Sziasztok Pocisok!
Nikik! Cukorvizsgálat. Vagy tej+zsemle, vagy a lötyi.
Mi először a dokimmal megbeszéltük az előzőt az alapján, hogy a magzatvíz nem volt sok, mert az ugye nem jó, a feje nem volt nagy a korához képest, illetve az első vérvizsgálaton nem volt magas, szóval mondta, hogy mehet a zsömlés.
Aztán előtte csak felhívtam, hogy nekem a fél család cukros, azt mondta, hogy akkor vissza az egész (szidtam is magam gondolhatjátok), menjek be 8-ra "cukrot szopogatni".
Ez egy nagy zacskó por, mint egy tasak porcukor, ezt kell beletenni egy pohár vízbe. Hát ez nekem úgy sikerült, hogy amit a doki adott poharat, abba csak a por fért, úgyhogy visszaügyeskedtem a tasakba belőle és úgy csináltam meg 3 adagba. Rohadt édes, émelygős, éhgyomorra meg undorító. Remélem nektek nem ez lesz!
Én rosszul is lettem tőle, úgy kapartak össze a szülészet folyosóján, ugyanis mondta a doki, hogy inkább ott üljek 2 órát mint a laborban a betegek közt. Hányiger, homályos látás, melegség, éhség, szédülés, aztán már nem is láttam, nem is hallottam, csak jöttek oda emberek, dokik, nővérkék, sőt takarítónőci, hogy szarul nézek ki, mi a baj stb. Normális tudatállapotban csak a táskámban lévő szendvicsemre tudtam gondolni, hogy nem bírom tovább, meg kell ennem. Doki mondta, dehogy eszem meg, akkor holnap újra kell csinálni, biztos kibírom, biztos kibírom, egy csomószor odajött, hogy kitartás, hogy vagyok stb. Tök ciki volt, délután hívnom kellett, hogy jól vagyok-e már.
Aztán másnap eredmény: jó a cukrom!
A köv cukrosnál azt mondta, hogy istenments, hogy szenvedni lásson megint attól a nyavalyától, inkább zsömlés lesz.
Bár mi már nem értük meg a 36. hetet, Barnus 34. héten kikívánkozott. Így tényleg csak egyszer szenvedtem a cukor miatt.
Viszont! Én addig nem nagyon kívántam az édességet. Sőt, még utána 2 napig rá sem tudtam nézni. De aztán. Mint egy őrült, ha csak megláttam valamit a tévében már majd megőrültem. Kalapált bent a sok cukor...
Niki! Kérdezted Barnust. Nagyon imádom, imádjuk. Ő egy kicsit le van maradva a korához képest, 15 hónapos korig le kell számoljuk a 6 hetet a mozgásából. Szal ahhoz képest kúszik, most kezd még mászni, ül, de még nem ült fel egyedül, állni, menni, csak ha fogom és rövid ideig, mert csuklik még a lábija. De már nem igen tudom magára hagyni, ma a wc-ig kúszott utánam, mindent leszed, amit elér stb. Bár neked ez ismerős, Ákos mellett sem unatkozol gondolom!
Neked ki a dokid, hogy ő küld 4d-re? Az én dokimnak nem is igen tetszett, mikor mondtam, hogy megyünk.
Vagika!
Én kértem EDÁ-t. 13 óráig vajúdtam az egyágyas szülőszobán, meg még előtte otthon, kocsiban. Du kettőkor kezdődött, éjfélkor már nem bírtam. Jött az anesztez. De basszus, ha tudom, hogy fél óra, mire odaér, akkor hamarabb szólók. Aztán kértem mégegyszer, mert már múlt a hatása, Barnus meg még sehol. Szóval adnak simán, csak kérni kell.
Szobák: van 2 alapítványi 1 ágyas, 2kórházi 1 ágyas, szintén 2-2 alapítványi és kh-i 2 ágyas, 1 3 ágyas, meg egy pár 4-5 ágyas. Az alapítványiak mind fizetősek, a kh-i 1-2 ágysok is, csak olcsóbb.
Fatima! Az én férjem is csak fiút akart. Aztán már mire mentünk a 4d-re, hogy ne élje bele magát a fiúba, totál bebeszélte magának a lányt, mikor ott mondta a doki, hogy ott a fütyije, kicsit csalódottnak láttam, kint mondta is, hogy pedig a lányok inkább apásak. Szal egy kicsit lányt is szeretett volna, de igazából persze jobban örült a fiúnak. Szerintem ha lány lesz, akkor is imádni fogja, mondd neki, ha lányotok lesz, hogy ez igazi szerelem: apa-lánya szerelem.
Macimama! Szerintem minimum 4 nap, ha simán szülsz, 5 a császárnál. Hamarabb nem hiszem, hogy elengednek. Megfigyelik a babákat, minden reggel jön a gyerekorvos vizitelni hozzájuk, 3-4 napra szoktak besárgulni (ha besárgulnak), addig biztos nem adják haza előbb.
Engem 5 nap helyett 3. napon haza engedett a dokim, mert megkérdezte, hogy akarom-e, elenged, ha gondolom, de nekem Barnus a Korán volt (koraszülött osztály - egy másik épület), szóval tényleg nem sok értelme volt ott ücsörögnöm, kicsit nehezebb volt otthonról bejárni, de legalább nem kellett kórházban lennem. Varratszedésre meg bemenetem 2 nap múlva, amikor úgyis arra jártam.
Ki az orvosod? És mikorra vagy kiírva pontosan?
Andalka! Megtaláltad ezt az oldalt? Mikor mész első uh-ra? Ez még "csak" teszt volt, hogy kb 5 hetet írtál vagy már a dokid mondta?
Pocisok! Pihenjetek sokat! Hú de visszasírom néha a semmittevést! Ha már meglesz a baba, nem lesz rá több alkalmatok! Néhány hét, és már nem lesz olyan, hogy kettesben, csak hármasban. Vagy négyesben!