Sziasztok!
Eloszor is:
HAJNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nagyon orulok Nektek!!!!Tiszta szivembol!
Szerintem ez egyertelmuen ket csik!Es ne gondolj rosszra es ne fantazilaj!Minden rendben lesz!!!!!!!
DRukkolunk nagyon az elkovetkezo napokban,hetekben,hogy a mano erosen kapaszkodjon!!!!De minden rendben lesz!
Csak azert ilyen halovany,mert meg nagyon koran csinaltad!!!!!!!!!!!!!!!Gondolj bele, 9.DPO...az nagyon korai!Hidd el,par nap mulva mar erosebb lesz.
nekem az elso tesztjeim csak kesobb lettek 2 csikosak,az elso 2 napban,es aztan csak a 3. napon lett egyertelmuen +,emlekszel???
Es es nem is a 9. DPOn csinaltam eloszor,hanem kb a 12-en
Szoval NYUGIIIIIIIIIIIII!Azert annak a HCG szintnek ki kell alakulnia,Dragam!
A doki kerdese:lehet en is elmennek az ut elott de csak azaert,mert akkor az uton mar nyugodtabb lennek...vizsont utana mar lesz szivhang is,az tuti!!!!
Nan Dorka:abszolut ne aggodj!!!!
Az AFPrl irtam korabban is mar,hoyg milyen megbizhatatlan,es sztem az osszes ilyen viszgalat arra jo,hoyg stresszelje a kismamikat,mert nagyon kis szazalek az,akinel tenyleg van vmi,raadasul az a statisztika,hogy gyakrabban szuletik pl downos baba azoknal akiknel minden ertek tokeletes volt!!!
Mert ott pl nem neztek tobb dolgot meg,nem mentek el pl ujabb orvoshoz es nem jartak korul atemat,mint az a kismami,akire raijesztettek vmilyen vizsgalattal.
Mi megcsinaltattuk az integralt tesztet,ami sok jelzot nez egyszerre,es ket vervetelbol all(ma tudtam meg a 2. vervetele redmenyet is,ami szinten jo lett,negativ
,nagyon orulunk!!!!!!!ebben vlt AFP is pl,de kell emnnem ettol fuggetlenul a korhazba is AFPre,kivancsi lszek az mennyi lesz,mert itt jo volt)
Nekem nagyon megnyugatto volt ez a vizsgalat.Pontosabb,mint a sima AFP pl.
DE a 0.8 jo ertek!!!Raadasul az UH a mervadobb!Azt az AFP eredeny tudataban szoktak csinalni,hogy ha estelge az AP elterest mutat,ezzel meg szurnek,mert itt lathato ha gaz van!
nalatok ezzel minden ok volt,igy ne aggodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En renegetegt olvastam ezekrol (talan tul sokat olvasgatok aneten...dokim le is allitott
)
Es sok kismami van kul forumokon,akiknek pl 0.4, 0.5 lett az AFPje,es egeszseges bakat hoztak avilagra!!!!!
Alatalabn naluk is az derul ki a magzatvizmintavetel utan,hog yminden ok!
Ugyhogy Te meg plane ne aggodj!!!!!!!!!!!
csak tudom,rossz ezen atmenni......
Mert az ember midenre gondol...
De a pocidban nem lehet mas,csak egy makkegeszseges baboca!!!
Egyebkent mikor csinaltak az AFPt?hany het hany napnal?
Mert ha pl tul koran csinaljak,lehet alacsony,mert ez a hormonszint folymatosan no a szervezetunkben az idovel.......
A masik tenyezo ami szait az az anya testsulya.
Szoval a lenyeg,hogy szerintem abszolut nincs okd aggodalomra!
En hetfon nem megyek dolgozni,mert cukorterheles,meg AFP a korhazban,aztan meg meygek vedonohoz
Dea jovo het az utolso lesz nalam melo szmepontjabol,ugy keszulok
Vivi,antibiotikum:nekem eddig minden orvos es vedono azt mondta (plusz Anyum,aki gyogyszeresz) hogy nagyon-nagyon vegso esteben lehet antibiotikumot hazsnalni,de csak azt hiszem 2 fele van,amit varnadosan lehet!!Es az elso 12 hetben nagyon nem szabadna!Sot semmifele gyogyszert...
Most mikor meg voltam fazva,bar epp elhagytam a 12 hetet,de be voltam parazva,hoyg nehogy kelljen antibiotikum.....doki is mondta,hoyg ezerrel probaljak mast!
Ugyhoyg vigyazz nagyon magatokra!!!!!De tenyleg!!!!!
Orsi,orulok,hoyg beneztel!!!
Adrienn,arra nincs vmi megerzesed,hoyg nalunk fiu vagy lany lesz az utod???
Orulok,hoyg jol vagytok!!!
Bodzi,annyira orulok,hoyg nincs endo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden oke lesz,most mar tutko jon a mano!!!!
Saliontet:nem tudom ki kerdezte,Fiona?
En szoktam:
-olivaolaj+ fuszerek ( ez lehet organo.akkor pl gorogsalira, vagy lehet bors,so, akkor aturabb es barmire), ah szeretitek, tehetsz bele,csak jol ki kell keverni borecetet,vagy balzsamecetet is az olajba,picit!nagyon fini lesz tole!!!!
-natur joghurt+ so+ bors+oregano/kakukkfu/majoranna (attol fugg miket szerettek)
-tzatziki( natur joghurt, pici fokhagyma belenyomva, uborka lereszelve bele,sok!!!!!!) ezt imadom!!!!!Pl sult husira tezsem,nem a salira,es ugy melle krumpli
De salira is lehet!!!!!
Remelem segitettem!
Meri,hoyg birod a fogyokurat?Kepzeld es estenkent ujra elkezdtem eszegetni...
pedig eddig ugy orultem,hoyg este nem kivantam semmit...erre tessek...es hulyesegeket am!!!!Pl chips nalun is befigyel....
Szoval nekem is el kellene ezeket kerulnom,mert err tenyleg nincs szuksege a babanak!
Csak tok nehez....
Ferjed olyan edi,hoyg suttyomban nezi a pedet
Olyan jo erzes,hoyg igy akarja babat,nem???
En nagyon boldog voltam,mikor lattam az en ferjemen,hoyg mennyire nagyon akarja es most ahogy varja!Olyan nagyon jo erzes!Feler minden szerelmi vallomassal!!!
De nem,Csajok?
Remelem jol vagytok,mi most megyunk nevnapozni,a hetvegen benezek!!!!
Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!