(Idén kimaradt...de remélem jövőre lesz azért.

Vivi!

De jó látni a kis bébikéd képét!:)
A két csíkos teszted pedig nagyon egyértelmű! :D Nekem a fiamnál olyasmi volt mint Hajnié.:)

Hajni!

Szerintem is látszik a 2 csík! Tuti baba! :D

Bodzi!

Nagyon örülök a jó hírnek!!!!

Fioona!

Nekem 16 hetes Uh-n mondta a doki,hogy fiú. Ti fiút szertnétek? Vagy mindegy?
Ezen a képen én nem nagyon veszem ki a dolgokat,csak a kis fejecskéjét látom. :oops: :)

Nálunk a Noddy,meg a Pindúr Pandúrok :shock: a menők. :D

Porsika!

Köszi neked is! :D
..hát remélem tényleg így lesz.
Köszi,mi jól vagyunk,csak néha rámtör a depi,de amúgy minden ok.:D
A te bébid is már milyen nagy! Nagyon várom a képet Róla!:D

Nándorka!

Szerintem nyugodtan válts orvost ha már nem bízol benne...de ez csak az én véleményem.

Arwen!

Bár nem engem kérdeztél,de szerintem nálatok kisfiú van! :)

Bocsánat azoktól akiket kihagytam! :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Élek még én is. csak a héten éjszakás voltam és nemigazán volt időm és energiám. Nagyon jó olvasni Titeket.

Hajni!

Tuti ott van a pocakodba a babád csak túl korán teszteltél. Egyértelmű hogy babás vagy és minden rendben lesz.

Bodzi!

Nagyon jó hír amit kaptál. Reméljük mostmár nekünk is összejön a baba! Tuti hogy nekem sincs kiújulóba az endóm. Mindig kérdezi a dokim mikor vizsgálatra megyek hogy fájt e a hasam? Mert én mindig nagyon görcsöltem mensikor és az endónak az is a jele. Hát én észre se veszem hogy menstruálok. Egyáltalán semmi fájdalom nincs mióta kezelést kaptam az endó miatt. Szerencsére!!!!!!!!!!
Most már igencsak izgulok hogy mit fog mondani uhkor.

Jaj lányok annyira de annyira irigyellek benneteket. Olyan jó nektek hogy már ott van a pocakotokba a babátok. Tisztára olyan érzésem van hogy mindenkinek van már csak nekem nincs. Annyira várjuk már a párommal hogy végre megtörténjen velünk is. De mindig jön vmi újabb baj ami miatt nem lehet. nem tudom meddig fogom még bírni. Most úgy érzem megint hogy a tűrőképességem határán vagyok. Kicsit szomorú vagyok ez miatt.
Bocsi hogy rontom ezzel a topic hangulatát. Már mondtam (páromnak) neki azt is hogy keressen magának másik nőt aki megtudja ajándékozni egy gyermekkel,mert nekem ez sajna nem megy. Mindig lesz vmi bajom. És olyan hosszú idő ez a több mint két és fél év.(azóta szeretnénk) Persze ő nagyon mérges lett rám ezmiatt. Azt mondta hogy ezt is megoldjuk közösen és aztán nagyon boldogok leszünk 3-an. Mert ez az egy ami beárnyékolja a kapcsolatunkat. Mert néha kiborulok. Hát most megint befordultam. remélem ez csak a fáradtság jele.

Bocsánatot kérek mégegyszer ezért a sok depis sorért. Lehet jobb lett volna ha nem is írok inkább ilyeneket nektek.
Megyek is.
Sziasztok.

Puszilok mindenkit.
csipcsab

Marietta,
fel a fejjel, nem szabad elkeseredni. Tudod, hogy az segít a legkevésbé :( Én nagyon drukkolok Nektek. Eddig olyan kis pozitív voltál, ne veszítsd el ezt. Van sajnos akinek igenis küzdeni kell a babáért, sajnos nekünk ez jutott. De annál szebb lesz a kezedben tartani a pozitív tesztet. Mert én biztos vagyok benne, hogy lesz olyanod

Kép
bodzi

Köszönöm Bodzi soraidat. Tudom hogy ez segít a legkevésbé de biztos Te is voltál már úgy hogy egyik pillanatról a másikra befordultál. Hisz olyan nehéz ez nekünk. Hát igen egészen idáig nagyon pozitívan álltam a dologhoz,igazából nem tudom hogy most mi történt velem. Lehet hogy félek hogy mit mondd megint a doki. Sőt nem lehet hanem biztos eléggé parázok. Hát remélem hogy nekem is lesz pozitív tesztem és akkor én leszek a világ legboldogabb embere de mikor jön az már el??? Olyan sokat kivett már belőlem ez a gyermek utáni vágy. Annyi mindent megtettem már azért hogy legyen és mindig csak újabb akadályokba ütközök és írtóra nehezen viselem.
De annak nagyon örülök hogy rátok találtam és megoszthatok Veletek örömöt bánatot. Mert aki hasonló gondokkal küzd mit én az ért csak meg igazán. Megpróbálom összeszedni magam.

Puszi.
csipcsab

Marietta, ne csüggedj! MI nagyon szorítunk Neked!
Biztos, h "kivett Belőled", amint írod, de hátha "Hozzád is tett"! Vmi oka kell legyen, h úgy történnek velünk a dolgok, ahogy történnek.
Nekem pl. ez a 2 hónapos rosszullét azt hozta, h elmentem pszichológushoz, mivel azt hallottam, a hipnoterápia segíthet ilyen súlyos terheségi hányás esetén. És hát sok hozadéka volt, az biztos. ("Mellesleg" jobban is lettem.) Pedig azt hittem, ismerem magam... De ez a babatéma, úgy látszik, új dimenziókat világít meg bennünk.

No, én meg megyek dolgozni, elvállaltam egy itthon végezhető munkát. Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, Veled reménykedünk, de nagyon! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok! :shock:
Most csak gyorsan, mert kisasszonnyal muffint sütünk mindjárt. :wink:

Nán-dorka Zöldköznapi kalauz!? :wink: Nagyon jókat hallottam rólla. Te mivel mosol? Főleg a pelusokat. Csak nem mosószódával?

Orsi! Mégis szedtem homeos cuccot, most jut eszembe. Depire én Sedatif PC-t szedtem. De ez még Lilla elött volt, nem tudom babával, hogy lehet szedni.

Marietta mindenkinek megvan a maga keresztje sajnos. Neked, és még sokaknak a baba. Többen is vannak itt, akik úgy érzik, csak nekik nem jön össze. És írd le a panaszod nyugodta! :wink: Mikor mész dokihoz, és mi a köv. lépés?

Később jövök még. Sziasztok!

Orsi nagyon vidám a vonalzód! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drágáim!
Apa tegnap elfelejtette a gépet... :evil: Most lezavartam érte a műhelybe :D:D:D:D

Bodzika:D:D:D
Jaaj, nem sértődtem ám meg, csak tudod, olyan büszke vagyok Rá, hogy mindenkinek dicsekszem, mekkor a "óriásbébim" van már nekem! :D:D:D:DNagyon-nagyon örülök, hogy nem újult ki az endo-d, most már jönni fog az a baba, meglásd!Sőt, már ugye csak két nap a tesztig, bármi lehet...de jó lenne!

Merikém:D
Ingáztam, de még régen, amikor csak álterhes voltam, akkor kisfiút jelzett. De ígérem, mostmár csakazértis ingázom egyet. A megérzésem mondjuk kiscsaj...

Marietta:D
Olyan rossz látni, hogy így el vagy kenődve! Hidd el, nagyon átérzem a helyzeted, egy évet vártam én is a babára, nekem is voltak előtte mindenféle nőgyógyászti problémáim (mióma 17 évesen?! úgy altattak el, hogy hallottam, hogy a nőgyogyi kikiabál, hogy hozzák le a medikusokat, mert ilyet még nem láttak, plussz volt egy csúnya endo-m is, szintén tizenévesen, és van egy soha nem gyógyuló méhszájsebem, szintén a mióma miatt, aminek "hála" elég elmennem egy usziba, és már több tucat fertőzést viszek haza) és én is végigbőgtem az összes menstruációmat úgy 10 hónapig. Én is mondtam ilyeneket a páromnak és én is úgy éreztem, hogy egy selejt vagyok, mert még egy babát sem vagyok képes összehozni. Az összes LH tesztem negatív volt, a hőmérőzés totál befuccsolt az egyéb praktikákkal együtt...volt idő, amikor már komolyan az örökbefogadásnak is utána néztem, de mivel fiatal vagyok, mindenki azt mondta, én azért próbálkozzak még. Aztán volt egy nagyon szép beszélgetésem egy barátunkkal, aki örökbefogadott babát nevel, aki már nagylány, az első perctől tudja, hogy nem "saját" gyerek, de soha nem érdekelték a vér szerinti szülei, imádja az édesanyját és édesapját, mert nekik a befogadó szülei ezek. Esküszöm, még hasonlít is az örökbefogadókra! Szóval ettől nagyon megnyugodtam, mert rájöttem, annyi féle képpen lehet édesanya valaki. És ahogy megnyugodtam, kidobtam az összes LH tesztet, vitamint, csodabogyót, hőmérőt jött is Bogyó-bébi. Hidd el, hogy Neked is sikerülni fog! Jó ember vagy, megérdemled, hogy átéld ezt a csodát! Hidd el magadról! Tudom, nagyon nehéz most neked, de kérlek, próbálj arra koncentrálni, hogy igenis meglesz az a baba! És tudom, hogy mivel ennyire megküzdöttél érte csodás anyja leszel és nagyon fogod szeretni. És ezt ő is tudja! Csak a megfelelő időpontra vár. Uh, jó hosszú lettem, bocsi :oops:

Orsikám:D
Örülök, hogy jól vagytok, de nagyon sajnálom a néha rádtörő depiket! Minden rendben lesz, meglásd! Van egy tök szép mondás, miszerint "Engedd el magad, és a folyó kivisz a partra". NEhéz "feladni" az embernek, hogy maga tartsa a sorsát ea kezében, hisz ebben a világban annyira ahhoz vagyunk szokva, hogy irányítjuk a testünk, lelkünk, mindenünk, de nekem annyira bejött, valahányszor el mertem engedni valamit, hogy nagyon tudom ajánlani mindenkinek! Biztos vagyok benne, hogy azok a dolgok is, amik most Neked okoznak komoly fejtörést hamar meg fognak oldódni. :D

Fioona :D
Az én kedvenc sali-öntetem: extraszűz olivaolaj, só, bors (lehetőleg frissen őrölt), egy fél citraom leve és egy kicsi kanál méz. Valami isteni! De nagyon szeretem a natur joghurt, só, pici citromlé és 2 késhegynyi curry-por verziót is! (ez főként husis salátákhoz isteni, én pl az ananászos csirkesalihoz szoktam mindíg ezt csinálni.) Ja, és nagyon jó az olivaolaj+só+cirtomlé+chiliszósz/ friss chili-karikák változat is.

Szeri:D
Jó hallani rólad, örülök, hogy javulgatsz!

Arwen :D
Már csak egy hét? Tök jó! Azt már féllábon is, nem?

Hajni:D
Drukk! Be fog az a csík sötétedni, meglásd!

Képzeljétek, csajok, még mindíg nem küldött el a doki a védőnőhöz. Ti mikor mentek/mentetek?

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Marietta! Nem szabad elkeseredni! Ne feledd, ez a babásodós topic! Aki idejár, annak előbb-utóbb összejön a babóca! :D

Orsi! Mindjárt itt a teszt ideje neked! Már csak 3 nap! Szólunk Erikának, hogy küldje neked a zebrás tesztet!

Nándorka! Én például május 23-ra vagyok kiírva, viszont olvastam , hogy a hold állása milyen nagy hatással van a születésekre. A telihold, és az újhold. Újhold május 16-án van, telihold pedig június 1-jén. Szerintem, ha tényleg hatással van, akkor nekünk előbb fog jönni a babóca, bár a párom szerint megvárja azért is a június 1-jét, hogy neki minden "csaja" júniusi legyen (anyósom: jún 4, sógornőm: jún 10, én: jún 15.) :lol: :lol: :lol:

Nézzétek meg ezt az oldalt: http://babyfun.vasarlas.origo.hu , szerintem egész jó áron vannak a dolgok. Van szoptatós hálóing is... :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Meri, ha be lehetne írni az időpontokat nappal együtt a táblázatba, én szívesen vállalom, h összegyűjtöm, ha ki-ki beírja az ő időpontját. Hogy ne kelljen egyenként változtatnod a táblázaton.

Angyalkrisz, ebben van vmi, azt hiszem, nekünk is a Hold hozta a babánkat. :D A mi családunk is ilyen júniusi, csak nálunk Apa is. Máj. végén meg házasssági évforduló - azt hiszem, szabadságot kell majd kivenni és 3 hétig csak ünnepelni! De jó is volna...! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Angyalkrisz, köszi a linket!
Örömmel láttam, h a "kukoricás" pelus, ami annak idején eltűnt a lelőhelyről, ahonnan beszereztük (ezt használtuk eldobhatónak, és nagyon bevált), kapható itt. Pl. az első hetekben ilyet fogunk használni. Ha kicsit összeszoktunk, jöhet a textilpelus.
http://babyfun.vasarlas.origo.hu/termek ... pid=440446

Fioona, mosószódát úgy használok, h a mosószernek csak a felét kell a ruhákhoz adni. De most kíváncsi lettem a mosódióra is, utánanézek.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka a kukorica pelus jobb, mint a moltex öko? Bár tudtommal azt már nem árulják, csak hasonlítás kép. És gumírozott a dereka? Mert az Alanának nem az, de ha kukoricásé igen, inkább olyat veszek.

Meri milyen folttisztítót vettél? Nekem Ayurvédás volt, de nem teljesen vagyok megelégedve vele. Most akarok valami másikat kipróbálni, hátha jobban beválik. A gyümi foltokkal nem nagyon bír. Bár azt hallottam, hogy arra jó a frosch mosogató szere, de én olyat még nem láttam, pedig régóta keresem. Látott már olyat valaki?

Orsi érdekes, mert a nodi a tv-ben nem nagyon köti le Lillát, de maga a bábú mindig 10 perces gyönyörködésre bírja a kirakatba :D

Kriszti én valahogy a 21-ét érzem szülőnapnak, bár 25-re vagyok írva. De nekem a 25.-is jó lesz, csak ne kelljen megint 1,5 hétre bemenni a kórházba. :roll:
A nap-hold szembenállást kislányhoz inkább nem kívánom, igaz kisfiúhoz sem az igazi, bár állítólag sok zseninek pont szembenállása van, ami jún. 1-én lesz, ahogy írtad is.

Porsi, Arwen köszi a recepteket, bár mire írtátok kipróbáltam egyet, és katasztrofális lett. :cry: Ment a wc-be. Ehetetlenül keserű volt. Arányokat nem írnátok? Sthall fél recepteket néztem, és ott mindenhon 1dl olíva olajat írt. Annyit is tettem, citromlé, bors, tejföl, és mégis rossz lett. :shock: Mit csinálhatok vajon rosszul?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Dragaim!

Reggel a piacon inditottunk,es annyi finomsagot vettunk,hoyg csak na!Olyan gyonyoruseges zoldsegeket es gyumiket...nyamiiiiiiiiiiiii
Es megkivantam a savanyu kaposztat,szoval azt is kellett venni :oops: :oops: Majd miutan hazaertun,csak ugy magaban benyomtam belole jo sokat :lol: :lol: :lol:

Porsika,
olyan jo olvasni a soraidat!Arad belole a pozitivitas!!!!! :lol:
En a vedononel eloszor a 9 v.10.heten voltam .
nekem csak annyit mondott a dokim,hoyg az elso latogatasomata vedononel le kell tudnom a 12. het elott.Es hivjam fel vedonoszolgalatot,hoyg kihez tartozom,majd az alapjan a vedonomet.Aztan avedonovel beszeltem meg idopontot.
nalunk ez a rendszer,nem tudom Nalatok ez vagy tok mas :lol:
Melo: hat igen,ezt mar fellabon is :lol: :lol: :lol:

Nandorka,
sana nem tudom,hoyg miben befolyasolja az AFP eredmenyet a kismama testulya,csak mindenhol ezt olvasom es a dokik is ezt modtak nekem,hoyg azt belekalkulaljak azeredmenybe.De nem tudom hogy miben szamit...
Bizony Nalad konnyen bejatszhat ennel a vizsgalatnal,hyog nem tudjatok a pontos korat!Ugyhogy plane ne aggodj!De tenyleg!raadasaul mert a normal hatarerteken van!
Tudtommal tobb olyan nincs,aminel ennyire fontos a baba kora.
Szerintem jo otlet,hoyg datum szerint legyunk a tablaba :lol: :lol: :lol: Marmint a szules varhato datuma leygen beirva.Nekem 2007. junius 28 a hivatalos( de szerintem siman at fog csuszni a mano juliusba,mert ezt 28 napos ciklussal szamitjak es nekem 33-35 napos ciklusaim voltak)

Fiona,
milyen muffint sutottetek a kissszonnyal?? :lol: :lol: :lol:
Szeret segiteni Neked a konyhaban?En egyszer a Sogornom legnagyobbik lanyaval sutottem csokis muffint (most 8 eves,akkor talan 6-7 volt) es a vege az lett,hoyg kanallal ette a kristalycukrot a kis rosszasag :lol: :lol: De amyug ugyi volt!!Es tok jo volt vele sutni!nagyon elvezte!

Marietta,
ide mindig johetsz barmilyen gondolatod van!Ha rossz a kedved,akkor is ird le,barmilyen sotet gondolatok is gyotornek!Mert segit,mi pedig segitunk,ha tudunk!
Megertem,hyog neha magadba zuhansz, ez termeszetes,de nehogy selejtnek erezd magad!!!!!
Ilyet ne is mondj!!!!!!!!!!!
De biznod es hinned kell ezerrel!A ferjed pedig nagyon imad es tullesztek ezen is,es mikor mar a pocidban lesz a baba,ugy elfelejted ezt a nehez idoszakot,hogy csak na!!!!Hidd el!!!!!!!!!!

Orsi,
tok jo,hoyg beneztel!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szoval szerinted is fiu? :lol: Kivancsi leszek :lol:
Nagyon-nagyon drukkolok,hogy osszejojjon a mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vonalzod nagyon tuti lett!!!!

Adrienna,
koszi a tippet,ha tudnad miylen kivancsi vagyok a nemere! :lol: :lol:
Viszont en kezdek elbizonytalanodni a megerzesemben...nem tudom miert...

Szeri,
gratula a genetikai Uhhoz!!!!!!
Orulok,hoyg mar jobban erzed magad!!Lassan,de biztosan haladsz a gyogyulas fele! :wink:
Nekunk a csaldban 2-3 hetig is eltartott a kigyogyulas ebbol akorsagbol...
nekem is kb annyi volt,de neha meg kohintek :oops:
En is ugy varom mar,hoyg beerosodjon az erzes a pocimban,mert most meg nem vagyok benne biztos,hogy az a fura erzes,az O!!!!!
Olyan gyengen erzek vmit napok ota...kaparaszas....vagy ilyesmi..a lenyge,hoy erzem,hyog vmi zajlik odabent :oops:

Hajni,
ez a hanyingeres emlygeses dolog bizony nagyon jo jel!Mert ez ezt jelenti,hogy hormonszint rohamosan no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon gondolok Ratok!Ha esetleg ujra tesztelsz,azonnal szolj!!!! :wink: En biztos vagyok benne,hoyg az megerositi majd az elozo teszteket! :lol: :lol: :lol:

Ragotanak utolag is nagyon BOLDOG NEVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most megyek,mert milanoit csinalok az en Draga Uramnak,mire hazaer :lol: :lol:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Fiona,
az az igazsag,hoyg en erzesre szoktam az aranyokat kitalalni a saliontetnel.
Mondjuk en az olivaolajhoz nem tennek tejfolt.
Mert en vagy olajos alapot hasznalok,es akkor csak fuszereket teszek bele,meg pl citromlevet vagy balzsam/borecetet, VAGY joghurtos alapot,es abba teszek fuszereket.De pl johgurtot/ tejfolt nem ontok ossze.
lehet az volt a baj?Nem tudom....meg ugy nem probaltam.
Kostolgasd kozben,en ugy szoktam,es kozben fuszerezem!Erzesre! :wink: :wink:
Frosch mosgatoszert,illetve egyeb Frosch termekeket (wc tisztito pl)a METRO-ban lehet kapni.En legalabbis meg csak ott lattam,Anyos szokta venni.

Kép

Kép
arwen07

Kösz a választ, Arwen. Most már kezdem annyira elfelejteni a dolgot, h el ne felejstek elmenni is a Schöpf-Méreibe. Mert ha már elküldtek, jó lesz teljes bizonyosságot nyerni.

Nem tudom, Fio, nem hasonlítottam másik eldobós, de nagy mértékben lebomló pelusokkkal, mert annak örültünk, h találtunk vhol és nem jártunk utána. Őszintén szólva én a mosással és sok mindennel így vagyok, h kicsit hanyag vagyok komolyan utánajárni a dolgoknak. De azért amit tudok, megcsinálok, pl. komikus, h nekünk alig jön össze uannyi főből sokszor egy fél kukányi szemét, míg a szomszédék kukája majd' kiborul... Mondjuk a komposztálás sokat lendít a dolgon.
Salátaöntetről én is írtam Neked. Nekem azért jönnek be a kefíres avgy tejfölös alapú öntetek, mert azok már magukban finomak fűszerrel, és így biztos nem rontják el a salit.
És amúgy nem lehet, h vmelyik zöldség volt keserű?

Porsi, védőnő ügyben az én dokim sem sokat problémázott, én leginkáb ba kiskönyv miatt mentem szívesen. :D Az olyan jó érzés, h van. Sztem oylan esetekben küldik szorgalmasabban a leendő anyukákat, amikor azt lehet sejteni, h -hogy is mondjam - jobban lehet aggódni, h mennyire fog egészségesen élni (értve ezalatt a nagyobb kilengéseket, nem a chipset! :wink: ), és emiatt jobban szemmel kell tartani. Mert hozzánk is kijött családlátogatni, de persze ez inkább formálitás volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Adri: örülök, hogy jobban vagy, szerintem biztosan nem lesz gond a babával és így jó, hogy tudsz pihenni, mert sokat tudsz a babáddal törődni. Ő megérzi ám! :)

Kismamik: ti vásároltatok már valamiket a babának és ha igen, akkor miket?

Fioona: bocsi, hogy megint kérdezem, de elfelejtettél válaszolni: megérkezett már a szopipárnád?

Nán-dorka: a kisfiad egy cukipofa. Ha már ő is babát üzen, akkor előbb-utóbb itt babásodni kell, nincs mese! :)
Én május 26-ra várom a babánkat. Viszont azt érzem,hogy május 23-án fog születni. Nálunk ez már tradíció. A nagymamám a fiát máj. 23-án szülte, anyukám a fiú tesómat máj. 23-án szülte, tehát most én jövök a fiunkkal május 23-ra. :)

Marietta: ne legyél elkeseredve. Jönni fog a baba úgyis, hidd el, nem úszod meg :wink: Nagyon szorítok és küldök neked is pozitív tesztet! Csak és kizárólag neked dupla adagot, jó? :)

Porsika: engem a dokim a 12 hetes vizsgálat után küldött védőnőhöz, úgyhogy nyugi nem vagy lemaradva. Ez helyileg mindenhol más és más, de az biztos, hogy nem vagy elkésve. Legközelebb azért kérdezz rá, hogy mikoris kell menned védőnőhöz, az a biztos.

Orsinak tripla adag tesztet küldtem légipostával. Szorítok nagyon ++++++++++++++ Mikor tesztelsz?

Angyalkrisz: nagyon jó oldalt ajánlottál. Az én kedvenc oldalam jelenleg a www.bebilap.hu - itt is nagyon jó dolgok vannak.
Ja és van olyan oldal is, hogy www.bambino.hu.

Csajok én tök hülye vagyok hozzá, ezért ugye elmondjátok, hogy mire jó a mosódió és mire jó a mosószóda? És erről jutott eszembe, hogy a csecsemőknek mivel lehet mosni a ruháit?

Arwen: savanyú káposzta... nyami-nyami. Én is megkívántam a terhesség elején és ez azóta is tart. Egyébként pedig minden savanyú jöhet.
Én is először azt éreztem, amit te,hogy valami van ott bent, kaparászás, buborékok stb... ez tuti a babóca!!! Nemsokára beerősödik majd meglátod!
szerika

Szeri még akkor írtam, hogy megjött, mikor csengetett a postás! :D De komolyan! Csak épp az nap lett a + tesz Hajninak, biztos az vonta el a figyelmed (teljesen jogosan :wink: )
Szóval péntek reggel ment a pénz átutalással, és rá csütörtökön jött a párna. Az 5. munkanapon. Dió, szóda hagyományos mosószer helyett van, környezet és emberbarátabb megoldás. Alapból az újszülöttek bőre extra erzékeny, ezért klóros dolgok kizárva. MIndenképp sensitiv mosószer, de még jobb a környezetbarát. Ezen belűl amit a pénztárca elbír. Sajnos fontos tényező. :( Öblítő detto. De ez csak az én véleményem. :D

Nándorka rá se raktam a salátára, olyan keserű volt. Azért még nem adom fel. :lol:
Bár ma a muffinal is rossz tapasztalatom volt. :cry: Ez volt a 2. alkalom, hogy sütöttem, de az első jó volt. Most a januári kismama újságban lévőt próbáltam ki. Bár furi volt már a recept is. :?
Lilla imád segíte, akkor is, ha nem kéne! :twisted: Megyek mert már vagy 50× üvölt utánnam a kádba. :roll:
Sziasztok! Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Nálunk is kádban a gyerek, csak az apja fürdeti, én meg a tzatziki receptért "ugrottam be". De só nem kell bele, Arwen?

Most sietek, majd még válaszolok, amire kell.

Fio, Neked miben más ez a várandósság, mint az előző? (Azóta figyleek erre, mióta kérdezted!)

Szeri, tényleg cukipofa tud lenni a nagyfiú. Mostanában udvarias és gyengéd. Aztán néha azt kiabálja, h "csúnya vagy!" vagy belénkcsíp. Ez ilyen műfaj!
Milyen jó, h Lilla beletanul a sütés-főzésbe! Én is szeretném így, de én magam sem vagyok olyan nagyon házias. Most a Ti hatásotok is, h jobban érdekelnek ezek a dolgok. Köszi.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Délután már átolvastam a termést,hát nem semmi mennyiséget irtatok!
Fioona én a Frosch mosogatószert használom általában az Intersparban vagy a Praktikerben szoktam megvenni.nagyon szeretem.
tegnapi darab isteni volt szerencsések voltunk mert a "jobbik"szereposztást fogtuk ki:Dolhai Attila,Homonnay Zsolt...
nem semmi mi szorult ezeknek az embereknek a torkába!!!!!!!!!!!
jővő vasárnap pedig a Szépség és a szörnyeteget nézzük meg.
vettem is ma egy szép blúzt a C&A-ban leárazva gumirozott az oldala tud majd nyúlani rendesen.nagyon elkezdett nőni a hasam az elmúlt két hétben.

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona: bocsi a figyelmetlenségemért :oops: köszi, hogy mégegyszer leírtad. És használod? Elégedett vagy vele? Akkor a jövő héten nekem is érkezik... úgy várom már!
Kösz a tanácsokat mosószer ügyben, mostmár erre is figyelnünk kell. És ugye a felnőtt ruhákat nem szokták együtt mosni a kicsiével?

Nán-dorka: én is meg szeretném már tapasztalni,hogy a fiam ilyeneket műveljen, mint a tied. :lol:

Esztora: Rudolfot nézted ugye jól emlékszem? Mi a szegedi szabadtérin láttuk a nyáron, nekem nagyon tetszett.
szerika

Sziasztok csajok!

Elromlott a gépem, így nem tudtam jönni,most is apáét kunyertam el 1 percre.

szval az a helyzet, hogy nem tudom, h mi van. :oops:
Csüt: +
Péntek: -, +
Szombat: -
Vasárnap:még halványabb +, -

Ma vagyok a 11. DPO-n, mensi sehol, nekem soha nem késett.
Nem értem mi lehet, és ennek megfelelően kikészültem....

Drukkoljatok, h történjem valami, mert ez idegölő.
:? Csak azon parázok, h ha ott is a baba, valami nincs rendben, hisz csüt. óta erősödni kelett volna a hcg-nek. :cry:

Rohanok főzni.

Puszik
Vendég

Sziasztok!

igen a Rudolfot néztük meg!
Hajni nem tudom mit mondjak :roll: ,amit a józan eszem diktál tudom nehéz lesz de tartsál pár nap szünetet a tesztekben.addigra talán kiderül mi is a helyzet.
ugy néz ki halasztanunk kell a "siutat"semmi hó nincs Annabergben,zárva vannak a pályák.megpróbáljuk áttetetni az időpontot későbbre.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!
Arwen:D:D Nagyon köszönöm! Én is hamarosan felhagyok a munkával a veszélyeztetettség miatt, de nem is bánom, úgyis olyan dekoncentrált meg fáradékony vagyok. Legalább lesz időm rendesen megírni a szakdolit ;) Meg egész nap itt fogok lógni:D:D:D

Hajnikám, drága!
Próbálj nem elkeseredni. Nem mész el a dokihoz? Lehet, hogy csak egy kis progi-pótlásra lenne szükség, nem? Vagy csak simán sok-sok pihenésre-már amennyire megodható- és nyugalomra. Melyik tesztet használtad? Szerintem nincs hibás pozitív teszt, úgyhogy szerintem minden rendben, csak még pici a bébi és talán még nem olyan magas a hormon szintje, meg tudod, mennyi minden befolyásolhatja. Szóval fel a fejjelm, próbálj megnyugoni! Nagyon drukkolunk, és sokat gondolok Rátok!

Fioona:D
Az a baj, hogy én ritkán csinálok egész családnak öntetet, mert rajtam kívül nem nagyon eszi a salátát senki. Szóval 1 adagra tudok arányokat írni, ha ez így megfelel. A mézes-citromos olivás: Kb egy kávéskanálnyi olivaolaj, egy fél citrom leve, de nem teljesen kicsavarva, egy mokkáskanálnyi méz, égy csipet só és úgy egy csipet bors. A curry-s: 3 evőkanál natur joghurt, két késhegynyi curry-por, egy pár csepp(úgy fél mokkáskanál) citromlé, egy csipet só. A chili-s: egy kávéskanál oliva, egy fél citrom leve, egy csipet só, és vagy egy késhegynyi chili-szósz/por, vagy ha friss chilit használok, akkor egy kisebb paprika fele, kimagozva.Remélem segített valamit.

Na megyek lányok, tanulok:D De mostmár csak ez az egy szigorlat, és kész!!!
Millió puszi mindenkinek

porsika

elfelejtettem az adatgyüjtéshez:én július 10 vagyok "időzitve"aztán majd az uh-on kiderül hol is tartunk valójában.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hajni, sztem menj el dokihoz, mert csak az fog megnyugtatni. Ha pedig kell valami támogatás a babának, megadja. Igaz, Porsikával egyetértek, de ha doki mondja, biztos jobban megnyugszol.

Szeri, semmi baj. :wink: Igazándiból nekem mindig összegyűlt egy adag bébiruha mosásra, ezért nem mostam együtt. Ha gondolod, eleinte mosd külön, de pár hónap után sztem felesleges.
A párna irtó jó! A párom is birtokolja, mikor én nem használom. :wink: Nagyon okos találmány! Imádom! :D

Porsi jobb is kis adag kísérletezni. Így kevesebb megy pocsékba, ha nem jön össze. :wink: Köszi szépen, mentem, és kísérletezgetem. Sztem az olaj mértékével volt gond, pedig a Stahll könyvekben mindenhol 1 dl. írt. :?

Esztora akkor legalább tudom, hogy olyasmit keresek ami létezik! :) Itt interspar nincs, a Dm-ben szoktam amúgy venni az ilyesmit, de ott soha sincs. :? Megpróbálom a Tescoba akkor, bár oda ritkán megyünk.

Nán-dorka én se vagyok konyhatündér. :( Csak szeretnék az lenni. :lol: Most pl. a fejembe vettem, hogy szerzünk egy új kenyérsütőgépet, mert a réginek tönkrement az üstje. Olyan jó lenne megint finom magos, rozsos kenyereket enni. Már csak ezért is, mert Lilla nagy kenyérimádó, és a bolti fehérkenyér, nem túl jó táplálék.

Miben más a várandóság?
Az első 12 hét hasonló volt, bár erősebb tünetekkel, mert régen.
Ami más, hogy érzelmileg nagyon megvisel. Nagyon könnyen kiborulok, ingerlékeny vagyok. Sokkal fáradékonyabb, és a vérképem is rosszabb. Igaz Lillával végig szívritmus szabályzót szedtem, ez befolyásolhatja a dolgokat.
Aztán az édességhez való hozzáállásom is más. :D Ha mondjuk 1-10-ig skálán, 5-nek vesszük az alapot, akkor Lillával 1-nek jelölném, míg most 6-nak az édesség utáni vágyam. :roll: :P
Ennyi jut így hírtelen eszembe.
Megyek pihenni.

KépKép
KépKép
fioona

Ehhez mit szóltok?

http://www.babakozelben.hu/cikkek/babapelenkanelkul1.htm

Babanevelés pelenka nélkül. A legkörnyezetbarátabb, és legjobban babapopsi kímélő. :D

Meri, a diót ugye nem csak egyszer használod. Tudod, hogy többszőr is lehet vele mosni?

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?