Új privát üzeneted érkezett!

Csibi! Privát ü. ment!

Kép
zölddisznó

sziasztok
mai vizsgán is túl vagyok, hétfőn lesz eredmény, de szerintem jól sikerült :wink:

Bettike
senki nem akar megkövezni :shock: ha még "csak" fél éve próbálkoztok, akkor tényleg jó egy kis lazítás, és tényleg fiatal vagy :) én 1 év elteltével kezdtem hőmérőzni :wink:

hirtelen elfelejtettem, hogy kinek mit akartam írni :? :shock: leterheltem az agyam :lol: na majd holnap :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Ügyi vagy! Most tessék pihenni, mert szűk egy hét múlva úgy látom, dolgod lesz! :wink:

Kép
zölddisznó

Hahó!

Örökmozgóm ágyban :wink: Tele van energiával, be nem áll a szája. Még a mesét is végigdumálta :wink: És utolsó cseppként kiöntött az ágyába egy fél bögre vizet (délelőtt húztam neki friss ágyneműt :? ), úgyhogy ágyhúzás újra... de most már talán lenyugszik :wink:

Snufi! Nagyon várunk!

Gabi! Gratulálok a vizsgádhoz, az előzőhöz is! A napokban inkább csak olvastam, de nem volt időm (és agyam) úgy mindenkinek írni. Bocs.

Zöldi! Írjál privit inkább, mert a Skype-unkkal van valami gríz, majd az uram megszereli. Kíváncsi vagyok, miket akarsz kérdezni, és igyekszem segíteni :wink:

Tegnap szóba került az urad, én nem emlékszem, nem olvastam, hogy nálatok hogy vannak a dolgok. Biztos később jöttem. Röviden összefoglalod? :wink:

Lili! Nekem volt mensiszerű görcs, amikor Miksával babás lettem. De a görcsök között is van különbség szerintem, most is van, hogy úgy görcsölök, hogy tudom, hogy ebből lehet baba, és van egy pont, egy fura érzés, amikor már combba is kisugárzik, na akkor meg fog jönni órákon belül. Nálam így van.
Vitamin: én Gravidát szedtem most 2 hónapig, csak decemberben +5 kg. És én se zabáltam. Érdekes, mert amikor terhes voltam, végig szedtem az Elevitet, és a 20. hétig csak 2 kg jött fel. Mondjuk nagyon vigyáztam, mert nagyon magasról indultam. A vége +13 kg lett. De az az igazság, hogy később, főleg az utolsó 2 hónapban nem volt befolyásom a dolgokra, mindegy volt, hogy mit csinálok, csak híztam.

Bettike! Értelek, ha meg tudod csinálni, akkor igazad van. Én úgy fél évig nem aggódtam, azután kezdtem el.

Szilcsi! Aha, tornázom, de már mondtam ám :wink: A diéta mellett. Január 2-ától kezdtem. -3 kg, és végülis külsőre is látszik, mert ez a callanetics elég jó, elég látványosan átalakítja az embert. Muszáj, mert bálna vagyok, nem érzem így jól magam, szűkek a cuccaim vagy ha nem, akkor is vacakul nézek ki bennük. És fájni kezdtek az ízületeim. De most már sokkal jobb, tényleg összehasonlíthatatlan, úgy jövök le a lépcsőn, mint egy zerge :wink: Na jó, a súlyosabbik fajtából :wink:

Ancsa! Hogy vagy?
Őrület, hogy mennyi egyforma cuccuk van a srácainknak :wink: Kíváncsi leszek, mi derül még ki :wink:

Sonjus! Ezek tényleg olyan izé helyzetek :? Az ember nem akarná a dokit munka közben zavarni, de hát muszáj megértenie, megtudnia a saját dolgait.

Klarissza! Üdv itthon! Mesélj!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megjöttem. :roll:

Röviden: minden ok.
Kicsit hosszabban: csinált hüvelyi uh-ot, belső nemi szerveim szépek, fal megfelelő, stb. Tüszőkkkel lehet vmi tán, de mensi előtt 2 nappal nehéz megállapítani. Apa eredményei magukért beszélnek, görbém szép,... E vitamin és gyógytea kiváló hatású.
Terv: 3 x vérvétel a köv. ciklus alatt, talán okosabbak leszünk... :shock: Ha nem, átjárhatósági, lapar. :?
Most terhességet nem látott :( , de nem kizárt. (mivel korai, ha esetleg...)

Nagyon elfáradtam, megyek aludni, holnap jövök.

Szép álmokat!!!!

KÖSZÖNÖM, HOGY GONDOLTATOK RÁM!!!!!! :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hát ez végülis nem rossz, Stufi :wink: És jó fej volt a doki, rendes volt?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Snufi, bocs :oops: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi! Nagyon szimpatikus volt!!! Nem hazudtam neki a próbálkozós hónapokban csak egy kicsit... 8) , 10-et mondtam. De egyből mondta, hogy megkeressük, mi lehet a probléma. Szóval egyenlőre tuti dokinak tűnik!!! :D

Na most már tényleg megyek aludni.

Pusszantás. :lol:

snufi

Szirom!
Asszem majd csak holnap, mert nemrég jött haza kedvebc férjem, és eddig meg főztem a hétvégi kajákat.
Igyzából csak a hotel pontos helye érdekelne (meg a "tuti kajálda") amit ajánlottál a minap. Holnap lehet, hogy elmegyünk megnézni, meg egy jót Dunapartozni, bolyongani a környéken... Ha még nem bírsz aludni, "Fürdetés" alatt jövök!

Kép
zölddisznó

Snufi! Az jóóó :wink:

Zöldi! Vagyok még egy kicsit, tudod, a fiúk alszanak, az uramat hagyom is még egy kicsit, mert ráfér.

Étterem: kettő, sőt három is van, ami jó.
Az egyik bent a faluban, Szigetmonostoron, ez a Bacchus. Igazából megoszlanak a vélemények róla, főleg azért, mert elég öntörvényű a tulaj, de mi jóban vagyunk ott mindenkivel, és a kaja is nagyon klassz. Nem mondom, hogy a hat év alatt nem volt még olyan, hogy valamelyik nem volt tökéletes, de igazából inkább zseniálisan szokott sikerüln :wink:

Ez egy totálisan dicsérő cikk: http://nol.hu/framed/9215/
Ez meg nem: http://www.medwe.hu/ettermek/558bacchus.html

Itt Horányban van a Torony vendéglő a főút mellett (nem a gáton, hanem az alsó úton). Ez nem luxus, de normálisan néz ki, és nagyon jól főznek. (Viszont lehet, hogy cigiznek bent a népek, nyáron ez nem gond, mert jó nagy terasz van). Irtó nagyok az adagok, nekem kedvenceim a kemencés sültek, tényleg zseniálisak.

És van még a Rosinante: http://www.rosinante.hu/
nagyon kifinomult, elég drága, de jól főznek, jók a borok, minden klappol, bár itt csak egyszer voltam. Mások is dicsérik. Viszont ez kint van a nem lakott részen a Duna-parton, épp szemben Szentendrével, tőle kb. 200 m a kishajó, ami Szentendrére visz át (bicajt is).

A Regatta http://www.hotelregatta.hu/index.php?f=i , aminek föltettem a honlapját valamelyik nap, itt van Horányban, tőlünk kb. 800 méterre. A dunakeszi komp pár száz méter. Közvetlenül a Duna-parton van, nagyon szép a fekvése, szép a parkja, kicsit szocreál az épület, de tiszta. Egyszerűek, de szépek a szobák is. és van egy koliszerű motel is, leginkább táboroknak meg osztálykirándulásoknak. Viszont nincs étterme, illetve külsős vendégeknek nincs, csak a szállóvendégeknek. És most nincs nyitva állítólag, van valami felújítás, ami nemtom, mennyire komoly, mert mi ott szilvesztereztünk helyi szervezésben :wink: Ott volt az esküvőnk egyébként :wink: Igaz, apám kedves ismerőse egy elég jó séf, és ő vezényelte a konyhát, szóval nem ők főztek. Meg az alapanyagokat is mi vittük.

Ha a Duna-partra mennétek, akkor le tudtok menni a strandnál is, azt látjátok is egyből, hogy hol van, de ahol én voltam a kölökkel a napokban, az másik hely. Ott kell lemenni a partra, ahol a gát egyirányúvá válik, ezt nem tudom másként elmagyarázni. A helyieknek azt mondanám, hogy a Zöld csárdánál, de az már néhány éve nem üzemel, és nem is felismerhető első látásra :wink:

Mikor jöttök? Összefuthatnánk :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szuper! Köszi szépen!
Szerintem a Torony lesz a nyerő, amolyan kockásterítős vörösborozós hangulatos nemdrágára vágyunk. A Regatta nem baj, ha zárva van, csak a környéket szeretném felderíteni - osztálykirándulásos szempontból. És persze egy jó nagyot sétálni. Az nem tudod véletlenül, hogy Dunakeszin hol hol kell leszállni a vonatról, hogy lejussunk a komphoz? Nem akarunk kocsival menni, mert akkor a vörösbornak fuccs! Meg amúgy is itt lakom a nNyugati punál, úgyhogy 2-30 perc alatt ott a vonat.
Azt sajna nem tudom, hogy melyik nap megyünk (most a hétvégén) mert attól függ, hogy mikorra készülnek el apa cuccai (munka) és mikor kell elhoznia azokat. Meg hát az időjárástól is függ. Verőfényt akarok!

Kép
zölddisznó

Ha vonattal jöttök, akkor szerintem ne Dunakeszin szálljatok le, hanem Alsógödön. A dunakeszi vasútállomás elég messze van a horányi révtől. Gödről viszont közel van a kishajó a vasútállomáshoz (nem tudom pontosan elmagyarázni, mert én kocsival járok), de a helyiek ha vonattal mennek, akkor Gödről mennek. Állítólag 5 perc séta az állomástól a Duna-part. A kishajóval a strandhoz értek át (ott van egy ABC meg egy kávézó), és ha Bp. felé indultok el a gáti úton, akkor max. 10 perc séta a Torony. Mentek, mentek a gáton, aztán lesz egy behajtani tilos tábla (onnét egyirányú a gát), és egyébként ott tudtok lemenni arra a szép partra, amit mondtam. Naszóval a behajtani tilosnál le a gátról jobbra, követve az utat, majd olyan 100 méter után balra kanyarodik a betonút ( a kanyartól kb. 50 m-re van egy vegyesbolt, elég normális, jobbra kell menni), követitek az utat, és olyan fél kilométerre ott lesz az út jobb oldalán a Torony.

Kishajómenetrendet mingyá keresek, de asszem egészkor megy Horányból és aztán jön vissza.

A másik megoldás, ha elmetróztok az Árpád-hídhoz, onnét jön busz a horányi révhez Dunakeszire. A buszhoz mindig van komp. A kikötőben a Vasmacska büfé, aztán onnét negyedórás séta a Torony.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna, alsógödi rév:

http://www.umann.com/godir/kozl/horany-alsogod_rev.htm

A dunakeszi komp meg a szentendrei kishajó (Pásztor-rév) menetrendje itt, a legutolsó oldalon:
http://www.szigetmonostor.hu/ujsagolo/u ... vember.pdf

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Király vagy! Örök hálám!
Ideprivizem Neked a telefonszámomat, hátha össze tudunk futni.
Megyek apázni, pusz!

Kép
zölddisznó

Még két apróság:

Osztálykirándulásra még az Árnyas sziget erdei iskola is tuti jó, szintén a dunakeszi komp közelében. Ott forgatták a Vásott kölyköket, ha emlékszel.
Torony: onnan ismered meg, hogy ott van a Víztorony mellett :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt lányok!

Szirom: a leírásaid (meg képeid) után nekem is nagy kedvem lett Horányba menni... :lol: Majd eccer....

Snufi: örülök, hogy jól sikerült a találkozó a dokival. Innentől felpörögnek majd az események :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sehol senki?! :lol:

Felteszem a görbém:
Kép

Ha az UH-n nem látszott volna, azt mondanám, talán nem is volt peteérés... :?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Snufi!
Ez jó hír!! :lol: :lol: És még az sem biztos, hogy ebben a hónapban nem vagy babás.

Gabi!
Gratulálok a vizsgádhoz! :lol:

Én reggelente továbbra is görcsölgetek, eddig még nem jött piri, de a görbém elindult lefelé. :(

Így néz ki:
Kép

Ha holnapig semmi tesztelek még egyet.

Szezso!
Hogy halad a görbéd?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili!

Egy tizedes esés nem számít sokat, holnap visszamászhat, vagy meg is maradhat 37-en :wink: Holnap reggel teszt?!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jóóóóóóóó reggelt Babaneeeeeeeeet!

Szirmike! Itt is köszi!

Snufi! Ez tök jó! Klasszul belecsaptatok a lecsóba!

Szezsó! Te görbéd fenomenális! Majd jól felderítem a Szirom-birodalmat, és mindenkinek elmondom a tutit! :wink:

Lili! Kitartás! Snufival és lassan Szezsóval együtt izzítsátok a teszteket!!!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt vagy napot? :D

gaby: ami a vizsgádat illeti, ügyi vagy!

snufi: lehet, hogy már írtad, de a mostani dokiddal most találkoztál először? Első benyomás a fontos vagyis nálam ez számít, úgy hogy biztos, hogy együtt tudtok "működni" :D

lili: nem nagy esés volt az még, azért én még hallkan drukkolok neked :!: :wink:

szezso: még biztos, hogy alszanak a többiek, láttam, hogy még éjfélkor is itt csicseregtek :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

jó reggelt

Zöldi
kellemes romantikus hétvégét nektek :)

Snufi
na akkor nemsokára okosabb leszel hormonjaiddal kapcsolatban.
nekem csak a 3. napi lett megnézve, apa eredménye miatt nem küldött el a későbbire :x

Lili
a te görbéd gyanús :D 1 tized az még nem esés :wink: drukkolok

Szezso
látszik a görbén hogy volt pé, feljebb van a hőd. nem próbáltad ki, hogy a ferty hova tenné magától? :roll: mert én a 15. napra

Szirom
végén nálatok lesz majd babanet kirándulás, mert mindenki kedvet kap hozzá :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

Szezso, isteni görbéd van!

Lili, nagyon kicsi az az esés, simán lehet baba!

Klarissza, üdv, mesélj majd!

görbém: Érdekes ma is csináltam Lh-t, de már halványabb volt!

Kép

Kép
kata05

Cocák reggelije: kőrözöttes énsütötte kenyér Kép Kép
Vétkezős, bűnözős, viszont örömmel konstatáltam, hogy 9 nap alatt 3 kg mínusz!

Kép
zölddisznó

Coca
Máris 3 kg? nem rossz. Igaz mikor én gyorsan fogytam, később több is jött vissza :( habár 2005-ben direkt nem diétáztam drasztikusan, máégis több jött vissza :twisted:
most már komolyan hozzád fogok járni enni :lol: mindig olyan guszta képeket küldesz. Én is két napja diétázok, ma lesz a 3. nap. Nem eszek kenyeret, vettem abonett félét. Káposztalevest csináltam tegnapelőtt, meg ma is csinálok. Könyebb úgy diétázni, ha apa nincs itthon, mondjuk este hazaér, neki biztos kell majd normál kaja :lol: pedig neki és kéne fogyni. MA délután megyek anyuval alakformáló tornára :)

Kép
gaby25

Hello!

Takarítás közben vagyok...

Gaby: kipróbáltam, 11. napra tenné :shock: 14.-en délben már túlvoltam a tüszőrepedésen, úgyhogy 13-14. nap lehetett...
Különben ügyes vizsgázó vagy, gratulálok! Lesz még?
:lol:

Kata: én már feladtam, hogy megértsem, hogy működik az LH teszt...Talán ha tegnap volt pozitív, akkor ma v. holnap lesz tüszőrepedésed...Na, majd kiderül, addig romantikázzatok szorgalmasan :lol:

Na, pucolok pucolni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
még két vizsga lesz jövőhéten, az egyik uv, szóval nem voltam olyan ügyes :lol: utána szakdoga

Kép
gaby25

Hahó!

Hát nem keltünk ma korán :wink: A görbém:
Kép

Nincs mit, Zöldi! Még az jutott eszembe, hogy hozhatnátok ám bicajt, mert meglehetősen nagy területen fekszik a település. Szóval gyalog csak egy részét fogjátok látni. A főútról végülis nem látsz annyit, mintha bekarikázol a mellékutcákba.

Adnék bicajt, de az enyim rossz, így csak egy van. Bár ma nincs verőfény eddig :?

Kenyér: Jól néz ki, de ne mutogass ilyeneket gyümölcsnapon :wink:
Próbáltad már kivenni a gépből dagasztás után, beletenni egy ovális jénaiba és úgy kisütni? Van tere feljönni :wink:

Kata! De mindegy mikor volt, mert rágyúrtatok szépen :wink:

Gabi! Jöhettek :wink:

Szezso! Jó lesz az!

Lili! Mennek a drukkok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekem azt mondta az egyik ismerősöm, mikor mondtam neki, hogy kenyérsütőt szeretnék venni, hogy az biztos 10 kg! Úgyhogy gyorsan lebeszéltem magam!! :lol:

Coca, hát kipróbálnék egy-két kajcsit nálad! :wink:

Szirom, neked is kezd alakulni a görbéd szépen!

Kép
kata05

Köszi, Kata! Csak nem biztos, hogy jókor akcióztunk, de mosmár mindegy :?

Kisütött ám mégiscsak a nap :wink:

No, zúgunk vásárolni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby! Én nem fogyasztok drasztikusan. Egyáltalán nem eszem keveset, pl tegnap: 3 banán, 2 narancs, párolt kukorica, maradék göngyölt husi, fél fej saláta, 2 rudacska merci csoki, csirkeragu leves és a szokásos magok, meg este egy kis vörösbor. Szerintem ez van vagy 1500 kcal. Inkább az edzés, meg az, hogy nem eszem fehér kenyeret, és én is szétválasztom a kajákat tápanyagilag. (Kivéve ma reggeli) A hedonista mindenemet! A 3 kg nem sok, mert a dagik gyorsabban híznak az elején. Ennek nagy része salakanyag. Ja, és hál!istennek apa is fogyózik - igaz, őcsak akkor, amikor nálam eszik. ...de önszántából!

Szirom! Én is szívesen mennék bicóval, de a zuram nem tudta felhozni az övét, mert tele volt vasakkal az autója. Meg aztán amúgy is ki szeretnénk próbálni az új bakancsainkat, amit a jézuska tojt. Úgy néz ki, ma dél körül indulunk.
Szirmi, nekem nincs is kenyérsütőgépem! Egy szilikon formában, gázsütőben készítem eme pékipari cuccokat. Sokkal hamarabb kész, és kb 10 perc munka van vele.

Szezsó! Én már tegnap megcsináltam, hihi!
Már a hétvégi kaja is megfőződött tegnap, de most nem teszem fel. Inkább Szirminek egy kompozíció: Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Bettike dógozni van! :lol:

Snufi! Mai görbe?
Lili! Drukk holnapra! :wink:

Zöldi! Ugye ezt a kompozíciót félre lehet érteni, mert ugye rossz az aki rosszra gondol, de én most azt tettem! :wink:

Tegnap azért csak eltört a mécses nálam a fene vigye! De jól esett azért meg kell mondanom! :lol:

Szezso! Azért majd kiderül, hogy felfelé indul-e meg holnaptól, vagy fokozatosan leindul! Nem?

Gaby! Akkor még uv-ra felkötni azt a bizonyosat! Bár a szakdoga miatt sem irigyellek!!!
bettike
Eger

Bettike!
Bátorkodom érdeklődni, hogy helyesen értelmezted-e a mai dátumot, miszerint 2007. jan. 13. van, azaz SZOMBAT. Szombaton az épelméjű :wink: lözalkalmazottak NEM dolgoznak!!! Nem tűnt fel, hogy már a portásfülke is üres? :wink: :lol:
Kompozícióhoz: jó az, aki jóra gondol - ...szerintem.
Ha eltörött a mécses, akkor nincs több mécses, ergó következő hónnapban vigyorgás lesz!

Snufika, mi a helyzet?

Kép
zölddisznó

Itt vok!

Elöször találkoztam a dokival, igen.
Lili, Veled együtt elindultam én lefelé... :(

Kép

Megyek leszedem a karácsonyfadíszeket...

snufi

[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznóA 3 kg nem sok, mert a dagik gyorsabban híznak az elején.

Kép rájöttem azért, hogy gyorsabban fogynak :lol:

Kép
gaby25

Bettike
sztahanovista vagy? :shock:
a szakdoga nagyjából kész, a 2004-es szakdogám előzetes megvalósíthatósági tanulmány volt, no most abból csinálok üzleti tervet, van amit már kiszedtem belőle, és még kell pár pontot hozzzátenni frissíteni, kicsit más felosztásba tenni, és kész is :)

Kép
gaby25

Gaby! Kép

Kép
zölddisznó

Csá mindenkinek, indulunk! Estig puszi!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
Nem tüntem ám el, csak bent voltam Bp-n nagyszülöknél.
Snufi, jó hogy a dokid ilyen és nem hajtott el, hogy gyere vissza ha majd több mint egy éve próbálkoztok... attól kapok én hülyét.
Persze olyan tipus vagyok, hogy ha engem elküld a doki akkor nem merek szembeszállni vele, hanem otthon puffogok :) :)

Remélem január is hoz valakinek pozitív tesztet :)

Lassan megint megyünk el. Olyan szépen süt a nap, csak fúj nagyon a szél.
Pusz nektek!

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt mindenkinek!
hú, de sokat írtatok már ma...
egyelőre olvasok, aztán majd írok. :D
katica
katica30

Gaby és Zöldi!

Köszi a figyelmeztetést, de jól értelmeztem a dátumot! :lol: Nálunk a leendő elsősök most írták a felvételi felkészítő versenyt, Bettike pedig jelentkezett (önként és dalolva) felügyelni 4 órát nettó 8000 Ft-ért! :lol: Úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért még a hülyének is megéri csendességben ülni és figyelgetni! :lol: :wink:
Mellesleg nálunk 24 órás porta van, még hétvégén is, tehát a nap bármely időszakában, illetve a hét összes napján képes lehetnék dolgozni!

És jeleztem, hogy minden munkát elvállalok, hogy ne nagyon maradjon szabadidőm, mert unalmamban úgy is csak agyalok a babatémán, ezért elég, ha csak munkaközben agyalok rajta!:lol:

Katacia! Délután egykor jó reggelt???? Lemaradtam valamiről???

Gaby! Ja akkor hasonlóan csinálod mint én a szakdogámat! Igazad van előg volt az előzőt összehozni, ha meg magadtól lopsz akkor azt már csak nem vádolják plágiummal!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

És akkor most még közben főzök!
bettike
Eger

Snufi! Neked jelzi a hőd a mensit? :cry: :roll:
bettike
Eger

Nálam vmi nem stimmel! 3. napja ebéd után olyan hányingerem lesz hogy csak na! Most is! :cry: Létezik, hogy nem bírja a gyomrom, hogy délig csak gyümit eszek?! Eddig reggeliztem egy kicsit mindig! Vkinek volt már ilyen? Lassan megundorodom minden kajától amit az elmúlt 3 napban ettem!

Bettike, ennyi pénzért én is elvállaltam volna, de nálunk az oviban ilyen lehetőség nincs! :lol:

Kép
kata05

szezso: szép az a görbe, jó takarítást! hozzám nem jössz takarítani? nekem is kéne...
lili: hajrá teszt!
coca: tetszenek az ételeid.
snufi: jó hír, hogy elkezdődnek a vizsgálatok. rendes az orvos, hogy elinditja a vizsgálatokat. így hamarosan babás leszel :D
szirom: én is köszönöm a sok infót horányról, jó eséllyel májusban arra járok :D
bettike: szombaton dolgozni?!? milyen munka ez, hogy még hétvégén is menni kell?
na megyek felébresztem már az uramat, ő még inkább hétalvó, mint én :D
aztán menni kéne ebédelni (én csak ritkán próbálkozom főzéssel), meg ajándékot vásárolni, holnap megyünk szülinapot köszönteni.
szép napot!
katica
katica30

Pestiek, ki tud nekem ajánlani egy jó fodrászt aki tud esküvői frizurát rittyenteni és nem olyan elképesztően drága?

Kép
kata05

bettike: milyen suli ez?
katica
katica30

Purc, Ceni, Robcsi, Szerika?????

Kép
kata05

Kata
privi ment fodrász témához

Kép
gaby25

Katica! Sima közgazdasági szakközépiskola!
bettike
Eger

Gaby, itt is KÖSZÖNÖM!!!! :lol:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?