Új privát üzeneted érkezett!

Szia Timi!

Nem kaptam meg, küldtem levelet, ha működik, arra küldd vissza, vagy ide is küldheted: telekes.judit@kovacs-telekes.org (remélem utóbbi működik) tartaléknak: jucitel@freemail.hu valamelyiken csak ideér

tjuca
 
 


Sziasztok!

Timika!
Te is virrasztottál", hogy ilyen későn írtál?
Én éjféltől hajnali 4ig nem aludtam, majd reggel 7kor keltünk. :evil:
Ez van, szokni kell az éjszakázást :wink:
Hogy vagytok?

Norwell!
Kende félelmetes mértékben növeszti a protkóit! :lol:
Nagyon szépen fejlődik!

Annácska!
Sórol tudok, eddig sem főztem sósan.Sok vizet iszok, de hetente 1-2 l 100 % os gyümilé is elfogy (iszik belőle aférjem is egy keveset ).Nincs ödémám, a védőnő azt mondta, hogy látens ödéma, azaz az egész szervezetben van víz, de én ezt nem veszem nagyon észre, estére nehezebben jön le a gyűrű az ujjamról, ennyi.Én egyébként nem hallgatok ilyen szempontból a dokira, ha éhes vagyok eszek, ha szomjas iszok.Ha nem tenném, csak erre tudnék gondolni.
Férjem megjegyezte minap, hogy:"te mindent megiszol, ami iható???" :shock: :lol: :lol: IGEN!

Pupy!
Juj, ez nagyon jó!!!!Akkor hajrá, mi is várjuk az ujabb zebrásokat! :wink:

Kati!
Milyen volt Zalakaros?Mi is kinéztük, hogy esetleg odamegyünk majd nyáron.Keresztelőről képek???

Angie!
Fotót várom!

Jucmuc!
Itta link: www.jogiforum.hu
Hogy ezen belül mit hol találsz, nem tudom, a férjem indított egy topikot albi ügyben, mert pont olyan nem volt.Sok sikert!Sajnos farkastörvények vannak, nem szabad hagyni magad!

Ma voltunk a 32 hetes uh-on.Találkoztam a választott szülésznőmmel,így elsőre behívtak mineket. :wink:
Megint azzal kezdték, hogy "de szép nagy feje van" :roll:
Mondom tudom, mindig nagyobb volt mindene.A feje 84 mm helyett 88, a combija most stimmelt.De mondta, hogy kb. 2.5 kg körül lehet a súlya, és vagy hamarabb születik meg, vagy nagysúlyú baba lesz! :roll:
Én előbbire szavaznék.Ja, és startpozícióban volt, tehát fejjel a medencében, lábak a nyakban, kéz az arc előtt.A kis szemérmes. :wink:
És még mindig kislány :lol:
Hát ez volt.Ja, és a szülésznőt még lehet "választani", nem kell a klinikának fizetni külön.És ő fogja csinálni az nst-ket, nem kell időpontot kérni, sorban állni.Rendes kis csajnak tűnik.
Mostmár kezdem nagyon várni a szülést, hétről hétre izgatottabb vagyok 8)

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Pankaa :) Köszi szépen jól vagyunk, bár Kristóf megint volt, hogy elég csúnyán köhögött az éjjel - nappal viszont alig köhög, szóval nem tudom... :roll: Nem éjszakáztam, illetve igen, de általában én ilyenkor fekszem le (na jó, egy kicsit korábban, de nem sokkal) :lol: :wink:
Albérlettel hogy álltok? Szerintem is igyál, amennyi jól esik, gondolom nem véletlenül kívánod az innivalót.
Az UH-nak nem mindig szabad bedőlni, én is egy óriásbébit vártam, aztán lett egy 49cm-es 3300g-os babám :lol:

Juca :) Újra elküldtem a gmail-esre is, meg a .org-osra is. Ha egyikre sem kapod meg, megpróbálom még a freemailt. Vagy majd elküldöm faxon :twisted: :twisted: :twisted:

Norwell :) Gratula a fogacskához! Nem semmi, miket tud már Kende! :shock:

Kati :) A MenDan-ben voltatok?

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 

 
 

Juca :) Most kaptam emilt,a .org-ra tuti nem ment el, próbálom mindjárt még a freemailt.

KépKép

KépKép
timika
 
 


Timi!

Megkaptam, anyag a blogon, köszi, puszi!

tjuca
 
 


Panka!

Blogra feltettem a Timi által küldött cikket. Egyszer még annó ide is beraktam, ha emlékszel rá, akkor storno. Igyál amennyit kell, viszont ha nem tudsz pipilni, akkor rögtön mondd az orvosnak, és mindig nézzék meg a pisid! UH-n nem írták rá a papaírodra, hogy milyen a méhlepény (hány fokban érett), ha igen, az 1-2 jó, az előrehaladott v. 3-as nem.
Többi a cikkben.

Csók!

tjuca
 
 


Sziasztok!

Lányok, köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtatok! Nagyon jól esett! :D

Norwell!
Nem semmi, már a 6.fog! nekünk még csak 2 van...Vagyis mindjárt 4, mert a felső kettő már nagyon jön. És hogy már áll, ez igen! :shock: Nagyon ügyes babád van ám! :D

Pupy!
Örülök, hogy jók lettek a hormon eredmények. Légy most már bizakodóbb, hamarosan elkezdődik a sikerszériád! :D (Emlékszem, amikor még írosgattam ide, mennyi rossz történt veled, remélem azóta ez megváltozott!)


Jucmuc!
Nagyon sajnálom, hogy neked kell fizetned az egészet. Azért remélem meg tudjátok oldani. Mindenesetre ne add fel az utánajárást, mert lehet, hogy valaki elnézte azt a 180 napot, és nem is úgy van. Jól teszed, hogy felkészíted a szevezeted ebből is látszik, hogy milyen felelősségteljesen állsz a dologhoz. Nagyon drukkolok! :D

Timika!
Most már úgy tervezem, hogy sűrűbben jövök.:)
Sajnos a helyzet nem olyan egyszerű mint egy fertőzés.:?


Akkor leírom röviden mi van velünk:
5 hónaposan kiderült, hogy nagyon nagy a mája. sejtettem már valamit, mert hatalmas volt a pocakja, pedig alig evett. Voltunk vérvételeken, különböző vizygálatokon, szinte minden kórházban jártunk már Budapesten. Mindenhol mást mondanak. Vagy anyagcserezavar, és valamelyik ritkább fajta, vagy valamilyen vírus, amely az egész szervezetet érinti. A laborleletei nagyon rosszak, először még tumorra gyanakodtak, de szerencsére azt azóta kizárták. Szegénykémtől már 6-szor vettek vért november óta. :shock: Most még mindig folynak a vizsgálatok, várunk mág pár laboreredményre, és 23.-án kell visszamennünk. Talán addogra kiderül valami.
Egyébként Levike nagyon édes, semmilyen tünete nincs, szépen fejlődik. Most már áll, és kapaszkodva lépked is. Mondja, hogy "aba", "ájá" (anya), "pa"(lámpa) "búp" (béka) "ídi"(amikor szomjas).
Itt egy friss kép róla:
Kép

Puszi

Kép

Kép
adriana
 
 


Bogárka!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Nagyon eltűntél. Remélem minden rendben. Gyere, ha tudsz!
Vendég
 


Adri!

Levinek :-)
Kép

Írok majd, csak időm nincs semmire. Addig, ha van időd, bár gondolom nincs, az aláírásomban a blog, rólunk lehet benne olvasni. Jelentkezem!

Puszi!

tjuca
 
 


Úgy látom, ma mindenki nagyon elfoglalt. Pedig én ma ráérnék :( de nincs most itt senki.

Sebaj, majd böngészek a neten (azzal viszont az a baj, hogy mindig találok valami olyat, amitől el kezdek aggódni :roll: )

Pupy!
Nagyon örülök a jó eredményeknek. Én gondoltam, hogy semmi gond nem lesz. Látod, nálunk sem volt semmi, és mégis 8 hónapot váratott Manócska. Biztos a legtökéletesebb csajócára várt a férjem ezen konkrét katonája. Nálatok is ez lesz. Semmi sincs véletlenül. Meglásd, jó lesz ez az év: jó munkahely, egészséges évkezdés, pár hónap, amíg lejár a próbaidőd, és máris jöhet a picurka. Harjá!

CsHeni!
Na végre, megszabadultál minden tervtől. Én azt mondom, ne próbáld meg rábeszélni/meggyőzni a dokidat a te érveiddel, hanem inkább tanácsot kérj. Nagyon megbízható ez a dokid, ahogy meséltél róla, ezért fontos, hogy befolyásolás nélkül mondja el a véleményét a lombikos verzióról. Tudom, hogy nagyon félsz, és van is bőven okod rá, de még mindig nagyon kevés az esélye, hogy megismétlődik ez az utóbbi eset. Majdnem biztos, hogy a closty durrantotta be a petefészkedet, és hát gondolom, a clostyt úgy ahogy van, elfelejtetted egy életre.

Nárcisz!
Nagyon tüncik a lányok. És szuper, hogy ilyen jó a munkamegosztás a családban. A levegőzés tutira jót tesz a csajoknak. Te hogy bírod? Tök jó, hogy még időd is marad nekünk írogatni, és nem is röviden.

Adri!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen gondok vannak a fiacskáddal. Reméljük, hogy teljesen kikezelhető problémáról van szó, és hamarosan meg is lesz, hogy konkrétan mitől van ez a májprobléma, és hogy mivel lehet kikezelni.
Örömmel látom a családot együtt az avataros képen. Ezek szerint ott minden rendben? (remélem, nem kérdeztem semmi rosszat)

Timi!
Kristóf egy tünemény. És már milyen nagy legény. Lassan betölti az egy évet. A kép a vonalzó előtt mikori? Mintha ott még nagyon pici lenne. Ti fogakkal hogy álltok.

Nowell!
Kendének nagyon beindult a fogszaporodása. Nem is csodálkozom, hogy hiper-nyűgös napjaitok vannak. Kitartást (de az biztos van bőven).

Juca!
Elolvastam a blogot. Mikor csinálják a toxémia szűrést. Bár nekem nincsenek tüneteim, és macskával sem érintkeztem már évek óta, mégis jó lenne elmenni egy szűrésre. Azt mondják, hogy nem csak macskától lehet elkapni.

Évi!
Én csak jövő hétvégén érnék rá a talira, vagy pedig a 29-i héten 5-től hétköznap is. Ki szervezze meg?
Vendég
 


Angie!

Bocsi, de kevered a szezont a fazonnal. Toxémia nem egyelnő toxoplazmózissal. Utóbbit terjesztik a macskák, meg nyers hús, miegymás és úgy tudom, ha gáz van, kiderül a 12. hétig. Toxémia nem fertőző, megmakkan az ember anyagcseréje, de ez benne van a cikkben.

Heni!

Remélem nem haragszik Angie, de nem értek egyet azzal, hogy csak a closti a ludas. Több pete érett, de az, hogy hova ágyazódtak be az ettől független. Majd Narco elmondja :-) Viszont abban igaza van, hogy objektív tanácsot kérj.

Léptem. Itt olyan bolond időjárás van, hogy lehet ma nem is megyek Kingával sétálni :-(

tjuca
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Szabin vagyok, de így is ezer a dolog.

Angie!
A toxaemia és a toxoplasmosis két külön dolog. A toxoplasma a macskás és nyershúsos dolog. Toxopl. szűrés városonként eltérő időpontban történik. Nálunk már az első jelentkezéskor kap a kismama egy beutalót a vizsgálatra. De mivel ez nem egy kötelezően elvégzendő vizsgálat, így lehetnek városok közti eltérés.
A toxaemiára pedig a magas vérnyomás, ödéma, fehérje a vizeletben, hirtelen súlynövekedés hívhatja fel a figyelmet. Ezért kell ezeket nézni - többek között- a tanácsadások alkalmával.

Nomi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Mi újság van veled?

Ne haragudjatok, hogy csak ilyen ritkán lejentkezem, de futólag szoktalak bennetek olvasni. :)
Valaki még régebben kérdezte, a pelenkázás, öltöztetés dolgot. Nem szoktam én sem mindig megcsinálni/ mutatni, csak ha szükségét látom, vagy a helyzet éppen úgy hozza.

Most röviden csak ennyi. Bocsánat, hogy nem írtam bővebben, de rohanok vásárolni, utána vár a takarítás.

Sziasztok és ha nem jönnék, akkor mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
tina82
 
 


Tina!

Tudnál nekem segíteni? Csak, ha időd engedi. A blogban feltettem a nagy védőoltásos kérdést, és kiderült, hogy nagy a bizonytalanság. Leírnád oda, hogy ti mit ajánlotok, mit nem és miért? Köszi. Egyből nem látszik az üzenet, nekem kell jóváhagynom. Csak, ha idődből és kedvedből fussa...

tjuca
 
 


Sziasztok megérkeztem.Most értem haza mert 12óra körül rosszul lettem és bekelett mennem a nőgyógyászomhoz.Elkezdtem szédülni és azt sem tudtam hol vagyok.Megvizsgált azt mondta nincs semmi baj a lányokkal biztos csak a front.Remélem!
Lenne egy kérdésem:Van egy barátnőm elvan záródva az egyik petevezetéke ezért laporoszkópiát csinálnak nála.Nem tudna valaki abban segiteni hogy mire számitson?Milyen műtét?Fáj-e? Meddig kell korházban maradnia?

Pankaa:
A súlytöbblettel ne törődj.Van olyan ismerősöm aki 3gyereket szült mindegyik terhességénél 30kg-ot hízott és teljesen egészségesek a vgyerekek is meg Ő is.Látod az sem jo ha valaki nem hizik 1kg-ot sem mint például Én mert velem meg ezért vitáznak a dokik. Most hogy voltál 32hetes vizsgálaton ezután milyen időközönként kell menni nst-re?

Heni:
Akkor is csinála beültetést ha amugy is teherbe tudnál esni? Ilyet még nem hallottam csak azért szeretném tudni.

Narco:
Nyugodtan hivhattok Beusnak.Különben mi újság van nálatok?

Fleur:
Látom már ti is régóta szeretnétek babát.És hogy van? Megvan adva hogy mennyi inszem kötelező beültetés előtt?Vagy választhattok?Nálunk 3 volt a kötelező.

Jumuc:
Hát mindenekelőtt sok sikert és kitartást kivánok.Ez érdekes hogy fizetnetek kell.Nincs valami ügyvéd vagy tb-s ismerősöd aki utánna tudna nézni?Mert nagyon csodálkozom rajta.Ez melyik intézmény amibe jártok,helyileg?Mi az orvosod neve? A férjednek jobbulást kivánok.

Angie34:
Köszönöm az üdvözlést és a gratulációt.Én is szeretnék gratulálni a babához.Mikkorra vagy kiírva és hol fogsz szülni?
kovacsné
 
 


Beus!
Én is akkor így hívnálak, ha nem baj. :wink:
Sokat nem is törődök a súlyommal, ennél kevesebbet úgy érzem nem tudnék enni, és szerintem elég vegyesen táplálkozom.Ismervén a szervezetemet ha kívánok vmit, akkor annak oka van, teháét azt enni kell.A napi 3x étkezés nem sok, van benne gyümi is, husi is, hal is, stb.
Legközelebb 36 hetesen kell mennem uh-ra, utánna nst-re,. majd 38. hétem megint uh.
Szédülés lehetett a fronttól is, de jó hogy voltál a dokinál, az a biztos!
Pihengessél sokat!
Egyébként sokunk hozzászólása alatt van egy kis vonalzó, ami mutatja,hogy ki hányadik héten van, vagy a babák milyen idősek, illetve ki hol tart a ciklusában.És Anikó is szokott feltenni egy táblázatot, abban sok infó benne van Rólunk! :wink:

Adriana!
Én is emlékszem Rád! :wink: Nagyon sajnálom a Levi betegségét! :(
Remélhetőleg nem derül ki semmi komoly betegség.Amíg ilyen szépen fejlődik-mert látom ám,nem egy cingár gyerek :wink: -, addig szerintem nincs nagy probléma.A nagyobb méret még nem biztos, hogy megváltozott működést takar.Különben már találtak volna vmit.Gyere gyakrabban, mesélj majd, hogy hogyan alakulnak a dolgaitok!
A családi dolgok megoldódtak?Ha jól emlékszem régebben voltak problémák.Csak ha nem vagyok indiszkrét.

Juca!
Olvastam a cikket.gyakran pipilek, ezzel nincs gond, szerintem ami bemegy, az ki is jön, arányosan.Magas vérnyomi nincs, mostanra sikerült elérnem a 120/70 -et.Ennyi volt terhesség előtt is.
A cikkben leírt táplálkozási tanácsok szerint étkezem.Én nem érzem, hogy bármi gond lenne, én bízom a szervezetemben, hogy jól jelzi, hogy mire van szüksége, eddig nem csapott be. :wink:
Egyébként mint már írtam vkinek, anyukám 30 kg-ot hízott mindkettőnkkel, és szülés után egből le is ment a fele, tehát lehet ez örökletes hajlam is.Egyébként terhesség előtt hízni csak nagy nehezen tudtam 1-2 kg-ot, de ahhoz is zabálni kellett napokig(ünnepek).Szóval szerintem nincs gond.Jól is érzem magam a bőrömben, nem dagadok, és mások szerint sótlanul főzök egy kicsit(vagy csak ők sznek túl sósan).
Lepényről nem írtak semmit, csak hogy a fundusban van. norm. magzatvíz.De 2 hét múlva megyek gondozásra, akkor rákérdezek erre, most elfelejtettem.

Timika!
Albink van, jan. utolsó 7végéjén költözünk át.
Hát nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a gépek, de eddig mondig nagyobbnak mérték, még a 3, és 4 D uh-on is. :roll:
De hozzátartozik, hogy mindketten ülve nyaljuk a holdat, és a férjem nincs átszakadva" :lol:
Ezek után nem csodálkozok, ha jó kondiban lesz a kiscsaj :wink:
De ha idekint nő meg sem nagy baj :wink:

Évi77, Nomi,Csheni!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1168606850.17
jpg[/img]

Du. elutazunk a szüleimhez 7végére, nem tudom lesz-e időm jönni.

Kellemes 7végét Mindenkinek!
Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Megpróbálom megint a képet a szülinaposoknak elküldeni:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Rolly! :D

Draga Rolly, szegenykem, nagyon sajnalom, hogy igy összejött most Neked!
Nagyon remelem, hogy hamarosan eltünik a ciszta es az uj gyogyszer sem fog galibat okozni!
A nathatok enyhült mar valamennyire?


Annacska! :D

Köszönöm!!! Igen, tudjuk mennyi lesz. Kb. fel millio…Nagyon szepek a kicsik a karacsonyi kepeken! Olyan szep, ahogy irsz a gyerekekröl! Orülök, hogy a papad is jol van!


Narcisz! :D

Nagyon szepek a lanyok! Megertem, hogy nem kersz ebböl a segitsegböl!


Nomi! :D es Sosi! :D

Nagyon Boldog Születesnapot Kivanok Neketek!!! :D :D :D
Kép


Faul! :D

Orülök, hogy vegre talaltal orvost, mar csak par nap es mehetsz hozza!


Tündi! :D

Gratulalok az ‘oriasi’ babahoz es örülök, hogy jol vagytok!

Timi! :D

Igen, szerintem is az. Nehezen is törödöm bele, de sajnos muszaj. Remelem Kristof jol van!


Panka! :D

Köszönöm szepen a linket! Orülök, hogy minden rendben volt az uh-n a kis Emilivel! Hat igen,mar a Te idöd is közeleg! :)


Adriana! :D

Nagyon szepen köszönöm a drukkokat! Hat igen, nem adom fel, hatha kiderül, hogy megse. Az egeszben az bant a legjobban, hogy semmit nem talalok rola. Gondolom ha van ilyen rendelkezes akkor annak nyoma is van, es egyszerüen semmi! Ha hivom az OEP-et ott azt mondjak fizetnek, a Kaali viszont az OEP-re hivatkozik, hogy az nem fizet csak ha 180 napja fizetem a jarulekot.

Egy nagyon jo baratnöm ismeröse az OEP-nel dolgozik, O is azt mondta, hogy jar nekem az orvosi ellatas. Hetfön megint hivom az OEP-et, hatha sikerül valamit inteznem.

Nagyon-nagyon sajnalom hogy Levikevel ez törtenik, es nagyon remelm, hogy 23-an az derül majd ki, hogy minden rendben! Milyen edes lehet, ahogy ‘beszel’! Nagyon szepek vagytok a kepen!

Beus! :D


TB-s ismerösöm mar utananezett, söt en is felhivtam mar a TB-t, azt is elmondtam miert kerdezem, mindenhol azt a valaszt kaptam, hogy biztositott vagyok.
A györi Kaaliba jarunk a Boga doktorhoz, de nem O mondta, hogy nem vagyok jogosult hanem a fönöver ugyanis O dönti el…..

Remelem mar jobban vagy, sajnalom a szedülest.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Bogárka, Sosi :P :P

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!!!
Kép

Sok puszi: Rolly
rolly
 
 


Sziasztok :)
Panka :)
Örülök, hogy nem hallgatsz ebben a dokidra :D Igyál meg csak nyugodtan, ami iható :D
Ne akard, hogy előbb szülessen meg a csajszi :) Az uh úgysem szentírás :D Nekem is nagy babát jósoltak és csak 3420-al született Peti :)
Egyre izgalmasabb lesz a várakozás :) Júj egész bezsogtam :D

Nomi, Sosi :)
Nagyon boldog szülinapot nektek :)
Kép

Angie :)
Képet nem hoztál? :(

Adri :)
Sajnálom, hogy Levinek ennyi kivizsgáláson kell keresztül mennie :( Remélem hamar megtalálják mi a gond és meggyógyul :)
Ügyesen dumcsikál :D

Judit :)
Nem semmi :( Sajnálom, hogy ennyibe fog kerülni :(
De egy gyermek minden pénzt és fáradságot megér :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Reggel 5 óta fent volt Levi, és most végre sikerült elaltatnom :shock:

Juca!
Levi köszöni a békát! Valamiért ez most nagy kedvenc, nem tudom mitől. :D

Angie!
Nem kérdeztél semmi rosszat, a fénykép valóban tükrözi a helyzetünket. Együtt vagyunk megint, és a helyzet egyre javul, de nem kiabálom el...
Fölösleges a neten olyan dolgokat olvasnod, ami miatt paráznod kellene. Egy kismaminak örökké lesznek és vannak aggályai, ne növeld azokat. Nyugi, minden rendben van, ebből indulj ki! :D

Pankaa!
Sajnos a nagyobb méret a mi esetünkben beigazolódott már, hogy baj is. Nagyon rosszak lettek a májfunkciói, és a vérképe sem túl jó. De bízom a gyors gyógyulásban, hiszen még olyan kicsi...
Lassan kezdesz a vége felé közeledni, ez egyre izgalmasabb! :wink: A súlyod miatt pedig ne izguld agyon magad, amíg jól érzed magad, addig nincs baj, a baba diktálja úgyis a dolgokat. De ahogy leírod, szerintem nincs is ezzel baj. :wink:

Jucmuc!
Nehogy már egy főnőnér döntse el, hogy jogosult vagy-e! :evil: Ha sikerült megszerezned erről a papírt, akkor dörgöld jól az orra alá! Kell, hogy legyen valami! Hátha az imerősöd végre tud valami biztosat mondani. :)

Annácska!
Köszi, továbbítom Levinek a drukkokat! :)

Többen kérdeztétek, hogy vagyunk a párommal. Hát, sok minden történt, de a lényeg, hogy visszaköltözött, és sokat beszélgettünk. Karácsonyra már egész közel kerültünk egymáshoz újra, úgyhogy remélhetem a javulást továbbra is...De ezt még csak csendben mondom. :roll:

Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi

Kép

Kép
adriana
 
 


Annacska!

Teljesen igazad van! En is igy gondolom ezert is probalok csak elöre nezni!


Adriana!

Most azon vagyok, hogy megtudjam mi az igazsag, legalabb akkor megnyugszom. Nem az a baj, hogy fizetni kell (vagyis hat az is), mert ha jogos, ha tenyleg ezt mondja a törveny akkor az ember dolga eldönteni, hogy vallalja-e vagy sem. Csak egyszerüen biztosak akarunk lenni benne, es mivel itt sok penzröl van szo nekem nem eleg ha valaki csak ugy azt mondja nekem 'fizetned kell'!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek kellemes hétvégét! Gyönyörű az idő, el is mentünk fürödni egyet! Szuper volt!
Jucmuc! Azt a dokit választottam, akit te ajánlottál! Remélem bejön!
faul
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk Bp-n a szüleimnél, most innen garázdálkodom :twisted:

Kovácsné Bea :) Kérdezted a mellszívót: én Aventes mellszívót használtam, de csak pár napig, amíg be nem indult a tejci. Utána ha igény szerint szoptatsz, nem kell fejni, be fog állni a kereslet-kínálat.

Narco :) Köszi szépen, nagyjából jól vagyunk, bár tegnap megint megijedtem kicsit, mert kb. 10 percenként kellett Kristóf orrát törölgetni. Ma viszont még egyszer sem. Csak továbbra is szortyog. :roll:
Kiváncsi vagyok, hogy a későbbiekben is megmarad-e ez a különbség a lányok természete között.
A babakocsival meg vagy elégedve?

Adriana :) Szegénykém, nagyon sajnálom, hogy ilyen tortúrán kell átmennetek. :cry: Az egyik ismerősöm kisfiánál volt hasonló, iszonyatos értékek jöttek ki a májfunkicónál (mintha alkoholista lett volna), és a mája is meg volt nagyobbodva. Aztán kiderült, hogy az Epstein-Barr vírust kapta el, de hogy hogy az egy rejtély, mert csak 6 éves volt, mikor ez történt!!! Azóta több mint 1 év biztos eltelt és csak most kezd teljesen helyreállni a vérképe.
Nagyon ügyes Levike, hogy már lépked és pár szót mondogat is :D Az meg külön jó hír, hogy rendeződni látszik a ti problémátok is a pároddal! :lol: :lol: :lol:

Angie :) Most pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor készült a kép, mert nem otthon vagyunk, de szerintem kb. úgy 3 hónapja lehet. Még csak 3 fogacskánk van (mármint Kristófnak :lol: ), de már jön a következő 3. :D

Nomibogár :) Sosi :) Nagyon boldog szülinapot kívánok én is! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Nomi, Sosi!
Isten éltessen Benneteket szülinapotok alkalmából!

Adriana!
Őszintén remélem, hogy megoldódik minden gondotok! És köszi Kende nevében is! :)

Jucmuc!
Drukkolok, hogy sikerüljön az oep-nél elintézned a dolgot, azt a félmilliót a babára is költhetnétek...

Annácska!
Üzenem a hatodik fogacskának, hogy tessékgyorsankibújni! :D

Timika!
Remélem, hogy Kristóf nem lesz beteg...

Ma jó nagyot sétiztünk Kendével, hazafelé bealudt a babakocsiban ülő helyzetben, olyan édes volt! :)

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Faul!

Nagyon örülök neki! En tiz evig jartam hozza, es most is csak azert nem mert messze van... :lol:

Szerintem nagyon jo es alapos orvos, es kerdezni is lehet töle nyugodtan barmit, türelmesen elmagyarazza. Legalabbis ez az en tapasztalatom. Ird majd meg mi volt a benyomasod rola!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sosi! Neked is nagyon boldog szulinapot kivanok!
Vendég
 


Sziasztok!

Sosi, Nomi!
Utólagosat! :D

CsHeni!
Isten éltessen a mai napon! Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék, már megint szokás szerint :).

Pár napja igen szerencsés helyzetben vagyunk, mert Zazi tíz, tizenegynéhány órákat alszik egyhuzamban éjjel. Viszont egyetlen hátránya, hogy az a cicim, ami reggel soron következik, jól bedurran, elkezd csomósodni is. Gondoltam, hogy fejni kéne, de mikor és mennyit, hogy jusson elég reggeli neki?
Tegnap nem fejtem, magától folyott már és így Zalán a táplálóbb tejhez jutva újabb 5 és fél órát bírt kaja nélkül, így addigra a másik cicim is elkezdett csomósodni. Ettől a fejéstől mindig is tartottam, mert nem tudom, hogy ha kifejem akkor marad-e, termelődik-e neki újabb elég adag tej. Eddig nem is volt szükség fejésre, mert egész jól beállt a kereslet-kínálat mennyiség. Szóval tanácstalan vagyok. Vagy tegyem el amit lefejek és adjam neki ha esetleg ciciből nem elég? De akkor hogyan adjam neki, cumisüvegből? Pohárból? MEg akkor sterilizálni is kell minden evés után, arra meg nincs időm, ha egyedül vagyok itthon. Szóval nehéz ügy, vagy csak elsőre tűnik annak?!

Előre is köszi a segítséget, üdv: Niki

kancellárka
 
 


Nem bírtunk a gyerekkel :)
Kép

Aztán rólunk:
A sarokban alvás:
Kép Kép

Kimenős szerkóban:
Kép

kancellárka
 
 


Niki!

Annyira edes Zalan!

Cs.Heni!

Boldog Születesnapot!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


niki!
bocs a kicsiért, kendézek... :wink: na szal én nmindenképp fejnék éjjel is (hajnalban nekem is kellett, amikor még megtette azt a szívességet a fiatalúr, h 1x ébredt éjjel... :roll: ) azt a tejcsit vagy odaadtam neki köv. evésre (üvegből, és nem lett tőle cumizavaros), vagy lefagyasztottam (mondjuk kende a fagyitejet nem itta meg vmi miatt), de azt később feljhasználhatod majd főzelékbe esetleg. ha nem fejsz, azzal azt az utasítást adod a cicinek, hogy ne termeljen több tejcsit, mert elég ennyi. ha nem is fejed ki mindet, annyit mindenképp érdemes sztem, hogy a csomók elmúljanak, nehogy begyulladjon a cici. szóval én a fejés mellett vagyok. az üvegezésről megoszlanak a vélemények, van, aki pohárból adja, de én cumisüvegből adtam, és nem lett semmi gond. az üveget és a cumiját kifőztem az első néhány hétben, aztán ha nem kellett, elraktam, és csak vettem elő szükség esetén. Zazi baba gyönyörűűűűűűű! (a fotó kisalföldes? :) )

Puszi!

Kép
Kép
norwell
 
 


CsHeni!
Boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Lehet, hogy lehetetlen küldetésre vállalkozom, de megpróbálom újra teljes mértékben felvenni a fonalat és nem hagyi újra elveszni!

Először is önző módon magunkról:

Az elmúlt 2 nap meglehetősen zűrösen telt.
A dolgok teljes megértése érdekében előre bocsájtom, hogy Apa csüt. reggeltől, szombat du-ig vidéken volt.
Péntek este furcsa szagot éreztem a kazán körül, olyan rothadt káposzta szag szerűt. Gyorsan felhívtam a gázszolgáltatót, hogy milyen jele van a gázszivárgásnak. Mondták, hogy az egyértelműen felismerhető, szúrós szag. De hívjak szerelőt, mert ők az ilyen fogyasztói ügyekkel nem foglalkoznak ... Ja, végülis, miért is foglalkoznának?!? :evil: :evil: :evil:
Lehívtam egy szomszédot is, ő is azt mondta, hogy ez nem gáz szag, bár ő is érzett vmit.
Úgyhogy jól kiszellőztettem és nyugovóra tértem. Persze az agyam járt ezerrel. A végére már kisütöttem, hogy akár lehet szénmonoxid is. És mivel régen egyszer a Vészhelyzetben volt egy story, hogy a kismamát megvédte a magzat, mert a méhlepény felvette a mérgezést, jól magamra hoztam a frászt. De jobb híján elaludtam.
Azért minden pisi ébredéskor felvertem Timcsát, ő meg rugkapált ezerrel, a szokott módon.
Reggel elkocogtam CO mérőt venni. Ami persze bejelzett ... Bár, mint később, jóval később kiderült, nem riasztást, csak meghibásodást jelzett ...
Telefon Apának, ideg rá is ráhozva. Én Anyóshoz elküldve. Szerelő keresve.
Apa hazaérve, útcsúcsot döntve. Elindulva értem Anyóshoz. Lakást beriasztotta, csak azt nem figyelte, hogy szellőztetés végett az összes ablak nyitva, így mire Anyóshoz ért, a riasztó máris hívta, hogy betolakodót észlel. Kocsiba visszaülve, hazarobogva, risztó kikapcsolva. Anyóshoz vissza.
Szerelő kihívva, asszonnyal hazarobogva.
Szerelő megnyugtat, hogy kazán lenni olyan technika, ami nem engedi égéstermék visszajönni, így megnyugodni!
Közben 2 gyerekorvos ismerőssel is konzultálva CO miatt amágy is megnyugodni, mert Vészhelyzet baromság, először a gazdaszervezet vesz fel bárminemű mérgezést.
Szóval a nagy ijedtségből lassan megnyugodni.
De, hogy ne legyen már minden olyan tökéletes, Apa lenni göthös és egyre göthösebb. Taknya, nyála egyben, köhög, láza kezd felmenni. Úgyhogy a nappaliban töltötte az éjszakát, de láza reggelre felment.
Így irány doki + elcuccolt Anyóshoz karanténba ...
Most itt tartunk. Az előbb beszéltünk, tiszta beteg szegénykém. Tömi magát a bogyókkal és pihizik.

Mi most jól vagyunk, Timcsa aktívkodik. Én meg garázdálkodom Apa céges laptopján és ágyból netezem.

Na, most megyek és olvasok vissza. Ezt addig is elküldöm, biztos, ami biztos.

kacsa14
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Cs.Heni!
Kép

Évi!
Kép

Sziasztok lányok! :D
Elnézést hogy keveset jövök! :oops:
Holnap megprobálok irni!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Niki :)
Én mindig úgy fejtem, hogy kifejtem a maradékot, mindig 1 ciciből adtam neki és ami benne maradt, azt lefejtem. Persze én is állandó parában voltam, mi lesz, ha nem 3 óra múlva kel fel, hanem 2, és élhes lesz... De mindig volt elég tejci, fejéssel együtt is. 1x sem kellett a lefejt tejet odaadni neki, mind a mélyhűtőben vannak, nemsokára dobhatom ki :(
Nehéz ügy, de ha nagyon bedurran, akkor sztem annyit fejjél le belőle, amennyitől kényelmes lesz és várd meg, ha felébred, add oda neki a maradékot.
Na most jól megmondtam... :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Cs.Heni!

Boldog szülinapot!!! Kívánom, hogy nagyon boldog, sikeres, szerelmes és legfőképpen babás legyen ez az életéved!!!

/Képem sajna a másik gépen van, de képzelj ide egy hatalmas tortát és egy gyönyörű csokor, illatos virágot!!!/

Niki!

Zazi nagyon tüneményes!!!

A kutyuskás takaró véletlenül nem a szopiparna.hu-ról van? Ha igen, mi a véleményed róla???

A leragasztószalagozott babáról + kacsáról nem is mondok véleményt, nagyon édes éa ötletes!!!

Más kismamik tapasztalata alapján én is azt ajánlom, hogy éjjel fejjél, mert különben azt a jelzsét kapja a rendszer, hogy túltermelés van és visszafogja magát ... Ha meg reggel kevés maradna ciciben, akor még mindig oda tudod adni a lefejt tejcsit.

Ami a lombikos ötleted illeti, nekem is jónak tűnik. Szerintem is érdemes beszélni róla a dokiddal!!!

Beus!

Én nem is üdvözöltelek még. Úgyhogy üdv közöttünk!!! És gratulálok a dupla áldáshoz!!!

Lehet, hogy volt már róla szó, de most nem emlékszem, mik lesznek a babák?

Narco!

A csajokkal kapcsolatos írásaidat is mindig nyomon követem és a fotókat is!

Nagyon édesek a lányok és szépen fejlődnek!!!

Jucmuc!

Nektek sok-sok sikert a lombikhoz!!!

Norwell!

Gratula Kende baba 6. fogácskájához és az álldogáló művészetéhez is!!!

Pupy!

Örülök a jó hormoneredményeidnek!

Akkor nincs is más hátra, mint előre! Dokibácsihoz hasonlóan mi is szeretnénk mihamarabb egy zebrácska társaságában látni!!!

-----------------

Na egyelőre ennyi, nagyon messzire már nem akarok visszamenni az időben, inkább igyekszem majd nem lemaradni ismét!

kacsa14
 
 


Lányok! Később jövök még bővebben, most csak a fejés-szoptatás témához tennék hozzá annyit, hogy ne felejtsétek el, hogy a tejci legnagyobb része szoptatás KÖZBEN termelődik!!! Tehát nincs olyan, hogy üres cici :) Szóval Niki, én csak annyit fejnék ki, hogy ne legyen csomós a melled! Szerintem fagyaszd le és később keverd majd a főzijéhez. Cumisüveget ÉN nem használnék!

Csheni :) Boldog szülinapot!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Pankaa
Na ja:) Szerintem néha a kispapák jobban elkényesztetik, mint az anyuk.
Örülök, hogy nem kesergős, hanem pozitív ember vagy. Én az ilyen embereket szeretem:)
A nagy fejjel csak próbálnak beparáztatni, de ne hagyd magad.:)

Beus
Nem tudom, most mennyi, bár most 3 a támogatott inszemináció. Még nem beszéltünk lombikról
a dokival, de remélem nem is lesz rá szükség :).

Nárcisz
Megnéztem az új képeket is. Még mindig zabálnivalóak és már nőttek:).

Jucmuc
Gratulálok és nagyon szorítok nektek. Sajnálom, hogy a TB dolog ilyen rosszul alakult.

Monyó
Na szuper, hogy tudjuk az okot. Most már a jó úton vagy. PCO-val együtt is már sok nőnek lett
babája. :)

Adriana
Már hogyne emlékeznék. Jó, hogy jelentkeztetek. Sajnálom Levikét, de az jó, hogy nem látszik
rajta. Remélem amúgy minden rendben veletek.

Angie
Köszi:)
Nagyon várom a képeket a babóról:).

Norwell
Fúú az szuper. Szopizik még? Ugye nem rágcsál ezzel a hatalmas mennyiségű foggal :).

Pupy
Ez szuper hír.:) Akkor húzzatok bele.:)


Annácska
Igen inkább valami vidámabbat:).

Nomi, Sosi, Cs.Heni és Évinek megelőlegezve:)
Boldog szülinapot!
Kép

Niki
Hát zabálnivaló:)

Kacsa
Hát akkor ti sem unatkoztok

Rólunk:
Remekül telt a hétvégénk. Péntek, szombaton is lakásnézőbe voltunk. Bár a pénteki nekem annyiban nem tetszett, hogy dohányzó barátaink 4 oldalról fújták a füstöt ránk.
De a szombat nagyon jó volt. A volt gimis barátnőmmel találkoztunk és kimentünk megnézni a házukat. Mindemellett egy szuper beszélgetős esténk volt. Amúgy ő is babát vár, persze nem akartak gyereket, de már kezdem ezt megszokni:).

Amúgy piri sehol, de még várok.

Most meg sütöttem fini palacsintát és azt vágtuk be férjecskémmel és este meg megnézünk egy filmet valószínűleg.

Puszi

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Kacsa!

Köszi szepen! :D
Tenyleg esemenydusan teltek az elmult napok nalatok! :)
Gondolom, hogy radjött a frasz attol a szagtol! Az a lenyeg, hogy nem volt nagy baj. Jobbulast apanak!

Fleur!

Köszönöm Neked is! :D Orülök, hogy ilyen szepen telt a hetvegetek, a palacsinta evesre pedig inkabb nem mondok semmit csak annyit, hogy nyammm!!! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Cs.Heni :P és Évi77(mert holnap nem tudok jönni) :P

Nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!!
Kép Kép

Sok puszi: Rolly
rolly
 
 


Sziasztok!

A születésnaposokanak nagyon sok boldog születésnapot kívánok, és annak is akit elfelejtettem felköszönteni sz elmúlt időszakban.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Sziasztok :)
Ardi :)
Nagyon örülök, hogy kezdtek újra összemelegedni a pároddal :) Drukkolok nektek is :)

Judit :)
Remélem azért még sikerül intézkednetek :)

Norwell :)
Továbbítom a fogacskának, mert még mindig kínozza Petit :(

Niki :)
Annyit fej csak le, hogy ne feszüljön a melled és akkor reggelre is jut elég. De én úgy csináltam, hogy a soron következőt éjfélkor teljesen lefejtem és reggel ugyan abból kapott mint este, így meg volt mindkét mellnek az elegendő inger :)
Képek nagyon jól :)

Kacsa :)
Nem volt eseménytelen az elmúlt két nap :) :( Örülök, hogy semmi komoly gond nem volt :)
Párodnak jobbulást :)

Fleur :)
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek :)
Bocsi, azt hiszem lemaradtam Lakást miért néztek?

SzalaiHeni :)
Veletek mi a helyzet? Régen láttalak :)

CsHeni :)
Nagyon boldog szülinapot :)
Kép

Rólunk:
Tegnap kirándultunk egyet Szentendrén :) Nagyon élveztük, még lovaskocsiztunk is egyet :) Sajnos még mindig küzdünk a fogacskával, de nagyon remélem, hogy hamar kibújik és akkor végre újra aludhatunk :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Annácska:
Jól vagyunk, jővőhéttől indulnak a szurik. Azt mondták, hogy január 28 és február 4 között várható a lombik. Már nagyon izgulok és nagyon várom.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Niki :) Az lemaradt az előbb, hogy Zalán nagyon édes a képeken! :lol:

Kacsa :) Hát nem semmi izgalmakon mentél át... Párodnak jobbulást kívánok!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok!
Sajnos a mi reggelünk elég rosszul indult. :( A Párom szegény semmit sem aludt éjszaka,mert még mindíg vannak allergiás tünetei, amit nem nagyon értünk, de alig kap levegőt. :( Nincs valakinek valami jó ötlete allergiára? Aztán a másik dolog. Képzeljétek a tatyóm,amiben a melóhelyre hordom a kis cuccaimat szétrobbant! :shock: :twisted: Igen, volt benne egy üveg, amiben kb. 0,5 dl narancslé. És én mikor tegnap takarítottam, beraktam a radiátor mellé :roll: és elfelejtettem,h. ott van.. :oops: A többi már gondolhatjátok. A narilé felforrt és szétrobban az üveg. Ráadásul mindennek ilyen erjedt szaga lett, és minden elázott benne... remélem a hét folytatása jobb lesz!

Örülök,h. velem együtt örültetek a jó eredményeimnek, én is megnyugodtam kicsit.

Akkor először is kezdeném az ünnepeltekkel: Évi, Nomi, Sosi és Heni! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok mindannyiótoknak!
Kép

Heni!
Nagyon örülök,h. végre levették a gipszedet, azért még míg lehet pihentesd a kezed. :D Szerintem ha ilyen rendes a dokid és ráadásul még szakember is, akkor mindenképp meg fogod tudni beszélni vele ezt a dolgot. A fogigátlók nagyon becsapósak. Annak idején triregolt zedtem és 1 hónap alatt 9 kg!-t szedtem fel, majd a sógornőm javasolt egy sokkal jobbat, és mikor váltottam le is ment rólam az a plussz kiló. Ajándékként gyönyörű szép striáim maradtak a popsimon és a combomon. :evil:

Virág!
Nagyon sok szerencsét kívánok az inszemhez!:D Én is SOTE1-re járok, tényleg elég sokan vannak ott, de én nagyon szeretem a dokimat. Te kihez jársz?

Panka!
Én is megszoktam nézni a kismamikat, no nem azért mert ufót látnék, hanem mert szépek és olyan különleges érzés fog el mindig,mikor kismamit látok. :roll: Szerintem ezzel sok ember van így. Olyan furi volt olvasni,h. már várod a szülést, de tényleg ahogy a vonalzódat elnézem már nincs hátra. Nagyon örülök,h. újra láthattátok Emilit, esetleg képet nem kaptál Róla? És mi kaphatunk? :oops:

Niki!
Hú de sokáih aludt Zazi, de íg Ti is ki tudtátok pihenni magatokat! Köszi a sarokban alvós képeket Zaziról! :D

Hangyi!
Te jelöltél be iwiw-en?? Mert én visszaigazoltalak. :lol:

Beus!
Sajnálom nagyon a barátnődéket. :( Csak,h. rácáfoljak elmesélem,h. mi 2 hét alatt megkaptuk a hitelt, és mi is „rá voltunk szorulva”, tehát e nélkül nem tustuk volna megvenni a lakást. Már az én fejemben megfordult,h. el kellene költöznünk innen, mert a szocpolt én is szeretném kihasználni, viszont a Párom 8 évvel idősebb mint én, tehát oda kell figyelnünk. Sikerült megrendelned a párnát?Jobban érzed már magad?

Nárcisz!
Örülök,h. sokkal kipihentebb vagy, rátok fér ám. Köszi a vonalzó dícséretet. Gyönyörűek a képek!:lol: A szopipárnás és a szopi utáni boldog kép egyszerűen csodás! :lol:

Jucmuc!
Gratulálok a lombik kezdéshez, remélem nagyon gyorsan el fog telni az az egy hónap. :D Rettenetesen sajnálom,h. nem tudjátok támogatott formában megcsinálni a lombikot. Ez a nővér, én biztos megkérdeztem volna tőle,h. miért nem egy könyvtárban dolgozik ahol nem kell tudni bánni az emberekkel. Azért a kórház vezetősége is tudhatná,h. kiket vesz fel. Neked is köszi a vonalzó dícséretet. Nem értem, mi az,h. egy főnővér dönt a jogosultságotokról? :evil: Párodnak jobbulást kívánok!

Monyo!
Rettenetesen sajnálom a PCO-t, de nagyon remélem,h. a gyógyszerek segítenek és elmúlnak a cisztáid, ill. csökken a tesztoszteronod.Aztán pedig már semmi sem fog a baba útjába álni.

Adriana!
Örülök,h. jelentkeztél, de nagyon sajnálom,h. Levikével orvoshoz kell járnotok. :( Kívánom,h. mielőbb találjatok megoldást. Szörnyű,h. egy ilyen pici babánál már ennyi vizsgálatot kell elvégezni. Azt szeretném kérdezni,h. eszik-e liszteset Levike? Örülök nagyon,h. rendeződik a helyzet a Pároddal is. :lol:

Angie!
Annyira jó amit írtál. :) Látod én mondtam h, nyugi nincs semmi baj. Örülök,h. ilyen kis aktív a Manócska, és nagyon várom a képet róla.:lol: Igen tényleg nagyon tetszik a munkahelyem és a kolléganőim is szuperek. :lol: Az egyetlen hátulütő az,h. nem épp bababarát a főnököm, aki ugyan már 37 éves, de még nem szánta rá magát a babvállalásra. De hát amit nem tud, az nem fáj. :wink: Köszönöm szépen a bíztatásod nagyon jól esik ám!

Baba8!
Köszi,h. értesítettél minket, nagyon hasznosnak találom a topikot!

Kati!
Örülök,h. jelentkeztetek és Petrának nagyon boldog fél éves szülinapot kívánok! :D

Nomi!
Hogy vagy? Munka? Hiányzol gyere gyakrabban! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok! :D

Norwell!
Gratulálok Kende 6. fogacskájához. :D Hiperszuper ütemben nőnek ezek a kis fogak. És persze ahhoz is,h. így tud már állni.

Annácska!
Persze,h. megdícsérlek Titeket, hisz szépek vagytok! :lol: A látogatást egyenlőre még nem tudom, de majd hívlak.

Timi!
Igen én is hallottam,h. bezárják a Schöpfit. :( Nem tudom,h. mit gondolnak.Köszönöm,h. együtt örülsz az eredményeimnek. Ti jobban vagytok már?

Tina!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél és ahogy időd engedi várunk. :D

Kacsa!
Jobbulást kívánok a Párodnak és Te is nyugodj meg, Timcsának pedig hatalmas pocaksimit küldök. :lol: Köszönöm a zebrahívogató biztatást!:lol:

Brill!
Pocifotó??? :oops:

Millió puszi! :lol:
Vendég
 


Minden szülinaposnak!

Kép

tjuca
 
 


CsHeni!
Egy kis késéssel, de nagyon boldog születésnapot kívánok Neked. Ajándéknak pedig egy áldásokban gazdag 27-ik évet.

Dórimama!
Neked is szeretnék nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánni. Ajándékként pedig egy spontán kistesót kívánok, és hogy Te is meggyőzettessél arról, hogy szextől is teherbe lehet esni :D

Bocsi lányok, de természetesen ismét elfelejtettem behozni a Manócskáról készült felvételeket. Előbb-utóbb csak eszembe jut.
Vendég
 


Evi! :D

Isten eltessen születesnapod alkalmabol!
Kép

Annacska! :D

Köszi! Remelem mar nem kell sokaig küzdeni a fogmanoval!

Sz.Heni! :D

Nagyon drukkolok Nektek, közeleg a nagy nap!

Pupy! :D

Nem is tudtam, hogy palinkakeszitessel is foglalkozol! :lol:
Szegenykem el tudom kepzelni a helyzetet! Sajnalom, hogy a ferjed rosszul van, mit mondanak az orvosok? Biztos van ra valami gyogyszer.
Köszönöm a drukkokat, sajnos ugy nez ki tenyleg fizetnünk kell, mar mindenhova irtam, meg varok valaszokat. Ez van. Persze minden penzt meger, hogy vegre eselyt adhatunk magunknak, csak biztosak akarunk lenni abban, hogy nincs mas lehetöseg mint fizetes.


Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Annácska!
Természetesen nem akarom, hogy hamarabb jöjjön a babó, mint kéne, szerintem úgy gondolták, hogy vagy 40. hétre nagysúllyal, vagy pár héttel korábban kisebbel :wink: .Tudom, hogy sokat tévedhetnek az uh-ok, dehát mi sem vagyunk kicsik :roll: , így sanszos a dolog.Egy biztos:bent nem marad! 8)

Adriana!
Igen, a súlyommal csak a doki foglalkozik, főjjön miatta az ő feje! :lol:
Örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgok a pároddal!
Levikének jobbulást!Remélem nemkomoly a baj!

Timika!
Olvastam, hogy Aventes mellszívót használtál.Kézi, vagy elektromos?Úgy tudom ezek elég drágák, de érdemes beruházni rá, ha majd szükség lesz rá?

Niki!
Nagyon édes Zazi abban a kantárosban! :D

Fleur!
Igen, én nagyon pozitívan szoktam a dolgokhoz állni, én is ezt szeretem!A kesergéssel semmi nem oldódik meg, akkor inkább keresem a dolgok jó oldalát :wink:
Nem paráztatnak be, nem veszem vérsen komolyan amit mondanak, de a férjem is szép buksival rendelkezik, és a családban szinte min denki nagyobb súllyal született. :wink:
Palacsinta, nyami nyami!!!!
Nekünk is jól telt a 7vége, anya teletömött minket finomságokkal, a mérlegre rá sem merek állni! :lol:

SzHeni!
Mindjárt itt van a ajn. vége!Nagyon drukkolok!!!!

Pupy!
Bocsi, de a táska sztorin mosolyogtam. :oops:
Persze tudom, hogy nem vicces, de én is jártam már hasonlóan.
Képet nem kértünk,mert nem fér rá egy képre, és a szokásos pozícióban feküdt, keze az arca előtt. :wink:
De a csini vádliját láttam! :wink:
Ja, főleg pasik bámulnak meg, a nők csak "óvatosan" :lol:

Nekünk jól telt a 7vége, jókat kajáltunk anyáéknál. :wink:

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?