Hajni, drukkolok én is nagyon!!!!!!!!!!
Vivi, klassz lehetett az uh!
Fioona, ez érdekes. H 20 hetesen nem lehet tudni, nekem meg 18 hetesen biztosra mondták... És Te amúgy fiúért drukkolsz?
Kösz a párnás válaszokat! Így könnyebb is lesz megszokni!
Szülésfelkészítő tanfolyam: attól függ, mikor van a kórházban (kórházira gondoltál, ugye?) Hameg választási lehetőségeid vannak, akkor hallgass a szívedre, h mi érdekel, izgat a leginkább aktuálisan. (Az Aktív SZülés programban is ezt ajánlják, és nagyon fontos sztem is. Épp ma voltam ott a "Tervezhető-e a szülés" c. előadáson-beszélgetésen. Jó volt, várom a többit is.)
Viszont az afp-eredményem elkallódott.
A dokimnak csak rémlik, h mennyi volt, 0,8-re emlékszik, így el kell mennem a Schöpf-Méreibe, ahol vmi más adattal (gondolom, a béta-hcg-vel) összevetik, és ebből kiderül, kell-e további vizsgálat. Mert a 0,8 a határon van a genetikai rendellenességek felé (Down). Hát, azért az ember fejében sok minden megfordul egy ilyen hír után...
Szeretném, ha már kedd lenne (akkor megyek a S-M-be, bár nem biztos, h rögtön megtudom az eredményt)!!! Ugye közületek senkinek nem volt hasonló élménye?
Ja, és az uh, amin voltam, is genetikai uh - ott meg az volt, h minden rendben. A holnapi napot azzal kezdem, h tel. a kórháznak, h mennyi az afp-m... Addig nem hagyom őket békén, míg meg nem tudom. Most egy vagy-jól-emlékszik-vagy-nem adat miatt kezdjek el aggódni?! Most nyert értelmet, amit azt hiszem, Arwen írt az afp megbízhatatlanságáról...