Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok!
Sajnos a mi reggelünk elég rosszul indult.
A Párom szegény semmit sem aludt éjszaka,mert még mindíg vannak allergiás tünetei, amit nem nagyon értünk, de alig kap levegőt.
Nincs valakinek valami jó ötlete allergiára? Aztán a másik dolog. Képzeljétek a tatyóm,amiben a melóhelyre hordom a kis cuccaimat szétrobbant!
Igen, volt benne egy üveg, amiben kb. 0,5 dl narancslé. És én mikor tegnap takarítottam, beraktam a radiátor mellé
és elfelejtettem,h. ott van..
A többi már gondolhatjátok. A narilé felforrt és szétrobban az üveg. Ráadásul mindennek ilyen erjedt szaga lett, és minden elázott benne... remélem a hét folytatása jobb lesz!
Örülök,h. velem együtt örültetek a jó eredményeimnek, én is megnyugodtam kicsit.
Akkor először is kezdeném az ünnepeltekkel:
Évi, Nomi, Sosi és Heni! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok mindannyiótoknak!
Heni!
Nagyon örülök,h. végre levették a gipszedet, azért még míg lehet pihentesd a kezed.
Szerintem ha ilyen rendes a dokid és ráadásul még szakember is, akkor mindenképp meg fogod tudni beszélni vele ezt a dolgot. A fogigátlók nagyon becsapósak. Annak idején triregolt zedtem és 1 hónap alatt 9 kg!-t szedtem fel, majd a sógornőm javasolt egy sokkal jobbat, és mikor váltottam le is ment rólam az a plussz kiló. Ajándékként gyönyörű szép striáim maradtak a popsimon és a combomon.
Virág!
Nagyon sok szerencsét kívánok az inszemhez!:D Én is SOTE1-re járok, tényleg elég sokan vannak ott, de én nagyon szeretem a dokimat. Te kihez jársz?
Panka!
Én is megszoktam nézni a kismamikat, no nem azért mert ufót látnék, hanem mert szépek és olyan különleges érzés fog el mindig,mikor kismamit látok.
Szerintem ezzel sok ember van így. Olyan furi volt olvasni,h. már várod a szülést, de tényleg ahogy a vonalzódat elnézem már nincs hátra. Nagyon örülök,h. újra láthattátok Emilit, esetleg képet nem kaptál Róla? És mi kaphatunk?
Niki!
Hú de sokáih aludt Zazi, de íg Ti is ki tudtátok pihenni magatokat! Köszi a sarokban alvós képeket Zaziról!
Hangyi!
Te jelöltél be iwiw-en?? Mert én visszaigazoltalak.
Beus!
Sajnálom nagyon a barátnődéket.
Csak,h. rácáfoljak elmesélem,h. mi 2 hét alatt megkaptuk a hitelt, és mi is „rá voltunk szorulva”, tehát e nélkül nem tustuk volna megvenni a lakást. Már az én fejemben megfordult,h. el kellene költöznünk innen, mert a szocpolt én is szeretném kihasználni, viszont a Párom 8 évvel idősebb mint én, tehát oda kell figyelnünk. Sikerült megrendelned a párnát?Jobban érzed már magad?
Nárcisz!
Örülök,h. sokkal kipihentebb vagy, rátok fér ám. Köszi a vonalzó dícséretet. Gyönyörűek a képek!:lol: A szopipárnás és a szopi utáni boldog kép egyszerűen csodás!
Jucmuc!
Gratulálok a lombik kezdéshez, remélem nagyon gyorsan el fog telni az az egy hónap.
Rettenetesen sajnálom,h. nem tudjátok támogatott formában megcsinálni a lombikot. Ez a nővér, én biztos megkérdeztem volna tőle,h. miért nem egy könyvtárban dolgozik ahol nem kell tudni bánni az emberekkel. Azért a kórház vezetősége is tudhatná,h. kiket vesz fel. Neked is köszi a vonalzó dícséretet. Nem értem, mi az,h. egy főnővér dönt a jogosultságotokról?
Párodnak jobbulást kívánok!
Monyo!
Rettenetesen sajnálom a PCO-t, de nagyon remélem,h. a gyógyszerek segítenek és elmúlnak a cisztáid, ill. csökken a tesztoszteronod.Aztán pedig már semmi sem fog a baba útjába álni.
Adriana!
Örülök,h. jelentkeztél, de nagyon sajnálom,h. Levikével orvoshoz kell járnotok.
Kívánom,h. mielőbb találjatok megoldást. Szörnyű,h. egy ilyen pici babánál már ennyi vizsgálatot kell elvégezni. Azt szeretném kérdezni,h. eszik-e liszteset Levike? Örülök nagyon,h. rendeződik a helyzet a Pároddal is.
Angie!
Annyira jó amit írtál.
Látod én mondtam h, nyugi nincs semmi baj. Örülök,h. ilyen kis aktív a Manócska, és nagyon várom a képet róla.
Igen tényleg nagyon tetszik a munkahelyem és a kolléganőim is szuperek.
Az egyetlen hátulütő az,h. nem épp bababarát a főnököm, aki ugyan már 37 éves, de még nem szánta rá magát a babvállalásra. De hát amit nem tud, az nem fáj.
Köszönöm szépen a bíztatásod nagyon jól esik ám!
Baba8!
Köszi,h. értesítettél minket, nagyon hasznosnak találom a topikot!
Kati!
Örülök,h. jelentkeztetek és Petrának nagyon boldog fél éves szülinapot kívánok!
Nomi!
Hogy vagy? Munka? Hiányzol gyere gyakrabban! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
Norwell!
Gratulálok Kende 6. fogacskájához.
Hiperszuper ütemben nőnek ezek a kis fogak. És persze ahhoz is,h. így tud már állni.
Annácska!
Persze,h. megdícsérlek Titeket, hisz szépek vagytok!
A látogatást egyenlőre még nem tudom, de majd hívlak.
Timi!
Igen én is hallottam,h. bezárják a Schöpfit.
Nem tudom,h. mit gondolnak.Köszönöm,h. együtt örülsz az eredményeimnek. Ti jobban vagytok már?
Tina!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél és ahogy időd engedi várunk.
Kacsa!
Jobbulást kívánok a Párodnak és Te is nyugodj meg, Timcsának pedig hatalmas pocaksimit küldök.
Köszönöm a zebrahívogató biztatást!:lol:
Brill!
Pocifotó???
Millió puszi!