Baby!
Nem, a progyszurit izomba kell adni, ez Naposoldal szavajárását idézve popsis szuri. Így kissé bonyolultabb a dolog. Naposoldalnak a férje adja be, nagyon ügyesen megtanulta. Én nem tudtam végül rávenni a kispapajelöltet, de ez valószínüleg azért van, mert az öcsém barátnője eü. dolgozó és őt cserkésztük be.
Úgyhogy kitartóan minden nap beugrik hozzánk és beadja a szurit. Még szerencse, hogy néhány háznyira laknak... Szerintem, ha a férjedet rá tudod majd venni a szurizásra az tökéletes. Úgy tudom, hogy combizomba is be lehet adni, akkor pedig akár te is meg tudod csinálni (de mintha valakitől azt hallottam volna, hogy ez is jobban fáj, mintha a popsidba kapnád).
Azt ugye tudod, hogy a merional, amit már hétfőtől kell szurnod, az szintén pocakba-adós szuri, úgyhogy ott még nem lesz gond. Figyelj viszont arra, hogy ahhoz nem kaptál a patikában fecskendőt és tűt. Ezt tudsz kérni a BMC-ben. Én a vérvételes helyiségből kértem. Ezt még Lukrécia tanácsolta. Nagyon kedvesek voltak, adtak fecskendőt és tűt is, és elmagyarázták azt is, hogyan kell megcsinálni a szurit. Ha megkéred és nem felejted el hétfőn vinni az adagodat
, akkor elkészítik és be is adják neked. Egyébként visszatérve még a progyszurira, amikor a leszíváson voltam, az egyik férj éppen megkérte ott a nővérkét, mutassa meg, hogyan kell a progyszurit beadni. Szépen elmagyarázta ő is. Úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj, segíteni fognak!
Amúgy a nem idegeskedés azért nem megy olyan simán, nekem legalábbis..
Annyi a szerencsém, hogy itthon van a kispapa mert vizsgaidőszaka van és így eltereli a gondolataimat + beszereztem egy jó vastag regényt és azt olvasom. Persze van azért egy kicsi boltjárat (de semmi cipelés), családlátogatás, mosás (géppel)
, ilyesmik... Ne félj, Te is találsz majd magadnak elfoglaltságot és van aki nem is marad otthon, szóval ha bírod jöhetsz-mehetsz...
Ha nem világos valami, nyugodtan kérdezz!
Puszi
Gica