Sziasztok!
Andrea, hat, igen, en ilyen ejszakai bagoly vagyok. Mindig is az voltam, a reggeleket nehezen viselem. A volt fonokomtol kaptam is egy olyan hutomagnest, amin egy gozolgo csesze kave van es ez van ra irva: "Brazilia osszes kaveja se tudna felebreszteni." Amiota meg pocakos vagyok meg jobban elcsusztak az ejszakak es a nappalok. Hajnali 4-nel hamarabb sose tudok elaludni. Abban remenykedem, hogy majd otthon egy kicsit visszaallok. A hazai levegotol mindig jobban elpilledek.
Lanyok, a gyumikre visszaterve az jutott az eszembe, hogy az epret mostanaban nagyon ellenzik, mivel apro magvas, viszont en mar 3 honaposan ettem, szitan atpasszirozva es semmi bajom nem volt tole. Akkoriban is mondogattak, hogy nem jo, meg minden, de a gyerekorvosom azt mondta, hogy atpasszirozva nyugodtan lehet adni es nagyon egeszseges, mivel tele van C vitaminnal. Szoval, Edit, szerintem a kivit is nyugodtan adhatod magok nelkul. En tapszeres baba voltam, mivel anyukam csak 6 hetig tudott szoptatni, ugyhogy hamar bevezettek a gyumik vilagaba. Nem voltam allergias semmire es most felnott korban sincs semmifele allergiam. Azert remenykedem, hogy en majd sokaig tudok szoptatni, de akkor se fogok elkeseredni, ha megsem sikerul, mivel itt vagyok en jo peldanak, hogy a tapis babak is felnonek es nem betegesebbek, mint az anyatejes tarsaik. Egyre viszont nagyon emlekszem, hogy a gyerekorvosom nagyon tejbegriz ellenes volt. Arra azt mondta, hogy nem sok taperteke van, csak felfujja a babat es meg hasfajast is okozhat. Bar talan a tejbegriz mostanaban mar nem is annyira divat, inkabb a 70-es, 80-as evek slagere volt.
A szellemekre visszaterve, allitolag van beloluk eleg sok Angliaban, mivel a legtobb haz igen regi epitesu. A mienk is kb. 100 eves. Egyszer pont egy szellemekrol szolo dokumentumfilmet neztem es pontban ejfelkor, elment az aram, ugyhogy kikpacsolt a tv is, meg persze teljes sotetseg lett a hazban. A ferjem mar aludt, de nem sokaig, meg felkiabaltam szegenyt. Az orrom hegyeig nem lattam, mivel meg az utcai lampak se mukodtek. Azota ejszaka egyedul nem nezek szellemes filmeket.
Eni, jol megnott Vanessa! Hihetetlen, hogy mar o is 3 honapos! Emlekszem, amikor meg szules elotti napokban buktat sutottel. Annyira megkivantam, de meg mindig nem probaltam ki. Pedig a kepet latva osszecsordult a nyal a szamban.
Cs-ne Kati, ugy tunik, ugyanaz a trukkunk. en is mindig Ctrl C-zek a biztonsag kedveert, miota parszor mar megszivtam.
B. Eszter, tok izgi, akkor ti is koltozni fogtok! Az meg meg izgalmasabb, ha sajat epitesu hazba. Nalunk is lesz koltozes, csak nem tudjuk meg pontosan mikor. Attol rettegek, hogy nehogy pont akkorra essen, amikor en otthon leszek a baboval. El tudom kepzelni a ferjem pakolasi technikajat.
Sajnos nagyobb hazba az anyagiak miatt nem tudunk menni, de mar az is elorelepes, hogy legalabb jobb helyre megyunk (kisebb varos, tobb europaival). Azert orulnek, ha szeptemberig kihuznank a koltozest. Addigra mi is visszajonnenk es ossze is tudnek ramolni.
Lehet, hogy meg valami kimaradt, amit szerettem volna irni, de most mennem kell. Majd meg bekukkantok kesobb.
Puszi:
Olive