Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Ez igen, jó dolgod van, de én sem panaszkodom. Körülbelül hasonlókat művelek én is itthon. :) És közben várom a jövő hét pénteket... Izgi nagyon. Szerencsére a megfázásos tünetek elmúltak. Mondjuk adagoltam magamnak némi C vitamint, meg egy kis kamillateát, amit már tudom, hogy Te ki nem állhatsz... :lol: Nekem sem nagyon ízlett, de úgy látszik hatásos volt... :)

Az jó, ha már a családnál is elrendezted a netet! Én például tiszta fórumfüggő lettem mióta rátok találtam. Nem telik el úgy nap, hogy be ne kukkantsak... Karácsony idején, amikor mi is hazautaztunk családlátogatni, tisztára elvonási tüneteim voltak... :lol:

Gica
gica1

Estrella!

Nincs semmi baj, ne keseredj el. Meglátod minden rendben lesz!
Szerintem nem kell aggódnod. A vitaminok biztosan segítenek. Meg aztán lehet, hogy a férjed mostanában stresszesebb volt, mint eddig. Tartsd benne is a lelket, mert most biztosan elszomorodott egy kicsit.
Fel a fejjel, meglátod, hamar eltelik az a pár hét, és kezdődhet a dolog... :)

Gica
gica1

Sziasztok!
Ma én is többször bekukkantottam, hogy lássam a híreket.

Sajnálom Estrella, hogy rossz lett a férjed eredménye, de ezen legalább vitaminokkal tudnak javítani (nem úgy, mint nálunk) :(
Lényeg, hogy tartsátok be az utasításokat, aztán az a 3 hét reméljük minél hamarabb eltelik és akkor csupa jó hírt kaptok.

Gica, már csak 8 nap??? Hogy telik az idő!!!

Kriszti, jó pihenést!!! Használd ki!!!

Nekem a főnökasszonyom megtiltotta, hogy holnap bejöjjek dolgozni. Azt mondta, a 3 nap alatt hozzam rendbe a 4 napja tartó hasmenésemet. Csak tudnám mitől lehet? Tegnap a gyógyszertárban azt mondta a gyógyszerész, hogy a Decapeptyl-től maximum émelygésem és rossz közérzetem lehet. Hát, az is megvan.

Később még benézek a többi hír miatt!
süni76

Estrella!

Sajnálom, ez nem jó hír, de a vitaminok tényleg sokat segítenek. Az én páromnál nem volt eddig soha gond, de ennek ellenére ő is szed vitaminokat az inszemek előtt, hogy még jobb legyen az eredmény. Eddig ez mindig bejött. Nektek melyik vitaminokat ajánlották?
sharon

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt, nagyon aranyosak vagytok! A 2007-es év egy nagyon jó év, majd meglátjátok, hogy mindenkinek babát fog hozni!

Bonya! A iusticia@freemail.hu-ra írj légyszi, onnan tudok neked válaszolni, mert ide elég ritkán tudok jönni...sajnos. Kitartást! Rengeteg endós ismerősöm lett babás az elmúlt egy-két évben, és jórészük spontán!!!
milike

Sziasztok!

Végre én is hazaértem, nem most már kajáltunk is, meg minden, kb 16-ra értem be a házba. Nagyon elfáradtam, korán kellett indulni.
Elég jó hírekkel jövök, úgy értem lehetne rosszabb is, úgyhogy ennek örülök, ami van, megnézett uh-n nincsen semmi ciszta, hál istennek, le is kopogtam:), aztán du. visszamentünk a vérvétel eredményért és az LH 4,4 volt, ami nem meglepő, mert ma jött meg, tehát így várni kell míg lemegy 2 alá és akkor lehet kezdeni a stimut, ez kb. hétfő, akkor kell megint mennem vérvételre, hogy megnézzék. De Wiegandt dokibá azt mondta, hogy tutira lehet kezdeni hétfőn a stiumt:)
Ja és mától hétfőig kettő Decapeptylt kapok, de jó:)

Találkoztam végre valakivel a fórumról, Estrellával, nagyon örülök, hogy megismerhettelek:)
A fejlemények miatt meg ne szomorodj el, mert van akinek egyik hónapban rosszabb, az utánna lévő vizsgálatnál meg tök jó. De most ez komoly:) Van olyan ismerősöm, akinek egyik ilyen spermavizsgálatnál, kapaszkodj meg nulla volt a száma, utánna meg jó eredményt mutatot és most leendő kispapa:) Nem semmi!
Úgyhogy a vitamin, meg a "stresszmentes élet", ha megoldható, akkor az tutira segít.
Akkor most jövőhéten nem találkozunk? Kb 3 hét múlva kezded a stimut? Amikor meglesz a párod eredménye?
Addig is minden jót és vigyázz magadra!!!!

Gica,
te remélem jól vagy..bocs ti jól vagytok?
Most már én is jobban egy kicsit, hogy közelebb vagyok a leszíváshoz egy kicsivel, bár még mindig nem azokat a szurikat kapom, de majd hétfőn:)
Vigyázz magadra!!!!!!!

Naposoldal,
hát igen én sem láttalak, pedig kb negyed 10-ig én is lent voltam, utánna mentem fel az emeletre. Bár nem sokat írtál magadról, hogy felismerhető lettél volna:)
Na, a lényeg, mi újság, hogy sikerült a beültetés?
Remélem minden ok?!
Szorítunk persze ezutánra is:)

Köszi, aki rám is gondolt ma!!!!!!!
Lehet hétfőn is, köszike:)
baby.81

Sziasztok!

Estrella
Ne keseredj lesz ez jobb is!próbáljátok meg a Macavibe nevű készítményt,állítólag felturbózza a spermákat.Patikában és gyógynövény boltban is kapható.

Naposoldal
????????????

Gica
Azt a 8 napot féllábon is kibírod :lol:
Nekem még 14,de ma :) jd gyorsan eltelik

Jucicuki
Jobban vagy?
gabicsibe

Sziasztok!
Benéztem NAposoldal miatt, de úgy látom, még nem jeletkezett!!!
Naposoldal!Merre vagy????

Estrella!
Akkor nincs olyan nagy aggódnivaló!Eddig jó volt, ez tényleg csak átmeneti....Meglátod, a következő ciklusban már indultok!!! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megvagyok ám, nem vesztem el, én is négy körül voltam itthon, de úgy húzott az ágy... Akkorát szunyáltam!
No meg foglalt volt a gép is :evil:

Szóval : mára is két lurkó maradt, de beérem velük :lol: , komolyan!
Január 22. vérvétel.

Estrella!
Fel a fejjel! Aki már ennyi inszemen túl van, az már fél lábon is kibírja a következő indulásig!
Sajnálom, hogy nem találkoztam veletek, de még szétnézni sem volt időm, kissé késve érkeztem.
Annak azért örülök, hogy ti összefutottatok!

Köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!
naposoldal

Naposoldal!!!
De jó!!!Örülök neki, hogy 2 lurkó van a pocidban...mint korábban írtam, nem is kell fagyi, ők ketten megmaradnak!!!! :lol: :lol:
Majd ha kistesót akartok nekik, majd visszamentek megint! :wink:
Vigyázz magatokra mostmár!!!
Vendég

Naposoldal,
Gratulálok, a kettő kis drága babucihoz, minden rendben lesz, majd meglátod, vigyázz magatokra és pihengess:)
Láttad te is őket, mielőtt beültették?
baby.81

Igen, igen!
Láttam őket, le is fotóztuk, no meg kaptam ultrahang képet is.
Nekem ez az elkövetkező időszak a legnehezebb, amikor már nincs mit tenni, csak :!: várni kell.
Éppen ezért biztos sokat lógok majd itt, a függőséghez asszem én is csatlakozhatom :oops:
Úgyhogy nyomon követek ám majd mindenkit, és bizony Baby hétfőn már megy neked is a stimu.
naposoldal

Csajok!

Köszönöm a bíztatást mindenkinek.

Kitartok, muszáj lesz!
Vendég

Naposoldal, Én is gratulálok a 2 babóhoz. Pihenj sokat! Vigyázz magadra!!!
süni76

Sziasztok!

Estrella tökéletesen át tudom érezni amin most mentek át, mi ezért nem indultunk decemberben és előtte a párom is rendben volt, nem tudták megmondani, hogy mi történt.
Most vitaminozunk, szedi a Maca Vibe-t, 17-én megyünk fagyasztásra a biztonság kedvéért, hogy ne a leszíváskor legyen gond.
Kicsit félek, remélem már lesznek a kiskatonák elegen és elég virgoncak is lesznek.
Kezd elmúlni a megfázásom, viszont a Decapeptyl-től én is eléggé vacakul vagyok, meg az ágy is folyton húz.
Ráadásul azon gondolkodtam, hogy 19-re vissza vagyok rendelve a Puregonnal és a Merionallal, de az nekem még csak a 32. napom és legutóbb például 40-re jött meg. Szerintetek olyankor mi van?
Elvileg a műtét előtt beállt 31 napra szépen, de most az utóbbi két hónap 44; 40 :(
Elfelejtettem megkérdezni Szűcs dokit, mert úgy örültem, hogy végre a kezembe nyomta a gyógyszerek receptjeit :oops:

Judit
jucicuki

Estrella,
nagyon sajnalom a tortenteket, de szerintem is ez csak atmeneti allapot, ha eddig rendben voltak a kiskatonak akkor nem kell izgulnod, bar el tudom kepzelni milyen lehet amikor az ember beleeli magat es megint varni kell ilyenkor az a 3 het is hosszu, de fel a fejjel ne ragodjatok most mar ezen.

Naposoldal
Szoritok neked hogy minden rendeben menjen! Te most otthon maradsz pihizni?

Udv a tobbieknek is!
sviszter

Naposoldal!

Nagy-nagy gratula a babókhoz! 9 hónap múlva találkozunk a szülőszobán! :)
Addig is próbáljunk pihenni a vérvételig és valahogy szorítani a kicsiknek, hogy jól megtapadjanak! Végülis mást teendőnk ezügyben nem nagyon van...

Puszi
Gica
gica1

Jucicuki, nekem azt mondta Szűcs doki, hogy akárhányadik napon is leszek, mindenképpen menjek 18-án a Merional-al és a Puregonnal. Gondolom majd a vérvétel és a vizelet eredményéből látják, hogy a hormonjaink hogy állnak és mikor kezdhetik a stimut. Nekem 28 naposak a ciklusaim. Nagyon remélem, hogy most nem kavar be a szuri, mert pont most vagyok a 28.napon. Ez az a kivételes helyzet amikor várjuk végre, hogy megjöjjön :D
süni76

Naposoldal!

Gratulálok! Pihenj sokat és vigyázz magadra!
sharon

Lenne egy kérdésem: A férjem "kiskatonái" ugyan le vannak fagyasztva és várják az akciót, de a doki legutóbb nem kecsegtetett így sem túl sok jóval, merthogy fagyasztás közben károsodhatnak és nem is találtak túl sokat. Viszont ahhoz képest, hogy az eddigi 2 spermavizsgálaton 0 spermiumot produkált a párom, a doki azt mondta, hogy a biztonság kedvéért majd ha nekem csinálják a petesejt leszívást, azért adjon le mintát ő is, hátha valami csoda folytán most lenne valami eredménye.

Szerintetek van értelme, ha erre a pár hétre szedetném vele a Maca Vibé-t? Vagy addigra még a hatását sem fejtené ki és teljesen felesleges, mert a semmiből az sem tud varázsolni?

Előre is köszi a választ!
süni76

Süni!
Sztem érdemes megpróbálni, veszíteni nem veszítessz semmit!!!!Sok sikert Nektek is!!!!

Juci!
Lehet megjön addig...Pont a szuri fogja 28 napra meghozni....Ha meg nem, úgyis lesz vérvétel, és ha nem jó az eredmény, akkor nem kezditek el a stimut.. MInt sajnos Baby-ék...De már nagyon közel a cél, mostmár minden akadályt legyőztök!!!!!!
Vendég

Naposoldal
Nagyszerű!pihenj sokat és egyél sok túrót :lol: Én két napig bírtam a túró kúrát,de mára már nem kívántam :)
gabicsibe

Köszi Kriszti a gyors választ!!!!

Hogy telik a semmittevéssel a nap???? :)
süni76

Gabicsibe, ilyenkor bármilyen túrót lehet enni??? Pl. juhtúrót is??? És ízesíteni is lehet??? pl. a tehéntúró egy kis cukorral, tejföllel??? Úgy jobban megbírná szerintem mindenki enni :)
süni76

Süni
szerintem próbáljátok meg!ártani nem árt,használni meg használhat.Hátha ez bejön.
gabicsibe

sziasztok

lukrécia
már lenyugodtam,holnap megyek annához,azért megvan a véleményem....
remélem jövö héten együtt megyünk :D :D

naposoldal
jol mondják a lányok,ne aggodj,a fagyira nem lesz szükséged :D :D csak pozitivan :D

Brigi
csak most olvastam,ez csodálatos,annyira szuper hogy ketten is vannak :D :D nagy gratula és vigyázz magatokra :D

Estrella
ne keseredj,az én férjemnek is volt ilyen,rengeteg méregtelenitő teát itattam vele,és persze megütött a guta,de ezen is túl voltunk :D :D

Kriszti
én azért mindig tudtam ám mindenkiről,Lukréciát állandóan nyaggattam hogy kivel mi van :D :D már alig vagyunk régiek,ami persze jó is ,mert a többieknek legalább sikerült :D lassan mi is csatlakozunk remélem a másik topikba is :D :D

Süni
szerintem szedje csak,ártani nem árt,és hát tudod minden szállba bele kell kapaszkodni :lol:

Baby81
örülök hogy kezdheted és nagyon szoritok neked is,hogy minden tökéletesen alakuljon 8)

puszilok mindenkit

ui:már én is alig várom hogy megjöjjön és mehessek a 10.napon a fagyikáimért :oops:

bibar

Süni!

Szerintem próbáljátok meg, mi sem régen kezdtük, hátha segít, ártani biztos nem árt.
Kriszti!

Akkor megint várni kell egy hónapot, vagy csak pár napot csúszunk???

Judit
jucicuki

Süni
Bármilyet.Én kevertem hozzá egy kis tejfölt(naposoldltól tanultam:))
de én a cukor helyett pici sót,borsot és snidlinget raktam hozzá.Ez nagyon izlett,de elég volt két napig.Ha édesen szereted lehet hozzá keverni krémtúrót(túrót túróval :lol: ),vaniliáscukrot és mazsolát(már ha szereted)Körözöttet is lehet enni.
gabicsibe

Köszi mindent és a recepteket is :)
Holnap első utam a gyógyszertárba vagy a DM-be vezet. Aztán ha itt lesz az ideje, a recepteket is kipróbálom :)
süni76

Juci!
Nem, nem kell várni elvileg csak pár napot, amíg a hormonjaid nem mondják azt, hogy indulhattok!(ugye a deca leállítja a saját hormontermelésed...(az LH szinted) ezért nézik meg, hogy 2 hét után mennyire sikerült!) Sztem pár napíg még adod a deca-t, mint Baby, és aztán újra labor....Azt viszont nem is tudtam, hogy max 2 lehet...De Baby hsz-ben ott a válasz!

Süni!
Sajnos vége a napnak....Egész jól eltelt...Varrtam 2 párnát...Vagyis vettünk ilyen Billerbeck párnákat, de nagyon meg volt tömve, és szedtem ki belőle, és abból 2 kispárnát csináltam...Na és persze egy kis kaját...De nem vittem túlzásba a munkát!!! :lol: :lol: Néha kell ilyen nap is! :wink:
Vendég

Kriszti!

Köszi, kicsit megnyugodtam :) remélem minden ok lesz...

Juci
jucicuki

Süni!
Állítólag a szójában van a legtöbb fehérje!De mostanában volt egy riport, hogy a sportolók is ezt eszik, és valamiért nem jó!!
Érdeklődj felőle, és akkor nem kell túrót, túróval enni!
Én ettem sok vagdalt húst is, annak is nagy a fehérjetartalma!
Ja, és ki ne hagyjam a túrórudit!!! :lol: :lol:
Vendég

Juci!
Ne aggódj!!!Biztos minden rendben lesz!!Pár nap ide vagy oda, már nem számít!!!
Én is nagyon izgultam , hogy nehogy kiújjuljon a cisztám...De nem lett semmi gond!
Csak a para....Mikor utánavoltam mindennek, akkor nevetve gondoltam vissza, mennyit paráztam!És nem volt értelme, hogy idegesítsem magam...
Tereld el a gondolataid....
Sok sikert Nektek!!!!
Vendég

Jóreggelt Lányok!

Látom még alszotok... :) Tegnap elég hamar elaludtam, úgyhogy most alig győztem visszaolvasni...

Gabicsibe!

Hogy bírod a pihenést? Látom a túróból már eleged van!
Ha ez vígasztal, ebben nem vagy egyedül. :) Már nekem sem megy le egy falat sem a torkomon. Brrr.... :? Bár én is ízesítve ettem, de én az édesre szavaztam. Túró, tejföl, cukor.
De eszembe jutott, egy fincsi dolog, amit még ovis korunkban (már jó rég volt) kaptunk gyakran uzsira. Próbáljátok ki, ha gondojátok!Trappista sajt (vagy bármilyen kemény sajt) lereszelve, tejföllel összekeverve. Fincsi és mégsem túró... :) Persze a túrórudi kivétel, az mindig jöhet...

Süni!
Szerintem ne aggódj a kiskatonák miatt. Fagyasztásból is jórészt felélednek és végülis 1 petécskéhez éppen elegendő 1 darab, annyi meg biztosan lesz. Úgyhogy ne aggódj. A kispapa(jelölt) egyébként nálunk E vitamint szedett. Úgy tudom az E vitamin erősíti őket, de szám tekintetében nem tudom, segít-e. Neki sem volt sok katona, de szerencsére a lombikhoz éppen elegendően és jó erőben voltak. :)
Vagy tényleg Estrella vajon nem tud segíteni? Neki is most írtak fel vitaminokat a férjének. Hátha bekukkant ma és meg tudja mondani nekünk..

Baby!
Örülök, hogy végre túlvagy a kontrollon, minden rendben és hétfőtől jöhet a stimu. Most már a célegyenesben vagy! :) Szorítok nagyon!
Én itthon vagyok próbálok nem állandóan arra gondolni, hogy mit művelnek a lurkók a pocakomban. És küzdök a túróevéssel... :lol:

Naposoldal!
Mi újság? Remélem minden oké!
Mi kitettük az Uh képet a mi fényképünk mellé. :) Hátha inspirálja a babókat a megtapadásra... :)

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!

Megy a pete és babanövesztő mindenkinek!Szorítok nektek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estrella,fel a fejjel!Hamar rendbejönnek a katonák!!!!

Szép napot!
taptau

Sziasztok!

Az én túrós receptem:

Pár szelet vékony pulykahúst átsütünk, beletesszük egy jénai aljába, egy túróból kőrözöttet csinálunk, a húsra kenjük, 2-3 paradicsomot vékonyan rászelünk és beborírjuk vékony füstölt sajt szeletekkel.
Alufólia alatt kb. 20-30 percig sütjük.

Fincsi :lol:

Szép napot!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Én is tegnap voltam a BMC-ben, Zeke bácsinál.
Levették a vért, aztán megnézett a dokika. Látott 3 tüsző kezdeményt és ami a jó hír: nem látott cisztát! Ennek nagyon örültem. Sajnos az FSH szintem egy kicsit magasabb az októberinél így még több Merionált kell szúrnom. Megnéztük a prolactint is, erre is kell tegnaptól 1/2 Bromot szednem. Kicsit zizi is vagyok tőle de majd elmúlik.
Azt mondta bölcs döntés, hogy bele is vágok a 2. lombikba. Az endó nem lesz úgysem jobb.
Úgyhogy mától "lövöm" magam.

Remélem mostmár mindenki bebabásodik!!
Milike, puszillak!! :lol:
vicuska1977

Suni, szerintem sem veszitettek semmit ha szedi a vitaminokat, amugy van valami egeszseges taplalkozas cimu konyv amiben van nehany tanacs nonek is es ferfinak is (kifejezetten gyermek aldas elott alloknak.) Nekem par oldalt kifenymasolt a baratnom, de bevallom oszinten nem olvastam meg el. Allitolag a neten is fent van probaltam megtalalni nektek, de csak ezt a linket talaltam

http://www.vital.hu/themes/sex/sperma.htm

Hatha jo valamire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udv.
sviszter

Sziasztok!

Megvettem a Macá-t. Férjem már el is kezdte szedni. Azt mondta, "ezen ne múljon". Bármit beszed, amit elé teszek :D
A napi 3x1 nem túl sok??? Ti mennyit hallottatok?

Aztán meg is jött pontosan 28 napra, így legalább nem kell paráznom a csütörtöki uh miatt.

Pussz mindenkinek!
süni76

Hú, de felgyorsult itt az élet! És mennyi hasznos dolgot tanultam meg...:)

Sziasztok!

Naposoldal, Gica : Azt olvastam, hogy a málnalevél tea is kifejezetten segíti a megtapadást és drogériákban is kapható! Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!

Estrella: fel a fejjel, az E és C vitamin tényleg sokat segíthet! Erre nem is gondoltam, hogy ami jó volt, az lehet egyszercsak rossz is és pont a legrosszabbkor:( Nekünk is jó lesz elkezdeni a vitaminkúrát :?

Baby,81: csak így tovább, drukkolok, hogy rendben lesz minden és hétfőn kezdheted a stimut! :)

Üdv. mindenkinek: Nelli
nellike

Szép napot mindenkinek!

Ez még csak az első pihizős napom, de már állandóan eszek :twisted:
Mindig ezt csinálom :oops:
Én bírom a túrót is, bár elsőre nekem is nagy mennyiségnek tűnt, mára már lecsúszik.
Tetszik a recepted, Jucicuki, ki fogom próbálni.
Nelli!
A málnalevél teáról még nem hallottam, köszi!
Gica!
Neked már csak egy hét! kitartás!
Gabicsibe!
Mi még húzzuk kicsit, de kibírjuk, ugye?

Sviszter!
Igen, én minden lombik után itthon maradtam, éppen elég volt az inszemek utáni munkából. Ma már azt is másként csinálnám.

Bibar!
Repül az idő, és már indulhatsz is a fagyikákért :wink:
naposoldal

Sziasztok lányok!! :D

Kitartás az otthon pihizőknek, megéri!! :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küdtem egy kis babatapikat!! :lol:

Estrella! :D
Kaptatok valami gyógyit apának?A férjemnek is ahányszor mintát vettek annyiféle erdménye lett, ne izgulj hamar rendbe jön és mehetek is inszemre!! :lol:

Krisztikém! :lol:
A korom sajna tavaly óta már 36 év lett,sőt idén már majd 37, de most még a 36- ra javítsd át légyszíves! :lol:

Nagyon jó kis recepteket írtok lányok, éhes is lettem!! :wink:

Ti hogy álltok a programmal?Pihibe vagytok még??

Harjá mindenkinek!! :lol:

Brigi :D
brigii

Brigii!
természetesen javítalak, a következőben már úgy leszel...Akit elkapok, hogy mikor is van a szülinapja, átjavítom...És neked valamikor októberben volt...Figyelmetlen voltam... :roll: :oops: :lol:
Ha gondoljátok, priviben elküldhetitek a szn-okat, és akkor nem kell külön külön szólni...
De úgy is jó, ha mindig szóltok! És akkor átírom!Ahogy nektek kényelmesebb!!

A kérdés nekem szólt??? :roll: :lol:
Mi nem megyünk vissza az idén, dolgozom,és gyűjtjük a pénzt! Abból sok kell!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

végre én is itt vagyok, már én is függő vagyok:)

Süni, Jucicuki,
Igazából szerintem az a jó, hogy ha mentek a kontrollra, már legalább a 3.-4. napban vagytok, sőt el is múlt a mensi. (vagy lehet, hogy nem jól gondolom!?) Mindegy, mivel nekem aznap jött meg, tegnap, ezért volt az LH-m 4,4, ami ugye nem jó, mert a stimu kezdéshez 2 alatt kell lennie. Nem volt "ideje" lemenni. Így hétfőn megyek vissza vérvételre, ahol megint megnézik és, ha 2 alatt lesz, akkor indulhat a stimu. És eközben, a Decából kettőt kapok, de ezt már lehet írtam, bocsika:) A dokibá szerint tutira kezdhetek hétfőn. Hát remélem:) Így csúsztunk kb 3, 4 napot, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk:)
Úgyhogy Süni, szerintem, jó hogy már megjött, mert így gondolom, tutira kezdhetsz, te mikor mész vissza? Láttam már, csütörtökön:)
Jön valaki hétfőn?

Gica, naposoldal, és Gabicsibe,
Pihenjetek sokat és egyétek akkor a sok fehérjét:) Ja meg a folyadék, napi 2,5-3 liter?! Ennyit kellene ugye? Nekem majd ez lesz a "legnagyobb" gondom, én jóformán alig iszok meg kb 1 litert, főleg, ha dolgozok, akkor teljesen elfelejtek inni. De, majd megoldjuk:)
Ja, egy kérdés, amit rendelni kellett progi szuri, azt mikor kell adni, amikor meglesz a beülti? Meg a bogyókat is akkor kell felnyomkodni:) Ennyi gyógyszert, na meg szurit, életembe nem szedtem és adtam be. Jaj, csak mindenkinek sikerüljön a várva várt eredmény.
SIKERÜLNIE KELL:)

Estrella,
megyek hétfőn, akkor nem talizunk? Ilyenkor biztos sokan lesznek ugye? Hétfőn mindig nagy sor áll, kinnt az udvaron:( Ugye?
Kitartás, nem feladni és meglesz a gyümölcse:) Szorítok nagyon Nektek is:)

Kriszti,
képzeld, amikor Pesten voltunk, tegnap, míg vártuk az erdményt, elmentünk a Mamutba és vettünk nekem egy ...na mit...lábtyűt:) Nagyon klassz:)

Nellike, Bibar
köszi a drukkot:) Én is drukkolok nektek, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan ti szeretnétek:) Tarsunk össze:)
baby.81

Igen Kriszti :lol: a kérdés neked szólt, csak lecsúszott.Egész 2007- ben nem mentek?Bár lehet, hogy majd nem is lesz rá szükség!!Szurkolok nektek!!A szülinapom júniusban van, de nem is tudthadtad!

Pusz mindenkinek!!
:wink:
Brigi
:D
brigii

Szia Baby!

Folyadékot tényleg sokat kell inni, de szerintem én csak a kb. 2 litert tudom tartani. Én sem vagyok az a nagyivó.. :)
A progi szurit a leszívás napjától kell adagolni és a bogyókat is akkortól. Tényleg jól felturbóznak, de reméljük meg lesz az eredménye. :)
Nemsokára hétfő, és kezdődhet a stimud! :)

Gica
gica1

Szia Gica,

Ezeket a progikat is lehet hasba? Nekem ez a hasba adósdi jött be, próbáltuk karba, de az nagyon fájt:(
Igen, remélem kezdhetek hétfőn, de hát biztos lemegy az érték, aminek lekell. Ja, injekciós tűt, meg fecskendőt a Merionalhoz, kitől lehet kérni, majd, aki leveszi a vért?! Vagy inkább kérjek a recepciónál? Neked adtak?
Hogyan tudod elterelni a gondolataidat? Én már ezen vívódom, hogy mit csináljak majd itthon a beülti után?! Le kell foglalni magam:) Mit szoktál csinálni otthon? Írd le mondjuk egy napodat, ha nem gáz:) Tényleg kíváncsi vagyok:)
baby.81

Sziasztok Csajok!

Ma már kicsit jobban vagyok, tegnap nagyon szomorú lettem a rossz hír hallatán, de ma viszont jött egy jó hír is. Azt hittem rosszul hallok. Képzeljétek a prolaktinom szuperjóóó :D

Vicuska:
Te hol voltál? És mikor? Láthattalak? Én is ott voltam a folyosón a vizsgáló előtt, meg vérvételre is mentem.

Baby:
Legközelebb febr. 2-án megyünk apával vizsgálatra. Én addig nem megyek.

Brigi:
Turbóba nyomatjuk (vagyis apa) a C-és E-vitamint, állítólag az használ. Egyszer 3 éve volt már ilyen, és akkor használt, remélem most is fog.

Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy náthás is vagyok, lehet jobb is, hogy nem kezdtük most a stimut. Ezzel nyugtatom magam.
Folyik az orrom, alig látok és alig hallok és fáj mindenem. Na ez a diagnózis, elmentem a doktornénimhez és kaptam valami gyógynövényes cseppeket, remélem ez segít.

Jó hétvégét nektek!
Vendég

Baby!
Nem, a progyszurit izomba kell adni, ez Naposoldal szavajárását idézve popsis szuri. Így kissé bonyolultabb a dolog. Naposoldalnak a férje adja be, nagyon ügyesen megtanulta. Én nem tudtam végül rávenni a kispapajelöltet, de ez valószínüleg azért van, mert az öcsém barátnője eü. dolgozó és őt cserkésztük be. :wink: Úgyhogy kitartóan minden nap beugrik hozzánk és beadja a szurit. Még szerencse, hogy néhány háznyira laknak... Szerintem, ha a férjedet rá tudod majd venni a szurizásra az tökéletes. Úgy tudom, hogy combizomba is be lehet adni, akkor pedig akár te is meg tudod csinálni (de mintha valakitől azt hallottam volna, hogy ez is jobban fáj, mintha a popsidba kapnád).
Azt ugye tudod, hogy a merional, amit már hétfőtől kell szurnod, az szintén pocakba-adós szuri, úgyhogy ott még nem lesz gond. Figyelj viszont arra, hogy ahhoz nem kaptál a patikában fecskendőt és tűt. Ezt tudsz kérni a BMC-ben. Én a vérvételes helyiségből kértem. Ezt még Lukrécia tanácsolta. Nagyon kedvesek voltak, adtak fecskendőt és tűt is, és elmagyarázták azt is, hogyan kell megcsinálni a szurit. Ha megkéred és nem felejted el hétfőn vinni az adagodat :), akkor elkészítik és be is adják neked. Egyébként visszatérve még a progyszurira, amikor a leszíváson voltam, az egyik férj éppen megkérte ott a nővérkét, mutassa meg, hogyan kell a progyszurit beadni. Szépen elmagyarázta ő is. Úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj, segíteni fognak! :)

Amúgy a nem idegeskedés azért nem megy olyan simán, nekem legalábbis.. :? Annyi a szerencsém, hogy itthon van a kispapa mert vizsgaidőszaka van és így eltereli a gondolataimat + beszereztem egy jó vastag regényt és azt olvasom. Persze van azért egy kicsi boltjárat (de semmi cipelés), családlátogatás, mosás (géppel) :wink:, ilyesmik... Ne félj, Te is találsz majd magadnak elfoglaltságot és van aki nem is marad otthon, szóval ha bírod jöhetsz-mehetsz...

Ha nem világos valami, nyugodtan kérdezz!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!

Brigii, egyenlőre úgy n éz ki, hogy nem megyünk 2007-ben...eltoltuk, nagyon sokmindent meg kell még tenni az idén!De majd meglátjuk!Imádom a munkahelyem, és most nem szeretnék eljönni onnan!
A szülinappal kapcsolatban pedig kavartalak Lukréciával...Neki van október 11-én...Őt már beírtam!

Gomba! Sajnos téged is javítanom kell, ha nem tévedek....XXX lettél....(és ha pontosak az információim, dec.28-án) :wink:

Vicuska!
A következő azt hiszem Te leszel, jövőhónapban....
Na ezzel nem akartam eszetekbe jutattni, ki hány éves, csak azért írtam, hogy lássátok figyelek!!! :lol:

Baby!
Ugye milyen klassz??Csak meg kell szokni!És jó meleg! Én egész nap abban flangálok, ha itthon vagyok! :lol:
A progiszuri csak izomba mehet...tehát comb, vagy fenék! Én így tudom! :( Úgyhogy ha nekem arra szükségem lesz, fel kell kötnöm a gatyát...Én nagyon félek a fenékbeszuritól!

Na, frissítek egy táblát, aztán dobok egyet!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?