Hahó!
Örökmozgóm ágyban
Tele van energiával, be nem áll a szája. Még a mesét is végigdumálta
És utolsó cseppként kiöntött az ágyába egy fél bögre vizet (délelőtt húztam neki friss ágyneműt
), úgyhogy ágyhúzás újra... de most már talán lenyugszik
Snufi! Nagyon várunk!
Gabi! Gratulálok a vizsgádhoz, az előzőhöz is! A napokban inkább csak olvastam, de nem volt időm (és agyam) úgy mindenkinek írni. Bocs.
Zöldi! Írjál privit inkább, mert a Skype-unkkal van valami gríz, majd az uram megszereli. Kíváncsi vagyok, miket akarsz kérdezni, és igyekszem segíteni
Tegnap szóba került az urad, én nem emlékszem, nem olvastam, hogy nálatok hogy vannak a dolgok. Biztos később jöttem. Röviden összefoglalod?
Lili! Nekem volt mensiszerű görcs, amikor Miksával babás lettem. De a görcsök között is van különbség szerintem, most is van, hogy úgy görcsölök, hogy tudom, hogy ebből lehet baba, és van egy pont, egy fura érzés, amikor már combba is kisugárzik, na akkor meg fog jönni órákon belül. Nálam így van.
Vitamin: én Gravidát szedtem most 2 hónapig, csak decemberben +5 kg. És én se zabáltam. Érdekes, mert amikor terhes voltam, végig szedtem az Elevitet, és a 20. hétig csak 2 kg jött fel. Mondjuk nagyon vigyáztam, mert nagyon magasról indultam. A vége +13 kg lett. De az az igazság, hogy később, főleg az utolsó 2 hónapban nem volt befolyásom a dolgokra, mindegy volt, hogy mit csinálok, csak híztam.
Bettike! Értelek, ha meg tudod csinálni, akkor igazad van. Én úgy fél évig nem aggódtam, azután kezdtem el.
Szilcsi! Aha, tornázom, de már mondtam ám
A diéta mellett. Január 2-ától kezdtem. -3 kg, és végülis külsőre is látszik, mert ez a callanetics elég jó, elég látványosan átalakítja az embert. Muszáj, mert bálna vagyok, nem érzem így jól magam, szűkek a cuccaim vagy ha nem, akkor is vacakul nézek ki bennük. És fájni kezdtek az ízületeim. De most már sokkal jobb, tényleg összehasonlíthatatlan, úgy jövök le a lépcsőn, mint egy zerge
Na jó, a súlyosabbik fajtából
Ancsa! Hogy vagy?
Őrület, hogy mennyi egyforma cuccuk van a srácainknak
Kíváncsi leszek, mi derül még ki
Sonjus! Ezek tényleg olyan izé helyzetek
Az ember nem akarná a dokit munka közben zavarni, de hát muszáj megértenie, megtudnia a saját dolgait.
Klarissza! Üdv itthon! Mesélj!