Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy pici életjel... :lol:

Bea!
Nagyon szép Ádika! :D

Annácska!
Köszi a fotókat! :D Csak ismételni tudom, hogy szép család vagytok! :D

Junko!
Remélem minden rendben ment... Kép
Lakásdolog (ha esetleg, ezt nem értenéd): volt mostanában felújításunk, de az csak a nappalira terjedt ki. Ott cseréltünk padlóburkolatot + festés. A gyerekszobát kicsit késöbbi időpontban szerettük volna kezdeni, de a másik szobánál is akadtak nem tervezett problémák..., (ezt most nem részletezem :wink: ) igy Apa úgy döntött elöbb kezdünk!!! És persze igaza lett, mert már most jönnek elő a nem tervezett dolgok... :shock: (azt már le sem írom, hogy reggelre elromlott a bojler is... :twisted: ) Természetesen egyszerűbb lett volna, ha a múltkor mindent megcsinálunk, de vannak bizonyos akadályozó tényezők... :wink:

Panka!
Köszi! :D

Monyó!
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az "ítélet"?! Hormoneredmény milyen lett? Lehet, hogy írtad, de akkor ez nekem valószínűleg kimaradt. :oops:

CsHeni!
Más is leírta már, hogy lombik mellett döntötök (és az orvos is!) tuti a hormonkezelés. De a peteérlelésen kívül azért is kell, hogy Ők tudják szabályozni a tüszőrepedést, stb is. Mondjuk Te jól reagáltál a Clostira is, (de ne emlékezzünk a múltra) úgyhogy talán elég a csekélyke mennyiség is.
Azt hittem, már nincs gipszed... :shock:

KovácsnéBea!
Ahogy olvasom itt, sikerült megtalálni a másik topikot is. :D Biztos Ők is sok hasznos tanáccsal látnak el...
Én is arra kérnélek, amire Panka, mert átláthatóbb! :wink: Köszi. :D

Rolly!
Nem jó hírek... :(
Remélem mielöbb rendeződsz! :)

Virág!
Mi a köv lépés nálatok? Inszem ismét? (de inkább ne kerüljön rá a sor! :wink: )
Én nem láttam a filmet..., de úgy tűnik nem is fogom... Főleg, ha ennyire "nehéz", akkor a mostani állapotomban biztosan nem!

Évi!
Dorcinak gyógyulást továbbra is! :D
Köszi. Igyekszünk, igyekszünk... Remélem sikerül mindent megvalósítani... :roll:

Angie!???
Mi volt a 4D???
Tegnap mi is megnéztük a kórházban Mr. Minibrillt! Szépen növekszik és nagyon aktív! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

sziasztok!

Először is tegnap voltam a dokimnál és felírta a gyógyszereket(inj,clostyl,repi.)és mondta hogy felírna két adagot mert ha nem sikerülne akkor megyek lombikra és ott is ezek kellenek,a jövő héttől viszont felmegy az áruk.45eFt ról 90eft-ra. :evil: Nem semmi!
Még valami azt mondta hogy ez az utolsó inszem mert ezt is megváltoztatták és január végétől csak 3 a támogatott,lombikból is 3,ha sikerül a 3.akkor visszafizetik.Annyira felháborító nem és akkor jönnek a híradóban a hírek hogy fogy a népesség.
Ja és hát ugye mint már annyiszor bebizonyosodott ahova nem kell oda spontán összejön a baba.Két történet:Az egyik nem olyan közeli barátnőm kiment dolgozni N.o-ba aug.ban a 4 éves kislányát itthon hagyta az anyukájára kint lett egy kapcsolata most hogyhazajött az ünnepek elött kiderült hogy terhes és elment dokihoz szerdán pénteken elvetette(ikrek lettek volna).
A másik az egy kb.16-17 éves kicsajsz aki szült ez eddig nem is baj hanem tök jó csak szegények olyan anyagi körülmények között élnek hogy még áram sincs a tanyán,a betonút kb 2 km stb.
Őket inkább sajnálom de próbálok nekik majd segíteni.

Más
Fleur!
Nem szabadna ilyen filmeket nézned (ez nem kioktatás csak jótanács) én amúgy is a jobban szeretem a kis romantikus, csöpögős filmeket és úgy is érzem most erre van szükségem.

Kovácsné Bea!
Tudod az első inszemben én nagyon bíztam mikor megjött akkor egy világ omlott össze bennem.A harmadikra éreztem hogy nem sikerül.De mosz erre teszek fel mindent nagy az elhatározásom hogy ENNEK SIKERÜLNIE KELL.csak kicsit félek azért a csalódástól.de gyüjtöm az erőt.

Most még annnyit mindenkitől elnézést hogy csak magamról írok de itt legalább nem vagyok egyedül merthát most annyi minden összejött a párom megint elutazott,és most nagyon rosszul érintett.Utálok egyedül lenni még jó hogy a tesóm tegnap ott aludt nálunk. Ma lehet hogy kiveszek egy filmet.Na és a telcsimet is be kellet adni szervízelni 4 hónapos és mikor már van hozzá programom, bluetooth-om errebeadja az unalmast.Kaptam csere készüléket nokia kicside aranyos csak nehogy jobban megszeressem.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!
Képzeljétek úgy tűnik, hogy hosszú küzdelem után sikerült végre orvost találnom... Nem akarom elkiabálni, jövő hét csütörtökön megyek hozzá vizsgálatra. Remélem bejön!
:?
Narco!
Nagyon édesek a babáid, mégegyszer gratulálok hozzájuk!
Minden babára várónak kitartás, egyébként meg élvezzük az ajándék tavaszt!
faul

Sziasztok :)

Kicsit régebbi hozzászólásokra is regálok, mert most visszaolvastam, azokat a napokat, amíg nem voltm :)

Angie :)
Szerintem a Zalán is szép név, csak már van a családban. Ha találtok jobbat, szerintem ez enm rossz. Pláne, hogy a gyerkőc úgyis szokja már :)

Nárcisz :)
Nagyon szépek a lányok. Nagyon jó nézegetno a fényképeiteket :)
Ha érzékeny bőrük, akkor lehet hogy jobb lenne folyékony mosószert használnod, mert az jobban oldüdik, és könnyebb kiőblíteni is a ruhából. Illetve még ajánlom ezt: www.mosodio.hu Én még nem próbáltam, de fogytán a mosopór, úgyhogy rendelek kipróbálásra és ha beválik, akkor ezt fogjuk inkább használni.
Nagyi felkapkodja a gyereket: rémes és részvétem a kommentek miatt is amiket hozzáfűz :(

Kacsa :)
Ezen a sterilizáson én is gondolkodtam. De aztán kb arra jutottam, amit Juca írt. Meg szerencsére van mosogatógépünk, ami 60-70 fok között mos, majd azzal mosom a "sterilizálandó" cuccokat. Aztán ha muszáj, mert tudomisén beteges lesz a gyerek, akkor majd lehet, hogy rendesen sterilizálni is fogok. De alaphelyzetből nem tervezem.

Kanci :)
A teraszos altatást én is tervezem, mert csak pozitív tapasztalatokat halottam róla. Bár elvileg nyáron velünk szemben építkezni fognak, ha tényleg elkezdik, akkor még szelőzztetni sem nagyon fogok tudni. de hát ez a jövő zenéje, majd meglátjuk, hogy alakul.

Annácska :)
Nagyon szépek vagytok mindannyian :)

Panka :)
Felső lakók... A miénk új építésű ház és minden áthallatszik, a szomszédből is és fentről is. Járkálás, zuhanyzás, pisilés :? Ami a kedvencem, hogy KÉT :!: emelettel feljebbről lehallatszik, hogy rohangál és motorozik a kétéves kisfiú. Ráadásul egész nap élvezem a műsort, mert az anyukája nem tudja levinni egyszerre a két gyereket a jétszótérre?! :shock: (a kisebbik fél éves). Akkora mozgáshiány van szegény gyereknek :(
Teljesen megértelek, mert én is nagyon érzékeny vagyok a zajokra, ketyegős óra nem is lehet a hálószobában :) Szóval én is költözni akarok, de nem könnyű jót találni.

Juca :)
Nem gond, hogy nem válaszoltál.
Hmm, azért inkább választunk valami nevet előre és nem bízzuk a véletlenre, hogy mi lesz ügyeletes orvos neve :) Az Ubul nem is olyan rossz ;)

Heni :)
Szerintem jó ötlet. Hormonkezelést biztos, hogy kapsz, ahogy brill is írta. Jucát picit cáfolnám, előfordul lombiknál is néha a méhenkívüli, mert vannak rosszalkodó kisz babáckák, akik visszaúsznak a petevezetőbe, de jóval kisebb a valószínűsége, mint spontán, vagy inszemnél, hiszen eleve jó helyre kerülnek.

Rolly :)
Jobbulást!

Apakéz: nélunk eleinte abbahagyta, ha az apja odatette a kazét. azóta összebarátkozhattak, mert már nem zavarja. Monsjuk az is igaz, hogy sokkal többet mozok, mint az elején.

Engem meg utolértek a keményedések, szerencsére nem az egész hasam feszül be, csak az alja, de így is eléggé kellemetlen. Úgyhogy nagyon komótos tempóban rendezgetem a lakást. Megyek is, mert ma még semmit nem haladtam.

wish

Bocs a rengeteg elgépelésért :oops:

wish

Wish!

Kit? Én még mindig ajánlom az enyimét, ha nem jönne/menne be!!! Kinga jó referencia ugyibár. Nos én voltam az az eset, ahol az orvoson volt a munka dandárja, és helyt is állt böcsülettel. Sok szülésnél a szülésznő viszi a prímet, de van, hogy nem. Evvan. OK. Cáfolat elfogadva, nem is tudtam, de megjegyzem. Szörnyűek ezek, hát pillanatragasztó kellene nekik odabenn? Mindegy ez nem fordulhat elő Heninél, kibekkeljük, abban jók vagyunk.

Tali. Mi majdnem mindig ráérünk, ha nem vagyunk göthösek, megyünk. A Brendon szoba vagy más játszó akkor jó, mikor nincs csúcs, tehát hétköznap délután.

Lányok!

Blogon kérdeztem. Tudom már volt szó róla, de most összegyűjteném megint. Plíz oda írjatok!!! mármint aki érintett (most vagy volt, vagy lesz...)

tjuca

Sziasztok!

Először is túlvan férjemuram a műtéten. egyenlőre jól van. Az egészet átaludta, és ez altatás nélkül nem is rossz teljesítmény. :shock: Most már csak várni kell. Meg vár rám a nemzeti Sporttal. Úgyhogy télleg jól lehet...

Rolly!
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgaid. Remélem most egyszerre ezeken túlleszel és aztán jobb lesz. Jobbulást nektek.

Virág!
A Passiót én is meg akarom nézni. Akkor most szorítsak, hogy megjöjjön, vagy mire is gondoljak...? :shock: :D

Brill!
Ja, értem. Azt hittem albérletben vagyok, aztán meg nem értem hogy-hogy felújítotok. A bizonyos akadályozó tényezők nálunk is rögössé teszik a házépítés folyamatát. De majd csak lesz valahogy.

Anita!
Sok sikert az inszemhez. Iylen elvetetős dolgokat meg nem is mondj!!!Szörnyű.

Monyó!
:?: Mi a helyzet???

Évi!
Köszönöm a drukkokat. Remélem estére már többet tudunk. Érdekes ez a kórházi ellátás, teljes hírzárlat van arról mi mikor fog történni és úgy egyáltalán...

Csheni!
Hajrá lombik!!!
Vendég

Brill!

"aztán meg nem értettem.."
Vendég

Junko!

Férjednek ++++++++++++++++++++++++++++++
Nem hírzárlat van, hanem senki sem tud semmit :-( Dilettantizmus. Törvény, megegyezés, ésszerű döntés nincs, csak kapkodás, és lobbi a zsebekbe.

Képzeljétek. Nincs ember a gázártám. elbírálására, keveset fizetnek, ezért senki sem akarja csinálni munka után. Nem fizetnek rendesen, nincsenek leírva a konkrét szabályok, csak a jól kitöltött ív beviteléért fizetnek, ami nonszensz ugye, de nincs szabály, hogy mi a jól kitöltött ív. Káosz, a papírhegyeken gázolnak, kutyát nem érdekli, mert mindenki belefásult egy éjjel után. Tehát, senki ne vegye biztosra, hogy kap, és azt se, hogy hamar. No comment. Meddig mehet ez még így??? Ugyanis fű alatt ez min. két éve így megy, de most már fű fölött is.

tjuca

Juca!

Köszi.
Nos ami ebben az országban megy azt inkább nem kommentálnám. Soha még olyan nem volt, hogy az ember nem is az, hogy azt nem tudja mi lesz jövőre, de azt sem lehet tudni holnap mi lesz. Nem könnyű, engem azért ez az állapot rendkívül fusztrál, de leginkább saját magam tehetelensége.
No mégis csak kommentáltam. :)
Vendég

Sziasztok!

Junkó!
Örülök, hogy jól viselte a férjed a műtétet, mielőbbi gyógyulást Neki!

Rolly!
Nagyon sajnálom a rossz híreket!:-( Remélem nem kell műteni azt a cisztát!!!Téynleg igaz, hogy csak orvoshoz ne kelljen menni, mert akkor elindul a lavina:-( Gyógyuljatok meg hamar!!!Jobbulást kívánok!!!

Fleur!
Ezek nem jó hírek!Sajnálom!
Nem bíztatlak menis ügyben, de meddig fogsz rá várni?Adsz még neki pár napot?

Juca!
Én nem értem.Ide akkor ne írjak Neked?

Wish!
Haskeményedés ismerős, sajna, a mai sok járkálás sem tett jót.:-(
Nálunk is tabu a ketyegős óra:-) Mivel már sok albiban laktunk, ennek 1 haszna, hogy tudjuk nagyjából milyen lakást akarunk venni, melyiknek mi az előnye, hátránya, így jutottunk odáig, hogy csak legfelső szintre megyünk.

Faul!
Drukk a dokihoz!

Anita!
Megértelek, én sem szeretek egyedül maradni hosszabb időre, kitartást!Persze, a telónak is pont most kell elromlani, ismerős...:-(

Angie!
Voltál 4D-n?Képete, képet!:-)

Évi!
De jó nektek!Én is szeretek wellneselni, Tomi megy is a 7végén Gyulára de., ott üdülnek most anyósék.(a szüleimhez megyxünk egyébként, akik a közelben laknak).
Kolpingba mentek?Mi is néztük azt nyárára, a babóval :-)

Voltam ma a munkaügyi kp-ba, kész téboly!!!!!!!!!!!!!! 2 órát vártam, a tömegben,egy zsufis kisfolyosón, mire behívtak, erre mondja az ügyintéző, hogy hiányzik egy pecsét, menjek vissza a volt munkahelyemre, és utánna vissza, holnap!!!
Na szétdurrant az agyam!Elmentem a melóhelyre, pecsét, vissza, még ma, nehogymár holnap is trappoljak, odaadom neki, mostmár soron kívül, erre mondja, hogy jövő szerdán menjek megint!!! Hát nagyon kivoltam!!!
Utánna mentünk délre a hiteltanácsadóhoz, ami után erőssen elgondolkoztunk ezen a lakástémán, hogy tényleg merjünk-e belevágni.Nem a hitel miatt, hanem hogy mi van, ha 1-2 éven belül el akarnánk adni?Nagyon nehéz lenne, és csak akkor adnánk el, ha Tominak itt befuccsolna a meló, de akkor mehetnénk vissza Pestre(itt nem nagyon lenne neki másik melóhely), és így még nehezebb lenne eladni, a távolság miatt is, és lehet többet buknánk vele, mint amennyit most albira kiadunk.
A lakástulaj, amit kinéztünk, az is várakozik még, mert neki nem olyan jó a mi fizetési ütemezésünk.Neki most kéne a vételár fele, de annyit nem tudunk adni.Szóval február végéig(szocpolt csak a baba megszületése után kaphatunk) stagnálni fog a téma.Mi nem tudunk többet, előbb fizetni, így vagy találnak addig vki más vevőt, vagy ha addig nem tudják eladni, akkor visszatérhetünk rá.
Nagyon nehéz ez a dolog, mert szeretnénk nyugalmat a fejünk felett, megállapodni, de ilyen feltételek mellett nem merünk belevágni.Ha pl. Pesten lennénk, akkor nem gondolkoznánk ennyit,mert ott albiba is ki lehet adni, ha netán külföldre mennénk, vagy eladni is könnyebb lenne helyben.
Szóval most majd beszélünk még róla Tomival, de nem nagyon tudunk dönteni,hogy mi legyen.Ez olyan meri vagy nem meri játék.
Bárcsak vki megmondaná, hogy mi lenne a jó. :roll:
Egyáltalán nem rózsás a helyzet.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pankaa!
Köszi talán most sikerül.

Fleur!
Köszi a gratulációt.Min t olvasom Te sem vagy egy egyszerű helyzetben.Hányadik inszemnél tartasz?Melyik intézetbe jársz és hova?Részvétem az após miatt és a többi nehézség miatt is.A passiot Én is láttam.Mit mondjak nem egy könnyen emészthető film.

Bellanitta!
Nagyon felmentek a gyógyszer árak ez meg hogy csak három beavatkozást támogatnak hihetetlen. Sajnos még kevesebb embernek lesz lehetősége családalapításra. Igazad vanmilyen igazságtalan az élet valakinek lehet gyermeke még sem becsüli meg más meg az életét is odaadná egy babáért.Sok sikert a továbbiakhoz és kitartást.
kovacsné

Panka!

Csak védőoltással kapcs. ne :-)

Bea!

Ügyi vagy!

tjuca

Panka!

Túl szép volt a sztori, hogy igaz legyen sajnos. A tulaj hülye? Már bocsi, de ilyet még nem is hallottam, hogy fele összeg kell neki. Tudom tudom, de akkor is...

tjuca

Juca!
Hogy hülye-e?Lehet :lol:
Azért kéne neki a fel, mert ők is költöznének egy új építésűbe, és oda kell fizetniük foglalót+a telek árát(családi ház).Ezért kéne neki legalább a fele összeg.Ja, és van az eladandó lakásukon még pár milla hitel is, amit szintén ki kéne egyenlíteniük, vagy nekünk olyan bankot találni, aki ezt így elfogadja, hogy majd csak az eladás után fizetnék ki a hátralékukat, nem pedig a foglalóból.Hát ez van.
Mjad meglátjuk mit hoz a sors.

Bea!
Na látod, megy ez neked! :D Csak így tovább! :wink:
Hogy vagy?

Nárcisz!
Hogy vagytok?Nagyik ott vannak még?

Kép
pankaa

Panka!

Aha, nyáron költözne ki, de most kell neki a pénz fele. Ti meg kérjetek lehetetlent a banktól, hogy teher van az ingatlanon. Ez nagyon húzós. Így nem fogja eladni a pasi, csak, ha valaki kipengeti zsebből, de akkor meg nem ér annyit, + vissza kellene bérelnie. Szóval nagyon gondoljátok át, mert én ugyan nem értek hozzá, de ez így nem kóser, vagyis nem tűnik annak.

tjuca

Juca!
Valahogy így áll a dolog.Nyáron költözne ki, de ha mi kifizettük a teljes vételárat(hamarabb,mint ahogy ki tudna költözni), akkor fizetné nekünk az albit rezsivel.Persze minden le lenne írva ügyvéd által.
Éppen nem lehetetlen kérés a banktól, vannak ilyen bankok, nem ezen van a lényeg.Mi is azt gondoljuk, hogy ilyen feltételekkel nehezen fogja eladni, csak akkor ha vki egyből fizeti neki a teljes összeget, vagy amennyit kérne.(vagy egyből tud hitelt kérni, nem kell a szocpol miatt várnia).Ilyen nem sok van.Szóval "csak" ennyi a bibi.Majd meglátjuk mire jut a dolog a baba születéséig, mi addig úgysem tudunk lépni.De azért az sem tetszik nekem, hogy ma Magyarországon, az embernek arra kell várni, hogy megszülessen a gyereke, azért a pár százezer ft.-ért!Mert a hitelből nem lehetne ezt az öszeget utólag levonni, nekik előre kell!! :twisted: És akkor köszönd meg állambácsinak, hogy egyáltalán ad ennyit is!
Magyarország nem fiatalbarát.Ha nincsennek millióid zsebben, akkor menj a híd alá.Hát nem azért vesz efl az ember hitelt, mert nincs???Ha lenne, nem kérnék kölcsön.Dehát ez el van k......Nem kicsit, nagyon! :twisted: :lol:
Egyébként mi is csak most kezdünk ebbe belelátni.Van még egy hiteltanácsadó , akivel fogunk beszélni, egy ismerős ajánlotta, meglátjuk ő mit fog mondani.A végére már egész kiokosodunk a témában :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés megint, hogy elújságoljam: minden rendben van a babával! 22 mm, szépen dobog a szive. Képet sajnos nem kaptam, mert nem volt papír a nyomtatóban, de én láttam a monitoron és ezt míg élek, nem felejtem el! Jó volt látni, és a korábbi 7,5 mm petezsákhoz képest már szinte óriásbébinek látszott :D Ja, és egyedül van :D
Most indul a védőnő hajsza.. :)

Puszi mindenkinek!

Tündi
tündi30

Bevallom hősiesen, nincs kedvem visszaolvasni bocsi.
Viszont megszületett Zazi képtára: http://gallery.site.hu/u/kancellar/kancellar/zazi/ ha kér jelszót amit remélek akkor az stílszerűen: zazi (ha felhasználót is kér akkor adjatok meg valamit, ha nem működik jelezzétek)

Amúgy nem tudom mi van épp a kislegénnyel 5 körül sírt mint aki éhes (2 órával az előző evés után) hát adtam neki enni, de mint utána kiderült a hasa fájt (pedig már jó pár napja nem volt ilyen), ami nem lett jobb az evéssel, másfél óra múlva nagy nehezen bealudt a kisujjamon és azóta is alszik, most telt le a 3 óra, és alszik és még nem fürdött, nem tudom mit csináljak, egyáltalán megfürdessem e ha véletlen felkel mostanában, mert az tuti farkas éhesen fog ébredni és úgy nem jó buli a fürdés... Na mindegy ezt csak le kellett írjam.

kancellárka

Panka!

Nekünk a szocpol ki van lőve. Amikor az átkos tanácsi lakásokat eladták, anyu megvette, és helyből a nevünkre írta. Így mindkettőnknek van 50-50% lakunk, amiben anyu lakik. Tehát pont annyira jó, hogy emiatt nem kaphatunk szocpolt.

tjuca

Sziasztok lányok!

Rólunk:
Most tettük le a csajokat aludni. Iszonyat hisztis nap volt ma :( Amikro nem sírnak, akkor vsizont alszanak, mint akit lelőttek, nagyon furcsa.
Viszont voltunk teganp meg ma sétálni, azt mondta a doki néni, hoyg mehetünk. Amikor a két nagyi is azt mondta, hogy szerintük lehet, akkor felbátorodtunk. Nekem még kicsit nehezemre esett, de nagyon jó volt végre kimozdulni. Viszont mindenki minket bámul. :shock:

Az Éjszakák elég furcsák. Hétfőn 10 körül elaltattuk őket, picit nehezen, de sikerült. Aztán hajnal kettőkor kelek ki az ágyból, hogy megetetem őket, a férjem szólt rám, hoyg hová megyek, mert nincsenek fönt a lányok. Reggel 4-5 körül keltek. Tegnap este 11-től ma reggel fél 7-ig aludtak. A dokinéni azt mondta, hoyg nem baj, ez azt jelenti, eleget esznek napközben. Pedig nagy részben anyatejesek, 6 kajából 3 90%-ban anyatejes (ugye kell a desszert tápszer).

Rolly!
Nagyon sajnálom, hogy beteg vagy, és ennyire. Borzalmas még olvasni is:Mielőbbi gyógyulást kívánok neked. És sok puszit küldök.

Tündi!
Akkor már igen méretesek vagytok :wink: Szuper :)

Panka!
Hát ez azért elég furcsa tényleg. nagyon nézettek meg mindent, de biztosan nagyon körültekintőek vagytok nélkülem is. Viszont a hiteltanácsadó nekünk nem jött be, inkább van egy ismink, aki már végigcsinált egy ilyet, és benne van egy picit a dolgokban. na ő mondott pár tuti dolgot.
Köszi kérdésed. Jól vagyunk. Nagyi még itt van, és jövő héten váltás, és az én anyukám jön. Na az is egy szép kör lesz :wink:
Viszont azóta anyós előtt le a kalappal. Nagyon akarja a dolgot csinálni, és tök rendes lett. Szóval most ez így jó. Én meg cserébe hagyom babázni.

Junkó!
Szuper, hoyg férjed jól van, és hogy jól sikerült a műtét. Azért sok erőt a felépüléshez :)
Abszolút igazad van. Igazából én azt érzem, hoyg kicsúszik a lábunk alól a talaj, és valéahogy mindig mi szívjuk meg, akik rendesen fizetünk mindent. na ennyit erről....

Wish!
Köszönöm. :) Még szólok, ha frissül az oldal. vannak most új (egyenlőre a gépen) fürcsiztetős képek. Ha a lányok is beleegyeznek, akkor felrakjuk :wink: Mert mégiscsak ők vannak rajta meztelenül :)
Most ez a Persil bejött. de lehet csak a kórházi olcsóra voltak allergiásak, mert Angineka szép lett a bőre.

Faul!
Nagyon szurkolok. Milyen orvost találtál?
Köszönjük szépen a dícséretet :)

Anita!
Hát ez nem jó hír. remélem, hogy egyre sem lesz szükséged :)
Az, hoyg másnak mi van, és mennyire igazságtalan a sors, sokunk fejében felmerül, és felmerült már ebben a topikban. Sajna nem ugyanolyan esélyekkel indulunk, mint mások. d ez megváltozhatatlan, és lehet picit hozzá is rak az életünkhöz. Türelemre nevel, kitartásra, és hogy talán jobban értékeljük ezt a picinyke életet.

Annáácska!
Nem kaptam privit :(

Fleur!
Azért szurkolni szabad? :wink:

Bocsi de most ennyi, mert mennem kell altatni :)

Sok puszi azoknak is, akiket kifelejtettem.

Kép
narco

Sziasztok!

Próbáltam gyorsan átfutni legalább ezt az oldalt, remélem senkit sem fogok kihagyni :roll:

Narco :) Én is megnézegettem a lányok képeit és hát nagyon kis cukik! :lol: Hogy veszed észre: hasonló a természetük vagy ilyenkor még egyáltalán nem lehet megmondani?
A szoptanítot nem próbáltátok még?

Tündi :) Itt is gratula a babócához!!! :lol:

Juca :) Írtam neked pár napja emilt, megkaptad? Köszi amit még a múltkor írtál a mozgással kapcsolatban - képzeld, azóta Kristóf már önállóan felült és mászik hátrafelé :lol: :lol:

Junko :) Örülök, hogy a férjed túl van a műtéten! Az orvosok mit mondtak?

Bellanitta :) Szerintem is iszonyat, ami ebben az országban megy :evil: :evil: :evil: Nagyon drukkolok, hogy ez az inszem sikeres legyen!

Bea27 :) Nagyon aranyos a kép Ádiról!

Kovácsné Bea :) Üdv itt!

Annácska :) Nagyon aranyos kis családod van! Annamarinak nagyon csinos kis rucija volt! :lol:

Kacsa :) Sterilizálás: mi a Bébé Confort steilizáló tablettáit használtuk.

Évi :) Sajnálom, hogy Dóri még mindig nincs jól :( Sajnos mi is hasonló cipőben járunk, Kristóf csúnyán köhög :(

Pankaa :) Akkor most meg akarjátok venni a lakást? Azt hittem, csak bérelni akarjátok :roll:

Na ennyit tellett az agykapacitásomból :oops: :oops: :oops:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Köszönjük a dicséretet :oops:

Tudom, hogy a védőnőt nem lehet választani, de ha már váltani kell, akkor a végleges lenne a célszerű, de ha tudja vállalni a jelenlegi, akkor nincs semmi gond :)
Nekem is csak a legfelső szint jöhetett szóba a költözéskor, de azért egy lift nagyon elkellene :D
Hitel mindig nagy dilemma :?

Monyoka :)
Nagyon aranyos vagy :) Hidd el lesz boldog családod :)

CsHeni :)
Szerintem sem elvetemült ötlet a lombik :) Hajrá :D

Bea :)
Nekem sem nagyon bírta a pocakom a hosszú sétákat, pedig nem volt hatalmas :wink:
A szülés előtti utolsó hétvégén nagyot sétáltunk és emlékszem többször leültem, mert húzodott a pocakom :)
Hála az égnek nálunk most minden rendben :)

Rolly :)
Sajnálom, hogy cisztád van :( Remélem kipukkad magától és nem kell műteni :)

Virág :)
Már ezekért a szempárokért megérte vállalni következő babát :) Annyira jó látni őket :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptatok a tárgyaláson :( Remélem azért nem rokkantok bele :)

Évi :)
Ha ilyen elhúzodó a takonykór Dórinál, akkor figyelj nagyon a fülére! Nem mi vagyunk az egyetlenek, aki egy 3 hetes orrszívás után néhány nappal később középfülgyuszival rohantunk dokihoz :( Remélem azért Dóri megússza :)
A nők mindig is szeszélyesek volt :D Nem csodálom, hogy Pipi is az :lol:

Anita :)
Nem semmi, hogy egyik pillanatról a másikra a duplájára emelik a gyógyszer árát :shock:

Junko :)
Örülök, hogy túl van a páros a műtéten :)

Wish :)
Csak óvatosan a pakolással! Nehogy megerőltesd magad :)

Tündi :)
Örülök, hogy minden rendben a pöttöm manóval :)

Nárcisz :)
Nálam megjelent :? Akkor írok megint :)

Timi :)
Mi van veletek? Nem is írtál magatokról :(

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Timi!

Nem kaptam meg. Nagyon örülök, Kristóf új tudományainak! Küldd el megint lécci, címem a régi, de megtalálsz a blogon is.

tjuca

Sziasztok!

Kicsit eltűntem az utóbbi napokban, mert elég sok volt bent a meló, és elfáradtam estére. Nagyon élvezem a munkát és a kolléganőimmel is nagyon jól kijövök. Holnap reggel megyek a dokimhoz a hormoneredményekért,már nagyon kíváncsi vagyok. Közben megjött a mensim is ma vagyok a 2 cn-en. Én is akarom a talit.

Itt vagyok, ez már az a holnap reggel, csak most tudtam befejezni a levelet. Hamarosan készülök és megyek a dokihoz. Bevallom nőiesen, félek egy kicsit az eredménytől.
Most hallottam a híradóban,h. bezárják a Shöpf-Mérey kórházat is.

Annácska!
Nagyon örülök,h. jól sikerült a karácsony és a gyerekek is nagyon élvezték! És annak is,h. már jól van a nagypapád! Jó egészséget kívánok neki és várom a karácsonyi képeket!
Örülök,h. neked is tetszett a képsorozat. Örülök,h. mindenki jól van annak pedig külön,h. a gyerkőcök ennyire szeretik egymást.Gyönyörűek vagytok a képen, egy igazi család! Biztos sokan mondták már, de most én is csatlakozom hozzájuk, gyönyörű a kisfiatok, tényleg igazi szerelem baba.

Szheni!
Köszönöm a drukkokat, és én is csak hasonló jót kívánok Neked, remélem,h. ez az év a mi évünk lesz. Kíváncsian várom,h. mit mond majd neked a dokid. Nagyon örülök,h. végre lekerül rólad a gipsz és többet írsz majd. Én is támogatom az ötleteteket.

Panka!
Mizujs volt a lakásnézőben? Nagyon örülök,h. sikerült alnit találnotok. Amúgy Debrecen melyik részén laktok? Nagyon örülök,h. megvan a saját otthonotok. És nagyon sok sikert kívánok a továbbiakhoz. (mármint a lakásvásárlással kapcsolatban). Mesélsz róla esetleg? Mekkora?Milyenek a szobák, hogy helyezkednek el egymáshoz képest? Már látom írtál Róla! Nekem nagyon tetszik a leírás! Miért kell kevesebbet innod???? Elhiszem,h nagyon nehéz ez a lakásmizéria, én csak tanácsként írom (tehát ha gondolod nyugodtan ugorj tovább)inkább üljetek le és beszéljétek át többször,mert ha egyszer elkezditek akkor már nincs visszaút.

Szisszka!
Örülök,h. ismét van netetek, gyere majd gyakrabban.

Angie!
Köszönöm,h. leírtad,h. mi az alaphő. Hát nem mondhatnám,h. magas: 36,4. Egyébként pont most jön a mensi,már 3. napja,h. barnázom. Csütörtökön délelőtt kell mennem a dokihoz, az eredményért, már nagyon kíváncsi vagyok. Annyira szépen írtad le Zsúkának,h. miért is várat magára a babájuk.Mi volt a 4d-n?

Brill!
Ne hari érte,h. semmi közöm hozzá, de mi ez az albi dolog? Én egy kicsit lemaradtam. Semmi gond nem volt az alaphő megfogalmazásoddal, megértette. Nagyon örülök,h. bent tombol a banzáj!

Évi!
Tündériek a képek Dóriról! Remélem az alsópáhoki nyaralásotok ismét zebrákat hoz.

Nárcisz!
Örülök,h. volt egy kis időd írni. Én is nagyon örülök a munkahelynek és tényleg egyre jobban érzem ott magam és a kolléganőim is nagyon jó fejek. Nagyon örülök,h. a csajok ilyen rendesek és még pihenni is marad egy kevés időtök. Annyira örülök,h. jól vagytok és van egy ilyen gyönyörű boldog családotok. Remélem,h. azért annyira nem lesz vészes a helyzet, ha a nagyik elmennek. Szerintem ez a segítségkérés dolog mindenhol kényes téma. A nagyik néha elfelejtik,h. ők is voltak fiatal anyukák. Sajnálom,h. ilyen a nagymama, de lehet,h. az lenne a legjobb, ha hazamenne minél hamarabb. Én is nagyon szívesen segítek bármiben, csak szólj!!! Gyönyörűek a fotók Rólatok! Örülök,h. rendeződött valamelyest a kapcsolatod anyósoddal.

Anita!
Neked is nagyon boldog és babás új évet kívánok!!! Örülök,h. tetszett az összeállítás. Sajnálom az 1 cn-t. Viszont örülök,h. újra belevágtok az inszembe. A biorezonanciát pedig támogatom, szerintem hinni kell benne. Mi is voltunk egy párszor a párommal, ő az allergiája miatt és meg csak úgy. És mielőtt babás lettem tavaly, kidobta nekem,h. alacsony a progim. Megkezeltek és köv. hónapban állapotos lettem. Szóval lehet,h. van benne vmi. Szerintem ha már elhiszed,h. sikerülni fog ez az inszem, akkor az már félsiker. A két történeted sajnos nem lep meg, az élet olykor igazságtalan erre már én is rájöttem, lehet,h. másnak nyűg amire mi mindennél jobban vágyunk. Úgy gondolom, ha akkor tavaly nekem pl. nem megy el a baba, akkor már tökéletes lett volna az életem, így valamiért újra fel kelleett építenem. Talán azért,h. most jó munkahelyem legyen és ez a babának is jobb lesz. Hidd el neked is lesz babád, nem is sokára csak HIGGY benne!

Virág!
Jobbulást kívánok Neked és a Párodnak is!

Tina!
Minden tiszteletem a Tiéd a munkáddal kapcsolatban. Ez is csak azt bizonyítja,h. tele vagy szeretettel.

Norwell!
Örülök nagyon,h. Kende ilyen ügyes és gratulálok az újabb fogacskához.

Kacsa!
Örülök,h. jól vagytok és,h. a lányod sokat mocorog. Nagyon szép ám a babalak kivűlről igazán csinos kismami vagy.

Bogi!
Nagyon szép a kis Iza! Örülök,h. már gyógyulóban vagytok!

Bea!
Örülök,h. Te is jelentkeztél, Hiányoztál már nagyon! Köszönöm jól vagyok, nagyon jó az új munkahelyem, csak sokat kell dolgozni. Végre voltam dokinál a hormonjaimmal, holnap megyek az eredményekért, majd megírom. Képet kapunk majd Ádiról! Remélem pár hét és egy kicsit többet tudsz majd pihenni, addig is élvezd az anyaságodat!! Nagyon szép Ádi baba és köszönjük a képet!

Anikó!
Javítanál a táblában? Holnap, azaz 11-én leszek a 3 cn-en. Örülök,h. kicsit többet tudtál írni és,h. Marcival is játszotok. Szurkolok,h. feljebb menjen a méhlepény.

Dido!
Mesélj! Mizujs Veletek?

Niki!
Nagyon jó a kis naplótok!!!

Juca!
Remélem már jobban vagytok! Nagyon jó a blog, folyamatosan olvasom, és én is támogatom a könyved kiadatását.

Kovácsné,Bea!
Ha megrendeled a párnát, akkor az oldalon tudsz választani,h. készpénzzel vagy utalva fizess, ha jól emlékszem. Annak idején én is vettem egy párnát és nagyon jó. Bár sajnos akkor aktualitását vesztette, de azért megvan és addig is míg nem leszek újra várandós szívesen használjuk. Ügyesen megoldottad az írást, így már sokkal átláthatóbb.Azt hiszem így,h. a tulajnak kell a fele összeg és ráadásul még hitellel is terhelt a lakás, elég nehéz dolgotok lesz.

Rolly!
Nem vagy önző, szerintem Te vagy az egyik legnagyobb szívű babanetes. Mi van a barnázásoddal? Te mindig barnáztál? Az utóbbi 3 hónapban én is elkezdtem a mensi előtt 1-2 nappal, és nagyon idegesít. Szomorúan olvasom,h. mi történt Veled. Nagyon bízom benne,h. felszívódik a cisztád, de szerintem amíg nem fáj, nincs vele gond. Nekem 3 éve volt egy ekkora cisztám, de begörcsöltem és ezért megműtöttek vele. Miért kell szívgyógyszert szedned? Remélem nem baj,h. megkérdeztem. Mielőbbi gyógyulást és sok gyógypuszit küldök!

Junko!
Sajnálom,h. a Párodnak bent kellett aludni, de szorítok,h. minden rendben legyen. És ne félj a Te babád(id) is ilyen gyönyörűek,hisz itt minden baba nagyon szép. A munka nagyon jó és nagyon élvezem. Párodnak Boldog Szülinapot! Örülök,h. jobban van a párod.

Monyo!
Kíváncsian várom,h. mit mondott a dokid.

Virág!
Akkor remélem megjön minél hamarabb a mensid. Sajnálom a sok adósságot, de örülök,h. pozitívan állsz a dolgokhoz.

Faul!
Örülök,h. sikerült dokit találnod!

Wish!
Szerintem nem baj, ha komótos vagy a lényeg,h. pihenj sokat és vigyázz magatokra! Várom a fejleményeket a névválasztással kapcsolatban.

Tündi!
Nagyon-nagyon örülök,h. minden rendben van veletek. Vigázz magatokra és gyere közénk is.

Sok puszi!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Most már gipsz nélkül jelentkezem, el sem hiszem, hogy tudok gépelni:) Tegnap reggel mentem a Jánosba és annyian voltak, hogy túlélő felszerelést kellett volna magammal vinni. De szerencsére elkaptam a dokimat, mondtam neki, hogy nekem rohannom kell és soron kívül bevitt a röntgenbe :twisted: Szóval sokan útálhattak tegnap:)

Amikor levette a gipszet, olyan gyenge volt a kezem, hogy alig tudtam haza vezetni. Fokozatosan lehet terhelni, még 2 hétig nem lehet nagyon megerőltetni!

Köszönöm a hozzászólásokat a kérdésemhez!!

Kovácsné Bea: mi még nem beszélgettünk, de neked is köszönöm, hogy leírtad a véleményedet! Én nem sok mindent tudok a lombikról, idáig spontán és gyorsan teherbe estem. Most csak azért fognánk bele, mert már szültem 22 hétre egy gyönyörű, de beteg angyalkát:((((, volt egy méhen kívüli élő ikerterhességem októberben és kivették az egyik petevezetőmet. Röviden ennyi a történet, hosszan regényt tudnék írni a bennem levő fájdalomról...

Évi: fantasztikus az élet gipsz nélkül, ilyenkor az ember duplán örül, hogy egészséges. Végre nem vagyok korlátozva:)

Annácska, Brill, Junkó, Wish, Fleur: köszönöm a véleményeteket!

Pupy: köszönöm a drukkot, Nektek is a legjobbakat! Ez biztosan a mi évünk lesz, efelől nincs kétségem:) Mindenképpen számolj be a hormoneredményről!! Örülök, hogy tetszik a munka és jól kijössz a kolleganőddel. Ez fontos...Sajnálom a mensit!

Narco: persze, hogy mindenki Titeket néz! Lehet csak úgy elmenni ilyen gyönyörű bébik mellett? ŰÖrülök, hogy jól vagytok és ennyire jól bírod a kiképzést!!

Angie: a dokim azt mondta, hogy ilyen esetben is van esély a teherbe esésre, akár minden hónapban. Bár nekem is elég nehéz elképzelni:)

Anikó: Te kihez jártál a Kaáliba? Tudnál segíteni? Előre is köszönöm:

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pankaa!

Jövő héten kedden megyek a nőgyógyimhoz, mert egyenlőre külföldön van. Még nem tud az ötletemről, de nagyon remélem, hogy rábólint. Nagyon bízok benne, kiválló szakembernek tartom..Ráadásul meghallgat és figyelembe veszi a véleményedet. Ha már lenne 1 babánk, akkor vállalnám a rizikót az 1 petevezetőmmel, de így nem merem....Egy kicsit viszont tartoka hormonkezeléstől, mert én annó, amikor szedtem a fogamzásgátlót, akkor 15 kg-ot híztam és a bőrömet is nagyon megviselte...

Puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26

Évi
De drukkolni azért szabad. Egy csodás utókarácsonyi ajándék lenne.:) A Schindler listája nem ennyire
brutál, bár az a film is nagyon megterhelő lelkileg.
De szerintem ne is nézd meg, ha te is ilyen lelkibeteg tutsz lenni.

Brill
Hát az ilyen dolgok valahogy mindig egyszerre történnek, de legalább a nappalitok szép:)
Nálunk inszem megint. Passio..pocakosan tuti nem bírtam volna végig nézni....

Bellatina
Örülök, hogy elkezdtétek.:) Szorítok neked. Eddig nem voltam benne biztos, hogy valóban lecsökkentették
a támogatott inszemináció és lombik számát, mert csak futólag hallottam, de ez így nagyon gáz. Az egyik ismerősömnek
most volt lombik és így is 100.000 Ft felett volt, hogy támogatott. Mi lesz ha nem. Fél millió, hogy gyereked lehessen.
Kinek lesz erre esélye??? És hozzá tenném az én fizetésem azért nem olyan rossz, de úgy érzem problémát jelent majd.

Amúgy én is jobb szeretem a romantikus, csöpögős filmeket:), de erre nagyon kiváncsi voltam. De ígérem többet nem nézem meg.

Junkó
Gyógyuljon meg hamar a férjed. Nem is tudom, hogy szoríts e..:) De így is jó meg úgy is jó. Ez a jó ebben a hónapban.:)

Pankaa
Mindenképpen kap még jó pár napot, mert már annyit csalódtam...és a gyógyszerek nagyon is bekavarhattak.
Az inszem előtt legalább 2 érett sejt volt, a múlt hónapban is minden rendben volt. Mostanra lehet kifáradt a szervezet a sok
érlelésben:).

Magyar ügyintézési módi...nem is vagyok meglepve. Mi is valami hasonlóval szembesültünk, most, hogy apósom dolgait el kell
intéznünk.

Megértem a lakással kapcsolatos dilemmákat. Mi is elég sokat agyaltunk rajta, hogy mi legyen. Bár az is igaz, hogy, ha mindig a
negatív történésekre készül az ember akkor soha nem lép előre. Persze azért ésszerű keretek közt vállaltunk fel mi is egy lakáshielt.
Igyekeztünk minél kevesebbet...hát nem könnyű...Szorítok..Ja csak még azt akartam írni, ha esetleg elkel, akkor sem idegeskedjetek, mert
akkor ez ilyen sorsszerű dolog.

Amúgy van olyan eset, amikor előre fizetik a szocpolt. Megelőlegező kölcsönnek hívják, de csak új lakásnál lehet igénybe venni.
Mi is éltünk vele.

KovácsnéBeus
Hát igen mi is már 2 éve vágyódunk baba után...volt fent meg lent meg minden, amit akarsz. Ez a második inszem lesz.
és a SOTEI.-re járunk. Én elégedett vagyok velük. Bár néha kicsit nagyüzemi, de azért alapvetően kedvesek.

Tündi
Örülök, hogy minden rendben veletek:)

Nárcisz
Olyan jó, hogy mindemelett még ránk is jut időd és így tudjuk mi van veletek:)Hát ez a nyűgi időszak átmeneti, de ahogy öcsémnél van mindig "van valami".
De gondolom ettől függetlenül is megéri anyának lenni.
Szurkolni szabad.:)

Annácska
Hát nem esett jól, de csak kifizetjük valahogy. Kb 1.8 millió hitelt vett fel és elég hosszú időre és mivel lakáskasszát is kötött
hozzá így megszűntetni nem érné meg. Megrokkani talán nem. Főleg, hogy 1 lakást és egy lakás részt is örökölt,
amire illetéket kell fizetni. Persze a lakásokkal semmit nem lehet kezdeni, mert a nagymamik laknak benne.
De azt hiszem ez nem számít annyira...jó lenne, ha még velünk lenne. Én nem tudok rá haragudni, akármennyire kuszák is az ügyei, amiket
örökül hagyott, mert egy végtelen jó lelkű ember volt...

Puppy
Örülök, hogy tetszik a munka. Ne félj az eredményektől. Biztosan minden rendben lesz.

Heni
Szuper. Vigyázz a kezedre.

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Tündi!
Gratulálok a nagy babóhoz!Meglátod milyen hamar megnő majd!

Niki!
Nagyon jók a képek!Milyen sokat nőtt 1 hónap alatt!!Jó ez az oldal,majd szólj, ha vannak új képek!

Nárcisz!
Látom kezdenek a csajok beleszokni a házirendbe. :wink: Örülök, hogy javult a helyzet a nagyival, majd anyukádat is "megneveled". :D
Beszélünk még másik hiteltanácsadóval is.Persze, nagyon alaposan megrágjuk a témát, sok pénzről van szó.Ezért is nehéz dönteni.
Bámuló tekintetekhez hozzá kell szokni, mostmár ez lesz :wink: Büszke is lehetsz!
Bevásárláskor én is leveszem a kabátom, és olyankor mindenki úgy néz rám, meg a pocakra, mintha UFO-t látna :roll:
Pedig csak kismama vagyok :D

Timi!
Most csak albiba megyünk, máésikba, mert a mostaniból kitettek minket.Ezért gondolkoztunk el azon, hogy inkább venni kéne, de most nagyon labilis ez a dolog.De jan. végén biztos költözni fogunk másik albiba.
Kristóf hogy van?

Annácska!
Majd ma beszélek a védődnővel.Viszont amíg nem vettünk lakést, addig nm keresek másikat, hiszen nem tudni hol veszünk, ha veszünk. :roll:

Pupy!
Biztos jók lesznek az eredmények, majd gyere és mesélj!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól érzed magad az új melóhelyen!! :D
Debrecenben a nagyerdőn lakunk, a köv. albink is csak egy utcával van odébb.Lakástéma most pihentetve, baba születéséig.
Minden nap rágódunk a témán, 7végén a szülőkkel is átbeszéljünk.
Pontosan ez a "nincs visszaút" a rémísztő, eddig hozzá voltunk szokva, hogy ha nemjó az albi, akkor továbbállunk.De vásárláskor ezt már nem tehetjük meg olyan könnyen.Ilyen nehéz döntés előtt még sosem álltunk. :roll:
Egyébként én is barnáztam minden mensi előtt, és prigival nem volt gond soha.
Úgy látom, véletlenül Kovácsné Beának írtad,amit nekem szántál. :)
Sebaj. :wink: Igen, ez is nehezíti a dolgot, de ez gyakori, hogy van rajta még hitel.

CsHeni!
De jó, hogy levettáék a gipszet!!ügyi voltál, élelmesnek kell lenni, sajna farkastörvények vannak. :(
Remélem sikerül majd megbeszélni a dokival az elképzeléseteket, és támogatni fogja.Fogigátlóból sokféle van, én sem vagyok a híve, de lehet nem jót szedftél, azért híztál.
Én biztos vagyok benne, hogy lesz kisbabátok, szép, és egészséges!Nagyon drukkolok!

Most megyek, mert mindjárt itt van a védőnő!

Ja, férjem erősen kispapásodik:reggel ő eteti a halunkat, és üngyülüm-büngyülümözik neki! :roll: :lol:
Már látom ki fogaj elkényeztetni a gyereket :wink:

Kép
pankaa

[quote="kancellárka"] írta:kancellárkaés azóta is alszik,

Reggel fél 5-ig aludt!!! :)

Pusszantás

kancellárka

Sziasztok megjöttem a párom elment dolgozni.Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy milyen mellszívót használtok?Mert vinnem kell majd a kórházba de nem tudom milyet vegyek melyik a jó?

Tjuca!
Köszi.Mi újság van nálatok?Minden rendben?

Pankaa!
A hitellel kapcsolatban csak annyit,hogy van egy barátnőm akik most kapták meg a hitelt majdnem fél évet vártak mire megkapták ráadásul addig csavarta a banki alkalmazott az egészet míg teljes mértékben elestek a szocpoltól úgy hogy jól megszivták. Nagyon figyeljetek nehogy titeket is megvezessenek. Mindenesetre nagyon kivannak találva ezek a dolgok.Az jut könnyen pénzhez aki nincs rászorulva.Na mi ndegy sok sikert.

Tündi30!
Szia Bea vagyok.Csak gratulálni szeretnék a babához.Mikorra vagy kiírva?Hol fogsz szülni?Jól viseled?

Narco!
Azt szeretném kérdezni,hogy természetesen szültél vagy császármetszéssel?

Timika!
Én is üdvözöllek.Veletek mi a helyzet?

Annácska!
Nálatok minden rendben van?

Pupy!
Remélem jó lesz az eredmény.Drukkolok neked.A párnát ma szeretném megrendelni remélem nekem is beválik bár eddig csak jót hallottam róla.Köszi a segitséget.

csheni26!
Az a lényeg hogy levették a gipszet.Azzal ne is törődj,hogy mit gondolhattak az emberek mert minél többen szidnak annál hosszabb életű leszel.A babával nem volt egyszerű dolgotok nektek sem.Ha viszont belevágtok nagyon sok sikert kvánok nektek. Ha elkezditek akkor hol?

Fleur!
Amikor Én jártam 3 inszem volt kötelező a beültetés előtt.Most mennyi?A lombikról beszéltetek már a dokival?
kovacsné

Fleur!
Igen, tudunk erről a megelőlegezett szocpolról, de csak használt lakésban gondolkozunk.
Egyébként én is hiszek vmilyen szinten a sorsszerűségben, már többször "bejött".Úgy vagyunk vele, hogyha ez nem jönne össze, akkor talán vmi jobbat tartogat számunkra, de biztos van oka, úgyhogy én már ilyen esetekben nem szoktam keseregni, hanem reménykedek benne, hogy pozitív oka van a történéseknek.

Annácska!
Azért kell kevesebb folyadékot bevinnem, mert már 15 kg. plussznál tartok, és mivel mondtam a doki nak, hogy nem eszek többet, mint ez előtt, így nem tudta másra fogni,mint a sok folyadékra, amiből viszont tényleg 3x annyit iszok,mint eddig.Azt már nem említettem meg neki, hogy anyukám 70-ről indult mind 2 terhessége előtt, és 100 kg-mal szült minket! :shock: Lehet ez családi vonás. :roll: De én szerintem nem fogok odáig eljutni.Egyébként szülés óta tartja a 75 kg-ot.Szóval én nem foglalkozok ezzel a súlygyarapodással, majd a 4. emelet kondiban tart! :wink:

Niki!
Zazi igazi pasas :wink:

Volt itt a védőnő, és sikerült megbeszélnem vele, hogy maradjon továbbra is ő, a költözés után, amíg ki nem derűl, hogy hol fogunk végleg maradni.Ajánlott házidokit is, akinél lehet egy kis protekcióra számítani-tekintve, hogy egészségügyis vagyok-,ha szükség lenne rá.Hát majd meglátom, még szülés előtt el fogok menni hozzá, bemutatkozni neki, és majd akkor levizitelem. :wink:
A mai egészségügyben sajnos nagy szükség van a protekcióra, különben nehezen jut előbbre az ember, ha gond van. :?

Szép napot, itt most 7ágra süt a napocska! :D

Kép
pankaa

Niki!
Hajrá, ez nagyon szuper.
Ma a lányok nekünk is 4 és 5-kor keltek. Nagyon tudom értékelni. Mondjuka tegnapi reggel fél hét még jobb volt. Kipihentem magamat :)

Panka!
Hát nem tudod lecserélnia lakásodat egyből, de nekünk midneki azt mondja, hogy jobb a sajátot fizetni. Na majd meglátjuk :)
Ja, nagy pocakon nekem is megnézték. A tescoban rendszeresen kérdezgették, hogy mennyi idős vagyok? Amikor mondtam, hoyg kettő már akkor el voltak halva. Most meg a kettő, meg a babakocsi.... Teljesen kész vannak tőle az emberek. És a gyerekek a legaranyosabbak. Volt a lehelen olyan kislány,a ki kérte, hogy nézhesse meg a babákat. Nagyon kis aranyos volt :)

Fleur!
Nem biztos, hoyg ez így lesz pár hét múlva, amikro egyedül leszek velük, így még kihasználom az alkalmat.
Írni akartam, hoyg sajnálom az apósodat :( Majdcsak rendeződik a helyzet ezzel az adóssággal... Remélem mihamarabb.

Heni!
Hát én ehhez a beültetéses dolgohoz nem értek anniyra, de felmerült bennem, hoyg miért is akarod ennyire? Spontán teherbe tudsz esni, és biztos vagyok benne, hoyg végre minden rendben lesz. zóval azon se lepődj meg, ha ezért a dokid elutasít. Viszont nagyon szurkolok, hogy végre egyészségesek legyetek. Mindenképpen írj, hogy mi volt.
Egy kiképzést már kaptama kórházban, ha egyedül leszek, akkor jön majd a következő :wink:

Pupy!
Szuper a vonalzód, nagon tetszik :)
A nagyikat el kell viselnem, hiszen az ő unokájuk is :) Nyáron majd mi szeretnénk hozzájuk menni 2 hétre, ez lenne majd a nyaralásunk :)

Annácska!
Megkaptam, majd válaszolok is idővel :) :wink:
Akartam írni, hogy tök jók a karácsonyi képek. Az nagyon tetszett nekünk, amin Peti bontja az ajándékot.
Most olvastam egy újságban, hogy a dadogást meg lehet előzni és gyógyítani lehet bábozással, nagyon aranyosak lehettek :)

Timi!
Hogy vagytok? Kristóf jól van már?
A lányok különbözőek. Nóci olyan kis nyugodt, megfontolt, komoly baba. Angi pedig huncut, és mindent kihasznál :) Visszanéztem a 12. heti UH-t és a különbség már ott is megvolt. Angi ficánkolt a hullám elől, Nóci pedig csandben tűrte.
De látnátok mit szól Nóci az Infacolhoz :) :D

Vannak új képek a www.flogi.atw.hu oldalon a 3. hét menüpont alatt :D

Puszi

Kép
narco

Kovácsné Bea!
Lehetnél te akkor a Beus? Nekem így könnyebb lenne :wink:
Császármetszéssel. A történetemet leírtam előbb. Ha bemégy a profilomba, akkor ott a hozzászólások keresése, és meg fogod találni.
Én mellszívóból a pesztonkát használom. Nagyon egyszerű, orrszívó része is van, és a göböket mind kisízvja, szóval szuper :)

Kép
narco

Sziasztok Kedves Lanyok!

EGY HONAP MULVA KEZDJUK A LOMBIKOT!!!

Nem tudtam meg sajna visszaolvasni semmit, de igyekszem majd potolni!
Tegnap delutan ertünk haza, egy nappal csuszott a hazaindulas mert a ferjem annyira belazasodott, hogy nem tudtunk elindulni kedden. Most mar nincs laza szerencsere csak meg gyenge de mar sokkal jobban van.

Ma vagyok a 27. napon, amikor megjön telefonalnom kell, es adnak idöpontot a 20. es a 25. nap között kell mennem egy ultrahangra, azutan mikor megjön, az elsö nap kezdjük elesben.
Antagonista kezelesi semat irt nekem az orvos.
Itt vesszük meg a gyogyszereket mert lenyegesen olcsobb. Csakhogy van egy-ket gyogyszer ami utan meg nyomozok a neten mert pl. menopur-t irt az orvos de a neten csak menegon-t talaltam ami elvileg ugyanaz. Valoszinü felhivom ma a Kaalit, hogy jo-e a menegon is? Azonkivül Luveris-t is irt fel, de nem irt mennyiseget igy nem tudom mennyit irassak.

Szoval nagyon örülök, hogy hamarosan kezdhetünk. Viszont el kell mennem megint teljes verkepet csinaltatni mert pont most jart le a fel ev. Ma delutan megyünk a körzetihez beutalokert, receptekert.

A feketeleves csak most jön: Mindent FIZETNUNK kell!!!
Hiaba fizetem az egeszsegbiztositasi jarulekot az APEH-en keresztül nov.20-a ota, hiaba erdeklödtem utana többször az OEP-nel, hogy ervenyes-e a TAJ kartyam attol a naptol amiota fizetem, akkor is ha lombik-programban vesze reszt, a 'kedves' fönöver közölte velünk, hogy 180 nap utan azaz majus 20-a utan lesz csak ervenyes a TAJ kartyam. Mondhattam barmit, falakba ütköztem, kertem, hogy adja meg a tel. szamot ahol ezt a felvilagositast kapta, vagy mondjon egy olyan paragrafust ahol ez le van irva stb... tel.szamot nem tudott adni, majd elem tolt egy rendelkezes reszletet amibö abszolut nem derült ki, hogy kikre is vonatkozik,ami azt is tartalmazta, hogy hat honap egyben befizetese ugyanaz mintha hat honapig fizetnem csak eppen nem kell varni. Erre azt mondta, hogy az mar nem ugy van, nem ervenyes. Tehat akkor az a fecni amit elem tolt sem ervenyes....Hozzateszem aznap reggel fizettünk be meg ket csekket, hogy minden rendben legyen, mert a multkor meg elfogadta a 'kedves' fönöver. Igy hat volt kb. negyed orank eldönteni, hogy visszamegyünk-e majusban vagy fizetünk mint a katonatiszt....Mindezek utan amikor vegeztünk a konzultacioval megkerdezte, hogy akkor TB-re csinaljuk-e, hogy az orvos megcsinalja-e??? A konzi elött pedig azzal ervelt, hogy most volt olyan esetük amikor a TB nem fizetett hasonlo okokbol kifolyolag.Persze minderröl az orvos semmit nem tudott. Szerintem egyszerüen csak lusta volt rendesen utana nezni most mik a jogszabalyok, könyebb volt elküldeni minket...

Es ami a legszebb az egeszben, hogy mindvegig flegma hangos (termeszetesen tele volt a lenti varo) es lekezelö volt, meg akkor is amikor mar tudta, hogy fizetünk!!! Ja, es meg azt is mondta, hogy olyannak is varni kell a 180 nap miatt aki magyar allampolgar (en is az vagyok) es Magyarorszagon el! Ez utobbit jol kihangsulyozta. Utana delutan nagyon ki voltam bukva, sajnos visszacsengtek meg a szavai sokaig es nagyon faj/t, hogy lehet egy ember ennyire erzeketlen miközben olyan parokkal foglalkozik akiknek ilyen gondjaik vannak. A konzi utan ezt kerdezte tölem: Akkor itt most valami lombik lesz vagy nem? Igy szo szerint.

Azt is el kell mondanom, hogy az összes többi növer nagyon aranyos segitökesz es kedves, es Ok is lattak mar a vegen, hogy nem birjuk sokaig ha nem fejezi be a bunkoskodast, a siras hataran alltam de termeszetesen nem adtam meg neki ezt az örömet.

Most mar sokkal jobban vagyok, teljesen nyugodt szeretnek lenni, hogy a legjobb eselyekkel induljunk neki föleg ugy, hogy több mint felmillio lesz az egesz.

Nagyon-nagyon köszönöm, hogy ennyien gondoltatok ram es, hogy meghallgattatok!

Amint sikerül egy kicsit visszaolvasgatnom es utolernem magam itthon is, jelentkezem!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Jucikám!Nagyon egyszerű, babával a pociban panaszt tesztek erre a libára a főnöknél és pont, hivatalosan, hogy tanuljon már végre! A többinek nagyon örülök ám!

tjuca

sziasztok.voltam dokinal.

bocsi hogy eddig nem irtam de most ertem haza.anyoseknal aludtunk a varosba.
Van jo es rosz hirem is.a jo hir hogy nem kaptam fogigatlot a rosz pedig PCO:(
hat igen a bal petefeszkem tele van cisztakkal.kaptam harom fajta gyogyszert.
az egyik a merkformin,a masik tuszonovelo a harmadik pedig tesztoszteroncsokento.
a kov.ciklusom napjan megyek tuszofigyelobe.ha nem mulnak el a gyogyszertol a cisztaim akkor lapar,bar en bizom benne hogy elmulnak,mert a doki szerint nem olyan veszes,idoben mentem.szoval ennyi.kicsit megrazott amikor megtudtam a pco-t de mostmar legalabb tudjuk mi a baj.

Kép
monyoka

Nárcisz!
Ééééééééééédesek a babák!Nekem a szopipárnás kép a nyerő :wink:
Nagyon szuper a babakocsi!!!!Milyn márkájú?

Jucmuc!
Jó, hogy sikerült elkezdeni a babprojectet, viszont az eü. hozzáállása nagyon nem tetszik!! :(
Szerintem vmelyik jogi fórumon kérdezz utánna ennek a tb-s dolognak, mi is az albérlői jogokról sokmindent onnan tudunk, ha gondolod megkérdezhetem a férjemet,pontosan melyik fórumról van szó, ott ügyv édek, jogászok válaszolnak, elég készségesen.
Nehogymár egy főnővér mondja meg,hogy kell-e fizetnetek!!!Ő biztosan nincs teljesen tisztában a jogszabályokkal, amik gyorsan változnak!
Férjednek jobbulást kívánok!
Bunkóságán, tudom, hogy nehéz, de át kell nézni rajta!Nktek lesz kisbabátok, nem pedig neki, ez járjon afejedben! :wink:
Csakhát az ilyennek nem az eü.-ben kéne dolgoznia, dehát én is tapasztaltam mrá, hogy vannak ilyenek sajnos.Talán ha gazdasági nővér lenne, vagy tejkonyhás :lol: , akkor csak a kolléganőit borítaná ki. :wink:
De az a lényeg, hogy alakulnak a dolgok!!Drukkolok továbbra is!

Monyóka!
Kívánom, hogy mielőbb elmúljanak azok a ciszták a gyógyszerktől, és ne kelljen műteni, de ha mégis, akkor se keseredj el, tudod, hogy miért küzdesz, ez majd erőt ad!
És legalább tényleg kiderűlt, hogy mi a probléma, már ez is egy előrelépés.Kezelnek, aztán jön a baba, meglátod!Kitartást!

Kép
pankaa

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám.
Gondoltam benézek, mi van veletek, mert már ezer éve nem jártam erre, és kíváncsi voltam a fejleményekre.

Nárcisz!
Gyönyörűek a lányaid, gratulálok hozzájuk!! :D

Jucmuc!
Örülök, hogy végre eljött az idő! Nagyon fogok nektek drukkolni!

Juca!
Olvastam a blogot, nagyon érdekes, jópofa. Csak így tovább!

Gratulálok az új babákhoz, és remélem hamarosan mindenkinek sikerül. :)

Anyukák!
Ragaszkodjatok a koponya-és hasi uh-hoz a kisbabáitoknál! Van ahol ezt születés után elvégzik még a kórházban, de nem mindenhol. A háziorvostól lehet beutalót kérni, higgyétek el, fontos lehet. Mi csak 5 hónaposan mentünk el, és akkor derült ki, hogy bazi nagy a mája, és azóta folyamatosan járjuk az orvosokat, kórházakat. :(

A babák egyébként nagyon aranyosak, visszanéztem egy-két képet.
Dórica már kész hölgyike, Kingácska egyre huncutabb, Kristóf nagyon édi a hintalovon, Ádika is aranyos, most nem is jut eszembe kiket láttam még, de mind egy szálig tökéletes kisbaba! :D

Továbbra is minden jót kívánok Nektek!
Puszi

Kép

Kép
adriana

Sziaszok!

Jucmuc!
Már aggódtam...
Egyik szemem sír a másik nevet. Kitolás a pénzügyi rész, el is hiszem, hogy majd elsírtad magad. Én biztos ráborultam volna az asztalra.
Viszont szuper hogy már csak egy hónap. Férjeduradnak jobbulást.

Csheni!
Szóval azért Nárcisz véleménye is meggondolandó...azért hajrá lombik, ha te/ti úgy akarod/akarjátok!!!

Monyó!
PCO :evil: De hátha most már gyorsan célba értek!
Vendég

Nárcisz!

Aranybogyók a kislányok! :P
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hú de sokat írtatok. Én szabin voltam, amit jól elfelejtettem ide megírni nektek. Péntek óta nem igazán tudtalak olvasni benneteket, és hát azóta elég sokat termeltetek.

Azért pár sor emlékezetből:

Rolly!
Itt is nagyon-nagyon drukkolok, hogy a cisztáid felszívódjanak. Kisfiadnak is jobbulást.

Pupy!
Annyira jó, hogy ilyen jól érzed magad az új munkahelyeden. Maradjon is így! Úgy-e jössz az eredményekkel ma este. Nagyon izgulok. Szerintem Brilltől priviben érdeklődj.
Sajnálom, hogy megint megjött.

K.Bea!
Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Gratula az ikrekhez. Jó pocakosodást kívánok, és érezd jól magad közöttünk.

Virág!
Akkor szíves engedelmeddel én is drukkolok Neked!

Junkó!
Férjednek gyors felépülést. Altatás nélkül aludt, és nem érzett semmit? Ezt hogy csinálta. Hipnotizálta magát? :) Lényeg, hogy nem fájt.

Dido!
Nálatok mi újság? Férjed volt kontrollon? Felétek is mennek a drukkjaim.

Wish!
Szerintem a névvel a végére fogunk tudni megegyezni. Zalán nem lesz, de a férjem ennek ellenére Zazinak fogja hívni. Én még mindig Manócskázom.

Tündi!
Gratula az óriasbébihez :) De jó, hogy minden rendben, de hát miért is ne lenne, ahogy te is írtad még valamelyik leveledben.

Évi!
Hogy van Dórika? Nem tudtam rendesen visszaolvasni, és nem jött le nekem, hogy mennyit javult az állapota.

Juca!
Lemaradtam a bolgról, de mindjárt nézem. Írói vénád van.

Annácska!
De jó, hogy ilyen jól eljátszogatnak a gyerekek együtt. Szép családod van.

Bea!
Ádika tündéri.

Niki!
Zaziról is meg fogom nézni a képeket, csak jussak el odáig. De jó, hogy ügyesen alcsizik.

Anitta!
Reméljük, nem lesz szükséged a második adag gyógyszerre. Én is szörnyűnek tartom, amit az egészségügyben művelnek, és úgy az egész országgal. Remélem, neked nem lesz szükséged a 3 lombikra, és a köv. inszem gyümölcsöt fog teremni nektek.

Jucmuc!
Nagyon örülök, hogy 1 hónap múlva indul a nagy projekt. Az 'egyebek' miatt pedig jól kiakadtam. Hogy lehet így hozzáállni ehhez a dologhoz egy ilyen kényes helyzetben ?!? Szegény férjed. Nem ábrándult ki Mo-ból, hogy már másodjára történik vele valami?

Bogárka!
Régen jártál erre. Minden rendben?

Monyóka!
Sajnálom a PCO-t, de ahogy írod, legalább tudod, hogy mit kell kezelni. A gyógyszerek sokat fognak segíteni. Szoktam olvasni a PCO-s topikot, és ott is sokan teherbe esnek. Úgy hogy hajrá!

Tina!
Kicsit belegondoltam a helyzetedbe, és azért gondoltam, hogy nem lehet egyszerű végezni a munkádat. Meglásd, hamarosan te is babázni fogsz.

Brill!
Gondolom, ti nem kaptatok képet a korházban. Már nagy a pocid?
Az átépítéshez sok erőt, és nagyon vigyázz magadra. Biztos gyönyörűek lesztek. Nekem fogalmam sincs, hogy mikor kezdjünk el vásárlással foglalkozni (babakocsi, kiságy, pelenkázó, stb.). Ti mikor kezditek? Én márciusra gondoltam.

Anikó!
Jobban vagy már? Kis családod hogy viseli, hogy nem tudsz annyi energiát és figyelmet fordítani rájuk, mint korábban? Marcika már nagyon várja a kistesót?

Voltunk vasárnap 4D uh-n. Azzal indítottam a doktornőnél, hogy úgy érzem, hogy nagyon ritkán és keveset mozog a baba. De mondta, hogy ne aggódjak, mert még az átlagnál is jobban mozog, alig tudja befogni, hogy jó képet tudjon róla csinálni. Ismét jól megmutatta, hogy mi van neki a lábai között, és még mindig, és végérvényesen kisfiú. Nagyon megdícsért a doktornéni, hogy szép formás pofija van, és ritka, hogy 21 hetesen ilyen szépen körvonalazódjon a szájacskájának a kontúrje. Folyton a köldökzsinort tekergette a csuklójára. Tejlesen elolvadtunk a férjemmel. Doki néninek annyira tetszett a babánk, hogy nem bírta 10 perc után kikapcsolni a gépet, így kaptunk egy 15 perces dvd-t, képet, és a telefonban mondott 12e ft helyett 10e-be került. Nagyon tudom ajánlani ezt a rendelőt mindenkinek.
A képet elfelejtettem behozni, de hamarosan beszkennelem, és megmutatom nektek is.

Mára ennyi voltam, majd még jövök, és bocsi attól, akinek most nem tudtam írni.
Vendég

szia mindenkinek! elszánt netes böngésző vagyok, onnan szerzek hasznos információkat, melyeket olvashattok a "ma megint megjött -hasznos linkek" topikban. remélem hasznát veszitek! ha valakinek van valami kérdése, az szóljon és utánanézek! megtaláltok a "ma megint megjött" topikban, általában ott lógok!
Vendég

Sziasztok!

Nem teljesen tűntem el, csak a vendéglátásban sok a munka Karácsony tájékán, és hát nekem is jutott belőle...

Aztán Karácsony másnapján Kereszteltünk, január első pár napjaiban pedig Zalakaroson áztattuk magunkat.

Szóval jól vagyunk, Petra kb 8200 g, és ma 6 hónapos!

Úgy rohan az idő!!!

Néha azért szoktam olvasgatni, üdv az újaknak, és mindenkinek kitartás, mert előbb - utóbb eljönnek a "kis csodák", lásd pl.: Tündi, és bearanyozzák életünket.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Bea!
Gyönyörű a kisfiad!!! :)

Jucmuc!
Nagyon durva, amit írtál, de örülök, hogy nemsokára belevágtok!!! Tudod, amikor majd a pici babádat tartod a kezedben, totál elfelejtődik minden… :wink:

Nárcisz!
Megnéztelek Benneteket, hát, továbbra is gyönyörűek vagytok!!! A „segítséged” pedig szégyellheti magát… :evil: Persze ők könnyű helyzetben vannak, hiszen elmennek, aztán viszlát, Te pedig ott maradsz a két csajszival… És nagyon buta dolog (bocs, h ezt írom, de tényleg), hogy így nyilatkozik Rólad, még akkor is, ha a csajok még picik (ha már nagyobbak lesznek, akkor is ilyen lesz???). Tejcsi miatt ne aggódj, szopiztasd őket gyakran, igyál sokat-sokat, esetleg homeós bogyesz, de hát Te ezt úgyis tudod. És próbálj meg minél többet pihenni (amennyit a lányok engednek… :wink: ).

Anikó!
Nagyon ügyi vagy, hogy így bírod a fekvést! Vigyázz Magatokra! Jut eszembe, nevetek van már?

Panka!
Örülök, h megoldódott a lakás-ügyetek.

Kacsa!
Nagyon formás pocikád van! Sterilizálás: a mellszívót főztem ki én is az elején, aztán már nem nagyon, meg a cumit, amíg elfogadta, kb. hetente egyszer (persze ha leesett, vagy vmi, akkor kifőztem). De a cumi csak nagyon kevésszer kellett.

Bogi!
Izababa gyönyörűszép!

Zsúka!
Nagyon sajnálom… :cry: nem erre számítottam…

Bellanita!
Sajnálom az 1. cn-t. De előre a babáért!

Annácska!
Nagyon szépek vagytok! A gyerekek olyan édesek, ahogy bontogatják az ajándékokat!

Monyó!
Sajnálom a PCO-t, de remélem, hogy felszívódnak azok a ciszták.

CsHeni!
Én is inkább a lombikra szavaznék (már amennyiben számít a véleményem… :wink: ). De így valóban kizárható lenne a méhen kívüli terhesség.

Rolly!
Gyógypuszikákat küldök, vigyázz Magadra!

Faul!
Gratula az orvostaláláshoz!

Junko!
Örülök, h a férjed túlvan a műtéten. Mielőbbi gyógyulást Neki!

Tündi!
Gratulálok az óriásbébidhez! :D

Kanci!
Gratulálok az átaludt éjszakához! Zazi igazán rendes, hogy hagy Titeket aludni!

Adriana!
De igenis emléxünk Rátok! Hogy vagytok?

Kati!
Jó hallani Rólatok is! Petrababa gyönyörű nagylány már!

Bocsánat, h nem jelentkeztem, de Kendének tegnapelőtt extrahiperszupernyűgös napja volt, mára kiderült, miért: kinn van a 6. fogacska is! :D Szépen áttörte az ínyét, úgyhogy kénytelenek vagyunk ezt is beírni a „nagykönyvbe”. Már jól van, a nyála változatlanul ömlik, de gondolom, ez így lesz addig, míg ki nem jön az összes foga rendesen. Az álldogálás tudományát a tökélyre fejlesztette: simán áll fél órát(!) kapaszkodva a járókában. Aztán pihen öt percet, és újra kezdi… :P Ma már azzal próbálkozott, hogy egy kézzel kapaszkodott, a másikkal meg nyúlt a játékaiért, amik ott voltak a lába mellett… Olyan édes volt, ahogy dolgozott rajta! :D Többnyire sikerült is neki fölvenni, aztán nagy örömmel rázta, hogy megvan!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentés. Minden rendben a hormonjaimmal. :lol: Sajnos a dokihoz nem kerültek az értékeim, így csak telefonon lediktálták neki, és ő rávágta,h. jó,meg nagyjából,h. mi micsoda. Alalcsony a prolaktinom, a tesztoszteronom, tehát nincs gátló hatásuk, a progim pedig 20,5 nmol/l volt a doki szerint ez jó 21 napon és mutatja,h. volt PÉ-m is. Azt mondta,h. próbálkozzunk és szeretne hamarosan koraterhesen látni. :lol: jófej! :lol:

Holnap jövök bővebben is. Addig is puszi!
Vendég

CsHeni :)
Örülök, hogy sikerült megszabadulnod a gipsztől :) Tényleg csak óvatosan terheld :)
Remélem, hogy a dokid belátja, hogy nem akartok kockáztatni és segít :)

Pupy :)
Nagyon örülök, hogy megtaláltad a helyed az új munkahelyeden és hogy jól kijössz a kolleganőddel :)
Tőled külön jól esik a dicséret :wink: Mikor jösz hozzánk?
Mensit nagyon sajnálom :(
Örülök, hogy az eredményeid jók :D

Virág :)
Sajnos az ember nem számíthatja ki mikor szólítja magához az Úr! A párom is azt mondta, hogy még egy csomó lezáratlan ügye van... Most én is csak adósségat hagynék a családomra :?
Na inkább valami vidámabb témát találjunk :)

KovácsnéBea :)
Petike újabb fogat növeszt, így mindt rág Kiságyat, kanapét, játékokat, hol meg anya hátát, kezét, vállát, amit csak ér :D

A folyadék megvonást akkor sem szabad szerintem. Ha nem cukros lötyiket iszol, hanem ásványvizet vagy csapvizet, akkor attól nem lehet hízni. A gyümölcstől meg tuti nem! Ami viszont lehet, hogy a túl sok só bevitel miatt jobban tartja vissza a folyadékot a szervezeted. Szerintem inkább erre figyelj, mert még azokat a nőket sem tiltják a víztől, akik nagyon vizesednek. Bocsi, hogy beleszóltam :)
A 4 emelet meg tuti kondiban tart majd :D
Örülök, hogy sikerült megbeszélni a védőnővel, hogy maradhass nála :)

Narco :)
Akkor Annamarinak ezen túl házi, hogy minden nap bábozzon Petinek :D
Nagyon édesek a lányok :D

Judit :)
DE JÓ! Akkor indul a visszaszámlálás :)
Sajnálom, hogy ilyen a magyar egészségügyi rendszer :( Azt legalább megmondták, hogy mennyibe fog így kerülni nektek a lombik?

Monyo :)
Sajnálom, hogy pco-d van :(
Drukkolok, hogy mielőbb rendbe jöjj :)

Adri :)
Örülök, hogy jelentkeztél :)
Sajnálom, hogy Levikével ilyen kálváriákon kell keresztül mennetek :( Remélem hamar rendbe jön :)
Veletek mi a helyzet?

Angie :)
Örülök, hogy ilyen ügyi kicsifiad van, hogy ennyit mocorog :) Mi anyák, meg ezért vagyunk kitalálva, hogy legyen ki aggódjon :lol:

Kati :)
Gratulálok Petra fél évéhez :)
Hatalmas lányka :)

Norwell :)
Nagyon fejlett kismanód van :) Ezek a pillanatok felejhetetlenek :)
Mi most övesztjük a hatodik fogunkat és nagyon kinódik Peti :(

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Juca!

Nagyon köszönöm! Lehet, hogy tenyleg azt kellene! Most probalok nem is gondolni ra, (azert az OEP-nek irtam egy levelet, hogy megtudjam tenyleg igy van-e?) mindennap szedem az Elevitet, Evitamint, mehpempöt, zinket. Szoval megy a felkeszites.:)

Monyo!

Sajnalom a PCO-t, remelem felszivodnak a cisztak!

Panka!

Jaj, nagyon köszönöm a vigasztalast! En sem akarom elhinni, hogy ugy van, ahogy a növer mondta. Ma is felhivtam a dunaujvarosi kirendeltseget, ott is azt mondtak ervenyes. Azt is tanacsoltak hivjam fel az APEH-et is. Holnap meg körbe telefonalok egy-ket intezmenyt. A neten is bolyongtam egesz nap ezt kerestem, sehol nem beszelnek erröl a 180 naprol….
En mar irtam az OEP-nek ma este, de erdekelne az a forum is ahova a ferjed irt. Elöre is köszi!

Adriana!

Nagyon rendes vagy, köszönöm! Persze, hogy emlekszünk Rad! Ugy örülök, hogy irtal! Mi van veletek? Jol vagytok?

Junko!

Hat igen, nem volt egyszerü…mondjuk hamar döntöttünk. Nagyon varom mar, hogy kezdjünk.
Köszi szepen! A Te ferjed hogy van? Kedden volt a mütet ha jol emlekszem. Remelem minden siman ment es gyogyulgat!

Angie!

Köszönöm szepen az együtterzest! A ferjem sokkal jobban van, sajnos ez most jarvany azt mondta az orvos. Persze nem abrandult ki egyaltalan söt…

Nagyon jo volt olvasni a 4D-es kalandot! Irto jo erzes lehetett igy latni a babatokat, annak pedig külön örülök, hogy a dokineni is ilyen aranyos volt!

Kati!

Orülök, hogy jol vagytok, es sok boldogsagot Petra babanak a ‘feledik’ szülinapjahoz!

Norwell!

Köszönöm! Igen, en is ugy gondolom, hogy akkor mar ilyenekre nem fogok emlekezni!

Gratulalok Kende babanak a 6. fogacskahoz!

Pupy!

Nagyon örülök, hogy ilyen szep eredmenyeid lettek! Es a vonalzod is szep!

Jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Bocsi, most csak nagyon felszínesen olvastam, holnap jövök bővebben!

Juca :) Újra elküldtem az emilt a gmail-es címedre, megkaptad?

Monyó! Sajnálom a PCO-t, de legalább mostmár tudjátok, mi a baj és lehet tenni ellene!!!

Adriana :) Örülök, hogy újra jelentkeztél (GYERE SŰRŰBBEN!!!), csak azt nem, hogy ilyen hírekkel :( Vmi fertőzést kaphatott Levike? Nálunk automatikusan csináltak hasi UH-t minden babának, aztán a gyerekorvosunk is csinált egyet 6 hónapos korban.

Pupy :) Örülök, hogy minden okés a hormonokkal!

Jucmuc! Szégyen, hogy nektek kell állni az összes költséget!!! :evil: :evil: :evil:

Hallottátok, hogy be akarják zárni a Schöpf-Mérey kórházat is?

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?