Sziasztok!
Koszi szepen a sok hozzaszolast a babakocsival kapcsolatban.
B. Eszter, ez tenyleg nagyon jo hir, hogy Lilike szive ilyen szepen alakul!
Sancsi, nekem is meg a hasfajas jutott az eszembe. Az unokatesomek kislanya 10 honapos es o szokott ilyen szenvedo kepet vagni. Az anyja rajott, hogy ilyenkor szorulasa van, viszont ahogy ul a peluson, nem birja kinyomni. Elkezdte ilyenkor bilire ultetni es sikerrel is jartak. Lehet, hogy egy kicsit korainak hangzik a bili, de naluk bejott. O az elozo babajat is hamar kezdte biliztetni es masfel evesen mar szobatiszta is volt a baboca. Vesziteni nem veszitesz vele semmit, szerintem probald ki!
Sudi, biztos nagy lesz az orom, amikor megkapjatok az uj kocsit! Tegnapelott este a ferjem elkezdett kocsikat nezegetni a neten es bele is szerelmetesedett egy autoba, erre masnap reggel nem akart indulni a kocsija. Kihivta a "sarga angyalt" es azoknak egybol beindult. Szerintem csak megsertodott a kis draga, hogya ferjem le akarja cserelni.
Testver temahoz en se tudok hozzaszolni, mivel en is egyke vagyok. Lehet, hogy igy jobban jartam?
Babakocsi teren en is gondoltam a Graco-ra, mivel az itt is van, tehat, ha kesobb valami problemam lenne vele, akkor itt is meg tudnam szereltetni. Azt hiszem csak a Graco es a Chicco az, amit otthon is meg itt is lehet kapni. A tobbi otthon kaphato markat itt Angliaban nem ismerik.
Meg legzesfigyelot es monitort szeretnek venni. Itt viszont legzesfigyelobol nincs nagy valasztek, altalaban csak monitort szoktak hasznalni. Ezt meg ki kell talalnom, hogy hol vegyem meg.
Cs.Kati, hajaj, de meg mennyire, hogy voltak rosszulleteim! Kb. a 16. hetig szenvedtem.
4 kilo fogyassal indultam, mivel semmi sem maradt meg bennem. Na, meg nem is kivantam a kajat. 9 hetesen, amikor otthon voltam, szegeny anyukamnak az egesz delelottje az en etetesemmel ment el. Fel orankent 1 karika vajas sonkas kifli. Ebbol kb. 3-4-et sikerult legyurni, aztan jott a madartejes jegkrem. Ezt mind az agyban, mivel ha felkeltem, akkor egybol jott a hanyas. Egyedul a vanilias vagy madartejes jegkremet birtam siman megenni es az sose jott ki belolem. Mindenki a gyombert ajanlotta, mivel elvileg az jo a hanyingerre. Nalam meg az se jott be. Itt Angliaban a vedono azt mondta, hogy majd elmulik. Van olyan idoszak, amikor egy kismamaja sincs rosszul, most pont olyan idoszak van, hogy minden kismamaja hany. Edes, ezzel marhara megnyugtatott es megoldotta a problemamat. A 13. heten voltam itt a korhazban az elso UH-n, akkor talalkoztam egy dokival, de el ne kepzeld, hogy megvizsgalt, csak 5 percet beszegettunk. (Az UH-t nem a doki csinalja). Amikor mondtam, hogy milyen rosszulleteim vannak, azt mondta, hogy irhatna ra fel valamit, de felesleges, mert ugyis elmulik es kulonben sem nezek ki ugy, mint aki ehezik. Ja, tovabbi 1 honap szenvedes utan el is mult. Bar, talan egy fokkal jobb volt azutan, hogy az otthoni nogyogyaszom ajanlotta a Magne B6-ot.
Puszi:
Olive