Sziasztok!
Jesszus mennyit írtatok! Remélem végig bírom olvasni
Bocs előre is ha hosszú leszek!
Köszi, hogy hiányoltatok! Jól esett, még a szemem is könnyes lett, de azt itt asszem nem kell megmagyarázni
Kicsit eltűntem, mert nem voltam jól, meg a net is rossz volt... Szóval szerda óta sokat fájdogált a hasam. Tegnap volt nálam a védőnő, és azt mondta, hogy az elmondásom alapján valószínűleg jósló fájásaim vannak, ami ilyenkor már normális, csak az nem az igazi, hogy ilyen sokszor van
Persze valószínűleg ez az idióta szélviharos idő is közrejátszik... A lényeg, hogy szigorúan pihenésre vagyok ítélve. Emma egyébként vígan mocorog továbbra is, úgyhogy nem aggódom (csak egy kicsit...), na meg elkezdtem tegnap beszélgetni vele, hogy nagyon jó neki odabent és ne ijesztgessen
Lehet, hogy a sok hasfájástól, de ma éjszaka volt először előtejem "úgy rendesen" - átázott a pizsim meg a lepedő is.
Csütörtökön voltam a cukorterheléses vérvételen, jövő szerdán tudom meg az eredményt amikor megyek a dokihoz. Hétfőn UH, kedden meg délelőtt a védőnő bemutat a gyerekorvosnak! Nagyon kíváncsi vagyok
Na meg fogunk szívhangot is hallgatni! Tegnap estig szinte folyamatosan fejjel lefelé volt fordulva Emma, már akkor sem mindig mozdult el, ha az oldalamra feküdtem, de tegnap este megfordult és egész idő alatt lefele rúgdosott - kb. 10 percenként szaladgáltam WC-re
A vásárlással elég jól állok, már alig hiányzik pár dolog, úgyhogy jövő héten elkezdem kimosni meg kivasalni a babaruhákat! Na, meg elkezdtem összerakni tegnap a kórházi pakkomat, mert azért beijedtem kicsit... Még csak másfél kiló a kis pöttöm, úgyhogy nem lenne jó vicc, ha valami történne...
Tali jó ötlet! Én is benne vagyok
Kami! Mikor viszed be a táppénzes pappert? Nem megyünk együtt?
Haskötő: nekem a védőnő nem javasolta... Azt mondta, inkább tornázzak ha bírom: összehúzni-elengedi a hasizmot meg a farizmot - azt mondta, ez sokkal többet ér, a haskötő nagyon passzív dolog. Nem tudom... Én azért lehet, hogy veszek...
Kovácsné! Én még nem vettem mellszívót, nekem is Avent Isis lesz. Kérdezted a vitaminokat: én Elevitet 2 naponta szedek, Vasat napi 2x1-et és MagneB6-ot napi 2x2-t (ezzel az utsó hónapban le kell állni - akkor már nem kell, hogy minden görcsöt beszüntessen
)
Zsebori! Nem semmi a pocakod!
Csíkok: nekem sincs még, de tényleg most jön még csak a java
Kutya: egyetértk veletek! Anyósoméknak egy nagyon okos németvizslájuk van, akit imádok, meg Gábor is, de mindketten egyetértünk abban, nem engedjük majd Emma közelébe! Szerencsére ezt anyósom is így gondolja!
Ágiboldi! Édes ez a tappancs simis sztori
Azt mondják, hogy ha a pocakban tetszik vmi a babáknak, az tetszeni fog azután is ha már kibújtak
Méz: nem is tudta, hogy a virágpor allergiásoknak nem ajánlják... Lehet, hogy akkor nekem nem kéne... Mondjuk én meg azért teszem a teába, mert állítólag egészségesebb, mint a cukor... Mondjuk lehet, hogy nem mindekinek.
Hogy fekszik a baba: valahol azt olvastam, hogy a kicsi kezükkel inkább finomabb mozgásokat végeznek, amire a lábukkal viszont nem képesek - ezek alapján nagyjából be lehet lőni ekkora babóknál, hogy hogy fekszenek. Nekem az is segít, hogy sokszor kitolja a fejét meg a hátát - na az elég egyértelmű
Hú, jó hosszú lettem... Bocs!
Igyekszem sűrűbben jönnei, na meg ha lesz tali, akkor szeretnék csatlakozni
Legyetek jók!