Új privát üzeneted érkezett!

16:8 a kismamiknak. Csak bebabásodunk lassacskán mi is, ugye alsó táblások????

A táblát már javítottam, mikor rakhatom be Hajni??? Nem bírok magammal. Látni szeretném, a sok-sok kismamit.

meriann

Meri,
mostmár itt lenne az ideje teljesen kitakarítani az alsó táblát :)
Szorgalmasan dolgozunk rajta, ugye? :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Megjöttünk. A doki bácsi azt mondta a 20. héten még nem tudja megmondani a nemét, csak 4D-vel látható. Aztán közölte később, és most szó szerint idézek: "ha tippet akar hallani, később talán fiúnak látják" Többszőr elismételte, hogy ne vegyük biztosnak, így kérlek Meri ne írd be a táblába. Jó?
Képet később teszek, mindent rendben látszott. 21 hetesnek megfelelő méretekkel bír a kicsikénk. :D
Most megyek mert bár cukizni készűltünk a hír után, be kell érnünk bolti fagyival, mert zárva találtuk. Most elpúsztitjuk, aztán megyünk karácsonyozni. :mrgreen: :roll: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Az a fránya helyesírás megint! :( De kapkodok, nézzétek el nekem. :oops:

Meri a párod nem tudja, hogy most nem is akartok babát! :wink: Tök ari lehet, képzelem, hogy bevan sózva!

KépKép
KépKép
fioona

Azt néztem, hogy a meglévő adatok alapján 3,4 hónap alatt jött össze a baba átlagosan és kb. 5 hónap alatt 66,67%-a lett várandós a csapatnak. Ha jól számolok ebben a nagy izgalomban. Ez igen jó, szerintem.

Bodzi: igen takarítsuk ki az alsó táblát. Hajrá!

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem akkora lökést ad, ha valaki babás lesz közülünk. Erőt ad, hogy lehet és sikerül mindannyiunknak!

Ahhoz, hogy az egész csapat várandós legyen 8 zebra hiányzik!
Erika kérünk 8 zebrás tesztet, gyorspostával és garanciával!
Vagy inkább kérünk 9-et, legyen tartalékban egy.

Hajniiiiiiii hooooooooooool vaaaaaaaaaaaaaaagy?????
Szóltál már a párodnak? Hogy mondtad el?

meriann

takaritásra fel! :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona: az a lényeg, hogy minden rendben. Rendben nem írom be. Szerintem a fiút biztosabban tudják mondani, mint a lányt. Nem ?

Hivatalosan most nem dolgozunk a babán. De a párom fű alatt tutira. Úgysem vallja be, de szemet szúr, hogy nem akar
össze-vissza hancúrozni. Újabb stratégiát próbál szerintem. Augusztus óta szinte amikor bírtunk és kedvünk volt, most pedig nem. :oops: Azt meg ismerve őt, nem hiszem, hogy véletlenül akkor volt hancúr, amikor pém van, meg egy csomó mindent kérdezett a mensimről, mert ezzel akarta megmutatni milyen okos a telcsije. Ha valóban a telefont mutatja bármilyen fiktív adat jó lett volna. Mióta ismerem összesen nem kérdezett annyi mindent a mensimről, mint most. Ez azért gyanús.

meriann

Fioona,
Hát akkor marad az izgalom. :)

Meri,
de aranyos a párod, hogy így nekibuzdult :)
Na megpróbálok beszurni egy saját fotózású zebrát, hátha az segít :)

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 221.95.jpg[/img] Zebra

Kép
bodzi

nem sikerült :)
Okosak,
hogy kell képet beszúrni??

Kép
bodzi

Szia Bodzi!
Én a képet elmentem saját jpg-be, aztán utána mellékletként berakom. De nem mindig sikerül.

Voltam doki bácsimnál. Minden rendben, 6 mm-es ülő magzatot látott. Kaptam sztárfotót, ha nem felejtem el holnap elhozom a fényképezőt, és feltöltöm a képet. Hangosan vert a pici szíve. Majdnem elpityeredtem amikor hallottam.
Megkönnyebbültem, hogy minden rendben.

Hajni: Van valami fejlemény?
vivi79

Meri, ez nagyon jóóóó... olyan aranyos a párod :lol: :lol: :lol: Tisztára be van zsongva. Nem baj, agyaljon rajta ő egy kicsit nem de? Szerintem ez a tavaszi idő és a gólyák visszatérése meg fogja hozni a zebrákat neked is és Bodzinak is :lol: :lol: Na ha ezt a biológusok hallották... :oops:

Fiona, nem baj. A lényeg, hogy minden rendben volt. Meg aztána fiúk nagyon szégyenlősek ám :lol: :wink:

Kép
Kép
adrienna

Vivi, ez szuper :lol:

Kép
Kép
adrienna

Bodzi ment privi.

Adrienna: tényleg édi a párom. Úgy látom jót tesz neki a várakozás, sokkal feklkészültebben, érettebben néz az apaság elé minden nappal. És egy ideje nem várja, hogy megtörténjen vele, hanem akarja. Mindenképpen jól esik, hogy ennyire törődik ezzel a témával. És ki tudja, lehet bejön neki?!

meriann

Vivi de jóóóóóóóó! Nem ám elfelejtkezni a fotóról!
Mit láttál addig is? Egy pöttyöt lüktetni???

meriann

Meri, szerintem mi itt mindannyian nagyon drukkolunk.

Kép
Kép
adrienna

HAJNIIIII!!!!!!!!!!!! :) :) :) DE JÓÓÓÓ!!!!!
Ez az új év csupa jó hírrel lep meg!!!!

Igen igen kérjük a 8 zebrás tesztet!!!!!!!!!!!

Meri, én rontom a statisztikát, ha júliustól számolom, akkor már ez a 7. ciklus, amikor próbálkozunk.....és most a költözés stb miatt nem vagyok optimista az eredményt illetően.

Bár ez az év eddig olyan nagyon-nagyon jól indul babásodást illetően, nem szeretném elrontani!!!

De most az új házban, újult erővel vetjük magunkat a témába és nem bízzuk a véletlenre, az biztos! Egy szobát teljesen üresen hagytunk, az már szentül és sérthetetlenül babaszoba lesz :)

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Vivi,
de jóóóó, kérjük a sztárfotót.

Vicky,
nekem is ez a 7. hónap, hátha :wink:

Képet illetően köszi a tanácsokat én is így próbáltam, szóval még egy próba:
Kép Zebra

Kép
bodzi

Sikerült!! :)

Kép
bodzi

Vicky: új ház, új erő és új családtag.
Majd meglátod.
3 nap van tesztig Neked, húúúú de izgi.

Adrienna: köszi a drukkot.

Erika a teszteket Mézga féle fénypostával kérjük. Az elég gyors. Nagyon sürgős lenne Vickynek és Bodzinak, hogy odaérjen az a zebra pár nap alatt, nekem elég 2 hét múlva.
A többi 5 leendő kismami is bizti benyújtja az igényét.
:lol:

Amíg küldted a zebrás teszteket, azért több kismami lett. Élénkítsd fel a vállalkozást és kérjük azokat a teszteket. Már csak 8 kell, aztán szünetelhet az a céget szülésig.

meriann

Ügyi vagy Bodzi!

Ez egy szép masszív zebra. Jó lesz és elég az egész alsó táblának.
Akkor mindenki nézegesse sokat ezt a zebrát, hátha meghozza a szerencsénket, vagy inkább a babáinkat.

meriann

Szia Bodzi! Ügyi vagy.

szóval mit láttam? pici foltocskát, és a szíve hangosan zakatolt, és látszott ahogyan ver, mint az EKG.
Röviden ennyi. Holnap jövök a képpel.
Puszi mindenkinek
vivi79

Kérdezhetek butaságokat? :oops: A családi pótlékból vonnak adót? Vagy az nettó összeg? Beleszámit az adóalapba? Nagyon bezsongtunk, hogy költözni kellene valami barátságosabb helyre. Persze nem most, de belátható időn belül és elkezdtem számolgatni, hogy nekem mennyi lesz a bevételem. Előre is köszönöm! :oops:

Kép
Kép
adrienna

Ragota: Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából !
Boldog babavárást és egy gyönyörű egészséges kismanót kívánok!

Kép

meriann

Sziasztok!

Júúj, nem volt netünk eddig. Már azt hittem kitépem a hajam. :evil:

Csajok, mindenkinek köszönöm a gratulációkat.

Merike:
persze, rakhatod, nem azon múlik. 30 hetesen is lehet baj. :oops:

Na, visszaolvasok rendesen és jövök, most csak átfutottam. :lol:
Vendég

Sziasztok Drágáim!
Megjöttünk az uh-ról, Bogyókánk 2,12 cm!!! És képzeljétek, kalimpált, mintha köszönni akart volna, és végre hallottam a drága kis szívecskéjét is! A doki azt mondta, gyönyörű, nekem természetesen a legszebb. Olyan kis formás! Apa holnapra ígérte a digitális gépet, és akkor kaptok képet is, remélhetőleg. És képzeljétak, a következő alkalommal (4 hét múlva) már vihetünk DVD-t is, és felveszi nekünk a Manót. Olyan boldog vagyok, annyira jó volt látni Őt!!

Hajnikám!!! IGEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!! Látod, ahogy nem figyelsz oda... ;) Nagyon örülök Nektek!!

Bodzikám :D Jó hogy ismét vagy, remélem kissé alábbhagyott a munkahelyi őrület. Mindjárt teszt, drukk!!

Vicky :)
Neked is nagyon drukkolok!

Ágota :D:D:
Isten éltessen nagyon sokáig!

Fioona :D
Sajnálom, hogy nem hallottatok biztos hírt, de ez így tök izgi. Tervezitek esetleg a 4D-T?

Adrienna :D
Örülök, hogy jól vagytok, Gabi-babának sok-sok puszi (az enyém is az lenne, ha Apa hagyná (ugyanis ő Gábor), de nem akarja)!

Vivi:D
De jó, hogy Te is láttad Őt ma! Nagyon szép nagy baba amérete alapján! Nem csodálom, hogy elpityeregted magad a szívverése hallatán, hihetetlen jó érzés!

Merike:D
Két hét múlva zebrincs:D:D:D:

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Na, megvagyok. :lol:

Fioona:
nekem is a15. hetesen a doki, h hát talán fiú. :) Szval sztem elhiheted. :)

Adri:
nekem 8 alkalom volt a szülésfelkészítő. Vagyis 8 hét kb.

Merike:
hancúrra fel. :lol: :lol:

Bodzi, Vicky:
Drukkolok Nektek nagyon.

Merike:
hát, nem bírtam ki. Apa Angliába volt kedd óta és ma jött haza. Hívott a reptérről, h megérkezett Pestre és hát csak elmondtam. Szval semmi romantika. De annál nagyobb boldogság. :)
Meg is jegyezte, h akkor neki kismama tünete van, mert sokat jár pisilni. :lol: :lol:

Vivi:
gratulálok a szívhanghoz. Én is, én is, én is.....

Porsika:
Neked is gratula a szívhanghoz.

Ragota:
Nagyon boldog névnapot!

Csajok:
sztetek mikor menjek dokihoz??
Utazás előtt nap 5+4 leszek, ha hazajöttünk 7+2.
Sztetek??
Vendég

Hajni, akkor jön a tálba.

Egyébként én a 7+2-re szavaznék, de tutira nem bírnám ki.
Szóval nem tudom.

5+4-nél még nem biztos, hogy lesz szívhang, csak egy petezsákot lát a doki.
Te hogy érzed?

Kép Kép

meriann

Agota: boldog névnapot kívánok!

Hajni: 8 hét?? Miért tart olyan sokáig? Kicsit tudatlan vagyok :oops:
Szerintem ha tuti első baba élményt akarsz akkor majd akkor mész ha visszajöttetek. Én 7+5-nél voltam és már szivműködést is láttam :lol: Persze ha nyugodtabban utaznál el, ha tutira látnád a babócát előtte... ;)

Vicky, Bodzi rajtatok a gólya szeme :lol:

Porsika: biztos vagyok benne, hogy szép nevet fogtok választani neki.

Kép
Kép
adrienna

merike:
inga szerint lány.

Hát uh-t nem tudom... Majd még kiagyalom. :)
Vendég

Helló Lányok!

Hajni,nagyon de nagyon gratulálok. És szerintem tuti biztos lehetsz a dologban még akkor is ha nagyon halvány a csík. A barátnőmnek is alig látszott de mégis ott volt neki a babája. :D

Örülök hogy ilyen jól alakulnak a dolgok mindenkinél. Remélem ez rám is kihatással lesz. :roll:

Én viszont nem tudok jó hírekkel szolgálni. Tegnap este nekem megjött. :cry: Nem igazán vagyok befordulva ez miatt inkább azon izgulok hogy majd mit mondd a doki a cisztát illetően???? Ott van e még vagy nincs??? Nagyon nem szeretném a műtétet. Olyan jó lenne ha a mensimmel kiürülne.

Na megyek. Majd még lehet benézek.

Puszi mindenkinek.
csipcsab

Hajni: az első babaélményt úgy gondoltam, hogy első találkozást a babával. Tudom, hogy van már egy nagy fiad.

Kép
Kép
adrienna

Marietta: sajnálom, de ez azért volt, hogy a ciszta menjen. Biztos vagyok benne, hogy kihatással lesz rád is a sűrű babásodás és rád is sor kerül, talán már jövő hónapban

Kép
Kép
adrienna

Marietta sajnálom, de fel a fejjel. Előbb a mensiddel távozik a ciszta és jöhet aztán a baba.

Kép
Kép

meriann

Marietta én szurkolok neked!illetve én is!pozitiv gondolatok!
szomszédunknak hátul tapadt meg a méhlepény,a kis súlyú baba nála 4,08 kg lett!
éppen chipset eszek pedig annyira ritkán szoktam,főleg ha megyünk valahova :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: nem ér chipset enni. Megkívántam én is. :(
Gondolj rám is közben, miközben eszed, rendben?!

Nem semmi súly. Elég lehetett világra hozni akárhogyan is.

meriann

Itt vagyok!

Ágota boldog névnapot!!!!

Most világosodtam fel, hogy képet nem tudok rakni, mert csak vakuval fotózhatnám, akkor meg becsillogna. Szóval holnap. :)

Porsi, de jó, én még nem hallottam a szívhangját.
4D-t szeretnénk, de nem soron kívűl, így kb. 2 hónap múlva lesz. Most nézeget, hova is mennénk, mert próbálok olyan helyet keresni, ahol az egészség kártyával lehet fizetni.

Vivi te kível is voltál "párban"? Nem úgy terveztétek, hogy Hajnival együtt lesztek várandósak?

MOst mondja a párom, hogy a munkatársa felesége pontosan arra a napra van kiírva mint mi! :lol:

Képzeljétek az én párom is bírtokolja a párnám. Most is azon fekszik. Kérdeztem, hogy ne rendeljünk e neki is. :mrgreen:

Hajni, sztem én is kikotyogtam volna a nagy hírt!

Megyek pihizni.

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Ja Meri sztem azért áztass be. A dióban nincs optikai fehérítő, ez meglátszódhat. Tudod ám fürdetni vele a kutyusokat is. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

már nem eszem!(egy darabig)gondolok majd rád!
igen szép súly,gyermekem apja 4,8-al született keze lába kilógott a pólyából és nem tudták megkötni rajta!mivel ő volt a 10. gyermek nem hiszem hogy gond volt a születésénél.

Bridzsi

Kép
esztora

szia mindenkinek! elszánt netes böngésző vagyok, onnan szerzek hasznos információkat, melyeket olvashattok a "ma megint megjött -hasznos linkek" topikban. remélem hasznát veszitek! :wink: ha valakinek van valami kérdése, az szóljon és utánanézek! megtaláltok a "ma megint megjött" topikban, általában ott lógok!
Vendég

legközelebb szombaton jövök majd!addig csak jó hireket hozzatok!
holnap b.pesten leszek és este megnézzük a Rudolfot az operett színházban. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztóra: Rudolf nagyon jó darab, jó szórakozást

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Vivi!
Kicsit későn,de én is gratulálok a csöppséghez!!! :)

Hajni!
Jaj de örülök neked is,hogy sikerült!!!!! Annyira jóóóó!!! :)

Fioona, Ragota, Adrienna!
Te jó ég ,hogy szalad az idő, már a félidőn is túl vagytok!!! :)

Posrika!
Nagyon várom a babafotót!!! :)

Meri!
Drukkolok,hogy bejöjjön az új "taktika" :)

Nálam változatlan a helyzet...vagy is annyiban változott, hogy mivel márciusban jár le a gyes,ezért vissza kell mennem dolgozni. Úgy néz ki,hogy egy új munkahelyre megyek....és nem tudom, hogy fogják díjazni, ha pár hónap múlva bejelentem a nagy hírt...na persze ha összejön egyáltalán.

Ha jól számolom nálunk ez a 8. hónap amióta próbálkozunk. Bár igazából 11 hónap lenne,mert már akkor sem mindíg védekeztünk,de a táblába inkább 8-at írjunk.... :) Ez is épp elég...de Porsika,Hajni és a töbiek mind reményt adnak!

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

helyesírási hibákért bocsi,csak most látom... :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni, drukkolok én is nagyon!!!!!!!!!!

Vivi, klassz lehetett az uh!

Fioona, ez érdekes. H 20 hetesen nem lehet tudni, nekem meg 18 hetesen biztosra mondták... És Te amúgy fiúért drukkolsz?

Kösz a párnás válaszokat! Így könnyebb is lesz megszokni! :)

Szülésfelkészítő tanfolyam: attól függ, mikor van a kórházban (kórházira gondoltál, ugye?) Hameg választási lehetőségeid vannak, akkor hallgass a szívedre, h mi érdekel, izgat a leginkább aktuálisan. (Az Aktív SZülés programban is ezt ajánlják, és nagyon fontos sztem is. Épp ma voltam ott a "Tervezhető-e a szülés" c. előadáson-beszélgetésen. Jó volt, várom a többit is.)

Viszont az afp-eredményem elkallódott. :cry: :evil: A dokimnak csak rémlik, h mennyi volt, 0,8-re emlékszik, így el kell mennem a Schöpf-Méreibe, ahol vmi más adattal (gondolom, a béta-hcg-vel) összevetik, és ebből kiderül, kell-e további vizsgálat. Mert a 0,8 a határon van a genetikai rendellenességek felé (Down). Hát, azért az ember fejében sok minden megfordul egy ilyen hír után... :cry: Szeretném, ha már kedd lenne (akkor megyek a S-M-be, bár nem biztos, h rögtön megtudom az eredményt)!!! Ugye közületek senkinek nem volt hasonló élménye?
Ja, és az uh, amin voltam, is genetikai uh - ott meg az volt, h minden rendben. A holnapi napot azzal kezdem, h tel. a kórháznak, h mennyi az afp-m... Addig nem hagyom őket békén, míg meg nem tudom. Most egy vagy-jól-emlékszik-vagy-nem adat miatt kezdjek el aggódni?! Most nyert értelmet, amit azt hiszem, Arwen írt az afp megbízhatatlanságáról...

Kép

Kép
nán-dorka

Biztos a tudattalan idegeskedés miatt - amúgy inkább ellazáskodom a témát... - bevágtam két fél tábla csokit...
(Bocs, Meri! :wink: A kedvedért azt is megírom, h délelőtt viszont elrágcsáltunk a fiammal egy jégcsapretket és egy negyed káposztát! :lol: )

Kép

Kép
nán-dorka

Tegnap este csak ettem, nem sokat, de ma majd meghalok a gyomrom kibukott a vacsitól. Nem baj, úgy kell nekem áthágni a saját szabályaimat. Azt hiszem mostantól nem lesz nehéz kihagyni a vacsit. Ráadásul egész éjjel hülyeségeket álmodtam. Elég jó volt a bünti.

Fioona: tettem a dióhoz fehér mosáskor fehérítőt, amit a netes boltban ajánlottak hozzá, szerinted akkor is áztassak?

Képzeljétek az este lebuktattam a párom. Mondtam neki, hogy annyira kívánom a gyomorkeserűt, de csak blöff volt és bejött. Tűzön-vízen próbált lebeszélni róla, hogy van nagyon finom száraz bor és igyak inkább azt. Na, itt látszott rajta, hogy még próbálja a titkát menteni. Megkérdeztem tőle, hogy engedi-e ma a telefonja a hancúrt? Ekkor beismerte, hogy tudományos alapon próbálkozik. Két fajta program is számolta a pé-met. Mondtam neki, hogy nagyon ügyi a telefonja ha sikerül, de ha nem a sok hancúr megvonás miatt megtaposom, mármint a telefont.

Orsi: de jó, hogy jöttél. Akkor most védekezni fogtok a melóhely miatt? Nem könnyű helyzet, az biztos.

Többen is ígértetek fotókat, ugye nem felejtitek el??????
Úgy várom.

Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 329.94.jpg[/img]

meriann

Na, újra:

Kép
Kép

meriann

Jó reggelt Mindenkinek!

Itt nálunk olyan szél volt éjjel, hogy szegény fák derékszögben álltak. Nem szeretem a szelet, olyankor olyan zaklatott vagyok :roll:

Nán-dorka: ez nagyon bosszantó, amit mondasz. Mi az, hogy úgy emlékszik, hogy .. ??? Ez egy nagyon fontos dolog még akkoris, ha sokszor rossz értéket mutat, miközben minden rendben van. Feleslegesen idegesítenek. Igenis keressék meg az eredményedet. Én úgy tudom, legalábbis az én dokim azt mondta, hogy ha az AFP nem jó, akkor még megnézik a babát UH-n. Ha az sem jó, akkor kell aggódni. Már pedig te írtad, hogy az UH-n minden rendben volt. Csapj az asztalra!!!

Orsi: jó hallani rólad. Végülis ha márciusban jár le a gyes, akkor még van 2 hónapod (na jó 1,5). Ráadásul mindjárt tesztelni fogsz ;) Ez egy babásodást eredményező topic, a gyakori olvasás és hozzászólás vonza a zebrákat. :lol:

Meri: de jóóóó, úgy felvidít, hogy ilyen aranyos a párod :lol:

Kép
Kép
adrienna

Ha bejön a páromnak, közreadom a programokat. :lol:

Nálunk is hatalmas a szél, az éjjel akkora vihar volt, hogy az áram is hol volt, hol meg nem. Reggel még a nettel is gond volt. Különben ilyenkor én is nagyon zaklatott vagyok.

Nán-dorka: ez tényleg durva. De nem lesz semmi gond, meglátod. Azért írj, ha megtudsz valamit.

Orsi: szerintem nagyon jók az esélyek, hogy összejön még gyes végéig. Most néztem a lányokat. Ennyi idő elég lesz, csak ne görcsölj rá.
Drukk Neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Fioona: Hunyor-major mesét láttál már? Sok díjat kapott, a párom nagy rajongója. A Minimaxon épp most megy. Tényleg nagyon édes rajzfilm.

meriann

Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
Ígéretemhez híven hoztam a képet. Az előbb nagy nehezen sikerült feltöltenem, de az előnézet után eltűnt. Most próbálkozom újra.

Hajni: én lehet, hogy utazás előtt mennék UH-ra. Sok mindent ugyan nem fognak tudni mondani, de legalább megnyugszol, hogy megvan, jól van, és jó helyen van. Utazás után viszont már lesz szívhang.

Kép
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?