Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Már nagyon rég jártam erre, igyekszem olvasni benneteket.
Sajnos nagyon beteg Grétikém, krupos köhögése van. Majd megfullad a drága, alig kap levegőt, szinte semmit nem eszik, semmi hangja nincsen. Nagyon féltem. Tudtok valamit erről a betegségről? Akinek volt már ilyen problémája, segítene?

Sok puszi mindenkinek! Mennem kell!
Hosszú éjszaka előtt állunk, már az előző kettőn sem aludtunk. Még szerencse, hogy itt van anya és segít.

Mindenkinek szép napot és betegségmentes továbbiakat kívánok.

obea
obea

Obea!

Sajnos tanácsot nem tudok adni, de mielőbbi jobbulást kívánok Grétikének. Remélem hamar rendbejön.

Hildus!

A talit majd összehozhatjuk Jinyvel, Ancsúrral és veletek. Ha jól tudom a táblázatból ti nem is laktok nagyon messze tőlünk. Lehet, hogy minden nap látjuk egymást. :-)
Az ügyintéző tuti ugyanaz lehetett. Ma beszélt vele párom a hosszabbítás miatt. Megkérdezte mi a helyzet. Mondta az ügyintéző, hogy most azok vannak első helyen, akik 2001-ben adták be. Nagyon érdekes. Úgyhogy ott még fényévekre vagyunk. Amúgy a tanfolyammal mi úgy jártunk, hogy ami a papírunk beadása után következett abba nem fértünk be csak a következőbe. Sajnos akkor nem tudtuk megoldani, hogy elutazzunk máshova elvégezni, így elég sok időt vesztegettünk hiába. Így utólag mondjuk már kár ezen aggódni. Tanultunk belőle.

Zsu
nagyzsu

Sziasztok! :lol:

Latimi: Hát igen, be lehet mindent szerezni. De míg a kiságyra várni kell, azért babaruhát még nálunk is árulnak több tucat üzletbe. :lol: Na az ilyeneket még a telefoncsörgésnél is meg tudjuk venni, akár mi, vagy akár anyuci a nővéremmel. Mert ugye a mi családunkban az volt a hagyomány, hogy amíg a kismama a kórházban volt a babával, anyós és veje elindultak bevásároltak, elkészítették a gyermekszobát, és úgy várták az újdonsült anyucit és a drága gyermeket haza. :lol: Persze nálunk az volt a legfőbb probléma, hogy erről letegyenek, mert itt erre már nincs idő, így kompromisszumokat kötöttünk. A gyerekágy és berendezés meg lesz, sőtt sok-sok kellék, de valószínű egy-két rutyin kivűl más nem, csak ha már tudjuk jön a baba hozzánk. :lol: És ez a készülődés kijár az anyucimnak, még ha most nem is a vejével végzi, hanem a nővéremmel, meg sógórnőmmel. :lol: :P Ők már nagyon zizzentek, és várják a gólyát. :P :lol: Szóval nálunk így fog alakulni. :lol:

Csöpke: Igen, képzeld csak el mennyit szenvedtem velem mire beállítottam. :lol: És rájöttem, hogy visszafelé halad, lévén nincs sok angol tudásom. :lol: De jó nem? Ezek szerint nem sok időnk lesz, még akkor mondtam is hogy lehet, újra kell gyártani majd. :roll: De maradjunk az optimizmusnál, nem igaz?

Hildus: Nagyzsu jól írta, én mindig csak olvaslak, Jiny meg mesél rólad, és még nem is láttalak benneteket. :oops: Szóval most már egy ilyen talit tényleg meg kellene ejteni. :lol: Az ügyintézőnk nekünk is ugyanaz volt.

Nagyzsu: Mi is sokat vártunk a tanfolyamra, itt végeztük és ugyanúgy jártunk mint ti. Mi lecsúsztunk az Ágacskásról, mert éppen kirándultunk, ami nálunk azért nagy szám. :lol: Ha visszaolvasol, láthatod mennyit tépelődtem, és sokat hívtam Gabikát, nagyon kedves volt, mert mindent elmondott. Ugyanis a számat nem tudtam befogni, és vitáztam az előadóval, aki mindent megtett, hogy ne a nyílt öf-ra menjünk. Nem is értem miért, amikor az államinál várhatunk 7 évet is. De szerencsére Gabika mindenben segített, és amit rosszul mondott az illető kijavítottam. :lol: Egyébként mi már akkor tudtuk hogy nem az az út kell nekünk, amikor bent voltunk először beadni a papírokat, és megkérdezték hány évesig fogadnánk el gyereket. Persze mi mondtuk, hogy kb 1 év, de szeretnénk csecsemőt, mert mindent át akarunk élni vele. Erre mondta, hogy írjuk csak be, úgy is 1-2 évvel idősebb gyermeket ajánlanak majd fel, mert annyi idő várakozás után jó lesz nekünk az is.

:twisted: Nos, ezt én nem így gondoltam, mert ha ló nincs, szamár is jó alapon nem lehet egy gyermeket örökbe fogadni. És a papírra meg nem lehet minusz kettőt beírni. :roll: Ekkor már tiszta volt az út számunkra. :P

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
Zsu: Amikor mi először voltunk az ügyintézőnknél (épp a 6. házassági évfordulónk napján), túl a 2. vetélésen, épp túl egy megalázó munkaügyi peren (amit azért indítottam, mert az 1. terhességem miatt elküldtek, és amit megnyertem), az tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak számomra, ha belevetem magam abba, hogy akkor teljes erőbedobással egy új célra koncentrálok, ez pedig a mi leendő örökbe babánk. Úgy éreztem nem tudok, nem akarok hónapokat várni (2005 elején lett volna hely Tegyeszes tanfolyamon) egy tanfolyamra, hittem abban hogy a folyamatokat fel kell gyorsítanom, mert közeleg a mi babánk. A férjem pedig partner volt és így július elején már Budapesten voltunk a tanfolyamon. A tanfolyam nekem sokat segített lelkileg. De ez egy másik történet. Szóval így lett október végén jogerőnk.
És természetesen azt is el tudom fogadni, hogy Ti akkor másként döntöttetek, hiszen nem mindenki tudja megoldani, hogy Budapestre utazzon 3 napra. Ráadásul sokszor azok a leendő szülők, akik addigra annyi megpróbáltatáson mennek keresztül nem is kapják meg a megfelelő tájékoztatást, vagy ha kapnak is, olyat, amivel elrisztják, pl. a nyílt öf-tól vagy attól, hogy másutt végezzenek tanfolyamot. Summa sumárum, nekünk ez volt az utunk, mert a 7. házassági évfordulónk napján szülők lettünk. (napra pontosan 1 évvel azután, hogy először ültünk az ügyintézővel szemben) Azóta nagyon erősen hiszek a sorsban, és abban, amit sokszor leírunk itt, hogy a gyerekek választanak szülőket. A mi lányunk minket választott és nekünk ennek érdekében (csak akkor még nem tudtuk) meg kellett gyorsítanunk a dolgokat, hogy mihamarabb jogerőnk legyen.
Az nagyon megdöbbentett, hogy a 2001-es állnak első helyen. nekünk akkor a tegyeszes úr 2-3 évet mondott.
Lehet, hogy valóban találkoztunk már, szinte minden nap elsétáltunk a házatok előtt és mögött. De mi már nem ott lakunk. Csak trehány disznó vagyok és a táblázatban még nem javíttattam ki az adataimat Ildikóval.
Ancsúr: Én is sokat hallottam ám már Rólad Jinytől! És persze, hogy benne vagyok a taliban. Január 25 után lenne nekem csak jó.
Tudom, hogy nagyon sok olyan szociális, család és gyámügyben dolgozó van, aki lelkiismeretes és képezi magát és nem csak iratokat tologat, hanem mentálisan is segít (mert a megrémült szülőpárnak erre nagy szüksége lenne), de valahogy nekem csak rossz tapasztalatom volt Tegyesznél is és gyámhivatalnál és gyermekvédelemnél is. A 2 utóbbi ugyan kijött látogatni, miután hazahoztuk Pancsust, de a gyerek nem érdekelte őket. A szekrényeket ki kellett nyitogatnom és feljegyezték az összes háztartási gépünket, lelépték a szobák hosszát és szélességét. De hogy a lányommal mi van, hogy érzi magát, nos az nem érdekelte őket. Ez persze megint személy függő, és nem lehet általánosítani, de nálunk ez történt. Anyukám ott volt az egyik ilyen szekrénynyitogatós esetnél és elképedt, hogy ennyire hogy lehet megalázni embereket.
Na jó befogom a szám (illetve lefogom a kezem) mert nagyon sok a dolgom. Legközelebb január végén jelentkezek!
Hildus
Vendég

Sziasztok!
Hildus: ha véltelenül erre jársz,írtam neked priviben!
Előre is köszi!
csöpke

Sziasztok

Köszi lányok, hogy drukkoltok, remélem hamarosan meg lesz az eredménye. :lol:

Csöpke, mi nem igazán gondolkozunk neveken, mert Peti is titkos örökbefogadással került hozzánk 1,5 évesen és nem akartuk változtatni, bár lehetett volna, de tetszett a neve. A huginál is hasonló a helyzet nem újszülött lesz.

Obea, mielőbbi jobbulást Grétinek.

Kép
Kép
atan

Atan: a Peti gyönyörű név :D Az én férjemet is így hívják,így a mi babónknak nem ezt a nevet fogjuk választani,de szerintem ez a legszebb fiúnév. :D

Ancsúr: Reméljük nem kell újragyártani a vonalzótokat! :lol:

Fő az optimizmus!!! :lol: :lol: :lol:
csöpke

Ancsúr! Hildus!

Hasonló akkor a tapasztalatunk az itteni Tegyeszes ügyintézőkkel. Érdekes azért, amikor a tanfolyamon itt volt egy pesti hölgy és a várakozási időt megkérdezte 2 évet mondtak max. Most meg mik derültek ki. A környezettanulmány nálunk is fura volt, inkább leltárnak volt nevezhető. Ahogy írtad jobb ha felkészülünk a polc leltárra is, ha lesz babuci. Ezen már csak mosolyogni lehet.
A taliról annyit, akkor január végén összehozzuk. Jó lesz egy kicsit beszélgetni, tapasztalatot cserélni, babázni.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Hildus- Nagyzsu: Nekünk a gyermekvédelmissel szerencsénk volt, mert apát ismeri, és anyut is, így hát leült és nagyon jót elbeszélgettünk a bürokráciáról, és mondta, hogy feltétlen nyílt öf-be gondolkozzunk, ha bele merünk vágni, mert itt a megyénkben bizony kell várni 5 évet is simán. De amikor tanfolyamon voltunk volt egy pár, akik már több mint 3 éve vártak gyerekre, nem babára, mert már olyan volt a koruk, hogy csak 4 éveset fogadhattak volna örökbe, és ugye ahogy telik az idő mindig egy évvel idősebbet, szegények akkor indítottak előről mindent és sehol még gyerek. :roll: De jól meg is ijesztegették őket, nem is tudom, hogy végül maradtak-e az öf mellett, azért jó lenne, ha nem 17 évesen kerülne hozzájuk gyerek. :twisted: A tali nagyon jó lesz! Akár január végén is! :lol: :P

Csöpke: Te is szegedi vagy? :shock: Ez eddig nem is tünt fel nekem. :roll: Igen, maradunk az optimizmusnál, tegnap egy jóslat, azt mutatta, hogy hamarosan kapok egy üzit ami babával kapcsolatos, és nagy vigasság lesz nálunk. Remélem bejön!

Steiff: Nem gondolod, hogy nagyon várjuk hogy alakul a helyzet? :P :lol: Tessék beszámolni, irgum-burgum! :P :lol:

KépKép
ancsúr

Nagyzsu!
Azért ez , hogy most tartanak nálatok a 2001-ben jelentkezetteknél elég horrorisztikus! Nesze neked gyerekvédelem... :evil: :evil:

Ancsúr!
Holnap korán reggel startolunk, babacuccok becsomagolva indulásra készen... Fura volt előszedni a babás holmikat,olyan távolinak tűnik ,mikor Roli használta őket, hisz olyan nagyfiú már -pedig nem is volt annyira régen... :wink: :wink: :wink:
Holnap jelentkezem a fejleményekkel, meg persze pár fotóval! :D :D
steiff

Nagyzsu!
Azt akartam még írni, hogy nálunk most a tegyesz a 2003-ban jelentkezetteknék tart. Ha rájuk vártunk volna mostanában kapnánk az első babát... :shock: :shock:
steiff

Steiff nagyon szoritunk!!!!!!!!!
Ancsúr Ma hajnalban rolatok almodtam !!!Valami miatt hangosan beszeltunk es csak utolag mondtak meg hogy nem veszekedtunk na erre meg is nyugodtam es nevettunk.Na ez mitt jelent?
Jo reggelt mindenkinek!!!

Kép
móncsi+3

Sziasztok!

Ancsúr: Mi pécsiek vagyunk :D , azért írtam,hogy közületek senki nem lakik a környékünkön :(
csöpke

Moncsi: :lol: Na és milyen banya voltam az álmodban? :P :lol: Vasorrú? Bizti azért beszéltünk hangosan, mert megsüketeltem a gyerekzsivajtól. :P :lol:

Csöpke: :roll: azt hittem már. De kár. Viszont Pécs gyönyörű! :lol: :P

Steiff: Jaj, de jó! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Steiff! Légyszí, híreket!

Kép
Kép
ggabszi

Csöpke!

Osztom Ancsúr nézeteit. Pécs tényleg gyönyörű hely. Mi is imádjuk. Nekem minden álmom, hogy egyszer olyan helyen lakjak, ahol hegyek vesznek körül.Ehhez persze hozzájárul a hobbim is az ásványgyűjtés. Itt az alföldön elég nehézkes. Na de majd egyszer. Azért kirándulni mindig olyan helyre megyünk, ahol jó nagyokat lehet túrázni.

Steiff!

Nagyon drukkolunk, és várjuk a beszámolót. Na meg a fényképeket majd.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Hát kérem megjöttünk,minden rendben ment !!!
Szóval a mai napon érkezett egy csöpp pici 14 hónapos kislány a családunkba, akit Zoénak hívnak!! :D :D :D :D
A nagyok teljesen oda vannak érte (meg persze mi is), egész délután vele játszottak. Képeket majd privátban tudok küldeni.
Jó éjt mindenkinek!!
steiff

Sziasztok!

Steiff: Rengeteg örömet kívánok nektek a Kis Zoéhoz!
csöpke

Steiff!

Sok boldogságot kívánunk nektek Zoéhoz! Biztos nagyon ari lehet. Képeket majd mi is várunk priviben.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu: Én is nagyon szeretem ezt a várost, szerintem is gyönyörű. Itt születtem és ha nem muszáj,nem is megyek innen sehova :lol:

Mindenkinek szép hétvégét ebben a gyönyörű napsütésben! :D
csöpke

Steiff Reni!

Küldjél képet lécci!
Minden rendben ment? Nem sírt első éjszaka? Azért mégis csak idegen helyen van.
Nagyon picurka?

Mindenkinek ezúton kívánok boldog új évet! Sajnos csak ritkán jutok oda, hogy írjak is.
Vivi! Gratulálok!!!!! :)))

Remélem, mindenki szépen halad a listán előre!

Üdvözlet mindenkinek:
Judit
struga2

Steiff!

Sok boldogságot a kislánnyal!

Én is szeretnék képet........ :D
tvera

Steiff!

Köszi a képeket!
Nálam a favorit a mosolygós,kapucni emelős! :lol:
Nagyon édes kiscsajszitok van!
tvera

Szia Steiff,

nagyon szoritottunk neked. Sok boldogságot a kicsikhez :lol:

Kép
Kép
koko

Steiff, hatalmas gratula gyönyörű kislányotokhoz!!!!
Nagyon szép nevet választottatok, nekem nagyon tetszik, csak már van a családban...

Olvasgatlak ám Titeket, csak nem sok mindenről tudnék írni, azért vagyok ilyen "néma" :oops: :oops:

Várakozunk... :x

Betegeskedő kismanóknak mielőbbi jobbulást! Gyógyuljatok meg hamar!!!

Pussz, Réce
réce

Steiff: Nagy-nagy gratula nektek! És sok boldogságot kívánok a tündéri kiscsajszlihoz is! Nekem is a kapucnis a favorit! :)

Réce: Azért írhatsz ám a semmiről is. Én is arról írok még. :( Viszont optimisták vagyunk és várjuk a kis szentünket! :)))

KépKép
ancsúr

Steiff!

Mi sajna nem kaptuk meg a képeket. Elküldöd nekünk is. Kiváncsiak vagyunk a kis Zoéra. Bizti nagyon aranyos. Sok boldogságot kívánunk !

Ancsúr!

Ahogy ígértem a képek. Tegnap párommal befestettük a kereteket. Nagyon jókat nevetgéltünk, mert a tempera, amit vettünk nem igazán akart keveredni, de végül egész jó színt kaptunk. Teljesen feldobják a babaszobát.

Zsu

Kép Kép Kép
nagyzsu

Nagyzsu: Szeretném megkérdezni, hogy ezekből a Micimacis szalvétákból maradt nektek egy-egy darab még? Gondolom négy volt egy szalvétán. Kérhetnék tőletek belőle? Mert én is készítettem Micimacisat, azon csak két figura volt. :oops: És nem kaptam más Macis szalvétát. :roll: Nagyon jók a képek egyébként! tetszenek! :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Köszi szépen. Az elefántosból abból sajna nincs, de majd nézek neked az üzletekben és beszerzek egyet. Az olyan volt, hogy egy szalvétán volt 4 kép. A kirándulós meg az egész szalvéta volt egy kép. A léggömbösből tudok neked küldeni. Meg még van pár. A babanetes táblázaton szereplő címen laktok még, mert akkor céges borítékban elküldöm, ha megfel. Igaz lesz tali januárban, de így gyorsabban odaér.

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu: Igen az a címem! :lol: :P Én itt jártam a boltokat és nem találtam. :oops: Csak egy fajtát, ha kell esetleg neked még abból tudok küldeni. :lol: Nagyon szépen köszike, a lufis is nagyon tetszik! :lol: :P Én mindet sárgára festettem a keretet, azzal a színnel amivel a csík van a szobán, maradt még belőle mikor festettem. :lol: Így keverni se kellett. :lol: De szép kéket kevertetek! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Mi az Attila utcában vettük az elefántos szalvétát. Majd olyat nézek neked. Úgyis szeretnék venni még gipszet is, megyek arra. A léggömböset meg a Cserzy Mihály utcában, ott van egy nagyon szupi Kreatív bolt. Rengeteg szalvéta van,több száz, meg minden ami kell egy kis alkotáshoz. Gipszformák, festékek stb. A festékkel mi úgy jártunk, hogy elvileg világoskékre terveztünk a keretet. Aztán miután beleraktuk a fehérbe a kéket nem igazán keveredett annyira be volt száradva. Raktunk bele zöldet. Végül szép világoskékek lettek, de hogyan azt nem tudni. De legközelebb tuti csak kész festéket veszek.
Holnap küldöm, ami van szalvéta. A többinek meg majd utána nézek.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Lányok, bocsi az ostoba kérdésért, de a cimekről volt szó. Nem emlékszem már mi mindent töltöttem ki a regisztrációkor, annyira izgatott voltam. Hogyan lehet megnézni a cimlistát?

Kép
Kép
koko

Steiff!
Micsoda örömhír! Sok boldogságot a pici lánynak és az egész nagy családnak! Én is kaphatok képet priviben, hogy megnézzem a kapucnis képet? :P

Ancsúr!
Nagyon tetszenek a dekupázs képek! Nagyon ügyes vagy! Miből van a keret? Gipsz és aztán befestetted? Tényleg nagyon vidámak lettek! Én is csináltam most karácsonyra ajándékba, én karton képkeretet használtam.

dnkata
dnkata

Dnkata: :lol: Ezeket Nagyzsu készítette, nem arathatom le a babérjait. :lol: :P De én is ilyeneket készítettem és még készítek, és egyébként, kell egy kis gipsz meg víz, és képkeret kiöntő forma. Ha kiöntötted a gipszet, akkor kb 20 perc és ki is veheted a formából és legalább 2 napig szárítani kell, vagy addig amíg teljesen fehér nem lesz a gipsz, akkor aztán ki lehet festeni a keretet akár temperával, hobbi festékkel, falfestékkel és gipszfestékkel is- bár az őszintét megvalva a gipszfestékben nem találtam semmi rációt, készítettem már vele, de nem igen volt különbség. Én most kimaradt falfestékkel festek. :lol:

Nagyzsu: Képzeld a kirándulós volt itt az írószerben. Itt is van hobbi bolt, de annyira leépült a készletállománya hogy semmi szalvéta meg ilyesmi nincs. :? Tegnap a mesedekor oldalról rajzoltam még figurákat, amiket kartonra megfestek, és vettem ragasztó gyurmát hozzá, azzal majd felrakom a falra. :lol:

Koko: Ez az a címlista, amit elküldtünk egymásnak, nem ezen az oldalon van.

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Itt Szegeden jó pár kreativ bolt van. Mindig szoktam kérdezgetni, hogy van-e Disney-s szalvétájuk. Azokat a legnehezbb beszerezni. Vagy nagyon gyorsan elkapkodják, vagy nem is rendelnek belőle.
Megnéztem a mesedekor honlapot,amit írtál nagyon klassz képek vannak. Lehet, hogy egyet-kettőt én is megkockáztatok és megrajzolok.

Dnkata!
Köszi szépen. Örülök, hogy tetszettek. Van kép gipszkiontő formánk, és abba dolgozzuk bele a szalvétát. Még a technika nem a legtökéletesebb, de majd belejövünk.

Zsu
nagyzsu

Ma van a szülinapom........ :oops:

Megyek dolgozni!!! :evil: :evil:
tvera

Sziasztok!

Tvera!Boldog születésnapot!!! :D Ne dolgozz ma sokat.

Steiff!Gratulálok Nektek,sok boldogságot a kislányotokhoz!
Én megmondtam,hogy előbb megérkezik majd mind gondolnád,igazam volt látod! :wink: :lol:
Én is nagyon szeretnék képet a kicsi lánykáról,biztosan nagyon szeretnivaló csöpség!

Nagyzsu!Nagyon jók lettek a dekorációk.

Nagyon eltűntem az utóbbi időbe :oops: ,a határozatunkat végre egy-két napon belül kézhez kapjuk.

Lányok!Azt szertném kérdezni,hogy a lemondó nyilatkozat aláírását követően mennyi idő múlva kaptátok meg a KIHELYEZŐ HATÁROZATOTOKAT??? :shock:
Nagyon köszi előre is a választ!!! :D

Aandika
aandika

Tvera!

Boldog Szülinapot!! és jóóó munkát..! :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Tvera: Boldog szülinapot kívánok neked! :lol: :P

Nagyzsu: Megkaptam! :P :lol: :P Köszi, köszi, köszi! :P :lol:

Andika: Ez nagyon jó!!! :lol: :lol:

KépKép
ancsúr

Aandika

Szerintem mi azonnal ugyanis azzal adták ki a korházból, mármint a kihelyezőhatározattal.
Mi addig haza sem hozhattuk, mig a kihelyező határozat a kezünkben nem volt .

Naninga
naninga

Tvera!
Boldog szülinapot! :P :lol: :D (És kevés munkát mára!)

Nagyzsu! Ancsúr!
Bocs, hogy összekeveredtem, de hát mindketten alkotó nők vagytok úgy látom!!! A lényeg, hog szépek a művek!
Én is folytatom az ügyeskedést februártól, de előbb sürgős férjhezmenetelem van... Jövő héten lesz az esküvőnk! :oops:

dnkata
dnkata

Tvera!
Nagyon sok boldog születésnapot!
Kép

Dnkata!
Csak így, hogy a "jövő héten lesz az esküvőm"!? Nagy-nagy gratula!!

Kép

Kép
kajla

Tvera! Boldog szülinapot! :P
Kép

Kép
vivi1

Tvera, boldog szülinapot kívánok, és küldök egy tortát :lol:

Kép

Kép
Kép
emike

Sziasztok

Marcianyu
Remélem jársz erre és mindenki akinek része volt a dologban.
MA voltunk csípőszürésen , csípőficam nincs de kell használnunk terpeszbetétet.
Az orvos szerint napi 24 órát , na mármost Zalán csak hason alszik nagyot :(
Igy hogyan lehet kibirni 5-6 hetet ????????
Ötleteket várnék ha van valami okos a másik hova kell adni ezt a nyavaját merha a pelusra adom csak 3 számmaol nagyobb rugi megy rá a hol vettük azt mondtak rugira is lehet háááááát ?????
A másik holl kell megtámassza a lábát mert ha azt a 10-15 cm betétet nézem akkor az még egy felnőttnek is becsületére válna nem egy ekkora cseppnek :((((((((

Előre is köszi

Naninga
naninga

Tvara!

Boldog szülinapot!
Kép

Dnkata!

Sok boldogságot!

Kép

Timi
latimi

Bocsi. Azt akartam írni, Tvera.

Timi
latimi

Tvera

Isten éltessen születésnapod alkalmából!

Kép
tviky

Naninga:
Igen, nekünk is napi 24 órát kellett használnunk. :-( Én rettentően utáltam, de Lili szerintem egészen megszokta. Ő is mindig hason alszik, hát, megfordítottam és simán aludt vele. Nyugi, ki fogjátok bírni, bár én is számoltam visszafelé a napokat... :oops:
Én először a rugi alá adtam, közvetlenül a bodyra, ahogy mondta a dokinéni, de Lilinek nagyon érzékeny a bőre és nem tett neki túl jót... Úgyhogy én ráadtam a rugira/nadrágra és úgy tűnik ez is jó volt, mert már nem kell használnunk! :-)
Azt, hogy hogy add rá, kicsit nehéz így írásban. Hááát, a lényeg az, hogy szétterpessze a lábait, én alátettem és az oldalszalagok kb. ha egymagasságba kerülnek, akkor jó lesz. Ha a gyerek a hátán fekszik, akkor ne álljon egyenesen a lába között a betét, hanem kicsit dőljön az orra felé. :lol: Ennél jobban nem tudom leírni, bocs. Ha van még kérdésed, írj vagy hívj fel!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!

Marhára utáltam ma dolgozni!Az ember lányának egyszer van egy évben szülinapja és nanááááá hogy akkor is dolgoznia kell! :evil:
Hála az égnek nem voltak ma sokan,de akkor is bent kellett lennem,csak sajna így lassabban telt az idő!Jövő héttől szabin leszek 1 teljes hétig,már alig várom!
tvera

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?