Sziasztok Lányok!
Hú de sokat írtatok. Én szabin voltam, amit jól elfelejtettem ide megírni nektek. Péntek óta nem igazán tudtalak olvasni benneteket, és hát azóta elég sokat termeltetek.
Azért pár sor emlékezetből:
Rolly!
Itt is nagyon-nagyon drukkolok, hogy a cisztáid felszívódjanak. Kisfiadnak is jobbulást.
Pupy!
Annyira jó, hogy ilyen jól érzed magad az új munkahelyeden. Maradjon is így! Úgy-e jössz az eredményekkel ma este. Nagyon izgulok. Szerintem Brilltől priviben érdeklődj.
Sajnálom, hogy megint megjött.
K.Bea!
Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Gratula az ikrekhez. Jó pocakosodást kívánok, és érezd jól magad közöttünk.
Virág!
Akkor szíves engedelmeddel én is drukkolok Neked!
Junkó!
Férjednek gyors felépülést. Altatás nélkül aludt, és nem érzett semmit? Ezt hogy csinálta. Hipnotizálta magát?
Lényeg, hogy nem fájt.
Dido!
Nálatok mi újság? Férjed volt kontrollon? Felétek is mennek a drukkjaim.
Wish!
Szerintem a névvel a végére fogunk tudni megegyezni. Zalán nem lesz, de a férjem ennek ellenére Zazinak fogja hívni. Én még mindig Manócskázom.
Tündi!
Gratula az óriasbébihez
De jó, hogy minden rendben, de hát miért is ne lenne, ahogy te is írtad még valamelyik leveledben.
Évi!
Hogy van Dórika? Nem tudtam rendesen visszaolvasni, és nem jött le nekem, hogy mennyit javult az állapota.
Juca!
Lemaradtam a bolgról, de mindjárt nézem. Írói vénád van.
Annácska!
De jó, hogy ilyen jól eljátszogatnak a gyerekek együtt. Szép családod van.
Bea!
Ádika tündéri.
Niki!
Zaziról is meg fogom nézni a képeket, csak jussak el odáig. De jó, hogy ügyesen alcsizik.
Anitta!
Reméljük, nem lesz szükséged a második adag gyógyszerre. Én is szörnyűnek tartom, amit az egészségügyben művelnek, és úgy az egész országgal. Remélem, neked nem lesz szükséged a 3 lombikra, és a köv. inszem gyümölcsöt fog teremni nektek.
Jucmuc!
Nagyon örülök, hogy 1 hónap múlva indul a nagy projekt. Az 'egyebek' miatt pedig jól kiakadtam. Hogy lehet így hozzáállni ehhez a dologhoz egy ilyen kényes helyzetben ?!? Szegény férjed. Nem ábrándult ki Mo-ból, hogy már másodjára történik vele valami?
Bogárka!
Régen jártál erre. Minden rendben?
Monyóka!
Sajnálom a PCO-t, de ahogy írod, legalább tudod, hogy mit kell kezelni. A gyógyszerek sokat fognak segíteni. Szoktam olvasni a PCO-s topikot, és ott is sokan teherbe esnek. Úgy hogy hajrá!
Tina!
Kicsit belegondoltam a helyzetedbe, és azért gondoltam, hogy nem lehet egyszerű végezni a munkádat. Meglásd, hamarosan te is babázni fogsz.
Brill!
Gondolom, ti nem kaptatok képet a korházban. Már nagy a pocid?
Az átépítéshez sok erőt, és nagyon vigyázz magadra. Biztos gyönyörűek lesztek. Nekem fogalmam sincs, hogy mikor kezdjünk el vásárlással foglalkozni (babakocsi, kiságy, pelenkázó, stb.). Ti mikor kezditek? Én márciusra gondoltam.
Anikó!
Jobban vagy már? Kis családod hogy viseli, hogy nem tudsz annyi energiát és figyelmet fordítani rájuk, mint korábban? Marcika már nagyon várja a kistesót?
Voltunk vasárnap 4D uh-n. Azzal indítottam a doktornőnél, hogy úgy érzem, hogy nagyon ritkán és keveset mozog a baba. De mondta, hogy ne aggódjak, mert még az átlagnál is jobban mozog, alig tudja befogni, hogy jó képet tudjon róla csinálni. Ismét jól megmutatta, hogy mi van neki a lábai között, és még mindig, és végérvényesen kisfiú. Nagyon megdícsért a doktornéni, hogy szép formás pofija van, és ritka, hogy 21 hetesen ilyen szépen körvonalazódjon a szájacskájának a kontúrje. Folyton a köldökzsinort tekergette a csuklójára. Tejlesen elolvadtunk a férjemmel. Doki néninek annyira tetszett a babánk, hogy nem bírta 10 perc után kikapcsolni a gépet, így kaptunk egy 15 perces dvd-t, képet, és a telefonban mondott 12e ft helyett 10e-be került. Nagyon tudom ajánlani ezt a rendelőt mindenkinek.
A képet elfelejtettem behozni, de hamarosan beszkennelem, és megmutatom nektek is.
Mára ennyi voltam, majd még jövök, és bocsi attól, akinek most nem tudtam írni.