Új privát üzeneted érkezett!

Rik!Jó a szerda nekünk.Virág nagyon örvendezett :P De aztán nektek is el kell ám jönni hozzánk :D
Reni!Nagyon szép helyen laktok!
Gabó!Levi akkor elég sűrűn hisztizik.Biztos kinővi majd.

KépKép
kola2

Gabó
el tudom képzelni,ahogy a Husi a földön fetreng,Te meg kiosztod!!Nem baj,szerintem jol teszed.Annak nincs értelme,ha felveszi az ember,mert"jaj,mit mondanak"!!!
Lilcsike nem szokott fetrengeni??VAgy ő más vérmérséklet?

Zsani
akkor ezt megbeszéltük !!!!Ha közeledik az időpont megdumáljuk,hogy is tudtok idejönni.(gondolom busszal jönnétek)
Vendég

Rik!Oké. :P
Vero!Boldog névnapot!!!!!

KépKép
kola2

Cajok!!!!!

Lefektettem Dorkát délelőtt. Már negyed órája bent sikogat és beszél a szobában, gondoltam megnézem nem-e kakilt, mert reggel még nem volt, és nem akarom, hogy úgy aludjon el. És akkor bementem és ezt láttam!!!!!

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

Vero, Boldog névnapot kívánunk mi is!!

KépKép
viol81

Vero!!!!
Boldog névnapot kivánunk!!!!!

Viol!!
Felállt a lányka!!!!Nagy gratula neki!!!!!

Petrámnak is,mert ő meg ma duplán okos.Éjjel egyedül aludta saját ágyában,meg az előbb a kezemet fogva jött a boltba!!!Ma valami vana levegőben! :wink:
Vendég

Nitta,
köszönöm a képet!!!

Erika,
naa, tényleg lehet benne valami!! Gratula Petrádnak is! :P :P :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol,
Nagyon szívesen!!! Hát nem semmi Dorka :shock: :shock: egyedül felállt????? Nagyon ügyes!!!! :D :D

Valami tényleg lehet a levegőben, de nálunk ez úgy jött ki rajta, hogy tegnap egészen reggel 8-tól este 11-ig nem aludt semmit Zoé, az 1 órás délutáni babakocsis sétától eltekintve, aminek a felét végiglesegette. :shock: :shock: :shock: Ma meg reggel 5 óta virrasztok vele, egyszerűen nem akar aludni. Pedig semmi baja, eszik, kakil rendesen, nem sír csak ha unatkozik. Egyfolytában magyaráznom kell neki, képeket mutogatni, sétálgatni vele, mert ha egy pillanatra nem figyelek rá már nem tetszik neki. Ha meg mesét olvasok tágra nyitja a szemeit és nézi a képeket. :shock: :shock: Ez kész, én nem gondoltam volna hogy egy hónapos baba kibírja ennyi alvással és ennyire figyel. :shock:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok.

VERO,BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Viol,add át gratulációmat Dorkának!

Rik,Petra is nagyon ügyes!Én azon csodálkoztam a Katuséknál,hogy milyen sokat és milyen szépen beszél!Látni,hogy sokat foglalkozol vele.

Bencének a legújabb "találmánya" a hátrafelé járás :D

Kép

Kép
hajnus

Köszönöm Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P

Dorka csúcs ügyi!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) :P
Vendég

VERUS BOLDOG NEVNAPOT!!! :)

katus78

Gratula Dorkänak, nagyon ügyes! :) :)

katus78

Vero Nagyon Boldog Névnapot!

Kola!Igen Levi sokat nyekereg ez a legújabb kb. egy hete kezdte el.
Remélem hamar kinővi ezt a korszakot!

rik!Engem nem nagyon érdekel ki mit mond lehet szívtelen anyának tűnök ilyenkor,de nem hagyom,hogy a fejemre nőljön,mert aztán akkor lenne ám nemulass!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok Petrusnak nagyon ügyes csajszi!Levi cseszik beszélni értelmesen csak az ő kis babanyelvén karattyol egész nap pedig már illendő lenne szavakat mondania!Lilcsi ugye egy héttel fiatalabb Husinál ő bármit utánnad mond amit mondassz neki és r-betűt tökéletesen kimondja olyan kis ügyi!De hát a lányok ügyibbek mint a fiúk!! :) :) :)

Viol!Éljen-Éljen Dorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Szuper ügyes leányzó!!!Gratulálok!!!! :lol: :lol:
Vendég

Vero,
én is csatlakozom :wink:
Boldog névnapot!

Viol, látom magam előtt mennyire boldog voltál :lol:
Ügyes lányka a Dorka!

Ágnes meg menthetetlenül ujjszopós mint Janka :( , és tényleg van valami a levegőben, nekem meg megjött :cry:

Férjuram délben indult megint, csak éjjel ér majd haza. Csilla, séta? :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

És íme!!
Kép
Kép
Kétszerelmes pár mindíg együtt jár!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

amica!Rossz lehet egyedül főleg hétvégén nem?
Vendég

Gabó,
holnap itthon lesz, de most nincs sok kedvemegyedül lenni.
Tegnap este a vasalást is elhalasztottam, megyek nekilátok. Megragasztottam az előbb a törött játékokat is, mire felébrednek lesz öröm :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

amica!El is hiszem,hogy nincs sok kedved egyedül lenni ez soha nem jó!!Bár van mikor igen,de 3-gyerkőccel meg pláne nem jó!
Jó vasalást!!
Vendég

Katus!Tök jó a szallagod! :D :D :D
Vendég

katus,
nagyon jó a "szalag" vagy könyvecske! :)

andi,
hajajj, kicsit sikogattam is, futottam a fényképezőért, nem találtam, persze ott volt az orrom előtt. aztán lekiabáltam anyuéknak is, ők is jöttek fel, dorka meg csak vigyorgott.
sztem így jobb is volt, hogy meglepett, mint hogy végignézzem, amint sikerül. beléptem a szobába és abszolút nem számítottam rá, hogy így fogom találni. :D

milyen játékok törtek el?

ti pelusokat is vasaljátok még? én már kicsit meguntam... :oops:

KépKép
viol81

Hello!

Veró,
én is Boldog Névnapot Kívánok!

Viol,
és arra emlékszel mikor fordult meg először hátról hasra??

Amica,
sejtem milyen szar egyedül, én is szinte minden hétvégén egyedül vagyok Zoéval, általában hétköznap kap két szabadnapot Gyula, olyankor meg megy maszekolni. :cry: :cry:

Katus,
kérted, hogy kicsinyítsek képet, írtam, hogy szívesen, de azóta nem raktál képet, amiről szeretnéd.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó,
helyesek a szerelmesek !!! :lol: :lol: És van valami amit azért már mondogat Levi????

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Valami tényleg van a levegőben,mert a His majd 3-órát aludt!! :lol: :lol:

Nitta!Igen mama,papa,Babi(Ez én lennék),de van mikor kimondja a Gabit,tessék,Lili,baba.
Most hirtelen több nem jut AZ ESZEMBE.
Vendég

Sziasztok!

Viol-gratulálok Dorkának, nagyon ügyi!!!

Vero-boldog névnapot kívánok!

Gabó-helyes a szerelmespár.

Most picit eltűnök, mert anyukám megjött és rengeteg beszélnivalónk van hétfőig, míg itt lesz. És unokázik!!! Azt mondta, majd visszaszoktatom, ha elmegy, de ő fogni fogja sokat. Nem baj, ez a nagymama dolga: szeretgetni az unokát és minden kívánságát teljesíteni, ami Kincsőnél általában: "Vegyél fel és sétálj!"

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko!Jó hétvégét nektek és pihenj!!!
Vendég

sziasztok cajok!

vero,boldog névnapot!
dorkának meg gratula!!!nagyon ügyi,én is rögtön fotóztam,mikor felálltak először(bár egyik sem a kiságyban tette először-zóránál még fent volt az ágy,szerencse,hogy nem ott próbálta ki :oops: :wink: )

andi
sajna,hogy egyedül vagytok,mi ma nem sétáltunk(bár ott biztos mentünk volna veletek),itthon pihizünk.délelőtt péter szecsővel piacozott,hárman lányok meg itthon.a nagy lekváros buktát sütött,a kicsik meséztek(meg zóra mellettem hisztizett)

most engedem apát kibontakozni(vett a géphez dvd írót,azt próbálja megfejteni :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Vero!

nagyon boldog nevnapot!

Viol!

nem semmi Dorka, hogy ilyen szepen all. Lara mar egy eves es meg most sem all fel csak ugy ha felallitom akkor tök sokaig megmarad , de maga lusta meg felallni. Na ok en is 16 honapos voltam mikor elindultam. :)

Rik!

Abszolut nincs gond ha leesik a ho, mert a szomszed hazbol a pasi szokta a varosba eltolni a havat es hogy lejusson odaig termeszetesen elöször itt kell, hogy letolja az utakat. Nem hiszitek el, de meg az erdei utakat is takaritjak azonnal.

Nitta!

Ha feltennek ide egy kepet lekicsinyitened nekem a profilhoz?

Hetfön megyünk mi is dokihoz, lesz megint mazsalas :) meg szuri :(!

Milyen idö van otthon? Itt megint 16 fok es gyönyörü napsütes! :
RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok cajok!

Viol!
Nagy gratula Dorkanak!!!! Gondolom hogy meglepodtel! :) Tok ugyes! Olyan fura, hogy mar ekkora, meg csak most szuletett! :) Az enyemek is 8-8.5 honaposan alltak fel, es a Bence 10.5 honaposan mar jart, a Balint meg 1 evesen. Szoval lehet, hogy mar csak par honap es futhatsz utana! :D

A talis kepek nagyon jok! Irigykedem egy picit, de remelem a nyaron is lesz, es akkor en is tudok menni.

Gabi!
A hisztire nem is erdemes reagalni, mert annal inkabb csinaljak.
A beszed meg majd jon! Egyebkent ugy tapasztaltam, hogy amig nem tudnak beszelni, tobb a hiszti. Mert aztan mar valamennyire el tudjak mondani a nyugjuk egy reszet kesobb.

Reni!
Gyonyoru helyen laktok! Mennyire van messze ez a resz a varostol? Az tok jo, hogy azert a rokonok ott vannak kozel hozzatok! (Vagy nem tudom, hogy mennyire jo, en az anyosomnak annyira nem orulnek, viszont legalabb nem vagy tok egyedul a gyerekkel, van kire bizni neha.)

Nem is tudom mit akartam irni, itt megy a vadulas mogottem, ugyhogy majd kesobb visszaolvasok egy kicsit, ha hagynak.

Kép
Kép
agi

gabó,
óóó, én meg elfelejtettem írni, hogy cukik a fiatalok így együtt. azt hiszem dorkának már kár reménykedni... :( :D szegénykém, belül biztosan érezte, hogy ebből a távkapcsolatból nem lesz hosszú életű szerelem. :( :D

nitta,
a hasról hátra fordulást pontosan feljegyeztem a babanaplóba, június 21-én történt, akkor volt 8 hetes. :D
viszont a "hátról hasra" nem jegyeztem fel pontosan... :oops: az ugye a nehezebb azt hiszem, de kb olyan 4-5 hónapos lehetett. azt tudom, hogy a védőnő állandóan hüledezett, amikor meséltem neki, hogy épp miket tud. kicsit csodálkoztam is, furi volt, hogy csak az én babám lenne ilyen ügyes, de nem hiszem. valszeg mindig azokat dícséri, akiknél épp ott van. :D de hogy most felállt, nagyon örülök neki! pár hete volt még csak, hogy elkezdett kúszni. aztán hintázott a fenekével, feltérdelt, most meg áll. olyan jóóó! :) :)

reni,
majd feláll lara is magától. gondolja: "ejj, ráérünk arra még!" :)
anyu szerint én is tök soká álltam fel és soká is indultam el. valszeg dorka ebben az apjára ütött. mondjuk én nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön. pár napja még amikor úgy tartottuk, tök inogtak a kis lábai, olyan volt, mint elvis vagy komár laci! :lol: most meg tök jól megáll.

anikó,
kellemes cseverészést anyuddal!! :) óóó, anyósom is szereti vagyis szerette cipelni dorkát, mert ugye ők ritkábban találkoznak. de aztán ahogy nőtt sorka, egyre kevésbé viselte el, hogy hosszabb ideig ölben van, folyton le akart menni a földre, ott hömbölögni, kúszni. :) most sincs meg sokáig, még nálam sem. nyüsszög, lekerül a földre és már el is indul útjára. :)

különben, most, hogy álldogál, megint nem egyszerű elaltatni... mert eddig el hömbölgött bent az ágyban, aztán amikor kicsit panaszkodott, hömbölgött tovább, rugdosta az ágyat, csavargatta az egyik rudat - van egy amelyik ki van lazulva (a Szökés! :)) - ilyesmi. most viszont feláll. és annak ellenére, hogy ma délelőtt kezdte el, már folyton feláll a kiságyban. meg mindenhol máshol fel akar. szóval most állva dühöng. ma mindkét alvásánál ringatni kellett. így viszont szopizptt is! :P mert amúgy nappal nem szokott már. ha nyugodt és nincs semmi baja, nem szokott. ha nem tud egyedül elaludni, és nagyon felhúzza magát, akkor meg szoktam próbálni, akkor szopizik. és mivel ma sírt, rápróbáltam. és mindkétszer szopizott. :P utána viszont már csak pár percig kellett ringatni, elaludt. ugye nagyon az elején vagyunk még az ácsorgásnak, ami azt jelenti, hogy magától nem tud visszaülni. és ez nem tetszik neki, ott mérgelődik állva. vagy eldől. és akkor meg az a baj. szóval amíg nem ül le egyedül nem is fog elaludni magától. de próbálkozni akarok ezzel is, nehogy megszokja, hogy most újra ringatás van.

bocsi mindenki, kicsit hosszú lettem, de most volt időm írni. :P

KépKép
viol81

ági,
igen, nagyon meglepődtem. hívtam is gábort, pont dolgozott szegényke... :? de elmeséltem neki mindent, meg meg is nézte már a képeket! :)
én is épp azt említettem gábornak, hogy basszus, nemrég született meg, eddig általában fekve láttuk, most meg ott áll előttünk az ágyban! :shock: furi "függőleges"helyzetben látni! :P
pár hónap? akkor még annyi időm van, hogy előre kipihenje magát a derekam, mert akkor meg az jön, hogy fogom a kezét és úgy kell vele menni, igaz?

azt hiszem hajnu írta nemrég, hogy neki épp most múlt el az az időszak, és végre újra felegyenesedve tud járni... :P azt hiszem valahogy így fogalmazott... :P

KépKép
viol81

Viol
nekem nem volt egyikkel sem ilyen időszak.Szerintem nem minden gyerek igényli azt.Mászkált itt a szobába mindenbe belekapaszkodva.Aztán elindult egyszercsak.Szerintem ha nem fogod mega kezét hogy gyere majd én segitek,akkor ügyeskedik,és hamar elindul.nekem mindkettő 10 honaposan ment.Gondolom mondták magukba:"Ha ez a nő nem segit kicseszek vele,aztán elindulok magam." :lol: :!:

Hajnus
igen sokat dumcsizik,pedig késön kezdte el a beszédet.De most már mindennap uj szot mond.Tegnap a Vécépappir,ma meg a MI ez????De mindenre...és válaszolni kell..... :!:
Vendég

Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Reni!Nem semmi,hogy még az erdei utakat is tisztítják!!
Itt nálunk kb.két hétig nem lehet kocsival bejárni,mert enki nem takarítja el a havat!Van egy faszinka traktorja az szokott itt elmenni előttünk,hogy ne a térdig érő hóba kelljen gyalogolni!
Jó nektek!!Nemhiába ez magyarország itt szarnak bele mindenbe!
Meló még megy?It gyönyörű idő volt egy szál puliban voltam kint fát vágni!!Marha szuper ez a jóidő!!

Ági!Nem is reagálok rá had hisztizzen!Anyu is mondta,hogy egyre könnyebb lesz vele,mert értelmesedik és ahogy mondod a beszéd sokat fog lendíteni rajta!!Ott milyen az idő?
De most is jár a szája bent a szobába az apjának magyaráz!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Tyű anyám tényleg nemsokára futhatsz!Nálunk sem volt sok vezetgetés elsétált a bútorok között kapaszkodott mindenbe aztán hopp leindult,de meg sem tűri ha valaki megakarja fogni a kezét már egyből húzza is ki!
És apa mit szólt mikor meglátta?Volt örömködés ugye?
Vendég

Viol!
Nekem sem volt derekszogben kozlekedos idoszakom nagyon. Nalunk ugy volt, hogy miutan fel tudtak allni, odamasztak valamihez, es felalltak, aztan egyszercsak elindultak. Akkor jobban kellett figyelni, de nagyokat akkor setaltak amikor mar ment egyedul is. Az utcan kocsiban voltak, itthon meg gyakoroltak a jarast a kanape es az asztal, vagy az asztal es en kozottem. :) De a Bence 10 es fel honaposan mar egyedul jart. Szoval lehet, hogy par honap mulva mar valoban utana kell futni, nem mellette. :)

Gabi!
Itt most elegge szar az ido, par napja bejott egy nagy hideg, lement megint -35 korulre egy nap alatt. (Elozoleg +1 volt!), es most ugyan nincs -35, de -15-20 van meg, es ma egesz nap szallingozott a ho, meg olyan szurkeseg volt.

Ma volt egy kis kikapcsolodasom delutan, mert fodraszhoz mentem, de kozben meg a Balint betaknyosodott, ugyhogy igyekeztem haza. Tiszta hulye az ember, amikor vegre van egy oraja magara, akkor meg rohan vissza. :roll: Dehat ilyen az anyasag.

Kép
Kép
agi

Viol!
Amit leirtal az alvas helyett alldogalasrol, tokre eszembe juttatta a Bencet anno. O is ugyanezt csinalta. Eloszor az agyaban sikerult felallnia, en akkor dolgoztam, es Apu volt itt nalunk, igy o latta, es a masodik alkalmat fel is vette videora. Iszonyu kinlodasok aran sikerult neki, aztan meg eldolt, es tok pipa volt. Viszont aznap nem volt alvas delutan, mert folyton ezzel probalkozott. De nem tart am sokaig, hogy megtanul leulni is. Szerintem probald meg azt, hogy amikor nem aludni keszul, hanem mondjuk reggel az ebredes utan, ha felall, mutasd meg neki, hogy hogy kell leulni. Tedd a kezet a racsra lejjebb, hogy ott kapaszkodjon, es par probalkozas utan menni fog neki. Akkor mar nem lesz az, hogy csak allni tud es leulni nem. Aztan persze nehany napon belul mar nem is lesz ez olyan erdekes, es el fog aludni rendesen szerintem. Ezek olyan jo idoszakok, annyit fejlodnek ilyenkor. Naprol napra tobbet tudnak.

Kép
Kép
agi

ági!Jujj,de hideg van nálatok!BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
Gyere haza itt tavasz van!!!! :) :) :)
Vendég

Ági!
Hogy birjátok azt a rettentő hideget????Hozzászoktál már???Ki se mentek a házbol ha nem muszáj,mi?

Reni!
Na akkor gyere haza,és mesélj itt a nagyokosoknak hogy hogyan is müködik ott a hóeltakaritás.Asszem tanulhatnak tőled!

Cajok!
Láttam más topicokban,hogy valakit megfeddnek itt,mert olyanrol beszél amiről nem lehetne.Itt van olyan amiről nem lehet beszélni???

Katus
elküldenéd nekem ujbol a gyogyszerlistát?letöltöttem,Uram meg kitörölte. :cry:
Vendég

Ábizsani
hogy vagy???Elmult a rosszulléted?
Vendég

Nitta!

Majd keresek kepet, csak meg nem volt idöm, elöre is köszi.
Megadnäd az email cimed, elküldenem oda.

Viol!

Nälunk is ugy volt mint Ägi irta, megtanitottam leülni a kisägyban, ugy, hogy mindig lejebb tettem a kezet, nagyon elvezte, volt, hogy azt gyakorolta egy orät is! :D
Vezetnem sem kellett, ment a butorok között, es egyszer csak probälkozott egyedül menni.:)

Mäte betaknyosodott, egyenlöre nem köhög, csak az ora folyik, remelem csak a foga miatt.

Rik!

Majd kikeresem, en sem tudom, mert a ferjem kereste meg neked!
Ha Mäte alszik, majd feldobom a cimeket.
Mi az amiröl nem lehet a mäsik topikban beszelni???? :?:

katus78

rik!Ez engem is érdekelne mi az a téma amiről nem lehet beszélni!!
Elvégre szólás szabadság van nem?Vagy mi fene!! :) :) :)

Katus!Biztos csak a foga miatt náthás!!!!
Azért jobbulást neki!!!!
Vendég

Katus
köszi előre is!!!
Amibe beleolvastam ott a hőmérőzésről(babaprojekt alatt)volt szo és megfeddték őket hogy arrol nem lehet
Vendég

rik!Ez érdekes!És vajon miért nem lehet róla beszélni?
Hiszen erről még az orvosok is beszélnek!
Ki érti ezt!!! :?: :?: :?: :?:

Mindenkinek jó étvágyat kívánok!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Passz!
De szerintem itt lehet.HA nem majd moderálnak minket!
Vendég

Rik!

Es ki szolt be nekik, hogy nem lehet? Hol van ez pontosan, olyan kiväncsi lettem? :lol:

Oldalak:

http://www.hazipatika.com/drugs

http://www.informed.hu/betegsegek/gyacs/application

katus78

Na már csak az kéne,hogy megszabják miről lehet és nem beszélni! :x :x :x
Vendég

sziasztok!

rik,
én sem értem, moderátorok szóltak bele a beszélgetésbe? vagy?

cajok,
fel tudjuk tenni az anyagot kameráról sz.gépre! :D már ideje volt!

dorka most épp egy tekercs cellux-szal játszik, élvezi, hogy ragad a kezéhez. :lol:

köszönöm a tippeket, megpróbálom majd ülni tanítani, segíteni! :P

KépKép
viol81

ezek most készültek :)

gábor fúrja be a polcokat dorka elől, dorka meg tiltakozik... :lol: vagy segít? nem tudtam eldönteni, inkább lefényképeztem. :)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol!Istenem,de édes!!Meg kell zabálni ahogy segít az apjának!
Vendég

Rik!

Irtad, hogy kesön kezdett el beszelni, Petra. Mit jelent az, hogy kesön? Mäte maman kivül nem mond semmit (az lennek en, mert Joco nemetül igy mondja neki). Szinte minden ert, magyarul, es nemetül is sokmindent megert.

Viol!

Nagyon jok a kepek.
Ma hogy alakult az alväs?

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?